Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 575K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
253
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλους και όλες εδω μέσα στο Forum!!!
Θέλω ενημέρωση και κατατόπιση για την παραλία της Κινέτας έχοντας πολλά να δώσω εγω πρέπει να παω και να ζήσω καταστάσεις κλπ.

Αν το νικνεημ ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, οντως εχεις πολλα να δωσεις!

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
26
  επειδη εχω σβησει το 1ο προφιλ μου εδω κι εχω κανει καινουργιο ειχα ξεχασει οτι μεχρι να συμπληρωσω 10 σχολια και κριτικες δεν μπορω να απαντησω στα pm. η απαντηση μου ειναι οχι σε αυτο που με ρωτησες.καλημερα

Οκ τυπε.

tsolias21cm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2019
Like
4.360
Πόντοι
441
Καλησπερα σας

Λέει σημερα να πάω στην Κινέτα για μπάνιο κλπ...???

Θέλω να ξεδώσω θα ξεκινήσω κατά της 16:00 υπάρχει υλικό να μου στείλετε τι θα δω και τι να προσέξω κλπ???

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
Καλησπερα σας

Λέει σημερα να πάω στην Κινέτα για μπάνιο κλπ...???

Θέλω να ξεδώσω θα ξεκινήσω κατά της 16:00 υπάρχει υλικό να μου στείλετε τι θα δω και τι να προσέξω κλπ???
καλησπέρα..αν κατέβεις από το δέντρο να προσέξεις κατά την κατάβαση από το σκοινί γιατί γλυστραει..επίσης καλύτερα να πας από την αριστερή πλευρά όπως κατεβαίνεις γιατί έχει σκιά από τα δέντρα και επίσης δεν κινδυνεύεις να βιντεοσκοπηθεις από διάφορους μαλακές ματακιδες..εύχομαι να σε βοήθησα,περνά τέλεια :)

sunset25

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
146
Πόντοι
1
Ποιο σχοινί βρε παιδιά;;; αφού κατεβαίνεις από το τοιχακι, μη βάζετε τη ζωή σας σε κίνδυνο!!

tsolias21cm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2019
Like
4.360
Πόντοι
441
Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει με φωτογραφίες σημεία καλά για την παραλία της Κινέτας??

Επίσης αν πάει κάποιος ή κάποια σήμερα ας μου το πει κίολας αν είναι να τα μιλήσουμε και εκεί....

Βοηθήστε ρε παιδιά!!!

tsolias21cm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2019
Like
4.360
Πόντοι
441
καλησπέρα..αν κατέβεις από το δέντρο να προσέξεις κατά την κατάβαση από το σκοινί γιατί γλυστραει..επίσης καλύτερα να πας από την αριστερή πλευρά όπως κατεβαίνεις γιατί έχει σκιά από τα δέντρα και επίσης δεν κινδυνεύεις να βιντεοσκοπηθεις από διάφορους μαλακές ματακιδες..εύχομαι να σε βοήθησα,περνά τέλεια :)

Αν θες μου λες τι να προσεξω και που να αραξω και να περασω ομορφα???

Επίσης αν θες πες μου αν πηγαινεις και εσυ εκει κλπ???

Στείλε μου μηνυμα κλπ!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει με φωτογραφίες σημεία καλά για την παραλία της Κινέτας??

Επίσης αν πάει κάποιος ή κάποια σήμερα ας μου το πει κίολας αν είναι να τα μιλήσουμε και εκεί....

Βοηθήστε ρε παιδιά!!!
Τα μπρατσάκια σου να πάρεις!!!
Τι βοήθεια θες ρε τύπε;

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
344
Πόντοι
26

Βοηθήστε ρε παιδιά (τόσο απελπισμένος είσαι?)))!!!

Έκανες προφιλ πέταξες και τα προσόντα φάτσα φόρα λες και μας ενδιαφέρει να τα δούμε ρε φίλε. Ήμαρτον δηλαδή.Δηλαδή τι φωτό θες να δεις τον αιγιαλό ας πούμε? Γκούγκλαρε και δες.

tsolias21cm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2019
Like
4.360
Πόντοι
441
Καλησπέρα σας
Πήγε κάνεις σήμερα παραλία Κινετας είχε ωραία θάλασσα έπαιξε καμία κατάσταση κλπ?

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
26

Βοηθήστε ρε παιδιά!!!

Τυπε πατα στο γκουγκλ να σου βγαλει την παραλια της κινετας και πηγαινε περνα το ξενοδοχειο στο τελος της παραλιας συνεχισε και μετα τα πρωτα βραχια οπου σου αρεσει και δεις αυτο που ψαχνεις κατσε...

tsolias21cm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2019
Like
4.360
Πόντοι
441
Μέσα από εδώ πάει κανείς στην παραλία εκεί αν είναι το άλλο ΣΚ και έχει καλό καιρό να μιλήσουμε μαζί και να πάμε κλπ...?

Ή να τα πούμε εκεί...

batist

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Like
378
Πόντοι
20
κινετα 16/9 τρια ζευγαρια πριν το σπιτι κ μια κυρια ανω των 40 με σφιχτο σωμα ομως  μονη!η κυρια του τριτου κ τελερυταιου ζευγαριου ανοιχτη σε προτασεις καθοτι κοιταζε παραταυτα ομως  περικυκλωμενη απο μεσηλικες που κοιτουσαν προκλητικα και απεφυγα να εμπλακω και να ζορισω κ αλλο την κατασταση!δυστυχως η μονη κυρια απωχορουσε κατα την αφγιξη μου!προχωρησα στις πιο κρυφες παραλιες οπου συναντησα μονο δροσερους κυριους!καθοτι τα πραγματικα ζευγαρια που ενδιαφερονται πηγαινουν μετα το σπιτι!απολαυσα το μπανιο μου και αποχωρησα καπως αδοξα!

tsolias21cm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2019
Like
4.360
Πόντοι
441
Καλημέρα σας
Το ΣΚ θα παω ΚΙΝΕΤΑ αν εχει καλο καιρο κλπ!!!!

Θα ήθελα να μου πει κανεις αν παίζουν τιποτα καλες φάσεις με ζευγάρια κλπ αυτες τις μέρες απο τις αρχες του μήνα λόγω ότι τελείωσε το καλοκαίρι κλπ ή τον Άυγουστο κλπ αν είναι να παω και να περάσουμε ωραία....
Θέλω την γνώμη σας και τα σκηνικα που έχετε δει και ζήσει τις τελευταιές μέρες εκει να δω αν εχει αξία ή όχι το όλο θέμα....
Για παρεακι κανεις ας μου στείλει ανθρωπινα είναι όλα!!!

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
Καλημέρα σας
Το ΣΚ θα παω ΚΙΝΕΤΑ αν εχει καλο καιρο κλπ!!!!

Θα ήθελα να μου πει κανεις αν παίζουν τιποτα καλες φάσεις με ζευγάρια κλπ αυτες τις μέρες απο τις αρχες του μήνα λόγω ότι τελείωσε το καλοκαίρι κλπ ή τον Άυγουστο κλπ αν είναι να παω και να περάσουμε ωραία....
Θέλω την γνώμη σας και τα σκηνικα που έχετε δει και ζήσει τις τελευταιές μέρες εκει να δω αν εχει αξία ή όχι το όλο θέμα....
Για παρεακι κανεις ας μου στείλει ανθρωπινα είναι όλα!!!
πολύ κλπ κλπ πέφτει βρε τσολιά μου...

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386

Συνημμένα

• chicken_0-1.jpg
    chicken_0-1.jpg
    87,1 KB · Εμφανίσεις: 31

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Εμείς Μαρίνα καλέσαμε τό ναυάγιο τον souker αλλά δεν ήρθε ποτέ είχε άλλες δουλειές όπως φενεται! :grin:
εσυ αλβανε  κροσορουφιανε συριζαιε  σε γαμανε τα πακια σε ολες τις  παραλιες θα μεινεις συνεχεια  μπουκωμενος..

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
εσυ αλβανε  κροσορουφιανε συριζαιε  σε γαμανε τα πακια σε ολες τις  παραλιες θα μεινεις συνεχεια  μπουκωμενος..
Τι έγινε Πουστρακι βγήκες από την τρύπα σου ,δεν το γλιτώνεις πας για κορυφαίος ΜR.Malakas ...άσε που ο Αχμέτ έμαθε ότι γαμιεσε και θέλει να στον δώσει! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom