You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλία Κινέτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 575K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
tsolias21cm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2019
- Like
- 4.360
- Πόντοι
- 441
Πάει κόσμος ακόμη και μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου τι γίνεται εκεί πέρα πείτε μου και εμένα σήμερα είχε πολύ κόσμο είχε τίποτα καλό είχε δράση κλπ ή ψοφια πράγματα
Η δράση τυπε ήταν oτι κάτι Πακιστανοί να γαμούν τον κωλο souker!Πάει κόσμος ακόμη και μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου τι γίνεται εκεί πέρα πείτε μου και εμένα σήμερα είχε πολύ κόσμο είχε τίποτα καλό είχε δράση κλπ ή ψοφια πράγματα
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.024
- Πόντοι
- 7.885
Πάει κόσμος ακόμη και μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου τι γίνεται εκεί πέρα πείτε μου και εμένα σήμερα είχε πολύ κόσμο είχε τίποτα καλό είχε δράση κλπ ή ψοφια πράγματα
Τσολιά οι φήμες λένε ότι είχε τρελή δράση,λεπτομέρειες ξέρει μόνο ο καυλιάρης κώστας. Το μοναστηράκι τι έλεγε τελικά είχε κόσμο ή ψόφια πράγματα???
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 285
- Πόντοι
- 26
Τσολιά οι φήμες λένε ότι είχε τρελή δράση,λεπτομέρειες ξέρει μόνο ο καυλιάρης κώστας. Το μοναστηράκι τι έλεγε τελικά είχε κόσμο ή ψόφια πράγματα???
Πες τα kostakis27 σημερα εγινε χαμος απο κοσμο και ζευγαρια. Απο οσα εχω μαθει εως τωρα παρτουζιτσα επαιξε με ξανθια μιλφαρα, τσιμπουκακι απο καυλοπιπινο, γκει σκηνικα.. για ολους ειχε η ξημερωση η κυριακη. Οποιος τα εζησε ας επιβεβαιωση
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 285
- Πόντοι
- 26
Kostakis27 δες pm
Διαγραμμένο μέλος 192529
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 82
- Πόντοι
- 1
ο Filippos3739 πως και δεν πηγαινει προς τα εκει?Τσολιά οι φήμες λένε ότι είχε τρελή δράση,λεπτομέρειες ξέρει μόνο ο καυλιάρης κώστας. Το μοναστηράκι τι έλεγε τελικά είχε κόσμο ή ψόφια πράγματα???
tsolias21cm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2019
- Like
- 4.360
- Πόντοι
- 441
Καλημέρα σε όλους
Ας μου στείλει pm οποίος πήγε εχθές Κινέτα και είδε σκηνικά κλπ δεν περίμενα να πάει κόσμος Σεπτεμβρίο μήνα γαμωτο πείτε μου αναλυτικά τί παίχτηκε και τι έχασα
Ας μου στείλει pm οποίος πήγε εχθές Κινέτα και είδε σκηνικά κλπ δεν περίμενα να πάει κόσμος Σεπτεμβρίο μήνα γαμωτο πείτε μου αναλυτικά τί παίχτηκε και τι έχασα
Χθες 29/9 στην κινετα πολυς κοσμος οποτε οχι και το καλυτερο μου!φοβερο ζευγαρι απο ανατολικο μπλοκ η γυναικα ηταν απιστευτη αλλα δεν φανηκε για παιχνιδι!εν συνεχεια σκαει το αγαπημενο μου ζευγος καθεται στο συνηθισμενο του σημειο αλλα σε κλασματα των δευτερολεπτων το διπλαρουν τυποιπου δεν φαινονταν και πολυ νορμαλ και το ετρεψαν προς φυγη!επιχειρησα μετα απο λιγο να το εντοπισω αλλα πραγματικα ειχε φτασει κακια σκαλα πολυ πιο περα απο την τελευταια παραλια!επειτα εγινα μαρτυρας μιας σκληρης πιπας απο εναν δροσερο σε εναν αλλον κ αποχωρησα αδοξα!
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
τσολιά ένα πράγμα θα σου πω...έχασες που δεν ηρθες!!Καλημέρα σε όλους
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 285
- Πόντοι
- 26
Χθες 29/9 στην κινετα πολυς κοσμος οποτε οχι και το καλυτερο μου!φοβερο ζευγαρι απο ανατολικο μπλοκ η γυναικα ηταν απιστευτη αλλα δεν φανηκε για παιχνιδι!εν συνεχεια σκαει το αγαπημενο μου ζευγος καθεται στο συνηθισμενο του σημειο αλλα σε κλασματα των δευτερολεπτων το διπλαρουν τυποιπου δεν φαινονταν και πολυ νορμαλ και το ετρεψαν προς φυγη!επιχειρησα μετα απο λιγο να το εντοπισω αλλα πραγματικα ειχε φτασει κακια σκαλα πολυ πιο περα απο την τελευταια παραλια!επειτα εγινα μαρτυρας μιας σκληρης πιπας απο εναν δροσερο σε εναν αλλον κ αποχωρησα αδοξα!
Kostakis27 βλεπεις οτι με επιβεβαιωνουν ετσι;;;
Τυπε το αγαπημενο σου ζευγαρι ποιο ειναι; επισης ποσα ζευγαρια ειχε εχθες για πες μας!!!!!
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 285
- Πόντοι
- 26
τσολιά ένα πράγμα θα σου πω...έχασες που δεν ηρθες!!
Μαρινα εσυ πηγες τελικα εχθες;
tsolias21cm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2019
- Like
- 4.360
- Πόντοι
- 441
ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΛΠ
ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΛΟ ΖΕΥΓΑΡΙ Η ΜΟΝΟ ΜΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΚΛΠ....
ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΘΕΛΩ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΛΠ....
ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΛΟ ΖΕΥΓΑΡΙ Η ΜΟΝΟ ΜΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΚΛΠ....
ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΘΕΛΩ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΛΠ....
negreponte
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2014
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
αυτο το κτλ,κτλ μας καυλωσε για τα καλα!!!!Ανθρώπινα μιλώντας χθες εγιναν σκηνικά απίθανα στη κινέτα κτλ κτλ κτλ ...
tsolias21cm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2019
- Like
- 4.360
- Πόντοι
- 441
Θέλω ενημέρωση πλήρης και αναλυτικά τί έγινε εχθές στείλτε μου pm
Περιμένω ανταπόκριση.
Περιμένω ανταπόκριση.
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
Να μην πηγαινες Μοναστηράκι για καφέ ,να ερχοσουνα Κινέτα...τι να λέμε τώρα με μηνύματα κλπ κλπ...Θέλω ενημέρωση πλήρης και αναλυτικά τί έγινε εχθές στείλτε μου pm
Περιμένω ανταπόκριση.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.024
- Πόντοι
- 7.885
Kostakis27 βλεπεις οτι με επιβεβαιωνουν ετσι;;;
Τυπε το αγαπημενο σου ζευγαρι ποιο ειναι; επισης ποσα ζευγαρια ειχε εχθες για πες μας!!!!!
Τύπε είσαι ο πιο έμπιστος πληροφοριοδότης,έχουμε τεράστια ανάγκη τις ενημερώσεις σου.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.024
- Πόντοι
- 7.885
Θέλω ενημέρωση πλήρης και αναλυτικά τί έγινε εχθές στείλτε μου pm
Περιμένω ανταπόκριση.
Τσολιά τι έγινε τελικά στο Μοναστηράκι,είχε κόσμο ή ψόφια πράγματα??Θέλουμε πλήρη ενημέρωση και αναλυτικά να μας τα γράψεις.
tsolias21cm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2019
- Like
- 4.360
- Πόντοι
- 441
Ελα ρε παιδιά δώστε εικόνα της κατάστασης της Κυριακής στην Κινέτα είχε δράση είχε ζευγάρια έγινε κανένα καλό πήδημα κλπ μάζεψε κόσμο.
Γαμωτο δεν πήγα εχθές αν έχει καλό καιρό τό ΣΚ μπορεί να πάω αλλά τώρα Οκτωβρίο μήνα θα έχει κόσμο και φάσεις....
Θέλω ενημέρωση από άτομα που πήγαν εχθές και τι έζησαν.
Προτίμησα βόλτα και καφεδάκι και χάσαμε σκηνικά μεγάλα κλπ
Πείτε μας τί γίνεται κλπ
Γαμωτο δεν πήγα εχθές αν έχει καλό καιρό τό ΣΚ μπορεί να πάω αλλά τώρα Οκτωβρίο μήνα θα έχει κόσμο και φάσεις....
Θέλω ενημέρωση από άτομα που πήγαν εχθές και τι έζησαν.
Προτίμησα βόλτα και καφεδάκι και χάσαμε σκηνικά μεγάλα κλπ
Πείτε μας τί γίνεται κλπ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις