Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ξαναδιαβασε.τυπε την πηδηξες την Rachel η ειπες απλα να βαλεις φωτο της στο μπου?
Ξαναδιαβασε.τυπε την πηδηξες την Rachel η ειπες απλα να βαλεις φωτο της στο μπου?
Ξαναδιαβασε.
Νεοπα ποντικαρα να μιλας με σεβασμο στο ΔΟΥΚΑ!
Τωρα θα σου ριξω το ματς στα μουτρα γιατι μας τα εχεις κανει τσουρεκια με τους νεους τους ψηλους και τους μποντιμπιλντεραδες!
Οσο για τη φωτογραφια μπορει να ειμαι εγω, μπορει να ειναι καποιος φτυστος εγω. Στην πιατσα με ξερει πολυς κοσμος, δεν ειμαι απροσωπος.
Π.χ.ξέρω Τσέχες που δεν έχουν καλοκαιρινά παντελόνια ή σόρτς.
Νεοπα ποντικαρα να μιλας με σεβασμο στο ΔΟΥΚΑ!
Τωρα θα σου ριξω το ματς στα μουτρα γιατι μας τα εχεις κανει τσουρεκια με τους νεους τους ψηλους και τους μποντιμπιλντεραδες!
Οσο για τη φωτογραφια μπορει να ειμαι εγω, μπορει να ειναι καποιος φτυστος εγω. Στην πιατσα με ξερει πολυς κοσμος, δεν ειμαι απροσωπος.
Ανωτερος ελληνικος πολιτισμος = μεσογειακος ελληνοπουτσισμος = ευρωπη φως πνευματικοτητα κλαση
Μπράβο ρε Δούκα!!!
Μ'αρέσεις !!!
Βαλκάνιε καλό παιδί είσαι κατά βάθος. Αλλά πολλές φορές δίνεις υπεραξία στο πως είσαι εσυ και πως είναι οι υπόλοιποι εδώ μέσα. Από την μία επιδιώκεις να βοηθάς με ινφο όσους θέλουν να έρθουν Τσεχία κι από την άλλη κοντραρεσαι με τους άλλους και τους ανάβεις τα αίματα και στην τελική γίνεσαι κι εχθρός τους γιατί είσαι πιο εμφανίσιμος από τους άλλους. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα αντιληφθείς το λάθος σου και θα το μετανιώσεις. Κανένας μας πίστεψε με δεν θέλει να είναι μισητός στους άλλους. Αντιθετως θέλουμε να είμαστε αρεστοί. Όχι όμως μόνο ως προς την εμφάνιση. Αλλά και ως προς την συμπεριφορά μας. Αν εγώ βάλω σε μια παρέα έναν σούπερ ωραίο άνδρα ή γυναίκα που τους ενδιαφέρει το εγώ τους και το δείχνουν με λόγια και πράξεις και βάλω κι έναν μέτριο που είναι η ψυχή της παρέας η απλά χαμηλών τόνων ποιος λες άραγε θα είναι επιθυμητός ; Ξέρω τι θα απαντήσεις. Αν και υπάρχουν περιπτώσεις που θα συμβεί το αντίθετο ειδικά στην χώρα μας.
Αν θέλεις την γνώμη μου και την συμβουλή μου απέφευγε την κόντρα με τους άλλους εδώ μέσα αν θες να είσαι αρεστός στους περισσότερους γιατί πιστεύω το αξίζεις. Μορφωμένο και νεο παιδί είσαι, κοινωνικος θέλεις να δώσεις και να προσφέρεις αλλά αυτό το εγώ είμαι ωραιότερος από κάποιους από εσάς δεν σε τιμά, σου κόβει πόντους.
Ελπίζω να ήμουν σαφης και λογικός και να μην υπερβάλλω.
Να σου θυμίσω ότι δεν έχεις απαντήσει εδώ και πολύ καιρό σε παλιό πμ.
Δεν είσαι μόνο εσύ. Δυστυχώς είναι κι άλλοι. Εγώ πάντως απαντάω σε όλους τους ευγενικούς και λογικούς τύπους.
Τύπε Τιντερ, μπαντου, καμάκι ή βίζιτα ;Μετα την παρακαμψη στις Αμερικανες ας επιστρεψουμε στο θεμα του τοπικ, πραγα/τσεχες.
εγω απο την πλευρα μου να επιβεβαιωσω τα λεγομενα του συνφορουμιτη
οντως οι κακομοιρες οι τσεχες ουτε καλοκαιρινα παντελονια εχουν, ουτε σορτς. Ουτε καν στριγκακια δεν εχουν
Μην είσαι απόλυτος. Τα βλέπεις κι εσύ από την δική σου πλευρά και με κριτήριο την εμφάνιση. Όταν σταματήσετε αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο, να σκέπτεστε με βάση το εγώ σας και το παρουσιαστικό σα θα αντιληφθείτε αλλιώς τον κόσμο. Υπάρχουν γκομενες ωραίες που αποφεύγουν τους ωραίους γιατι οι τελευταίοι κάνουν επίδειξη του εγώ τους και ποζάρουν συνεχώς το σώμα τους και δείχνουν ναρκισσιστικη συμπεριφορά. Αυτά τα έχετε υπόψη ; Δεν τα λέω για να σας πικαρω αλλά γιατί δείχνετε κάπως ανώριμοι και δεν έχετε αντιληφθεί ότι τρέχουν κι άλλοι λόγοι σε κάποιες γυναίκες που απορρίπτουν εμφανίσιμους και πάνε με μέτριους. Κατ' εμέ γυναικες που έχουν απέχθεια ως προς τους μη εμφανίσιμους είναι νεκρές συναισθηματικα και με προβλήματα ανασφάλειας.τα περισσοτερα που λεει ο Βαλκανιος ειναι σωστα. Η εποχη που πηγαινε ο 'δυτικος' Ελληνας σε τσεχοπολωνορωσιες και λιποθυμαγανε οι γκομενες ηταν πριν καμια 15ρα-20χρονια. Τωρα κι η Τσεχα και το πιο σημαντικο κι ο Τσεχος και εμφανιση εχουν (οκ οι Πολωνοι οχι τοσο, οι Τσεχοι αντρες ομως χαλαρα ο μεσος ορος εμφανισης ειναι σκαλες πανω απο Ελλαδα),και βιωτικο επιπεδο αντιστοιχο αν οχι καλυτερο του Ελληνα εχουν στο μνι τους σε γραφουν αν εισαι μετριος. Τι να σε κανουν? Να τους λες ανεκδοτα?
Φυσικα υπαρχουν γκομενες που θελουν φραγκα και θα σου κατσουν αν τους δωσεις φραγκα, οπως υπαρχουν παντου, ακομα και Ελλαδα και Αμερικη και Αγγλια και Γερμανια και παντου. Αλλα γιατι να σας παραμυθιαζει ο Βαλκανιος κι ο καθε Βαλκανιος οτι υπαρχουν παραδεισοι που παει ο μετριος greek lover και ειναι ο δρομος γεματος 9ρια που θελουν να τον πηδηξουν? Αυτο δεν υπαρχει πια, υπηρχε πριν 15-20 χρονια που η ζωη εκει ηταν χαλι μαυρο και το ποσοστο των γυναικων που ψαχναν ευκαιρια να την κοπανησουν να πανε οπουδηποτε υψηλο.
οσες χωρες δυτικοποιουνται, ειτε σας αρεσει ειτε οχι, ακολουθουν και δυτικα στανταρντ. Και ζωης και εμφανισης και συντροφου. Οχι κοπυ πειστ, αλλα κι η Ρωσιδα που καποτε αν δεν ειχε παντρευτει στα 22 βαραγε αγρυπνες νυχτες γιατι μυριζε ραφι τωρα 30ριζει πριν ψαξει για γαμπρο και μεχρι τοτε ζει τη ζωη της. Και θα ψαξει τον εμφανισιμο που χει κανει 5 πραγματα στη ζωη του, τι να τον κανει τον 35ρι με το βασικο?
Τύπε Τιντερ, μπαντου, καμάκι ή βίζιτα ;
Μην είσαι απόλυτος. Τα βλέπεις κι εσύ από την δική σου πλευρά και με κριτήριο την εμφάνιση. Όταν σταματήσετε αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο, να σκέπτεστε με βάση το εγώ σας και το παρουσιαστικό σα θα αντιληφθείτε αλλιώς τον κόσμο. Υπάρχουν γκομενες ωραίες που αποφεύγουν τους ωραίους γιατι οι τελευταίοι κάνουν επίδειξη του εγώ τους και ποζάρουν συνεχώς το σώμα τους και δείχνουν ναρκισσιστικη συμπεριφορά. Αυτά τα έχετε υπόψη ; Δεν τα λέω για να σας πικαρω αλλά γιατί δείχνετε κάπως ανώριμοι και δεν έχετε αντιληφθεί ότι τρέχουν κι άλλοι λόγοι σε κάποιες γυναίκες που απορρίπτουν εμφανίσιμους και πάνε με μέτριους. Κατ' εμέ γυναικες που έχουν απέχθεια ως προς τους μη εμφανίσιμους είναι νεκρές συναισθηματικα και με προβλήματα ανασφάλειας.
Η βασική αρχή είναι οτι στις σλαβικές χώρες όλα είναι δυνατά.Πρόκειται για παράλληλο σύμπαν.Πολωνία θα δείτε την υπερμουνάρα με πάμφτωχο τρωγλοδύτη ελεεινής εμφάνισης.Τσεχία το σούπερ κόμματο με ασήμαντο ποντικαρά.Για να μη μιλήσουμε για τα απόλυτα mismatch Ουκρανία,Ρωσία που φεύγεις τελείως.
Γενικά σε όλες τις σλαβικές χώρες η εμφάνιση των αντρών υπολείπεται παρασάγγας από αυτή των γυναικών και οι γκόμενες παίρνουν σα δεδομένο ένα πολύ χαμηλό επίπεδο άντρα.Οπως και οι Σλάβοι γαμάνε γκόμενες που στη Δύση θα έβλεπαν μόνο σε περιοδικά.
Μόνη εξαίρεση η Σερβία όπου η εμφάνιση των αντρών είναι ασιθητά καλύτερη.Για αυτό και οι Σλάβες εξωτερικό συχνά προτιμούν ξένους ενώ οι Σλάβοι σπάνια σταυρώνουν ξένες γκόμενες.
Ρε kman θα μας τρελανεις?
Φερνεις ως παραδειγμα μαγαζί το οποίο ονομάζεται cuba libre να μας πείς οτι γαμάνε οι μάυροι?
Σε όλα τα μαγαζιά αυτού του είδους σε όλο τον κόσμο όπως επίσης σε ραπεράδικα και χιπχοπάδικα οι μαύροι και οι λατίνοι γαμουν και δέρνουν.
Αυτό δεν είναι και κανόνας όμως. Οτι σε όλη την πολωνία γαμούν οι μαυροι.
Επίσης δεν ξέρω τι κώλυμα έχετε κάποιοι με τους μαύροι (είναι και λίγο ρατσιστική η όλη αντιμετώπιση σας εδώ που τα λέμε) αλλά οι μαυροι από Ευρώπη, Αφρική καθώς και από λατινική σας πληροφορώ οτι έχουν τρελή πέραση οχι μονο στις ευρωπαίες αλλά και στις ελληνίδες.