Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 575K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nik844

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
34
Πόντοι
0
Δεν έχει πολύ κόσμο καθημερινές γι αυτό και ποιό εύκολα γινονται φάσεις

s.podilatis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
8
Πόντοι
1
μας το χαλαει και ο καιρος.δεν λεει να στρωσει.

johnyharis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
297
Πόντοι
21
Το περασμένο Σάββατο ήμουν εκει, αργά το απόγευμα, περπάτησα στην παραλία αλλά το μόνο που είχε ήταν κάτι ψαράδες και κάτι κατασκηνωτές, πιο πέρα 3 μπάκουροι που την πίνανε ! Γενικά πολύ σκηνή και πολύ τσιγγανίλα με αγροτικά...

s.podilatis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
8
Πόντοι
1
σταματησατε ολοι να πηγενεται για γυμνισμο κινετα?γιατι δεν γραφεται κατι να δουμε πως ειναι αυτη την εποχη προς τα εκει(εμεις που ειμαστε αρκετα μακρυα απο κινετα θα μας βοηθουσε για να μην κανουμε ασκοπα χιλιομετρα)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.024
Πόντοι
7.885
σταματησατε ολοι να πηγενεται για γυμνισμο κινετα?γιατι δεν γραφεται κατι να δουμε πως ειναι αυτη την εποχη προς τα εκει(εμεις που ειμαστε αρκετα μακρυα απο κινετα θα μας βοηθουσε για να μην κανουμε ασκοπα χιλιομετρα)

Τύπε έχει υπερβολικό κόσμο καθημερινά και σκ,δεν θα βρεις να κάτσεις πουθενά. Μην κάνεις τσάμπα χιλιόμετρα,τράβα σε καμία κοντινή στην γειτονιά σου.

Ntiknik

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
81
Πόντοι
0
πηγα με τη γυναικα μου τις προαλλεσ. ωραια ηταν αν και ειχε λιγο κοσμο παραπανω για την εποχη, αρχιζει και χαλαει το πραγμα παιδια. Μονο βυζια εξω βγαλαμε γιατι ειχε κατι τρεχα γυρευε και φυγαμε στο 3ωρο.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.024
Πόντοι
7.885
πηγα με τη γυναικα μου τις προαλλεσ. ωραια ηταν αν και ειχε λιγο κοσμο παραπανω για την εποχη, αρχιζει και χαλαει το πραγμα παιδια. Μονο βυζια εξω βγαλαμε γιατι ειχε κατι τρεχα γυρευε και φυγαμε στο 3ωρο.

Τύπε για δώσε καμιά περιγραφή από τυπάδες,ίσως να πέτυχες κάποιο από τα γνωστά ζόμπι των τσοντάδικων που πήγαν παραλία να δροσιστούν.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Είχα πάει εγώ αλλά για ψάρεμα έχει ψάρι και ειμουν στο σημείο από τής 11 το πρωί και ήρθαν και μου τήν είπαν η ματακιδες ότι τους κάνω χαλάστρα λες και είχε τίποτα δυο ζευγάρια ήταν κάτι τιπησες βυτία έγινε μια παρτουζα κατά της 19:00 το απόγευμα με μια γκραν Κάσα με 4 άτομα

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
26
Είχα πάει εγώ αλλά για ψάρεμα έχει ψάρι και ειμουν στο σημείο από τής 11 το πρωί και ήρθαν και μου τήν είπαν η ματακιδες ότι τους κάνω χαλάστρα λες και είχε τίποτα δυο ζευγάρια ήταν κάτι τιπησες βυτία έγινε μια παρτουζα κατά της 19:00 το απόγευμα με μια γκραν Κάσα με 4 άτομα

Εεεε ρε ξεκινησαν οι παρτουζες!!!!!! Αυτα ειναιιιιι!!!!!!

johnyharis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
297
Πόντοι
21

ti είναι η γκραν κάσα??

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.024
Πόντοι
7.885

Τύπε έχει καλό ψάρι στην Κινέτα και την προτιμάς???

nik844

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
34
Πόντοι
0
Σήμερα σε αυτήν με το σχοινί έπαιξε παρτούζα με τρία αγοράκια μετά τις 7 που άδειασε.

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
26

johnyharis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
297
Πόντοι
21
Το καλοκαιρι μπροστα μας ειναι τυπε...αν κατσει και πας στειλε σε πμ τι παιζει ρε συ.
Μακάρι να έχουμε κ νέα, αμ και εγω που πήγα για μπάνιο προχθες δεν ειχε ιδιαιτερο κόσμο !!ε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom