ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Πριν 10 χρόνια ήταν τραγική κατάσταση έβλεπες πάρα πολλές Τσέχες χεράκι χεράκι με Αραπάδες.Από αυτούς τους άθλιους που τη στήνουν στη Waclawske Namesti και μοιράζουν φυλλάδια ή κάνουν τους κράχτες στα μαγαζιά.Φοβόσουνα να κοιτάξεις στα καροτσάκια γιατί πολλοί μπόμπιρες ήταν μικτοί με σγουρά μαύρα μαλλιά.Φυσικά οι μανάδες που έσπρωχναν τα καροτσάκια μόνες.
Ευτυχώς οι Τσέχες έχουν λογικευτεί πλέον μάλλον τους πήραν χαμπάρι τους γύφτους.Μόνο οι Πολωνές μένουν αιώνια θύματα.
Πιστεύω οτι ο Βαλκάνιος αποτελεί σταθερή διαχρονική αξία.Ποτέ δεν περνάει η μπογιά μας λόγω φυσικής ανωτερότητας.
Εχει πολλές εύκολες τουρίστριες Πράγα αλλά η εμφανισιακή διαφορά υπέρ των Τσέχων είναι παραλυτική.Πολλές όμως ψώλες Αγγλίδες,Ολλανδέζες κτλ και άφθονες Ρωσίδες.Απλά οι Τσέχες τις ρίχνουν στα αυτιά δεν υπάρχει σύγκριση.Μόνο οι Σλοβάκες κάνουν εντύπωση Πράγα.
Και εγώ γνώρισα πολλές Ρωσίδες,Πολωνές αλλά απλά δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ με την τσεχική μουνοθύελλα γύρω μου.Οταν πήγα με γκόμενα Πολωνέζα Πράγα έχασα τη γκόμενα.Μου είπε οτι κοίταζα συνέχεια τις Τσέχες και την περιφρονούσα.Πρώτη φορά της συνέβαινε.Μου πετάει σου αρέσουν οι τσεχικές κοπέλες αυτές θες,και επειδή δεν μπορείς να τις έχεις πας με εμένα.
Εχουν κάπως αυτογνωσία οι Πολωνές.
Πολλά έχουν αλλάξει στο πέρασμα του χρόνου..
Κάποτε οι Γερμανοί θεωρούνταν Kartoffel=πατάτες,ξενέρωτοι,με χάλια στυλ και οι Γερμανίδες γοητεύονταν από κάτι Ιταλούς,κ.λ.π.
Eδώ και χρόνια οι Γερμανοί έχουν ανέβει σε όλα τα επίπεδα και κυκλοφορούν τις καλύτερες Γερμανίδες.
Εμείς κλασσικά μέτριοι έως γτπ τα τελευταία χρόνια,Ιταλοί-Ισπανοί πλέον και αυτοί θεωρούνται φτωχομπινέδες-ψιλοτεμπέληδες έχασαν την λάμψη τους,τούρκοι και λοιποί,κλασσικοί μπανιστηρτζήδες της ζωής..
Ξένος από αυτές τις φυλές,έχει τύχη μόνο:
-Aν έχει μεγαλώσει ή σπουδάσει εδώ και έχει αφομειωθεί πλήρως.
-Aν λόγω δουλειάς παίζει μπάλα σε καλούς Γερμανικούς κύκλους.
Την είχα πετύχει και εγώ την αραπομόδα σε διάφορα ταξίδια μου. :S
Άμα κάνουμε ετυμολογική ανάλυση περί Βαλκάνιου,δούμε σε ποιες χώρες αναφερόμαστε,θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ βραδιάτικα,άσε καλύτερα...
Οι γύφτοι,οι ζήτουλες και οι asozial της Ευρώπης..
Ένα σκαλάκι πάνω από τους μαγκρεπογυφτους και άραβες.
Και μη μου πεις τίποτα για Σέρβους.
Με Σέρβο πάω στο γυμναστήριο,για μανούρες καλοί είναι,κατά τα άλλα..
Τα ζώα μου αργά..