You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλία Κινέτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 575K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
tsolias21cm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2019
- Like
- 4.360
- Πόντοι
- 441
θελω πληρη ενημερωση απο όλους εκει εξω παντα ανθρωπινα μιλαμε ετσι!!!
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 285
- Πόντοι
- 26
Πηγε καποιος σημερα; παιχτηκε τιποτα; οποιος θελει ας στειλει και σε πμ λεπτομεριες...
mikrofallos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2010
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Πολύς κόσμος σήμερα... Ίσως ο περισσότερος που έχω δει στην παραλία στο Sun...Αρκετά ζευγάρια στην παράγκα πριν τα βράχια...και τουλάχιστον οκτώ στα παραλιάκια μετά...πολλοί gay σε μεγάλες παρέες και ζευγάρια και μετά τις επτά μαζεύονταν οι πιο μοναχικοί για παιχνίδι...λίγο φάσωμα και μία πίπα από ένα ζευγάρι str8 μέχρι τις οκτώ αλλά μετά ξεκινάει το παιχνίδι για gay κυρίως αφού ζευγάρι δεν υπήρχε κανένα εκείνη την ώρα...Πηγε καποιος σημερα; παιχτηκε τιποτα; οποιος θελει ας στειλει και σε πμ λεπτομεριες...
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.024
- Πόντοι
- 7.885
Πραγματικά χαμός εχθές Κυριακή 14/06 στην Κινέτα .Φτάσαμε με την κοκκινομάλλα μιλφάρα μου γύρω στις 18:00,πήραμε καφέ από το 'Μπλε Κοχύλι' και αράξαμε για γυμνισμό δίπλα από την παράγκα οπού εκείνη την ώρα βρίσκονταν μαζεμένα γύρω στα 5-6 ζευγάρια.Άλλα 3 ζευγάρια έκαναν το μπάνιο τους εκεί στην αρχή της παραλίας και τα γνωστά γερόντια που είχαν στηθεί σε μικρή απόσταση για να παίρνουν το μάτι τους .Το απόγευμα ήταν πολύ όμορφο για μπάνιο,πλην όμως φυσούσε αρκέτα και αυτό σε κάποια στιγμή ήταν κάπως ενοχλητικό.Εκεί που ήμασταν εμείς δεν παρατήρησα κάποια διάθεση για παιχνίδι,ένας τύπος από την μεγάλη παρέα εξυμνούσε τι γινόταν τις Κυριακές επί εποχής ΠΑΣΟΚ .Σε κάποια φάση πέρασε από μπροστά μας ένα ζευγάρι αλβάνων το οποίο φορούσε μαγιό και πήγαινε προς τ αριστερά της παραλίας με εμφανή διάθεση για παιχνίδι .Φάνηκε να έχουν πιει πολλές μπύρες και να το είχαν τεράστια ανάγκη .Μετά από λίγο ξεκινήσαμε κι εμείς μια βόλτα προς τ αριστερά της παραλίας για να κόψουμε κίνηση.Ενας σιχαμένος γέρος μας ακουλούθησε προσπαθώντας μάταια να σηκώσει το μικρό καβλί του . Λίγο πιο κάτω πετύχαμε τους αλβανούς να φασώνονται δίπλα σ'έναν βράχο μπροστά στην θάλασσα και μετά είδαμε άλλους 5-6 άντρες πιθανόν γκέι να ετοιμάζονται να φύγουν.Κάναμε μεταβολή κι επιστρέψαμε στην θέση μας.Εν τω μεταξύ ο μπάρμπας συνέχισε να μας ακολουθεί απογοητευμένος και αφού είδε ότι τον απαξιώνουμε πήγε για μάτι στην μεγάλη παρέα,αλλά εκείνη την ώρα είχαν μείνει μόνο 2 ζευγάρια.Ο ένας από τους άντρες τον τραμπούκισε και μετά από λίγο τα μάζεψε κι έφυγε .Κάτσαμε στην παραλία μέχρι που έδυσε ο ήλιος,είχαμε μείνει μόνο εμείς από τα ζευγάρια και κάποιοι μόνοι άντρες που μας κοιτούσαν διακριτικά.Ένας τύπος 25αρης άρχισε να μαλακίζει την μεγάλη πούτσα του για την δικιά μου,μας πλησίασε διακριτικά αλλά μόλις κατάλαβα ότι είχε πιει τα τσιγάρα του,τον απαξιώσαμε και την κάναμε.Στην παραλία με τα μαγιό είχε ακόμα κόσμο και στην εθνική οδό είχε μεγάλη ουρά :S :S
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 285
- Πόντοι
- 26
Ανεβαζω εγω περιγραφη εκ μερους αλλου μελους που μου εστειλε πμ και μου το ζητησε.
Λοιπον: απο οτι μου γραφει ο φιλος πηγε με την δικια του στην τριτη παραλια μετα τον βραχο την τελευταια δηλαδη περιπου 2 το μεσημερι ηταν εκει αλλα τρια ζευγαρια ολα με κεφι για παιχνιδι στο τερμα δυο ζευγαρια γκει και στην αρχη ενας μαλλον γκει μονος του. Το ενα απο τα ζευγαρια δεν σταματησε λεπτο το χαμουρεμα ηταν μεσηλικες μου γραφει, το αλλο μια ξανθια το εκαναν με τον δικο της μια δυο φορες, το αλλο ζευγαρι νεο επαιξε ποιο σοφτ και μεσα στην θαλασσα μαλλον το εκαναν, εκεινος με την δικια του φασοθηκαν και του εκανε πιπα, οι γκει το ενα ζευγαρι δεν ασχοληθηκε καν ενω το αλλο σαν να ενοχληθεκε καποια στιγμη, ο μονος του απλα την επαιξε προς το απογευμα οταν εφευγαν.
Τωρα αληθεια ψεματα αυτα μου εστειλε και μου ζητησε να τα αναρτησω εγω για να μην καταλαβουν ποιος ηταν. Απ την περιγραφη του φαινεται αληθες. Αν ειδε καποιος την φαση ας μας το επιβεβαιωση.
Kostakis27 διαβασα οτι πηγες σε ζηλευω απλα...Ισως να τα καταφερω φετος να ερθω και εγω, τωρα κατι αρχιζει να γινετε με ενα δυνατο μωρο...θα δειξει συντομα!!! Αν παω θα σε ενημερωσω.
Λοιπον: απο οτι μου γραφει ο φιλος πηγε με την δικια του στην τριτη παραλια μετα τον βραχο την τελευταια δηλαδη περιπου 2 το μεσημερι ηταν εκει αλλα τρια ζευγαρια ολα με κεφι για παιχνιδι στο τερμα δυο ζευγαρια γκει και στην αρχη ενας μαλλον γκει μονος του. Το ενα απο τα ζευγαρια δεν σταματησε λεπτο το χαμουρεμα ηταν μεσηλικες μου γραφει, το αλλο μια ξανθια το εκαναν με τον δικο της μια δυο φορες, το αλλο ζευγαρι νεο επαιξε ποιο σοφτ και μεσα στην θαλασσα μαλλον το εκαναν, εκεινος με την δικια του φασοθηκαν και του εκανε πιπα, οι γκει το ενα ζευγαρι δεν ασχοληθηκε καν ενω το αλλο σαν να ενοχληθεκε καποια στιγμη, ο μονος του απλα την επαιξε προς το απογευμα οταν εφευγαν.
Τωρα αληθεια ψεματα αυτα μου εστειλε και μου ζητησε να τα αναρτησω εγω για να μην καταλαβουν ποιος ηταν. Απ την περιγραφη του φαινεται αληθες. Αν ειδε καποιος την φαση ας μας το επιβεβαιωση.
Kostakis27 διαβασα οτι πηγες σε ζηλευω απλα...Ισως να τα καταφερω φετος να ερθω και εγω, τωρα κατι αρχιζει να γινετε με ενα δυνατο μωρο...θα δειξει συντομα!!! Αν παω θα σε ενημερωσω.
scork
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 1
εγω φιλος, δεν εχω παει ποτε κ ψαχνω παρεα, αν θες το κανονιζουμε για Κυριακη...Σκέφτομαι να πάω αλλά κολλάω στο να πάω μόνος μου. Υπάρχει κάποιος άλλος που το σκέφτεται;;;
PoutsaKaggelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2019
- Like
- 47
- Πόντοι
- 1
Thelo kanis na pame. Aurio kuriaki mazi;
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.024
- Πόντοι
- 7.885
Πηγε κανεις σημερα τελικα; Παιχτηκε καμια καλη φαση με αγορακια...;
Τύπε περίμενε λίγο ακόμα,έχει κίνηση η εθνική οδός τις Κυριακές στο ρεύμα για Αθήνα.
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 285
- Πόντοι
- 26
Τύπε περίμενε λίγο ακόμα,έχει κίνηση η εθνική οδός τις Κυριακές στο ρεύμα για Αθήνα.
+1
mikrofallos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2010
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Από παλιά σε μισή ώρα έχεις μπει στην Νέα Εθνική μετά τα διόδια και χωρίς να πληρώσεις φυσικά!Τύπε περίμενε λίγο ακόμα,έχει κίνηση η εθνική οδός τις Κυριακές στο ρεύμα για Αθήνα.
Στην παραλία τώρα,πολλά ζευγάρια γύρω γύρω από την παράγκα πριν τον βράχο... με σκηνές,ομπρέλες και σχετική οργάνωση και πιο πέρα αρκετοί μόνοι τους, κυρίως για μάτι... Τίποτα δεν συμβαίνει εκεί πριν νυχτώσει για τα καλά γιατί είναι στην κανονική παραλία που δίπλα είναι οικογένειες.
Μετά τον βράχο τέσσερα ζευγάρια και στην παραλία των gay αρκετός κόσμος σε παρέες κυρίως... Εκεί ήταν και δύο ζευγάρια εκ των οποίων το ένα έκανε σεξάκι,δεν έλειψε βέβαια να πάει από πάνω τους τύπος που τον έπαιζε και να τους σταματήσει!
Αυτά έως τις επτά, που είχαν μείνει 7-8 άτομα και δύο ζευγάρια...
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 285
- Πόντοι
- 26
Από παλιά σε μισή ώρα έχεις μπει στην Νέα Εθνική μετά τα διόδια και χωρίς να πληρώσεις φυσικά!
Στην παραλία τώρα,πολλά ζευγάρια γύρω γύρω από την παράγκα πριν τον βράχο... με σκηνές,ομπρέλες και σχετική οργάνωση και πιο πέρα αρκετοί μόνοι τους, κυρίως για μάτι... Τίποτα δεν συμβαίνει εκεί πριν νυχτώσει για τα καλά γιατί είναι στην κανονική παραλία που δίπλα είναι οικογένειες.
Μετά τον βράχο τέσσερα ζευγάρια και στην παραλία των gay αρκετός κόσμος σε παρέες κυρίως... Εκεί ήταν και δύο ζευγάρια εκ των οποίων το ένα έκανε σεξάκι,δεν έλειψε βέβαια να πάει από πάνω τους τύπος που τον έπαιζε και να τους σταματήσει!
Αυτά έως τις επτά, που είχαν μείνει 7-8 άτομα και δύο ζευγάρια...
Αυτα ειναι αλλη μια καφτει Κυριακη!!!! Δωστε πονο συντροφιααααα
klearxos000
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2019
- Like
- 280
- Πόντοι
- 20
μολις εσετιλα ενα ζευγαριγια γυμνισμο και οτι προκυψη στην κινεττα
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 285
- Πόντοι
- 26
μολις εσετιλα ενα ζευγαριγια γυμνισμο και οτι προκυψη στην κινεττα
Εισαι ωραιος συντροφε!!!! Ενημερωσε μας για οτι συμβει το εχουμε ολοι μας τεραστια αναγκη...
PoutsaKaggelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2019
- Like
- 47
- Πόντοι
- 1
Θέλει κανεις να παμε για γυμνισμό κινητά η καλε σουνιο η μαυρο λιθαρι;
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.024
- Πόντοι
- 7.885
Θέλει κανεις να παμε για γυμνισμό κινητά η καλε σουνιο η μαυρο λιθαρι;
Τύπε εκεί που γράφεις σίγουρα θα βρεις μια δροσερή παρέα ακόμα κι αν δεν σου απαντήσει κάποιος εδώ μέσα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 221
- Εμφανίσεις