Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 1.492
- Πόντοι
- 201
Τι σεβασμός να έχει ένας ανώμαλος;Ειρήνη υμίν, η Ελλάδα έχει χιλιάδες χιλιόμετρα ακτογραμμής. Για όλους έχει... Το θέμα είναι ο σεβασμός.
Τι σεβασμός να έχει ένας ανώμαλος;Ειρήνη υμίν, η Ελλάδα έχει χιλιάδες χιλιόμετρα ακτογραμμής. Για όλους έχει... Το θέμα είναι ο σεβασμός.
Και εσένα που είναι ττο πρόβλημα σου;Πάντως κοπελιά , για καινούρια, τη γλώσσα του bou. Com. Τύπε, χύστης κλπ τη δουλεύεις πολύ καλά!!!
Εγώ είμαι επιλεκτική, δεν είμαι σαβουρογαμισσα.Μηπως δεν εχουν πηδηξει ομορφη και περιποιημενη γυναικα σαν και σενα ;
Ένα ακόμα προσόν. Και ξέρεις να κάνεις και σοβαρή κουβεντα. Εγώ προσωπικά το βρίσκω πολύ σεξυ αυτόΕγώ είμαι επιλεκτική, δεν είμαι σαβουρογαμισσα.
Φίλε, μην αρχίσεις κι εσύ τις ειρωνείες. Δεν έχω καμμιά διάθεση.Ένα ακόμα προσόν. Και ξέρεις να κάνεις και σοβαρή κουβεντα. Εγώ προσωπικά το βρίσκω πολύ σεξυ αυτό
Καθόλου. Ήταν αληθινό το μυνημα μου. Πέρα για πέρα. Γιατί να σε ειρωνευτώ. τέτοια γούστα έχω θέλω να μπορώ να πω και μια κουβένταΦίλε, μην αρχίσεις κι εσύ τις ειρωνείες. Δεν έχω καμμιά διάθεση.
Και βρήκες να την πεις εδώ μέσα; Τι σοβαρή συζήτηση βα κάνει κανείς σε πουτανοsite;Καθόλου. Ήταν αληθινό το μυνημα μου. Πέρα για πέρα. Γιατί να σε ειρωνευτώ. τέτοια γούστα έχω θέλω να μπορώ να πω και μια κουβέντα
Είμαι ρομαντικός και η έλπιδα πεθαίνει τελευταία. Αν θέλεις να μεταφέρουμε αλλού τη κουβέντα μας να μιλήσουμε πριβεΚαι βρήκες να την πεις εδώ μέσα; Τι σοβαρή συζήτηση βα κάνει κανείς σε πουτανοsite;
Και τσαμπουκαλού και μαλώνεις κι εύκολα... Μάλιστα, μάλιστα...Και εσένα που είναι ττο πρόβλημα σου;
Άρα εσύ που έχεις με ξέρεις..Βρε αντε τράβα. Δεν με ξέρεις και έχεις και άποψη. Βλαμμενε
Μπορεί να θέλουν να δουν το δικό σου ....για αυτό κάνουν έτσι ...μάλλον θα τους αρέσειςΠολλοί κάνουν σαν να μην έχουν ξαναδεί αιδοίο στην ζωή τους. Τι Ανωμαλία κι αυτή, χαχα
Λίγο πριν το σεξ μπορεί...δηλαδή ...θα βγούμε έξω βόλτα ...λέω εγώ σήμερα θέλω να ντυθείς πολυβεκφυλα σαν πουτανα να είμαι όλοι την ώρα καυλωμενος μαζί σου ...κτλ...τέτοια ....θέλω να ακούσωΈνα γνήσιο αρσενικό, έχει δικαίωμα να βρίζει και να μιλαει χυδαία και αλητικά μόνο στην διάρκεια του σεξ, γνώμη μου. Όταν τελειώσει το πανηγύρι, πρέπει να είναι κύριος με όλη την σημασία της λέξης.
Και τσαμπουκαλού και μαλώνεις κι εύκολα... Μάλιστα, μάλιστα...
Όταν σας καραμουζιαζουν οι πουτανες, εκεί μουγγα. Τι φοβάστε μην σας πλακώσουν στο ξύλο οι νταβαδες των οικων?Και τσαμπουκαλού και μαλώνεις κι εύκολα... Μάλιστα, μάλιστα...
Κι εγώ στην ίδια θέση το έχω, δεν το έχω στην φτέρνα, χαχα.Μπορεί να θέλουν να δουν το δικό σου ....για αυτό κάνουν έτσι ...μάλλον θα τους αρέσεις
Μίλα μου βρώμικα!!!Όταν σας καραμουζιαζουν οι πουτανες, εκεί μουγγα. Τι φοβάστε μην σας πλακώσουν στο ξύλο οι νταβαδες των οικων?
Ότι γουστάρω, αναφορά θα σου δώσω. Τι σε είχα;Άρα εσύ που έχεις με ξέρεις..
Κ για πες.. εσύ που είσαι λάτρης του γυμνισμού τι δουλειά έχεις σε ένα σάιτ για γαμήσια;
Βρε αντε πλυσου, αρχίζουν οι ζεστές, χαχα.Μίλα μου βρώμικα!!!
Πάντως κοπελιά , για καινούρια, τη γλώσσα του bou. Com. Τύπε, χύστης κλπ τη δουλεύεις πολύ καλά!!!
Χαλάρωσε λίγο αν θέλεις..Βρε αντε πλυσου, αρχίζουν οι ζεστές, χαχα.
Έτσι!!! Έτσι!!! Μη σταματάς!!! Ή μάλλον σταμάτα... Θα σε ερωτευτώΒρε αντε πλυσου, αρχίζουν οι ζεστές, χαχα.
Δεν θαα έχεις κι άδικο, χαχα. Δεν εισαι κι ο μόνος. Που να με δεις κιόλας. Αλλά δρδρν θέλω να μπλέξω με πολυγαμικό.Έτσι!!! Έτσι!!! Μη σταματάς!!! Ή μάλλον σταμάτα... Θα σε ερωτευτώ