Το είπες και μόνος σου τύπε μου. Η κοπέλα πληρώνεται από το ινσταγκραμ. Κάτσε εσύ και οι υπόλοιποι να πιστεύετε ότι δεν είναι Γκολντ ντιγκερ. Σιγά να μην στο πει κιόλας.
Δεν πληρώνεται από το Instagram,από ταξιδιωτικο γραφείο πληρώνεται σαν travel blogger των προορισμων του γραφειου.
Αν τα βίντεό της κανουν περισσοτερα από 1000views πληρώνεται χρημάτων πέρα των εξόδων της.
Στο πιο sexy video της,φοράει μαγιό με παρεό.
Προφανως προκειται για κρυφοβιζιτα, φως φανάρι...
Και όλες αυτες στο instagram(που στην Ευρωπη όποια γκόμενα είναι πανω από 6άρι έχει instagram) είναι gold digger.
Που ανάθεμα αν έχω γαμησει γκόμενα από Tinder που δεν είχε δυνατό instagram.Τώρα τι gold να εψαχναν σε μένα..Τελοσπάντων..
Θες να ανεβασω ματς προσφατο να σου κλεισω το στομα;
Δούκα ανθυποτρολ,η φωτό του avatar σου(που δεν είσαι εσύ) το μονο ματς που θα μπορούσε να κάνει είναι με καμιά μπατσίνα της Δίωξης Παιδεραστών.
Γενικά όσοι θιχτήκατε καταλάβετε πως ότι γράφω αφορά το μεσο όρο,τον μέσο 30άρη,τον μέσο 40άρη..
Έχω γράψει ότι μέλος 40+ του forum ήρθε και γαμησε και έσπειρε,άλλος ίδιας ηλικίας τα πήγε καλά,αλλά η πλειοψηφία των 40+ τουριστών όλων των φυλών,δεν έχουν πρόσβαση σε νέες Τσέχες χωρίς να πληρώσουν.
Αν θέλετε να το επιβεβαιώσετε,πάρτε αεροπλανάκι και ελάτε.
Απλά μετά να γράψετε πόσο νόστιμη ειναι η τσέχικη χυλόπιτα,μη σας πιάσουν οι ντροπές αποτομα και εξαφανιστειτε
αλλος ενας δον ζουαν με μπακα και καραφλα που με ευρωπαικο αερα γαμαει μουνια του 180 κμαν δεν εισαι μονος
Με λεφτά/ανταλλάγματα γαμάει και αν είσαι στα ίδια κυβικά με αυτόν,ΜΟΝΟ με λεφτά/ανταλλάγματα θα γαμησεις και εσυ.
Νομίζω ότι κάπου έχει χαθεί η μπάλα.Δεν νομίζω να χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβει κάποιος ότι εαν είσαι σχετικά εμφανίσιμος έχεις πιθανότητες να προσεγγίσεις γυναίκες.Η εμφάνιση είναι απο τα πρώτα που προσέχει ένας άνθρωπος.Δεν χρειάζεται να πας στην Τσεχία για να το μάθεις αυτό.Προφανως απο χώρα σε χώρα μπορει το ποσοστό των ανθρώπων που δίνει βάση στην εμφάνιση πρώτα να είναι διαφορετικό αλλά προφανώς η :
ομορφότερη,ψηλότερη,πιο γυμνασμένη κτλ έκδοση κάποιου θα έχει κάτα ένα μεγάλο ποσοστό μεγαλύτερη επιτυχία.
Η μεγαλυτερη ψευδαίσθηση κάποιων,είναι πως θα ρίξουν 7άρια και 8άρια σε Σλαβικη χώρα,ενώ δεν μπορούν να ρίξουν ούτε 5άρι ελλεηνίδα=3άρι Σλάβα.
Σε αυτή την ψευδαίσθηση συνετέλεσαν τα πολλά παραμύθια που γραφονται εδώ και χρόνια στα Σλαβικά thread.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω ρε μάγκες είναι ότι κάποιοι έχουν μπει στην λογική των αριθμών κτλ.Π.χ ο Βαλκάνιος (no offence που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι) γράφει για 7αρια,8αρια κτλ.Πρώτα απ' ολα μια γυναίκα ή άνδρας που είναι π.χ 7αρι στα μάτια μας για κάποιον μπορεί να είναι 5αρι ή 9αρι.Οπότε πως είμαστε τόσο σίγουροι ότι ενα 5αρι στα δικά μας τα μάτια δεν μπορεί να ρίξει μια ωραία γκομένα;Πέρα του ότι κάποιος μπορεί να έχει καλό μπλα μπλα και να μην φοβάται να χωθεί, πολλές φορές η ομορφιά είναι υποκειμενική.Εντάξει σίγουρα υπάρχουν και κάποια standards αλλά ποτε δεν ξέρεις τι μπορεί να κουβαλάει στο κεφάλι της μια γυναίκα.
΄΄Έτσι βαθμολογουν σε όλα τα forum για να υπάρχει ένας μπούσουλας.Αφορα βαθμολόγιση μόνο της εμφάνισης,με αντικειμενικα κριτήρια.
Δηλαδή εσένα μπορεί να σου αρέσει η Ειρήνη Παπαδοπούλου και να της βάζεις 8,αλλά στην ευρωπαική πιατσα,μια τετοια τάπα δεν μπορεί να ειναι 8
Περί ηλικίας.Εντάξει λογικό δεν είναι ρε μάγκες εαν είσαι 40+χρονών να μην έχεις μεγάλη επιτυχία σε πιτσιρίκια;
Είναι που γαμάνε πιτσιρικες ελληνιδες και θα έρθουν να μαμήσουν και Σλάβες,που τα ηλικιακά κριτήρια είναι 10 φορές πιο αυστηρα.
Γράφει π.χ ο Βαλκάνιος ότι τώρα μπορώ να χτυπήσω αυτό το ηλικιακό group αλλά σε χ χρόνια που θα είμαι 35 δεν θα μπορώ.Να υποθέσω ότι εννοείς ότι δεν θα κάνει match η ηλικία σου στο age filter που βάζουν οι γκόμενες σε site τύπου tinder κτλ.;Γιατί αν μιλάμε για τον έξω κόσμο πως ακριβώς θα συμβεί αυτό;Δηλαδή αν είσαι 33 τώρα σε 2 χρόνια θα τρως άκυρο;
Το πρώτο είναι ακριβώς αυτο που έγραψες.
Μια 23άρα Τσεχα για παραδειγμα,έχει age filter 23-28.
Η 25άρα 25-30 και πάει λέγοντας.
Στον έξω κόσμο,ακόμη και αν φαίνεσαι μικρότερος η Σλάβα γκόμενα τα μετράει ως εξής:
"Α,τελικά αν και μοιάζεις 28,εισαι 33.
Εγώ που είμαι 24 και μου ρίχνεις τελικά σχεδον δεκαετία,βγαίνω ριγμένη.Μπορώ να πετύχω κάτι καλύτερο για μένα."
Δε μιλαω για ενα απλό γαμήσι,αλλά για γνωριμια που να τραβηξει έστω και λίγο.
Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για λαούς με τρομερή εμμονή με την εμφάνιση,καμία σχέση με τις ελληνίδες ή βορειοευρωπαιες.
Και με στερεότυπα όσο αφορά την ηλικία.
Δηλαδή τι νομίζατε;
Ότι σε μια κοινωνια που η 30αρα Τσέχα θεωρείται γριά,ο 40άρης τι θεωρείται;
΄Ώριμος και σοφός άντρας;
Μόνο άμα έχει λεφτά,μπορεί να καβαντζώσει καμιά ελαφρόμυαλη σπονσορέτα.Αλλιώς,τον πούλο..
Τα κολλήματα από γκόμενες λόγω ηλικιας που έχω αντιμετωπίσει εδω και Πολωνία,δεν τα έχω αντιμετωπίσει ποτέ Ελλάδα-Γερμανία.