Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 573K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
  :thumbsup: Δεν ακούγεται και άσχημη συμβουλή  :2funny:

Ό,τι ακριβώς αντίθετο μας λέγαν οι δικοί μας οι γονείς θα του έλεγα  :cheesy:

:grin: :grin: :grin:

Έλα ρε συ,από όλα θέλει ζωή.
Δε λέω..Έχω βγάλει τρελά γούστα με πληρωμένα κορίτσια,αλλά τα καλύτερα γαμήσια τα προσωπικά τα έχω κάνει μέσα σε δύο σχέσεις μου :rolleyes: :grin:,με κοπέλες που τις καραγούσταρα και έπαιζε αλληλοκαψούρα και συναίσθημα.

Γειά σου Mounokwlaraki :hi:

Aρχηγέ,μας ενώνουν οι Σλάβες,αλλά διαφωνώ μαζι σου σε πολλά.
Αλλά ας μην κουράζω άλλο με αυτά,ας γράψω on topic.

Στο παρελθόν αρκετοί έχουμε προτείνει να αλλάζετε Κορώνες με κριτήριο τη χαμηλή ισοτιμία,αλλά τώρα θα προτείνω να αλλάζετε εκεί που είναι πιο έγκυρη η συναλλαγή,μιας και τελευταία έχουν υπάρξει πολλά κρουσματα πλαστων χαρτονομισματων.

Το Top Privat μετά από ένα λουκέτο την προηγούμενη βδομάδα,ανοιξε σήμερα ξανά.

Ας γράψω και περί Tinder με αφορμή κάτι που έγινε πριν λίγες ώρες.
Κάπως έτσι κυλάει ένας διάλογος με μια Τσέχα στο Tinder.

TouiYdv.jpg

Το Tinder λειτουργεί καλά εδώ,αν και ο καθένας έχει άλλο γκελάρισμα,οπότε γενικεύσεις δεν μπορώ να κάνω.
Αυτό που θέλω μόνο να πω είναι ότι οι κοπέλες τα λένε μια χαρά.
Ούτε να τους αγοράσω κατι,ούτε να κεράσω,κ.λ.π.
Η κοπέλα είναι φοιτήτρια,8αρι γιατί σε κάτω από 8άρια δε γράφω και μόλις της έστειλα Whatsapp στο Tinder,
μου έστειλε εκεί και στις 23:00 συναντηθήκαμε.
Την κέρασα ένα βρώμικο πριν πιούμε,πήγαμε σε ένα μαγαζι με ωραία μουσική,αλληλοκεραστήκαμε ποτα,καταλάβαμε ότι έχουμε χημεια και πριν λίγα λεπτά έφυγε από το διαμέρισμά μου.

Θέλω να πω ότι γούστα ψάχνουν να βγάλουν οι περισσότερες κοπέλες,δεν ψάχνουν χορηγούς,δώρα και γάμους.
Καλή παρέα,γέλιο,αλληλοκαύλα και ένα καλό γαμήσι κερασάκι στην τούρτα.

22 χρονών η συγκεκριμενη,νέα γενιά με δυτική νοοτροπία,αλλά παραμένει,ευτυχώς Σλάβα.
Δηλαδή εμφάνιση στην πένα και θηλυκότητα.

Κάτι παράξενο που βλέπω στο Tinder εδω είναι ότι οι ψηλές αναγράφουν το ύψος τους,σαν κάτι πολύ σημαντικό :rolleyes: και λένε ότι ψάχνουν ψηλοτερους από αυτές.
Ευτυχώς το περνάω αυτό το τεστ..
Επισης έχω πετύχει προφιλ κοντούλας που διευκρίνιζε οτι είναι 1.58 με τελείως απολογητικό ύφος,λες και φταίει αυτή  που βγήκε μινιόν..

Kαλά Αγγλικά,δυστυχώς,μιλάνε λίγες..
Δηλαδή το υψηλό επίπεδο Αγγλικών της Ana σήμερα ήταν εξαίρεση,όχι ο κανόνας.

• Like
Αντιδράσεις: Kman2

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:grin: :grin: :grin:

Aρχηγέ,μας ενώνουν οι Σλάβες,αλλά διαφωνώ μαζι σου σε πολλά.
Αλλά ας μην κουράζω άλλο με αυτά,ας γράψω on topic.

Αυτό που θέλω μόνο να πω είναι ότι οι κοπέλες τα λένε μια χαρά.
Ούτε να τους αγοράσω κατι,ούτε να κεράσω,κ.λ.π.
Η κοπέλα είναι φοιτήτρια,8αρι γιατί σε κάτω από 8άρια δε γράφω και μόλις της έστειλα Whatsapp στο Tinder,
μου έστειλε εκεί και στις 23:00 συναντηθήκαμε.
Την κέρασα ένα βρώμικο πριν πιούμε,πήγαμε σε ένα μαγαζι με ωραία μουσική,αλληλοκεραστήκαμε ποτα,καταλάβαμε ότι έχουμε χημεια και πριν λίγα λεπτά έφυγε από το διαμέρισμά μου.

Θέλω να πω ότι γούστα ψάχνουν να βγάλουν οι περισσότερες κοπέλες,δεν ψάχνουν χορηγούς,δώρα και γάμους.
Καλή παρέα,γέλιο,αλληλοκαύλα και ένα καλό γαμήσι κερασάκι στην τούρτα.

22 χρονών η συγκεκριμενη,νέα γενιά με δυτική νοοτροπία,αλλά παραμένει,ευτυχώς Σλάβα.
Δηλαδή εμφάνιση στην πένα και θηλυκότητα.

Kαλά Αγγλικά,δυστυχώς,μιλάνε λίγες..
Δηλαδή το υψηλό επίπεδο Αγγλικών της Ana σήμερα ήταν εξαίρεση,όχι ο κανόνας.

Οι Τσέχες δε θέλουν δώρα το έχω γράψει πολλές φορές.Θέλουν να πληρώνεις τα κοινά έξοδα,διακοπές μαζί κτλ.Τα δώρα τους τα αγοράζουν οι ίδιες.Αυτή είναι βασική διαφορά με Ουκρανές,Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες κτλ.
Οντως με τσέχικα κινείσαι σε άλλο επίπεδο.Αν μάθεις τσέχικα θα γαμάς ας πούμε 5 φορές περισσότερες.Οι περισσότεροι ξένοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό.Δε μαθαίνουν ποτέ τσέχικα γιατί είναι δύσκολα και όλοι οι Τσέχοι σου μιλάνε στα αγγλικά ενώ Ρωσία κτλ σου μιλάνε όλοι οι Ρώσοι ρωσικά και μαθαίνεις θες δε θες.
Επίσης με τα τα τσέχικα καταλαβαίνεις σλοβάκικα και πολωνικά ενώ πιάνεις τα πιο πολλά ρωσικά και σερβοκροατικά οπότε ανοίγεις τους κρουνούς του σλαβικού μουνιού.Οι σλαβικές γλώσσες είναι mutually intelligible,ένας Ουκρανός μιλάει τσέχικα σε 3 μήνες και καταλαβαίνει τα πάντα ας πούμε κτλ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Boήθεια συναγωνιστές,στείλτε δυο διμοιρίες Βαλκάνιους Πουτσαράδες,
το μέτωπο έσπασε. :grin:

Λοιπόν,αυτό το ΠΣΚ το στάνταρ Τσεχάκι λείπει Λονδίνο και ενώ είχα όλο το χρόνο για καταδρομικές, σήμερα το μεσημέρι απλά κλάταρα από τις τόσες πληροφορίες, έχασα ραντεβού,μπέρδεψα προφίλ,ονόματα,δε μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτό το ρυθμό. :S

Παρά την καλή μου φυσική κατάσταση και ότι έχω χρόνο να αφιερωθώ μόνο στις Τσέχες,απλά δεν γίνεται...

Μιλάω για το Tinder και ότι πλέον μου σκάνε και Superlikes πέρα από τα matches.
O λόγος είναι ότι την Παρασκευή,θυμήθηκα να κάνω edit και από Greek from Germany that loves Prague έγινα Newcomer in Prague. :cool2:

Ε,μετά γαμήθηκε το σύμπαν.Δεν μπορούσα να διαλέξω.

Αλλά όπως είχε ζητήσει και ο flirter,ας αφήσουμε τα Privat και ας δούμε πως συμπεριφέρονται οι Τσέχες,αυστηρά 8άρια και άνω(φωτό από μη εκδιδόμενες,δεν ανεβάζω).

Χθες λοιπόν κατά τις 12 το μεσημέρι και ενώ έσμπρωχνα ήδη,μου έσκασε στο Tinder  Superlike από μια πολύ όμορφη Τσέχα και όλα έγιναν πολύ γρήγορα..

J2OhmLg.jpg

Με βρεγμένα μαλλιά από το ντους και αναψοκοκκινισμένος από το συνεχές γαμήσι μπαίνω στο τραμ.
Με το που την βλέπω σκέφτομαι τι ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ρε πστ μου,χαμογελάκι εκατέρωθεν,χειραψία,κερνάω καφεδάκι και επειδή ο καιρός ήταν γαμάτος τον παίρνουμε ανά χείρας και βολτάρουμε πλάι στον Βιτάβα.
26 χρονών,ασκούμενη δικηγόρος,καλλιεργημένη,πολύ όμορφη και άριστο στυλ.

Κοιτάξτε τύποι,που πήγα να τα σκατώσω. :S
Σμπρώχνωντας από το πρωί,δεν είχα φάει τίποτα πέρα από πρωινο.
Σε μια φάση της λέω,θέλω να φάω,οπότε προτείνω ένα καλό(αλλά ακριβό)Βιετναμέζικο που ξέρω.Όπως προσεγγίζουμε,της λέω:Ivana,μαζί θα φάμε,τα λεφτα δεν είναι θέμα.
Και τύποι,φρενάρει,κάνει βηματάκι μακριά μου και λέει:Please don't do that,Ι am not poor.I can pay for my meal.

Σε χρόνο dt καταλαβαίνω ότι πάει να με καταχωρήσει στην κατηγορία του αλλοδαπού επιδειξία μαλάκα,οπότε της χαμογελάω,την πιάνω από την μέση και την πάω λίγο παραπέρα και της εξηγώ ότι ο μόνος λόγος που το είπα,ήταν ότι αν εγώ αντί να πάω σε ένα μέσο εστιατόριο,πάω σε ένα με 3πλάσιες τιμές,δε θεωρώ ότι πρέπει να αναγκαστεί ο άλλος/άλλη  να πληρώσει γούστα σαν τα δικά μου.

Ηρέμησε λοιπόν και συνεχίσαμε...Τα συμπεράσματα δικά σας..

Οι Τσέχες δε θέλουν δώρα το έχω γράψει πολλές φορές.Θέλουν να πληρώνεις τα κοινά έξοδα,διακοπές μαζί κτλ.

Το μικρόφωνο στον Τσέχικο λαό λοιπόν  :2funny:

GpSpjLV.jpg

Παρακάτω εσβησα μόνο την αρχή του μνμ,όπου με χαιρετάει ονομαστικά.
Όλα τα άλλα απείραχτα.

wntO33y.jpg

Αρχηγέ,έχεις γράψει ότι δε σε ενδιαφέρει πως σκέφτονται;
Αν δε μάθεις πως σκέφτονται,Τσέχα που να αξίζει δεν θα γνωρίσεις.
Μονάχα μαλακισμένες που αξιολογούν το μουνί τους,ίσα με ένα τριήμερο διακοπές στην Αίγινα ή να τους αγοράσεις πάνες για το μωρό τους.

Ναι,τα Τσέχικα βοηθάνε.Αλλά τα Τσέχικα που μπορείς να βγάλεις στοιχειώδη συζήτηση.
Ποια αξιόλογη,όμορφη κοπέλα θα πέσει με τα:"Έχεις φάει καλαμαράκια και γαλακτομπούρεκο μουρό μου;" :grin:

Τα Τσέχικά σου είναι δεκαετίας του 80,για να ρίξεις καμιά ελαφρόμυαλη σε κανά νησί.Ή καμιά σπονσορέτα που θα σκέφτεται:"Τι μαλακίες ακούω πάλι για το μεροκάματο"

Δεν στην λέω επί προσωπικού..Είπαμε,εσύ είσαι αμετανόητος.
Απλά μη σκάσει κόσμος εδώ και αρχίσει ατάκες βιντεοκασέτας Στάθη Ψάλτη και τον γλεντήσουν ακόμη και τα 6άρια.

Υ.Γ.Glock,για σένα.  :rockon:

l1C2avu.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Boήθεια συναγωνιστές,στείλτε δυο διμοιρίες Βαλκάνιους Πουτσαράδες,
το μέτωπο έσπασε. :grin:

Λοιπόν,αυτό το ΠΣΚ το στάνταρ Τσεχάκι λείπει Λονδίνο και ενώ είχα όλο το χρόνο για καταδρομικές, σήμερα το μεσημέρι απλά κλάταρα από τις τόσες πληροφορίες, έχασα ραντεβού,μπέρδεψα προφίλ,ονόματα,δε μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτό το ρυθμό. :S

Παρά την καλή μου φυσική κατάσταση και ότι έχω χρόνο να αφιερωθώ μόνο στις Τσέχες,απλά δεν γίνεται...

Μιλάω για το Tinder και ότι πλέον μου σκάνε και Superlikes πέρα από τα matches.
O λόγος είναι ότι την Παρασκευή,θυμήθηκα να κάνω edit και από Greek from Germany that loves Prague έγινα Newcomer in Prague. :cool2:

Ε,μετά γαμήθηκε το σύμπαν.Δεν μπορούσα να διαλέξω.

Αλλά όπως είχε ζητήσει και ο flirter,ας αφήσουμε τα Privat και ας δούμε πως συμπεριφέρονται οι Τσέχες,αυστηρά 8άρια και άνω(φωτό από μη εκδιδόμενες,δεν ανεβάζω).

Χθες λοιπόν κατά τις 12 το μεσημέρι και ενώ έσμπρωχνα ήδη,μου έσκασε στο Tinder  Superlike από μια πολύ όμορφη Τσέχα και όλα έγιναν πολύ γρήγορα..

J2OhmLg.jpg

Με βρεγμένα μαλλιά από το ντους και αναψοκοκκινισμένος από το συνεχές γαμήσι μπαίνω στο τραμ.
Με το που την βλέπω σκέφτομαι τι ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ρε πστ μου,χαμογελάκι εκατέρωθεν,χειραψία,κερνάω καφεδάκι και επειδή ο καιρός ήταν γαμάτος τον παίρνουμε ανά χείρας και βολτάρουμε πλάι στον Βιτάβα.
26 χρονών,ασκούμενη δικηγόρος,καλλιεργημένη,πολύ όμορφη και άριστο στυλ.

Κοιτάξτε τύποι,που πήγα να τα σκατώσω. :S
Σμπρώχνωντας από το πρωί,δεν είχα φάει τίποτα πέρα από πρωινο.
Σε μια φάση της λέω,θέλω να φάω,οπότε προτείνω ένα καλό(αλλά ακριβό)Βιετναμέζικο που ξέρω.Όπως προσεγγίζουμε,της λέω:Ivana,μαζί θα φάμε,τα λεφτα δεν είναι θέμα.
Και τύποι,φρενάρει,κάνει βηματάκι μακριά μου και λέει:Please don't do that,Ι am not poor.I can pay for my meal.

Σε χρόνο dt καταλαβαίνω ότι πάει να με καταχωρήσει στην κατηγορία του αλλοδαπού επιδειξία μαλάκα,οπότε της χαμογελάω,την πιάνω από την μέση και την πάω λίγο παραπέρα και της εξηγώ ότι ο μόνος λόγος που το είπα,ήταν ότι αν εγώ αντί να πάω σε ένα μέσο εστιατόριο,πάω σε ένα με 3πλάσιες τιμές,δε θεωρώ ότι πρέπει να αναγκαστεί ο άλλος/άλλη  να πληρώσει γούστα σαν τα δικά μου.

Ηρέμησε λοιπόν και συνεχίσαμε...Τα συμπεράσματα δικά σας..

Το μικρόφωνο στον Τσέχικο λαό λοιπόν  :2funny:

GpSpjLV.jpg

Παρακάτω εσβησα μόνο την αρχή του μνμ,όπου με χαιρετάει ονομαστικά.
Όλα τα άλλα απείραχτα.

wntO33y.jpg

Αρχηγέ,έχεις γράψει ότι δε σε ενδιαφέρει πως σκέφτονται;
Αν δε μάθεις πως σκέφτονται,Τσέχα που να αξίζει δεν θα γνωρίσεις.
Μονάχα μαλακισμένες που αξιολογούν το μουνί τους,ίσα με ένα τριήμερο διακοπές στην Αίγινα ή να τους αγοράσεις πάνες για το μωρό τους.

Ναι,τα Τσέχικα βοηθάνε.Αλλά τα Τσέχικα που μπορείς να βγάλεις στοιχειώδη συζήτηση.
Ποια αξιόλογη,όμορφη κοπέλα θα πέσει με τα:"Έχεις φάει καλαμαράκια και γαλακτομπούρεκο μουρό μου;" :grin:

Τα Τσέχικά σου είναι δεκαετίας του 80,για να ρίξεις καμιά ελαφρόμυαλη σε κανά νησί.Ή καμιά σπονσορέτα που θα σκέφτεται:"Τι μαλακίες ακούω πάλι για το μεροκάματο"

Δεν στην λέω επί προσωπικού..Είπαμε,εσύ είσαι αμετανόητος.
Απλά μη σκάσει κόσμος εδώ και αρχίσει ατάκες βιντεοκασέτας Στάθη Ψάλτη και τον γλεντήσουν ακόμη και τα 6άρια.

Σε τι διαφέρει αυτό που έγραψα?Εγώ πήγαινα Τσεχία με όλες τις προυποθέσεις εναντίον μου καθόμουνα μόνο δυο μέρες χωρίς μεγάλα ποσά και τότε δεν υπήρχε ίντερνετ.Επρεπε να έχω αποτέλεσμα σε δυο μέρες.
Για γρήγορο αποτέλεσμα με όλες τις προυποθέσεις εναντίον σου(μη κάτοικος,καμία επαφή,παραμονή κάτω του τριημέρου) πρέπει να μιλάς τσέχικα και να προσφέρεις διακοπές.Αλλιώς είναι περίπου αδύνατο να γαμήσεις.Τότε ήμουνα περίπου 30 χρονών οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα με την ηλικία.
Εσύ πας και έχεις όλες τις προυποθέσεις υπέρ σου.(μόνιμη παραμονή,δουλειά εκεί,ίντερνετ,εμφάνιση,ηλικία κτλ).Εγώ έκανα καταδρομικές πήγαινα για αρπαχτές και έτσι πάω συνήθως.
Τα πιο πολλά άτομα που θα πάνε θα είναι όπως εγώ όλα θα λειτουργούν εναντίον τους και πρέπει να βρουν μηχανή να ανατρέψουν την κατάσταση για να κάνουν το αφύσικο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης μου αρέσει που λέει I do not think many czech girls are interested in western boy money που σημαίνει οτι θεωρεί τις Τσέχες ανατολικές και όχι western όπως συχνά λέμε και εδώ.
Επίσης εγώ επειδή τους μιλάω στη γλώσσα τους πολωνικά,τσέχικα κτλ έχω πάντα το κάτω χέρι αφού αυτές μιλάνε καλύτερα ενώ με τα αγγλικά έχει κανείς το πάνω χέρι αφού μιλάνε χειρότερα.Οι βλάχες όμως από την επαρχία που είναι ο στόχος μου ντρέπονται να μιλήσουν αγγλικά για να μην τα κάνουν μαντάρα οπότε προτιμώ να έχω το κάτω χέρι.
Επίσης αντί να της πεις κάτι που δεν έγραψα έπρεπε να πεις ''So Ivana,there is this guy who insists that Czech girls sleep easily with a guy when they spend common vaccations in nice holiday destinations like Greece and he offers to cover all the expenses''

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αρχηγέ,είχα γνωρίσει πριν καιρό δύο ξαδερφούλες στο Florenc,που πήγαιναν για το χωριό τους..
Με τη μία είχαμε Whatsappάρει χαλάρά,τώρα όμως που ήρθα μόνιμα,ανέβασε στροφές και χθες το βράδυ μου έγραφε κάτι για υγρό μουνάκι :bigdick:,οπότε τώρα είμαι έξω από το  Ούστι Να Λάμπεμ παρκαρισμένος και περιμένω σημείο συνάντησης να το βάλω στο Gps..

Όμως ήρθα λίγο πιο γρήγορα από ότι περίμενα,οπότε ας χτυπήσω ένα σεντονάκι στα γρήγορα.

Σε τι διαφέρει αυτό που έγραψα?Εγώ πήγαινα Τσεχία με όλες τις προυποθέσεις εναντίον μου καθόμουνα μόνο δυο μέρες χωρίς μεγάλα ποσά και τότε δεν υπήρχε ίντερνετ.Επρεπε να έχω αποτέλεσμα σε δυο μέρες.
Για γρήγορο αποτέλεσμα με όλες τις προυποθέσεις εναντίον σου(μη κάτοικος,καμία επαφή,παραμονή κάτω του τριημέρου) πρέπει να μιλάς τσέχικα και να προσφέρεις διακοπές.Αλλιώς είναι περίπου αδύνατο να γαμήσεις.Τότε ήμουνα περίπου 30 χρονών οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα με την ηλικία.
Εσύ πας και έχεις όλες τις προυποθέσεις υπέρ σου.(μόνιμη παραμονή,δουλειά εκεί,ίντερνετ,εμφάνιση,ηλικία κτλ).Εγώ έκανα καταδρομικές πήγαινα για αρπαχτές και έτσι πάω συνήθως.
Τα πιο πολλά άτομα που θα πάνε θα είναι όπως εγώ όλα θα λειτουργούν εναντίον τους και πρέπει να βρουν μηχανή να ανατρέψουν την κατάσταση για να κάνουν το αφύσικο.

Ναι,είναι αλήθεια ότι το "μόνιμος κάτοικος Πράγας"  αλλάζει άρδην τις πιθανοτητες.
Αλλά μέχρι πριν δυο βδομάδες ήμουν και εγώ ένας κλασσικός δυτικός εκδρομάκιας,ανάμεσα σε χιλιάδες.

Και σου ξαναλέω..Μπορεί να είσαι στ'αρχίδια σου για το τι /πως σκέφτονται,αλλά αν μπεις λιγάκι στο πνεύμα τους,ανεβάζεις τις πιθανότητές σου.

Θυμάσαι τι είπε το εκδιδόμενο πιπίνι στον Mounokwlaraki;
Βγες έξω,θα βρεις άκρη με Τσέχικα κορίτσια.
Δε λέω ότι έπαθε τίποτα που είχε μία εμπειρία να μια εκδιδόμενη Τσέχα,αλλά εσύ έχεις περάσει ένα μνμ που θέλει όλες τους να απαιτούν μια μορφή υλικής ανταποδοσης.
Εντάξει,λες ότι οι Τσέχες δε θέλουν δώρα σαν τις Ουκρανές,κ.λ.π. αλλά έγραψες περί κοινών διακοπών, εξόδων και βάζεις πάλι τον υλικό παράγοντα στο επίκεντρο.
Ενώ όπως τα ζω εγώ,δεν είναι έτσι.

Επίσης αντί να της πεις κάτι που δεν έγραψα έπρεπε να πεις ''So Ivana,there is this guy who insists that Czech girls sleep easily with a guy when they spend common vaccations in nice holiday destinations like Greece and he offers to cover all the expenses''

Δεν έχεις δίκιο,ακριβώς σε μετέφρασα,τι το έχω τολόκληρο lower. :grin:
Έγραψες ότι δε δέχονται δώρα,αλλά την κάλυψη κοινών εξόδων,διακοπών,κ.λ.π. και της έγραψα αυτό ακριβώς.

έπρεπε να πεις ''So Ivana,there is this guy who insists that Czech girls sleep easily with a guy when they spend common vaccations in nice holiday destinations like Greece and he offers to cover all the expenses''

Έχεις σκεφτεί ότι αν εσύ στα 30 σου έφερες μία Τσέχα στην Ελλάδα για διακοπές,η 22 χρονη που έφερα στο διαμέρισμα την Παρασκευή ήταν 10 χρονών;
Αυτή  η γενιά λοιπόν μεγάλωσε με internet,low cost πτήσεις,FlixBus,καπιταλισμό,δυτική επιρροή,έκανε Erasmus.Μεγάλωσε με τους εκατομύρια τουρίστες που έρχονται πλέον λόγω ος low cost πτήσεων,έχει δει φάτσες από όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχει ο παράγοντας έκπληξη,ο τουρίστας δεν είναι κάτι εξωτικό,οι διακοπές στην Ελλάδα πλέον είναι τζάμπα για όλους τους Ευρωπαίους..

Επίσης μου αρέσει που λέει I do not think many czech girls are interested in western boy money που σημαίνει οτι θεωρεί τις Τσέχες ανατολικές και όχι western όπως συχνά λέμε και εδώ.

Θεωρούν  τον εαυτό τους ανατολικές.Μου λένε πως ότι είναι η Βιέννη για το δυτικό κόσμο,είναι η Πράγα για Βίζενγκραντ,κ.λ.π.

Παρακάτω θα γράψω κάποια πράγματα που ήταν κοινά σε τουλάχιστον 5 ραντεβού μου μέσω  Tinder:

-Με καμία δε θα παίξει άμεσο σεξ,στο χώρο μας ή στο χώρο της,χωρίς πριν να υπάρξει συνάντηση  σε δημόσιο χώρο..Με ξένους, πρέπει να βεβαιωθούν πρώτα μέσω συνάντησης ότι  όλα είναι "κομπλέ".Άμεσο σεξ μέσω Tinder,καταφέρνουν μόνο οι Τσέχοι.

-Αν ο χώρος σας είναι Hotel,σας εγγυώμαι ότι μη εκδιδόμενη κοπέλα,δεν θα  δεχθεί να έρθει ΠΟΤΕ για χίλιους δυο λόγους.

-Ακόμη και αν  δουν μέσω Tinder  ότι μένετε και οι δύο π.χ.Πράγα 9 και η απόσταση μεταξύ σας είναι  1 χλμ, δεν πρόκειται να σας προτείνουν να συναντηθείται Πράγα 9,αλλά πιο κεντρικά.Ούτε πρόκετιαι να συναντηθείται σε κοντινό σταθμό να κατεβείτε μαζί κέντρο.
Πρώτα πρέπει να βεβαιωθούν σε ασφαλές περιβάλλον ότι είστε προβλεπόμενος.

-Αγγλικά...Αγγλικά μιλάνε συνήθως όσες σπουδάζουν.Οι υπόλοιπες σχεδόν καθόλου.

-Από δυτικούς απεχθάνονται τύπους  που μεθάνε και κάνουν μαλακίες.Αυτούς όλους μην τους θεωρείται ανταγωνιστές,οι Τσέχες τους σιχαίνονται.Επίσης σιχαίνονται όσους επιδεικνύουν λεφτά,αγοράζουν μπουκάλια κα κάνουν εφέ.

-Ασιάτες,μαύρους,μουσουλμάνους,δεν τους γουστάρουν.

-Δεν είναι Γερμανίδες να χωρίζουν το λογαριασμό στη μέση,αλλά δεν είναι και Ουκρανέζες που τα περιμένουν όλα από τον άντρα.Όπως έγραψε και η Ιβάνα,το βάρος πέφτει κάπως περισσότερο στον άντρα,αλλά μέχρι εκεί.

-ΑΛΗΘΕΙΑ μάγκες.Αυτή τη γενιά με παραμύθια δεν τη ρίχνετε..Τα έφαγαν οι θείες τους,οι ξαδέρφες τους,αλλά η σημερινή 20+ με το που καταλάβει αντιφάσεις ή παπατζηλίκια,την έκανε..

-Τους Έλληνες μας συμπαθούν σαν έθνος,ξέρουν ότι έχουμε μεγάλη ιστορία και όμορφη χώρα,αλλά μέχρι εκεί.Την υπόλοιπη διαφορά πρέπει να την κάνουμε ατομικά.

Όσα αναφέρω είναι για ηλικίες 19-27,όπως έχω ορίσει και στο φίλτρο του Tinder.
Με μεγαλύτερες δεν ασχολούμαι.

Υ.Γ.Ρε καυλιάρηδες.. :grin:
Επειδή ένα μέλος που έστειλε "εκεί με τα Superlike το γάμησες και ψόφησε" :rolleyes:

Να,μόλις έσκασε ένα.

9lRBypi.jpg

Που είναι το παράξενο ρε σεις;
Όπως εμείς περνάμε φωτό και matchάρουμε,κάνουν και αυτές.

Ακούστε πως το έχω δει το έργο.
Τσεχία,κλασσική σλαβική χώρα όπου οι γυναίκες είναι ομορφότερες από τους άντρες.
Κάποιοι εμφανίσιμοι Τσέχοι που βλέπετε,είναι gay.
Άλλοι εμφανίσιμοι αντί για το μουνί κυνηγάνε πρώτα το αλκοόλ,άλλοι πλακώνονται στα γήπεδα,άλλοι παίζουν όλη μέρα video games και πάει λέγοντας..

Τα κορίτσια από την άλλη,δεν πέφτουν σε τέτοιες λούμπες,είναι διαχρονικά πιο σοβαρές,κ.λ.π.
Το 90% των τουριστιών,μουνί βλέπει μόνο με λεφτά.

Οπότε κάντε τους υπολογισμούς σας..

Πόσοι τελικά κυνηγάνε πραγματικά το μουνί και με τι ευνοική αναλογία παίζουν;

Παράδεισος Πράγα λοιπόν. :grin:

Πρέπει να την κάνω,τα λέμε. :hi:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Δεν υπάρχει ο παράγοντας έκπληξη,ο τουρίστας δεν είναι κάτι εξωτικό,οι διακοπές στην Ελλάδα πλέον είναι τζάμπα για όλους τους Ευρωπαίους..
  Πέρα από το οικονομικό του θέματος,δεν είναι τζάμπα το να έχεις κάποιον να σε πάει σε όλα τα ψαγμένα μέρη,να μην την πατήσεις σαν τουρίστας.

Πόσες γνωστές πορνοστάρ που έχουν $$$$ από μόνες τους,μου έχουν πεί ότι θέλουν να ρθούνε για μπάνια πχ σε ένα συγκεκριμένο μέρος.

Μια άλλη ήρθε το προηγούμενο κ το προ-προηγούμενο καλοκαίρι χωρίς καν να την καλέσω.
Μόνο στην Ταυλάνδη είχε ξαναδεί λέει τόσο καθαρά νερά(όπου το εισιτήριο για να πάς κοστίζει όσο για να πάς Λος Άντζελες  :orchestra: ενώ το καλοκαίρι ο Μουζενίδης έχει μέχρι κ πτήσεις με 85ευρώ  :2funny: σχεδόν κάθε μέρα από Μόσχα )

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θεωρούν  τον εαυτό τους ανατολικές.Μου λένε πως ότι είναι η Βιέννη για το δυτικό κόσμο,είναι η Πράγα για Βίζενγκραντ,κ.λ.π.

Ακούστε πως το έχω δει το έργο.
Τσεχία,κλασσική σλαβική χώρα όπου οι γυναίκες είναι ομορφότερες από τους άντρες.
Κάποιοι εμφανίσιμοι Τσέχοι που βλέπετε,είναι gay.
Άλλοι εμφανίσιμοι αντί για το μουνί κυνηγάνε πρώτα το αλκοόλ,άλλοι πλακώνονται στα γήπεδα,άλλοι παίζουν όλη μέρα video games και πάει λέγοντας..

Τα κορίτσια από την άλλη,δεν πέφτουν σε τέτοιες λούμπες,είναι διαχρονικά πιο σοβαρές,κ.λ.π.
Το 90% των τουριστιών,μουνί βλέπει μόνο με λεφτά.

Οπότε κάντε τους υπολογισμούς σας..

Πόσοι τελικά κυνηγάνε πραγματικά το μουνί και με τι ευνοική αναλογία παίζουν;

Παράδεισος Πράγα λοιπόν. :grin:

Πρέπει να την κάνω,τα λέμε. :hi:

Είδες που είναι αλήθεια όσα έγραφα περί πανσλαβισμού οτι όλες οι σλαβικές χώρες είναι βασικά το ίδιο ενώ οι άλλοι έλεγαν οι Τσέχες είναι ήδη εκδυτικισμένες οι Πολωνέζες δεν έχουν διαφορά από τις Γερμανίδες κτλ.
Ακόμα και εσύ που έλεγες για γυμνασμένους,καλοντυμένους με εισοδήματα,αμάξια κτλ,βλέπεις τώρα ποιος είναι ο πραγματικός ανταγωνισμός με τους τοπικούς άντρες.
Βόρεια Τσεχία Usti nad Labem,Liberec κτλ μεγάλες ψώλες.Θα γαμήσεις σίγουρα.
Αποδεικνύεται πλήρως η φοβερή υπεροχή του Βαλκάνιου και η θεωρία του σλαβικού μουνολίβαδου.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αρχηγέ,με 17 διαφορετικές γκομενες  απο τις 16 Φεβρουαρίου, με όλα τα τσιμπούκια ακαποτα και ακαποτα επαναληπτικα γαμησια με 4 ή 5 απο αυτές δε θυμάμαι καλά, :think: plus 4 call girl,θα τη βγάλω μέχρι το καλοκαίρι ή θα γίνω αρχιστράτηγος  :S

Εχω ξενερώσει λίγο με την πάρτη μου που με το που βλέπω τα ατριχα κορμιά τους και τα ροζ μουνακια τους,χάνω κάθε έλεγχο..

Χθες η Sarka απο το Usti Na Lamed,μετά από ένα ημίωρο περίπατο μπήκε συνοδηγός,με καθοδήγησε σε ένα οροπέδιο γαμηστρωνα και γαμηθηκαμε στο αμάξι και έξω από αυτό εν μεσω βροχης ενώ σε καποια στιγμή πέρασαν και κάτι τσομπάνηδες με ζωντανά απο δίπλα μας,αλλά το μικρό ούτε γύρισε να τους κοιτάξει..

Τεσπα,κάπως πρέπει να κανω τα κουμάντα μου να μην παρασημοφορηθω(αν δεν έχω ήδη  :-  )

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ,με 17 διαφορετικές γκομενες  απο τις 16 Φεβρουαρίου, με όλα τα τσιμπούκια ακαποτα και ακαποτα επαναληπτικα γαμησια με 4 ή 5 απο αυτές δε θυμάμαι καλά, :think: plus 4 call girl,θα τη βγάλω μέχρι το καλοκαίρι ή θα γίνω αρχιστράτηγος  :S

Εχω ξενερώσει λίγο με την πάρτη μου που με το που βλέπω τα ατριχα κορμιά τους και τα ροζ μουνακια τους,χάνω κάθε έλεγχο..

Χθες η Sarka απο το Usti Na Lamed,μετά από ένα ημίωρο περίπατο μπήκε συνοδηγός,με καθοδήγησε σε ένα οροπέδιο γαμηστρωνα και γαμηθηκαμε στο αμάξι και έξω από αυτό εν μεσω βροχης ενώ σε καποια στιγμή πέρασαν και κάτι τσομπάνηδες με ζωντανά απο δίπλα μας,αλλά το μικρό ούτε γύρισε να τους κοιτάξει..

Τεσπα,κάπως πρέπει να κανω τα κουμάντα μου να μην παρασημοφορηθω(αν δεν έχω ήδη  :-  )

Μία γκόμενα τη μέρα?Εγώ πάντα τα έλεγα αλλά κανείς δεν άκουγε.Στις σλαβικές χώρες γαμάς πενταπλάσιες ή δεκαπλάσιες σε σχέση με Γερμανία.Είναι επί γης παράδεισος.
Καλά θα κολλήσεις σίγουρα αφροδίσιο αλλά θα είναι κάτι ελαφρύ.Οι Τσέχες κάνουν όντως πολύ ακάποτο ίσως και κατά 80%.
Σε δύο εβδομάδες εξορμώ και εγώ σλαβικά εδάφη για εξάπλωση του βαλκανιοπουτσισμού.
Δοκίμασε και αυτό το σάιτ όπου βγάζουν φωτό Τσέχες ψώλες γυμνές.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μία γκόμενα τη μέρα?Εγώ πάντα τα έλεγα αλλά κανείς δεν άκουγε.Στις σλαβικές χώρες γαμάς πενταπλάσιες ή δεκαπλάσιες σε σχέση με Γερμανία.Είναι επί γης παράδεισος.
Καλά θα κολλήσεις σίγουρα αφροδίσιο αλλά θα είναι κάτι ελαφρύ.Οι Τσέχες κάνουν όντως πολύ ακάποτο ίσως και κατά 80%.
Σε δύο εβδομάδες εξορμώ και εγώ σλαβικά εδάφη για εξάπλωση του βαλκανιοπουτσισμού.
Δοκίμασε και αυτό το σάιτ όπου βγάζουν φωτό Τσέχες ψώλες γυμνές.

1,3 διαφορετική γκομενα τη μέρα για την ακρίβεια  :grin:
και απο τη μέρα που άλλαξα το Status σε Newcomer in Prague 1,98 :grin:
Όλα αυτά με ενασχοληση μόνο με το μουνι,απο τις 11:00 το πρωί μέχρι τη 01:00 το βράδυ.
Εννοείται ότι εκτός από 3 που δεν είχαμε χημεία στο γαμησι και δεν βγάλαμε άκρη,τις υπόλοιπες τις πήδηξα περισσότερες φορές και θα συνεχίσω με μερικές.

Απλά νομίζω ότι τσίμπησα κάτι ψιλό,καμία ουρολοίμωξη υποθέτω και σημερα απλά αλλάζω manually την τοποθεσία στο Tinder ορίζοντας γειτονικές πόλεις να δω μήπως παίζει τίποτε εξαιρετικο να πάω με το αμάξι.

Το amateri ειναι amateur πουτανιτσες ρε συ,όχι κανονικές κοπέλες.
Ειχα πάρει και απο κει καποια φάση.

Tinder.Ακόμη και εννιάρια μέσα ειναι.
Θες ωραιοπάθεια,θες επιβεβαίωση,μέσα ειναι όλες.
Και μην ακούσω ότι δε μιλανε...Μια χαρά κελαηδάνε

Οποιος έχει Tinder,ας βάλει Manually τοποθεσία Πράγα και θα τις δει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
1,3 διαφορετική γκομενα τη μέρα για την ακρίβεια  :grin:
και απο τη μέρα που άλλαξα το Status σε Newcomer in Prague 1,98 :grin:
Όλα αυτά με ενασχοληση μόνο με το μουνι,απο τις 11:00 το πρωί μέχρι τη 01:00 το βράδυ.
Εννοείται ότι εκτός από 3 που δεν είχαμε χημεία στο γαμησι και δεν βγάλαμε άκρη,τις υπόλοιπες τις πήδηξα περισσότερες φορές και θα συνεχίσω με μερικές.

Απλά νομίζω ότι τσίμπησα κάτι ψιλό,καμία ουρολοίμωξη υποθέτω και σημερα απλά αλλάζω manually την τοποθεσία στο Tinder ορίζοντας γειτονικές πόλεις να δω μήπως παίζει τίποτε εξαιρετικο να πάω με το αμάξι.

Το amateri ειναι amateur πουτανιτσες ρε συ,όχι κανονικές κοπέλες.
Ειχα πάρει και απο κει καποια φάση.

Tinder.Ακόμη και εννιάρια μέσα ειναι.
Θες ωραιοπάθεια,θες επιβεβαίωση,μέσα ειναι όλες.
Και μην ακούσω ότι δε μιλανε...Μια χαρά κελαηδάνε

Οποιος έχει Tinder,ας βάλει Manually τοποθεσία Πράγα και θα τις δει.

Δεν είναι ουρολοίμωξη.Μάλλον χλαμύδια ή τριχομονάδα κόλλησες.
Γενικά ο βαλκανιοπουτσισμός αποδεικνύεται η απόλυτη θεωρία.Ενώ όλοι αμφισβητούσαν.Η σεξουαλική ζωή ολωνών απογειώνεται στην Πράγα.
Μπορεί και να έρθω κάποια στιγμή για να δούμε αν το live γαμάει ακόμα στην επαρχία.
Για κανονικές γκόμενες μπες
stesti.cz,seznamka.cz,znamost.cz,lide.cz.Είναι σίγουρη επιτυχία.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εδώ είσαι μύστη μου  ;)

www.medicentrum.cz/cz/praha/zpusob-uhrady]http://www.medicentrum.cz/cz/praha/zpusob-uhrady[/url]

Kompletní vyšetření - klienti nepojištění v ČR: 4 000,- Kč
(Hepatitis B, Hepatitis C, HIV I, II , Chlamydia + kapavka + syphilis)

Καλά αποτελέσματα.

Nα σαι καλά Yorkie,πρέπει λίγο να αναθεωρήσω το κασκαντεριλίκια,
γιατί την βλέπω την καριέρα μου να τερματίζεται πρόωρα. :S

Δεν είναι ουρολοίμωξη.Μάλλον χλαμύδια ή τριχομονάδα κόλλησες.
Γενικά ο βαλκανιοπουτσισμός αποδεικνύεται η απόλυτη θεωρία.Ενώ όλοι αμφισβητούσαν.Η σεξουαλική ζωή ολωνών απογειώνεται στην Πράγα.
Μπορεί και να έρθω κάποια στιγμή για να δούμε αν το live γαμάει ακόμα στην επαρχία.
Για κανονικές γκόμενες μπες
stesti.cz,seznamka.cz,znamost.cz,lide.cz.Είναι σίγουρη επιτυχία.

Είπαμε..Έλα και θα βγούμε με την GoPro να προσφέρουμε τηλεθέαση στο site.

Αν και δε θα δουλέψω μέχρι τέλη Αυγούστου και θα εχω όλες τις μέρες για κυνήγι,
είναι αδύνατο να παρακολουθώ τόσα site,fb,tinder,Whatsapp,κ.λ.π.

Το ΣΚ είχα καβαντζώσει μαζί μου ένα powerbank μεγέθους lipstick,γιατί η μπαταρία του κινητού τα είχε παίξει,ανοιχτό σε τόσα μέσα.
Εντάξει,δε γίνεται να βγαίνεις με γκόμενα,να βαράει το Whatsapp,κ.λ.π.
Έχω πέσει με τα μούτρα τώρα που μου βγαίνει το παιχνίδι,αλλά θα χαλαρώσω λίγο να απολαμβάνω περισσότερο την όλη φάση.

Όποιος πορνοεκδρομέας για κάποιον λόγο δεν μπορεί/θέλει να κλείσει διαμέρισμα,μια λύση είναι το ξενοδοχείο Residence Tabor,Πράγα 3.
Το ξενοδοχείο αυτό δεν έχει reception.H reception του είναι στο Golden City Hotel που βρίσκεται στον ίδιο δρόμο,αλλά δεν έχει άμεση θέαση στο ποιος μπαίνει,βγαίνει στο Tabor.
Τα δωμάτια 121,221,321,421 κοιτάνε πίσω και δεν ακούγεται το τραμ.

Έγραψα ότι Τσέχα δεν έρχεται σε Hotel.
Σε περιπτώσεις όπως του Tabor,απλά πείτε της σε ανύποπτο χρόνο κάτι σε φάση:"Πω,παράξενο το Hotel μου,δεν έχει καν reception" ώστε να αρχίσει να δουλεύει στο μυαλό της το ενδεχόμενο τα έρθει.
Το Tabor είναι 3αστέρια,καθαρό,προσφέρει τα βασικά και με τα τραμ 5 και 9 είσαι σε χρόνο dt κέντρο.

Aπό τη συναναστροφή μου με Τσέχες μέχρι τώρα..

Καμία πίεση από οικογένεια,θρησκεία,στερεότυπα,κ.λ.π. για οικογένεια.
Όλες μου δήλωσαν φάση αγνωστικισμός,αθεϊα και στα παπάρια τους γενικά ο γάμος με την παραδοσιακή έννοια.

Ξέρουν ότι σαν έθνος είναι από τα ομορφότερα στον κόσμο.Δεν έχουν συμπλέγματα σαν τις Πολωνέζες,
ούτε θα πάνε να γαμηθούν με πάκια.

Είναι ρατσίστριες.Το στάνταρ Τσεχάκι που είχε πει ότι μη Ευρωπαίος δεν είναι επιλογή γι'αυτήν και για της φίλες της.
Το καλύτερο call girl της Πράγας,δέχεται μόνο λευκούς μέχρι 45 ετών.
Πολλές κοπέλες σε Privat,δέχονται μόνο Ευρωπαίους.

Δεν είναι δραματικές.Ο λόγος και ο τρόπος σκέψης τους είναι δομημένος.
Κοντολογίς,δεν είναι Πολωνέζες.

Οι όμορφες,έχουν τα πιο χαοτικά μάτια και ενδιαφέροντα πρόσωπα από οποιονδήποτε λαό έχω συναντήσει.

Πόδια έργα τέχνης και γενικά απίστευτα άκρα.Έπεται το στήθος και ο κώλος.

Συνήθως είναι αδύναμες στα μαλλιά και δευτερευόντως στα δόντια,σαν κλασσικές Σλάβες.

Υπάρχει μια ισχυρή δυτική επιρροή,είναι οι πιο δυτικοποιημένες Σλάβες,αλλά παραμενουν ανατολικές
και έτσι αυτοπροσδιορίζονται.

Σβήνουν τις Γερμανίδες όλων των κρατιδίων από το χάρτη,πλην των Nordic-Γερμανίδων που είναι μια κατηγορία από μόνες τους.

Είναι cool και περνάς καλά μαζί τους και εκτός κρεβατιού.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Nα σαι καλά Yorkie,πρέπει λίγο να αναθεωρήσω το κασκαντεριλίκια,
γιατί την βλέπω την καριέρα μου να τερματίζεται πρόωρα. :S

Είπαμε..Έλα και θα βγούμε με την GoPro να προσφέρουμε τηλεθέαση στο site.

Αν και δε θα δουλέψω μέχρι τέλη Αυγούστου και θα εχω όλες τις μέρες για κυνήγι,
είναι αδύνατο να παρακολουθώ τόσα site,fb,tinder,Whatsapp,κ.λ.π.

Το ΣΚ είχα καβαντζώσει μαζί μου ένα powerbank μεγέθους lipstick,γιατί η μπαταρία του κινητού τα είχε παίξει,ανοιχτό σε τόσα μέσα.
Εντάξει,δε γίνεται να βγαίνεις με γκόμενα,να βαράει το Whatsapp,κ.λ.π.
Έχω πέσει με τα μούτρα τώρα που μου βγαίνει το παιχνίδι,αλλά θα χαλαρώσω λίγο να απολαμβάνω περισσότερο την όλη φάση.

Όποιος πορνοεκδρομέας για κάποιον λόγο δεν μπορεί/θέλει να κλείσει διαμέρισμα,μια λύση είναι το ξενοδοχείο Residence Tabor,Πράγα 3.
Το ξενοδοχείο αυτό δεν έχει reception.H reception του είναι στο Golden City Hotel που βρίσκεται στον ίδιο δρόμο,αλλά δεν έχει άμεση θέαση στο ποιος μπαίνει,βγαίνει στο Tabor.
Τα δωμάτια 121,221,321,421 κοιτάνε πίσω και δεν ακούγεται το τραμ.

Έγραψα ότι Τσέχα δεν έρχεται σε Hotel.
Σε περιπτώσεις όπως του Tabor,απλά πείτε της σε ανύποπτο χρόνο κάτι σε φάση:"Πω,παράξενο το Hotel μου,δεν έχει καν reception" ώστε να αρχίσει να δουλεύει στο μυαλό της το ενδεχόμενο τα έρθει.
Το Tabor είναι 3αστέρια,καθαρό,προσφέρει τα βασικά και με τα τραμ 5 και 9 είσαι σε χρόνο dt κέντρο.

Aπό τη συναναστροφή μου με Τσέχες μέχρι τώρα..

Καμία πίεση από οικογένεια,θρησκεία,στερεότυπα,κ.λ.π. για οικογένεια.
Όλες μου δήλωσαν φάση αγνωστικισμός,αθεϊα και στα παπάρια τους γενικά ο γάμος με την παραδοσιακή έννοια.

Ξέρουν ότι σαν έθνος είναι από τα ομορφότερα στον κόσμο.Δεν έχουν συμπλέγματα σαν τις Πολωνέζες,
ούτε θα πάνε να γαμηθούν με πάκια.

Είναι ρατσίστριες.Το στάνταρ Τσεχάκι που είχε πει ότι μη Ευρωπαίος δεν είναι επιλογή γι'αυτήν και για της φίλες της.
Το καλύτερο call girl της Πράγας,δέχεται μόνο λευκούς μέχρι 45 ετών.
Πολλές κοπέλες σε Privat,δέχονται μόνο Ευρωπαίους.

Δεν είναι δραματικές.Ο λόγος και ο τρόπος σκέψης τους είναι δομημένος.
Κοντολογίς,δεν είναι Πολωνέζες.

Οι όμορφες,έχουν τα πιο χαοτικά μάτια και ενδιαφέροντα πρόσωπα από οποιονδήποτε λαό έχω συναντήσει.

Πόδια έργα τέχνης και γενικά απίστευτα άκρα.Έπεται το στήθος και ο κώλος.

Συνήθως είναι αδύναμες στα μαλλιά και δευτερευόντως στα δόντια,σαν κλασσικές Σλάβες.

Υπάρχει μια ισχυρή δυτική επιρροή,είναι οι πιο δυτικοποιημένες Σλάβες,αλλά παραμενουν ανατολικές
και έτσι αυτοπροσδιορίζονται.

Σβήνουν τις Γερμανίδες όλων των κρατιδίων από το χάρτη,πλην των Nordic-Γερμανίδων που είναι μια κατηγορία από μόνες τους.

Είναι cool και περνάς καλά μαζί τους και εκτός κρεβατιού.

Όντως 95% αθεΐα και οι πιο απελευθερωμένες Σλαβες.Ενα θετικό που άφησε ο κομμουνισμός.
Σε σχέση με Πολωνέζες πολύ πιο ωραία πρόσωπα,μυστηριώδη πράσινα μάτια,συμμετρικές μύτες και ατελείωτα χυτα,σλαβικα πόδια.
Δυνατό σημείο των Πολωνεζων οι πιο πεταχτοί κωλοι.Βυζαρουδες είναι και οι Τσέχες και οι Πολωνέζες οι Τσέχες όμως είναι ψηλές βυζαρουδες κάτι που συναντάς μόνο Σουηδία.
Πιο ψύχραιμες και λογικές από τις Πολωνές αλλά πιο ευαίσθητες και ασταθείς από Δυτικές και μεσογειακές.
Στις νορδικες υπάγονται οι Βορειες Γερμανιδες,οι Ολλανδεζες και οι Σουηδέζες,μιλάμε για κορυφαίο τύπο στην Ευρώπη.Κοντά οι Τσέχες,Σλοβακες και Σερβοκροατισσες οι τοπ κατηγορίες στις Σλαβες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
[quote author=ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ notid=161920 link=topic=2448.msg7416141#msg7416141 date

Υ.Γ.Glock,για σένα.  :rockon:

l1C2avu.jpg

[/quote]Ζείς το όνειρό μου τον χειμώνα...
1 βραδιά στη Πολωνία ή τη Τσεχία= ένας χειμώνας στην Ελλάδα...
Και δεν μπορεί να το καταρρίψει κανένας αυτό...Γύρισα απο Πολωνία πήγα Αθήνα και Ρόδο και κλαίω τη μοίρα μου...Παρακαλάω να τελειώσει γρήγορα ο Μάρτιος να ξεκινήσουν να έρχονται τα πρώτα τουριστάκια!!
Για δώσε μας κλίμα απο Τσεχία, ακόμα πιστεύουν πως μας πληρώνουν;Εδώ ξενοδόχοι μου λένε πως τα πρακτορεία τους είναι τα πιο Τζαμπατζίδικα...Τι συμβαίνει ;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Λοιπόν ρεμάλια  :s&m_2:
Σήμερα στο Ελ Βενιζελ πρέπει να αφίχθηκαν 3 τεμάχια από Τσεχία,7άρι,8άρι,8άρι+ και μια Σλοβάκα 8άρι+.
Μόνο η μία Τσέχα έχει γκόμενο,οι 2 από τις άλλες 3 έχουν και Tinder ανοιχτό.
Θα μείνουν 5 μέρες στην Αθήνα.
Θέλουν να δουν Ακρόπολη,κ.λ.π.
Κανονίστε να γυρίσουν και να μου πουν ότι τους την έπεσαν μόνο τίποτα αράπηδες στο Μοναστηράκι. :S
Διαμονή airbnb,αν κατάλαβα καλά,μένουν κάπου λόφο Στρέφη, προς  Αλεξάνδρας μεριά.
Κανονίστε :s&m_2:

Αυτό που κάνω τις τελευταίες μέρες,είναι να αλλάζω το location στο Tinder,
επιλέγοντας διάφορες πόλεις της Τσεχίας και μόλις κάνω 3 match,
παίρνω το αμάξι και πάω.

Μετά από επιτόπια έρευνα σήμερα,διαπίστωσα ότι από το 1990 μέχρι και το 1999,
στο Petrovice η σοδειά σε μουνάρες ήταν πλούσια. :grin:

Γυρνώντας στη βάση για ανεφοδιασμό..

c8DllXz.jpg

Ζείς το όνειρό μου τον χειμώνα...
1 βραδιά στη Πολωνία ή τη Τσεχία= ένας χειμώνας στην Ελλάδα...
Και δεν μπορεί να το καταρρίψει κανένας αυτό...Γύρισα απο Πολωνία πήγα Αθήνα και Ρόδο και κλαίω τη μοίρα μου...Παρακαλάω να τελειώσει γρήγορα ο Μάρτιος να ξεκινήσουν να έρχονται τα πρώτα τουριστάκια!!
Για δώσε μας κλίμα απο Τσεχία, ακόμα πιστεύουν πως μας πληρώνουν;Εδώ ξενοδόχοι μου λένε πως τα πρακτορεία τους είναι τα πιο Τζαμπατζίδικα...Τι συμβαίνει ;

Φίλε,δε θέλω να σε στεναχωρήσω,αλλά άμα δεν έχεις σκάσει μύτη καλοκαίρι,δεν έχεις δει τίποτα.
Εδώ πιάσαμε μια μέρα 15 βαθμούς και οι ανώμαλες κατευθείαν να μοστράρουν τις ποδάρες τους. :grin:
Στη Ρόδο είσαι σε δυνατό πορνοπροορισμό,αλλά εδώ οι τύπισσες με το που ανεβαίνει ο υδράργυρος ανταγωνίζονται σκληρά για το βραβείο Μις Μούναρος Πράγα.

Βασικά όλη η Ευρώπη πιστεύει ότι μας πληρώνει.
Οι Τσέχες/οι πιστεύουν ότι είμαστε πιο φτωχοί από αυτούς.
Αν κάνουμε όμως μια κατά κεφαλή σύγκριση,ο μέσος Έλληνας έχει ακόμη και σήμερα περισσότερα ατομικά περουσιακά στοιχεία από Τσέχους,Πολωνούς,κ.λ.π.

Όπως έχω ξαναγράψει,περνάω από κάτι τουριστικά πρακτορεία και βλέπω κάτι πακέτα για Ελλάδα που δεν υπάρχουν...
Τελείως τζάμπα,στη Γερμανία το ίδιο πακέτο μιάμιση φορά πάνω και στην Ελλάδα δύο.

Υ.Γ.Τύποι,αν προκύψει καμιά πληροφορία για την 4άδα που προανέφερα,θα την postάρω.
Επειδή όμως νομίζω ότι το έχω σεντονάρει αρκετά το thread και εχω γράψει όλα όσα μέχρι στιγμής ξέρω,
θα επανέλθω όταν θα έχω κάτι πολύ ιδιαίτερο,σημαντικό,κ.λ.π.
Όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο,ας γράφει εδώ και θα απαντάω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom