klearxos000
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2019
- Like
- 280
- Πόντοι
- 20
καλημερα 15-08 κατω απο την βιλα κατα τις 9,30 ειδατε την ξανξια να παιζει με τρεις
πηγαίνουν και ζευγάρια
πηγαίνουν και ζευγάρια
Χθες στην Κινέτα γκομενάκι με δύο μελαμψους - με ρούχα όλοι - περπάτησαν την παραλία και πήγαν πίσω από τον βράχο. Βαριόμουν να πάω να δω. Βόλτα για κοχύλια δεν έκαναν πάντως
Χθες στην Κινέτα γκομενάκι με δύο μελαμψους - με ρούχα όλοι - περπάτησαν την παραλία και πήγαν πίσω από τον βράχο. Βαριόμουν να πάω να δω. Βόλτα για κοχύλια δεν έκαναν πάντως
Βουτιά ?
Τύπε πως ήταν η θάλασσα χθες στην Κινέτα???
9/7 κινετα μετα τις 6 στην πρωτελευταια παραλια ζευγαρι ανω των 40 διπλα τους τυπας που δεν μου γεμισε το ματι αλλα παρολα αυτα ηταν κοντα στο επικεντρο!παω λιγο πιο διπλα κ αναμενω με διοπτρα ανοιχτη.στο πρωτο περασμα σαν ο ανδρας του ζευγαριο να φυλαγε τσιλιες μου φανηκε!ξαφνικα βλεπω κινηση απο τον τυπα που δεν του το ειχα χανω οπτικη επαφη κ εν τελει εβλεπα μονο το καπελο του καθως ηταν ορθιος πισω απο τα βραχια!ξεκαθαρα μπουκωσε την κυρια καθοτι δεν φαινονταν για 5 λεπτο και κατοπιν αυτο η κυρια παει θαλασσα κ αρχιζε να ξεπλενει το στομα της!οφειλω να του δωσω συγχαρητηρια για την προσεγγιση αν με διαβαζει!στην συνεχεια αποχωρει κ παω να. Λαβω θεση διπλα στο ζευγαρι μεχρι που εμφανιζετε γερος δροσερος κ αρχιζρι να τον παιζει τρεποντας το ζευγαρι προς φυγη!
καλησπέρα κι απο μένα!
αφου έχετε ανοίξει ένα πολύ ωραίο νήμα για εμάς τους "ανωμαλιαριδες" θα ήθελα να αφήσω κι εγώ το σχόλιο μου και να μοιραστω τις εμπειριες μου στη συγκεκριμενη παραλία.
ΠΡΟΛΟΓΟΣ:
Η διάθεση μου και ο σκοπός ο δικός μου τουλάχιστον δεν είναι να μπω σε αντιπαραθεσεις σε περιπτωση που καποιος δε του αρεσει αυτα που γραφω ή να κατακρίνω τους ανθρώπους που έχουν διαφορετικες σεξουαλικες προτιμησεις απο τις δικιες μου.
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ:
Στην συγκεκριμένη παραλία λοιπον πηγαινω τουλαχιστον 6-7 χρονια καθε καλοκαιρι απο μάρτη-απρίλη ως και τον νοέμβριο πάντα αναλογα με τον καιρο είτε μόνος μου είτε με την συντροφο μου.
Η παραλία ειναι ατυπα χωρισμένη σε 3 κομματια.
αυτο που καταλαβα εγω ειναι πριν τον μεγαλο τον βραχο και λιγο μετα τον βραχο μεχρι στον 1ο κολπο ειναι για τα ζευγαρια και τα αλλα 2/3 της παραλιας ειναι ματακιδες gay κλπ κλπ.
τα πιο ωραία παιχνίδια τα συνάντησα εννοειται παρασκευοσαββατοκύριακα καθως πέφτει λίγο ο ήλιος 7-8 το απογευμακι έχει φυγει ο περισσοτερος κόσμος κι έχουν μείνει αυτοι που ξέρουν ότι το παρτυ ξεκιναει εκεινη την ώρα.
Τετοια εποχη που οι θερμοκρασιες ειναι ελαφρως πιο χαμηλες γινονται και πιο νωρις.
οσον αφορα τους ανθρωπους που εχω συναντησει κι εχω γνωρισει εκει ειναι προφανως καθε καρυδιας καρυδι αλλα κι αυτο χρειαζεται λεπτη διαχειρηση αναλογα με τον καθε εναν που θα συναντησεις.
κακα τα ψεμματα και μη γελιομαστε μεταξυ μας η συγκεκριμενη παραλια προσφερεται δυστυχως για καποιους κι ευτυχως για καποιους αλλους περισσοτερο για ερωτικες συνευρεσεις ή πραγματοποιησεις φαντασιωσεων σε συνδιασμο και με το μπανιο.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:
ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ!!!!
όσον αφορα για τον κόσμο που τιμά την παραλία των γυμνιστών της κινεττας εχω να πω το εξής:
Ένα μεγαλο respect για τους gay είτε μόνους είτε ζευγαρια που δεν ενοχλουν τον κοσμο γυρω τους.
Οσον αφορα τους ματάκιδες δεν τους κατηγορω .αντιθέτως καλά κανουν ο.τι κι αν κάνουν αρκεί να μη γινονται αδιακριτοι κι ενοχλητικοι. κι αν ένα ζευγαρι γουσταρει το μάτι που λέμε κάντο δε θα σου πει οχι.αρκει να μη γινεις ζαλιδαρχιδας.
Όταν πηγαινω μόνος μου λοιπον θα διαλέξω μια γωνίτσα να αφησω τα αντικειμενα μου με την πετσέτα μου και θα κάνω βόλτα ως το μικρό κολπάκι που περνάς μέσα απο την θάλασσα.ευκολο δε το λες αλλά έχω συναντήσει ουκ ολιγες φορες ζευγαρια που επιθυμουν ναι μεν μάτι ή συμμετοχή αλλα όχι μπούγιο 1-2 ατομα το πολύ μεχρι και ζευγαρια που επιθυμουν παιχνιδι μόνοι τους.Οποτε τσεκαρω ολο το μήκος της παραλίας.
όταν θα πάμε με την συντροφο μου παμε ξεκάθαρα για παιχνιδι κι αναλογα καθομαστε σε σημεια που εχουμε επιλεξει εμεις για τα βιτσια μας.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
αποφευγετε τα σημεια που εχουν οπτικη επαφη με τον βραχο απο πανω γιατι εχουμε συναντησει απο τις πρωτες φορες που πηγαινουμε για μπανιο εκει ατομα τα οποια ειτε βιντεοσκοπουν ειτε φωτογραφιζουν .
καλά μπάνια και καλα παιχνιδια για όσο μας το επιτρεπει ακομα ο καιρος...
την επομενη φορα θα γραψω και για τις εμπειριες μας με την συντροφο μου.
επειδη εχω σβησει το 1ο προφιλ μου εδω κι εχω κανει καινουργιο ειχα ξεχασει οτι μεχρι να συμπληρωσω 10 σχολια και κριτικες δεν μπορω να απαντησω στα pm. η απαντηση μου ειναι οχι σε αυτο που με ρωτησες.καλημεραΠρωτη ισως και μοναδικη σωστη αναρτηση στο νημα. Μπραβο τυπε ελπιζω να καταλαβουν ορισμενη...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
ΣΤΗΝ παραλια ναι υπαρχει και μουνι και ψωλη.
ΟΣΟ περπατας γινεται αντρικη υποθεση.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ.
ΚΟΣΜΟ εχει κυριως ΣΚ.