ΒΑΛΚΆΝΙΕ, στο φεισμπουκ έχω 700+ "φίλους" στο προφίλ. Δεν υπάρχει ούτε ένας που έχει στείλει μήνυμα και δεν του έχω απαντήσει.
Θεωρώ ότι όσοι δεν απαντούν ότι κάνουν διακρίσεις και είναι απαθείς. Στο εξωτερικό και σε προηγμένες πολιτισμικά χώρες πχ Ιαπωνια, αλλά ακόμη και στην Αφρική, θεωρουν όχι απλά υποχρέωση τους να απαντήσουν η αγγαρεία όπως σκέπτονται εδώ στην Ελλάδα πολλοι, αλλά χαρά τους, χαρά τους φίλε που τους έστειλες μήνυμα, ακόμη κι αν δεν τους ξέρεις.
Από μικρός ξέρεις τι μου έλεγε η μάνα μου ; Αν δεν είναι κάποιος καλός άνθρωπος τι αξία έχουν τα γράμματα. Μορφωμενη εν τω μεταξύ γυναίκα η μάνα μου που κέρδιζε το σεβασμό των γυρω.
Αν ένας άνθρωπος είναι σταθερός στα πιστεύω του και τις αξίες του το ίδιο θα φερθεί είτε ον λαιν είτε οφλαιν.
Σαφώς κι έχεις δικαίωμα να μην απαντήσεις σε πμ. Να ξέρεις όμως ότι δεν θα λάβεις από τον άλλο κανένα μπράβο και καμια έπαινο. Θα μου πεις: Σιγά μην κάτσω να σκάσω ! Και καλά θα κάνεις. Αυτό άλλωστε καθοδηγεί η σημερινή κοινωνία των παρτακιδων εγωιστων να πράττουν οι Έλληνες. Ας αφήσουμε λοιπόν τους πολιτισμένους ξένους αυτών των λίγων χωρών που διατηρουν την ανθρωπιά τους να πράττουν και να σκέπτονται διαφορετικά κι ας παραμείνουμε εμείς στον δικό μας κοσμο. Αλλωστε, αυτός ο κόσμος μας αρέσει εμάς τους φανατικούς της Δύσης.
Eπειδή έχω μείνει λιγάκι με αυτά που γράφεις,το pm το έχεις στείλει πριν κανένα χρονο ίσως και δεν παίζει να το βρω..
Νομίζω ότι ανταλλάξαμε pm,σε έχω και φίλο στο bou και κάποια στιγμή ζήτησες skype να τα πούμε περί πορνοτουρισμού,κ.λ.π.
Θυμάμαι καλά;
E,το γεγονος ότι δεν απάντησα σε αυτο το pm,ήταν και η απάντηση μου.
Δεν ήξερα τι να σου γράψω..
Αντίθετα θυμαμαι να λες για το site με τις Πολωνέζες βυζαρούδες και να σου λεω οτι ξέρω τον ιδιοκτητη και αν θες να σε φέρω σε επαφη
Γενικά παντως στα γραφόμενα σου παίζει γενίκευση.
Οι instagram τύπισσες gold diggers και κρυφοβιζιτες.
Ο γυμναστηριακός που κουμπώνει,λες και ωραιο σωμα έχει μόνο οποιος κουμπώνει.
Κ.λ.π.
Και το κορυφαίο..
Δεν δεχεσαι να επιλέγουν με τα δικα μας κριτηρια οι γυναικες.
Κοίτα λίγο ποσο κυνικά φερόμαστε στο site.
Περιγραφουμε πουτανες σαν χοιρομερια,το thread για τις ελλεηνίδες ειναι η αποθέωση της μιρλας του νεοέλληνα,το τραμπούκο που έχουμε ρίξει σε όλα τα γυναικεια μελη.
Κοίτα πρώτα πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ και ΡΗΧΟΙ,είμαστε εμεις πρωτα.
Και αν εσύ δεν είσαι,κοιτα τον μέσο όρο,παντα για τον μεσο όρο μιλάμε.
Πάντως κλασσικά η μερα της Μαρμοτας,ο kman postάρει για πολλοστη φορά ινδοπακηδες χορηγούς με σπονσορέτες και το ονομάζει καμακι και πόσο ευκολα γαμιουνται οι Σλάβες.
Ότι να 'ναι..