Έχω κάνει γυμνισμό στην Μύκονο και στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Στην Κινέττα δεν έχω πάει, ακόμα. Διαβάζοντας το forum, θέλω να σχολιάσω κάποια πράγματα. Καταρχάς, το μεγαλύτερο λάθος, που κάνουν οι περισσότεροι οι οποίοι επισκέπτονται τέτοιου είδους παραλίες, είναι ότι το κάνουν με αυτοσκοπό να γαμήσουν. Ο γυμνισμός για κάποιους είναι ιδεολογία. Θυμάμαι, πριν από τρία χρόνια, ότι ήμουν τόσο πιεσμένος και μπουχτισμένος από την δουλειά, πήγαινα στα Λιμανάκια, έβγαζα όλα τα ρούχα και ένιωθα την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας. Εάν βρισκόταν κάποια γυμνή γυναίκα δίπλα μου, την κοιτούσα διακριτικά και έκανα κάποιους συνειρμούς, παίζοντας με το μυαλό, δημιουργώντας φαντασιώσεις, καθώς είμαι εγκεφαλικός παίκτης. Όσον αφορά τον τύπο, που έκανε ανήθικη πρόταση στα κορίτσια, μιλάμε για περίπτωση ηλίθιου. Τόσο πολύ στερημένος από γυναίκα; Έκανε 50 χιλιόμετρα δρόμο, για να κάνει αυτή την μαλακία; Γιατί δεν πήγαινε στο
Μεταξουργείο, να ξεκαυλώσει με ένα 10ρικο; Είναι οι ίδιοι, οι οποίοι μόλις φύγουν από τις παραλίες, πηγαίνουν στα τσοντοσινεμά και τα κάνουν και εκεί πουτάνα, ξενερώνοντας τους σοβαρούς θαμώνες. Κλασική περίπτωση αγαμίας! Και κάτι τελευταίο, για τους ματάκηδες: Η αρρώστια τους δεν έχει γιατρειά.