Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 552K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Man87(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
2.362
Πόντοι
440

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
σε ποιόν αναφέρεσαι κωστή?Έναν απροκάλυπτο ματάκια που φαίνεται και στο videaki apo milfakia? Με το κλασσικο ασπρο καπελακι καμπάνα??
Ναι αδερφέ! Ο τύπος έχει χάσει κάθε μέτρο! Πως έχει γλιτώσει το ξύλο απορώ…Στείλε μου σε μηνύμα το λινκ απ´ βίντεο που λες αν μπορεις.

johnyharis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
297
Πόντοι
21
φαίνεται στο 8.51 και στο 9.16 βέβαια κοίτα, η αλήθεια στο συγκεκριμένο βίντεο κολάζεσαι αρκετά !! Αλλά λογικά ο ίδιος θα είναι, τον έχω πετύχει να κάθεται σε άντρα με 2 γκομενάκια στα 2 μέτρα και να τον παίζει..μλκία γιατι δεν ήταν απο πριν εκεί !!
και εχει και αλλο βίντεο !!

sunset25

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
146
Πόντοι
1
καλησπέρα,

θα ήθελα γνωμες και εμπειριες απο ζευγάρια που έχουν επισκεφτεί Κινέτα

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Tρομερη κινηση παντως σημερα στην Αθηνων-Κορινθου

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Λοιπον σαββατο ισως ηταν η χαλαρει μερα ειχε κοσμο ομως δεν επαιξαν ιδιαιτερα πραγματα ομως την παρασταση εκλεψε μια ξανθια με μαυρο ολοσωμο στρινγκ μαγιο στην δευτερη παραλια η οποια οντως ηταν κολαση. Κυριακη τωρα δυνατα μωρο σε ολες τις παραλιες με αποκορυφομα πιπουλα στην τελευταια παραλια απο ωραιο κορασιο στον παρτενερ της και αργα 9+ δηλαδη σεξακι απο δυο ζευγαρια στην πρωτη-δευτερη παραλια μετα τον βραχο δηλαδη…δευτερα τωρα γινοταν χαμος απο ζευγαρια και μονους ομως χωρις καποιο σκηνικο λογο οτι εσπασαν νωρις…το μονο προβλημα ειδικα την κυριακη ο γνωστος τυπος που ενοχλη με την παρουσια του ολα τα ζευγαρια για να δει λιγο βυζι ή κολο…με το κλασσικο του καπελο….εχει καταντηση για γελια οταν φαει ξυλο απο κανεναν θα το χαρω πολυ γιατι το ζηταει η μουρη του. Αυτα απο μενα! Ωρες που ημουν εκει…Σαβ. 3-6 κυρ. 5-10 δευ. 4-7

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Υ.Γ. Πλεον μονος αν ξαι δεν το γουσταρω..παντα χωρις να ενοχλω κανεναν φυσικα… ελπιζω να βρεθει κορασιο αμεσα να με συνοδεψει στην αγαπημενει παραλια

johnyharis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
297
Πόντοι
21
Υ.Γ. Πλεον μονος αν ξαι δεν το γουσταρω..παντα χωρις να ενοχλω κανεναν φυσικα… ελπιζω να βρεθει κορασιο αμεσα να με συνοδεψει στην αγαπημενει παρtI ;EGINE

Υ.Γ. Πλεον μονος αν ξαι δεν το γουσταρω..παντα χωρις να ενοχλω κανεναν φυσικα… ελπιζω να βρεθει κορασιο αμεσα να με συνοδεψει στην αγαπημενει παραλια
ΩΠ τι εγινε η κοκκινομάλλα κώστα?? Πήγε σε άλλη παραλία??

zeygos1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2016
Like
4.294
Πόντοι
441
Καλησπέρα πόσο μακριά πρέπει να πάς από το σαν για να έχεις μια φαινομενική διακριτικότητα;

tsolias21cm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2019
Like
4.360
Πόντοι
441
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες εδω μέσα!!!
Θέλω αναλυτική ενημέρωση σχετικά με ΚΙΝΕΤΑ και τι γίνεται υπάρχει δραστηριότητα κλπ θέλω να κάνω αρχή για φέτος και να ξεκινήσω να πηγαίνω κλπ...

πάντα ανθρώπινα μιλάμε!!!

johnyharis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
297
Πόντοι
21
Καλησπέρα πόσο μακριά πρέπει να πάς από το σαν για να έχεις μια φαινομενική διακριτικότητα;
Βασικά μετά το sun προχωρόντας καμια 300αρια μέτρα η λίγο παραπάνω έχεις κάτια βραχάκια κ μία καλύβα ! Απο εκεί και μετά όπου αισθάνεσαι άνετα εσυ αράζεις, πιο κάτω έχει και άλλα βράχια και ένα πεσμένο δέντρο, απο εκει και πίσω συνήθως παίζεις πιο μοναχικά, αλλά γενικά τα ζευγάρια είναι πριν τα βράχια και μετά την καλύβα !! πίσω παίζουν και πολλοί γκέυ !!

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Λοιπον σαββατο ισως ηταν η χαλαρει μερα

kjJuMsn.gif

tsolias21cm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2019
Like
4.360
Πόντοι
441
Καλημέρα σε όλους θέλω ενημέρωση για παραλία Κινέτας κλπ τι παίζει ως τώρα???

Και όσοι πάνε εκεί θα ήθελα να έχουμε μια επικοινωνία κλπ?

dragon2

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Like
234
Πόντοι
21
Εγω έχω πάει 3 φορες φέτος πολύ ωραία η θάλασσα το απόλαυσα πολύ το μπανακι μου το μόνο που δεν δεν λέει είναι να πάει κάποιος Κυριακή γιατί έχει Πολύ κόσμο και δεν είναι ωραία. Καθημερινές είναι λιγότερος ο κόσμος και γίνεται πιο καλές γνωριμίες και παιχνίδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom