Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 575K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
ναι  φιλε κατα τις 21 00 ..
ωραιος αμα,αρεσε στη δικια σου ειναι,καλη αρχη για να κανεις δυναατα σκηνικα παρτουζιαρικα. Μετα τα βραχια ησουν? Εχω πξδηξει τη δικια μου πριν τα βραχια σουρουπο και περναγε κοσμος. Καυλα σκηνικο

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
πολυ σωστα πηγες απλα ησουν καπου στη μεση.οι πιο πολλοι απο εκει κατεβενουν
πολυ σωστα πηγες απλα ησουν καπου στη μεση.οι πιο πολλοι απο εκει κατεβενουν
η παραλία που λέει ο giorgos στο sun ίδια φάση είναι?

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
26
Καυλιάρη κώστα τι έγινε,σ'έχει χάσει η Κινέτα  :S :S :headbaning2: :headbaning2: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:.Κάνε ψηστήρι με την μαρίνα κρος γιατί το έχετε τεράστια ανάγκη και οι 2  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Τυπε ποσες φορε θα πουμε οτι δεν παω μονος αλλα μονο με θυληκια παρεα!!!

antony84

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
726
Πόντοι
80
συναγωνιστες δεν εχω παει ποτε κινετα για γυμνισμο...ζευγαρια αλλα πετυχαινεις εκει??μπορω να παω με τη δικια μου??προτεινετε καμια τοποθεσια οποιος μπορει..

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
η παραλία που λέει ο giorgos στο sun ίδια φάση είναι?
στο sun απο κατω εχει κανονοκο κοσμο. Περπατας προς αθηνα και πριν τα βραχια θα δεις τους πρωτους γυμνους και ζευγαρια . Μετα τα βραχια ολοι γυμνοι

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
στο sun απο κατω εχει κανονοκο κοσμο. Περπατας προς αθηνα και πριν τα βραχια θα δεις τους πρωτους γυμνους και ζευγαρια . Μετα τα βραχια ολοι γυμνοι
αν προλάβω να πάω γιατί κάνει σεισμόοοοο!!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.985
Πόντοι
6.925
O σεισμός με βρήκε το μεσημέρι εκεί ενώ καθόμουν σε βραχάκι. Κουνιόταν ολόκληρο.
Καθόλου κόσμος ένας πριν τα βράχια, ένας στην παράγκα και δύο μετά τα βράχια.

Πρώτη φορά πήγα, χρόνια πριν πήγαινα πιο δυτικά, μεγάλη παραλία, χωράει ντυμένους και μη. Καλύτερη παραλία λίγο πριν τα βράχια, δικαιολογημένα μαζεύει τα ζευγάρια, εκεί θα καθόμουν και με την δικιά μου, μετά είδα πολύ πέτρα μέσα στο νερό.

Περνάς τον βράχο αν τελείωσες τις βουτιές και θες δράση.

Φάση παίχτηκε όσο περπατούσα από το βράχο μεταξύ 60ρη μπάρμπα και πιτσιρικά. Μετά ο μπάρμπας έτρωγε στο ξενοδοχείο με συνομήλικο του.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
O σεισμός με βρήκε το μεσημέρι εκεί ενώ καθόμουν σε βραχάκι. Κουνιόταν ολόκληρο.
Καθόλου κόσμος ένας πριν τα βράχια, ένας στην παράγκα και δύο μετά τα βράχια.

Πρώτη φορά πήγα, χρόνια πριν πήγαινα πιο δυτικά, μεγάλη παραλία, χωράει ντυμένους και μη. Καλύτερη παραλία λίγο πριν τα βράχια, δικαιολογημένα μαζεύει τα ζευγάρια, εκεί θα καθόμουν και με την δικιά μου, μετά είδα πολύ πέτρα μέσα στο νερό.

Περνάς τον βράχο αν τελείωσες τις βουτιές και θες δράση.

Φάση παίχτηκε όσο περπατούσα από το βράχο μεταξύ 60ρη μπάρμπα και πιτσιρικά. Μετά ο μπάρμπας έτρωγε στο ξενοδοχείο με συνομήλικο του.
Μήπως πήρε το μάτι σου εκείνη την ώρα τον Souker ή τον Peter Van Norden;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.024
Πόντοι
7.885
Τυπε ποσες φορε θα πουμε οτι δεν παω μονος αλλα μονο με θυληκια παρεα!!!

Αυτό σου προτείνω κι εγώ τύπε,να πάρεις  την μαρίνα κρος και να πάτε παρέα στην Κινέτα.Και μετά έχουμε τεράστια ανάγκη κριτική και από τους 2 σας.

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
Κριτική για στην περιβόητη παραλία της Κινέττας…με δυσκολία βρήκα το σημείο που κατεβαίνουν, περίπου 1 χιλιόμετρο μετά το ξενοδοχείο «Κοκκινης»…πάρκαρα σχεδόν πάνω στο δρόμο (έχει ένα σημείο που χωράνε 4-5 αμάξια) και κατέβηκα στην παραλία…παιδιά δεν είναι δύσκολη η κατάβαση απλά θέλει προσοχή γιατί γλιστράει, κρατηθείτε από το σχοινί που έχει…κατεβαίνοντας έχει ένα μεγάλο βράχο που πάνω έχει χαραγμένο «γυμνιστών»… θέλει οπωσδήποτε σκίαστρο ή ομπρέλα γιατί έχει λίγες καβατζες με σκιά…η καλύτερη καβάτζα είναι όπως κατεβαίνεις την παραλία αριστερά κάτω από κάτι δέντρα αλλά ήταν 2 τύποι και έτσι πήγα δεξιά…δεξιά όπως κατεβαίνεις στην παραλία  βρήκα ένα σημείο σαν μικρή σπήλια με ένα  αυτοσχέδιο κάθισμα από ξύλο…έκατσα εκεί ήπια το φρέντο μου έκανα μια βουτιά, λιγο ηλιοθεραπεία και έφυγα…εντωμεταξύ έχει καμμένα δεντρά απο περσυ σε κάποια σημεία..κόσμο δεν είχε….α για να αποφύγετε τα διόδια να πατε από Πέραμο παλια Εθνική…είναι ωραία και η διαδρομή… :jade:
Κωστάκη έχω γράψει κριτική...

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ωραιος αμα,αρεσε στη δικια σου ειναι,καλη αρχη για να κανεις δυναατα σκηνικα παρτουζιαρικα. Μετα τα βραχια ησουν? Εχω πξδηξει τη δικια μου πριν τα βραχια σουρουπο και περναγε κοσμος. Καυλα σκηνικο
ελα ρε  man!
και  εμεις πριν τα βραχια  ειμασταν ! :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Αυτό σου προτείνω κι εγώ τύπε,να πάρεις  την μαρίνα κρος και να πάτε παρέα στην Κινέτα.

kostaki να πάρεις την μαρίνα κρος και να πάτε παρέα στην Κινέτα.

Εκεί στα βραχακια θα σε στρώσει μαρίνα κρος  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Τις φωτος σας θα τις στείλω στον Ναύαρχο για να φροντίσει να τοποθετηθούν στην φρεγάτα ...

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
kostaki να πάρεις την μαρίνα κρος και να πάτε παρέα στην Κινέτα.

Εκεί στα βραχακια θα σε στρώσει μαρίνα κρος  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Τις φωτος σας θα τις στείλω στον Ναύαρχο για να φροντίσει να τοποθετηθούν στην φρεγάτα ...
μάλιστα  :S....μην ξεχάσεις να δώσεις τα σέβη μου στον Ναύαρχο.... :jade:

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
Η ιδια ειναι απλα ειναι η δεκσια πλευρα προσ το ξενοδοχειο,στο σωστο σιμιο πιγες μην ανεισιχεισ

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
υπηρχαν και αλλες καβατζες στη παραλια ....αλλα με τη περσυνη φωτια τις χασαμε .. :undecided:

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
όπως κατεβαίνεις απο το δέντρο στην παραλία, αν πας δεξιά στα 50 περίπου μέτρα έχει μια μικρή ανηφορίτσα που οδηγεί σε μια καβατζα μεσα σε θαμνους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom