Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 575K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
εσυ έχεις δηλώσει οτι σου αρέσουν η ψωλές  :2funny: ...ο Αχμετ ηθελε πολύ να σε γνωρίσει ... :2funny: άλλα φενεται είχες ψωλή στον κώλο οταν επερνες πιπα στο αγαπητικο σου piker :grin:

μπα ... εσυ  τρως ψωλες  και μαλιστα εχεις φαει  για τα καλα τη
δικη μου ... ;) ;) ;)

αλβανουλη πλυνε τον  βρωμοκωλο  σου και μαθε για το ...σαπουνι .. θα τρως εγγυημενο γαμησι  απο  εδω και  τωρα....

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
μπα ... εσυ  τρως ψωλες  και μαλιστα εχεις φαει  για τα καλα τη
δικη μου ... ;) ;) ;)

αλβανουλη πλυνε τον  βρωμοκωλο  σου και μαθε για το ...σαπουνι .. θα τρως εγγυημενο γαμησι  απο  εδω και  τωρα....
Αφου δεν έχουμε γνωριστη ..οταν σε κάλεσα δεν ήρθες ..βλέπεις και όνειρα  :2funny: δεν ειναι τίποτα συνεχεισε τα φάρμακα σου ...γιατι εχω γίνει όπως φαίνεται  ο εφιάλτης σου ..θα σε πηγαίνω πίπα κώλο χωρίς ανάσα ..παλιό πουστρακι ... :-*

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Αφου δεν έχουμε γνωριστη ..οταν σε κάλεσα δεν ήρθες ..βλέπεις και όνειρα  :2funny: δεν ειναι τίποτα συνεχεισε τα φάρμακα σου ...γιατι εχω γίνει όπως φαίνεται   ο εφιάλτης σου ..θα σε πηγαίνω πίπα κώλο χωρίς ανάσα ..παλιό πουστρακι ... :-*
θες  να γνωριστουμε  για να σε γαμησω .....;;;

τι να κλασεις ρε αναρχιδο  αλβαναριο  ;;; ελα αν σου βασταει να σε απελασω μια και καλη .....

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Πλύνε πρώτα εσύ το δικό σου μωρή ναζιστική μούμια που στον έχει ψωλοχύσει όλη η πάκικη παροικία.

κρατα και μια  πλαστικη σημαια του πασοκ απο  αυτες  που ειχαν οι πακιστανοι  και μετα ελα με την οπισθεν ..

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
θες  να γνωριστουμε  για να σε γαμησω .....;;;

τι να κλασεις ρε αναρχιδο  αλβαναριο  ;;; ελα αν σου βασταει να σε απελασω μια και καλη .....
Για να γαμήσεις πρέπει να έχεις αρχίδια ,εσύ δεν έχεις αφού γαμιεσε με τον piker όπως δήλωσες...εμενα μου βασταει γιατι σε κάλεσα στην παράλια κινετας και δεν ήρθες παλιό πουστάρα... :grin: :-*  

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Για να γαμήσεις πρέπει να έχεις αρχίδια ,εσύ δεν έχεις αφού γαμιεσε με τον piker όπως δόλωσες...εμενα μου βασταει γιατι σε κάλεσα στην παράλια κινετας και δεν ήρθες παλιό πουστάρα... :grin: :-*  
εσυ  την  κινετα δεν  την εχεις δει ουτε με .. κυαλια...

ουτε στην αλβανια πηγαινες  για μπανιο μαλλον ....
το οτι γαμιεσαι  με ανδρες  δε σημαινει πως το κανουν  ολοι ...

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
εσυ  την  κινετα δεν  την εχεις δει ουτε με .. κυαλια...

ουτε στην αλβανια πηγαινες  για μπανιο μαλλον ....
το οτι γαμιεσαι  με ανδρες  δε σημαινει πως το κανουν  ολοι ...
κλάψε ναυάγιο ,βγάλε τους δικούς μύθους.. :2funny: μπες ξανά στην τρύπα σου η καλύτερα πήγαινε   ψόφα αφού εισαι άχρηστος στην κοινωνία ..πουστάρα  :grin:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
κλάψε ναυάγιο ,βγάλε τους δικούς μύθους.. :2funny: μπες ξανά στην τρύπα σου η καλύτερα πήγαινε   ψόφα αφού εισαι άχρηστος στην κοινωνία ..πουστάρα  :grin:
αλβανε  κροσορουφιανε ...
τραβα σε κανα  σινεμα  καλυτερα να σε γαμησουν ...

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
δηλώσει πριν το καλοκαίρι από την πούστρα souker .. :headbaning2:

" εγώ ο souker δηλώνω οτι μου αρέσουν η αντρικές ψωλές ...το καλοκαίρι θα το περάσω με τον πικεριστη picker οπου θα γαμάει ο ένας τον άλλον"

ελπίζω να πήρατε προφυλάξεις παλιό πουστρα ...η κόλλησες τίποτα νοσήματα και γιαυτό παραμιλάς ...

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
δηλώσει πριν το καλοκαίρι από την πούστρα souker .. :headbaning2:

" εγώ ο souker δηλώνω οτι μου αρέσουν η αντρικές ψωλές ...το καλοκαίρι θα το περάσω με τον πικεριστη picker οπου θα γαμάει ο ένας τον άλλον"

ελπίζω να πήρατε προφυλάξεις παλιό πουστρα ...η κόλλησες τίποτα νοσήματα και γιαυτό παραμιλάς ...
αυτα που κανεις  ....δε τα κανουν ολοι ...
αλβανουλη  συριζουλη .... φαε μια  πουτσα στο στομα σου  χαζουλη..

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
αυτα που κανεις  ....δε τα κανουν ολοι ...
αλβανουλη  συριζουλη .... φαε μια  πουτσα στο στομα σου  χαζουλη..
Κλάψε παλιό κοταααα..εγώ γράφω  με στοιχεια που έχεις γράψει και έχουν γραφτεί παλιό πούστρα...και εσύ κλαις όλο το πρωί και πετάς καμιά μαλάκια για εντυπώσεις...παραδεξου το ότι σου αρέσουν η ανδρικές ψωλές και να παίρνεις πίπες .. σε έχουν πάρει χαμπάρι..γωνιά γωνιά απο εδω και πέρα.. :grin:  

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Κλάψε παλιό κοταααα..εγώ γράφω  με στοιχεια που έχεις γράψει και έχουν γραφτεί παλιό πούστρα...και εσύ κλαις όλο το πρωί και πετάς καμιά μαλάκια για εντυπώσεις...παραδεξου το ότι σου αρέσουν η ανδρικές ψωλές και να παίρνεις πίπες ..  
που τα ειδες  τα στοιχεια ρε  αλβανοκροσορουφιανε ;;; :cheesy:
να ξεχασουμε πως ηθελες να γλειψεις το κωλο  του πικερ ;;; και επειδη  ειπε  οχι , σου εμεινε απωθυμενο;;
ρε αλβανουλη μιση σφαλιαρα εισαι μωρη ξεφτιλο ..

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
που τα ειδες  τα στοιχεια ρε  αλβανοκροσορουφιανε ;;; :cheesy:
να ξεχασουμε πως ηθελες να γλειψεις το κωλο  του πικερ ;;; και επειδη  ειπε  οχι , σου εμεινε απωθυμενο;;
ρε αλβανουλη μιση σφαλιαρα εισαι μωρη ξεφτιλο ..
:2funny: :2funny: Μωρή πούστρα αφού ειμαι μίση σφαλιάρα γιατι δεν ήρθες στην παράλια κινετας παλιό κότα ...εσύ δυλωνες ότι σου αρέσουν η ψωλές ..οσο για το αλλο το ναυάγιο ...για δες εδώ σε μια παράλια τι κάνει   με στοιχεια ποιος ειναι ...όποτε με οποίον δάσκαλο θα κάτσεις τα ίδια γράμματα θα μάθεις ;)

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: Μωρή πούστρα αφού ειμαι μίση σφαλιάρα γιατι δεν ήρθες στην παράλια κινετας παλιό κότα ...εσύ δυλωνες ότι σου αρέσουν η ψωλές ..οσο για το αλλο το ναυάγιο ...για δες εδώ σε μια παράλια τι κάνει   με στοιχεια ποιος ειναι ...όποτε με οποίον δάσκαλο θα κάτσεις τα ίδια γράμματα θα μάθεις ;)
στην κινετα δεν εχεις παει  ποτε  και ουτε ξερεις κατα που.. πεφτει ...

οταν εδινες  20ευρα στον πικερ να του κανεις γλειφοκωλαδα  ηταν καλα ;;;
σπαζεσαι  με τα γραπτα του επικουρου  peter ???
αν σπαζεσαι να κοπεις ...
παλιο αλβανικο πουστακι του συριζα .. πικερ  θα λες  και θα κλαις .. :headbaning2:

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
στην κινετα δεν εχεις παει  ποτε  και ουτε ξερεις κατα που.. πεφτει ...

οταν εδινες  20ευρα στον πικερ να του κανεις γλειφοκωλαδα  ηταν καλα ;;;
σπαζεσαι  με τα γραπτα του επικουρου  peter ???
αν σπαζεσαι να κοπεις ...
παλιο αλβανικο πουστακι του συριζα .. πικερ  θα λες  και θα κλαις .. :headbaning2:
Μαλάκα έχω τρομάξει :2funny: ..εισαι και μάντης και βλέπεις ποιος έχει πάει που :2funny: η ειναι η επήρεια τον φάρμακον ψυχασθένειας που παίρνεις..έλα λοιπόν στο ξαναλέω αυτην την κυριακη στην παράλια κινετας..πάρε και τον εραστή σου μαζί τον picker.. να δούμε ποιος θα γαμήσι ποιον ...εκτός ότι θα κλαις όπως κάνεις όλο το πρωί..   

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Μαλάκα έχω τρομάξει :2funny: ..εισαι και μάντης και βλέπεις ποιος έχει πάει που :2funny: η ειναι η επήρεια τον φάρμακον ψυχασθένειας που παίρνεις..έλα λοιπόν στο ξαναλέω αυτην την κυριακη στην παράλια κινετας..πάρε και τον εραστή σου μαζί τον picker.. να δούμε ποιος θα γαμήσι ποιον ...εκτός ότι θα κλαις όπως κάνεις όλο το πρωί..   
μαλλον εσυ κλαις αλβανε  ....
οταν προτεινες  να κανεις γλειφοκωλαδα στον πικερ  και εφαγες  χυλοπιτα ...μετα σαστισες ..προφανως δεν το περιμενες..
στη κινετα δεν εχεις παει ποτε σου...
ελα οπου θελεις στο κεντρο να παρεις αυτο που τοσο αναζητας.................
ξεφτιλισμενη  αδερφουλα απο το ελμπασαν..

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
μαλλον εσυ κλαις αλβανε  ....
οταν προτεινες  να κανεις γλειφοκωλαδα στον πικερ  και εφαγες   χυλοπιτα ...μετα σαστισες ..προφανως δεν το περιμενες..
στη κινετα δεν εχεις παει ποτε σου...
ελα οπου θελεις στο κεντρο να παρεις αυτο που τοσο αναζητας.................
ξεφτιλισμενη  αδερφουλα απο το ελμπασαν..
ΚΛΑΨΕ Παλιο ΠΟΥΣΤΡΑ  ,γράψε και καμιά μαλακια  για εντυπώσεις ..άλλα σε ξέρουν όλοι πλέον οτι παίρνεις  :pipa1: και σου αρέσει να σε  :takethis: στον κώλο σου ,παλι αποφεύγεις παλιό κοτααααα

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
κουμπαρουλη βρηκες παρτενερ να τον  :takethis: που και ποτε τα γυρισματα θελω να παρω ματι  :headbaning2: :headbaning2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom