Sweetgirl
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 617
- Πόντοι
- 81
Χαλαρή είμαι. Εσείς με έχετε πιάσει όλοι στην ευγένεια.Χαλάρωσε λίγο αν θέλεις..
Χαλαρή είμαι. Εσείς με έχετε πιάσει όλοι στην ευγένεια.Χαλάρωσε λίγο αν θέλεις..
Στείλε μου πμ να σε δω!!! Έλα τώρα που γλύκανες!!! Μην μασάς από τα ρεμάλια εδώ μέσα!!!Δεν θαα έχεις κι άδικο, χαχα. Δεν εισαι κι ο μόνος. Που να με δεις κιόλας. Αλλά δρδρν θέλω να μπλέξω με πολυγαμικό.
Δεν μασάω. Απλά με κουράζουν οι τύποι που πουλάν εξυπνάδα και υφακι, πίσω από ένα πληκτρολόγιο.Στείλε μου πμ να σε δω!!! Έλα τώρα που γλύκανες!!! Μην μασάς από τα ρεμάλια εδώ μέσα!!!
Εγω? Δεν νομίζω, απλά εσύ είσαι στην τσίτα και προσβάλεις κόσμο ! Δίαβασε λίγο με τι τρόπο απαντάς !Χαλαρή είμαι. Εσείς με έχετε πιάσει όλοι στην ευγένεια.
Ναι αλλά κι εσύ είσαι επιθετική!!! Μη κοιτάς εμένα που μου αρέσεις!!! Τα άλλα αγόρια δε γουστάρουν αγριάδες!!!Δεν μασάω. Απλά με κουράζουν οι τύποι που πουλάν εξυπνάδα και υφακι, πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
Στο πράμα μου τι γουστάρουν. Εμ, φυσικά θέλουν να ασκούν εκείνη κάθε είδους βία. Μην τους πάρουμε τα πρωτεία οι γυναίκες. Στο σπίτι που η παντόφλα πάει σύννεφο εκεί γατάκια. Καφριλικια στο bouΝαι αλλά κι εσύ είσαι επιθετική!!! Μη κοιτάς εμένα που μου αρέσεις!!! Τα άλλα αγόρια δε γουστάρουν αγριάδες!!!
Δεν πάτε να πηδηξετε λέω εγώ τώρα κι αφήστε με ήσυχη. Η λόγω υπερτιμιμενων αγαθών γράφετε εδώ ότι σας κατέβει, χαχαΕγω? Δεν νομίζω, απλά εσύ είσαι στην τσίτα και προσβάλεις κόσμο ! Δίαβασε λίγο με τι τρόπο απαντάς !
Έλα, έλα, είπαμε! Μην εξάπτεσαι!!! Όλα θα τα βρούμε!!! Γλύκανε λίγο!!! Τι σόι σουίτ γκερλ είσαι;;;;Στο πράμα μου τι γουστάρουν. Εμ, φυσικά θέλουν να ασκούν εκείνη κάθε είδους βία. Μην τους πάρουμε τα πρωτεία οι γυναίκες. Στο σπίτι που η παντόφλα πάει σύννεφο εκεί γατάκια. Καφριλικια στο bou
Το νήμα αφόρά την παραλία της κινέτας ! Αλήθεια για πες μας κάτι σχετικο για να είσαι και εντος θέματος, πήγες ? Σιγουρα δεν εισαι εκει για να απαντας εδω πάντως..Στο πράμα μου τι γουστάρουν. Εμ, φυσικά θέλουν να ασκούν εκείνη κάθε είδους βία. Μην τους πάρουμε τα πρωτεία οι γυναίκες. Στο σπίτι που η παντόφλα πάει σύννεφο εκεί γατάκια. Καφριλικια στο bou
Απορώ και εξίσταμαι γιατί σας απαντώ, χαχα.Έλα, έλα, είπαμε! Μην εξάπτεσαι!!! Όλα θα τα βρούμε!!! Γλύκανε λίγο!!! Τι σόι σουίτ γκερλ είσαι;;;;
Και γιατί δεν μας λες εσύ, πουεισαι εδώ μέσα τώρα;Το νήμα αφόρά την παραλία της κινέτας ! Αλήθεια για πες μας κάτι σχετικο για να είσαι και εντος θέματος, πήγες ? Σιγουρα δεν εισαι εκει για να απαντας εδω πάντως..
Και γιατί δεν μας λες εσύ, πουεισαι εδώ μέσα τώρα;Το νήμα αφόρά την παραλία της κινέτας ! Αλήθεια για πες μας κάτι σχετικο για να είσαι και εντος θέματος, πήγες ? Σιγουρα δεν εισαι εκει για να απαντας εδω πάντως..
Έλα να το πάρουμε από την αρχή!!! Ντοντ φηντ δε τρολ, λένε στα μέρη μου!!!Απορώ και εξίσταμαι γιατί σας απαντώ, χαχα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και γιατί δεν μας λες εσύ, πουεισαι εδώ μέσα τώρα;
Άντε πάλι!!!!Έλα να το πάρουμε από την αρχή!!! Ντοντ φηντ δε τρολ, λένε στα μέρη μου!!!
Τι;;;;;Άντε πάλι!!!!
Στείλε μου πμ να σε δω!!! Έλα τώρα που γλύκανες!!! Μην μασάς από τα ρεμάλια εδώ μέσα!!!
Καλησπερα Sweet......μην παιζεις με την φωτια.....στην Αρχη ..... και .......μετα....Χαλαρή είμαι. Εσείς με έχετε πιάσει όλοι στην ευγένεια.
Κοίτα σοβαρά τώρα επειδη είσαι εκτος τόπου και χρόνου , μην αναγκάζεις τους άλλους να σε κανουν ban επειδη εχεις τρέλα κομπλεξ η δεν ξερω τι άλλο, σοβαρά τράβα σε κάνα ψυχολόγο και δές τα. Εγώ χθες πήγα κ έκανα το μπάνιο μου και μια χαρά με ρώτησαν και μια χαρά απάντησα, αν σερ ε΄νδιέφερε θα το έβλεπες λιγο πιο πίσω. Πάντως μία φορά ΚΙΝΕΤΑ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ! ΑΡΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΝΗΜΑ !!Και γιατί δεν μας λες εσύ, πουεισαι εδώ μέσα τώρα;
Και που το ξέρεις εσύ, αν πήγα η όχι; Μαζί ήμασταν; Οπότε συμβουλεύω να πας εσύ σε ειδικό, που ξέρεις εγώ τι έκανα εκείνη την ημέρα, που έγραψα την παρατήρηση.Κοίτα σοβαρά τώρα επειδη είσαι εκτος τόπου και χρόνου , μην αναγκάζεις τους άλλους να σε κανουν ban επειδη εχεις τρέλα κομπλεξ η δεν ξερω τι άλλο, σοβαρά τράβα σε κάνα ψυχολόγο και δές τα. Εγώ χθες πήγα κ έκανα το μπάνιο μου και μια χαρά με ρώτησαν και μια χαρά απάντησα, αν σερ ε΄νδιέφερε θα το έβλεπες λιγο πιο πίσω. Πάντως μία φορά ΚΙΝΕΤΑ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ! ΑΡΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΝΗΜΑ !!
Πες κι εσύ ρε @nana1003 τι καλό παιδί είμαι!!! Η γλυκούλα με πήρε με κακό μάτι!!!Έτσι!!! Έτσι!!! Μη σταματάς!!! Ή μάλλον σταμάτα... Θα σε ερωτευτώ
Μάλίστα εξακολουθείς να γράφεις άσχετα και να ενοχλείς χαλώντας το νήμα !!Και που το ξέρεις εσύ, αν πήγα η όχι; Μαζί ήμασταν; Οπότε συμβουλεύω να πας εσύ σε ειδικό, που ξέρεις εγώ τι έκανα εκείνη την ημέρα, που έγραψα την παρατήρηση.