Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 573K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οι γκόμενες καταλαβαίνουν τι παίζει ποιος είναι ο αξιόλογος καυλέας,τι προσφέρεις ποια είναι η προιστορία σου.Το παίνουν από τις κινήσεις,την ομιλία το βλέμμα σου.
Μια φορά το 2014 γύριζα με τρένο από Πράγα και βλέπω ένα ωραίο καυλάκι από χωριό χύμα με βυζιά,μπούτια έξω.Κάθομαι απέναντι και ενώ πάνε όλα τέλεια,χαμογελάει συνέχεια και γουστάρει, εμφανίζεται ένας Τσέχος τυπάς ψηλός,μακρυμάλλης με αυτοσχέδια ποτά στο σάκο που είχε.
Κάθεται δίπλα στο γκομενάκι και αυτό ήτανε.Σε μια ώρα μας είχε κάνει και τους δύο ντίρλα το γκομενάκι είχε σχεδόν κολλήσει πάνω του.Τέτοιον απροσδόκητο ανταγωνισμό δεν είχες παλιά,ο τύπος τα έλεγε τέλεια ήταν καλλιτέχνης.Αν και αληταράς στην εμφάνιση αλλά τα έλεγε καλά ο πούστης.Δυο ποτά και τέλος σλαβική μέθοδος.Συνήθως σε εξουδετερώνουν με το ποτό με το outdrinking που λένε.

Εξ ου και το ελληνικο γνωμικο

"Μ' αγαπας η τσαμπα πινω ??!!"  :grin: :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δεν καταλαβαινεις τις σουρεαλ προσεγγισεις ?? :grin: :grin:

Μαθηματα ιστοριας της τεχνης επειγοντως απο τον Grand Master !! :grin:

Εγώ καταλαβαίνω ότι ο αρχηγός αντί για χωριάτικη που κερνούσε στα νιάτα του,πλέον κερνάει μαρουλοσαλάτα,από εκείνα τα μωβ μαρούλια τα νόστιμα :grin:

Αλλά επειδή ξέρω,λίγους είναι αλήθεια,40+ που έχουν τον τρόπο τους να χτυπάνε ότι κινείται ανεξαρτήτου ηλικίας,θα τον δω τον kman στην πράξη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχω επισημάνει πολλές φορές ότι σε αυτά τα thread,όποιος μπερδεύει το ρεαλισμό με το σουρεαλισμό,πολύ πιθανόν να βουτήξει χωρίς τη θέλησή του στα παγωμένα νερά του Μολδάβα :grin:

Αρχηγέ,από μέσα Μάρτη(να έχω προλάβει να καβαντζωθώ λίγο) σε προσκαλώ στον Παράδεισο Πράγα,όχι για να συναγωνιστούμε αλλά να μου δείξεις σαν Zen Master πως παίζεις το ΠΑΙΓΝΙΟ.

Κατόπιν,θα παραθέσω αντικειμενικά τα γεγονότα στο forum.
Άμα θες βγαίνουμε και με GoPro,να χαρίσουμε εικόνα και ήχο στο φιλοθεάμον κοινό.

Καλύτερα Πίλσεν.Δύο ώρες από την Πράγα είναι.
Τυπική Τσέχα περιμένοντας το τρένο Πίλσεν το καλοκαίρι.Χύμα φάση κανείς δε νοιάζεται.

ehip.jpg

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Έχω επισημάνει πολλές φορές ότι σε αυτά τα thread,όποιος μπερδεύει το ρεαλισμό με το σουρεαλισμό,πολύ πιθανόν να βουτήξει χωρίς τη θέλησή του στα παγωμένα νερά του Μολδάβα :grin:

Αρχηγέ,από μέσα Μάρτη(να έχω προλάβει να καβαντζωθώ λίγο) σε προσκαλώ στον Παράδεισο Πράγα,όχι για να συναγωνιστούμε αλλά να μου δείξεις σαν Zen Master πως παίζεις το ΠΑΙΓΝΙΟ.

Κατόπιν,θα παραθέσω αντικειμενικά τα γεγονότα στο forum.
Άμα θες βγαίνουμε και με GoPro,να χαρίσουμε εικόνα και ήχο στο φιλοθεάμον κοινό.

Ευχαριστως να ερθω βολτα και να τα πουμε απο κοντα φιλε. :hi:

Θεμα συναγωνισμου βεβαια δεν τιθεται. Γιατι απλουστατα εισαι 20 χρονια νεωτερος μου. Επι πολλα χρονια επαιζα στο εξωτερικο καλα σε Ανατολη και Δυση  σε πολλες χωρες κυριως λογω αυτου που το Nickname μου υπαινισεται.

Ειμσι στη δυση της "καριερας" μου !! Απλα κατι το παλιο αθλητικο μου υποβαθρο που κραταει σε καλη κατασταση το σωμα μου κατι το μπλα μπλα που το εχω με διατηρει υπο προυποθεσεις στο Αθλημα.

Και ως παλιος "αθλητης" χαιρομαι να βλεπω νεους σαν εσενα να βαδιζουν κατα καποιο τροπο στα αχναρια μου !! :hi:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τέλεια. :rockon:

Ανακοινώνω λοιπόν επίσημα ότι από τον Μάρτη ο Τσέχικος Πυρήνας Βοu,
θα εδρεύει σε ευήλιο διαμέρισμα σε διατηρητέο νεοκλασσικό
στα σύνορα Πράγα 1 με Πράγα 3.

Όσοι πιστοί στον Βαλκανιοπουτσιμό,προσέλθετε για ασκήσεις επί χάρτου
μέσα στο έδαφος του εχθρού :rockon:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Κοίτα αυτή ήταν πολύ ομιλητική στο αεροδρόμιο με ακολουθούσε παντού τελείως ανοιχτή και πρόσχαρη.Παραλίγο να τη φέρω ένα ΠΣΚ Φρανκφούρτη αλλά χάλασε η φάση.
Συνέχεια στέλνει φωτό από Ντουμπάι,Εμιρατς,γαλλική Ριβιέρα κτλ οπότε προφανώς κάτι παίζει.
Εννοείται για καλό δόλωμα πρέπει να κάνεις ένα δώρο στα 800-1000 ευρώ.

Τι δολωμα να βαζει ο πουστης ?? :grin: :grin:

Συνημμένα

• psarema.jpg
    psarema.jpg
    48,7 KB · Εμφανίσεις: 31

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τέλεια. :rockon:

Ανακοινώνω λοιπόν επίσημα ότι από τον Μάρτη ο Τσέχικος Πυρήνας Βοu,
θα εδρεύει σε ευήλιο διαμέρισμα σε διατηρητέο νεοκλασσικό
στα σύνορα Πράγα 1 με Πράγα 3.

Όσοι πιστοί στον Βαλκανιοπουτσιμό,προσέλθετε για ασκήσεις επί χάρτου
μέσα στο έδαφος του εχθρού :rockon:

raw

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω;
Αν είσαι 42,μου ρίχνεις σχεδόν δεκαετία.
Πρώτη φορά στη ζωή μου,που κοπέλα 20+ μου έκανε νύξη,ότι είμαι μεγάλος σε ηλικία,ήταν στην Πολωνία και την Ουκρανία.
Στην Πολωνία μάλιστα έγινε 3 φορές και δεν ήταν δικαιολογία να με αποφύγουν,γιατί αυτό περί ηλικίας προέκυψε αφού τα λέγαμε κανά τέταρτο και σε όλες βγήκε πολύ αυθόρμητα..
Επίσης έχω όλα τα μαλλιά μου,καμία άσπρη τρίχα,την κουμπώνω και την πρωτεϊνη μου..

Οπότε,πως στην ευχή τρώω ηλικιακό μπλόκο εγώ και εσύ καβαντζώνεις τηλέφωνα από 23χρονα μοντελα; :think:

Επίσης,αν είσαι κανονικής-μέσης εμφάνισης,πραγματικά δεν καταλαβαίνω με ποια προσόντα απευθύνεσαι σε 20χρονα; :think:
Να τους γαργαλίσεις τα αυτιά δεν μπορείς με τα Τσέχικα που μας έγραψες,δηλαδή να τους γαμήσεις το μυαλό με αυθόρμητο και έξυπνο καμάκι,μιας και δεν κατέχεις τη γλώσσα στο βαθμό που χρειάζεται.
Να ισοπεδώσεις έναν 20άρη-30άρη αντίπαλο δεν μπορείς με βάση κάποιες πριγραφές.
Οπότε προσωπικά δε βλέπω τρόπο.

Και για μένα το ίδιο ισχύει.
Αν θέλω στην ηλικία σου να παίζω μπάλα με μικρές,πρέπει να κρατιέμαι σε πολύ καλά επίπεδα εμφάνισης,σώματος,κ.λ.π.
Εκτός αν πετύχω κανά 20χρονο μοντέλο που θα έχει Daddy Issues,άλλο τρόπο δε βλέπω.

Υ.Γ.Έλα,τώρα διάβασα για το δωράκι 800-1000 ευρώ.
Τζάμπα γράφω σεντόνια ο μαλάκας :grin:

Yποκυπτω στο πεμπτο sms που μου εστειλε
μετριουλα φοιτητρια που της ριχνω 10ετια
και ανεβαινω για Ζωγραφου

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Yποκυπτω στο πεμπτο sms που μου εστειλε
μετριουλα φοιτητρια που της ριχνω 10ετια
και ανεβαινω για Ζωγραφου

Κοίτα να την ρωτήσεις αν εχει φάει ποτέ μαγκρεποράπικη πούτσα,ΑΦΟΥ τη γαμήσεις για μην τα πάρεις στην κράνα και πας και τζάμπα μέχρι Ζωγράφου. :grin:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πράγα όλες τρέχουνε είναι ψιλοδύσκολα τα πράγματα.Επαρχία είναι χαλαρές δε βιάζονται.Θαυμάζεις σλαβικά μπούτια κωλάρες.
Παλιά το μετρό της Πράγας ήταν ιδεώδες για καμάκι.Από το 2007 που άλλαξαν οι συρμοί του μετρό χέσε μέσα.Το ίδιο και τα τραμ,τα λεωφορεία.Κάποια πράγματα οι κομμουνιστές τα έφτιαχναν πολύ σωστά.
Να μη μιλήσω για τα τρένα λες και τα είχαν φτιάξει για να γυρίζεις τσόντες.Ηταν πανεύκολο τότε να γνωρίσεις γκόμενες ούτε φαστ φουντ,ούτε μαγαζιά ούτε smartphones.Οι περισσότερες διάβαζαν βιβλία στο μετρό δεν υπήρχε facebook.Και όλες λεπτές με φούστες και φορέματα πρόσχαρες,γελαστές άλλη φάση.
Θυμάμαι τη θρυλική ντίσκο Λέτνα με τις μουνάρες.Πέρασα άπειρα βράδυα εκεί.Το 30% των θαμώνων επαγγελματίες όπως παραμένει σήμερα μόνο σε Ουκρανία.Ο ανταγωνισμός για τις γκόμενες σκληρός όσοι δε φόρτωναν έπαιρναν επαγγελματία.
Στα τραμ υπήρχαν γκόμενες με τόσο μακριά πόδια που δε χωρούσαν στη θέση και έπρεπε πάντα να κάθονται πλάγια.Στα καφέ πολλές είχαν τα πόδια ορθάνοιχτα και έβλεπες δαντελωτά,διαφανή εσώρουχα ή και γυμνά μουνιά.
Μια φορά είχε έρθει μια γνωστή Ελλάδα διακοπές σε παραλία της Λάρισας(Βελίκα την έλεγαν).Πήγα με έναν άλλον να τη δω.Η γκόμενα 185 κάποια στιγμή το χέρι μου είχε εξαφανιστεί κάτω από το σορτς της.Παίρνει τηλέφωνο και έρχεται μια φίλη της με μίνι.Κάθεται η τύπισσα στην απέναντι καρέκλα ανοίγει τα μπούτια και διαπιστώνω οτι δε φοράει τίποτα.Με το ένα χέρι να χαιδεύω τις μουνότριχες της μιας το άλλο στον καφέ και το μάτι καρφωμένο στο μουνί της άλλης.Ολα αυτά ντάλα μεσημέρι.Γενικά ήταν πολύ χύμα,Ελληνάρες ιδιοκτήτες μαγαζιών στην Παραλία Κατερίνης,Κατερινόσκαλα,Λεπτοκαρυά γαμούσαν θεικά μουνιά που προσλάμβαναν σα σερβιτόρες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ καταλαβαίνω ότι ο αρχηγός αντί για χωριάτικη που κερνούσε στα νιάτα του,πλέον κερνάει μαρουλοσαλάτα,από εκείνα τα μωβ μαρούλια τα νόστιμα :grin:

Αλλά επειδή ξέρω,λίγους είναι αλήθεια,40+ που έχουν τον τρόπο τους να χτυπάνε ότι κινείται ανεξαρτήτου ηλικίας,θα τον δω τον kman στην πράξη.

Οι Σλάβες έχουν μια ιδαίτερη αδυναμία στα μαρουλόφυλλα που λες.Εγώ είμαι οπαδός του πανσλαβισμού ουσιαστικά υπάρχουν αμελητέες διαφορές στα σλαβικά μουνολίβαδα.
Είναι όπως και οι διαφορές των γερμανικών κρατών Γερμανία,Αυστρία,Ελβετία,Ολλανδία κτλ.Τρίχες δηλαδή.
Τσέχες είναι οι πιο δυτικοποιημένες Σλάβες που σημαίνει οι πλέον απελευθερωμένες.Αθεία 93% δεν υπάρχει πουθενά αλλού αυτό.Παρθένα Τσέχα είναι ανέκδοτο.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μας εχετε τρελανει ολιγον.

Για να παρουμε μια ιδεα του τι καταφερνει ο καθενας, ας μας δωσει μια περιγραφη ηλικιας, υψους, βαρους , σωματοτοτυπου....για να καταλαβουμε τυποι τι καταρχην παρουσιαστικο αντρα βλεπει η Τσεχα που ριχνετε? Μηπως ειμαι και εγω μεσα στο παιχνιδι , γιατι μου εχετε βαλει φυτιλιες.

Θελώ να ακουσω για kman Και βαλκανιο , που δραστηριοποιουνται στις τσεχες.

Εγω πχ ειμαι 39 ετων - 1,94 υψος - 95 κιλα - φουλ μαλλια - σωμα νορμαλ γυμνασμενο , δεν με λενε οι γκομενες ασχημο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Για να παρουμε μια ιδεα του τι καταφερνει ο καθενας, ας μας δωσει μια περιγραφη ηλικιας, υψους, βαρους , σωματοτοτυπου....για να καταλαβουμε τυποι τι καταρχην παρουσιαστικο αντρα βλεπει η Τσεχα που ριχνετε? Μηπως ειμαι και εγω μεσα στο παιχνιδι , γιατι μου εχετε βαλει φυτιλιες.

Εγω πχ ειμαι 39 ετων - 1,94 υψος - 95 κιλα - φουλ μαλλια - σωμα νορμαλ γυμνασμενο , δεν με λενε οι γκομενες ασχημο.

39 ετών είσαι ήδη αρκετά μεγάλος.Πρέπει να φέρεις και άλλα πράγματα στο τραπέζι.Γενικά μέχρι τα 35 είσαι αποδεκτός εμφανισιακά.Μετά αρχίζει η κατρακύλα.Εγώ είμαι 42 αντιμετώπισα δυσκολίες μετά το 2010 σαφώς.
Οι Τσέχες γενικά θέλουν να είσαι Ο.Κ.Να έχεις μια εντάξει εμφάνιση,εντάξει δουλειά,εντάξει λεφτά.Οχι κάτι εξαιρετικό σε οποιονδήποτε τομέα αλλά να είσαι εντάξει σε όλα.
Το ύψος και το γυμνασμένο σώμα παίζουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο Πολωνία εκεί είναι πράγματι τεράστιο ατού.Οταν γνώριζα Πολωνέζες σε γυμνασμένους πάντα τις τρώγανε.Οι Τσέχες κοιτάνε κυρίως οικονομική κατάσταση,επάγγελμα,ακίνητη περιουσία,οικογενειακή κατάσταση.Οι Τσέχες ψάχνουν για γκόμενο όχι για σύζυγο.
Οι Πολωνέζες κοιτάνε σώμα,λεφτά.Ψάχνουν για σύζυγο δηλαδή αν πληροίς τα στάνταρ συζύγου πηδιούνται με το καλημέρα.
Αλλά γενικά 39 χρονών είσαι ήδη αρκετά off εγώ αναπληρώνω με τα σπονσοριλίκια την εμπειρία κτλ και πάλι δύσκολα.Δηλαδή μετά τα 40 δεν μπορείς πια να αναπληρώνεις οικονομικά τη ζημιά που έχεις πάθει εμφανισιακά.Μεταξύ 35-40 μπορείς κάπως να αναπληρώνεις είσαι στο παίγνιο.Μετά τα 40 αρχίζει η Ουκρανία σαν απόλυτος προορισμός δεν την ξεπερνάει τίποτα.

Οι Τσέχες δεν κολλάνε με το ύψος πάρα πολλές βγαίνουν με πιο κοντούς άντρες.Ολες οι Τσέχες που γάμησα ήταν ψηλότερες από εμένα από 10 μέχρι 20 πόντους.Σίγουρα σαν ψηλός έχεις περισσότερες επιλογές.Αλλά Πολωνία είναι καλύτερα για εσένα ας πούμε Πολωνία γάμησα μόνο 3 γκόμενες ψηλότερες από εμένα και όλες οι άλλες(το 90%) ήταν πιο κοντές.Ενώ Τσεχία 100% δηλαδή 15 γκόμενες όλες ψηλότερες από εμένα.Αυτό κάτι λέει.Οι Πολωνέζες διαλέγουν συνειδητά ψηλότερους άντρες ενώ οι Τσέχες όχι.
Οι Τσέχες όμως 172-178 θέλουν ψηλότερους για να φοράνε άνετα τακούνια να δείχνουν κτλ.Στα ύψη αυτά δυσκολεύτηκα πάρα πολύ ποτέ δεν έβγαλα τέτοια γκόμενα.Μόνο πάνω από 183.Οι Τσέχοι γενικά είναι πανύψηλοι είναι ο τρίτος ψηλότερος λαός στην Ευρώπη μετά τους Ολλανδούς(εκεί έχει θηρία γκόμενες) και τους Σουηδούς.

Επισκέπτης
Οι Σλάβες έχουν μια ιδαίτερη αδυναμία στα μαρουλόφυλλα που λες.Εγώ είμαι οπαδός του πανσλαβισμού ουσιαστικά υπάρχουν αμελητέες διαφορές στα σλαβικά μουνολίβαδα.
Είναι όπως και οι διαφορές των γερμανικών κρατών Γερμανία,Αυστρία,Ελβετία,Ολλανδία κτλ.Τρίχες δηλαδή.
Τσέχες είναι οι πιο δυτικοποιημένες Σλάβες που σημαίνει οι πλέον απελευθερωμένες.Αθεία 93% δεν υπάρχει πουθενά αλλού αυτό.Παρθένα Τσέχα είναι ανέκδοτο.
άρχοντα εχω ξεπαρθενιασει τσεχα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
άρχοντα εχω ξεπαρθενιασει τσεχα

Δε μου έχει τύχει ενώ μερικές Πολωνές,Ουκρανές δυτικής χώρας το έπαιζαν παρθένες και ήταν όντως.Γενικά οι Τσέχες έχουν πολύ ελευθέρια προσέγγιση στο σεξ.Αν τους αρέσει κάποιος απλά πηδιούνται μαζί του.Είναι όπως οι άντρες από αυτή την άποψη,μια Τσέχα μου περιέγραψε τις κοπέλες στη χώρα της σαν άντρες-γουρούνια που πηδιούνται με όλους.Το ίδιο μου είπαν και οι Σλοβάκες οι γειτόνισσες είναι πουτανάρες πηδιούνται με όλους εμείς είμαστε ρομαντικές καλές κοπέλες.Σπασαρχίδες δηλαδή Σλοβακία παίζει 90% καθολικισμός καμία σχέση με την ελευθεριότητα της Τσεχίας.

Το καλό με τις Τσέχες είναι οτι είναι τίμιες δεν έχει αυτά τα mental games,τις τρέλλες και τις υστερίες των Πολωνέζων.Δηλαδή είναι αυτό που είναι δεν έχει όλο αυτό το συναισθηματικό πατσαβούριασμα.Με τις Πολωνέζες δε βγάζεις άκρη μπορεί να τα τρώνε από εσένα και να πληρώνουν ένα βρωμύλο να τις γαμάει γιατί τον έχουν ερωτευτεί!
Με τις Τσέχες δεν έχει κλάματα,υστερίες,έρωτες,δράματα και πίπες.Είσαι εντάξει είναι και η γκόμενα εντάξει.Ο,τι θέλουν στο λένε στα μούτρα.Μπορεί να σου πουν μπορεί και να σε αγάπησα λίγο,αλλά είσαι ο μεγάλος έρωτας,θα θυσιαζόμουν για εσένα,κόλλησα μαζί σου δε σε αφήνω,ήτανε θέλημα Θεού να γνωριστούμε και τα κουλά των Πολωνέζων δεν τα λένε.

Γενικά με τις Σλάβες πρέπει να είσαι non judgemental και άνετος.Επειδή ξέρεις οτι η τρέλλα θα χτυπήσει κάποια στιγμή τις αφήνεις να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να κριτικάρεις.Ετσι δείχνεις ανώτερη υψηλή κουλτούρα οι γκόμενες νιώθουν άνετα και εμπιστεύονται.Αν το παίξεις obsessive,ζηλιάρης ζητάς τα ρέστα και τις κριτικάρεις θα σε φλομώσουν στο κέρατο.Είναι γενικά ελεύθερα πουλιά δεν υπάρχει λόγος να τις περιορίζεις ή να ανεβάζεις την αξία τους.Οι Σλάβες δε θέλουν πίεση θέλουν να δέχεσαι την παρανοική γυναικεία τους φύση.Ετσι κι αλλιώς σαν άντρας έχεις απλές ανάγκες με την πίπα είσαι ευχαριστημένος οπότε τι να αναλίσκεσαι?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Mε περνάς 5 χρόνια,5 πόντους και έχω σχεδόν τα κιλά σου γυμναστηριακά.

Η ανάλυση του kman πριν είναι έγκυρη,γενικά σε Σλαβικές χώρες,ειδικά Πολωνία ο άντρας θεωρείται αρσενικό,προστάτης,κ.λ.π. μετράει να είσαι ψηλός.
Βόρειες χώρες που οι γυναίκες είναι γενικά ψηλές,πάλι ψάχνουν ψηλούς για διαφορετικούς λόγους.

Όμως για να μην το φιλοσοφούμε πολύ το θέμα,low cost πτήσεις με αστείο κοστος υπάρχουν,
20ευρώ διανυκτέρευση σε 3άστερο αξιοπρεπες Hotel εκτός Πράγα 1 επίσης,
ψηθείτε να δείτε από μόνοι σας αν σας παίρνει ή όχι.
Γιατί π.χ.λέμε ότι το ύψος είναι +,αλλά άμα ο άλλος είναι τσομπαναραίος,δεν ξέρει να φερθεί,κ.λ.π. τζάμπα γράφουμε εδώ.

Αεροπλανάκι και επιτόπια ερευνα..

Επισκέπτης
Δε μου έχει τύχει ενώ μερικές Πολωνές,Ουκρανές δυτικής χώρας το έπαιζαν παρθένες και ήταν όντως.Γενικά οι Τσέχες έχουν πολύ ελευθέρια προσέγγιση στο σεξ.Αν τους αρέσει κάποιος απλά πηδιούνται μαζί του.Είναι όπως οι άντρες από αυτή την άποψη,μια Τσέχα μου περιέγραψε τις κοπέλες στη χώρα της σαν άντρες-γουρούνια που πηδιούνται με όλους.Το ίδιο μου είπαν και οι Σλοβάκες οι γειτόνισσες είναι πουτανάρες πηδιούνται με όλους εμείς είμαστε ρομαντικές καλές κοπέλες.Σπασαρχίδες δηλαδή Σλοβακία παίζει 90% καθολικισμός καμία σχέση με την ελευθεριότητα της Τσεχίας.

Το καλό με τις Τσέχες είναι οτι είναι τίμιες δεν έχει αυτά τα mental games,τις τρέλλες και τις υστερίες των Πολωνέζων.Δηλαδή είναι αυτό που είναι δεν έχει όλο αυτό το συναισθηματικό πατσαβούριασμα.Με τις Πολωνέζες δε βγάζεις άκρη μπορεί να τα τρώνε από εσένα και να πληρώνουν ένα βρωμύλο να τις γαμάει γιατί τον έχουν ερωτευτεί!
Με τις Τσέχες δεν έχει κλάματα,υστερίες,έρωτες,δράματα και πίπες.Είσαι εντάξει είναι και η γκόμενα εντάξει.Ο,τι θέλουν στο λένε στα μούτρα.Μπορεί να σου πουν μπορεί και να σε αγάπησα λίγο,αλλά είσαι ο μεγάλος έρωτας,θα θυσιαζόμουν για εσένα,κόλλησα μαζί σου δε σε αφήνω,ήτανε θέλημα Θεού να γνωριστούμε και τα κουλά των Πολωνέζων δεν τα λένε.

Γενικά με τις Σλάβες πρέπει να είσαι non judgemental και άνετος.Επειδή ξέρεις οτι η τρέλλα θα χτυπήσει κάποια στιγμή τις αφήνεις να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να κριτικάρεις.Ετσι δείχνεις ανώτερη υψηλή κουλτούρα οι γκόμενες νιώθουν άνετα και εμπιστεύονται.Αν το παίξεις obsessive,ζηλιάρης ζητάς τα ρέστα και τις κριτικάρεις θα σε φλομώσουν στο κέρατο.Είναι γενικά ελεύθερα πουλιά δεν υπάρχει λόγος να τις περιορίζεις ή να ανεβάζεις την αξία τους.Οι Σλάβες δε θέλουν πίεση θέλουν να δέχεσαι την παρανοική γυναικεία τους φύση.Ετσι κι αλλιώς σαν άντρας έχεις απλές ανάγκες με την πίπα είσαι ευχαριστημένος οπότε τι να αναλίσκεσαι?
προσκυνώ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Συμφωνώ Πολωνία παίζει τεράστιο ρόλο να είσαι ψηλός.Π.χ. στα κλαμπ σε παίρνει η γκόμενα να χορέψεις μαζί της πρέπει να ταιριάζεις κάπως σωματικά αλλιώς είναι δύσκολο.
Οι ψηλοί ξένοι έχουν τεράστιο πλεονέκτημα.Βέβαια αν δεν ξέρουν το παίγνιο τι να πουν δηλαδή και είναι αργοί δεν κάνουν τίποτα.
Τσεχία δεν παίζει τόσο χορός πιο πολύ κάθεσαι δίπλα και μιλάς στη γκόμενα.Δεν έχουν πολλές ντίσκο αλλά σκοτεινές παμπ κτλ.Τελείως διαφορετικό περιβάλλον.Κάπως βλέπουν και το χαρακτήρα οι Τσέχες είναι πιο πνευματικές.Οι Πολωνέζες είναι βλάχες όπως μοστράρουν βυζάρες,κωλάρες έτσι έλκονται από μπρατσέτα κτλ.Οι περισσότεροι ξένοι στην Πολωνία είναι για τον πούτσο εμφανισιακά για αυτό ο roosh που είναι 190 και γυμνασμένος ας πούμε καθάριζε.
Εγώ αν είχα το ύψος του roosh θα είχα γαμήσει δεκαπλάσιες Πολωνέζες.

Γενικά παλιά αν πήγαινες Τσεχία όπου και να ήσουνα πέρναγες καλά.Τώρα αν δε χτυπήσεις χειρουργικά σε συγκεκριμένα μέρη συγκεκριμένες εποχές οι πιθανότητες είναι 90% εναντίον σου.Δε θα κάνεις τίποτα δηλαδή γιατί δε σε ευννοεί το σκηνικό.
Εγώ για να μάθω τι παίζει πήγα 10 φορές Πράγα στα 00's και γύρισα όλη σχεδόν την επαρχία.Ιδια περίοδο πήγα και Σλοβακία,Πολωνία,Ουγγαρία,Ουκρανία να δω τι παίζει συγκριτικά.Ολα είναι θέμα σύγκρισης.
Γενικά μέχρι το 2006 η Τσεχία γαμούσε και έδερνε δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ωραία ατμοσφαιρικά ήταν τότε.Πήγαινες Κίεβο και νοσταλγούσες τα σούπερ μουνιά και το καμάκι της Πράγας.
Μετά το 2007 ανέβηκε πολύ η Πολωνία και η Τσεχία ξέπεσε.Τώρα από το 2012 η Ουκρανία έχει ανακτήσει τα σκήπτρα απλά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.
Οσοι βίωσαν Τσεχία 1998-2005,Πολωνία 2008-2011,Ουκρανία προ 2003 εμείς δηλαδή απλά δεν μπορούμε να το μεταφέρουμε γιατί δε θα το πιστέψετε.Αυτές οι εποχές τελείωσαν διά παντός μόνο η Ουκρανία κρατάει ακόμα μια αμυδρή λάμψη από τον παλιό καλό καιρό.
Τότε δεν υπήρχε όριο γαμούσες όσες ήθελες κυριολεκτικά.Ας πούμε κάθε ΣΚ έβγαζες γκόμενα.Κάθε μέρα έβγαινες με 3 διαφορετικές γκόμενες.Excess.Απλά ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη εποχή.
Αυτές οι ίδιες γκόμενες τώρα το παίζουν ιστορία έχουν δυτικοποιηθεί και καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom