Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 555K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dragon2

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Like
234
Πόντοι
21
Είναι κανείς τώρα στην παραλία  :walkingpenis:

dragon2

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Like
234
Πόντοι
21
Αν είναι κανεις στην παραλία και γουστάρει φάση ας στείλει pm :pipa1: :wanker: :pipa2:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.308
Πόντοι
7.885
Ωραίος ο κώστάκης,περιγραφικός, εγώ πήγα αλλά πιο κάτω,μετά την κινέτα κ αν σου πω τι είδα δεν θα το πιστευεις !!

Έλα ρε μύστη για πες τι είδες να ξεροχύσουμε :P :P :cheesy: :cheesy:

johnyharis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
297
Πόντοι
21
Ωραίος ο κώστάκης,περιγραφικός, εγώ πήγα αλλά πιο κάτω,μετά την κινέτα κ αν σου πω τι είδα δεν θα το πιστευεις !!

Έλα ρε μύστη για πες τι είδες να ξεροχύσουμε :P :P :cheesy: :cheesy:
Λοιπόν η παραλια ειναι ερημικη αλλα δεν ειναι γυμνιστων, ειμαι παραπέρα απο τον πολυ κοσμο κ ειμαι με την μασκουλα μου κολυμπαω κ χαζευω, πλησιαζω σε ενα μπαρμπα που μιλαει με μια μάλλον θείτσα πάνω σε ένα στρώμα ξαπλωμένη, της λέει σε κάποια φάση που πας θα χτυπήσεις τον άνθρωπο, σηκώνω κεφάλι κ βλέπω μια κωλάρα με κορδονι,τι κορδονι δλδ κλωστη,περναει δίπλα μου μου γελάει κ το τυπάκι είναι ξωβυζο κ είναι βία 22...εχω μεινει μαλακας, στο μεταξυ ο μπαρμπας φωναζει κ κολυμπαει προς τα εμενα. Τους προσπερναω κ κοιταω στην ακτη ειναι μια χοντρη θεία κ με κοιτάει καλά καλά, της φωνάζει έλα έλα έξω ντύσου,ο μπαρμπας της φωναζει ελα εδω κ τα ρεστα. Μάλλον γιαγια παππου κ εγγονη που την πηραν για κανα μπανιο διακοπες, αφου πήγα λίγο παραπάνω κολυμπητος ενοειεται κανω στροφη κ τσεκαρω προς παραλια μιας κ ειχαν βγει εξω, το μουνετο με καρφωνει κ την ωρα που εχω φτασει μπροστα του 3 μετρα 4 αποσταση γυρναει πανω στο στρωμα κωλαφρα καθετε στα 4 κ πιανει λάδι κ αλοιφει κωλο μαγουλα ανοιγοντας τα και τραβωντας τα κ καλα για να το απλωσει.... ειδα τα πάντα μα τα πάντα όλα....εχω μεινει μαλακας κ κοιταω...μεσα απο τη μασκα μου σα μαλακας...και πες μου τωρα εσυ τι καδρο ηταν αυτο... δεν ξερω πως κρατηθηκα αφού λεω θα με πάρουν τα γερόντια με τις πέτρες.
.

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
484
Πόντοι
21
Αυτα βλεπει κανεις και αντε μετα να κανει το μπανιο του ηρεμος.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.308
Πόντοι
7.885
Τύπε τζονιχαρις μάλλον μας τρολλάρεις :confused::confused:,εδώ γράφουμε για φασώματα,στοματικά,γαμήσια στην παραλία γυμνιστών κι εσύ μας λες για μια γκόμενα με μαγιώ. Άσε τις παραλίες με μαγιώ και τράβα ΚΙνέτα για γυμνισμό.

batist

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Like
325
Πόντοι
20
Κινετα κυριακη 6/9 πολυς κοσμος πολλα ζευγαρια πριν το σπιτακι!προχωρησα μιας και κυριολεκτικα καθονταν ο ενας πανω στον αλλο τα ζευγαρια!μετα το βραχο μονο γκει οπου εγινα μάρτυρας ρωμαικου οργιου και ενα ζευγαρι με μια συμπαθητικη ξανθια που τσακωνοταν συνεχως με εντονο υφος!απολαυσα την θαλασσα και την ηρεμια και αποφασισα να αποχωρησω!στον γυρισμο μπροστα απο την παραγκα ξανθο με φοβερα ματια προσωπο και στηθος(μου θυμισε πρωην λογω χρωματος ματιων)μου ριχνει βλεμμα φωτια και σκαλωνω!στα καπακια βλεπω και τον καραφλο συνοδο της και μαζευομαι στο μεταξυ γυρω απειρα ζευγαρια να επιδιδονται σε φασωματα!κολωσα δεν βολευε και το σημειο και αποχωρησα αδοξα

• Like
Αντιδράσεις: leon23

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.308
Πόντοι
7.885
Τύπε μπατιστ δώσε λεπτομέρειες για το ρωμαικό όργιο και διάλογο με συμπαθητική ξανθιά,το έχουμε τεράστια ανάγκη :) :)

batist

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Like
325
Πόντοι
20
η συμπαθητικη ξανθια τσακωνοταν με τον δικο της για πιθανων μηνυμα στο fb!αρρωστημενο ζευγαρι νομιζα θα βουτηχθουν οι φωνες και τα γαλλικα ηταν στα υψη για μια ωρα και τους ακουγε ολη η παραλια!το ρωμαικο οργιο ηταν μεταξυ γκει ατομων οπου ο ενας πιπωνε εναν μεσηλικα μπαλαντερ κ την σχεση του!οφειλω να ομολογησω οτι εδωσαν αλλη διασταση στην παραλια!αλλα αυτο που με σημαδεψε ηταν η φοβερη ξανθια με τις ματαρες και το αρρωστο προσωπο που ειχε!δεν μπορω να την ξεχασω!Κριμα ρε κοριτσι αν διαβαζεις χωρισε τον τον τυπο η ελατε και οι δυο να τα βρουμε!!αχαχα

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
Κοντό μαλλί η ξανθιά με το άρρωστο πρόσωπο φίλε;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.308
Πόντοι
7.885
η συμπαθητικη ξανθια τσακωνοταν με τον δικο της για πιθανων μηνυμα στο fb!αρρωστημενο ζευγαρι νομιζα θα βουτηχθουν οι φωνες και τα γαλλικα ηταν στα υψη για μια ωρα και τους ακουγε ολη η παραλια!το ρωμαικο οργιο ηταν μεταξυ γκει ατομων οπου ο ενας πιπωνε εναν μεσηλικα μπαλαντερ κ την σχεση του!οφειλω να ομολογησω οτι εδωσαν αλλη διασταση στην παραλια!αλλα αυτο που με σημαδεψε ηταν η φοβερη ξανθια με τις ματαρες και το αρρωστο προσωπο που ειχε!δεν μπορω να την ξεχασω!Κριμα ρε κοριτσι αν διαβαζεις χωρισε τον τον τυπο η ελατε και οι δυο να τα βρουμε!!αχαχα

Τύπε τέτοια σκηνικά τα έχουμε τεράστια ανάγκη,έτσι γουστάρουμε την Κινέτα. Καθείστε οι υπόλοιποι να στριμώχνεστε στην παραλία με τα μαγιώ με τα μαλακιστήρια τα παιδιά σας κι αφήστε εμάς τους υπόλοιπους να βλέπουμε τέτοιες φάσεις.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Κινετα κυριακη 6/9 πολυς κοσμος πολλα ζευγαρια πριν το σπιτακι!προχωρησα μιας και κυριολεκτικα καθονταν ο ενας πανω στον αλλο τα ζευγαρια!μετα το βραχο μονο γκει οπου εγινα μάρτυρας ρωμαικου οργιου και ενα ζευγαρι με μια συμπαθητικη ξανθια που τσακωνοταν συνεχως με εντονο υφος!απολαυσα την θαλασσα και την ηρεμια και αποφασισα να αποχωρησω!στον γυρισμο μπροστα απο την παραγκα ξανθο με φοβερα ματια προσωπο και στηθος(μου θυμισε πρωην λογω χρωματος ματιων)μου ριχνει βλεμμα φωτια και σκαλωνω!στα καπακια βλεπω και τον καραφλο συνοδο της και μαζευομαι στο μεταξυ γυρω απειρα ζευγαρια να επιδιδονται σε φασωματα!κολωσα δεν βολευε και το σημειο και αποχωρησα αδοξα

Ελπιζω και σημερα κατι να εχει ...

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Σημερα γινοταν χαμος πηγαμε με μια φιλη και δεν βρισκαμε να κατσουμε..επαιξε και πιπουλα απο μια γεματουλα στο αμορε της. Δεν το περιμενα τελη Σεπτεμβρη..

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.308
Πόντοι
7.885
Έλα ρε τύπε,άντε τα κατάφερες και πήγες τελικά. Που καθίσατε εσείς και για τι ώρες μιλάς ότι είχε κόσμο??

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Έλα ρε τύπε,άντε τα κατάφερες και πήγες τελικά. Που καθίσατε εσείς και για τι ώρες μιλάς ότι είχε κόσμο??

Μεσημερι πηγαμε τυπε κατα της 3 εως 6μιση- 7. Πηγαμε πρωτα μεχρι την μεγαλη παραλια να δει η φιλη ρε συ, την προτελευταια δλδ (με την τυπισα στα φιληκα το παμε αν με πιανεις) και κατσαμε τελικα στην αρχη. με ολα τα ζευγαρια κοντα. στη ραμπα κατω απ τη βιλα της διασημης. Ρε συ χαμος γινοταν δεν το περιμενα..(αν ηταν ποιο χαλαρα ισως εκανα και γω παιχνιδι. ετσι πηρα τα μπιπ μου χαχααχαα (ειπαμε πηγα στα φιληκα με την τυπισα).. η πιπουλα επαιζε πισω οταν καναμε βολτα πριν κατσουμε..καλη φαση γενικα!!!!!:sunglasses:

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Πηγε κανενας το σκ να μας πεοι τι γινετε;

sunset25

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
146
Πόντοι
1
έχω πάει σε όλες τις παραλίες της Αττικής , βέβαια της Κινέτας είναι η καλυτερη για ζευγάρια , ειδικά Παρασκευή και Σάββατο μόλις πέσει ο ήλιος.... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom