Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 572K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φιλε βαλκανιε δεν εχω ιδεα τι τρεχει στην τσεχια γκομενικα και ουτε που με νοιαζει. Αλλα εξηγησε μου σε παρακαλω γιατι νας θεωρουν οι τσεχες κατωτερους πολιτισμικα. Απο το μειον απειρο μεχρι το 1918, ηταν αποικια-δουλοι των γερμανοειδων. Στον Β' παγκοσμιο δεν εριξαν μια ντουφεκια. Ζησαν 50 χρονια κομμουνιστικη δικτατορια. Δεν μπορω να σκεφτω εναν τσεχο αθλητη, καλλιτεχνη, επιστημονα,επιχειρηματια. Οτι αναπτυξη εχουν τη χρωστουν στην εγγυτητα με τις γερμανοφωνες χωρες και στην κουλτουρα που μοιραζονται μαζι τους λογω της προηγουμενης υποτελειας τους σε αυτους. Ακομα και τωρα που μιλαμε η χρεοκοπημενη ελλαδα θα μπορουσε να καταλαβει την τσεχια σε καμια βδομαδα, μονο με την αστυνομια, χωρις το στρατο. Εχουμε κατακτήσει την ανεξαρτησια μας πολεμωντας συνεχως για εναν αιωνα, εκεινοι την πηραν δωρο. Ολες οι προηγμενες χωρες του κοσμου ειναι γεματες ελληνες επιστήμονες, επιχειρηματίες, φοιτητες καικαθηγητες στα μεγαλυτερα πανεπιστημια. Οι τσεχοι μονο πουτανες εξαγουν, εστω και τις ομορφοτερες. Συγνωμη για το σεντονι αλλα ειναι ειλικρινης η απορια μου.

ποια Τσεχια μωρε; περα απο την Πραγα τα υπολοιπα κατι αθλια καταθλιπτικα κολοχωρια ειναι

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
τελειως σαπιες οι τσεχες κ απο πραγκ

βρωμιαρες κ βλαχαδερα
.

Σαπιες οι τσεχες μπαζα οι αγγλιδες ....γεια σου μαρλον μπραντο του λουτον...!
τι εγινε αγορι εμαθες κανα κλαμπ καμμια κινηση;;; ..χαχα
εκανες κανα ινσταφακ στο νησι ´η μονο τρως ναγκετς με το κιλο !!!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Α,διπλα μου εχω ένα γνωστό call girl της Πράγας,
που έχουμε ξεκόψει την πελατειακή μας αρχικη σχεση
και πάμε κανα γυμναστήριο μαζι,βγαίνουμε καμια φορά,κ.λ.π.

Της έχω πει αυτα με περί γαλακτομπουρεκου,θαλασσινών και διακοπων,
και εκλασε στο γελιο.
26 χρονών,άλλα βιωματα..

Χαχα αν της ελεγες εκει στα γυμναστηρια για καμμια σαλατα φιτνες με τοματινια πυργου κ τονο ριο μαρε με ροκα μπαλσαμικο και επιδορπιο οχι φροζεν γιογκουρτ αλλα ρυζογαλο θα εχυνε πανω στην μπαρα !!!

Τα λαικα κοριτσια θελουν γλυκο!!!κ το γαλακτομπουρεκο ειναι μαστ για πιπες!

Κμαν φοβερε !

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Χαχα αν της ελεγες εκει στα γυμναστηρια για καμμια σαλατα φιτνες με τοματινια πυργου κ τονο ριο μαρε με ροκα μπαλσαμικο και επιδορπιο οχι φροζεν γιογκουρτ αλλα ρυζογαλο θα εχυνε πανω στην μπαρα !!!

Κμαν φοβερε !

Κμαν φοβερε !
Για να εξιταρει κάποιος την γκομενα πρέπει να της πει οτι το γαλακτομπούρεκο είναι από την Στάνη (Ομόνοια αρεϊ) ή τον άλλο που έχει κατάστημα στον Άγιο Νικόλαο στο σταθμό του ΗΣΑΠ.
Αλλά ρε τύποι για πιπα τι γαλακτομπούρεκο μου λέτε. Πως θα απλωθεί πάνω στην πουτσα αυτό το πράγμα. Μέλι Ελάτης ή θυμαρίσιο είναι εύκολο χρήμα το και πιο διεγερτικό και για την γκομενα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
ποια Τσεχια μωρε; περα απο την Πραγα τα υπολοιπα κατι αθλια καταθλιπτικα κολοχωρια ειναι

Αυτό ισχύει για όλη την Σλαβική επαρχία.Ακόμη και αν συγκρίνουμε ελληνική επαρχία εν έτη 2017,με Τσεχικά,Πολωνικά,κ.λ.π. χωριά και κωμοπόλεις αντίστοιχου πληθυσμού,τους ρίχνουμε στα αυτιά.
Η Πράγα είναι απο αλλο ανέκδοτο και είναι η πιο μάχιμη Σλαβική πολη,αν τη συγκρίνω με την Θεσσαλονίκη που είναι στα ίδια κυβικά,η Πραγα είναι σαφως πιο δυνατή σε όλους τους τομείς.

Της έδειξες το διάλογο στα τσεχικα?Ρωτα την αν εφαρμοζεται.
Θα σου πει ναι αν η κοπέλα είναι από μικρή πόλη η χωριό.

Το συγκεκριμένο σου post,το ειχα απαγγείλει σε περισσοτερες από μια Τσέχες και η αντίδρασή τους ήταν σαν να διαβάζω σε 20χρονες ελληνίδες ατάκες Γκουσγκούνη. :grin:

Δεν τους αφορά ρε συ το πακετο διακοπές-μπαρμπούνια,κ.λ.π.
Πρόκειται για άλλη γενιά.Και γαλακτομπούρεκο που τους αγορασα γιατί δεν ήξεραν τι είναι,ένα κομμάτι έφαγαν.
Δυτικές είναι οι μικρές.Γυμναστήρια,μόδα,ταξίδια,instagram...

Όσο περί διακοπών,εδω την έχουν δει όπως και οι λοιπές Ευρωπαιες της γενιάς τους,πολυταξιδεμένες με φωτο στο instagram και το fb.
Πέρα από τις απευθείας πτήσεις από Πράγα,κοίτα και το κλασσικό που κάνουν οι Τσέχοι μέσω Λονδίνου

k5RWuYH.jpg

100 προορισμοί,από Λανθαρότε και Κανάρια,μέχρι Ρόδο με αστείο κόστος..

Εσύ πήγαινες τις θείες τους στην Αίγινα και χαίρονταν κιόλας..
Άλλες εποχές..

Φιλε βαλκανιε δεν εχω ιδεα τι τρεχει στην τσεχια γκομενικα και ουτε που με νοιαζει. Αλλα εξηγησε μου σε παρακαλω γιατι νας θεωρουν οι τσεχες κατωτερους πολιτισμικα. Απο το μειον απειρο μεχρι το 1918, ηταν αποικια-δουλοι των γερμανοειδων. Στον Β' παγκοσμιο δεν εριξαν μια ντουφεκια. Ζησαν 50 χρονια κομμουνιστικη δικτατορια. Δεν μπορω να σκεφτω εναν τσεχο αθλητη, καλλιτεχνη, επιστημονα,επιχειρηματια. Οτι αναπτυξη εχουν τη χρωστουν στην εγγυτητα με τις γερμανοφωνες χωρες και στην κουλτουρα που μοιραζονται μαζι τους λογω της προηγουμενης υποτελειας τους σε αυτους. Ακομα και τωρα που μιλαμε η χρεοκοπημενη ελλαδα θα μπορουσε να καταλαβει την τσεχια σε καμια βδομαδα, μονο με την αστυνομια, χωρις το στρατο. Εχουμε κατακτήσει την ανεξαρτησια μας πολεμωντας συνεχως για εναν αιωνα, εκεινοι την πηραν δωρο. Ολες οι προηγμενες χωρες του κοσμου ειναι γεματες ελληνες επιστήμονες, επιχειρηματίες, φοιτητες καικαθηγητες στα μεγαλυτερα πανεπιστημια. Οι τσεχοι μονο πουτανες εξαγουν, εστω και τις ομορφοτερες. Συγνωμη για το σεντονι αλλα ειναι ειλικρινης η απορια μου.

Κοίτα,καλά τα γράφεις,αλλά η γενιά που αναφερομαι(18-27) σε πανευρωπαϊκό επίπεδο,δεν τα σκέφτεται έτσι.
Αν και σπουδαζουν,στερούνται γενικης παιδείας,οπότε ανάθεμα αν ξέρουν την ιστορικη/πολιτιτισμική πορεία καθε χώρας.

Όμως με τα δικά τους κριτήρια,τους δίνω δικιο.
Και εξηγουμαι..

Η τελευταία μας αναλαμπή σαν χώρα ηταν το 2004 με την Ολυμπιάδα,χτυπήσαμε και Euro,ακόμη και Eurovision..
Μετά μας έπαιξε και το Hollywood καλά με Μέγα Αλέξανδρο,Τροία,300.

Όμως το 2004,η σημερινη 25 χρονη ήταν 12 χρονων..
Έκτοτε,με ενορχηστρωτές τα γερμανικά ΜΜΕ,γίναμε οι κλέφτες των ευρωπαϊκών κονδυλίων,οι τεμπέληδες που αράζουμε 12 μήνες στην παραλία.
Παραλληλα η εικόνα της χώρας προς τα έξω είναι ιλαροτραγική.
Ο λαός που πίνει φραπελιά για πάσα νόσο και μαλακία,ο αρτέμης σώρρας,
ο πρωθυπουργός που κάνει το Όχι->ναι,που λέει ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα..

Νομίζετε ότι δεν εχει παίξει Γερμανία,αλλά και εδώ ρεπορτάζ περί σωρρα;Γελάνε οι άνθρωποι..

Έτσι λοιπόν μας ξέρουν οι 25χρονες Τσέχες..
Σαν γραφικούς τεμπελχαναδες.

Ύστερα οι Τσέχοι/ες ταξιδεύουν Ελλάδα.
Πέρα από το όμορφο του τόπου,όλοι μου έχουν πει ότι το πέρασμα τους από Αθήνα ήταν πολιτισμικό σοκ.
Βρωμιά,λάθρο,οι αλλες πέτυχαν και πορεία/επεισόδια,τι εικόνα να έχουν..

Αν έρθεις Πραγα θα διαπιστώσεις ότι πρόκειται για ασφαλή πόλη,
με καλό βιοτικό επίπεδο και πνευματικά πάρα πολύ δυνατή.

Ναι,μπορεί να εξάγουμε επιστημονες όπως λες,αλλά εμείς πάντα σκεφτόμαστε/ενεργούμε σαν μονάδες.
Αυτοί ενεργούνε σαν σύνολο και παρουσιάζουν πολύ καλυτερη εικόνα/αποτέλεσμα.

Μπορω να γραψω κι άλλα περί του θέματος αλλά ας πάω να την πέσω για ύπνο..

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Το συγκεκριμένο σου post,το ειχα απαγγείλει σε περισσοτερες από μια Τσέχες και η αντίδρασή τους ήταν σαν να διαβάζω σε 20χρονες ελληνίδες ατάκες Γκουσγκούνη. :grin:

Δεν τους αφορά ρε συ το πακετο διακοπές-μπαρμπούνια,κ.λ.π.
Πρόκειται για άλλη γενιά.Και γαλακτομπούρεκο που τους αγορασα γιατί δεν ήξεραν τι είναι,ένα κομμάτι έφαγαν.
Δυτικές είναι οι μικρές.Γυμναστήρια,μόδα,ταξίδια,instagram...

Στη Δυση το παραδοσιακο εχει ξαναγινει τρεντυ και χαι κλας. Οσο πιο smug τοσο περισσοτερο πρεπει να ψαχνεις τις αυθεντικες εμπειριες με τη χαμογελαστη γιαγια του χωριου.

Απ οτι καταλαβαινω απο εσας αλλα και τον Δημητρακη ειναι οτι οι Σλαβες ζουν τωρα την κουλτουρα των 90s δλδ ξενομανια, γιαπισμος, ακριβα αμαξια, πουλ μουρ, επιδειξη χρηματος.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Οι Αμερικανοι της υψηλης κοινωνιας γουσταρουν αυτο που βλεπετε στο βιντεο:

Nonna's food! Ουτε σουσι, ουτε αμερικαν πιτσα. Ζητανε artisanal and authentic.

Οποιος παρακολουθει τα γαστριμαργικα trend μπορει να ξεχωρισει τις κοινωνικες ταξεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βασικά είναι συνέχεια το ίδιο φαινόμενο.Ολοι τρώνε στα σλαβικά μουνολίβαδα και μόλις λαδώσει το αντεράκι τους μουνί βγάζουν τη θεωρία οτι είναι ανώτεροι.Δηλαδή λένε οι γκόμενες εδώ δεν πάνε με τον καθένα Ελληνα αλλά μόνο με εμένα που είμαι ψηλός,μπρατσέτο ή μόνο με εμένα που έχω λέγειν και πουλάω καλό παραμυθάκι ή μόνο με εμένα που σκάω πακέτα.Αν είσαι στούμπος,μεσήλικας,καράφλας,κοιλαράς,άφραγκος,χωρίς κύκλο,χωρίς καλό μπλα μπλα δεν έχεις τύχη.Εγώ γαμάω παρόλο που είμαι Ελληνας αλλά είμαι εξαίρεση στον κανόνα.
Αντίθετα ο βαλκανιοπουτσισμός ως θεωρία αποδέχεται την ύπαρξη Balkan πέους ως αναγκαία και ικανή συνθήκη για να ξεπουτσιαστεί κάποιος στα σλαβικά μουνολίβαδα.Δεν απαιτείται καμιά πρόσθετη ιδιότητα χρειάζεται μόνο εξάσκηση στο πεδίο.Οι ένδοξοι Βαλκάνιοι πεοφόροι οργώνουν με τις πούτσες τους τα έσχατα της Ευρώπης φέρνοντας την ανώτερη βαλκανική κουλτούρα και τα φώτα του πολιτισμού στους τυχερούς λαούς που τους υποδέχονται.Αναβαθμίζουμε και γενετικά τις περιοχές με το ανώτερό μας σπέρμα.
Συνεπώς αψηφήστε τις προειδοποιήσεις περί του αντιθέτου και ξεχυθείτε με όρθιες τις ψωλές στην κατάκτηση των μουνίων αν σέβεστε τον πούτσο σας.
Το άλλο φαινόμενο είναι να εκθειάζουν το μέρος που μένουν.Οχι,δεν είναι ψώλες οι Πολωνές η Βαρσοβία είναι στην αιχμή της τεχνολογίας,όλες έχουν τοπ επαγγέλματα καθαρίζουν αέρα χιλιάρες.Οχι,δεν πηδιούνται άνετα οι Τσέχες όλες είναι σε Λαμποργκίνι και Φερράρι.Ούτε οι Ρωσίδες της Αγίας Πετρούπολης το δίνουν αν δεν έχεις κεντρικό διαμέρισμα και ακριβό αμάξι.Και στο Κίεβο όλες καθαρίζουν τα δεκαχίλιαρα με τα ταξίδια στο Ντουμπάι τι να σε κάνουν εσένα τον κακομοίρη?

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ας σου δωσω και εγω λίγη τροφη για σκέψη...

Δες λιγάκι πόσος κόσμος στο forum έχει,δικαίως ή αδίκως, θέμα με τις ελλεηνίδες.

Θες να αφήσω έναν άνθρωπο να καλλιεργεί στα μέλη αυταπάτες για δηθεν 18χρονες Σλάβες που λιποθυμάνε από τη καύλα με το που οσμίζονται Μπάλκαν πέος;

Που κάνει αυτοπροβολή καμακώνοντας με υπέρογκα ποσά που η πλειοψηφία του forum δε διαθέτει;

Που ανάθεμα αν έχει γαμήσει γκόμενα χωρίς υλικό αντάλλαγμα και μας γράφει για τις συνθήκες στην Πράγα το 2003,το 2005 και το 2009,σαν να ταν χθες;

Άμα θες να χαιδεύουμε αυτιά,be my guest φίλε..

Όσο περί ενημερωσης,εγω πάντα είμαι ξεκάθαρος όταν μιλαω για πουτάνες ή μη.
Έχω αναφερθεί εκτενως και στις δυο περιπτώσεις.
Άμα εσύ καταλαβεις στα post του kman,αν μιλαει για δημοσίας χρήσης γκομενες ή μη,
αν βρεθει ΕΝΑ μέλος να πει οτι ο kman του εκανε πάσα μουνί,
εμένα γράψε μου..
Στο "Τσέχικο bou" εχω κοντα στις 90 κριτικες στα Αγγλικα και οποιος ερχεται εδώ τον στέλνω συστημένο σε κοπελα του γούστου του.
Δηλαδη καταφερνουμε το μεγιστο δυνατό vfm,σε μια πόλη που οταν ξεκίνησα εγω πέρα από τις οδηγιες κάποιων μελών,ήμουν τελείως στα τυφλα και έφαγα αρχικα κάποιες καλές σφαλιαρες στο πληρωμένο μέχρι να παρω τα χαμπάρια μου.

Έχεις τον σεβασμό μου έτσι όπως το θέτεις. :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Οι Τσέχοι πριν το ΒΠΠ παρήγαγαν ένα από τα καλύτερα τανκς στον κόσμο το Τ38 που χρησιμοποίησαν αργότερα οι Γερμανοί στο ανατολικό μέτωπο.Ο Ε.Σ. την ίδια εποχή δεν είχε ούτε ένα τανκ και η Ελλάδα και σήμερα ακόμα δεν παράγει τανκς.Οι Τσέχοι κατασκεύαζαν τα πάντα αεροπλάνα,πυροβόλα κτλ και πολύ καλής ποιότητας.Εχουν μια εταιρία με brand name τη Skoda,η Ελλάδα πόσες παγκοσμίως γνωστές εταιρίες έχει?
Εχουν βγάλει πάρα πολλούς επιστήμονες,λογοτέχνες,σκηνοθέτες κτλ παγκοσμίου φήμης.
Η Τσεχία ήταν ιστορικά η πλουσιότερη περιοχή της Αυστροουγγαρίας,πιο πριν το 1600 η Πράγα ήταν η πλουσιότερη πόλη στον κόσμο.Απλά μετά τις καταστροφές που υπέστησαν στον τριακονταετή πόλεμο αποφάσισαν να μην πολεμήσουν ποτέ ξανά.Ετσι επί Αυστροουγγαρίας ήταν φανατικοί οπαδοί του Κάιζερ,μετά τον πόλεμο της Αντάντ,επί Χίτλερ υποστήριζαν Χίτλερ,επί σοβιετικής Ενωσης ψήφισαν κομμουνιστές(η μόνη χώρα του μπλοκ που εξέλεξε κομμουνιστές στην κυβέρνηση το 1948 με εκλογές) και τώρα είναι φανατικοί ΕΕ και ευρωπαιστές.Προσαρμόζονται πάντα στον ισχυρότερο και για αυτό και διατηρούν άθικτες τις υποδομές και τα μεγαλεία.Η χώρα δεν έχει βομβαρδιστεί ποτέ,έχει να δει πόλεμο από το 1640 ενώ έχουν περάσει οι πάντες από μέσα.
Ετσι και οι Τσέχες υποτάσσονται πάντα εκ του φυσικού στην ανώτερη δύναμη και ανοίγουν τα πόδια έστω και αν προβάλλουν παθητική αντίσταση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό ισχύει για όλη την Σλαβική επαρχία.Ακόμη και αν συγκρίνουμε ελληνική επαρχία εν έτη 2017,με Τσεχικά,Πολωνικά,κ.λ.π. χωριά και κωμοπόλεις αντίστοιχου πληθυσμού,τους ρίχνουμε στα αυτιά.
Η Πράγα είναι απο αλλο ανέκδοτο και είναι η πιο μάχιμη Σλαβική πολη,αν τη συγκρίνω με την Θεσσαλονίκη που είναι στα ίδια κυβικά,η Πραγα είναι σαφως πιο δυνατή σε όλους τους τομείς.

Μην το λες.Τσεχία έχει μερικές γαμάτες επαρχιακές πόλεις όπως Plzen,Olomouc,Brno,Ceske Budejovice,Marianske Lazne κτλ που συγκρίνονται με high class θέρετρα και πόλεις σε Αυστρία,Βαυαρία οπότε καμία σχέση με ελληνική επαρχία.
Βέβαια άπαξ και φύγεις από κέντρο αρχίζει η κομμουνιστική αρχιτεκτονική,δεκτό.Αλλά το κέντρο γαμάει,ενώ Ελλάδα τα κέντρα των πόλεων δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Εδώ είναι ας πούμε το κέντρο του Olomouc φοιτητουπόλεως με 2 πανεπιστήμια και τρελλό μουνί.Αμα βρεις τέτοιο κέντρο Ελλάδα,σφύρα μου κλέφτικα.

LqvhDv.jpg

Θυμάμαι να γαμάω τη γκόμενα το 2009 και να βλέπω αυτήν ακριβώς τη θέα από τη σοφίτα του κεντρικού σπιτιού της.
Γενικά η σλαβική αρχιτεκτονική σε καυλώνει ο πότσος σηκώνεται 3 πόντους παραπάνω μόνο και μόνο λόγω της ατμόσφαιρας.Πού να ξεπροβάλουν και τα μουνάκια με τις σμιλεμένες ποδάρες τη νύχτα και να συμπληρωθεί το σκηνικό.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Οι Τσέχοι πριν το ΒΠΠ παρήγαγαν ένα από τα καλύτερα τανκς στον κόσμο το Τ38 που χρησιμοποίησαν αργότερα οι Γερμανοί στο ανατολικό μέτωπο.Ο Ε.Σ. την ίδια εποχή δεν είχε ούτε ένα τανκ και η Ελλάδα και σήμερα ακόμα δεν παράγει τανκς.Οι Τσέχοι κατασκεύαζαν τα πάντα αεροπλάνα,πυροβόλα κτλ και πολύ καλής ποιότητας.Εχουν μια εταιρία με brand name τη Skoda,η Ελλάδα πόσες παγκοσμίως γνωστές εταιρίες έχει?
Εχουν βγάλει πάρα πολλούς επιστήμονες,λογοτέχνες,σκηνοθέτες κτλ παγκοσμίου φήμης.
Η Τσεχία ήταν ιστορικά η πλουσιότερη περιοχή της Αυστροουγγαρίας,πιο πριν το 1600 η Πράγα ήταν η πλουσιότερη πόλη στον κόσμο.Απλά μετά τις καταστροφές που υπέστησαν στον τριακονταετή πόλεμο αποφάσισαν να μην πολεμήσουν ποτέ ξανά.Ετσι επί Αυστροουγγαρίας ήταν φανατικοί οπαδοί του Κάιζερ,μετά τον πόλεμο της Αντάντ,επί Χίτλερ υποστήριζαν Χίτλερ,επί σοβιετικής Ενωσης ψήφισαν κομμουνιστές(η μόνη χώρα του μπλοκ που εξέλεξε κομμουνιστές στην κυβέρνηση το 1948 με εκλογές) και τώρα είναι φανατικοί ΕΕ και ευρωπαιστές.Προσαρμόζονται πάντα στον ισχυρότερο και για αυτό και διατηρούν άθικτες τις υποδομές και τα μεγαλεία.Η χώρα δεν έχει βομβαρδιστεί ποτέ,έχει να δει πόλεμο από το 1640 ενώ έχουν περάσει οι πάντες από μέσα.
Ετσι και οι Τσέχες υποτάσσονται πάντα εκ του φυσικού στην ανώτερη δύναμη και ανοίγουν τα πόδια έστω και αν προβάλλουν παθητική αντίσταση.
Πολύ ποιοτική ιστορική αναφορά :dancing:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Βασικά είναι συνέχεια το ίδιο φαινόμενο.Ολοι τρώνε στα σλαβικά μουνολίβαδα και μόλις λαδώσει το αντεράκι τους μουνί βγάζουν τη θεωρία οτι είναι πρέπει να αγωνιζονται ώστε να ειναι ανώτεροι από το μεσο ορο.Δηλαδή λένε οι γκόμενες εδώ δεν πάνε με τον καθένα Ελληνα τουριστα αλλά μόνο με εμένα όσους έχουν καποια από τα παρακάτω προσόντα ψηλός,μπρατσέτο ή μόνο με εμένα που έχω λέγειν και πουλάω καλό παραμυθάκι ή μόνο με εμένα που σκάω πακέτα.Αν είσαι στούμπος,μεσήλικας,καράφλας,κοιλαράς,άφραγκος,χωρίς κύκλο,χωρίς καλό μπλα μπλα δεν έχεις τύχη=όλα αυτά ισχυουν και για Ελλαδα.Εγώ γαμάω παρόλο που είμαι Ελληνας ξενος αλλά είμαι εξαίρεση στον κανόνα.

Δε θα σου παραθέσω όλα τα διαστημικα που εγραψες πάλι,ειδικά εκεί με το "φέρνοντας την ανώτερη βαλκανική κουλτούρα και τα φώτα του πολιτισμού στους τυχερούς λαούς που τους υποδέχονται.Αναβαθμίζουμε και γενετικά τις περιοχές με το ανώτερό μας σπέρμα." που δινεις πάλι ελπίδες ότι είμαστε κάτι ξεχωριστό,ενώ μας έχουν γραμμενους στις μούνες τους σαν λαό..

Σου έγραψα με κοκκινο καποια πράγματα παραπανω,αν τα καταλαβαίνεις,εχει καλώς.

Μην το λες.Τσεχία έχει μερικές γαμάτες επαρχιακές πόλεις όπως Plzen,Olomouc,Brno,Ceske Budejovice,Marianske Lazne κτλ που συγκρίνονται με high class θέρετρα και πόλεις σε Αυστρία,Βαυαρία οπότε καμία σχέση με ελληνική επαρχία.
Βέβαια άπαξ και φύγεις από κέντρο αρχίζει η κομμουνιστική αρχιτεκτονική,δεκτό.Αλλά το κέντρο γαμάει,ενώ Ελλάδα τα κέντρα των πόλεων δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Εδώ είναι ας πούμε το κέντρο του Olomouc φοιτητουπόλεως με 2 πανεπιστήμια και τρελλό μουνί.Αμα βρεις τέτοιο κέντρο Ελλάδα,σφύρα μου κλέφτικα.

Τέτοια κέντρα στην Ελλαδα δε θα βρεις,αλλά εγω μιλαω για στοιχεια ατομικού πλούτου.
Ο Ελληνας επαρχιώτης ακόμη και το 2017 τους ρίχνει στα αυτια σε ιδιοκατοίκιση,τετραγωνικο/άτομο,κατοχή εξοχικής κατοικίας,,κ.λ.π.
Επισης μόνο π.χ.τις καφετεριες της Λαρισας και το κεφαλαιο που έχουν πέσει μέσα σε αυτές,γαμάς τις καφετεριες ολων των πόλεων εκτός Πράγας μαζι.
Μην πουμε για τα μίζερα και αυτοκτονικά κομμουνιστικα μπλοκ,
που θες να αρχίσεις την πρέζα μόνο που τα βλέπεις..

Θα τραβήξω μερικα screenshot απο το Tinder,να δώσω μια εικόνα του τι μπορεί να πετύχει κανείς εδώ..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Θυμάμαι .
Γενικά η σλαβική αρχιτεκτονική σε καυλώνει ο πότσος σηκώνεται 3 πόντους παραπάνω μόνο και μόνο λόγω της ατμόσφαιρας.Πού να ξεπροβάλουν και τα μουνάκια με τις σμιλεμένες ποδάρες τη νύχτα και να συμπληρωθεί το σκηνικό.
θεος  :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τέτοια κέντρα στην Ελλαδα δε θα βρεις,αλλά εγω μιλαω για στοιχεια ατομικού πλούτου.
Ο Ελληνας επαρχιώτης ακόμη και το 2017 τους ρίχνει στα αυτια σε ιδιοκατοίκιση,τετραγωνικο/άτομο,κατοχή εξοχικής κατοικίας,,κ.λ.π.
Επισης μόνο π.χ.τις καφετεριες της Λαρισας και το κεφαλαιο που έχουν πέσει μέσα σε αυτές,γαμάς τις καφετεριες ολων των πόλεων εκτός Πράγας μαζι.
Μην πουμε για τα μίζερα και αυτοκτονικά κομμουνιστικα μπλοκ,
που θες να αρχίσεις την πρέζα μόνο που τα βλέπεις..

Θα τραβήξω μερικα screenshot απο το Tinder,να δώσω μια εικόνα του τι μπορεί να πετύχει κανείς εδώ..

Τσεχία βασικά το πρόβλημα ήτανε οτι δεν μπορούσες να αλλάξεις τίποτα στα ιστορικά κέντρα των πόλεων οπότε τα διαμερίσματα εκεί είναι εντυπωσιακά μεν στην πρόσοψη αλλά χωρίς ανέσεις.Τα κομμουνιστικά δε εκτός κέντρου,τα panelaky είναι άχρωμα και μουντά στην πρόσοψη αλλά πιο άνετα,έχουν όμως μεγάλα προβλήματα π.χ. τοίχους με γελοίο πάχος όπου ακούς από την αφόδευση του διπλανού μέχρι τα αγκομαχητά της γυναίκας του και άλλα.
Τσεχία δεν υπάρχει κουλτούρα του καφέ αλλά κουλτούρα της μπύρας.Οι μπυραρίες τους είναι πολύ περισσότερες από τις ελληνικές.
Εχουνε και αυτοί εξοχικά αλλά συνήθως είναι απλά σπίτια στο δάσος,δίπλα στο ποτάμι κτλ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Το φίλτρο μου κανονικά ειναι από 21-27,αλλά εδώ και μερικές βδομάδες μου βγάζει όλες τις ηλικίες.
Επίσης το "last seen 136 weeks ago" :jerking: ειναι bug του Timber.

Θα γραψω για κάποιες γκομενες που έχω μιλήσει ή γαμήσει τον Ιούλιο και είναι χαρακτηριστικές περιπτώσεις του Tinder.

Μια ενδιαφέρουσα κατηγορια στο Tinder είναι οι τουρίστριες σαν την παρακάτω Γερμανιδα.

QWnvJFv.jpg

Γράφει μονο μια λεξη στο προφίλ της, Sex,όπως και εγινε.
Tέτοιες δυτικες που ψάχνουν στεγνα να γαμηθούν και είναι περαστικες απο δω είναι πολλές.Κυρίως Γερμανίδες-Αγγλιδες και το πιο προσιτό σενάριο για free γαμησι.

Ιταλίδα μιλφάκι από τη Βερόνα,μόνη της ψάχτηκε.
Παραλίγο να ενδώσω λόγω βύζου,αλλά συνεχισα να ασχολούμαι με τις μικρες.

ZyM5pfv.jpg

Επίσης δυνατή αυτή η κατηγορία,δηλαδη οι γυναικοπαρέες που έρχονται Πράγα.Ακόμη και ελλεηνίδες 35-40άρες που ψάχνονταν,έχω πετύχει.

Τσέχα,9άρι και βάλε,την ήξερα από εκτός Tinder,την πέτυχα και εντός.

KrS5zzI.jpg

Μια μέρα μου έδειξε το κινητό της,πάνω από 500 superlike μέσα σε ένα ΣΚ.
Πολύ θα ήθελα,αλλά δεν..
Επισης τουρίστας που θα χτυπήσει κάτι τέτοιο,πρέπει να είναι κάτι μεταξυ Μπραντ Πιτ και Ντέιβντ Κοπερφιλντ,μιας και ψάχνουν κυρίως Τσέχους και φυσικα, όχι τυχαίους Τσέχους.

Κατηγορια:"Δεν θέλω να έχω καμία επαφή με ξένους"

1BYtzNm.jpg

Σλοβάκα που μου το έκανε πολύ σαφές,μιας και εγώ νόμιζα ότι αυτό που έγραφε ήταν:"Δε θελω νταραβέρια με τουρίστες"
Υπάρχουν αρκετές τετοιες.

Επίσης γκομενα που δεν ενδιαφέρεται για τουρίστες.

ltcDElL.jpg

Το ύψος της δεν το αναγράφει τυχαία,το πρώτο που με ρώτησε ήταν αν το ύψος που εχω στο προφιλ μου ισχύει ή όχι.
Επίσης κοιτάξτε που έχει ταξιδέψει.

Πάμε σε μια άλλη που γνωρισα.

eb08rnk.png

"Gym Lover and adventure addict"
Οπότε με γαλακτομπουρεκο και adventure στην φαντασμαγορική Αιγινα,δεν..

Παρακάτω,μερικές ακόμη άβγαλτες :rolleyes: τύπισσες που τρώνε γαλακτομπούρεκα και θα ανοίξουν τα πόδια τους με αντάλλαγμα διακοπες στην εξωτική Σαλαμίνα.

owu6j

FbzyAAt.jpg

hZmgLVz.jpg

Σε ότι αφορά τις Τσέχες παραπανω,σχεδον ολες τις εχω συναντήσει.
Είναι Σλάβες μεν,αλλά με επί των πλείστων δυτικές συνήθειες.
Εδω είναι πολύ της μόδας η γυμναστική και να ταξιδεύεις.
Και δεν εννοώ να ταξιδεύεις από την Πράγα στη Μπρατισλαβα..

Οπότε,ελάτε προετοιμασμενοι για το τι επίπεδο θα βρείτε και παίξτε ανάλογα.
Οσοι παίζετε σύστημα-μαρούλι,μην προβληματίζεστε για τα παραπάνω.
Οι υπολοιποι ξεχαστε τις παπαριές ότι με το που σκάμε σε ενα μαγαζί βαρανε παλαμάκια τα μουνοχειλα τους.
Η πραγματικοτητα είναι διαφορετικη.

• Like
Αντιδράσεις: popov

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Βαλκάνιε δεν είναι μόνο στην Τσεχία δύσκολα τα 7αρια και άνω. Είναι παντού πλέον. Οι περισσότερες από αυτές έχουν προσωπικότητα μικρού ανώριμου κοριτσιού κατι απο μπιμπο Μπάρμπι λολίτα γκερλ. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς 7αρι+ σε εμφάνιση να τις ριξει. Αρκούν τα χρήματα. Αυτές εν τω μεταξύ αυτόν τον καιρό είναι και κρυφοβιζιτες και σπονσορε. Στο Τιντερ αλλά και γενικά στο νετ πολλές είναι είτε με ψυχολογικά κι ας μη φαίνεται, είτε έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους ενώ έχουν απλά μια ομορφιά και τίποτα παραπάνω. Ανάθεμα κι αν ξέρουν να γαμιουνται ειδικά οι μικρές αλλά κι αυτές μέχρι 30.
Τα ταξίδια και η γυμναστική έχουν περάσει πλέον στο υποσυνείδητο των γυναικών σχεδόν ολόκληρου του πλανήτη και των χωρών που έχει πρόσβαση στο νετ.
Το ινστα και το σναπτσατ φέρνει την προσωπική ζωή του κάθε μοντέλου, ηθοποιου, διάσημου τηλεαστερα και ντόπιου διάσημου-ης στον υπολογιστή κινητό μας. Πιο πολύ πλέον περναμε στα κινητά τη ζωή μας και ονλαιν παρά έξω.
Εγώ θα ήθελα αυτό το πράγμα να καταρρεύσει κάποια στιγμή.
Έχουμε φθάσει τον εγωισμό μας σε υπέρτατο βαθμό όλοι που συμμετέχουμε σε αυτό το ιντερνετικό παγκόσμιο πανηγύρι ανεβασματος βίντεο και φωτό, σχολίων, ματς και λαικ. Πανηγυρίζουμε για ένα γαμησι και δεν χαιρόμαστε μια σχέση λόγω της ακορεστης επιθυμίας να γαμησουμε ότι κινείται. Βλ. ΚΜΑΝ2, που πάει από γκομενα σε γκομενα με το ρολόι στο χέρι.
Αν πιστεύουμε ότι έτσι είμαστε ευτυχισμένοι πάω πάσο. Αν όχι κάτι κάνουμε λάθος και πρέπει να το διορθώσουμε αλλάζοντας σκεπτικό και τρόπο ζωής.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βαλκάνιε δεν είναι μόνο στην Τσεχία δύσκολα τα 7αρια και άνω. Είναι παντού πλέον. Οι περισσότερες από αυτές έχουν προσωπικότητα μικρού ανώριμου κοριτσιού κατι απο μπιμπο Μπάρμπι λολίτα γκερλ. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς 7αρι+ σε εμφάνιση να τις ριξει. Αρκούν τα χρήματα. Αυτές εν τω μεταξύ αυτόν τον καιρό είναι και κρυφοβιζιτες και σπονσορε. Στο Τιντερ αλλά και γενικά στο νετ πολλές είναι είτε με ψυχολογικά κι ας μη φαίνεται, είτε έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους ενώ έχουν απλά μια ομορφιά και τίποτα παραπάνω. Ανάθεμα κι αν ξέρουν να γαμιουνται ειδικά οι μικρές αλλά κι αυτές μέχρι 30.
Τα ταξίδια και η γυμναστική έχουν περάσει πλέον στο υποσυνείδητο των γυναικών σχεδόν ολόκληρου του πλανήτη και των χωρών που έχει πρόσβαση στο νετ.
Το ινστα και το σναπτσατ φέρνει την προσωπική ζωή του κάθε μοντέλου, ηθοποιου, διάσημου τηλεαστερα και ντόπιου διάσημου-ης στον υπολογιστή κινητό μας. Πιο πολύ πλέον περναμε στα κινητά τη ζωή μας και ονλαιν παρά έξω.
Εγώ θα ήθελα αυτό το πράγμα να καταρρεύσει κάποια στιγμή.
Έχουμε φθάσει τον εγωισμό μας σε υπέρτατο βαθμό όλοι που συμμετέχουμε σε αυτό το ιντερνετικό παγκόσμιο πανηγύρι ανεβασματος βίντεο και φωτό, σχολίων, ματς και λαικ. Πανηγυρίζουμε για ένα γαμησι και δεν χαιρόμαστε μια σχέση λόγω της ακορεστης επιθυμίας να γαμησουμε ότι κινείται. Βλ. ΚΜΑΝ2, που πάει από γκομενα σε γκομενα με το ρολόι στο χέρι.
Αν πιστεύουμε ότι έτσι είμαστε ευτυχισμένοι πάω πάσο. Αν όχι κάτι κάνουμε λάθος και πρέπει να το διορθώσουμε αλλάζοντας σκεπτικό και τρόπο ζωής.

Αυτό που γίνεται τώρα είναι οτι το 10% των αντρών γαμάει το 80% των εμφανίσιμων γυναικών.Αν δεν ανήκεις σε αυτό το 10% οι πιθανότητές σου να γαμήσεις εφτάρι και πάνω είναι αμελητέες.
Αν αντίθετα ανήκεις στο 10% γαμάς άπειρα εφτάρια και ενίοτε οχτάρια και εννιάρια.
Σε χώρες όπως Τσεχία με εισόδημα άνω των 3000 ευρώ το μήνα ανήκεις αυτομάτως στο 10%.Οπως και με μεσογειακή εμφάνιση ψηλός,μπρατσέτο κάτω των 35.Οπότε έχεις άπειρες επιλογές.
Παλιά όμως όλοι οι Ελληνες έτσι και βρίσκονταν Πράγα κάτι θα γαμούσανε αφού ο μέσος Ελληνας είχε εισόδημα και εμφάνιση στο 10% των Τσέχων.Αντίθετα τώρα ο μέσος Ελληνας είναι σχεδόν κάτω από το μέσο Τσέχο οπότε θα γαμήσει καλύτερα από Ελλάδα μόνο και μόνο επειδή ο μέσος όρος τσεχικών γυναικών είναι δύο μονάδες πάνω από τις Ελληνίδες.Δηλαδή η μέση Τσέχα είναι εφτάρι για τα ελληνικά δεδομένα ενώ η μέση Ελληνίδα είναι 4.5 για τα τσεχικά δεδομένα.Οπότε ο μέσος Ελληνας που γαμάει εξάρι Ελλάδα και αν,θα γαμήσει τσεχικό πεντάρι που όμως είναι εφτάρι για τα ελληνικά δεδομένα.Με αυτό το τρικ αναβαθμίζεται λόγω του υψηλού μέσου όρου των Τσέχων γυναικών.
Παλιά δηλαδή πριν από 15 χρόνια η αξία σου εικοσιπλασιαζόταν με το που περνούσες τα τσεχικά σύνορα αφού
1.Ο Ελληνας έβγαζε τριπλάσια από το μέσο Τσέχο
2.Είχε τετραπλάσια ακίνητη περιουσία από τον Τσέχο
3.Το ευρώ είχε διπλάσια αξία σε σχέση με την κορώνα από ό,τι τώρα
Συνεπώς 3(εισόδημα)x2(νόμισμα)x2(περιουσία)=12 φορές μεγαλύτερη αξία από ό,τι σε Ελλάδα
Και αφού ο μέσος τσεχικός όρος 2 φορές καλύτερος από Ελλάδα 24 φορές μεγαλύτερη αξία το ίδιο άτομο Τσεχία από ό,τι Ελλάδα γκομενικώς.
Σε αυτή την περίπτωση ως βαλκάνιος γαμέας διέθετες μια τρομακτική ανωτερότητα που είναι άσκοπο να περιγράψουμε γιατί αυτά που έκανες τότε δε γίνονται σήμερα και συνεπώς δε θα είναι και πιστευτά.
Και τώρα ο αναβαθμισμένος Ελληναράς με 5000 ευρώ και άνω το μήνα γαμάει αβέρτα Πράγα.Ακόμα και οι Τσέχες να μην αντιληφθούν την τεράστια αξία του υπάρχουν πάντα Ρωσίδες με υπερευαίσθητες κεραίες που πιάνουν τα vibes ανωτερότητας και δεν αφήνουν την ψωλή να πάει χαμένη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom