Αρχηγέ,είχα γνωρίσει πριν καιρό δύο ξαδερφούλες στο Florenc,που πήγαιναν για το χωριό τους..
Με τη μία είχαμε Whatsappάρει χαλάρά,τώρα όμως που ήρθα μόνιμα,ανέβασε στροφές και χθες το βράδυ μου έγραφε κάτι για υγρό μουνάκι
,οπότε τώρα είμαι έξω από το Ούστι Να Λάμπεμ παρκαρισμένος και περιμένω σημείο συνάντησης να το βάλω στο Gps..
Όμως ήρθα λίγο πιο γρήγορα από ότι περίμενα,οπότε ας χτυπήσω ένα σεντονάκι στα γρήγορα.
Σε τι διαφέρει αυτό που έγραψα?Εγώ πήγαινα Τσεχία με όλες τις προυποθέσεις εναντίον μου καθόμουνα μόνο δυο μέρες χωρίς μεγάλα ποσά και τότε δεν υπήρχε ίντερνετ.Επρεπε να έχω αποτέλεσμα σε δυο μέρες.
Για γρήγορο αποτέλεσμα με όλες τις προυποθέσεις εναντίον σου(μη κάτοικος,καμία επαφή,παραμονή κάτω του τριημέρου) πρέπει να μιλάς τσέχικα και να προσφέρεις διακοπές.Αλλιώς είναι περίπου αδύνατο να γαμήσεις.Τότε ήμουνα περίπου 30 χρονών οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα με την ηλικία.
Εσύ πας και έχεις όλες τις προυποθέσεις υπέρ σου.(μόνιμη παραμονή,δουλειά εκεί,ίντερνετ,εμφάνιση,ηλικία κτλ).Εγώ έκανα καταδρομικές πήγαινα για αρπαχτές και έτσι πάω συνήθως.
Τα πιο πολλά άτομα που θα πάνε θα είναι όπως εγώ όλα θα λειτουργούν εναντίον τους και πρέπει να βρουν μηχανή να ανατρέψουν την κατάσταση για να κάνουν το αφύσικο.
Ναι,είναι αλήθεια ότι το "μόνιμος κάτοικος Πράγας" αλλάζει άρδην τις πιθανοτητες.
Αλλά μέχρι πριν δυο βδομάδες ήμουν και εγώ ένας κλασσικός δυτικός εκδρομάκιας,ανάμεσα σε χιλιάδες.
Και σου ξαναλέω..Μπορεί να είσαι στ'αρχίδια σου για το τι /πως σκέφτονται,αλλά αν μπεις λιγάκι στο πνεύμα τους,ανεβάζεις τις πιθανότητές σου.
Θυμάσαι τι είπε το εκδιδόμενο πιπίνι στον Mounokwlaraki;
Βγες έξω,θα βρεις άκρη με Τσέχικα κορίτσια.
Δε λέω ότι έπαθε τίποτα που είχε μία εμπειρία να μια εκδιδόμενη Τσέχα,αλλά εσύ έχεις περάσει ένα μνμ που θέλει όλες τους να απαιτούν μια μορφή υλικής ανταποδοσης.
Εντάξει,λες ότι οι Τσέχες δε θέλουν δώρα σαν τις Ουκρανές,κ.λ.π. αλλά έγραψες περί κοινών διακοπών, εξόδων και βάζεις πάλι τον υλικό παράγοντα στο επίκεντρο.
Ενώ όπως τα ζω εγώ,δεν είναι έτσι.
Επίσης αντί να της πεις κάτι που δεν έγραψα έπρεπε να πεις ''So Ivana,there is this guy who insists that Czech girls sleep easily with a guy when they spend common vaccations in nice holiday destinations like Greece and he offers to cover all the expenses''
Δεν έχεις δίκιο,ακριβώς σε μετέφρασα,τι το έχω τολόκληρο lower.
Έγραψες ότι δε δέχονται δώρα,αλλά την κάλυψη κοινών εξόδων,διακοπών,κ.λ.π. και της έγραψα αυτό ακριβώς.
έπρεπε να πεις ''So Ivana,there is this guy who insists that Czech girls sleep easily with a guy when they spend common vaccations in nice holiday destinations like Greece and he offers to cover all the expenses''
Έχεις σκεφτεί ότι αν εσύ στα 30 σου έφερες μία Τσέχα στην Ελλάδα για διακοπές,η 22 χρονη που έφερα στο διαμέρισμα την Παρασκευή ήταν 10 χρονών;
Αυτή η γενιά λοιπόν μεγάλωσε με internet,low cost πτήσεις,FlixBus,καπιταλισμό,δυτική επιρροή,έκανε Erasmus.Μεγάλωσε με τους εκατομύρια τουρίστες που έρχονται πλέον λόγω ος low cost πτήσεων,έχει δει φάτσες από όλο τον κόσμο.
Δεν υπάρχει ο παράγοντας έκπληξη,ο τουρίστας δεν είναι κάτι εξωτικό,οι διακοπές στην Ελλάδα πλέον είναι τζάμπα για όλους τους Ευρωπαίους..
Επίσης μου αρέσει που λέει I do not think many czech girls are interested in western boy money που σημαίνει οτι θεωρεί τις Τσέχες ανατολικές και όχι western όπως συχνά λέμε και εδώ.
Θεωρούν τον εαυτό τους ανατολικές.Μου λένε πως ότι είναι η Βιέννη για το δυτικό κόσμο,είναι η Πράγα για Βίζενγκραντ,κ.λ.π.
Παρακάτω θα γράψω κάποια πράγματα που ήταν κοινά σε τουλάχιστον 5 ραντεβού μου μέσω Tinder:
-Με καμία δε θα παίξει άμεσο σεξ,στο χώρο μας ή στο χώρο της,χωρίς πριν να υπάρξει συνάντηση σε δημόσιο χώρο..Με ξένους, πρέπει να βεβαιωθούν πρώτα μέσω συνάντησης ότι όλα είναι "κομπλέ".Άμεσο σεξ μέσω Tinder,καταφέρνουν μόνο οι Τσέχοι.
-Αν ο χώρος σας είναι Hotel,σας εγγυώμαι ότι μη εκδιδόμενη κοπέλα,δεν θα δεχθεί να έρθει ΠΟΤΕ για χίλιους δυο λόγους.
-Ακόμη και αν δουν μέσω Tinder ότι μένετε και οι δύο π.χ.Πράγα 9 και η απόσταση μεταξύ σας είναι 1 χλμ, δεν πρόκειται να σας προτείνουν να συναντηθείται Πράγα 9,αλλά πιο κεντρικά.Ούτε πρόκετιαι να συναντηθείται σε κοντινό σταθμό να κατεβείτε μαζί κέντρο.
Πρώτα πρέπει να βεβαιωθούν σε ασφαλές περιβάλλον ότι είστε προβλεπόμενος.
-Αγγλικά...Αγγλικά μιλάνε συνήθως όσες σπουδάζουν.Οι υπόλοιπες σχεδόν καθόλου.
-Από δυτικούς απεχθάνονται τύπους που μεθάνε και κάνουν μαλακίες.Αυτούς όλους μην τους θεωρείται ανταγωνιστές,οι Τσέχες τους σιχαίνονται.Επίσης σιχαίνονται όσους επιδεικνύουν λεφτά,αγοράζουν μπουκάλια κα κάνουν εφέ.
-Ασιάτες,μαύρους,μουσουλμάνους,δεν τους γουστάρουν.
-Δεν είναι Γερμανίδες να χωρίζουν το λογαριασμό στη μέση,αλλά δεν είναι και Ουκρανέζες που τα περιμένουν όλα από τον άντρα.Όπως έγραψε και η Ιβάνα,το βάρος πέφτει κάπως περισσότερο στον άντρα,αλλά μέχρι εκεί.
-ΑΛΗΘΕΙΑ μάγκες.Αυτή τη γενιά με παραμύθια δεν τη ρίχνετε..Τα έφαγαν οι θείες τους,οι ξαδέρφες τους,αλλά η σημερινή 20+ με το που καταλάβει αντιφάσεις ή παπατζηλίκια,την έκανε..
-Τους Έλληνες μας συμπαθούν σαν έθνος,ξέρουν ότι έχουμε μεγάλη ιστορία και όμορφη χώρα,αλλά μέχρι εκεί.Την υπόλοιπη διαφορά πρέπει να την κάνουμε ατομικά.
Όσα αναφέρω είναι για ηλικίες 19-27,όπως έχω ορίσει και στο φίλτρο του Tinder.
Με μεγαλύτερες δεν ασχολούμαι.
Υ.Γ.Ρε καυλιάρηδες..
Επειδή ένα μέλος που έστειλε "εκεί με τα Superlike το γάμησες και ψόφησε"
Να,μόλις έσκασε ένα.
Που είναι το παράξενο ρε σεις;
Όπως εμείς περνάμε φωτό και matchάρουμε,κάνουν και αυτές.
Ακούστε πως το έχω δει το έργο.
Τσεχία,κλασσική σλαβική χώρα όπου οι γυναίκες είναι ομορφότερες από τους άντρες.
Κάποιοι εμφανίσιμοι Τσέχοι που βλέπετε,είναι gay.
Άλλοι εμφανίσιμοι αντί για το μουνί κυνηγάνε πρώτα το αλκοόλ,άλλοι πλακώνονται στα γήπεδα,άλλοι παίζουν όλη μέρα video games και πάει λέγοντας..
Τα κορίτσια από την άλλη,δεν πέφτουν σε τέτοιες λούμπες,είναι διαχρονικά πιο σοβαρές,κ.λ.π.
Το 90% των τουριστιών,μουνί βλέπει μόνο με λεφτά.
Οπότε κάντε τους υπολογισμούς σας..
Πόσοι τελικά κυνηγάνε πραγματικά το μουνί και με τι ευνοική αναλογία παίζουν;
Παράδεισος Πράγα λοιπόν.
Πρέπει να την κάνω,τα λέμε.