Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 285
- Πόντοι
- 26
Kostaki 27 θα σου έλεγα να ψηφίσεις Μαρίνα για ένα καλύτερο κρεβάτι..και αυτό αποτελεί δέσμευση!
Περιμενουμε φωτο σου στην πλαζ οταν και αν πας Μαρινα
Kostaki 27 θα σου έλεγα να ψηφίσεις Μαρίνα για ένα καλύτερο κρεβάτι..και αυτό αποτελεί δέσμευση!
Περιμενουμε φωτο σου στην πλαζ οταν και αν πας Μαρινα
Τύπε εγώ προτείνω να συνοδεύσεις εσύ την μαρίνα και μετά να ανεβάσετε κοινή κριτική για την εμπειρία σας.
Σημερις απογευματινες ωρες θα παω προς Κινετα για μπανακι θα ειναι καποιος συναγωνιστης?
για πεςεχτες απογευμα στη κινετα εγινε καλο σκηνικο ...
εχτες απογευμα στη κινετα εγινε καλο σκηνικο ...
λόγω χρωμάτων η χωριάτισσα..Μαρίνα κρος εσύ είσαι χωριάτισσα ή κορίτσι της πόλης
θελει αρχιδια η καταβαση δεν ειναι,εκει,η παραλια επρεπε να,πας,πιο περα και,στη διασταυρωση αριστερα και στη θαλασσα,παλι αριστερα. Εκει θα βρεις το ξενοδοχειο sun.Κριτική για στην περιβόητη παραλία της Κινέττας…με δυσκολία βρήκα το σημείο που κατεβαίνουν, περίπου 1 χιλιόμετρο μετά το ξενοδοχείο «Κοκκινης»…πάρκαρα σχεδόν πάνω στο δρόμο (έχει ένα σημείο που χωράνε 4-5 αμάξια) και κατέβηκα στην παραλία…παιδιά δεν είναι δύσκολη η κατάβαση απλά θέλει προσοχή γιατί γλιστράει, κρατηθείτε από το σχοινί που έχει…κατεβαίνοντας έχει ένα μεγάλο βράχο που πάνω έχει χαραγμένο «γυμνιστών»… θέλει οπωσδήποτε σκίαστρο ή ομπρέλα γιατί έχει λίγες καβατζες με σκιά…η καλύτερη καβάτζα είναι όπως κατεβαίνεις την παραλία αριστερά κάτω από κάτι δέντρα αλλά ήταν 2 τύποι και έτσι πήγα δεξιά…δεξιά όπως κατεβαίνεις στην παραλία βρήκα ένα σημείο σαν μικρή σπήλια με ένα αυτοσχέδιο κάθισμα από ξύλο…έκατσα εκεί ήπια το φρέντο μου έκανα μια βουτιά, λιγο ηλιοθεραπεία και έφυγα…εντωμεταξύ έχει καμμένα δεντρά απο περσυ σε κάποια σημεία..κόσμο δεν είχε….α για να αποφύγετε τα διόδια να πατε από Πέραμο παλια Εθνική…είναι ωραία και η διαδρομή…
σε λάθος παραλία πήγα Giorgo?....εκεί που είναι το πεσμένο δέντρο με το σχοινή πήγα...θελει αρχιδια η καταβαση δεν ειναι,εκει,η παραλια επρεπε να,πας,πιο περα και,στη διασταυρωση αριστερα και στη θαλασσα,παλι αριστερα. Εκει θα βρεις το ξενοδοχειο sun.
Εκει παρκαρεις οπου βρεις και περπατας,κατα μηκος της παραλιας μ
. Μετα τα βραχια ειναι η παραλια των γυμνιστων αν και ξεκινανε και,πιο πριν οι γυμνοι
Πωπωπω... η παρουσια της μαρινας στα νηματα ,
εχει βαλει φωτια!
θα καει η κινεττα παλι!
εχει αναταραξει τα νηματα της ...μοναδικης και τωρα παει να παρει αμπαριζα οιλα τα νηματα ... !
ειχα παει με τη δικια μου και ηταν μια πιο περα που λεσβιοφερνε αρκετα ..αλλα καλο μουνι ομως ..για πες
ναι και εκει κινετα ειναι λογικα αλλα ειναι δυσκολη η προσβαση πολυ καλα νερα ομως,πηγαινε και εκει που σου ειπα και θα δειςσε λάθος παραλία πήγα Giorgo?....εκεί που είναι το πεσμένο δέντρο με το σχοινή πήγα...
αυτα ειναι τα,ωραια μπραβο. Φανταζομαι αργα εγινε το σκηνικοειχα παει με τη δικια μου και ηταν μια πιο περα που λεσβιοφερνε αρκετα ..αλλα καλο μουνι ομως ..
ηρθε και δαχτυλιασε την δικια μου την ωρα που με τσιμπουκωνε ..