Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 572K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μόλις γύρισα απο πολύωρη συνάντηση με Τσέχα Μουνάρα !Τι βόλτες την έκανα , τι ωραίες παραλίες την πήγα , τι θαλασσινά που φάγαμε , τι δωράκια ...Ένα και μόνο ένα πράγμα την ξετρέλανε και είναι αυτό στην φωτογραφία !!!
Κατα τα άλλα η συνάντηση ήταν σαν να βγήκα με κάτι μεταξί Ελληνίδας και Γερμανίδας...
Την πήγα σπίτι και μου είπε πως θέλει χρόνο για παραπάνω...Ο αρχηγός δικαιώνεται όταν λεει να της προτείνω συγκατοίκηση !!!

Συνημμένα

• IMG_1086.JPG
    IMG_1086.JPG
    93,4 KB · Εμφανίσεις: 38

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Εκμέκ κανταΐφι είναι αυτό τύπε μου ;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα σοροπιαστά γλυκά είναι υπερόπλο.Οι Σλάβες τρελαίνονται για σοροπιαστά.Και καλά ο μπακλάβα είναι γνωστός άμα όμως ξηγηθείς κανταίφι ή το βασιλιά το γαλακτομπούρεκο ετοιμάζονται για ακολασίες.
Γενικά οι Σλάβες γουστάρουν φραπέ,χωριάτικη,μπαρμπούνια,μουσακά και γαλακτομπούρεκο.Επίσης λευκό ελληνικό κρασί.
Οπως όμως σου έχω γράψει πολλάκις για να γαμήσεις Τσέχα με ραντεβού πρέπει να περιμένεις 3 μήνες.Σπάζουν αρχίδια.Για αυτό προτείνεις συγκατοίκηση και γαμάς σε dt δηλαδή την πρώτη νύχτα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δε θα σου παραθέσω όλα τα διαστημικα που εγραψες πάλι,ειδικά εκεί με το "φέρνοντας την ανώτερη βαλκανική κουλτούρα και τα φώτα του πολιτισμού στους τυχερούς λαούς που τους υποδέχονται.Αναβαθμίζουμε και γενετικά τις περιοχές με το ανώτερό μας σπέρμα." που δινεις πάλι ελπίδες ότι είμαστε κάτι ξεχωριστό,ενώ μας έχουν γραμμενους στις μούνες τους σαν λαό..

Σου έγραψα με κοκκινο καποια πράγματα παραπανω,αν τα καταλαβαίνεις,εχει καλώς.

Τέτοια κέντρα στην Ελλαδα δε θα βρεις,αλλά εγω μιλαω για στοιχεια ατομικού πλούτου.
Ο Ελληνας επαρχιώτης ακόμη και το 2017 τους ρίχνει στα αυτια σε ιδιοκατοίκιση,τετραγωνικο/άτομο,κατοχή εξοχικής κατοικίας,,κ.λ.π.
Επισης μόνο π.χ.τις καφετεριες της Λαρισας και το κεφαλαιο που έχουν πέσει μέσα σε αυτές,γαμάς τις καφετεριες ολων των πόλεων εκτός Πράγας μαζι.
Μην πουμε για τα μίζερα και αυτοκτονικά κομμουνιστικα μπλοκ,
που θες να αρχίσεις την πρέζα μόνο που τα βλέπεις..

Θα τραβήξω μερικα screenshot απο το Tinder,να δώσω μια εικόνα του τι μπορεί να πετύχει κανείς εδώ..

Η μεταξυ εσου και του κμαν επιστημονικη διχογνωμια μονο με ενα πειραμε μπορει να διευθετηθει. Ας βαλει καποιος τη φωτογραφια μου απο το αβαταρ στο τιντερ με κειμενακι: "Coming from Athens for a long vacation. Hope to meet some new friends and enjoy the nightlife." Ηλικια 40, υψος 1.74.

Πιστευω οτι ο συνδυασμος αβαταρ, περιγραφης αντιπροσωπευει τελεια το μεσο νορμαλ χρηστη του μπου.

Βαζετε το προφιλ για μια εβδομαδα στην εκαστοτε πολη και μετρατε ματς. Μετα δημοσιευετε τα αποτελεσματα εδω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ τα βλέπω όλα από την πλευρά του αουτσάιντερ.Φαντάσου τώρα πας εκεί σε ξένη χώρα και δεν έχεις ούτε ένα ατού.
1.Είσαι σχετικά μεγάλος
2.Εμφανισιακά μέσος
3.Χωρίς επαφές,κύκλο
4.Με λίγα λεφτά
5.Χωρίς καλό ντύσιμο
6.Αγύμναστος
7.Δεν ξέρεις τη γλώσσα
8.Δεν έχεις καν χρόνο μόνο δύο μέρες γιατί σου τελειώνουν τα λεφτά
9.Μένεις σε φτηνό κατάλυμα
10.Δεν έχεις καμιά απολύτως προοπτική να μείνεις στη χώρα
11.Οι Ελληνίδες δε σε κοιτάνε καν
Συνεπώς δεν έχεις αφήγημα.Είσαι μηδενικός για τον πούτσο τελείως.Το θέμα είναι να βρεις τον τρόπο να βγεις από το τέλμα να κάνεις το μειονέκτημα πλεονέκτημα και να γαμήσεις.Για αυτό χρησιμοποιείς μια σειρά από τακτικές,τρικς και συστήματα.Κάνεις κομπίνες για να πολλαπλασιάσεις το αποτέλεσμα.Πρέπει να παίζεις συστημιά δηλαδή και να στηρίζεσαι στον αιφνιδιασμό.

Το θέμα είναι
1.Πώς προλαβαίνω την αντίδραση
2.Πώς εξουδετερώνω τον ανταγωνισμό
3.Πώς γαμάω και απαγκιστρώνομαι γρήγορα
4.Πώς στήνω το σκηνικό
5.Πώς διαχειρίζομαι τα μέσα
6.Πώς επιλέγω το σημείο κρούσης
κτλ

Η ανατροπή είναι κάπως έτσι
1.Μπορεί να είμαι μεγάλος αλλά είμαι έμπειρος οπότε δεν κάνω αψυχολόγητα πράγματα όπως οι μικροί
2.Η εμφάνιση στους άντρες δεν παίζει σημαντικό ρόλο όταν οι γυναίκες έχουν οικονομική ανάγκη
3.Δεν έχω κύκλο γιατί είμαι εξαιρετικό άτομο
4.Δεν έχω λεφτά ρευστότητα τώρα αλλά έχω σταθερό χρήμα
5.Δε ντύνομαι καλά γιατί ακολουθώ άλλους κώδικες μόδας της χώρας μου
6.Είμαι αγύμναστος γιατί δεν έχω χρόνο αφού δουλεύω πολύ
7.Δεν ξέρω τη γλώσσα γιατί είναι μικρής σημασίας.Τη μιλάνε πολύ λίγοι.Ολοι ξέρουν αγγλικά.
8.Δεν έχω χρόνο γιατί δεν έχω διακοπές αφού δουλεύω ασταμάτητα
9.Μένω σε φτηνό κατάλυμα γιατί είδα καλές κριτικές στο ίντερνετ
10.Δεν έχω καμία προοπτική να μείνω στη χώρα γιατί είμαι καλύτερα εκεί που είμαι
11.Οι Ελληνίδες είναι ψηλομύτες,χάλια εμφανισιακά και δε μου αρέσουν

Αυτά κάπως πρέπει να τα περάσεις στη γκόμενα.Αυτές σε τεστάρουν συνεχώς.Αν καταφέρεις και αποκτήσεις ένα δυο καλά στοιχεία(π.χ. παραδάκι,ντύσιμο) όταν είσαι σκληραγωγημένος στις πολύ αντίξοες συνθήκες μπορείς να τα αξιοποιήσεις στο μάξιμουμ σα συγκριτικό πλεονέκτημα.Πρακτικά μπορείς να τους διαλύσεις σχεδόν.Μιλάμε πάντα για ανατολικές χώρες γιατί στις δυτικές έχεις τρομερή αντίδραση από όλη την κοινωνία σε κοπανάνε όλοι και δεν μπορείς να οργιάσεις εύκολα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kαλα αυτο με τα ταξιδια που κανουν ειδικα κατι τσεχες, πολωνες κλπ. Τη βγαζουν σε κανα δωματιο ολο το χρονο που το μοιραζονται με αλλες , τρωνε βραστα κουκια και λαχανα  μπαινουν σε κανα κλαμπ αν εχει καμια προσφορα για τζαμπα μπυρα και μαζευουν κορονα κορονα, η ζλοτι ζλοτι, μπας και πανε κανα ταξιδι μια φορα το χρονο για να το βαλουν στο ιντερνετ και πουν οτι κανουν ζωαρα. :uglystupid: Και γαμω τις ντιβες δηλαδη ναουμε  :jerking:.
Και αν καποιο απο αυτα τα κνωδαλα νοιωθει να γαμηθει,εγω ειμαι αστροναυτης. Και γραφετε και να τις πληρωσετε κιολας  :headbang:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Kαλα αυτο με τα ταξιδια που κανουν ειδικα κατι τσεχες, πολωνες κλπ. Τη βγαζουν σε κανα δωματιο ολο το χρονο που το μοιραζονται με αλλες , τρωνε βραστα κουκια και λαχανα  μπαινουν σε κανα κλαμπ αν εχει καμια προσφορα για τζαμπα μπυρα και μαζευουν κορονα κορονα, η ζλοτι ζλοτι, μπας και πανε κανα ταξιδι μια φορα το χρονο για να το βαλουν στο ιντερνετ και πουν οτι κανουν ζωαρα. :uglystupid: Και γαμω τις ντιβες δηλαδη ναουμε  :jerking:.
Και αν καποιο απο αυτα τα κνωδαλα νοιωθει να γαμηθει,εγω ειμαι αστροναυτης. Και γραφετε και να τις πληρωσετε κιολας  :headbang:
Εισαι ενα πληγωμενο σπουργιτακι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Kαλα αυτο με τα ταξιδια που κανουν ειδικα κατι τσεχες, πολωνες κλπ. Τη βγαζουν σε κανα δωματιο ολο το χρονο που το μοιραζονται με αλλες , τρωνε βραστα κουκια και λαχανα  μπαινουν σε κανα κλαμπ αν εχει καμια προσφορα για τζαμπα μπυρα και μαζευουν κορονα κορονα, η ζλοτι ζλοτι, μπας και πανε κανα ταξιδι μια φορα το χρονο για να το βαλουν στο ιντερνετ και πουν οτι κανουν ζωαρα. :uglystupid: Και γαμω τις ντιβες δηλαδη ναουμε  :jerking:.
πεστα γιγαντα ιποτη!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Τα σοροπιαστά γλυκά είναι υπερόπλο.Οι Σλάβες τρελαίνονται για σοροπιαστά.Και καλά ο μπακλάβα είναι γνωστός άμα όμως ξηγηθείς κανταίφι ή το βασιλιά το γαλακτομπούρεκο ετοιμάζονται για ακολασίες.
Γενικά οι Σλάβες γουστάρουν φραπέ,χωριάτικη,μπαρμπούνια,μουσακά και γαλακτομπούρεκο.Επίσης λευκό ελληνικό κρασί.
 :takethis: :takethis: :takethis: δωσε γκαζι δασκαλε
ξεχασες το μουζακα κ πιτα γκυρο με τζαζικι

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Βαλκάνιε δεν είναι μόνο στην Τσεχία δύσκολα τα 7αρια και άνω. Είναι παντού πλέον. Οι περισσότερες από αυτές έχουν προσωπικότητα μικρού ανώριμου κοριτσιού κατι απο μπιμπο Μπάρμπι λολίτα γκερλ. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς 7αρι+ σε εμφάνιση να τις ριξει. Αρκούν τα χρήματα. Αυτές εν τω μεταξύ αυτόν τον καιρό είναι και κρυφοβιζιτες και σπονσορε. Στο Τιντερ αλλά και γενικά στο νετ πολλές είναι είτε με ψυχολογικά κι ας μη φαίνεται, είτε έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους ενώ έχουν απλά μια ομορφιά και τίποτα παραπάνω. Ανάθεμα κι αν ξέρουν να γαμιουνται ειδικά οι μικρές αλλά κι αυτές μέχρι 30.
Τα ταξίδια και η γυμναστική έχουν περάσει πλέον στο υποσυνείδητο των γυναικών σχεδόν ολόκληρου του πλανήτη και των χωρών που έχει πρόσβαση στο νετ.
Το ινστα και το σναπτσατ φέρνει την προσωπική ζωή του κάθε μοντέλου, ηθοποιου, διάσημου τηλεαστερα και ντόπιου διάσημου-ης στον υπολογιστή κινητό μας. Πιο πολύ πλέον περναμε στα κινητά τη ζωή μας και ονλαιν παρά έξω.
Εγώ θα ήθελα αυτό το πράγμα να καταρρεύσει κάποια στιγμή.
Έχουμε φθάσει τον εγωισμό μας σε υπέρτατο βαθμό όλοι που συμμετέχουμε σε αυτό το ιντερνετικό παγκόσμιο πανηγύρι ανεβασματος βίντεο και φωτό, σχολίων, ματς και λαικ. Πανηγυρίζουμε για ένα γαμησι και δεν χαιρόμαστε μια σχέση λόγω της ακορεστης επιθυμίας να γαμησουμε ότι κινείται. Βλ. ΚΜΑΝ2, που πάει από γκομενα σε γκομενα με το ρολόι στο χέρι.
Αν πιστεύουμε ότι έτσι είμαστε ευτυχισμένοι πάω πάσο. Αν όχι κάτι κάνουμε λάθος και πρέπει να το διορθώσουμε αλλάζοντας σκεπτικό και τρόπο ζωής.

Τσεχία δεν είναι δύσκολα τα 7άρια και άνω,ειδικά για κάποιον που είναι μόνιμος.Τα 9άρια είναι το ταβάνι του μόνιμου.
Ο τουρίστας μπορεί και αυτός 7άρια και άνω,απλά πρέπει να ξεχωρίσει από τους χιλιάδες ανταγωνιστες τουρίστες.
Και επειδή όντως ισχύει αυτό που έγραψες,ότι ζούμε στην εποχή των like,της εμφάνισης,κ.λ.π. θελει προσπάθεια το όλο πράγμα,αυτο τονίζω παντα στα post μου.

Εγώ σαν μόνιμος, την Rita που είναι 25 χρονών με τα 500 Superlike το ΣΚ

KrS5zzI.jpg

θα μπορουσα να την έχω μόνιμα αν:
-Ήξερα Τσέχικα
-Είχα αγοράσει σπίτι εδώ=το βλέπω πραγματικά σοβαρά να μείνω για παντα
-Αν ήταν 28-29=τικ τακ,ο χρόνος περνάει=η μετοχή της στο Σλαβικό χρηματιστήριο κατακρημνίζεται.

Αυτά με χωρίζουν από αυτή την κατηγορία.
Αυτή τώρα είναι 25 χρονών στα ντουζένια της,ο πρώην γκόμενος  ποδοσφαιριστής έπαιρνε 800.000 ευρώ το χρόνο,η μετοχή της είναι στο πικ της,μπορεί να έχει όποιον θέλει.

Επισης μη συγκρίνεις 7 άρια+ Τσεχία,Ελλάδα ή άλλες χώρες.Οι αναλογιες στο γενικο πληθυσμό είναι διαφορετικές.
Αυτό που έγραψε ο kman είναι ακριβές

μέση Τσέχα είναι εφτάρι για τα ελληνικά δεδομένα ενώ η μέση Ελληνίδα είναι 4.5 για τα τσεχικά δεδομένα.Οπότε ο μέσος Ελληνας που γαμάει εξάρι Ελλάδα και αν,θα γαμήσει τσεχικό πεντάρι που όμως είναι εφτάρι για τα ελληνικά δεδομένα.

Αυτά που έγραψες περί μπίμπο και χρημάτων δεν τα εχω συναντήσει.
Εδώ σχεδόν όλες οι γκόμενες έχουν instagram.
Δε σημαίνει ουτε οτι είναι ακαλλιέργητες,χωρις δουλειά και κρυφοβίζιτες.

Και τώρα ο αναβαθμισμένος Ελληναράς με 5000 ευρώ και άνω το μήνα γαμάει αβέρτα Πράγα.

Που ειναι αυτοί οι Ελληνες αρχηγέ;
Μήπως πίνουν καφέ με τίποτα αλβανούς διδάκτορες πανεπιστημιου και λαθροεπενδυτές από τη Συρία;

:2funny: :2funny: :2funny:

Κατα τα άλλα η συνάντηση ήταν σαν να βγήκα με κάτι μεταξί Ελληνίδας και Γερμανίδας..

Κάπως έτσι είναι οι νέες Τσέχες..
Ευτυχώς σαν ιδιοσυγκρασίες,πιο κοντά μας από ότι π.χ.οι Γερμανίδες.

Γράψε τίποτα περισσότερο ρε συ.
Από ποιο μέρος ήταν;Tι φάση γενικά;

@Δούκα αν ο μέσος χρήστης του bou είναι σαν το avatar σου,40χρονών,1.74,σου έχω ασχημα νέα
:2funny:

Kαλα αυτο με τα ταξιδια που κανουν ειδικα κατι τσεχες, πολωνες κλπ.

Τσέχες και Πολωνές,δε χωράνε στην ίδια πρόταση.
Εμφανισιακά,πολιτισμικά,πνευματικά,είναι μέρα με τη νύχτα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Αρχηγε,εσένα θα σου κάνω ειδική μνεία.

Καλά ρε αθεόφοβε,σε ποια βούρλα τσαμπουνάς τέτοια πράγματα και τα πιστεύουνε;

Η ανατροπή είναι κάπως έτσι
1.Μπορεί να είμαι μεγάλος αλλά είμαι έμπειρος οπότε δεν κάνω αψυχολόγητα πράγματα όπως οι μικροί
2.Η εμφάνιση στους άντρες δεν παίζει σημαντικό ρόλο όταν οι γυναίκες έχουν οικονομική ανάγκη
4.Δεν έχω λεφτά ρευστότητα τώρα αλλά έχω σταθερό χρήμα
5.Δε ντύνομαι καλά γιατί ακολουθώ άλλους κώδικες μόδας της χώρας μου
6.Είμαι αγύμναστος γιατί δεν έχω χρόνο αφού δουλεύω πολύ
7.Δεν ξέρω τη γλώσσα γιατί είναι μικρής σημασίας.Τη μιλάνε πολύ λίγοι.Ολοι ξέρουν αγγλικά.
8.Δεν έχω χρόνο γιατί δεν έχω διακοπές αφού δουλεύω ασταμάτητα
9.Μένω σε φτηνό κατάλυμα γιατί είδα καλές κριτικές στο ίντερνετ
10.Δεν έχω καμία προοπτική να μείνω στη χώρα γιατί είμαι καλύτερα εκεί που είμαι

1.Μπορεί να είμαι μεγάλος αλλά είμαι έμπειρος οπότε δεν κάνω αψυχολόγητα πράγματα όπως οι μικροί :rolleyes:

Εννοείς αψυχολόγητα πράγματα οπως να της δωσει το μουνί στο χέρι 5 φορές συνεχόμενα;Δηλαδή η άλλη ειναι π.χ.23 και ψάχνει στο Tinder να φάει κανά πούτσο και θα πάει με έναν 45άρη μέσης εμφάνισης και όχι με έναν συνομίληκό της,γιατί "δεν κάνει αψυλογόγητα πράγματα";

Eδώ δεν είναι Ουκρανία.

ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ! ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ! ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!
Στην εποχή του φαίνεσθαι και των like,σου εύχομαι καλή τύχη με την παραπάνω ατάκα.

Περνάω κατευθείαν στο 11 γιατί νυστάζω

Ρε συ..Είναι σαν να πας στην αντιπροσωπεία της Mercedes και να πεις:"Ήρθα σε εσάς γιατί προτιμώ περισσότερο τα αυτοκινητά σας από τα Lada"
Τις Τσέχες να τις κομπλιμεντάρεις έναντι λαων που θα το πάρουν σαν κοπλιμέντο,όχι τις ελλεηνιδες..
Ελλεηνίδες τουρίστριες έρχονται(συνήθως μαζι με το γκόμενο) κατά χιλιαδες στην Πράγα.Όλοι ανθυπομέτριες τις θεωρουν..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγε,εσένα θα σου κάνω ειδική μνεία.

Καλά ρε αθεόφοβε,σε ποια βούρλα τσαμπουνάς τέτοια πράγματα και τα πιστεύουνε;

1.Μπορεί να είμαι μεγάλος αλλά είμαι έμπειρος οπότε δεν κάνω αψυχολόγητα πράγματα όπως οι μικροί :rolleyes:

Εννοείς αψυχολόγητα πράγματα οπως να της δωσει το μουνί στο χέρι 5 φορές συνεχόμενα;Δηλαδή η άλλη ειναι π.χ.23 και ψάχνει στο Tinder να φάει κανά πούτσο και θα πάει με έναν 45άρη μέσης εμφάνισης και όχι με έναν συνομίληκό της,γιατί "δεν κάνει αψυλογόγητα πράγματα";

Eδώ δεν είναι Ουκρανία.

ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ! ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ! ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!
Στην εποχή του φαίνεσθαι και των like,σου εύχομαι καλή τύχη με την παραπάνω ατάκα.

Περνάω κατευθείαν στο 11 γιατί νυστάζω

Ρε συ..Είναι σαν να πας στην αντιπροσωπεία της Mercedes και να πεις:"Ήρθα σε εσάς γιατί προτιμώ περισσότερο τα αυτοκινητά σας από τα Lada"
Τις Τσέχες να τις κομπλιμεντάρεις έναντι λαων που θα το πάρουν σαν κοπλιμέντο,όχι τις ελλεηνιδες..
Ελλεηνίδες τουρίστριες έρχονται(συνήθως μαζι με το γκόμενο) κατά χιλιαδες στην Πράγα.Όλοι ανθυπομέτριες τις θεωρουν..

Στις Τσέχες εννοείται δε λες τίποτα για Ελληνίδες κτλ.
Εμένα το target group ήταν 28-32 ετών από χωριά και μικρές πόλεις και εκεί οι συμπεριφορές και τα γούστα είναι πολύ διαφορετικά από Πράγα.Καμία σχέση.Αλλος κόσμος.Θυμάμαι η άλλη 28 ετών,βυζαρού,187 ήρθε με την τρίχρονη κόρη της από το Prerov να μείνει μαζί μου Πράγα μόνο και μόνο για να μπορέσει η κόρη της να δει την Πράγα.
Συνήθως μου λέγανε vysoka cizinka(είμαι ψηλή ξένη) και δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται ένας ωραίος Ελληνας να ενδιαφέρεται για μια συνηθισμένη Τσέχα όπως εγώ.Ηταν δηλαδή λίγο Πολωνία η φάση όχι βέβαια στον ίδιο βαθμό κόμπλεξ κατωτερότητας των Πολωνέζων που σου ζητάνε να τις δέρνεις κτλ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
θα μπορουσα να την έχω μόνιμα αν:
-Ήξερα Τσέχικα
-Είχα αγοράσει σπίτι εδώ=το βλέπω πραγματικά σοβαρά να μείνω για παντα
-Αν ήταν 28-29=τικ τακ,ο χρόνος περνάει=η μετοχή της στο Σλαβικό χρηματιστήριο κατακρημνίζεται.

Αυτά με χωρίζουν από αυτή την κατηγορία.
Αυτή τώρα είναι 25 χρονών στα ντουζένια της,ο πρώην γκόμενος  ποδοσφαιριστής έπαιρνε 800.000 ευρώ το χρόνο,η μετοχή της είναι στο πικ της,μπορεί να έχει όποιον θέλει.

Επισης μη συγκρίνεις 7 άρια+ Τσεχία,Ελλάδα ή άλλες χώρες.Οι αναλογιες στο γενικο πληθυσμό είναι διαφορετικές.
Αυτό που έγραψε ο kman είναι ακριβές

Αυτά που έγραψες περί μπίμπο και χρημάτων δεν τα εχω συναντήσει.
Εδώ σχεδόν όλες οι γκόμενες έχουν instagram.
Δε σημαίνει ουτε οτι είναι ακαλλιέργητες,χωρις δουλειά και κρυφοβίζιτες.
Με τη Τσέχα χτες πέρασα 5-6 ώρες μαζί και είπαμε πολλά! Τα παραπάνω που γράφεις, περιγράφουν ακριβώς τον τοίχο που χτύπησα όταν πολλές φορές έκανα νύξη για κάτι περισσότερο από το φιλικό! Μου είπε πως θέλει συνειδητά να είναι Single στα μερη διακοπών της (αν και υπονόησε πως έχει φάει έναν πούτσο ήδη) και πως για μια 5αετία θα κάνει την ζωή της γύρας και ήδη έχει ζήσει σε Αμερική, Ιαπωνία, Ισπανία και δεύτερη φορά Ελλάδα!
Εντύπωση μου έκαναν τα εξής
-Πράγα μου είπε πως στα Τουριστικά μπαρ σχεδόν ποτέ δεν πληρώνει διότι είναι γεμάτο διαθέσιμους τουρίστες να πληρώσουν το ποτό της!
-Έκραζε τους Αλβανούς σε τέτοιο βαθμό που τη διέκοψα και άλλαξα συζήτηση κι ας γούσταρα να ακούω γκόμενα να τους κράζει!
-Μου παραπονέθηκε πως οι Έλληνες είναι αγέλαστοι και πολύ σοβαροί... Της είπα πως αυτό έχει να κάνει με μια εφταετία αρνητικών οικονομικών ειδήσεων και με τη προτεραιότητα που δίνει ο καθένας στα οικονομικά του! Αν δεν είναι πρώτη προτεραιότητα τότε απλά κάτι δεν πάει καλά χωρίς να είναι το παν!  
Το ζητούμενο είναι αν θα πρέπει να επιμείνω και αν θα επιβραβευτώ ή θα απογοητευτώ διότι μιλάμε για 8,5άρι και πολυδιαφημησμένη γκόμενα σε κάθε event του νησιού! Δείχνει όμως να γούσταρε τη παρέα μαζί μου...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εμένα το target group ήταν 28-32 ετών από χωριά και μικρές πόλεις και εκεί οι συμπεριφορές και τα γούστα είναι πολύ διαφορετικά από Πράγα.Καμία σχέση.Αλλος κόσμος.Θυμάμαι η άλλη 28 ετών,βυζαρού,187 ήρθε με την τρίχρονη κόρη της από το Prerov να μείνει μαζί μου Πράγα μόνο και μόνο για να μπορέσει η κόρη της να δει την Πράγα.
Συνήθως μου λέγανε vysoka cizinka(είμαι ψηλή ξένη) και δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται ένας ωραίος Ελληνας να ενδιαφέρεται για μια συνηθισμένη Τσέχα όπως εγώ.Ηταν δηλαδή λίγο Πολωνία η φάση όχι βέβαια στον ίδιο βαθμό κόμπλεξ κατωτερότητας των Πολωνέζων που σου ζητάνε να τις δέρνεις κτλ.
Άλλο η μιλφ 28οχτάρα και άλλο η single της ίδιας ηλικίας! Η μιλφ Τσέχα που έχω απο Οστράβα συνέχεια μου λέει πως είναι καυλωμένη και πως θέλει συνέχεια σκληρό γαμήσι και πόσο άτυχη είναι που έχει παιδί!
Αντιθέτως η χτεσινή Τσέχα 28 χρονών ζει σαν έφηβη και το μυαλό της ήταν στα κλάμπ, τα events με DJ's  την Μαγιόρκα και την Ίμπιζα και μου λέει πόσο κακό θα ήταν να κάνει παιδί και να μένει σπίτι με εγκυμοσύνες και ανατροφή παιδιού...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Καταλαβαίνεις ποσο διαφορετικό είναι το παρακάτω post σου

σε σύγκριση με παπατζηλίκια τύπου:
"Εβγαλα 3 γκόμενες 1.90 σε μισή ώρα" :rolleyes:

όπου δεν αναφέρεις ποτέ τις λεπτομερειες που κάνουν τη διαφορα.

Για να γεφυρωθεί το χάσμα ηλικιας/εμφάνισης λοιπόν,η γκόμενα είναι 28,από χωριο με παιδι.
Σε κοινωνικό επίπεδο,μια χωρισμενη 28χρονη Τσέχα με παιδί,είναι ότι μια χωρισμενη 36χρονη Ελληνίδα με 2 παιδιά.
Η εν λόγω Τσέχα,το πιο πιθανό να μένει με τους γονεις της σε κανένα σπίτι χωρίς σοβά και να μην έχει καμία διέξοδο.
Οπότε με την αυτοεκτίμησή της στον πάτο, παραμερίζει το όποιο mismatch και μπουκώνει το βαλκανικό γαλακτομπούρεκο.
Ναι,αυτή η εκδοχή βγάζει νόημα.

Να τα γράφεις όλα αρχηγέ.
Εμενα κατηγορείς οτι περιαυτολογώ και το παιζω ιστορια,αλλά εχω γράψει ξεκάθαρα ότι μετά λύπης εχω χασει το 18-21 και ότι π.χ.η 25χρονη Rita 9άρι είναι out of my league και τις προϋποθέσεις(που δεν έχω) για να την κατάφερνα τελικα.

Μου είπε πως θέλει συνειδητά να είναι Single στα μερη διακοπών της (αν και υπονόησε πως έχει φάει έναν πούτσο ήδη) και πως για μια 5αετία θα κάνει την ζωή της γύρας και ήδη έχει ζήσει σε Αμερική, Ιαπωνία, Ισπανία και δεύτερη φορά Ελλάδα!
Εντύπωση μου έκαναν τα εξής
-Πράγα μου είπε πως στα Τουριστικά μπαρ σχεδόν ποτέ δεν πληρώνει διότι είναι γεμάτο διαθέσιμους τουρίστες να πληρώσουν το ποτό της!
-Έκραζε τους Αλβανούς σε τέτοιο βαθμό που τη διέκοψα και άλλαξα συζήτηση κι ας γούσταρα να ακούω γκόμενα να τους κράζει!

Έτσι είναι η πλειοψηφια των γυναικών κάτω των 30 που ξέρω εγώ.Ταξίδια,γυμναστική,κουλτούρα.
Αυτό με τα τουριστικα το επιβεβαιώνω 100%.
Ξερω γκόμενες που δεν έχουν πληρώσει επί χρόνια.

Μπορεί να της εκανε πουστιά κανάς αλβανός Ελλαδα.Τσεχία δεν έχουμε.

Κάνε την προσπάθεια σου αν δεις ότι σε παίρνει,απλά αν φας άκυρο μην απογοητευτείς  κάτω και μη σε πιάσει μίρλα τύπου: είστε όλες καργιόλες..
Απλά πέρνα στην επόμενη..

Υ.Γ.Πολλές φορες αναφερόμαστε σε γκομενες που μεγαλωνουν μόνες τους παιδί.Κάποιοι ίσως φαντάζεστε ότι μιλαμε για τύπισσες που παντρευτηκαν,χώρισαν,κ.λ.π.
Ναι ο.κ.,υπάρχουν και αυτές..
Ομως υπαρχουν και κάποιες που στα χωριά τους,το να αγοράσεις καπότα ήταν πολυτέλεια,η γενική παιδεία(πως μένει κανείς έγκυος) υπό το μηδέν..
Οποτε να τις γκάστρωσε κανάς συνομιληκος συγχωριανος τους και από τα 17-18 να εχουν παιδι,διχως να είχαν κανει ποτέ οικογένεια,νοικοκυριό,κ.λ.π. πάρα πολύ πιθανό,όπως και τα ψυχολογικά που κουβαλάνε..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καταλαβαίνεις ποσο διαφορετικό είναι το παρακάτω post σου

σε σύγκριση με παπατζηλίκια τύπου:
"Εβγαλα 3 γκόμενες 1.90 σε μισή ώρα" :rolleyes:

όπου δεν αναφέρεις ποτέ τις λεπτομερειες που κάνουν τη διαφορα.

Για να γεφυρωθεί το χάσμα ηλικιας/εμφάνισης λοιπόν,η γκόμενα είναι 28,από χωριο με παιδι.
Σε κοινωνικό επίπεδο,μια χωρισμενη 28χρονη Τσέχα με παιδί,είναι ότι μια χωρισμενη 36χρονη Ελληνίδα με 2 παιδιά.
Η εν λόγω Τσέχα,το πιο πιθανό να μένει με τους γονεις της σε κανένα σπίτι χωρίς σοβά και να μην έχει καμία διέξοδο.
Οπότε με την αυτοεκτίμησή της στον πάτο, παραμερίζει το όποιο mismatch και μπουκώνει το βαλκανικό γαλακτομπούρεκο.
Ναι,αυτή η εκδοχή βγάζει νόημα.

Να τα γράφεις όλα αρχηγέ.
Εμενα κατηγορείς οτι περιαυτολογώ και το παιζω ιστορια,αλλά εχω γράψει ξεκάθαρα ότι μετά λύπης εχω χασει το 18-21 και ότι π.χ.η 25χρονη Rita 9άρι είναι out of my league και τις προϋποθέσεις(που δεν έχω) για να την κατάφερνα τελικα.

Το έχω γράψει πολλές φορές οτι Τσεχία,Πολωνία όλες σχεδόν οι γκόμενες που είχα ήταν από μικρές πόλεις χωριά και δε μίλαγαν γρι αγγλικά.Ισως είμαι biased αλλά αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά όπως τα περιγράφω.
Είχα και δύο μουνάρες 187 και 190 από την Πράγα που έρχονταν για πληρωμένες διακοπές.Η μια είχε και Κροάτη γκόμενο και μετά ταξίδευε Κροατία.Μια φορά έφερα ζεύγος μία 183 για εμένα και μία φίλη της 180.Η 180 ερωτεύτηκε ένα γνωστό που της γνώρισα ο τύπος ήταν 170 ύψος,120 κιλά βάρος.Η Τσέχα παντρεμένη με Ολλανδό αλλά ούτε που την ένοιαζε.Ελεγε οτι ήθελε να κάνει πίπες στο χοντρό ενώ η φίλη της τα κατάπινε όλα.
Τη ρώτησα την παντρεμένη 180(στυλάκι 29 χρονών) ποιοι άντρες της άρεσαν και μου απαντάει μου αρέσουν οι κοντοί,καραφλοί και πολύ χοντροί άντρες.Επεσε διάνα με αυτόν που της γνώρισα.Βέβαια ο τύπος έσπρωχνε χοντρά στην κυρίλα τις είχε.(νοικιασμένο πορσικό και όλα).Τη ρώτησα αν έχει φίλες παραπάνω για το χοντρό και λέει βέβαια έχω φίλες παντρεμένες που κάνουν σεξ με λεφτά,δώρα,καλές παροχές άμα ο άντρας τις φροντίζει.
Οι γκόμενες ήταν από μικρή πόλη στη Βόρεια Τσεχία πολύ χύμα.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Το έχω γράψει πολλές φορές οτι Τσεχία,Πολωνία όλες σχεδόν οι γκόμενες που είχα ήταν από μικρές πόλεις χωριά και δε μίλαγαν γρι αγγλικά.Ισως είμαι biased αλλά αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά όπως τα περιγράφω.
Είχα και δύο μουνάρες από την Πράγα που έρχονταν για πληρωμένες διακοπές.Η μια είχε και Κροάτη γκόμενο και μετά ταξίδευε Κροατία.Μια φορά έφερα ζεύγος μία 183 για εμένα και μία φίλη της 180.Η 180 ερωτεύτηκε ένα γνωστό που της γνώρισα ο τύπος ήταν 170 ύψος,120 κιλά βάρος.Η Τσέχα παντρεμένη με Ολλανδό αλλά ούτε που την ένοιαζε.Ελεγε οτι ήθελε να κάνει πίπες στο χοντρό ενώ η φίλη της τα κατάπινε όλα.
Τη ρώτησα την παντρεμένη 180(στυλάκι 29 χρονών) ποιοι άντρες της άρεσαν και μου απαντάει μου αρέσουν οι κοντοί,καραφλοί και πολύ χοντροί άντρες.Επεσε διάνα με αυτόν που της γνώρισα.Βέβαια ο τύπος έσπρωχνε χοντρά στην κυρίλα τις είχε.(νοικιασμένο πορσικό και όλα).Τη ρώτησα αν έχει φίλες παραπάνω για το χοντρό και λέει βέβαια έχω φίλες παντρεμένες που κάνουν σεξ με λεφτά,δώρα,καλές παροχές άμα ο άντρας τις φροντίζει.

:2funny: :2funny: :2funny:  κλαιω επικο ποστ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Κοίτα,επειδή η διαρκής αντιπαράθεσή μας για το τι είναι "κανονική γκόμενα" μου φτανει,δε θα τολμήσω να ρωτήσω καν τι εννοείς με το ρήμα "ερωτευτηκε" στην παρακάτω πρόταση. :grin:

Η 180 ερωτεύτηκε ένα γνωστό που της γνώρισα ο τύπος ήταν 170 ύψος,120 κιλά βάρος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom