yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Πολύ περίεργα εξελίσσεται η εκδρομή μου στο Σλαβικό μουνολίβαδο Πράγα.. :S
Το Τσεχάκι τελικά είχε έναν αποτυχημένο αρραβώνα πριν γνωρίσει εμένα.
Χθες μου είπε τώρα που θα ρθω μόνιμα να αρχίσει σταθερά τα αντισυλληπτικά
Ατυχώς πετύχαμε βολτάροντας όλη της την οικογένεια που έβγαινε από ένα εστιατόριο.
Ο παππούς της με πήρε παράμερα και αφού πρώτα μου μίλησε Τσέχικα,μετά το γυρίσαμε στα Γερμανικά..
Με ρώτησε αν σαν Έλληνας είμαι Orthodox και μετά πως αν παντρευτώ την εγγονή του πρέπει να κάνουμε συμφωνία(μάλλον εννούσε προγαμιαίο συμβόλαιο) και επίσης αν κάνουμε παιδιά να πάρουν το δικό τους επίθετο.
Λίγο που googlαρα(σωστά αυτή τη φορά) κατάλαβα ότι είναι σαν να βγαίνω με την εγγονή του Μπάμπη Βωβού(πριν χρεοκοπήσει) της Πράγας.
Οι γονείς της,ειδικά η μάνα της,μου μίλησε πολύ εγκάρδια μετά τα καφριλίκια του παππού,αλλά νομίζω ότι μάλλον παρασοβάρεψε το πράγμα απότομα.
Εγώ έχω ακόμη χιλιόμετρα να γράψω,δεν θα μετακομίσω Πράγα για να παντρευτώ. :S
Μετά από την συναντηση με το σόι της και επειδή κάπου χαθήκαμε στη μετάφραση και παίχτηκε αμηχανία,πανικός και υψοφοβία, πήγε σπίτι της και τα ξανάπαμε το βράδυ.
Meanwhile,πήγα και έριξα έναν πούτσο στο παρακάτω 18χρονο:
www.privateleo.cz/en/28-verca/privat-eleo]http://www.privateleo.cz/en/28-verca/privat-eleo[/url]
Ολόλευκο νεανικό δέρμα,ποδάρες,βυζί να κοιτάει τον ουρανό,ότι ακριβώς χρειαζόμουν..
Αρχηγέ,τι πάει να κάνει τώρα αυτή;
Να αρχίσω να τη χύνω μέσα,να "ξεχάσει" να πάρει τα αντισυλληπτικά και σε ένα χρόνο από τώρα να αλλάζω πάνες; :S
Λονδίνο έχει σπουδάσει η συγκεκριμένη...γαλλικά-μπαλέτο-πιάνο κατάσταση...
Γενικά είναι πολύ δυτικοποιημένο τυπάκι,λες να βαράνε οι Σλαβικές καμπάνες μέσα στο κεφάλι της και να είμαι εγώ ο τυχερός; :S
Noμίζω ότι ήρθε η ώρα για άτακτη υποχώρηση
Μύστη μου να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός
Για σένα που μιλάς κ τα γερμανικά..αν ψήνεσαι για τέτοια φάση,πάς εδώ
Το πόσταραν στο σχετικό θρέντ..λίγες ώρες από εκεί που βρίσκεσαι ;)
"VORBESAMER GESUCHT, GRATIS FICKEN!
Ich brauche morgen für 12:00 Uhr eien Vorbesamer für Nina in der Arndsteinstrasse 30 (Actrice-Vienna)
Du solltest zwischen 25 und 35 Jahre alt sein und viel Sperma haben. Am Besten eine 2 Wochen-Ladung.
Wir treffen uns im Studio,Du spritzt ihr rein (max. 10 min) und gehst dann wieder. Absolut GRATIS für Dich.
Bitte nur gepflegte und verlässliche Schwänze mit viel Sperma."