Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 571K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6

Ξαναδιαβασα τυπε, το "ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ οχι μπας κλας βαλκανιος!" δε ξεκαθαριζει τη θεση σου.

Οποτε για γινε συγκεκριμενος. Εφαγες? Πως ειναι? Εχω ακουσει οτι ολες αυτες οι πρωην cheerleader κανουν κρεαββατι φωτια, αληθευει? Δωσε πληροφοριες στο λαο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Νεοπα ποντικαρα να μιλας με σεβασμο στο ΔΟΥΚΑ!

Τωρα θα σου ριξω το ματς στα μουτρα γιατι μας τα εχεις κανει τσουρεκια με τους νεους τους ψηλους και τους μποντιμπιλντεραδες!

Οσο για τη φωτογραφια μπορει να ειμαι εγω, μπορει να ειναι καποιος φτυστος εγω. Στην πιατσα με ξερει πολυς κοσμος, δεν ειμαι απροσωπος.

Αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ,αυτο το account είναι το δεύτερο account μου στο bou,με το πρωτο ειχα σχεδόν αρκετες κριτικές κυριως σε call girls και studios.Ξερω ότι δεν είσαι απρόσωπος. :grin:

Εγώ λεω να βαλουμε ένα στοίχημα.
Αν και το ματσάρισμα δεν μας το εδειξες,πέρα από μια φωτό προφίλ της λεγάμενης,θα σε πιστέψω με μία προυπόθεση.

Ανέβασε εσύ διάλογο με τη συγκεκριμενη(αφού λες ότι έκανες match) και εγώ δεν προκειται να ξαναγραψω για 4 μήνες στο bou.

Τυχόν λογια και άλλα περιττά σβήστα,ασε να φαίνεται μόνο η φωτό της ότι σου απανταει.

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Μετα την παρακαμψη στις Αμερικανες ας επιστρεψουμε στο θεμα του τοπικ, πραγα/τσεχες.

εγω απο την πλευρα μου να επιβεβαιωσω τα λεγομενα του συνφορουμιτη

Π.χ.ξέρω Τσέχες που δεν έχουν καλοκαιρινά παντελόνια ή σόρτς.

οντως οι κακομοιρες οι τσεχες ουτε καλοκαιρινα παντελονια εχουν, ουτε σορτς. Ουτε καν στριγκακια δεν εχουν

Συνημμένα

• IMG-201707022-WA061314.jpg
    IMG-201707022-WA061314.jpg
    113,1 KB · Εμφανίσεις: 55

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
Νεοπα ποντικαρα να μιλας με σεβασμο στο ΔΟΥΚΑ!

Τωρα θα σου ριξω το ματς στα μουτρα γιατι μας τα εχεις κανει τσουρεκια με τους νεους τους ψηλους και τους μποντιμπιλντεραδες!

Οσο για τη φωτογραφια μπορει να ειμαι εγω, μπορει να ειναι καποιος φτυστος εγω. Στην πιατσα με ξερει πολυς κοσμος, δεν ειμαι απροσωπος.
  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Μπράβο ρε Δούκα!!!

Μ'αρέσεις !!!  :cool2:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Μπράβο ρε Δούκα!!!

Μ'αρέσεις !!!  :cool2:
Ανωτερος ελληνικος πολιτισμος = μεσογειακος ελληνοπουτσισμος = ευρωπη φως πνευματικοτητα κλαση

Σε ολες τις δυτικες χωρες πλην των τεως κομμουνιστικων υπαρχουν διαφορετικες κοινωνικεςπνευματικες ταξεις. Δε μπορει καποιος να κανει γενικευσεις απο τη μια ταξη στην αλλη.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Βαλκάνιε καλό παιδί είσαι κατά βάθος. Αλλά πολλές φορές δίνεις υπεραξία στο πως είσαι εσυ και πως είναι οι υπόλοιποι εδώ μέσα. Από την μία επιδιώκεις να βοηθάς με ινφο όσους θέλουν να έρθουν Τσεχία κι από την άλλη κοντραρεσαι με τους άλλους και τους ανάβεις τα αίματα και στην τελική γίνεσαι κι εχθρός τους γιατί είσαι πιο εμφανίσιμος από τους άλλους. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα αντιληφθείς το λάθος σου και θα το μετανιώσεις. Κανένας μας πίστεψε με δεν θέλει να είναι μισητός στους άλλους. Αντιθετως θέλουμε να είμαστε αρεστοί. Όχι όμως μόνο ως προς την εμφάνιση. Αλλά και ως προς την συμπεριφορά μας. Αν εγώ βάλω σε μια παρέα έναν σούπερ ωραίο άνδρα ή γυναίκα που τους ενδιαφέρει το εγώ τους και το δείχνουν με λόγια και πράξεις και βάλω κι έναν μέτριο που είναι η ψυχή της παρέας η απλά χαμηλών τόνων ποιος λες άραγε θα είναι επιθυμητός ; Ξέρω τι θα απαντήσεις. Αν και υπάρχουν περιπτώσεις που θα συμβεί το αντίθετο ειδικά στην χώρα μας.
Αν θέλεις την γνώμη μου και την συμβουλή μου απέφευγε την κόντρα με τους άλλους εδώ μέσα αν θες να είσαι αρεστός στους περισσότερους γιατί πιστεύω το αξίζεις. Μορφωμένο και νεο παιδί είσαι, κοινωνικος θέλεις να δώσεις και να προσφέρεις αλλά αυτό το εγώ είμαι ωραιότερος από κάποιους από εσάς δεν σε τιμά, σου κόβει πόντους.
Ελπίζω να ήμουν σαφης και λογικός και να μην υπερβάλλω.
Να σου θυμίσω ότι δεν έχεις απαντήσει εδώ και πολύ καιρό σε παλιό πμ.
Δεν είσαι μόνο εσύ. Δυστυχώς είναι κι άλλοι. Εγώ πάντως απαντάω σε όλους τους ευγενικούς και λογικούς τύπους.

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Βαλκάνιε καλό παιδί είσαι κατά βάθος. Αλλά πολλές φορές δίνεις υπεραξία στο πως είσαι εσυ και πως είναι οι υπόλοιποι εδώ μέσα. Από την μία επιδιώκεις να βοηθάς με ινφο όσους θέλουν να έρθουν Τσεχία κι από την άλλη κοντραρεσαι με τους άλλους και τους ανάβεις τα αίματα και στην τελική γίνεσαι κι εχθρός τους γιατί είσαι πιο εμφανίσιμος από τους άλλους. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα αντιληφθείς το λάθος σου και θα το μετανιώσεις. Κανένας μας πίστεψε με δεν θέλει να είναι μισητός στους άλλους. Αντιθετως θέλουμε να είμαστε αρεστοί. Όχι όμως μόνο ως προς την εμφάνιση. Αλλά και ως προς την συμπεριφορά μας. Αν εγώ βάλω σε μια παρέα έναν σούπερ ωραίο άνδρα ή γυναίκα που τους ενδιαφέρει το εγώ τους και το δείχνουν με λόγια και πράξεις και βάλω κι έναν μέτριο που είναι η ψυχή της παρέας η απλά χαμηλών τόνων ποιος λες άραγε θα είναι επιθυμητός ; Ξέρω τι θα απαντήσεις. Αν και υπάρχουν περιπτώσεις που θα συμβεί το αντίθετο ειδικά στην χώρα μας.
Αν θέλεις την γνώμη μου και την συμβουλή μου απέφευγε την κόντρα με τους άλλους εδώ μέσα αν θες να είσαι αρεστός στους περισσότερους γιατί πιστεύω το αξίζεις. Μορφωμένο και νεο παιδί είσαι, κοινωνικος θέλεις να δώσεις και να προσφέρεις αλλά αυτό το εγώ είμαι ωραιότερος από κάποιους από εσάς δεν σε τιμά, σου κόβει πόντους.
Ελπίζω να ήμουν σαφης και λογικός και να μην υπερβάλλω.
Να σου θυμίσω ότι δεν έχεις απαντήσει εδώ και πολύ καιρό σε παλιό πμ.
Δεν είσαι μόνο εσύ. Δυστυχώς είναι κι άλλοι. Εγώ πάντως απαντάω σε όλους τους ευγενικούς και λογικούς τύπους.

τα περισσοτερα που λεει ο Βαλκανιος ειναι σωστα. Η εποχη που πηγαινε ο 'δυτικος' Ελληνας σε τσεχοπολωνορωσιες και λιποθυμαγανε οι γκομενες ηταν πριν καμια 15ρα-20χρονια. Τωρα κι η Τσεχα και το πιο σημαντικο κι ο Τσεχος και εμφανιση εχουν (οκ οι Πολωνοι οχι τοσο, οι Τσεχοι αντρες ομως χαλαρα ο μεσος ορος εμφανισης ειναι σκαλες πανω απο Ελλαδα),και βιωτικο επιπεδο αντιστοιχο αν οχι καλυτερο του Ελληνα εχουν στο μνι τους σε γραφουν αν εισαι μετριος. Τι να σε κανουν? Να τους λες ανεκδοτα?

Φυσικα υπαρχουν γκομενες που θελουν φραγκα και θα σου κατσουν αν τους δωσεις φραγκα, οπως υπαρχουν παντου, ακομα και Ελλαδα και Αμερικη και Αγγλια και Γερμανια και παντου. Αλλα γιατι να σας παραμυθιαζει ο Βαλκανιος κι ο καθε Βαλκανιος οτι υπαρχουν παραδεισοι που παει ο μετριος greek lover και ειναι ο δρομος γεματος 9ρια που θελουν να τον πηδηξουν? Αυτο δεν υπαρχει πια, υπηρχε πριν 15-20 χρονια που η ζωη εκει ηταν χαλι μαυρο και το ποσοστο των γυναικων που ψαχναν ευκαιρια να την κοπανησουν να πανε οπουδηποτε υψηλο.

οσες χωρες δυτικοποιουνται, ειτε σας αρεσει ειτε οχι, ακολουθουν και δυτικα στανταρντ. Και ζωης και εμφανισης και συντροφου. Οχι κοπυ πειστ, αλλα κι η Ρωσιδα που καποτε αν δεν ειχε παντρευτει στα 22 βαραγε αγρυπνες νυχτες γιατι μυριζε ραφι τωρα 30ριζει πριν ψαξει για γαμπρο και μεχρι τοτε ζει τη ζωη της. Και θα ψαξει τον εμφανισιμο που χει κανει 5 πραγματα στη ζωη του, τι να τον κανει τον 35ρι με το βασικο?

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Μετα την παρακαμψη στις Αμερικανες ας επιστρεψουμε στο θεμα του τοπικ, πραγα/τσεχες.

εγω απο την πλευρα μου να επιβεβαιωσω τα λεγομενα του συνφορουμιτη

οντως οι κακομοιρες οι τσεχες ουτε καλοκαιρινα παντελονια εχουν, ουτε σορτς. Ουτε καν στριγκακια δεν εχουν
Τύπε Τιντερ, μπαντου, καμάκι ή βίζιτα ;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
τα περισσοτερα που λεει ο Βαλκανιος ειναι σωστα. Η εποχη που πηγαινε ο 'δυτικος' Ελληνας σε τσεχοπολωνορωσιες και λιποθυμαγανε οι γκομενες ηταν πριν καμια 15ρα-20χρονια. Τωρα κι η Τσεχα και το πιο σημαντικο κι ο Τσεχος και εμφανιση εχουν (οκ οι Πολωνοι οχι τοσο, οι Τσεχοι αντρες ομως χαλαρα ο μεσος ορος εμφανισης ειναι σκαλες πανω απο Ελλαδα),και βιωτικο επιπεδο αντιστοιχο αν οχι καλυτερο του Ελληνα εχουν στο μνι τους σε γραφουν αν εισαι μετριος. Τι να σε κανουν? Να τους λες ανεκδοτα?

Φυσικα υπαρχουν γκομενες που θελουν φραγκα και θα σου κατσουν αν τους δωσεις φραγκα, οπως υπαρχουν παντου, ακομα και Ελλαδα και Αμερικη και Αγγλια και Γερμανια και παντου. Αλλα γιατι να σας παραμυθιαζει ο Βαλκανιος κι ο καθε Βαλκανιος οτι υπαρχουν παραδεισοι που παει ο μετριος greek lover και ειναι ο δρομος γεματος 9ρια που θελουν να τον πηδηξουν? Αυτο δεν υπαρχει πια, υπηρχε πριν 15-20 χρονια που η ζωη εκει ηταν χαλι μαυρο και το ποσοστο των γυναικων που ψαχναν ευκαιρια να την κοπανησουν να πανε οπουδηποτε υψηλο.

οσες χωρες δυτικοποιουνται, ειτε σας αρεσει ειτε οχι, ακολουθουν και δυτικα στανταρντ. Και ζωης και εμφανισης και συντροφου. Οχι κοπυ πειστ, αλλα κι η Ρωσιδα που καποτε αν δεν ειχε παντρευτει στα 22 βαραγε αγρυπνες νυχτες γιατι μυριζε ραφι τωρα 30ριζει πριν ψαξει για γαμπρο και μεχρι τοτε ζει τη ζωη της. Και θα ψαξει τον εμφανισιμο που χει κανει 5 πραγματα στη ζωη του, τι να τον κανει τον 35ρι με το βασικο?
Μην είσαι απόλυτος. Τα βλέπεις κι εσύ από την δική σου πλευρά και με κριτήριο την εμφάνιση. Όταν σταματήσετε αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο, να σκέπτεστε με βάση το εγώ σας και το παρουσιαστικό σα θα αντιληφθείτε αλλιώς τον κόσμο. Υπάρχουν γκομενες ωραίες που αποφεύγουν τους ωραίους γιατι οι τελευταίοι κάνουν επίδειξη του εγώ τους και ποζάρουν συνεχώς το σώμα τους και δείχνουν ναρκισσιστικη συμπεριφορά. Αυτά τα έχετε υπόψη ; Δεν τα λέω για να σας πικαρω αλλά γιατί δείχνετε κάπως ανώριμοι και δεν έχετε αντιληφθεί ότι τρέχουν κι άλλοι λόγοι σε κάποιες γυναίκες που απορρίπτουν εμφανίσιμους και πάνε με μέτριους. Κατ' εμέ γυναικες που έχουν απέχθεια ως προς τους μη εμφανίσιμους είναι νεκρές συναισθηματικα και με προβλήματα ανασφάλειας.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Flirter με τον μόνο που έχω κοντραριστεί εδώ μέσα,στα Σλαβικά θέματα ειναι ο kman.
Και αυτό γιατι προτείνει πράγματα για έμπειρους όπως αυτός,σε τελειως άπειρο κόσμο.Π.χ. φλασάρισμα από άσχετο στην Πολωνία,ισοδυναμεί με πολύ ξύλο.

Σκεψου ότι για μια γκόμενα με τραβολογούσε το μισό προσωπικό μαγαζιού Πολωνία και ήμουν μόνος,θα μπορούσαν να με αφήσουν στον τόπο.

Ο Δούκας τρολάρει,όπως τρολάρω και εγώ περί στοιχήματος.

Τι προτιματε;
Να σας μεταφέρω την εμπειρία μου εδώ στο thread όσο άβολη και να είναι η αλήθεια ή να έρθετε καβάλα στο άλογο και να σας ξεφτιλλίζουν τα Τσεχάκια;
Τόσο απλό είναι..

Και η αλήθεια είναι άβολη και για μένα πολλές φορές.
Ξέρεις τι είναι να ρίχνω 23χρονο Πολωνεζάκι σαν τα κρύα τα νερά και πριν το φάω,να μου λέει:"Α,δεν ήξερα ότι είσαι πάνω από 30,άσε με λίγο να σκεφτώ". :-

Θες να το μεταφέρω ή θες να γράψω ότι ενώ δαχτύλιαζα αυτήν,έφερε και τη μάνα της και τις πήρα παρτούζα;

Όποιος εκνευρίζεται με όσα γράφω,την οργή του να την κάνει προσπάθεια για να βελτιωθεί.

Ξερεις τι είναι να γνωρίζω Έλληνα τουρίστα, με αερα γαμάω και δέρνω και να φεύγει απο το Club γιατί δεν την πάλεψε,οχι με την απόρριψη,αλλά με τον τρόπο;
Να γελάνε στη μάπα του;

Eγώ όσο περνάει από το χέρι μου θα το παλεύω αυτό και θα φροντίζω όποιος στέλνει pm ή με ψαχνει,να σκάει μύτη υποψιασμενος.

Και γιατί μένεις στην εμφάνιση;
Θες να σου φέρω υπερεμφανισιμο από το γυμναστήριο που είναι τελείως ακαλλιέργητος και πετάει βατράχια;΄
Εχω βγει μαζί του και οι κοπέλες έρχονταν ενθουσιασμενες και έφευγαν στο 5λεπτο.Tις ελεγε για τις εκδρομές που πάει με τη Σπαρτακ Πράγας. :jerking:

Εγώ απλά γράφω τι θέλουν οι Τσεχες το 2017,σε αντίθεση π.χ.με Γερμανιδες και Ελληνίδες.
Ο αναγνώστης απλά ας κοιταξει τι διαθέτει και ας βελτιωθεί.

Προσωπικά και τις ήττες μου τις γράφω και ποια φωτό είναι πληρωμένη πουτάνα και ποια όχι.

Υ.Γ.Για pm που λες,αν εννοεις αυτό περί να τα λέγαμε από Skype,σου έχω ξαναπεί ότι δεν επικοινωνώ έτσι γενικά,δεν είναι επί προσωπικού.

Υ.Γ.2 Και filter,εγραψες "Κατ' εμέ γυναικες που έχουν απέχθεια ως προς τους μη εμφανίσιμους είναι νεκρές συναισθηματικα και με προβλήματα ανασφάλειας"
εμεις δηλαδή οι άντρες γιατί είναι θεμιτό να έχουμε απέχθεια σε μη εμφανισιμες γυναίκες,ενώ αυτές όχι;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εγω δεν αμφιβαλλω οτι οι εμπειριες του βαλανιοπουτσιστη ισχυουν για τους κοινωνικους κυκλους στους οποιους κινειται.

Και εγω αν συχναζα Κορυδαλλο, Αιγαλεω και εκανα καμακι στις Τζωρτζινες και τις Μπετινες θα ειχα την αποψη οτι για να ριξεις γκομενα πρεπει να εχεις τατου μανικι, να φορας φορμες και να εχεις κοψει την εξατμιση στο παπι.

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Τύπε Τιντερ, μπαντου, καμάκι ή βίζιτα ;

tinder, badoo δεν εχω

Μην είσαι απόλυτος. Τα βλέπεις κι εσύ από την δική σου πλευρά και με κριτήριο την εμφάνιση. Όταν σταματήσετε αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο, να σκέπτεστε με βάση το εγώ σας και το παρουσιαστικό σα θα αντιληφθείτε αλλιώς τον κόσμο. Υπάρχουν γκομενες ωραίες που αποφεύγουν τους ωραίους γιατι οι τελευταίοι κάνουν επίδειξη του εγώ τους και ποζάρουν συνεχώς το σώμα τους και δείχνουν ναρκισσιστικη συμπεριφορά. Αυτά τα έχετε υπόψη ; Δεν τα λέω για να σας πικαρω αλλά γιατί δείχνετε κάπως ανώριμοι και δεν έχετε αντιληφθεί ότι τρέχουν κι άλλοι λόγοι σε κάποιες γυναίκες που απορρίπτουν εμφανίσιμους και πάνε με μέτριους. Κατ' εμέ γυναικες που έχουν απέχθεια ως προς τους μη εμφανίσιμους είναι νεκρές συναισθηματικα και με προβλήματα ανασφάλειας.

τυπε αυτα ειναι παραμυθακια που λενε οι μαμαδες στ'αγορακια για να μη τα πιανει απογνωση. Η σεναρια απο χαζες romcom που η υπερμουναρα ερωτευεται τον ασχημουλη nerd με τη καρδια απο χρυσαφι και παραταει συξιλο τον qb.

υπαρχουν και γκομενες με εμφανιση Adriana Lima που καβλωνουν να πηδανε φαφουτηδες χοντρους φαλακρους με πλατη φλοκατη. Αυτες ειναι η εξαιρεση, οχι ο κανονας. Αμα αγγιστρωθεις στην εξαιρεση τοτε παιζεις ζαρια τις εξης 2 επιλογες: 1) να μεινεις αγαμητος για x χρονια μεχρι να σου κατσει η εξαιρεση η 2) να οργανωσεις μια αγγελη γατες για παρεα και να γινεις ερημιτης.

μας αρεσει δε μας αρεσει η εμφανιση ανοιγει πορτες, και σε γυναικες και σε αντρες. Και Δυτικα και Ανατολικα και Βορεια και Νοτια. Δε σημαινει αυτο οτι φτανει μονο η εμφανιση, αλλα η πορτα που ειναι ορθανοιχτη για τον εμφανισιμο για τον μη εμφανισιμο ειναι ορμητικα κλειστη δε πα να χει μαγευτικο εσωτερικο κοσμο. Απο κει και περα θες και χαρακτηρα, θες και να εισαι ενδιαφερον ατομο θες κι αλλα. Και σιγουρα η επαγγελματικη/οικονομικη επιτυχια, το ιδιο, ανοιγει κι αυτη πορτες, περισσοτερο για αντρες, λιγοτερο για γυναικες. Το οτι υπαρχει η Σουλα που χει ερωτευτει καργα τον Μπαμπη τον ασχημο που ναι ανεργος και ζει με τα 20ευρα που τον χαρτζιλικωνει ο παππους δε σημαινει οτι το γινε τεμπελης να γαμησεις ειναι στρατηγικη με προοπτικες επιτυχιας. Αμα δεν εχεις αυτα που κατα κανονα θελει το αλλο φυλο αφενως κατεβαζεις τις προσδοκιες σου αφετερου καταλαβαινεις οτι θελει ν βαθμους μεγαλυτερη προσπαθεια απο μερους σου και χυλοπιτες εις την ψ. Αλλο αυτο αλλο η ψευδαισθηση οτι η μετριοτητα σε οτιδηποτε εκλαμβανεται ως προτερημα σε οποιαδηποτε χωρα. Ουτε στις πρωην κεντρο-ανατολικο ευρωπαικες, ουτε στις δυτικες δεν ισχυει αυτο.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Το λαθος που κανετε οι περισσοτεροι κατα την γνωμη μου ειναι οτι στοχευεται σε 9αρια και 10αρια

Αμα μιλαμε για πληρωμενο,με φραγκα στην τσεπη εχετε και 10 με τονο αμα ξερετε να ψαχνεστε και ειστε στους σωστους κυκλους
Για παραδειγμα χρονια πριν(πανω απο δεκαετια) ειχα παει Βουλγαρια να με φιλοξενησει Ελληνας που εμενε μονιμα εκει και ηταν στα κολπα.
Μου λεει ψηνομαι να γαμησουμε κατι Βουλγαρες,του λεω καλες?γιατι σαντασκι τσαμπα τα 50ευρα γαμησα μετριες γκομενες
Καλα ρε μαλακα γαμησες τις γυφτοβουλγαρες εκει?Εγω πιτσιρικας δεν ηξερα οποτε του λεω γιατι θα φερεις καλυτερες?
Θα διαλεξεις αναμεσα σε γκομενες που τις γαμουσαν οι ποδοσφαιριστες της εθνικης Γαλλιας οταν ηταν εδω.
Τραβηξαμε με εναν ταριφα γνωστο του(αυτος ηταν μεσα σε ολα) σε ενα σπιτι με μεταλλικες πορτες,μολις ανοιξε η πορτα μπηκαμε μεσα και ειχε 20 γυναικαρες να διαλεξεις
Με ενα 100Ευρω πηραμε 2 μουναρες για ολο το βραδυ τις γαμησαμε σε 5αστερο και το κοστος σε ολο αυτο μαζι με ξενοδοχειο κατω απο 200 εκαστος οταν οι ποδοσφαιριστες εδωσαν χιλιαρικο+ εκαστος,
Αυτο το σκηνικο θα το θυμαμαι για παντα γιατι οι σωστες γνωριμιες ειναι αυτες που σου φερνουν τα καταλληλα αποτελεσματα.
Απ τοτε εγω πληρωμενο δεν..γιατι θα παρω τα 5αρια και 6αρια που τα γαμανε οι πακιδες στην ομονεια?ουτε καν
Μονο αμα εχω τετοιο κονε Ελλαδα η οπου παω θα ξαναασχοληθω με πληρωμενο
Οταν τα σκαω θελω 9αρια και 10αρια γιατι τετοια μονο δεν εχω στις κανονικες γυναικες,οποτε ποιος ο λογος να ΄πληρωνω για κατι που το εχω και τσαμπα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η βασική αρχή είναι οτι στις σλαβικές χώρες όλα είναι δυνατά.Πρόκειται για παράλληλο σύμπαν.Πολωνία θα δείτε την υπερμουνάρα με πάμφτωχο τρωγλοδύτη ελεεινής εμφάνισης.Τσεχία το σούπερ κόμματο με ασήμαντο ποντικαρά.Για να μη μιλήσουμε για τα απόλυτα mismatch Ουκρανία,Ρωσία που φεύγεις τελείως.
Γενικά σε όλες τις σλαβικές χώρες η εμφάνιση των αντρών υπολείπεται παρασάγγας από αυτή των γυναικών και οι γκόμενες παίρνουν σα δεδομένο ένα πολύ χαμηλό επίπεδο άντρα.Οπως και οι Σλάβοι γαμάνε γκόμενες που στη Δύση θα έβλεπαν μόνο σε περιοδικά.
Μόνη εξαίρεση η Σερβία όπου η εμφάνιση των αντρών είναι ασιθητά καλύτερη.Για αυτό και οι Σλάβες εξωτερικό συχνά προτιμούν ξένους ενώ οι Σλάβοι σπάνια σταυρώνουν ξένες γκόμενες.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Αμα κοιτατε 9αρια και 10αρια μη πληρωμενο απαιτειται

Καλη εμφανιση-Καλο σωμα-μοδα-καλη δουλιτσα η μετρια εμφανιση,σωμα-αρκετα καλη δουλεια(γιατρος,δικηγορος πετυχημενος κτλπ)
Κακα τα ψεματα τα 9αρια και τα 10αρια εχουν μαθει να παιρνουν 200μηνυματα fb,insta οπως και πολλα βλεμματα,κερασματα εξω,κοπλιμεντα
Θελετε 9αρια?Πηγαιντε opus στην Γλυφαδα να δειτε πολλα και δειτε με τι παιδια κυκλοφορουν.Πλουσιοπαιδα κυριως που προσφερουν πραγματα που εσεις δεν μπορειτε γιατι δεν εχετε τα λεφτα η το χρονο
Επειδη απο Γλυφαδα ξερω πολυ κοσμο οταν πηγα opus κανονισε ενας φιλος μου δυο γνωστες του 9αρια..Εγω βγηκα knock out νωρις γιατι σκεφτομουν μεχρι και δευτερο ποτο με 10ευρω το ενα! ενω αυτες πινανε κερασμενα,μεχρι και μπουκαλι τσαμπε τους ηρθε απο κατι πλουσιοπαιδα
Υστερα μου λεω ο φιλος κοιτα αμα παρουμε κοκα κατι γινεται,του λεω ρε αυτες ειναι ρουφιχτρες θες να βαλω 100ευρω+ για κοκορια που ουτε καν δεν θα φτασουνε για μας συν τα ποτα τους συν να τις παω στο εξοχικο που ναι 20Ευρω βενζινα συνολο μια 150ευρω+ και αν γαμησουμε?Οχι του λεω παω για τσιπουρα και το βραδυ θα μιναρω

Ενας γιατρος,δικηγορος που βγαζει σε μια βδομαδα οσα εγω το μηνα θα το εκανε
Για μενα δεν αξιζει να υποφερω τοσο για ενα γαμησι παιζω μπαλα με 6αρια,7αρια και γαμαω τσαμπα ενω πολλες φορες μου τα πληρωνουν και αυτες

Το προβλημα ειναι τελικα οτι οσους φιλους εχω δεν γαμανε γιατι ειναι καραφλες,ατσουμπαλοι,ανεργοι η χαμηλομισθοι και θελουν την μουναρα του insta
Οσο και να προσπαθησουν δεν..
Ειναι νομος

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Η βασική αρχή είναι οτι στις σλαβικές χώρες όλα είναι δυνατά.Πρόκειται για παράλληλο σύμπαν.Πολωνία θα δείτε την υπερμουνάρα με πάμφτωχο τρωγλοδύτη ελεεινής εμφάνισης.Τσεχία το σούπερ κόμματο με ασήμαντο ποντικαρά.Για να μη μιλήσουμε για τα απόλυτα mismatch Ουκρανία,Ρωσία που φεύγεις τελείως.
Γενικά σε όλες τις σλαβικές χώρες η εμφάνιση των αντρών υπολείπεται παρασάγγας από αυτή των γυναικών και οι γκόμενες παίρνουν σα δεδομένο ένα πολύ χαμηλό επίπεδο άντρα.Οπως και οι Σλάβοι γαμάνε γκόμενες που στη Δύση θα έβλεπαν μόνο σε περιοδικά.
Μόνη εξαίρεση η Σερβία όπου η εμφάνιση των αντρών είναι ασιθητά καλύτερη.Για αυτό και οι Σλάβες εξωτερικό συχνά προτιμούν ξένους ενώ οι Σλάβοι σπάνια σταυρώνουν ξένες γκόμενες.

Πολωνια φιλος μου πηγε μονιμα και γαμαει πολυ παρα πολυ σε σχεση με Ελλαδα αλλα χοντρουλες και μετριες..Μου στελνει τα matches σε tinder που Ελλαδα θες χρονια για να χεις οσα εκει σε μηνα ΑΛΛΑ οι γκομενες που γαμαει ειναι εως 5αρια και πολυ λεω.
Για αυτον βεβαια ειναι μια χαρα γιατι εδω δεν γαμαγε καθολου.
Η εμπειρια μου απο Πολωνενες ειναι η ιδια,αμα εισαι ωραιο παιδι και ξερεις να μιλας βαρας εως 7αρια(με δυσκολια) και πιο πανω δεν..9αρια,10αρια ξεχαστε το,ειναι καβατζωμενες απο Πολωνους(κυριως αυτους που μενουν εξωτερικο και εχουν φραγκα η τους ματσωμενους ντοπιους) ενω τα 7αρια και 8αρια απ οτι μου λεει ο φιλος που ειναι εκει πολιορκουνται απο Αγγλους που εχουν κανει αποβαση κανονικη Κρακοβια,συν Σκανδιναβους
Ο Ελληνας ανετα βαραει εως 6αρια γιατι αυτες δεν τις θελουν οι Πολωνοι και ας λενε αυτες οτι δεν θελουν τους Πολωνους,η αληθεια ειναι οτι εχω δει με τι μουναρες κυκλοφορουν ακομα και μετριοι Πολωνοι οποτε μενουν στο ραφι
Εκει παιζει μπαλα ο Ελληνας που υπερτερει αναμεσα σε Αραπιδες,Τουρκους και Αραβες

Για Σερβια που λες απ οτι ειδα οσο ημουν εκει,μπλεκονται πολυ μεταξυ τους,οι μονοι που εχουν ελπιδα ειναι οι Ρωσοι,Ιταλοι και Ελληνες(για σχεση μιλαμε εκει δεν ειναι του one night stand) κανεις αλλος.
Παντως και οι Σερβες ειναι κρυφο-πουτανες εκει πανω γαμουσα μια και εφερε την παρεα της
Απο την παρεα της μουναρα 1,90 που με ειχε στο κραξιμο για την ζωη που κανω(γυναικες,ποτα,ολα στα @@ μου) μου εστειλε μηνυμα πριν λιγες μερες στο φβ,ενα χρονο μετα!γιατι τις ειχα πει οτι εχω σπιτι Κερκυρα και μου λεει θα ερθω μονη μου δυστυχως,θα ηθελα πολυ να βγουμε μου αρεσει το κοκκινο κρασι κτλπ..Κανονικο ψηστιρι μου κανει χαχα και δεν εχει πει τιποτα στην Σερβα που εχωνα οτι μιλαμε γιατι η αλλη μου ειπε οτι παει ΘΕσσαλονικη αν ειναι να την δω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ πλέον βλέπεις πάκηδες με εφτάρια στις σλαβικές χώρες και δε θα γαμήσει ο Ελληναράς πουτσαράς?Πάτε μια βόλτα Πόζναν Cuba Libre ή Βρότσλαβ Mundo να δείτε με τι γυφταλέους αραπάδες και πάκηδες και υποσιτισμένους Ισπανούς τραβιούνται οι Πολωνές να σας φύγει το σκαλπ.

Εχω ποστάρει και φωτουλικό όπως αυτόν τον καραφλό μεσήλικα πάκη με Πολωνέζα εφτάρι.

Jnedkz.jpg

Η τον κοιλαρά Ινδό με την Ουκρανή.

EDUV9t.jpg

Η τον Τούρκο καράφλα με τα ουκρανικά πιπίνια.

NpQJSK.jpg

Εδώ τι χτυπάνε τα πάκικα καμάκια Κίεβο.

C4NFTE.jpg

Είναι δυνατόν να ψαρώνουν οι Ελληνόπουτσοι?

• Λύπη
Αντιδράσεις: 968

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.078
Πόντοι
7.216
Ρε kman θα μας τρελανεις?
Φερνεις ως παραδειγμα μαγαζί το οποίο ονομάζεται cuba libre να μας πείς οτι γαμάνε οι μάυροι?
Σε όλα τα μαγαζιά αυτού του είδους σε όλο τον κόσμο όπως επίσης σε ραπεράδικα και χιπχοπάδικα οι μαύροι και οι λατίνοι γαμουν και δέρνουν.

Αυτό δεν είναι και κανόνας όμως. Οτι σε όλη την πολωνία γαμούν οι μαυροι.

Επίσης δεν ξέρω τι κώλυμα έχετε κάποιοι με τους μαύροι (είναι και λίγο ρατσιστική η όλη αντιμετώπιση σας εδώ που τα λέμε) αλλά οι μαυροι από Ευρώπη, Αφρική καθώς και από λατινική Αμερική σας πληροφορώ οτι έχουν τρελή πέραση οχι μονο στις ευρωπαίες αλλά και στις ελληνίδες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε kman θα μας τρελανεις?
Φερνεις ως παραδειγμα μαγαζί το οποίο ονομάζεται cuba libre να μας πείς οτι γαμάνε οι μάυροι?
Σε όλα τα μαγαζιά αυτού του είδους σε όλο τον κόσμο όπως επίσης σε ραπεράδικα και χιπχοπάδικα οι μαύροι και οι λατίνοι γαμουν και δέρνουν.

Αυτό δεν είναι και κανόνας όμως. Οτι σε όλη την πολωνία γαμούν οι μαυροι.

Επίσης δεν ξέρω τι κώλυμα έχετε κάποιοι με τους μαύροι (είναι και λίγο ρατσιστική η όλη αντιμετώπιση σας εδώ που τα λέμε) αλλά οι μαυροι από Ευρώπη, Αφρική καθώς και από λατινική σας πληροφορώ οτι έχουν τρελή πέραση οχι μονο στις ευρωπαίες αλλά και στις ελληνίδες.

Αλλο ο USA μαύρος με τα μούσκουλα που όντως τραβάει μερικές και άλλο ο Σομαλός λάθρο fresh of the boat που είναι εξαθλιωμένος και δεν έχει τίποτα.Οι Πολωνέζες πάνε με τους τελευταίους όχι με τίποτα εμφανίσιμους Αράπηδες.
Σε αυτά τα μαγαζιά Cuba Libre Πόζναν,Casa de la Muzika Βρότσλαβ και Teatro Cubano στο Κράκωβ πάνε οι Πολωνέζες που θέλουν σοκολατί και μαυριδερούς τύπους αλλά όλοι οι ξένοι έχουν τύχη.
Φαντάσου αντίστοιχα Ελλάδα να υπήρχε Πάτρα και Λάρισα μαγαζί που να συχνάζουν χιλιάδες ντόπιες που θέλουν να γευτούν αράπικη ψωλή.Πόσο θα γούσταρε η τοπική κοινωνία.
Και δεν πάνε μόνο με μαύρους.Πάνε με πάκια,Βενεζουελανούς,Περουβιανούς,Σρι Λάνκα δεν αφήνουν φυλή που να μην καλιγώσουν.
Μιλάμε για αστείο ανταγωνισμό πολύ χαμηλό επίπεδο για Βαλκάνιους.Αμα σκάσουμε σε τέτοιο μαγαζί κυριαρχούμε απόλυτα εκ του φυσικού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom