Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 575K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Ελα ρε παιδιά δώστε εικόνα της κατάστασης της Κυριακής στην Κινέτα είχε δράση είχε ζευγάρια έγινε κανένα καλό πήδημα κλπ μάζεψε κόσμο.
Γαμωτο δεν πήγα εχθές αν έχει καλό καιρό τό ΣΚ μπορεί να πάω αλλά τώρα Οκτωβρίο μήνα θα έχει κόσμο και φάσεις....
Θέλω ενημέρωση από άτομα που πήγαν εχθές και τι έζησαν.
Προτίμησα βόλτα και καφεδάκι και χάσαμε σκηνικά μεγάλα κλπ
Πείτε μας τί γίνεται κλπ
Φαντάσου εικόνα τύπε τέσσερις Πακιστανη να γαμούν τον κωλο του πουστη Souker  ;) :2funny:

tsolias21cm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2019
Like
4.360
Πόντοι
441
Πως στέλνουμε φωτογραφίες κλπ ο ένας στον άλλον σε pm ακόμη πως ανεβάζουμε φωτογραφία εδώ στο θέμα που έχουμε ανοίξει και μιλάμε κλπ.
Δώστε οδηγίες σωστές.
Επίσης θέλω εικόνα από χθές την Κυριακή Κινέτα αν έπεσε κανένα πήδημα καλό όχι μόνο μάτι κλπ.
Πρέπει να πάω δεν γίνεται αλλιώς γαμωτο να χάσω τέτοια κατάσταση κλπ
Ρίξτε φώς στο σκοτάδι όσοι πήγατε εχθές για να έχω εικόνα για το άλλο ΣΚ

batist

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Like
378
Πόντοι
20
4 ζευγαρια πριν το σπιτι και 3 μετα!και να σου πω ποιο ειναι το αγαοημενο μου θα κατακαβεις??

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
26
Ελα ρε παιδιά δώστε εικόνα της κατάστασης της Κυριακής στην Κινέτα είχε δράση είχε ζευγάρια έγινε κανένα καλό πήδημα κλπ μάζεψε κόσμο.
Γαμωτο δεν πήγα εχθές αν έχει καλό καιρό τό ΣΚ μπορεί να πάω αλλά τώρα Οκτωβρίο μήνα θα έχει κόσμο και φάσεις....
Θέλω ενημέρωση από άτομα που πήγαν εχθές και τι έζησαν.
Προτίμησα βόλτα και καφεδάκι και χάσαμε σκηνικά μεγάλα κλπ
Πείτε μας τί γίνεται κλπ

Πες τα τυπε!!!! Αυτο λεω και γω συνεχεια αλλα δεν εχω ανταποκριση.

Πειτε και σέ εμας ρε παιδια τι ζησατε χθες τζαμπα ειναι

tsolias21cm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2019
Like
4.360
Πόντοι
441
Καλημερα σας σε ολους αν εχει καλό καιρο μεχρι το ΣΚ θα παω για να δω τι γινεται κλπ κλπ....

οποίος μπορει ας μου στειλει τι εγινε την Κυριακη που δεν πηγα γαμωτο μου επισης παιζει να σε παιρνουν ματι και να σε βγαζουν φωτογραφιες και βιντεο πειτε πρεπει να ανησυχω οποιος ξερει η εχει κατι ας μου πει και ας μου δειξει...

Πάντα ανθρωπινα μιλαμε περιμενοντας το ΣΚ!!!

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
26
Καλημερα σας σε ολους αν εχει καλό καιρο μεχρι το ΣΚ θα παω για να δω τι γινεται κλπ κλπ....

οποίος μπορει ας μου στειλει τι εγινε την Κυριακη που δεν πηγα γαμωτο μου επισης παιζει να σε παιρνουν ματι και να σε βγαζουν φωτογραφιες και βιντεο πειτε πρεπει να ανησυχω οποιος ξερει η εχει κατι ας μου πει και ας μου δειξει...

Πάντα ανθρωπινα μιλαμε περιμενοντας το ΣΚ!!!

Ας το tsolia στο συγκεκριμενο νημα βαριουντε να σχολιασουν. Το παιζουν μυστηκοπαθεις ολοι τους λες και δεν ξερει ο κοσμος τη παιζει στην παραλια...την κυριακη που περασε σκηνικα επαιξαν μικρα ομως πιπες στρειτ και γκει και ισως ενα μικροτριο οχι ανταλαγη κατι σαν ματι σεξ μαλακια ολα μαζι, δεν ξερω παραπανω λεπτομεριες να σου πω οπιος ηταν και ξερει καλυτερα ας πει δυο λογια

tsolias21cm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2019
Like
4.360
Πόντοι
441
Τι λες δλδ δεν παιζουν ζευγαρια και πηδηματα ωραια εκει εχει μονο ματι...
δεν πιστευω να σε βγαζουν κανενα βιντεο και φωτογραφιες κλπ κλπ κλπ για να ξερω αν ειναι να φυλαγομαι...

τελικα δεν εγιναν και πολλα την Κυριακη για να μην λεει κανεις για πηδηματα κλπ αρα ψοφια πραγματα...
αμα παω εγω εκει θα παρει ζωη το πραμα κλπ κλπ κλπ...

θα ανοιξουν ενα ΘΕΜΑ μονο  για μενα κλπ κλπ κλπ...

θελω πληρη ενημερωση απο όλους εκει εξω παντα ανθρωπινα μιλαμε ετσι!!!

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
πιστευω να σε βγαζουν κανενα βιντεο και φωτογραφιες κλπ κλπ κλπ για να ξερω αν ειναι να φυλαγομαι...

...

παρακαλω τον συμφορουμίτη που έχει το εν λογω βιντεο με την παρτούζα με αλληλομαλακια και πεοθηλασμους,
να μου στειλει κι εμενα το λινκ.

ευχαριστω εκ των προτέρων.

ΥΓ βλεπετε τι ευγενικα το ζηταω, παρακαλω να εισακουσθει η παρακληση μου, οχι οπως με το αλλο βιντεο της ραλη στο κοτερο που δεν μου το στειλατε ποτέ.

tsolias21cm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2019
Like
4.360
Πόντοι
441
Θελω και εγω να δω βιντεο σχετικα με ΚΙΝΕΤΑ να δω τι γινεται εκει αν αξιζει το κοπο κλπ κλπ να παω και να περασω καλα με παρεακι καλο!!!

αλλα γινονται και τετοια πραγματα....θελω να δω για να εχω αποψη !!!

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Nαι,
παρακαλεισθε να ανεβασετε το βιντεο (με την παρτουζα, αλληλομαλακιες και πεοθηλασμους) ,

ακριβως εδω:

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
Τι λες δλδ δεν παιζουν ζευγαρια και πηδηματα ωραια εκει εχει μονο ματι...
δεν πιστευω να σε βγαζουν κανενα βιντεο και φωτογραφιες κλπ κλπ κλπ για να ξερω αν ειναι να φυλαγομαι...

τελικα δεν εγιναν και πολλα την Κυριακη για να μην λεει κανεις για πηδηματα κλπ αρα ψοφια πραγματα...
αμα παω εγω εκει θα παρει ζωη το πραμα κλπ κλπ κλπ...

θα ανοιξουν ενα ΘΕΜΑ μονο  για μενα κλπ κλπ κλπ...

θελω πληρη ενημερωση απο όλους εκει εξω παντα ανθρωπινα μιλαμε ετσι!!!
δεν κρατιέσαι βρε παιδάκι μου...ανθρώπινα πάντα κλπ...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.725
Πόντοι
6.515
τρολαρε τους κι αλλο μαρινα τα θελει ο οργανισμος τους  :grin:

tsolias21cm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2019
Like
4.360
Πόντοι
441
τρολαρε μας αφου το θελεις και σου αρεσει....

εγω θελω πληρη εικονα της καταστασης της Κυριακης που περασε και δεν πηγα για να ξερω αν θα παω αν εχει καλο καιρο το ΣΚ που ερχεται ματι θα παιζει αν καταλαβα καλα
δεν θελω φωτογραφιες και βιντεο ομως εκει ειναι το θεμα κλπ κλπ κλπ

και αν καποιος εχει εικονα απο την Κυυριακη ας μας στειλει και εμας να δουμε τι γινεται εκει κλπ κλπ...

παντα με ζευγαρια και ανθρωπινα πανω απο ολα!!!!

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Εγω θελω μονο το βιντεο.

Σε ΠΜ.
Ανθρωπινα πανω απ ολα, ε;

batist

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Like
378
Πόντοι
20
τρολαρε μας αφου το θελεις και σου αρεσει....

εγω θελω πληρη εικονα της καταστασης της Κυριακης που περασε και δεν πηγα για να ξερω αν θα παω αν εχει καλο καιρο το ΣΚ που ερχεται ματι θα παιζει αν καταλαβα καλα
δεν θελω φωτογραφιες και βιντεο ομως εκει ειναι το θεμα κλπ κλπ κλπ

και αν καποιος εχει εικονα απο την Κυυριακη ας μας στειλει και εμας να δουμε τι γινεται εκει κλπ κλπ...

παντα με ζευγαρια και ανθρωπινα πανω απο ολα!!!!
θα στο πω ανθρωπινα φικε τσολια θελουμε πληρη εικονα του τι γινεται με εσενα για 21 cm μας λες αλλαψεδω δυστυχως η εικονα μιλαει απο μονη της!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom