Ποιο βιντεάκι τυπε?σε ποιόν αναφέρεσαι κωστή?Έναν απροκάλυπτο ματάκια που φαίνεται και στο videaki apo milfakia? Με το κλασσικο ασπρο καπελακι καμπάνα??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλία Κινέτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 552K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Ναι αδερφέ! Ο τύπος έχει χάσει κάθε μέτρο! Πως έχει γλιτώσει το ξύλο απορώ…Στείλε μου σε μηνύμα το λινκ απ´ βίντεο που λες αν μπορεις.σε ποιόν αναφέρεσαι κωστή?Έναν απροκάλυπτο ματάκια που φαίνεται και στο videaki apo milfakia? Με το κλασσικο ασπρο καπελακι καμπάνα??
johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
φαίνεται στο 8.51 και στο 9.16 βέβαια κοίτα, η αλήθεια στο συγκεκριμένο βίντεο κολάζεσαι αρκετά !! Αλλά λογικά ο ίδιος θα είναι, τον έχω πετύχει να κάθεται σε άντρα με 2 γκομενάκια στα 2 μέτρα και να τον παίζει..μλκία γιατι δεν ήταν απο πριν εκεί !!
και εχει και αλλο βίντεο !!
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Τι γνωμες τυπε;;;;; Αν θες public sex με λιγη τυχη θα παιξεις…..αυτοκαλησπέρα,
θα ήθελα γνωμες και εμπειριες απο ζευγάρια που έχουν επισκεφτεί Κινέτα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 199414
Επισκέπτης
Tρομερη κινηση παντως σημερα στην Αθηνων-Κορινθου
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Ωραια σκηνικά το σκδ
Γειά πες τυπεΩραια σκηνικά το σκδ
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Λοιπον σαββατο ισως ηταν η χαλαρει μερα ειχε κοσμο ομως δεν επαιξαν ιδιαιτερα πραγματα ομως την παρασταση εκλεψε μια ξανθια με μαυρο ολοσωμο στρινγκ μαγιο στην δευτερη παραλια η οποια οντως ηταν κολαση. Κυριακη τωρα δυνατα μωρο σε ολες τις παραλιες με αποκορυφομα πιπουλα στην τελευταια παραλια απο ωραιο κορασιο στον παρτενερ της και αργα 9+ δηλαδη σεξακι απο δυο ζευγαρια στην πρωτη-δευτερη παραλια μετα τον βραχο δηλαδη…δευτερα τωρα γινοταν χαμος απο ζευγαρια και μονους ομως χωρις καποιο σκηνικο λογο οτι εσπασαν νωρις…το μονο προβλημα ειδικα την κυριακη ο γνωστος τυπος που ενοχλη με την παρουσια του ολα τα ζευγαρια για να δει λιγο βυζι ή κολο…με το κλασσικο του καπελο….εχει καταντηση για γελια οταν φαει ξυλο απο κανεναν θα το χαρω πολυ γιατι το ζηταει η μουρη του. Αυτα απο μενα! Ωρες που ημουν εκει…Σαβ. 3-6 κυρ. 5-10 δευ. 4-7Γειά πες τυπε
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Υ.Γ. Πλεον μονος αν ξαι δεν το γουσταρω..παντα χωρις να ενοχλω κανεναν φυσικα… ελπιζω να βρεθει κορασιο αμεσα να με συνοδεψει στην αγαπημενει παραλια
johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Υ.Γ. Πλεον μονος αν ξαι δεν το γουσταρω..παντα χωρις να ενοχλω κανεναν φυσικα… ελπιζω να βρεθει κορασιο αμεσα να με συνοδεψει στην αγαπημενει παρtI ;EGINE
ΩΠ τι εγινε η κοκκινομάλλα κώστα?? Πήγε σε άλλη παραλία??Υ.Γ. Πλεον μονος αν ξαι δεν το γουσταρω..παντα χωρις να ενοχλω κανεναν φυσικα… ελπιζω να βρεθει κορασιο αμεσα να με συνοδεψει στην αγαπημενει παραλια
zeygos1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2016
- Like
- 4.294
- Πόντοι
- 441
Καλησπέρα πόσο μακριά πρέπει να πάς από το σαν για να έχεις μια φαινομενική διακριτικότητα;
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
μεχρι το σουνιοΚαλησπέρα πόσο μακριά πρέπει να πάς από το σαν για να έχεις μια φαινομενική διακριτικότητα;
λαθος παραλια μαλλον διαλεγεις...
tsolias21cm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2019
- Like
- 4.360
- Πόντοι
- 441
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες εδω μέσα!!!
Θέλω αναλυτική ενημέρωση σχετικά με ΚΙΝΕΤΑ και τι γίνεται υπάρχει δραστηριότητα κλπ θέλω να κάνω αρχή για φέτος και να ξεκινήσω να πηγαίνω κλπ...
πάντα ανθρώπινα μιλάμε!!!
Θέλω αναλυτική ενημέρωση σχετικά με ΚΙΝΕΤΑ και τι γίνεται υπάρχει δραστηριότητα κλπ θέλω να κάνω αρχή για φέτος και να ξεκινήσω να πηγαίνω κλπ...
πάντα ανθρώπινα μιλάμε!!!
johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Βασικά μετά το sun προχωρόντας καμια 300αρια μέτρα η λίγο παραπάνω έχεις κάτια βραχάκια κ μία καλύβα ! Απο εκεί και μετά όπου αισθάνεσαι άνετα εσυ αράζεις, πιο κάτω έχει και άλλα βράχια και ένα πεσμένο δέντρο, απο εκει και πίσω συνήθως παίζεις πιο μοναχικά, αλλά γενικά τα ζευγάρια είναι πριν τα βράχια και μετά την καλύβα !! πίσω παίζουν και πολλοί γκέυ !!Καλησπέρα πόσο μακριά πρέπει να πάς από το σαν για να έχεις μια φαινομενική διακριτικότητα;
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
tsolias21cm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2019
- Like
- 4.360
- Πόντοι
- 441
Καλημέρα σε όλους θέλω ενημέρωση για παραλία Κινέτας κλπ τι παίζει ως τώρα???
Και όσοι πάνε εκεί θα ήθελα να έχουμε μια επικοινωνία κλπ?
Και όσοι πάνε εκεί θα ήθελα να έχουμε μια επικοινωνία κλπ?
dragon2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2008
- Like
- 234
- Πόντοι
- 21
Εγω έχω πάει 3 φορες φέτος πολύ ωραία η θάλασσα το απόλαυσα πολύ το μπανακι μου το μόνο που δεν δεν λέει είναι να πάει κάποιος Κυριακή γιατί έχει Πολύ κόσμο και δεν είναι ωραία. Καθημερινές είναι λιγότερος ο κόσμος και γίνεται πιο καλές γνωριμίες και παιχνίδια
tsolias21cm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2019
- Like
- 4.360
- Πόντοι
- 441
Ανώμαλα γαμήσια Στην ΚΙΝΕΤΑ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14