Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 571K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Τσεχία δεν είναι δύσκολα τα 7άρια και άνω,ειδικά για κάποιον που είναι μόνιμος.Τα 9άρια είναι το ταβάνι του μόνιμου.
Ο τουρίστας μπορεί και αυτός 7άρια και άνω,απλά πρέπει να ξεχωρίσει από τους χιλιάδες ανταγωνιστες τουρίστες.
Και επειδή όντως ισχύει αυτό που έγραψες,ότι ζούμε στην εποχή των like,της εμφάνισης,κ.λ.π. θελει προσπάθεια το όλο πράγμα,αυτο τονίζω παντα στα post μου.

Εγώ σαν μόνιμος, την Rita που είναι 25 χρονών με τα 500 Superlike το ΣΚ

KrS5zzI.jpg

θα μπορουσα να την έχω μόνιμα αν:
-Ήξερα Τσέχικα
-Είχα αγοράσει σπίτι εδώ=το βλέπω πραγματικά σοβαρά να μείνω για παντα
-Αν ήταν 28-29=τικ τακ,ο χρόνος περνάει=η μετοχή της στο Σλαβικό χρηματιστήριο κατακρημνίζεται.

Αυτά με χωρίζουν από αυτή την κατηγορία.
Αυτή τώρα είναι 25 χρονών στα ντουζένια της,ο πρώην γκόμενος  ποδοσφαιριστής έπαιρνε 800.000 ευρώ το χρόνο,η μετοχή της είναι στο πικ της,μπορεί να έχει όποιον θέλει.

Επισης μη συγκρίνεις 7 άρια+ Τσεχία,Ελλάδα ή άλλες χώρες.Οι αναλογιες στο γενικο πληθυσμό είναι διαφορετικές.
Αυτό που έγραψε ο kman είναι ακριβές

Αυτά που έγραψες περί μπίμπο και χρημάτων δεν τα εχω συναντήσει.
Εδώ σχεδόν όλες οι γκόμενες έχουν instagram.
Δε σημαίνει ουτε οτι είναι ακαλλιέργητες,χωρις δουλειά και κρυφοβίζιτες.

Που ειναι αυτοί οι Ελληνες αρχηγέ;
Μήπως πίνουν καφέ με τίποτα αλβανούς διδάκτορες πανεπιστημιου και λαθροεπενδυτές από τη Συρία;

:2funny: :2funny: :2funny:

Κάπως έτσι είναι οι νέες Τσέχες..
Ευτυχώς σαν ιδιοσυγκρασίες,πιο κοντά μας από ότι π.χ.οι Γερμανίδες.

Γράψε τίποτα περισσότερο ρε συ.
Από ποιο μέρος ήταν;Tι φάση γενικά;

@Δούκα αν ο μέσος χρήστης του bou είναι σαν το avatar σου,40χρονών,1.74,σου έχω ασχημα νέα
:2funny:

Τσέχες και Πολωνές,δε χωράνε στην ίδια πρόταση.
Εμφανισιακά,πολιτισμικά,πνευματικά,είναι μέρα με τη νύχτα.
Αν θες να πηδήξεις το πορνιδια τη Ρίτα που πάει για τα λεφτά και μόνο, αν κρίνω από τη σχέση με μπαλαδορο, πες της ότι θα σου πω εγώ που θα βρεις εκατομμύριουχο. Αλλά με μια προϋπόθεση. Ότι θα μου κάτσεις. Αν δεν παρεξηγήθει θα σου κάτσει. Μετά κι αφού σου κάτσει Πέστης ότι η εφαρμογή είναι το Luxy και είναι τίγκα σε εκατομμύριουχους και κάποιοι από αυτούς πιστοποιημένους. Αν θέλεις να παίξεις μπάλα με τέτοιες μπες κι εσύ. Θα έπρεπε τόσες φορές που το έχω αναφέρει στο φόρουμ να έχεις ήδη μπεί. Θα πηδήξεις τέτοιες ένα σωρό, κάποιες μάλιστα χωρίς λεφτά απλά με ένα δείπνο. Δοκιμασε το και θα με θυμηθείς. Είναι εφαρμογή που δεν γνωρίζουν πολλοί Έλληνες και Ευρωπαίοι κι έχει πολλές πανέμορφες γυναίκες. Μία δοκιμή 3 μηνών τσάμπα θα δεις ότι αξίζει. Τα κόλπα για την δωρεάν αποστολή μηνυμάτων στα λέω εδώ ή με πμ. Είμαι στην εφαρμογή 1 1/2 χρόνο κι έχω επικοινωνήσει με πολύ λαό από εκεί, εκατομμύριουχες και μη. Δεν έχω γνωρίσει γιατί Ελλάδα έρχονται δύσκολα και κυρίως πάνε Μύκονο. Τσεχία πιο εύκολα θα έρθουν. Πριν είχαν και φόρουμ που το βγάλανε γιατί λέει δεν είχε συμμετοχη! Πίπες !

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Αν θες να πηδήξεις το πορνιδια τη Ρίτα που πάει για τα λεφτά και μόνο, αν κρίνω από τη σχέση με μπαλαδορο, πες της ότι θα σου πω εγώ που θα βρεις εκατομμύριουχο.

Aπό που προκύπτει οτι ειναι πορνιδιο και ψάχνει εκατομμυριούχο;

Νεα και πολύ ομορφη η τύπισσα,τα έφτιαξε με ένα νέο ωραιο γυμνασμένο συμπατριώτη της.
Δηλαδή με ποιον να τα έφτιαχνε;

Gold digger για μένα θα ήταν αν την έσμπρωχνε ο κοντομηνας ή ο κυριακου της Πράγας.

Και καραπουταναρα αν άφηνε τον καθε πορνοτουριστα να την πηδάει και να της αγοράζει κινητα και τσάντες.

Και για να μη λες παλι ότι ψάχνω να σου την πω,απλά είσαι απο τα μέλη που διαφωνώ συνήθως.

Δεν ειναι όλες οι όμορφες ηλιθιες να φανε πρόλογο με τέτοια:"πες της ότι θα σου πω εγώ που θα βρεις εκατομμύριουχο. Αλλά με μια προϋπόθεση. Ότι θα μου κάτσεις."

Όπως και δεν είναι κρυφοβίζιτες και ανωριμες οσες ειναι όμορφες και έχουν instagram, "Οι περισσότερες από αυτές έχουν προσωπικότητα μικρού ανώριμου κοριτσιού κατι απο μπιμπο Μπάρμπι λολίτα γκερλ. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς 7αρι+ σε εμφάνιση να τις ριξει. Αρκούν τα χρήματα. Αυτές εν τω μεταξύ αυτόν τον καιρό είναι και κρυφοβιζιτες και σπονσορε".

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Αν θες να πηδήξεις το πορνιδια τη Ρίτα που πάει για τα λεφτά και μόνο, αν κρίνω από τη σχέση με μπαλαδορο, πες της ότι θα σου πω εγώ που θα βρεις εκατομμύριουχο. Αλλά με μια προϋπόθεση. Ότι θα μου κάτσεις. Αν δεν παρεξηγήθει θα σου κάτσει. Μετά κι αφού σου κάτσει Πέστης ότι η εφαρμογή είναι το Luxy και είναι τίγκα σε εκατομμύριουχους και κάποιοι από αυτούς πιστοποιημένους. Αν θέλεις να παίξεις μπάλα με τέτοιες μπες κι εσύ. Θα έπρεπε τόσες φορές που το έχω αναφέρει στο φόρουμ να έχεις ήδη μπεί. Θα πηδήξεις τέτοιες ένα σωρό, κάποιες μάλιστα χωρίς λεφτά απλά με ένα δείπνο. Δοκιμασε το και θα με θυμηθείς. Είναι εφαρμογή που δεν γνωρίζουν πολλοί Έλληνες και Ευρωπαίοι κι έχει πολλές πανέμορφες γυναίκες. Μία δοκιμή 3 μηνών τσάμπα θα δεις ότι αξίζει. Τα κόλπα για την δωρεάν αποστολή μηνυμάτων στα λέω εδώ ή με πμ. Είμαι στην εφαρμογή 1 1/2 χρόνο κι έχω επικοινωνήσει με πολύ λαό από εκεί, εκατομμύριουχες και μη. Δεν έχω γνωρίσει γιατί Ελλάδα έρχονται δύσκολα και κυρίως πάνε Μύκονο. Τσεχία πιο εύκολα θα έρθουν. Πριν είχαν και φόρουμ που το βγάλανε γιατί λέει δεν είχε συμμετοχη! Πίπες !

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Aπό που προκύπτει οτι ειναι πορνιδιο και ψάχνει εκατομμυριούχο;

Νεα και πολύ ομορφη η τύπισσα,τα έφτιαξε με ένα νέο ωραιο γυμνασμένο συμπατριώτη της.
Δηλαδή με ποιον να τα έφτιαχνε;

Gold digger για μένα θα ήταν αν την έσμπρωχνε ο κοντομηνας ή ο κυριακου της Πράγας.

Και καραπουταναρα αν άφηνε τον καθε πορνοτουριστα να την πηδάει και να της αγοράζει κινητα και τσάντες.

Και για να μη λες παλι ότι ψάχνω να σου την πω,απλά είσαι απο τα μέλη που διαφωνώ συνήθως.

Δεν ειναι όλες οι όμορφες ηλιθιες να φανε πρόλογο με τέτοια:"πες της ότι θα σου πω εγώ που θα βρεις εκατομμύριουχο. Αλλά με μια προϋπόθεση. Ότι θα μου κάτσεις."

Όπως και δεν είναι κρυφοβίζιτες και ανωριμες οσες ειναι όμορφες και έχουν instagram, "Οι περισσότερες από αυτές έχουν προσωπικότητα μικρού ανώριμου κοριτσιού κατι απο μπιμπο Μπάρμπι λολίτα γκερλ. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς 7αρι+ σε εμφάνιση να τις ριξει. Αρκούν τα χρήματα. Αυτές εν τω μεταξύ αυτόν τον καιρό είναι και κρυφοβιζιτες και σπονσορε".
Θέλεις να μας πεις ότι η κοπέλα που λέγεται Ρίτα αν εσύ της βάλεις να διαλέξει μεταξύ του μπαλαδορου που μπορεί να της προσφέρει ένα σωρό πολυτελειες και ενός απλού τύπου ανάλογης εμφάνισης με την δική της, πιστεύεις οτι θα πάει με τον τελευταίο ;
Μάλλον δεν έχεις διερευνησει καλά τα πραγματικά θέλω της κοπέλας. Αν προσπαθείς να μπεις στο σκεπτικό της  κοπελας αποκλειστικά με βάση το κριτήριο εμφανιση θα πέσεις έξω.
Οι ανώριμες και χαμηλού επιπέδου που λες φαίνονται από τα σχόλια που γράφουν κάτω από τις φωτο τους. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι πολλές σήμερα οι χαζοβιολες.
Μπορείς να διαφωνείς όσο θέλεις και όποτε θέλεις. Δικαίωμα σου είναι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Θέλεις να μας πεις ότι η κοπέλα που λέγεται Ρίτα αν εσύ της βάλεις να διαλέξει μεταξύ του μπαλαδορου που μπορεί να της προσφέρει ένα σωρό πολυτελειες και ενός απλού τύπου ανάλογης εμφάνισης με την δική της, πιστεύεις οτι θα πάει με τον τελευταίο ;
Μάλλον δεν έχεις διερευνησει καλά τα πραγματικά θέλω της κοπέλας. Αν προσπαθείς να μπεις στο σκεπτικό της  κοπελας αποκλειστικά με βάση το κριτήριο εμφανιση θα πέσεις έξω.
Οι ανώριμες και χαμηλού επιπέδου που λες φαίνονται από τα σχόλια που γράφουν κάτω από τις φωτο τους. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι πολλές σήμερα οι χαζοβιολες.
Μπορείς να διαφωνείς όσο θέλεις και όποτε θέλεις. Δικαίωμα σου είναι.

Πιστεύω ότι οι πιθανότητες να διαλέξει τον πρώτο είναι περισσότερες.
Η κοινωνικη/επαγγελματική καταξίωση έστω και μέσα από ένα άθλημα,κάνουν τον πρώτο πιο ελκυστικό.
Αυτο δε σημαίνει ότι η κοπέλα ειναι gold digger.

Και μιας και μιλας για τη συγκεκριμένη,θα σου δειξω ότι τα πραγματικά της θέλω σίγουρα δεν ειναι να γραφτεί στο Luxy και να βρει χορηγό.
Αυτή την γνωρισα μεσω μιας λογίστριας.
Η Ρίτα λοιπόν,είναι δραστηρια σε social media.
Για κάθε αρχείο που ανεβάζει,πληρώνεται ανάλογα με τα views.Views πάντα απο διαφορετικές ip.
Στα πρώτα 1000 views,δεν παίρνει λεφτά.
Μετά τα 1000 views,πληρώνεται 1 ευρώ/view.

Και τα 1000 τα ξεπερνάει σχεδον πάντα και κάνει πολύ περισσότερα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Πιστεύω ότι οι πιθανότητες να διαλέξει τον πρώτο είναι περισσότερες.
Η κοινωνικη/επαγγελματική καταξίωση έστω και μέσα από ένα άθλημα,κάνουν τον πρώτο πιο ελκυστικό.
Αυτο δε σημαίνει ότι η κοπέλα ειναι gold digger.

Και μιας και μιλας για τη συγκεκριμένη,θα σου δειξω ότι τα πραγματικά της θέλω σίγουρα δεν ειναι να γραφτεί στο Luxy και να βρει χορηγό.
Αυτή την γνωρισα μεσω μιας λογίστριας.
Η Ρίτα λοιπόν,είναι δραστηρια σε social media.
Για κάθε αρχείο που ανεβάζει,πληρώνεται ανάλογα με τα views.Views πάντα απο διαφορετικές ip.
Στα πρώτα 1000 views,δεν παίρνει λεφτά.
Μετά τα 1000 views,πληρώνεται 1 ευρώ/view.

Και τα 1000 τα ξεπερνάει σχεδον πάντα και κάνει πολύ περισσότερα.
Το είπες και μόνος σου τύπε μου. Η κοπέλα πληρώνεται από το ινσταγκραμ. Κάτσε εσύ και οι υπόλοιποι να πιστεύετε ότι δεν είναι Γκολντ ντιγκερ. Σιγά να μην στο πει κιόλας. Εδώ σπονσορε και σου λένε εγώ δεν είμαι πουτανα σαν τις άλλες !!!! Ε βέβαια εσύ είσαι διαφορετική πουτανα ! Όχι Γιάννη Γιαννάκη. Να ήμασταν παιδάκια  ή  χαιβανια να μας δουλευες! Αλλα έλα που δεν ήμαστε! Έχουμε πάει και 2 φορές στην Ανατολικη Μέκκα των Γκολντ ντιγκερ τύπε μου ! Αν μας λες και την Μέκκα του επαγγελματικού πορνό ότι έχει αγνά κοριτσάκια θα μας πάρουν με τις ντομάτες. Οι έρωτες πέθαναν τουλάχιστον στις δυτικού τύπου κοινωνίες. Το χρήμα στο επίκεντρο τώρα πια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Σλάβες γενικά έχουν αδυναμία στο παραδάκι.Τα έχουμε πει.
Ρωσίδα=γούνα
Πολωνέζα=νοίκι
Τσέχα=διακοπές
Ουκρανέζα=κινητό
Βασικές εξισώσεις που τετραγωνίζουν το πεδίο.
Με τις Τσέχες πρέπει να παρουσιάζεσαι πιο σοφιστικέ μεσογειακός,τρελαίνονται για Ιταλούς και γενικά λεπτεπίλεπτη κουλτούρα.Δεν πρέπει να εμφανίζεσαι σα βαρύμαγκας Βαλκάνιος όπως με τις Πολωνές.Οι Τσέχες είναι γενικά πολύ ευχάριστες στη συνομιλία αλλά πρέπει να έχεις τακτ είναι όλα indirect.Πάντως επειδή έχουν λεσβιακές τάσεις τους αρέσουν οι Ρωσίδες,Ουκρανές παρόλο που τις θεωρούν κάπως χυδαίες πόρνες όχι υψηλού επιπέδου όπως οι Τσέχες.
Οι Τσέχοι είναι οι πιο παθητικοί Σλάβοι.Δεν τρως ποτέ ξύλο στην Τσεχία.
Σε σειρά σλαβικής επιθετικότητας Ρώσοι>Σέρβοι>Πολωνοί>Ουκρανοί>Τσέχοι.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Δεν ξέρω,εσύ μπορεί να έχεις το κοκκαλακι της νυχτεριδας τελικα...

Επιμένω ότι ένας μέτριας εμφανισης,ανεξαρτήτου ηλικίας, ειδικά στην Πράγα και όχι σε κανά κωλοχωρι,Τσέχα 6 και άνω δεν μπορεί να χτυπήσει.

Το 2017 πάντως,η κατάσταση είναι ακριβώς έτσι.

Για ανω του 7 νέα Τσεχα,χωρίς να βάλεις χέρι στην τσέπη
Αν είσαι άνω των 35,άνω του 7 νεα Τσεχα θα βρεις μόνο σε Privat.

ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ;;; Εγω ειμαι 41... Λες να φαω ακυρο απο τις τσεχοπουλες;; Χαχα σιγα ρε αγορι... Εδω φανταζομαι Μιλαμε για γκομενες σλαβες ...τσεχες εστω !
Πανε κανε εσυ κροσφιτ κ 500 κοιλιακους στο τζιμ ενω εγω με προκοιλιακο χαχα κ με ευρωπαιο αερα θα τις ορτσαρω κ μετα πλαγιοδρομια τις 7+ Οτι ηλικια ναναι..βεβαια προτιμω τις 24+ Γυναικες βρε συ κ δεν ασχολουμαι με μυξιαριακα 18-23...

Τρεις λεξεις λες ρε τυπε πριβατ -τιντερ φιλτρα και γυμναστηρια ... :S

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
  • Like
Αντιδράσεις: yorkie

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Δεν ξέρω,εσύ μπορεί να έχεις το κοκκαλακι της νυχτεριδας τελικα...

Επιμένω ότι ένας μέτριας εμφανισης,ανεξαρτήτου ηλικίας, ειδικά στην Πράγα και όχι σε κανά κωλοχωρι,Τσέχα 6 και άνω δεν μπορεί να χτυπήσει.

Το 2017 πάντως,η κατάσταση είναι ακριβώς έτσι.

Για ανω του 7 νέα Τσεχα,χωρίς να βάλεις χέρι στην τσέπη
Αν είσαι άνω των 35,άνω του 7 νεα Τσεχα θα βρεις μόνο σε Privat.

ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ;;; Εγω ειμαι 41... Λες να φαω ακυρο απο τις τσεχοπουλες;; Χαχα σιγα ρε αγορι... Εδω φανταζομαι Μιλαμε για γκομενες σλαβες ...τσεχες εστω !
Πανε κανε εσυ κροσφιτ κ 500 κοιλιακους στο τζιμ ενω εγω με προκοιλιακο χαχα κ με ευρωπαιο αερα θα τις ορτσαρω κ μετα πλαγιοδρομια τις 7+ Οτι ηλικια ναναι..βεβαια προτιμω τις 24+ Γυναικες βρε συ κ δεν ασχολουμαι με μυξιαριακα 18-23...

Τρεις λεξεις λες ρε τυπε πριβατ -τιντερ φιλτρα και γυμναστηρια ... :S

αλλος ενας δον ζουαν με μπακα και καραφλα που με ευρωπαικο αερα γαμαει μουνια του 180 κμαν δεν εισαι μονος

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Αν και δεν έχω παει Τσεχία το thread έχει to ενδοαφέρον του.

Νομίζω ότι κάπου έχει χαθεί η μπάλα.Δεν νομίζω να χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβει κάποιος ότι εαν είσαι σχετικά εμφανίσιμος έχεις πιθανότητες να προσεγγίσεις γυναίκες.Η εμφάνιση είναι απο τα πρώτα που προσέχει ένας άνθρωπος.Δεν χρειάζεται να πας στην Τσεχία για να το μάθεις αυτό.Προφανως απο χώρα σε χώρα μπορει το ποσοστό των ανθρώπων που δίνει βάση στην εμφάνιση πρώτα να είναι διαφορετικό αλλά προφανώς η :
ομορφότερη,ψηλότερη,πιο γυμνασμένη κτλ έκδοση κάποιου θα έχει κάτα ένα μεγάλο ποσοστό μεγαλύτερη επιτυχία.

Από την άλλη εάν έχεις λεφτά μπορείς να έχεις επιτυχία ακόμα και αν σου λείπουν κάποια από τα παραπάνω.Σε αυτήν την περίπτωση επίσης από χώρα σε χώρα τα ποσοστά είναι διαφορετικά.Αν πας σε καμιά χώρα που πέφτει πείνα και έχεις λεφτά θα σε έχουν σαν βασιλιά.Αν διαθέτεις και τα 2 (ομορφιά+λεφτα) δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα εκτός φυσικά αν έχεις κάνα τρελό κουσούρι στο χαρακτήρα σου,αλλά ας αφήσουμε τα περί χαρακτήρα στην άκρη προς το παρών.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω ρε μάγκες είναι ότι κάποιοι έχουν μπει στην λογική των αριθμών κτλ.Π.χ ο Βαλκάνιος (no offence που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι) γράφει για 7αρια,8αρια κτλ.Πρώτα απ' ολα μια γυναίκα ή άνδρας που είναι π.χ 7αρι στα μάτια μας για κάποιον μπορεί να είναι 5αρι ή 9αρι.Οπότε πως είμαστε τόσο σίγουροι ότι ενα 5αρι στα δικά μας τα μάτια δεν μπορεί να ρίξει μια ωραία γκομένα;Πέρα του ότι κάποιος μπορεί να έχει καλό μπλα μπλα και να μην φοβάται να χωθεί, πολλές φορές η ομορφιά είναι υποκειμενική.Εντάξει σίγουρα υπάρχουν και κάποια standards αλλά ποτε δεν ξέρεις τι μπορεί να κουβαλάει στο κεφάλι της μια γυναίκα.

Περί ηλικίας.Εντάξει λογικό δεν είναι ρε μάγκες εαν είσαι 40+χρονών να μην έχεις μεγάλη επιτυχία σε πιτσιρίκια;Εκτός φυσικά αν είσαι η περίπτωση απο άποψη εμφάνισης.Δεν λέω ότι ένας 40αρης είναι γέρος αλλά ρε μάγκες μια 18χρόνη κοπέλα μπορεί να ήταν κόρη σου.Φυσικά έαν έχεις λεφτά και η άλλη ψάχνει κάνα λεφτά ανεξαρτήτου ηλικίας κάτι θα κάνεις.Αλλά από την άλλη βλέπω ένα κόλλημα με την ηλικία.Γράφει π.χ ο Βαλκάνιος ότι τώρα μπορώ να χτυπήσω αυτό το ηλικιακό group αλλά σε χ χρόνια που θα είμαι 35 δεν θα μπορώ.Να υποθέσω ότι εννοείς ότι δεν θα κάνει match η ηλικία σου στο age filter που βάζουν οι γκόμενες σε site τύπου tinder κτλ.;Γιατί αν μιλάμε για τον έξω κόσμο πως ακριβώς θα συμβεί αυτό;Δηλαδή αν είσαι 33 τώρα σε 2 χρόνια θα τρως άκυρο;Εκτός αν το γράφεις στο κούτελο σου ότι είσαι 35 πως ακριβώς θα συμβεί αυτό;Εντάξει απο τα 25 στα 35 μπορείς να δεις την διαφορά ηλικιακά.Αλλά απο τα 33 στα 35 ε δε νομίζω να αλλάξεις και τόσο.Επίσης εγώ για παράδειγμα που δεν είμαι ακόμα 35 (έχω μερικά χρονάκια να τα φτάσω) αλλά φαίνομαι τουλάχιστον 4-5 χρόνια νεότερος που σημαίνει ότι και στα 35 θα φαίνομαι για 30 (το 95 για να μην πω 99% της οικογένειας μου ακόμα και στα 50-60 φαίνεται νεότερο από το μέσο όρο) δεν θα μπορώ να ρίξω μια συγκεκριμένη γκόμενα που με γούσταρε όταν ήμουν 33 ή 34 μόλις πατήσω τα 35;Προφανώς όσο μεγαλώνεις θα είναι πιο δύσκολο να ρίξεις μια γκόμενα πολύ νεότερη σου αλλά δεν καταλαβαίνω αυτό το κόλλημα με τους αριθμούς.Εντάξει είπαμε υπάρχουν και κάποια standards που έχουμε ως άνθρωποι (είτε μιλάμε για άνδρες είτε για γυναίκες) αλλά η ζωή δεν είναι μόνο άσπρο ή μαύρο ή 0 και 1 για να μιλήσουμε και με όρους υπολογιστών.Θα συμφωνήσω ότι ένας που τρώει άκυρα όλη την ώρα στην Ελλάδα θα φάει παντού όπως και ένας που έχει επιτυχία στην Ελλάδα θα έχει επιτυχία παντού.Τα ποσοστά επιτυχίας ή αποτυχίας μπορεί να διαφέρουν αλλά σε κάθε περίπτωση αν δεν προσπαθήσεις δεν θα μάθεις και την αλήθεια.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Το είπες και μόνος σου τύπε μου. Η κοπέλα πληρώνεται από το ινσταγκραμ. Κάτσε εσύ και οι υπόλοιποι να πιστεύετε ότι δεν είναι Γκολντ ντιγκερ. Σιγά να μην στο πει κιόλας.

Δεν πληρώνεται από το Instagram,από ταξιδιωτικο γραφείο πληρώνεται σαν travel blogger των προορισμων του γραφειου.
Αν τα βίντεό της  κανουν περισσοτερα από 1000views πληρώνεται χρημάτων πέρα των εξόδων της.
Στο πιο sexy video της,φοράει μαγιό με παρεό.
Προφανως προκειται για κρυφοβιζιτα, φως φανάρι...

Και όλες αυτες στο instagram(που στην Ευρωπη όποια γκόμενα είναι πανω από 6άρι έχει instagram) είναι gold digger.
Που ανάθεμα αν έχω γαμησει γκόμενα από Tinder που δεν είχε δυνατό instagram.Τώρα τι gold να εψαχναν σε μένα..Τελοσπάντων..

Θες να ανεβασω ματς προσφατο να σου κλεισω το στομα;

Δούκα ανθυποτρολ,η φωτό του avatar σου(που δεν είσαι εσύ) το μονο ματς που θα μπορούσε να κάνει είναι με καμιά μπατσίνα της Δίωξης Παιδεραστών.

Γενικά όσοι θιχτήκατε καταλάβετε πως ότι γράφω αφορά το μεσο όρο,τον μέσο 30άρη,τον μέσο 40άρη..
Έχω γράψει ότι μέλος 40+ του forum ήρθε και γαμησε και έσπειρε,άλλος ίδιας ηλικίας τα πήγε καλά,αλλά η πλειοψηφία των 40+ τουριστών όλων των φυλών,δεν έχουν πρόσβαση σε νέες Τσέχες χωρίς να πληρώσουν.

Αν θέλετε να το επιβεβαιώσετε,πάρτε αεροπλανάκι και ελάτε.
Απλά μετά να γράψετε πόσο νόστιμη ειναι η τσέχικη χυλόπιτα,μη σας πιάσουν οι ντροπές αποτομα και εξαφανιστειτε :rolleyes:

αλλος ενας δον ζουαν με μπακα και καραφλα που με ευρωπαικο αερα γαμαει μουνια του 180 κμαν δεν εισαι μονος

Με λεφτά/ανταλλάγματα γαμάει και αν είσαι στα ίδια κυβικά με αυτόν,ΜΟΝΟ με λεφτά/ανταλλάγματα θα γαμησεις και εσυ.

Νομίζω ότι κάπου έχει χαθεί η μπάλα.Δεν νομίζω να χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβει κάποιος ότι εαν είσαι σχετικά εμφανίσιμος έχεις πιθανότητες να προσεγγίσεις γυναίκες.Η εμφάνιση είναι απο τα πρώτα που προσέχει ένας άνθρωπος.Δεν χρειάζεται να πας στην Τσεχία για να το μάθεις αυτό.Προφανως απο χώρα σε χώρα μπορει το ποσοστό των ανθρώπων που δίνει βάση στην εμφάνιση πρώτα να είναι διαφορετικό αλλά προφανώς η :
ομορφότερη,ψηλότερη,πιο γυμνασμένη κτλ έκδοση κάποιου θα έχει κάτα ένα μεγάλο ποσοστό μεγαλύτερη επιτυχία.

Η μεγαλυτερη ψευδαίσθηση κάποιων,είναι πως θα ρίξουν 7άρια και 8άρια σε Σλαβικη χώρα,ενώ δεν μπορούν να ρίξουν ούτε 5άρι ελλεηνίδα=3άρι Σλάβα.
Σε αυτή την ψευδαίσθηση συνετέλεσαν τα πολλά παραμύθια που γραφονται εδώ και χρόνια στα Σλαβικά thread.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω ρε μάγκες είναι ότι κάποιοι έχουν μπει στην λογική των αριθμών κτλ.Π.χ ο Βαλκάνιος (no offence που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι) γράφει για 7αρια,8αρια κτλ.Πρώτα απ' ολα μια γυναίκα ή άνδρας που είναι π.χ 7αρι στα μάτια μας για κάποιον μπορεί να είναι 5αρι ή 9αρι.Οπότε πως είμαστε τόσο σίγουροι ότι ενα 5αρι στα δικά μας τα μάτια δεν μπορεί να ρίξει μια ωραία γκομένα;Πέρα του ότι κάποιος μπορεί να έχει καλό μπλα μπλα και να μην φοβάται να χωθεί, πολλές φορές η ομορφιά είναι υποκειμενική.Εντάξει σίγουρα υπάρχουν και κάποια standards αλλά ποτε δεν ξέρεις τι μπορεί να κουβαλάει στο κεφάλι της μια γυναίκα.

΄΄Έτσι βαθμολογουν σε όλα τα forum για να υπάρχει ένας μπούσουλας.Αφορα βαθμολόγιση μόνο της εμφάνισης,με αντικειμενικα κριτήρια.
Δηλαδή εσένα μπορεί να σου αρέσει η Ειρήνη Παπαδοπούλου και να της βάζεις 8,αλλά στην ευρωπαική πιατσα,μια τετοια τάπα δεν μπορεί να ειναι 8

Περί ηλικίας.Εντάξει λογικό δεν είναι ρε μάγκες εαν είσαι 40+χρονών να μην έχεις μεγάλη επιτυχία σε πιτσιρίκια;

Είναι που γαμάνε πιτσιρικες ελληνιδες και θα έρθουν να μαμήσουν και Σλάβες,που τα ηλικιακά κριτήρια είναι 10 φορές πιο αυστηρα.

Γράφει π.χ ο Βαλκάνιος ότι τώρα μπορώ να χτυπήσω αυτό το ηλικιακό group αλλά σε χ χρόνια που θα είμαι 35 δεν θα μπορώ.Να υποθέσω ότι εννοείς ότι δεν θα κάνει match η ηλικία σου στο age filter που βάζουν οι γκόμενες σε site τύπου tinder κτλ.;Γιατί αν μιλάμε για τον έξω κόσμο πως ακριβώς θα συμβεί αυτό;Δηλαδή αν είσαι 33 τώρα σε 2 χρόνια θα τρως άκυρο;

Το πρώτο είναι ακριβώς αυτο που έγραψες.
Μια 23άρα Τσεχα για παραδειγμα,έχει age filter 23-28.
Η 25άρα 25-30 και πάει λέγοντας.
Στον έξω κόσμο,ακόμη και αν φαίνεσαι μικρότερος η Σλάβα γκόμενα τα μετράει ως εξής:
"Α,τελικά αν και μοιάζεις 28,εισαι 33.
Εγώ που είμαι 24 και μου ρίχνεις τελικά σχεδον δεκαετία,βγαίνω ριγμένη.Μπορώ να πετύχω κάτι καλύτερο για μένα."

Δε μιλαω για ενα απλό γαμήσι,αλλά για γνωριμια που να τραβηξει έστω και λίγο.
Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για λαούς με τρομερή εμμονή με την εμφάνιση,καμία σχέση με τις ελληνίδες ή βορειοευρωπαιες.
Και με στερεότυπα όσο αφορά την ηλικία.

Δηλαδή τι νομίζατε;
Ότι σε μια κοινωνια που η 30αρα Τσέχα θεωρείται γριά,ο 40άρης τι θεωρείται;
΄Ώριμος και σοφός άντρας; :2funny:
Μόνο άμα έχει λεφτά,μπορεί να καβαντζώσει καμιά ελαφρόμυαλη σπονσορέτα.Αλλιώς,τον πούλο..

Τα κολλήματα από γκόμενες λόγω ηλικιας που έχω αντιμετωπίσει εδω και Πολωνία,δεν τα έχω αντιμετωπίσει ποτέ Ελλάδα-Γερμανία.

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Βαλκάνιε ξέρεις εκεί τα κατατόπια οπότε δεν επιμένω για το θέμα της ηλικίας.Η αλήθεια είναι ότι 10 χρόνια διαφορά είναι αρκετά κατά την άποψη μου.Μπορεί το σκεπτικό του "μπορώ να πετύχω κάτι καλύτερο για μένα" να μην το θεωρώ σωστό αλλά και εγώ προσωπικά δεν θα έκανα σχέση με μια 10 μικρότερη μου.Θα μου πεις τώρα είμαι 29 και μπορεί να μην μου κάνει τόσο εντύπωση μια 19αρα.Πάντως στο θέμα της εμφάνισης συμφωνω μαζί σου.Αν και όπως είπα καμιά φορά αυτό είναι και υποκειμενικό,δεν μπορεί να μου είσαι σαπιοκοιλιάς και λέτσος και να μου θέλεις το γκομενάκι που είναι στην τρίχα.Είχα γράψει κάτι παρόμοιο σε άλλο θέμα εδώ στο site και μου είχε απαντήσει κάποιος ότι κουβέντες περί εμφάνισης κάνουν οι γκόμενες.Από εκεί καταλαβαίνεις λόγική.Και εγώ δεν γουστάρω πατσάδες αλλά κοιτάζω να είμαι και εγώ κομπλέ.Στην τελική άμα δεν γουστάρεις το γυμναστήριο,πρόσεχε λίγο την διατροφή σου,περπάτα όσο μπορείς και θα χάσεις κιλά.Πρώτα απ'ολα το κάνεις για τον εαυτό σου και απο εκεί και πέρα αυξάνεις και τις πιθανότητες σου να χτυπήσεις κάτι καλύτερο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Μπορεί το σκεπτικό του "μπορώ να πετύχω κάτι καλύτερο για μένα" να μην το θεωρώ σωστό

Η Σλαβική γυναικεία λογικη,έχει χαρακτήρα συνδιαλλαγής,έστω και αν πλεον δε μιλάμε για άντρα χορηγό-προστάτη και γυναίκα νοικοκυρά, όπως παλιά.
Οι Τσέχες και φεμινιστριες την έχουν δει και ανεξάρτητες,απλά κάποια πράγματα,ακόμη,δεν εχουν αλλαξει.

Π.χ.οι Γερμανιδες είναι μεγαλωμένες να βλέπουν λιγότερο επιφανειακά κάποια πράγματα,να κοιτάζουν πέρα από την εμφάνιση,να δίνουν έμφαση σε χαρακτήρα και προσωπικότητα του άλλου.Ακόμη τους λένε να σπουδάζουν και για οικογένεια κοιτάνε γυρω στα 30.Η Γερμανιδα θα προσέξει πως θα ντυθεί αν είναι να βγει ραντεβου ή σε κανά γάμο,τις άλλες μέρες νοιαζεται να ειναι απλά άνετη και ας ντύνεται σαν άντρας.

Οι Σλάβες κάνουν τα ακριβως αντίθετα.
Υπάρχουν τεράστιες διαφορές για παράδειγμα μεταξύ Τσέχων και Πολωνέζων,αλλά υπακουουν σε ένα γενικό Σλαβικό πλαίσιο.
Π.χ.ξέρω Τσέχες που δεν έχουν καλοκαιρινά παντελόνια ή σόρτς.
Κανένα.Μόνο φορέματα και φούστες.

Κάθε κοινωνία έχει άλλο αξιακό σύστημα και άλλα ήθη.
Πλέον γράφω κάποια πράγματα εκ των εσω,που σαν τουρίστας δε θα τα γνώριζα ποτέ.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δούκα ανθυποτρολ,η φωτό του avatar σου(που δεν είσαι εσύ) το μονο ματς που θα μπορούσε να κάνει είναι με καμιά μπατσίνα της Δίωξης Παιδεραστών.

Νεοπα ποντικαρα να μιλας με σεβασμο στο ΔΟΥΚΑ!

Τωρα θα σου ριξω το ματς στα μουτρα γιατι μας τα εχεις κανει τσουρεκια με τους νεους τους ψηλους και τους μποντιμπιλντεραδες!

Οσο για τη φωτογραφια μπορει να ειμαι εγω, μπορει να ειναι καποιος φτυστος εγω. Στην πιατσα με ξερει πολυς κοσμος, δεν ειμαι απροσωπος.

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ οχι μπας κλας βαλκανιος!

Συνημμένα

• AirBrush_20170724152223.jpg
    AirBrush_20170724152223.jpg
    752 KB · Εμφανίσεις: 53

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.078
Πόντοι
7.216
Εμανα η φάτσα της εικονας προφίλ του δούκα (είτε είναι είτε οχι ο ιδιος) μου θυμίζει τον...

Συνημμένα

• panousis.jpg
    panousis.jpg
    49,1 KB · Εμφανίσεις: 24

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ετη φωτος ο Ελληνας πανω απο τον βαλκανικο κομπλεξισμο.

Εμεις μαγκες ειμαστε μεσογειακοι. Μπερλουσκονηδες. Τι σχεση εχουμε με τον πολιτισμο των μουσκουλων και των πιτμπουλ; Η λεξη βαλκανια ειναι υποτιμητικη σε ολη την Ευρωπη. Ντροπη Ελληνες να ταυτιζονται με κατωτερους τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom