Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
εγω τα περισσοτερα βλεμματα στην Ελλαδα τα παιρνω Εξαρχεια. Αυτος ο τυπος γκομενας με παει
τουλαχιστον 8άρι και κατω των 35.
ζουμπά αλλοδαπό μέτριας εμφάνισης
Ο τρόπος που κάνεις αντιδιαστολή ανάμεσα στο εαυτό σου και τον Κμαν, βγάζει εμπάθεια τύπε.
Δεν είναι εποικοδομητικό αυτό που κάνεις.
Η προτεραιότητά σου είναι να ενημερώσεις, ή να μειώσεις;
Μην απαντήσεις. Απλά σκέψου το.
Ποιο είναι το τσεχικο μπου ρε παιδιά, να τσεκάρουμε πριν έρθουμε επάνω...
Ας σου δωσω και εγω λίγη τροφη για σκέψη...
Δες λιγάκι πόσος κόσμος στο forum έχει,δικαίως ή αδίκως, θέμα με τις ελλεηνίδες.
Θες να αφήσω έναν άνθρωπο να καλλιεργεί στα μέλη αυταπάτες για δηθεν 18χρονες Σλάβες που λιποθυμάνε από τη καύλα με το που οσμίζονται Μπάλκαν πέος;
Που κάνει αυτοπροβολή καμακώνοντας με υπέρογκα ποσά που η πλειοψηφία του forum δε διαθέτει;
Που ανάθεμα αν έχει γαμήσει γκόμενα χωρίς υλικό αντάλλαγμα και μας γράφει για τις συνθήκες στην Πράγα το 2003,το 2005 και το 2009,σαν να ταν χθες;
Άμα θες να χαιδεύουμε αυτιά,be my guest φίλε..
Όσο περί ενημερωσης,εγω πάντα είμαι ξεκάθαρος όταν μιλαω για πουτάνες ή μη.
Έχω αναφερθεί εκτενως και στις δυο περιπτώσεις.
Άμα εσύ καταλαβεις στα post του kman,αν μιλαει για δημοσίας χρήσης γκομενες ή μη,
αν βρεθει ΕΝΑ μέλος να πει οτι ο kman του εκανε πάσα μουνί,
εμένα γράψε μου..
Στο "Τσέχικο bou" εχω κοντα στις 90 κριτικες στα Αγγλικα και οποιος ερχεται εδώ τον στέλνω συστημένο σε κοπελα του γούστου του.
Δηλαδη καταφερνουμε το μεγιστο δυνατό vfm,σε μια πόλη που οταν ξεκίνησα εγω πέρα από τις οδηγιες κάποιων μελών,ήμουν τελείως στα τυφλα και έφαγα αρχικα κάποιες καλές σφαλιαρες στο πληρωμένο μέχρι να παρω τα χαμπάρια μου.
Ποιο είναι το τσεχικο μπου ρε παιδιά, να τσεκάρουμε πριν έρθουμε επάνω...
Πολλοί έχουν αυτά τα χρήματα απλά συνήθως τους τα τρώνε οι Ελληνίδες.
Εχω γαμήσει πολλές χωρίς υλικό αντάλλαγμα.Απλά τώρα κάνω τα ίδια με λεφτά.
Είναι καλύτερα στις σλαβικές χώρες κάποιος να μην ξεχωρίζει γκόμενες από πουτάνες.Τα όρια και οι τιμές είναι δυσδιάκριτα.Η γκόμενα του ενός είναι η πουτάνα του άλλου οι Σλάβες βγαίνουν με πολλούς ταυτόχρονα και όλους τους χρησιμοποιούν για ένα συγκεκριμένο λόγο.
Δεν κάνω πάσες γιατί άγνωστο πού θα καταλήξουν.Αν θέλει κάποιος να μοχθήσει,δεν υπάρχει πρόβλημα.
Εγω μαζεύω απο το τμήμα το μέλος που διάβασε εσένα,αλλά δεν ήξερε σε ποια και πότε.
Μαζεύω τον άλλον 15χιλιομετρα εξω από την Πράγα που τον παράτησε σε εστιατόριο Τσεχα γιατι πήγε να της το παίξει φλασαρω κασέρι-σε αγοράζω.
Μαζεύω απο τα παγκάκια τον 40άρι+ που μου τον στέλνεις απροετοιμαστο με τις βαλκανικές υπεροχες και πούτσες μπλε και μαζεύει χυλοπιτες και τον γελοιοποιούν τα 25χρονα που τόλμησε καν να τους μιλήσει.
Κατάλαβες αρχηγε;
Δημιουργείς ψευδαισθησεις και κάποιοι αναγνωστες την βλέπουν γαμάουα και το πρόβλημα ειναι από το να γελοιοποιηθούν,να μαζέψουν μαπες,μέχρι να χάσουν πτήση για πισω επειδή έχουν πρόβλημα με τους μπάτσους από τις μαλακιες που κανουν.
Ονόματα,nickname,λεπτομέρειες,εγώ δεν πρόκειται να αναφέρω ποτέ.
Απλά εσύ συγκεκριμένα πάρε χαμπάρι τη δύναμη που,καλώς ή κακως, εχουν τα γραφομενα σου.
masher.cz
svetaci.info
και το forum του tapky.
Όλα έχουν και Αγγλικα thread για εμας τους πορνοτουρίστες.
Κοίτα,εδώ δεν εχει να κάνει με εμένα και εσένα.
Εσύ νομίζεις ότι το thread αφορα 10 άτομα max.
Εγώ σε διαβεβαιώ ότι επισκεπτες/μελη που έχουν έρθει/σκέφτονται να έρθουν στην Πράγα,είναι πολύ περισσότερα.
Εσυ είσαι έμπειρος,ξέρεις σε ποια και πότε να φλασαρεις.
Εγω μαζεύω απο το τμήμα το μέλος που διάβασε εσένα,αλλά δεν ήξερε σε ποια και πότε.
Μαζεύω τον άλλον 15χιλιομετρα εξω από την Πράγα που τον παράτησε σε εστιατόριο Τσεχα γιατι πήγε να της το παίξει φλασαρω κασέρι-σε αγοράζω.
Μαζεύω απο τα παγκάκια τον 40άρι+ που μου τον στέλνεις απροετοιμαστο με τις βαλκανικές υπεροχες και πούτσες μπλε και μαζεύει χυλοπιτες και τον γελοιοποιούν τα 25χρονα που τόλμησε καν να τους μιλήσει.
Κατάλαβες αρχηγε;
Δημιουργείς ψευδαισθησεις και κάποιοι αναγνωστες την βλέπουν γαμάουα και το πρόβλημα ειναι από το να γελοιοποιηθούν,να μαζέψουν μαπες,μέχρι να χάσουν πτήση για πισω επειδή έχουν πρόβλημα με τους μπάτσους από τις μαλακιες που κανουν.
Ονόματα,nickname,λεπτομέρειες,εγώ δεν πρόκειται να αναφέρω ποτέ.
Απλά εσύ συγκεκριμένα πάρε χαμπάρι τη δύναμη που,καλώς ή κακως, εχουν τα γραφομενα σου.
Πες μου οτι κάνεις πλάκα... Υπάρχουν όντως τέτοιοι ΜΑΛΑΚΕΣ;
Μα πώς έχουν έρθει Πράγα ακούγοντας εμένα όταν εγώ γράφω συνέχεια μην πάτε Πράγα?Εγώ γράφω πάτε Πίλσεν,πάτε Μπουντεγιοβίτσε κτλ δεν έγραψα ποτέ πάτε Πράγα.
Λέω πάτε Βρότσλαβ,πάτε Κίεβο.Αν πάει κάποιος Βρότσλαβ στα μέρη που λέω ή Κίεβο κάνει αυτά που λέω και πάρει τα αρχίδια του τότε μπορεί να με κατηγορήσει.
Εσύ γράφεις οτι γαμάς αβέρτα από τίντερ Πράγα και προφανώς εσένα ακούνε και πάνε.
Δε θα τους πω μαλάκες,πλην αυτού που φλάσαρε στη ψυχρα λεφτά στη σερβιτορα ενός μπαρ.
Ο άλλος στο εστιατόριο είδε ότι δεν πολυενδιαφέρεται το νέτο και η αντίδρασή του ήταν να φλασάρει για να μη τη χάσει.
Αυτόν που μάζευα από τα παγκάκια,απλά του ήρθε βαρύς ο χυλός,μετά απο όλες αυτες τις σάλτσες των Σλαβοthread ότι είμαστε γαμάουα και οι Σλάβες κοβουν φλέβα για πάρτη μας...
Μη νομίζεις..
Υπαρχουν Αγγλοι που κάνουν χειρότερα.
Ρε "σύστημα τανάλια" δεν έχεις γραψει ότι κυριαρχουμε στα Σλαβικα μουνολίβαδα;
Δεν έχεις γράψει για την "εκμεταλλευτική φυση" των Σλάβων γυναικων και οτι με κασεράκι ανοιγουν τα πόδια τους;
Δεν έχεις γράψει για τα τηλέφωνα απο πιτσιρίκια που τσιμπούσες Πράγα σε ενα μισάωρο;
Δεν παρουσιαζεις σαν δεδομένο οτι όποιος είναι κατω από 35 γαμαει χωρίς να πληρωνει και ότι κυκλοφορούσες απο στεγνό καμάκι 1.85 αλόγατα;
Λοιπόν..
Εν έτη 2017..
Δεν κυριαρχουμε στα Σλαβικά μουνολιβαδα,οι Τσέχες κάτω των 30 μας θεωρουν κατώτερους πολιτισμικά και απλά ένα κλικ πιο υποφερτους απο τουρκους και άραβες.
Ούτε φυσικά γαμιουνται ολες με λεφτά ή υλικα ανταλλάγματα.
Ούτε ενας μεσος σαρανταρης μπορεί να τσιμπισει τηλεφωνα από 18 χρονα στο δρομο.
Ούτε με στεγνό καμάκι δεν καθεται το Τσέχικο αλόγατο 1.85 σε κάποιον αδυναμο εμφανισιακά,ειδικα τουριστα.
Αυτα είναι παραμυθια της χαλιμάς και είναι κριμα να ταϊζουμε σανό τον κόσμο.
Το αν γαμησει ή οχι ο πορνοτουριστας,δεν ειναι δική σου ευθύνη.
Το αν τον γαμήσουν στο ξύλο ή οχι για τα φλασαρίσματα,όμως είναι λιγάκι και δικιά σου ευθύνη..
Εννοείται τώρα θα τον έπινα λόγω ηλικίας και εμφάνισης
Πρακτικά δεν είχαν ξαναγνωρίσει ξένο.
Α,διπλα μου εχω ένα γνωστό call girl της Πράγας,
που έχουμε ξεκόψει την πελατειακή μας αρχικη σχεση
και πάμε κανα γυμναστήριο μαζι,βγαίνουμε καμια φορά,κ.λ.π.
Της έχω πει αυτα με περί γαλακτομπουρεκου,θαλασσινών και διακοπων,
και εκλασε στο γελιο.
26 χρονών,άλλα βιωματα..
Τότε στα θρυλικά χρόνια της δεκαετίας του 90 και του 2000 ο κλασσικός διάλογος ήτανε:
-Milacku,mas rada chobotnice?(μωρό μου σου αρέσουν τα καλαμαράκια?)
-Chobotnice moc nemusim.(καλαμαράκια δεν μπορώ να φάω)
-Mas rada recky salad?(σου αρέσει η ελληνική σαλάτα?)
-To moc mi chutni(έχει πολύ ωραία γεύση για εμένα)
-Mas rada plavat a opalovat?(σου αρέσει να κολυμπας και να μαυρίζεις?)
-Plavu jak ryba.Opalovat moc nemusim mam moc bily kuzo.(κολυμπαω σαν ψαράκι.Δε μαυρίζω καλά γιατί έχω πολύ άσπρο δέρμα).
-U nas v Recku moc hezka more a teply slonicko pro plavat.(σε εμάς στην Ελλάδα έχει πολύ ωραία θάλασσα και ζεστό ήλιο για μπάνιο.).Mas radsej plaze z pisek nebo z kameny?(σου αρέσουν οι παραλίες με άμμο ή με βράχια?).Chcela bys prijet?(θα ήθελες να έρθεις?)
-Radsej pisku.(καλύτερα με άμμο).Moc me to laka.(πολύ με βάζει σε πειρασμό)
-Budou ukazat tebe nase nejlepsi ostrove.Kreta,Rhodos,Santorini.Tam super.Moc hezke plaze s pisku.(θα σου δείξω τα καλύτερά μας νησιά.Κρήτη,Ρόδο,Σαντορίνη).Εκεί είναι φανταστικά.Οι πιο ωραίες παραλίες με άμμο.
-To me tesi.(ανυπομονώ να έρθω)
-Zkusila nase sladkoe jak galaktoboureko?Je to moc chutny.(δοκίμασες τα γλυκά μας όπως το γαλακτομπούρεκο?Είναι πολύ νόστιμο).
-Neproboval.(δεν το δοκίμασα).
-Budou tebe ukazat.Mas radsej sukni nebo kalhoty?(θα σου δείξω το γαλακτομπούρεκο.Σου αρέσουν περισσότερο οι φούστες ή τα παντελόνια?).U vas v Cesku moc pekna moda(σε εσάς στην Τσεχία πολύ ωραία μόδα).
-Nosim vic sportovni.(ντύνομαι αθλητικά)
-Mas pohlavi vyholenou?(έχεις το μουνί ξυρισμένο?)
-Castesne(μερικώς)
-Moc mi libi(πολύ μου αρέσει).Budem bavit se moc dobre.(θα περάσουμε πολύ καλά).Kdy mas dovolenou?(πότε έχεις διακοπές?)
Δούκα ειχες happy end με την 25αρα ; Δεν μας είπες εθνικότητα.Εγω ειμαι σαρανταρης κοντος χοντρος και καραφλος αλλα μου την επεσε γκομενακι εικοσιπενταρα skinny, 9αρι για τα προσωπικα γουστα μου, στο φεστιβαλ τζαζ στο Γκαζι.
Αρα προς τι η μεμψιμοιρια κυριε Βαλκανιε Πουτσαρα;