Guristroulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Like
- 139
- Πόντοι
- 1
Πολύ ηρεμία βλέπω στο θέμα της Κινέτας. Τι έγινε; Πανε οι φάσεις και τα τόσα που γράφατε κάθε Κυριακή (κυρίως);
Πολύ ηρεμία βλέπω στο θέμα της Κινέτας. Τι έγινε; Πανε οι φάσεις και τα τόσα που γράφατε κάθε Κυριακή (κυρίως);
παντου πληρωνεις δεν μπορεις να παρακαμψεις τα διοδια. εχει πλευρικα διοδια και σε νεα περαμο(1.40 ευρω) και σε μεγαρα(0.90 ευρω) προς κορινθο και επισης προς αθηνα δεν εχει διοδια πλευρικα στο να μπεις αλλα πληρωνεις στην ελευσινα 2.10Από παλιά σε μισή ώρα έχεις μπει στην Νέα Εθνική μετά τα διόδια και χωρίς να πληρώσεις φυσικά!
Στην παραλία τώρα,πολλά ζευγάρια γύρω γύρω από την παράγκα πριν τον βράχο... με σκηνές,ομπρέλες και σχετική οργάνωση και πιο πέρα αρκετοί μόνοι τους, κυρίως για μάτι... Τίποτα δεν συμβαίνει εκεί πριν νυχτώσει για τα καλά γιατί είναι στην κανονική παραλία που δίπλα είναι οικογένειες.
Μετά τον βράχο τέσσερα ζευγάρια και στην παραλία των gay αρκετός κόσμος σε παρέες κυρίως... Εκεί ήταν και δύο ζευγάρια εκ των οποίων το ένα έκανε σεξάκι,δεν έλειψε βέβαια να πάει από πάνω τους τύπος που τον έπαιζε και να τους σταματήσει!
Αυτά έως τις επτά, που είχαν μείνει 7-8 άτομα και δύο ζευγάρια...
παντου πληρωνεις δεν μπορεις να παρακαμψεις τα διοδια. εχει πλευρικα διοδια και σε νεα περαμο(1.40 ευρω) και σε μεγαρα(0.90 ευρω) προς κορινθο και επισης προς αθηνα δεν εχει διοδια πλευρικα στο να μπεις αλλα πληρωνεις στην ελευσινα 2.10
απο ελευσινα εως μεγαρα εχει και παραδρομο για να αποφυγεις τις στροφες του λουτροπυργου,νεα περαμο κλπ
[/quoteΔεν υπάρχουν διόδια στην παλιά Εθνική...την κάνω χρόνια την διαδρομή και φυσικά είναι η πιο γρήγορη για την επιστροφή τις Κυριακές του καλοκαιριού!παντου πληρωνεις δεν μπορεις να παρακαμψεις τα διοδια. εχει πλευρικα διοδια και σε νεα περαμο(1.40 ευρω) και σε μεγαρα(0.90 ευρω) προς κορινθο και επισης προς αθηνα δεν εχει διοδια πλευρικα στο να μπεις αλλα πληρωνεις στην ελευσινα 2.10
απο ελευσινα εως μεγαρα εχει και παραδρομο για να αποφυγεις τις στροφες του λουτροπυργου,νεα περαμο κλπ
εγραψες οτι απο παλια(εθνικη οδο ενοουσες) σε μιση ωρα εχει μπει στην νεα εθνικη μετα τα διοδια χωρις να πληρωσεις φυσικα αρα ενοουσες οτι εκανες παρακαμψη διοδιων.Από παλιά σε μισή ώρα έχεις μπει στην Νέα Εθνική μετά τα διόδια και χωρίς να πληρώσεις φυσικά!
Στην παραλία τώρα,πολλά ζευγάρια γύρω γύρω από την παράγκα πριν τον βράχο... με σκηνές,ομπρέλες και σχετική οργάνωση και πιο πέρα αρκετοί μόνοι τους, κυρίως για μάτι... Τίποτα δεν συμβαίνει εκεί πριν νυχτώσει για τα καλά γιατί είναι στην κανονική παραλία που δίπλα είναι οικογένειες.
Μετά τον βράχο τέσσερα ζευγάρια και στην παραλία των gay αρκετός κόσμος σε παρέες κυρίως... Εκεί ήταν και δύο ζευγάρια εκ των οποίων το ένα έκανε σεξάκι,δεν έλειψε βέβαια να πάει από πάνω τους τύπος που τον έπαιζε και να τους σταματήσει!
Αυτά έως τις επτά, που είχαν μείνει 7-8 άτομα και δύο ζευγάρια...
Ξέχασα ν'αναφέρω πως την ώρα που ετοιμαζόντουσαν να ξεκουμπιστούν τα μαλακιστήρια με τα μαγιώ,πλησίασα κοντά τους γυμνός και πήγα να κάνω μια βουτιά,αφού πρώτα τους έριξα ένα δυνατό απαξιωτικό κλανίδι που έκανε δυνατό αντίλαλο .
πήγαινε,Κυριακές έχει κόσμο..Καλημερα σε ολους
Να παω Κινετα σημερα αξίζει παιδια θα ζησουμε καταστασεις ή τίποτα
Καλημερα σε ολους
Να παω Κινετα σημερα αξίζει παιδια θα ζησουμε καταστασεις ή τίποτα
Είχαμε πάει 2 ζευγάρια πριν 2 εβδομάδες και ήταν όλοι τόσο σάπιοι που ούτε τις μπλούζες δεν βγάλαμε και σηκωθήκαμε και φύγαμε. Όσο υπάρχουν καραγκιοζηδες που πάνε για μάτι απροκάλυπτα δεν πρόκειται να έρθουν καλά κομμάτια και θα μείνει με την σαπίλα και τους καλόγερους όπως είπε κάποιος. Άσε που αργά η γρήγορα κάποιοι θα μαζέψουν και τίποτα γρήγορες για φυσικό μαύρισμα.
Έλα ρε τύπε,τόσο ωραίοι ήσασταν και οι 4 που φύγατε???Εντάξει υπάρχουν τα γνωστά σιχαμένα γερόντια αλλά σχεδόν πάντα παίζουν και ωραία άτομα,άντρες και γυναίκες. Όταν κάνεις γυμνισμό το κάνεις για την πάρτη σου,δεν σε νοιάζει αν σε βλέπουν οι άλλοι.Τώρα αν κάποιοι ξεφεύγουν και είναι αδιάκριτοι,μπορείς να τους τραμπουκίσεις για να πάρουν τον μπούλο.
Χα Χα Χα Χα !!! καμένα τυπάκια τελείως !!!Μα δεν φύγαμε επειδή οι άλλοι δεν μας άρεσαν. Όπως είπα ήταν απροκάλυπτο μάτι. Συμφωνώ και εγώ για τον γυμνισμό αλλά σου φαίνεται λογικό να μαλακιζεται μπροστά σου ένας τυχάρπαστος; Δεν λέω να μην γίνεται παιχνίδι. Αν θες να κανείς κάτι πάρε τον δικό σου ή την δικιά σου και πήγαινε πίσω από τον βράχο ή στην θάλασσα ή και έξω αν είσαι με άλλους που γουστάρουν. Ποιος ο λόγος να πάω εγώ με παρέα και να έρθει να κάτσεις ένας στα 5 πέτρα και να παίζει την ψωλή του; Δεν θέλω να τραμπουκιζω αλλά σε γκρουπ στο φβ ένας είπε ότι αν ξαναγίνει αυτό με έναν τυπά που το κάνει επανειλημμένα θα τις αρπάξει τις ψιλές του.
Ωραίος ο κώστάκης,περιγραφικός, εγώ πήγα αλλά πιο κάτω,μετά την κινέτα κ αν σου πω τι είδα δεν θα το πιστευεις !!Εχθές Πέμπτη 30/07 ήταν μια ιδανική μέρα για μπανάκι και γυμνισμό μέχρι αργά το βράδι στην Κινέτα,κι έτσι όντως κάναμε,μαζί με την κοκκινομάλλα μιλφάρα μου .Φτάσαμε στην παραλία γύρω στις 18:00 και αράξαμε κοντά στην τρώγλη.Εκείνη την ώρα ήταν στην παραλία 4-5 ζευγάρια και άλλα τόσα μπακούρια. Γενικά είχε μια ωραία ησυχία και ο καιρός ήταν ιδανικός για μπανάκι και χαλάρωση . Τα ζευγάρια ήταν όλα από 35 έως 50 φεύγα,δυστυχώς μέτριας εμφάνισης,και το λέω αυτό λόγω των αντρών οι οποίοι ήταν σχεδόν όλοι μαύρα χάλια .Λίγο πιο κάτω από εμάς ήταν πάλι ο γνωστός μπάρμπας με το μιλφ που είχαμε πετύχει και την προηγούμενη φορά στον προτελευταίο κολπίσκο και πάλι ψιλοφασωνόντουσαν. Κάνοντας μια βόλτα εγώ μόνος μου προς τα αριστερά της παραλίας,δεν είδα ψυχή εκτός από 2-3 γκέι κάτω κάτω.Κατά τις 19:00 έσκασε αδύνατος ηλικοκαμμένος τύπος με μια πάρα πολύ χοντρή κι ένα ακόμη ζευγάρι μ'ένα σκύλο.Με το σούροπο το μιλφ άρχισε να τσιμπουκώνει διακριτικά τον μπάρμπα κοιτάζωντας δεξιά και αριστερά μήπως παίζει και κάποιο άλλο ζευγάρι.Ένας χοντρός τυπάς με μεγάλο μούσι είχε κάτσει ακριβώς δίπλα μας αριστερά και μαλακίζε το μικρό πούτσο του βλέπωντας το θέαμα. Τότε είπα κι εγώ στην δικιά μου να με τσιμπουκώσει χαλάρα για να μας βλέπει ο μουσάτος και να συνεχίσει να μαλακίζεται.Κατά τις 21:00 είχαμε μείνει το μόνο ζευγάρι στην παραλία των γυμνιστών,αφήσαμε τον μουσάτο με την ψωλή στο χέρι και φύγαμε.Περπατώντας προς το χοτέλι ένα ζευγάρι είχε στήσει μια σκηνή και φασωνόντουσαν μόνοι τους. Κοντοσταθήκαμε για λίγο αλλά βλέποντας καλύτερα στο σκοτάδι τα κορμιά τους αποχωρήσαμε από την παραλία.Στην παραλία με τα μαγιώ είχε ακόμα κόσμο ο οποίος απολάμβανε το φεγγάρι και την παραλία,στην διαδρομή από την Π.Ε.Ο ήμασταν σχεδόν μόνοι μας .