Βαλκάνιε δεν είναι μόνο στην Τσεχία δύσκολα τα 7αρια και άνω. Είναι παντού πλέον. Οι περισσότερες από αυτές έχουν προσωπικότητα μικρού ανώριμου κοριτσιού κατι απο μπιμπο Μπάρμπι λολίτα γκερλ. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς 7αρι+ σε εμφάνιση να τις ριξει. Αρκούν τα χρήματα. Αυτές εν τω μεταξύ αυτόν τον καιρό είναι και κρυφοβιζιτες και σπονσορε. Στο Τιντερ αλλά και γενικά στο νετ πολλές είναι είτε με ψυχολογικά κι ας μη φαίνεται, είτε έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους ενώ έχουν απλά μια ομορφιά και τίποτα παραπάνω. Ανάθεμα κι αν ξέρουν να γαμιουνται ειδικά οι μικρές αλλά κι αυτές μέχρι 30.
Τα ταξίδια και η γυμναστική έχουν περάσει πλέον στο υποσυνείδητο των γυναικών σχεδόν ολόκληρου του πλανήτη και των χωρών που έχει πρόσβαση στο νετ.
Το ινστα και το σναπτσατ φέρνει την προσωπική ζωή του κάθε μοντέλου, ηθοποιου, διάσημου τηλεαστερα και ντόπιου διάσημου-ης στον υπολογιστή κινητό μας. Πιο πολύ πλέον περναμε στα κινητά τη ζωή μας και ονλαιν παρά έξω.
Εγώ θα ήθελα αυτό το πράγμα να καταρρεύσει κάποια στιγμή.
Έχουμε φθάσει τον εγωισμό μας σε υπέρτατο βαθμό όλοι που συμμετέχουμε σε αυτό το ιντερνετικό παγκόσμιο πανηγύρι ανεβασματος βίντεο και φωτό, σχολίων, ματς και λαικ. Πανηγυρίζουμε για ένα γαμησι και δεν χαιρόμαστε μια σχέση λόγω της ακορεστης επιθυμίας να γαμησουμε ότι κινείται. Βλ. ΚΜΑΝ2, που πάει από γκομενα σε γκομενα με το ρολόι στο χέρι.
Αν πιστεύουμε ότι έτσι είμαστε ευτυχισμένοι πάω πάσο. Αν όχι κάτι κάνουμε λάθος και πρέπει να το διορθώσουμε αλλάζοντας σκεπτικό και τρόπο ζωής.
Τσεχία δεν είναι δύσκολα τα 7άρια και άνω,ειδικά για κάποιον που είναι μόνιμος.Τα 9άρια είναι το ταβάνι του μόνιμου.
Ο τουρίστας μπορεί και αυτός 7άρια και άνω,απλά πρέπει να ξεχωρίσει από τους χιλιάδες ανταγωνιστες τουρίστες.
Και επειδή όντως ισχύει αυτό που έγραψες,ότι ζούμε στην εποχή των like,της εμφάνισης,κ.λ.π. θελει προσπάθεια το όλο πράγμα,αυτο τονίζω παντα στα post μου.
Εγώ σαν μόνιμος, την Rita που είναι 25 χρονών με τα 500 Superlike το ΣΚ
θα μπορουσα να την έχω μόνιμα αν:
-Ήξερα Τσέχικα
-Είχα αγοράσει σπίτι εδώ=το βλέπω πραγματικά σοβαρά να μείνω για παντα
-Αν ήταν 28-29=τικ τακ,ο χρόνος περνάει=η μετοχή της στο Σλαβικό χρηματιστήριο κατακρημνίζεται.
Αυτά με χωρίζουν από αυτή την κατηγορία.
Αυτή τώρα είναι 25 χρονών στα ντουζένια της,ο πρώην γκόμενος ποδοσφαιριστής έπαιρνε 800.000 ευρώ το χρόνο,η μετοχή της είναι στο πικ της,μπορεί να έχει όποιον θέλει.
Επισης μη συγκρίνεις 7 άρια+ Τσεχία,Ελλάδα ή άλλες χώρες.Οι αναλογιες στο γενικο πληθυσμό είναι διαφορετικές.
Αυτό που έγραψε ο kman είναι ακριβές
μέση Τσέχα είναι εφτάρι για τα ελληνικά δεδομένα ενώ η μέση Ελληνίδα είναι 4.5 για τα τσεχικά δεδομένα.Οπότε ο μέσος Ελληνας που γαμάει εξάρι Ελλάδα και αν,θα γαμήσει τσεχικό πεντάρι που όμως είναι εφτάρι για τα ελληνικά δεδομένα.
Αυτά που έγραψες περί μπίμπο και χρημάτων δεν τα εχω συναντήσει.
Εδώ σχεδόν όλες οι γκόμενες έχουν instagram.
Δε σημαίνει ουτε οτι είναι ακαλλιέργητες,χωρις δουλειά και κρυφοβίζιτες.
Και τώρα ο αναβαθμισμένος Ελληναράς με 5000 ευρώ και άνω το μήνα γαμάει αβέρτα Πράγα.
Που ειναι αυτοί οι Ελληνες αρχηγέ;
Μήπως πίνουν καφέ με τίποτα αλβανούς διδάκτορες πανεπιστημιου και λαθροεπενδυτές από τη Συρία;
Κατα τα άλλα η συνάντηση ήταν σαν να βγήκα με κάτι μεταξί Ελληνίδας και Γερμανίδας..
Κάπως έτσι είναι οι νέες Τσέχες..
Ευτυχώς σαν ιδιοσυγκρασίες,πιο κοντά μας από ότι π.χ.οι Γερμανίδες.
Γράψε τίποτα περισσότερο ρε συ.
Από ποιο μέρος ήταν;Tι φάση γενικά;
@Δούκα αν ο μέσος χρήστης του bou είναι σαν το avatar σου,40χρονών,1.74,σου έχω ασχημα νέα
Kαλα αυτο με τα ταξιδια που κανουν ειδικα κατι τσεχες, πολωνες κλπ.
Τσέχες και Πολωνές,δε χωράνε στην ίδια πρόταση.
Εμφανισιακά,πολιτισμικά,πνευματικά,είναι μέρα με τη νύχτα.