παω πολυ συχνα εκει και αυτο που εχω παρατηρησει και αν διαφωνει καποιος ας με διορθωσει ειναι οτι οι μονοι ενοχλητικοι ειναι ως επι των πληστων straight τυποι μονοι τους που σφηνωνονται κοντα στα ζευγαρα και τους κοιτανε αδιακριτα και τον παιζουν. οι γκευ ακομα και αυτοι που ψαχνονται ειναι πολυ διακριτικοι και ευγενικοι συνηθως δεν ενοχλουν κανεναν και αν σου μιλησουν θα γινει με πολυ ομορφο τροπο..επισης να προσθεσω οτι (οπως λεει και ο φιλος πιο πανω) ειναι μια παραλια γυμνιστων και οχι ενα adult cinema και δεν πηγαινει ο κοσμος εκει για να κανει οργια ακομα και αν καποιες φορες συμβαινει (που δεν ειναι κακο) δεν δινει σε κανεναν το δικαιωμα να ενοχλει τον αλλον
Αγαπητέ φίλε διαβάζοντας το συγκεκριμένο νήμα μπας και αντλήσω πληροφορίες και φυσικά ως συχνός επισκέπτης των ‘’υποψιασμένων’’ παραλιών (straight με την δικιά μου) και σαν φυσιολάτρης και γενικά λάτρης του outdoor και in public ενώ έχω ακούσει για την παραλία στην Κινέτα την δεν έτυχε να την έχω επισκεφθεί μέχρι σήμερα.
Ο λόγος που έκανα παράθεση είναι σχετικά με αυτό που γράφεις περί σινεμάδων και απλά θα ήθελα να διορθώσω κάτι επίσης ως επισκέπτης και αυτών. Οι κανόνες καλής συμπεριφοράς πρέπει να είναι δεδομένοι όπου και αν βρισκόμαστε στην παραλία, στα σινεμά, στα μπαρ, στον δρόμο κά
Ειδικά σε χώρους είτε υπαίθριους είτε κλειστούς όπου μπορεί να υπάρχει και ένας διάχυτος ερωτισμός κανείς μα κανείς ανεξαρτήτως σεξουαλικής ταυτότητας ή προσανατολισμού να το θέσω καλύτερα.. ή ερωτικής διάθεσης ή διέγερσης μέσω κάποιων δραστηριοτήτων (μάτι, σεξ, gangbang) δεν έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει στις επιλογές των άλλων παρά μόνο όταν οι εμπλεκόμενοι συναινούν να συνυπάρξουν. Αυτό έτσι για την τάξη
Να είσαι καλά