ετσι,τωρα έχει σειρά ο Souker ..θα σε ενημερώσω άλλα όλο με αποφεύγει :Sκουμπαρουλη βρηκες παρτενερ να τον που και ποτε τα γυρισματα θελω να παρω ματι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλία Κινέτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 575K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δε νομιζω αλβανε ...εγω δεν ειμαι αδερφη σαν εσενα ... επαθες ψυχωση οταν σε εβγαλα στη σεντρα με τα κροσορουφιανιλικια και απο τοτε σαν υστερω τρελαθηκες..ΚΛΑΨΕ Παλιο ΠΟΥΣΤΡΑ ,γράψε και καμιά μαλακια για εντυπώσεις ..άλλα σε ξέρουν όλοι πλέον οτι παίρνεις και σου αρέσει να σε στον κώλο σου ,παλι αποφεύγεις παλιό κοτααααα
πιπα κωλο θα σε παω μωρη λουγκρα....
ακους εκει ηθελες και γλειφοκωλαδα να κανεις..
Έτσι συνέχισε της παραισθήσεις που έχεις ...από το πολύ γαμήσι στον κώλο σου ειναι .. εγω ρε ναυάγιο στην καρτέλα μου εχω κρητικές που λένε οτι εχω παει με γυναίκες ..ενώ εσύ δεν έχεις τίποτα τα μονά που έχουν γραφτεί για σένα ειναι ότι κάνεις παρέα με καποιον πούστη picker , και ότι σου αρέσουν η αντρικές ψωλές επισης δηλώνεις οτι κυκλοφορείς στο κέντρο με τους Πακιστανούς ..αρχίζω να αμφιβάλω αν εισαι Ελληνας η κάνας γύφτος..που του αρέσουν να παίρνει πίπες,δεν τα λεω εγω άλλοι τα έχουν πει και εσύ που τα έχεις γράψει κατά καιρούς...γυρνά λοιπόν στην τρυπά σου παλιό πούστρα ,ναυάγιο κακομοίρη η αλλιώς αν δεν αντέχεις πήγαινε ψόφα σε καμιά γωνιάδε νομιζω αλβανε ...εγω δεν ειμαι αδερφη σαν εσενα ... επαθες ψυχωση οταν σε εβγαλα στη σεντρα με τα κροσορουφιανιλικια και απο τοτε σαν υστερω τρελαθηκες..
πιπα κωλο θα σε παω μωρη λουγκρα....
ακους εκει ηθελες και γλειφοκωλαδα να κανεις..
johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Μαρινάκι ενημερωσε κ εμας τους str8 πότε θα είσαι κινέτα, να γνωριστούμε ησυχα κ ωραία μωράκι μου γιατι ως γνωστόν καλύτερα έρωτα παρά πόλεμο..
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 285
- Πόντοι
- 26
Χαλαρωστε ρε ´σεις δεν υπαρχει λογος για καυγαδες και το νημα χαλαει και τις καρδιες σας στεναχωρητε. Οτι θεμα και αν εχετε αφηστε το στη ακρη και ασχοληθητε με καμια κυρια τωρα που ακομα ειναι καλοκαιρι και κυκλοφορουν σχεδον γυμνες. Οσοι πατε κινετα πειτε και σε μας κανα σκηνικο να καυλωσουμε γιατι φετος ουτε με το κιαλι δεν την ειδαμε την πορνοπαραλια...και μην ξεχνατε ηρεμια η ζωη ειναι μικρηηηηη
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.024
- Πόντοι
- 7.885
Χαλαρωστε ρε ´σεις δεν υπαρχει λογος για καυγαδες και το νημα χαλαει και τις καρδιες σας στεναχωρητε. Οτι θεμα και αν εχετε αφηστε το στη ακρη και ασχοληθητε με καμια κυρια τωρα που ακομα ειναι καλοκαιρι και κυκλοφορουν σχεδον γυμνες. Οσοι πατε κινετα πειτε και σε μας κανα σκηνικο να καυλωσουμε γιατι φετος ουτε με το κιαλι δεν την ειδαμε την πορνοπαραλια...και μην ξεχνατε ηρεμια η ζωη ειναι μικρηηηηη
Καλά τα λες τύπε μου.Τι έγινε φέτος γιατί τέτοια αποχή???Η μαρίνα στο έπαιξε δύσκολη τελικά και δεν σε συνόδευσε???
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
Καλά τα λες τύπε μου.Τι έγινε φέτος γιατί τέτοια αποχή???Η μαρίνα στο έπαιξε δύσκολη τελικά και δεν σε συνόδευσε???
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 285
- Πόντοι
- 26
Κλασικος κοστακις27 χαχαχαχα
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 285
- Πόντοι
- 26
Σημερα κυριακη λιακαδα ειχε καμια ενημερωση καποιος;
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 285
- Πόντοι
- 26
Καλησπεριζω την παρεα!!!!! Ελαβα μηνυμα απο συναγωνιστη για την παραπανω ερωτηση μου...ηταν εκει την κυριακη ομως δεν θελει να αναφερω ποιος ηταν μου ζητησε να ανεβασω εγω οσα μου ειπε σε πμ.
Πηγε απο νωρις στην παραλια και εκατσε στο τελος τον ντυμενων μονος του για να βλεπει τι περναει. Εως το μεσημερι ειχαν μαζευτη πολλα ζευγαρια μπροστα στην αρχη της παραλιας δηλαδη και καποιοι μονοι ποιο περα ειχαν περασει δυο τρεια ζευγαρια και αρκετοι δροσεροι. Αργα το μεσημερι πηγε ποιο πισω και εκατσε στην προτελευταια παραλια με τους δροσερους γιατι τετοια φαση εψαχνε ομως δεν γινοταν παιχνιδι. Στην τελευταια παραλια ηταν ενα απο τα ζευγαρια που ειχαν περασει νωριτερα το οποιο εκανε σεξ (εδω μου ειπε πως το ποιο πιθανο ειχαν καταλαβει οτι διπλα τους ηταν μονο γκει και για αυτο ηταν χαλαρα τα παιδια) εκατσε εως το απογευμα ομως τιποτα αλλο δεν αντιληφθικε.
Μην με ζαλισετε οτι μου ειπε σας λεω αν καποιος αλλος ηταν παρων αν θελει αν επιβεβαιωσει η διορθωση.
υγ μου ειπε πως "η θαλασσιτσα ηταν ζεστη και οχι δροσερη οπως την περιμενε" (εδω εκλαψα λιγο) sorry my friend αλλα ηθελα να το μοιραστω με τους συναγωνιστες
Πηγε απο νωρις στην παραλια και εκατσε στο τελος τον ντυμενων μονος του για να βλεπει τι περναει. Εως το μεσημερι ειχαν μαζευτη πολλα ζευγαρια μπροστα στην αρχη της παραλιας δηλαδη και καποιοι μονοι ποιο περα ειχαν περασει δυο τρεια ζευγαρια και αρκετοι δροσεροι. Αργα το μεσημερι πηγε ποιο πισω και εκατσε στην προτελευταια παραλια με τους δροσερους γιατι τετοια φαση εψαχνε ομως δεν γινοταν παιχνιδι. Στην τελευταια παραλια ηταν ενα απο τα ζευγαρια που ειχαν περασει νωριτερα το οποιο εκανε σεξ (εδω μου ειπε πως το ποιο πιθανο ειχαν καταλαβει οτι διπλα τους ηταν μονο γκει και για αυτο ηταν χαλαρα τα παιδια) εκατσε εως το απογευμα ομως τιποτα αλλο δεν αντιληφθικε.
Μην με ζαλισετε οτι μου ειπε σας λεω αν καποιος αλλος ηταν παρων αν θελει αν επιβεβαιωσει η διορθωση.
υγ μου ειπε πως "η θαλασσιτσα ηταν ζεστη και οχι δροσερη οπως την περιμενε" (εδω εκλαψα λιγο) sorry my friend αλλα ηθελα να το μοιραστω με τους συναγωνιστες
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.024
- Πόντοι
- 7.885
Τύπε καυλιάρη κώστα μετά παραπονιέσαι για ξηρασία στην Κινέτα :S :S . Ορίστε και οι αποδείξεις να ξεροχύσουμε όλοι μαζί :coolcondom: :coolcondom: .Πάρε αμέσως μαρίνα κρος και πηγαίνεται για ΣΚ Κινέτα . Και μόλις επιστρέψετε περιμένουμε κριτική να ξεροχύσουμε ακόμη περισσότερο.
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 285
- Πόντοι
- 26
Τύπε καυλιάρη κώστα μετά παραπονιέσαι για ξηρασία στην Κινέτα :S :S . Ορίστε και οι αποδείξεις να ξεροχύσουμε όλοι μαζί :coolcondom: :coolcondom: .Πάρε αμέσως μαρίνα κρος και πηγαίνεται για ΣΚ Κινέτα . Και μόλις επιστρέψετε περιμένουμε κριτική να ξεροχύσουμε ακόμη περισσότερο.
Συγνωμη ρε συ εσενα σου ακουστικε φοβερο ολο αυτο; ξηρασια στο κοκκινο θα το ελεγα εγω. Ουτε οι δροσεροι δεν παιζουν ποια, γαμησετα. Οσο για εμενα του χρονου να ειμαστε καλα τωρα μπηκε χειμωνας για τα δεδομενα μου.
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
κωστακι πάμε μαζί...Τύπε καυλιάρη κώστα μετά παραπονιέσαι για ξηρασία στην Κινέτα :S :S . Ορίστε και οι αποδείξεις να ξεροχύσουμε όλοι μαζί :coolcondom: :coolcondom: .Πάρε αμέσως μαρίνα κρος και πηγαίνεται για ΣΚ Κινέτα . Και μόλις επιστρέψετε περιμένουμε κριτική να ξεροχύσουμε ακόμη περισσότερο.
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 285
- Πόντοι
- 26
κωστακι πάμε μαζί...
Μαρινα κρος ολο για σενα λεει ο φιλος κοστακις27 οποτε του εκανες την καλυτερη προταση νομιζω!!! Περιμενουμε την εμπιρια σας να παρουμε φωτια
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
είναι ωραίος ο Κωστάκης;Μαρινα κρος ολο για σενα λεει ο φιλος κοστακις27 οποτε του εκανες την καλυτερη προταση νομιζω!!! Περιμενουμε την εμπιρια σας να παρουμε φωτια
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 285
- Πόντοι
- 26
είναι ωραίος ο Κωστάκης;
Κατι τετοια του λες και δεν ξεκολαει μετα!!!!! Εσυ τελικα καταφερες να πας κινετα;
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
ναι καυλιαρη Κώστα πήγα κάποιες φορές αν και δεν είχε κόσμο..δεν ξέρω τι έχει παίξει,παλιά μου λέγανε γινόταν χαμός ειδικά σκ,πάνω από 50 άτομα...Κατι τετοια του λες και δεν ξεκολαει μετα!!!!! Εσυ τελικα καταφερες να πας κινετα;
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 285
- Πόντοι
- 26
πιστευω πως εχεις δικιο σε οσα λες αν και φετος δεν πηγα και η μονη εικονα που εχω ειναι απο τα λεγομενα εδω μεσα. Ομως δεν πιστευω να διαφερουν πολυ απο την πραγματικοτητα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 221
- Εμφανίσεις