Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 575K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
153
Πόντοι
6
Η βίλα που είναι στο βράχο ακριβώς, στο όριο της κανονικής παραλίας με των γυμνιστών, ξέρει κανείς σε ποιον ανήκει? Είναι εντυπωσιακό σπίτι, έχω δει πολλές φορές κόσμο.

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
Η βίλα που είναι στο βράχο ακριβώς, στο όριο της κανονικής παραλίας με των γυμνιστών, ξέρει κανείς σε ποιον ανήκει? Είναι εντυπωσιακό σπίτι, έχω δει πολλές φορές κόσμο.
τυπικο αυθαιρετο που νομιμοποιηιηκε. Λες να ειναι γυμνιστης,ο ιδιωκτητης,και,να ψωνιζει απο κατω πουστρακια?

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
26
Λοιπον σημερα μιλησα στο τηλεφωνο με εναν συναγωνιστη που πηγε σημερα στην κινετα.  (Με συνοδια θυληκου) η περιγραφη του στο τηλεφωνο  ηταν απογοητευτικη. Ελαχιστα ατομα ακομα ποιο ελαχιστα ζευγαρια. Σκηνικα 0 με εξερεση μια πιπα απο μια κοριτσοπουλα... κριμα η σεζον περασε αδοξα....

antony84

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
726
Πόντοι
80
δεν εχω παει ποτε κινετα για γυμνισμο...μπορει καποιος να μου πει που ακριβως να παω στη κινετα με τη δικια μου?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.984
Πόντοι
6.925
δεν εχω παει ποτε κινετα για γυμνισμο...μπορει καποιος να μου πει που ακριβως να παω στη κινετα με τη δικια μου?

Εχει τόσες περιγραφές παραπάνω. Και στο google την σημειώνει

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
26

Παρε την εθνικη για κορινθο και βγες στο πανοραμα κινετας κατεβα διπλα στο ξενοδοχειο sun και περπατα 10-15 λεπτα. Αυτο ειναι απλο και ευκολο

antony84

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
726
Πόντοι
80
να σαι καλα φιλε μου!ευχαριστω για τις πληροφοριες!

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
χτες μετα τις 8 κινετα πριν τα βραχια μερικα ζευγαρια μετα τα βραχια 2 ζευγαρια ντυμενα που εφυγαν μερικοι δροσεροι και ενας μπαρμπας να τρομπαρει το παπαρι του μονος.
κατω απο το σπιτι πριν τα βραχια ηταν και ενα καλο τρανς με ενα ζευγαρι παρεα. εφυγα οταν νυχτωσε αλλα δεν ειδα πουθενα να γινεται κατι

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
26
χτες μετα τις 8 κινετα πριν τα βραχια μερικα ζευγαρια μετα τα βραχια 2 ζευγαρια ντυμενα που εφυγαν μερικοι δροσεροι και ενας μπαρμπας να τρομπαρει το παπαρι του μονος.
κατω απο το σπιτι πριν τα βραχια ηταν και ενα καλο τρανς με ενα ζευγαρι παρεα. εφυγα οταν νυχτωσε αλλα δεν ειδα πουθενα να γινεται κατι

Τυπε φετος επεσε ξηρασια...ειναι για να με παριγορουν που δεν εχω τυπισα να παω xaxaxa

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom