KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.938
- Πόντοι
- 6.166
ααααα αυτο να το παιξουμε απο κονταΜία ωραία πεταλουδα κτλ
ααααα αυτο να το παιξουμε απο κονταΜία ωραία πεταλουδα κτλ
ο μίτσος με το Sweetgirl τουσου αρεσουν τα παιχνιδια τυφλομυγα κ
Είναι για όλα τα γούστα..Η Τζεην είναι ο Ταρζαν, χαχα;
Τυπισσα γραψε μας και κανα σκηνικο απο κινετα, το εχουμε τεραστια αναγκη.Χαχα, η συζήτηση το πάει.
Τυπισσα γραψε μας και κανα σκηνικο απο κινετα, το εχουμε τεραστια αναγ
Εσυ πιστεύεις οτι ξέρει που είναι η κινέτα ?? Τρολάρει χωρις άυριο δεν το βλέπεις? Εγώ πάντως σε λιγο θα κατέβω μια βόλτα να κανω το μπανιο μου !!Τυπισσα γραψε μας και κανα σκηνικο απο κινετα, το εχουμε τεραστια αναγκη.
Ε γράψε εσύ κάτι..Εσυ πιστεύεις οτι ξέρει που είναι η κινέτα ?? Τρολάρει χωρις άυριο δεν το βλέπεις? Εγώ πάντως σε λιγο θα κατέβω μια βόλτα να κανω το μπανιο μου !!
Ναι, εξυπνουλη μου, πες μας εσύ που ξέρεις. Γιατί εγω ζω σε άλλο πλανητικό σκηνικό. Μπράβο σου μεγάλη ιδέα πάντως έχεις την για την φαιά σου ουσία. Αντε τρέχα να πας να ενοχλείς κι εσύ αδιάκριτα ζευγάρια και μόνες γυναίκες, σαν τον άλλον τον μεγαλογαμια, που περιέγραφε κάποιος χυστης εδώ μέσα. Η αντε παιξτην θρασυδειλα όπως άλλη, μπροστά σε ζευγάρια η γυναίκες μόνες.Ε γράψε εσύ κάτι..
Εσένα ποιος σου μίλησε τώρα; Αν έχεις κάτι ουσιώδες να πεις πες το.. μάχη κατά της πατριαρχίας άντε αλλού να κάνειςΝαι, εξυπνουλη μου, πες μας εσύ που ξέρεις. Γιατί εγω ζω σε άλλο πλανητικό σκηνικό. Μπράβο σου μεγάλη ιδέα πάντως έχεις την για την φαιά σου ουσία. Αντε τρέχα να πας να ενοχλείς κι εσύ αδιάκριτα ζευγάρια και μόνες γυναίκες, σαν τον άλλον τον μεγαλογαμια, που περιέγραφε κάποιος χυστης εδώ μέσα. Η αντε παιξτην θρασυδειλα όπως άλλη, μπροστά σε ζευγάρια η γυναίκες μόνες.
Βρε αντε από εκεί κι εσύ, που θα μου υποδείξεις αν θα απαντήσω η όχι, φαλλοκρατη. Εσένα παλι ποιος σου είπε να πεταχτείς σαν την τσουτσου και σχολιάσεις;Εσένα ποιος σου μίλησε τώρα; Αν έχεις κάτι ουσιώδες να πεις πες το.. μάχη κατά της πατριαρχίας άντε αλλού να κάνεις
Άντε ρε τσόκαρο που ήρθες εδώ να μας πεις κ φαλλοκρατεςΒρε αντε από εκεί κι εσύ, που θα μου υποδείξεις αν θα απαντήσω η όχι, φαλλοκρατη. Εσένα παλι ποιος σου είπε να πεταχτείς σαν την τσουτσου και σχολιάσεις;
Άντε ρε τσόκαρο που ήρθες εδώ να μας πεις κ φαλλοκρατες
Γιατί εδώ μέσα δικό σου είναι το μαγαζάκι; Και θα μας πεις εσύ τι γνώμη θα εκφράσουμε, μισογυνη και κομπλεκιξιε. Αν είσαι λάτρης του γυναικείου φύλλου, θα είχες καλύτερο λεξιλόγιο. ΚιναιδεΆντε ρε τσόκαρο που ήρθες εδώ να μας πεις κ φαλλοκρατες
Επειδή είμαι λάτρης του γυναικείου φύλου κ όχι των φακλανοειδων όμοιων σου μπορώ να σου πω κ χειρότεραΓιατί εδώ μέσα δικό σου είναι το μαγαζάκι; Και θα μας πεις εσύ τι γνώμη θα εκφράσουμε, μισογυνη και κομπλεκιξιε. Αν είσαι λάτρης του γυναικείου φύλλου, θα είχες καλύτερο λεξιλόγιο. Κιναιδε
Για πες.. Είχε κίνηση?Πριν απο λίγο γύρισα μύστες μουυυυυ !!!
Για πες.. Είχε κίνηση?
Πάντως κοπελιά , για καινούρια, τη γλώσσα του bou. Com. Τύπε, χύστης κλπ τη δουλεύεις πολύ καλά!!!Ναι, εξυπνουλη μου, πες μας εσύ που ξέρεις. Γιατί εγω ζω σε άλλο πλανητικό σκηνικό. Μπράβο σου μεγάλη ιδέα πάντως έχεις την για την φαιά σου ουσία. Αντε τρέχα να πας να ενοχλείς κι εσύ αδιάκριτα ζευγάρια και μόνες γυναίκες, σαν τον άλλον τον μεγαλογαμια, που περιέγραφε κάποιος χυστης εδώ μέσα. Η αντε παιξτην θρασυδειλα όπως άλλη, μπροστά σε ζευγάρια η γυναίκες μόνες.
Μηπως δεν εχουν πηδηξει ομορφη και περιποιημενη γυναικα σαν και σενα ;Όλοι σαν λιγουρηδες κάνουν, ιδίως οι άντρες σαν να μην έχουν ξαναπηδηξει ποτέ γυναίκα στην ζωή τους. Έλεος, χαχα
Βρε αντε τράβα. Δεν με ξέρεις και έχεις και άποψη. ΒλαμμενεΕπειδή είμαι λάτρης του γυναικείου φύλου κ όχι των φακλανοειδων όμοιων σου μπορώ να σου πω κ χειρότερα
Άντε στο λιφο να βρεις την υγειά σου..
Πες μου κι άλλα.. γουστάρω...