kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.024
- Πόντοι
- 7.885
καμια ενημερωση απο κινετα?
Τράβα προς τα εκεί τύπε να μας ενημερώσεις κι εμάς.
καμια ενημερωση απο κινετα?
σταματησατε ολοι να πηγενεται για γυμνισμο κινετα?γιατι δεν γραφεται κατι να δουμε πως ειναι αυτη την εποχη προς τα εκει(εμεις που ειμαστε αρκετα μακρυα απο κινετα θα μας βοηθουσε για να μην κανουμε ασκοπα χιλιομετρα)
πηγα με τη γυναικα μου τις προαλλεσ. ωραια ηταν αν και ειχε λιγο κοσμο παραπανω για την εποχη, αρχιζει και χαλαει το πραγμα παιδια. Μονο βυζια εξω βγαλαμε γιατι ειχε κατι τρεχα γυρευε και φυγαμε στο 3ωρο.
Είχα πάει εγώ αλλά για ψάρεμα έχει ψάρι και ειμουν στο σημείο από τής 11 το πρωί και ήρθαν και μου τήν είπαν η ματακιδες ότι τους κάνω χαλάστρα λες και είχε τίποτα δυο ζευγάρια ήταν κάτι τιπησες βυτία έγινε μια παρτουζα κατά της 19:00 το απόγευμα με μια γκραν Κάσα με 4 άτομα
Είχα πάει εγώ αλλά για ψάρεμα έχει ψάρι και ειμουν στο σημείο από τής 11 το πρωί και ήρθαν και μου τήν είπαν η ματακιδες ότι τους κάνω χαλάστρα λες και είχε τίποτα δυο ζευγάρια ήταν κάτι τιπησες βυτία έγινε μια παρτουζα κατά της 19:00 το απόγευμα με μια γκραν Κάσα με 4 άτομα
ti είναι η γκραν κάσα??
ti είναι η γκραν κάσα??
Εεεε ρε ξεκινησαν οι παρτουζες!!!!!! Αυτα ειναιιιιι!!!!!!
Τύπε έχεις κανα σι-ντι να σε συνοδεύσει Κινέτα φέτος???
Ξυρασια φιλε, εσυ; με τον κορονοιο κοπηκαν ολα...γαματα
Τύπε όποτε είχα χρόνο για Κινέτα είχε κωλόκαιρο,θα δουμε από εδώ και πέρα.
Μακάρι να έχουμε κ νέα, αμ και εγω που πήγα για μπάνιο προχθες δεν ειχε ιδιαιτερο κόσμο !!εΤο καλοκαιρι μπροστα μας ειναι τυπε...αν κατσει και πας στειλε σε πμ τι παιζει ρε συ.