Αρχηγέ,που να δεις γέλιο όταν μου ομολόγησε Γερμανίδα ότι την έπεσε στην Ίμπιζα σε αράπη γυμνασμένο για να φάει μεγάλο πούτσο και ο τύπος δεν την είχε ούτε κανονική
Είχα googlάρει και με γερμανικούς όρους και είχα πετύχει ένα video όπου από κάτω έγραφαν γκόμενες ότι τελικά ο αράπης που στάμπαραν δεν είχε μεγάλη πούτσα και μια έγραφε ότι παρά ότι ένας την είχε μεγάλη ήταν μελάτη..
Αλλά εντάξει,κατά μέσο όρο είναι πιο προικισμένοι,δεν το αμφισβητώ.
Τέσπα,εγώ αράπη που να κυκλοφορεί γκόμενα που να θέλω να γαμήσω,δεν έχω δει live.Όποια Γερμανίδα δέχεται να κυκλοφορήσει δημοσίως έτσι,
είναι γτπ από διάφορες απόψεις..
Άσε που άμα δω τους κοιτάω και γελάω στη μάπα τους
Προχθές πέτυχα για πρώτη φορά στη ζωή μου 22-24 Γερμανίδα 6,5-7άρι,
με αφγανό μονόφρυδο που τον έντυσαν με δυτικά ρούχα.
Κοίταζα αυτήν με απαξία και γελούσα με τον μπουγατσομύτη.
Φυσικά,δεν μου ζητήθηκε ο λόγος που ευχαρίστως θα τον έδινα,είμασταν και σε αθέατο μονοπάτι του πάρκου..
Η απενοχοποίηση των δυτικών γυναικών σε αυτό το θέμα,έγινε αρχές 2000 όταν κάτι σκλεναρίκοβες και χάιντι κλουμ,όχι απλά είχαν γκόμενους τέτοιους,αλλά έκαναν και παιδιά.. :S
Η κατάσταση που έχω διαπιστώσει ότι επικρατεί σε όλη την Ευρώπη σήμερα,είναι αυτή της εσωστρέφειας..
Οι Γερμανίδες ψάχνονται σοβαρά με Γερμανούς,οι Τσέχες με Τσέχους..
Αυτά τα εξωτικά,διαφορετικά,κ.λ.π. τελείωσαν με την τελευταία μόδα που υπήρξε και ήταν οι Ισπανοί.
@kman Πράγα σκάνε και κάτι τουρίστριες top.
Φάσωσα μια Ισραηλίτισσα σε μια φάση,που από καθαρά θέμα συγκυρίας(διαπιστωμένα περίοδος),δε τη γάμησα και ήταν TOP
Της την είχα πέσει την ώρα που έκαναν ξενάγηση με γκρουπ
Γάμησα όμως μια Ιρλανδέζα τον Οκτώβρη που μετά έκανα και Κολωνία-Δουβλίνο για πάρτη της.
Μάζεψα 19χρονο Γερμανάκι με τη φίλη της που είχαν ένα σάκο τίγκα στα μπουκάλια-σφηνάκια και το πήδηξα μετά από 4-5 ωρες ξυδιάσματος στο δωμάτιό μου,ενώ η φίλη της είχε ξεραθεί τελείως στον καναπέ μου.
Γάμησα Δανέζα μουναρα,αλλά κομοδίνο.
Άλλες 2 Γερμανίδες σε επόμενα ταξίδια.
Εννοείται ότι ανάμεσα σε αυτά,το κοντέρ έχει γράψει και πολλές χυλόπιτες,λάθος χειρισμούς,κ.λ.π.
Μια χαρά κυνήγι έχει..
Και αν δεν έψαχνα Τσέχες,θα είχα τραβηχτεί Μπρνο για μία Αγγλίδα που γνώρισα στο αεροπλάνο και μετά από 1,5ώρα πτήση με καλεσε Μπρνο να μείνω σπιτι της και θα είχα κάνει κι άλλες μαλακίες.
Αλλά προέχουν οι Σλάβες.