Ξημέρωμα Κυριακής και στο ράδιο το γνωστό λαϊκό άσμα
"Τα ακαποτα γαμήσια,θα μας κλείσουνε τα σπίτια" :-
Η φυλαγμενη από καιρο Fanta σταφύλι limited edition από τους αμπελώνες του Τσερνομπιλ, το μόνο γιατρικό.
Μεγάλα θαύματα έγιναν αυτό το ΠΣ και ακόμη δεν έκλεισε το 3ήμερο.
Το πρώτο είναι οτι γάμησα γκόμενα ξεκαθαρα out of my league.
Από αυτές που όποιος ήταν υπερμάγκας την είχε γκόμενα στο Λύκειο και μετά την έχανε λόγω δικής της υπεραξίας.
Δυο μήνες την ψιλοήξερα αυτή την Τσέχα,από τελείως σπόντα,αλλά πέρα από κάτι αλληλοκομπλιμέντα και ξεκάθαρο Χ από μέρους της,τίποτα..Με έναν τύπο που την έβλεπα,είχε μια Λαμποργκινι κάμπριο,οπότε ναι...
Φάτε μάτια ψάρια..
Είναι απο αυτές τις μουνάρες,που δεν ασχολούνται με ξένους για κανέναν λόγο,οπως και με φτωχους Τσέχους και ανάθεμα αν έχει κουνήσει το δαχτυλάκι της για οτιδήποτε.
Μετά από δική της παραίνεση,ήρθε στο σπαρτιάτικης διαρρύθμισης διαμέρισμα μου και από λάθος στη μετάφραση το ένα μπαλάκι πήγε κατευθείαν δίχτυα με αποτέλεσμα να ψαχνουμε χάπι της επομενης μέρας..
Από την υπερβολική δόση αυτοπεποίθησης είδα το επόμενο πρωί ένα ψηλο σοβαροφανες πιπίνι να κουβαλάει δύο βαλίτσες,
και αφού τσέκαρα από μια αντανάκλαση σε βιτρινα και φάτσα έσκασα με ατάκα και σχεδόν ταυτόχρονο πιάσιμο χειρολαβής για βοήθεια.Ήμουν τόσο σίγουρος που έβαλα το κιν να τραβάει το υπερπέσιμο(τελικά απλά είχα πατήσει το κουμπί για φωτό
)
Μade in Irland-Year of Production 1997
Νόμιζα ότι τέτοιες χρονολογίες με τέτοια εμφάνιση θα χτυπάω από δω και πέρα μόνο με λεφτά.
3 βδομάδες θα μείνει εδώ,χθες το βράδυ το βόλταρα λίγο,κοκκινίζουν τα μάγουλά του όταν το πλησιάζω,μου θυμίζει τα λυκειακά μου χρόνια.
Η Τσέχα στέλνει κάτι περίεργα μνμ λες και την ψέκασα επίτηδες,αλλά όλα κομπλέ,θα της περάσει.
Αν πρέπει να κρατήσετε κάτι από τα παραπάνω..
Η μοίρα ευνοεί το προετοιμασμένο μυαλό.
Σκληρή δουλειά,τίποτα στην τύχη και όλα έρχονται από μόνα τους σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ χώρα κι αν είστε.