Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 575K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nik844

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
34
Πόντοι
0
Αυτό που γράφεις για γκόμενες και μουνάκια σε  gay forum που αφορά την παραλία κινέτα και αφορά gay πως το λένε;

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.983
Πόντοι
6.925
Στην Κινέτα δεν πάνε μόνο gay είναι παραλία γυμνιστών/φάσεων με gay και μη

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
26
  Είσαι σε gay foρum αν δεν το έχει καταλάβει....οποτέ  αφορά την gay Πλευρά των γυμνιστών στην Κινέτα

Καλα συντροφε δεν θελαμε να σου θιξουμε το νημα...μην στεναχωριεσαι ερχομαστε φιλικα!!!!! Εξαλλου απ οσα εχουν γραφτει εδω μεσα ποτε καποιος δεν ειπε αρνητικα σχολια για την παρτι σας, δεν ενοχλητε ποτε κανεναν και το τονιζω!!!!! Σε αντιθεση με τους τρομπες, ματακιδες που ξεσκιζουν ολοι την παραλια διαρκως!!!!!! Εγω απο το 2018 εχω να παω γιατι το 2019 ημουν μπακουρι και οπως εχω ξαναπει δεν παω ποτε μονος!!! ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΟΡΑΣΙΔΑΑΑ!!!! Λοιπον φιλε μην χαλαμε τις καρδιες μας, χαζο ειναι, ουτε να εχοχλησουμε θελουμε, ουτε τιποτα, ισα ισα που αν ειμασταν μονο εσεις και εμεις τα ζευγαρια ολοι θα περναγαμε πολυ καλυτερα..... να διευκρινησω το χιουμοριστικο ηφος μου στην αρχη της απαντησης μου.

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Καλα συντροφε δεν θελαμε να σου θιξουμε το νημα...μην στεναχωριεσαι ερχομαστε φιλικα!!!!! Εξαλλου απ οσα εχουν γραφτει εδω μεσα ποτε καποιος δεν ειπε αρνητικα σχολια για την παρτι σας, δεν ενοχλητε ποτε κανεναν και το τονιζω!!!!! Σε αντιθεση με τους τρομπες, ματακιδες που ξεσκιζουν ολοι την παραλια διαρκως!!!!!! Εγω απο το 2018 εχω να παω γιατι το 2019 ημουν μπακουρι και οπως εχω ξαναπει δεν παω ποτε μονος!!! ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΟΡΑΣΙΔΑΑΑ!!!! Λοιπον φιλε μην χαλαμε τις καρδιες μας, χαζο ειναι, ουτε να εχοχλησουμε θελουμε, ουτε τιποτα, ισα ισα που αν ειμασταν μονο εσεις και εμεις τα ζευγαρια ολοι θα περναγαμε πολυ καλυτερα..... να διευκρινησω το χιουμοριστικο ηφος μου στην αρχη της απαντησης μου.

Μαγκες αν παει μπακουροπαρεα οπως ο σταθης ψαλτης θα πουνε πως ειναι gay?

GiannisKolobaras

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
105
Πόντοι
1
Φιλαράκο! πάω συχνά στην Κινέττα. Καλοκαίρι εάν πας πέρα από τα βράχια. Όσο ποιο μακριά έχει γυμνιστές,  και πολλούς φαντάρους γίνεται χαμός. Ότι γουστάρεις θα βρεις. Από 17-60 ετων. Γαμησια πολλά! Μόνο καθημερινές σου συνιστώ, δεν έχει κόσμο,πολύ! :pipa1: :pipa2: :cum: :pipa3:
Αγοράκια και κοριτσάκια?

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
26
Μαγκες αν παει μπακουροπαρεα οπως ο σταθης ψαλτης θα πουνε πως ειναι gay?

Το ποιο πιθανο..ομως να μην παει μπακουροπαρεα αδερφε, δεν βγαινει τιποτα στους μονους αντρες..σπανια εχουν παιχτει φασεις με ξεμπαρκους και οταν λεω σπανια ζητημα μια φαση σε ολη τη σεζον και αν...απλα χαλαστρα κανουν τιποτα παραπανω

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.983
Πόντοι
6.925
Το ποιο πιθανο..ομως να μην παει μπακουροπαρεα αδερφε, δεν βγαινει τιποτα στους μονους αντρες..σπανια εχουν παιχτει φασεις με ξεμπαρκους και οταν λεω σπανια ζητημα μια φαση σε ολη τη σεζον και αν...απλα χαλαστρα κανουν τιποτα παραπανω

Ματάκηδες και μπάκουροι διώχνουν/ντύνουν τα κοριτσάκια

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
26
Ματάκηδες και μπάκουροι διώχνουν/ντύνουν τα κοριτσάκια

Πες τα και εσυ ρε τυπε μπας και το παρουν χαμπαρι!!!!! Εισαι με την κορασιδα σου αραχτος ολη μερα περιμενεις  να την σκισεις μολις σουρουποση λιγο σκανε μυτη οι ξεμπαρκοι καθοντε και κοντα κοιτανε αδιακριτα σαν πινασμενει λυκοι ντυνετε η αλλη και φευγεις ουτε πιπα δεν σου κανει. Το φαινομαινο ειναι το ιδιο παντα ομως δεν το καταλαβαινουν...τι να πεις!!!! Εγω το εχω πει και ποιο παλια αν καποιος θελει να κανει το ματι του ας κατσει μακρια ποιο πιθανο ειναι να δει κατι παρα οταν ερχετε και κολαει πανω στα ζευγαρια!!! Ξυπνατε συντροφια ! ! !

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.983
Πόντοι
6.925
Έρχονται, κολλάνε και χάνουμε όλοι. Οπως τα λες

johnyharis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
297
Πόντοι
21
Δλδ ρε σεις εγώ που είμαι στρ8 και γουστάρω να τον πετάω έξω, θα πρέπει να πάρω την αδεια σας για να κάνω μπάνιο??  Χα χα χα

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
26
Δλδ ρε σεις εγώ που είμαι στρ8 και γουστάρω να τον πετάω έξω, θα πρέπει να πάρω την αδεια σας για να κάνω μπάνιο??  Χα χα χα

Οχι αδερφε μου δεν σου ειπε κανεις κατι τετοιο, ομως μπορεις να πας σε οποια παραλια γυμνηστων θες να κατσεις καπου χωρις να ενοχλης η να κοιτας σαν λιγουρης και να ευχαριστιθεις το μπανιο σου..αλλο το ενα και αλλο το αλλο...εχει μεγαλη διαφορα

johnyharis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
297
Πόντοι
21
Αυτό το κοιτάω σαν λιγούρης πως το προσδιοριζετε ρε μαγκες για να καταλάβω, γιατί αν η άλλη ειναι θεομουνο κ τα εχει πεταξει ολα εξω φταιω εγω που την κοιταω?? Ειναι σαν εχω βγαλει εξω το 18αρι μου να το λιαζω κ να σου ζηταω τα ρεστα που το κοιτας. Εις γνώσην μου το κάνω και πάλι.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.983
Πόντοι
6.925
Αυτό το κοιτάω σαν λιγούρης πως το προσδιοριζετε ρε μαγκες για να καταλάβω, γιατί αν η άλλη ειναι θεομουνο κ τα εχει πεταξει ολα εξω φταιω εγω που την κοιταω?? Ειναι σαν εχω βγαλει εξω το 18αρι μου να το λιαζω κ να σου ζηταω τα ρεστα που το κοιτας. Εις γνώσην μου το κάνω και πάλι.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις. Αν πας και κολλήσεις δίπλα και καρφώνεσαι αντί πιο άκρη και διακριτικά. Αν σκοπός σου είναι αποκλειστικά το μάτι και όχι η παραλία. Είμαι με γκόμενα στα βράχια μόλις την τον έχω φορέσει, χαλαρώνει γυμνή και έρχεται τύπος και κάθεται στον δίπλα βράχο, στα 5 μέτρα όταν δεν υπάρχει άλλος πουθενά σε ακτίνα 50 μέτρων. Η γκόμενα ντύνεται. Το μπανάκι χαλάει για όλους. Ο τύπος τελικά δεν κάνει μάτι.

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
26
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις. Αν πας και κολλήσεις δίπλα και καρφώνεσαι αντί πιο άκρη και διακριτικά. Αν σκοπός σου είναι αποκλειστικά το μάτι και όχι η παραλία. Είμαι με γκόμενα στα βράχια μόλις την τον έχω φορέσει, χαλαρώνει γυμνή και έρχεται τύπος και κάθεται στον δίπλα βράχο, στα 5 μέτρα όταν δεν υπάρχει άλλος πουθενά σε ακτίνα 50 μέτρων. Η γκόμενα ντύνεται. Το μπανάκι χαλάει για όλους. Ο τύπος τελικά δεν κάνει μάτι.

Οπως τα λες ειναι! Ομως απ οτι καταλαβαινεις ο τυπος δεν θελει να καταλαβει πως χανουν με την σταση τους οποτε περιτα τα σχολια...

johnyharis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
297
Πόντοι
21
Μια χαρά καταλαβαίνω φίλε, μου εννοείται ότι αυτό που ανέφερε ως παράδειγμα είναι γαϊδουριά, ποτέ δεν το έκανα άλλωστε (άσχετα αν κ εμένα μου έχει τύχει σε άλλη παραλία με άλλον άντρα, άλλα να μην σαν πρήζω κ είμαι κ σε άλλο θρεντ ), απλά λέω ότι κάπως θα πρέπει να γίνει κ μια κίνηση έστω διακριτικά. Σε περασμένα μηνύματα έχουν αναφερθεί ότι κάποιοι ψάχνονταν με την δικιά τους και κανείς δεν πλησίασε, όχι γιατι ηταν χάλια η γκόμενα - γυναίκα μιλφάρα, αλλά λόγω διακριτικότητας η μαλακίας !! Anyway εγω πάλι δεν έχω πρόβλημα άλλωστε κάθε φορά έρχονται διάφορα παληκάρια κ τρώνε άκυρο.

s.podilatis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
8
Πόντοι
1
παιζει τιποτα καλο αυτη την εποχη καθημερινες στην κινετα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom