Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 285
- Πόντοι
- 26
Τζίνα κρος γιατί το λες αυτό???
?????
Τζίνα κρος γιατί το λες αυτό???
Αυτοι εχουν σπασει τον κωδικα δεοντολογιας του ματακια! Ο ματακιας απαγιρευεται να γινει αντιληπτος απο το ζευγαρι! Στο βουνο γινεται ενα με τα δεντρα. Στη θαλασσα γινεται ενα με την αμμο και τα αρμυρικια.Η παραλία έχει σταθερό κοινό από ζευγάρια... βέβαια μπορεί να μην έχει παιχνίδι γιατί κι εκεί πολλοί άντρες συμπεριφέρονται όπως στους γνωστούς κινηματογράφους όταν δουν ζευγάρι!
Είχα πάει με φίλη έτοιμη για παιχνίδι και ξαφνικά γύρω γύρω 5-6 τύποι εκ των οποίων ο ένας στα δύο μέτρα και ήρθε να ζητήσει και τσιγάρο...
κωστακη εγω θεωρεις ειμαι εμφανισιμος ή σαπιοκοιλιας;Πήγα τύπε μια καθημερινή μεσημεράκι,αλλά δεν υπήρχε άλλο ζευγάρι εκτός από εμάς. Ούτε και κάποιος εμφανήσιμος τύπος για παιχνίδι,μόνο κάτι σαπιοκοιλαράδες και τα γνωστά σιχαμένα μπαρμπάδια.
κωστακη εγω θεωρεις ειμαι εμφανισιμος ή σαπιοκοιλιας;
να μη σε νοιαζει παρθενεΒάλθηκες να κάνεις κάτι με τον κωστάκη Peter???
κωστακη εγω θεωρεις ειμαι εμφανισιμος ή σαπιοκοιλιας;
σαπιοκοιλιας δλδ;Τύπε για την κινέτα μια χαρά είσαι.
ναι σε γενικες γραμμες ετσι ειναι,αναλογα κ με την μερα βεβαιαΑπο οτι διαβαζω φετος η παραλια ερημωσε...ενας φιλος πηγε καποια ημερα μεσα στη προηγουμενη βδομαδα μονος του και μου ειπε πως σε ολο το μηκος της ακτης ειχε ελαχιστα ατομα και ακομα λιγοτερες γυναικες. Καθημερινη πηγε..
ΣΚ το ιδιο σκηνικο με περσι παιζει; στην αρχη ζευγαρια μετα μονοι και στην τελευταια μονο γκει η εχει αλλαξει τιποτα ρε σεις;
Εχθες ειχα παει για μπανιο στην παραλια καραθωνα καμια σχεση με Κινετα αλλα φευγοντας μυστης γαμουσε μεσα στο αμαξι το απογευμα στις 20.00 χυμα χωρις φιμε στο παρκινγκ εκαναν μπαμ απο μακρια γτ ειχε φουλ κοσμο ακομα και ειχε κανονικα ηλιο προσπαθησα να πλησιασω με το αμαξι αλλα φανηκαν οτι ενοχλουνται και εφυγα ειχα πελωρια αναγκη να συνεισφερω τα χαλικια μ στην κυρια που δεν την ενοιαζε να γαμιεται χυμα :S :S :S
Πόσα άτομα είχε παλιά δηλαδή ?
ναι κωστα!Τύπε λες για την γνωστή Καραθώνα πίσω από το Ναύπλιο???
ναι κωστα!
Χτες στη κινετα ζευγαρακι δροσερων κυριων φασωνοταν χαλαρα στο σημειο που εχει φτιαξει ο τυπος το καλυβι του . Πριν τα βραχια. Γενικα πολυ αντρες γυμνοι πριν τα ζευγαρια σαφως λιγοτερα απο αλλη φορα
Χτες στη κινετα ζευγαρακι δροσερων κυριων φασωνοταν χαλαρα στο σημειο που εχει φτιαξει ο τυπος το καλυβι του . Πριν τα βραχια. Γενικα πολυ αντρες γυμνοι πριν τα ζευγαρια σαφως λιγοτερα απο αλλη φορα
πηγα και κυριακη στο ιδιο μερος ειχε ζευγαρια και καποιους ξεμπαρκους για ματιλογικα ειχε και αρκετο κοσμο προς τα βραχια οποτε κατι θα παιζετε αλλα δε πηγαΣημερα πηγες κανεις να μας δωσει μια εικονα;