Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 573K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Ακριβώς. Πλέον στην Ευρώπη είναι ελάχιστες οι χώρες όπου εξοικονομεί ο μέσος εργαζόμενος χρήμα. Προσοχή μιλάω για τον μέσο εργαζόμενο. Γιατί κ στην Ελλάδα έχω αυτή την στιγμή φίλο που καθαρίζει 3.000 μισθό. Και δεν είναι καν προϊστάμενος. Αλλά είναι 1/100. Οι υπόλοιποι είμαστε κάτω του 2.000 έως πολύ κάτω κάποιοι...
Αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο είναι ο συνδιασμος χώρας με ακριβό κόστος ζωής και ενός καλού μισθού στην χώρα αυτή. Και εξηγώ.

Αν π.χ. ζεις στην Νορβηγία που το κόστος ζωής είναι 4.000/μηνα και παίρνεις 6.000 που είναι ένας καλός μισθός τότε γαμεις. Γιατί με ελάχιστα λεφτά πας διακοπές και περνάς φίνα. Η π.χ. μπορείς να αγοράσεις ένα σπίτι σε μία πιο φθηνή χώρα. Όλα αυτά βέβαια αν έχεις βλέψεις εξωτερικού και μάλιστα σε πιο φθηνές χώρες. Αν δεν ξεκουβαλας από Νορβηγία δεν κάνεις τπτ.
Αντίθετος αν είσαι στην Βουλγαρία που το κόστος ζωής είναι 500/ μήνα και περνεις 800 είσαι αρχηγός μόνο στην Βουλγαρία. Με τα 300 που σου περισσεύουν δεν πας πουθενά. Η πας τεσπα αλλά σε χειρότερους προορισμούς. Κανα Καζακστάν για παραδειγμα!
αυτο που λες για Νορβηγια ισχυει μονο για την νοτια,στον βορα που μενω απο  το 2009,τα νοικια ειναι πολυ μα πολυ ποιο κατω και η φορολογια μικροτερη,επισης οι μισθοι ιδιοι,φυσικα τωρα δεν ειναι τοσο καλα οπως απο το 2009,αλλα ακομα γαμας ευκολα ...πχ βορεια στο τρομσο που ειναι μεγαλη πολη και εχει και μεγαλο πανεπιστημιο.
και το ποιο βασικο καμια δεν σε ρωτησει τι δουλεια κανεις ολες εχουν λεφτα...η διαφορα με το 2009 ειναι οτι τοτε
γαμαγες ευκολα και χωρις να ξερεις την γλωσσα,τωρα αυτο δεν παιζει τοσο ευκολα,πρεπει να ξερεις την γλωσσα,αυτο φιλικα και συγνωμη για την παρεθενση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επ,μπαχαλάκηδες  :tickedoff:
Αφήστε τον αρχηγό να ζωγραφίζει και μην του χαλάτε τον οίστρο.
Προφανώς και θα υπάρχει κάποια εξήγηση για το ότι οι ψηλές που είναι πιο πηδιόλες. :think:

Τα ανατολικά thread του forum είναι σουρεαλιστικά και εσύ τα βάζεις σε λογική βάση :tickedoff:
Άσε τον καλλιτέχνη να εκφραστεί.

Έχει βάση αυτό που λέει,απλά το διατύπωσε όπως να'ναι..
Ο τρόπος που δουλεύουν οι Γερμανοί,είναι τελείως διαφορετικός από όσο είχαμε συνηθίσει στην Ελλάδα και στην αρχή τρώμε πρόλογο.
Δεν είναι ότι δουλεύουν περισσότερο,απλά ο τρόπος και η προσέγγιση είναι διαφορετικός.
Επίσης είναι ευθείς και κυνικοί,σε απίστευτο βαθμό.

Και με αφορμή το γκομενάκι στη Νεα Υόρκη που postαρε ο kman..
Αλλάξανε το κόζια και μια ωραία γκόμενα μπορεί να ταξιδέψει,χωρίς να περιμένει
τον "πλούσιο τουρίστα" να της προσφέρει διακοπές..
Η Σλοβάκα στη Νέα Υόρκη.

Αυτή που σου postαρα από το Λονδίνο,ξέρετε τι εισόδημα είχε το 2016;
120κάτι χιλιάδες λίρες..
Επάγγελμα;Food-Fashon blogger..
3 Video τη βδομάδα στο youtube και 2 άρθρα σε διαφορετικά site.

Aυτή είναι μια άλλη γνωστή μου.

euaFxD2.jpg

Είναι πολύ δυνατό μουνί,απίστευτο φυσικό βυζί,απλά είναι κοντή,οπότε Modelling,κ.λ.π. γιοκ.
Eγινε Fashion Blogger,έβγαλε και μια σειρά με καλλυντικά και βγάζει τα αντερα της.

Μπορούν να παίξουν όλες τέτοια μπάλα;Oχι...

Πάμε λοιπόν στο τι μπορεί να κάνει ένα 8άρι και πάνω στην Πράγα,χωρίς να έχει την ανάγκη μας.

Camera Girl..Σε μια κοινωνία σαν της Πράγας,δε θεωρείται κάτι αξιόμεμπτο.
Έχω γνωρίσει καλά Camera Girl και καθαρίζουν από 1000 μέχρι 3000-4000ευρω το μήνα.

Μασατζού με Happy Ending.
Στην Πράγα,δεν θεωρείται πουτάνα όποια είναι μασατζού.
2-3 κοπέλες διαμορφώνουν ένα διαμέρισμα σε μασατζίδικο.
500-600 ευρώ νοίκι σε διαμέρισμα στο κέντρο της Πράγας.
Μια κοπέλα αυτά τα λεφτά τα βγάζει σε 7-8 ώρες κλασσικό μασάζ,χωρίς extra.
Πες μου kman,ποιος Γερμανός βγάζει το ενοίκιο του σπιτιού του σε ένα 8ωρο;

Πλέον με μια DSL και μια κάμερα,ένα καλό μουνί μπορεί να βγαζει όχι μόνο χαρτζηλίκι
αλλά καλό μισθό..
Αυτές που δουλεύουν στα Privat,δεν έχουν την προσωπικότητα,τη γνώση ή την ελευθερία να κάνουν τέτοια πράγματα,οπότε απλά ανοίγουν τα πόδια τους..

Οπότε αυτό που φλασάρουμε λεφτά,υποσχόμαστε διακοπές και καλαμαράκια,ειδικά για 8άρια και πάνω,πλέον ούτε καν...
Κάποτε...

Το ανατολικό μπλοκ γενικά είναι σουρρεαλιστικό είναι παράλληλο σύμπαν όπου όλα είναι πιθανά.Καμία σχέση με Δύση.Αν το δεις ψυχρά λογικά δεν καταλαβαίνεις τίποτα.Αντε τώρα να εξηγήσεις τη συμπεριφορά της Πολωνής με λογικά κριτήρια.Γενικά στις σλαβικές χώρες παίζει πολύ το τυχαίο η δεισιδαιμονία κτλ.Δεν είναι τίποτα λογικές γκόμενες όπως οι Δυτικές που τα βάζουν όλα κάτω και τα αναλύουν μεθοδικά.
Σλαβικός κόσμος είναι απόλυτη τρέλλα πας με το flow.Απλά ακούς τον πούτσο σου που λένε όσο είσαι καυλωμένος σημαίνει οτι είσαι σε καλό δρόμο.
Αν κάτσει κάποιος και αναλύσει τόσα βγάζουν τι να δουν σε εμένα,γιατί να πάω να ξοδέψω τι θα κάνει αυτή τι η άλλη πώς βλέπουν τα πράγματα οι γκόμενες άστα βράστα.
Γενικά εγώ δε βλέπω τη μεγάλη εικόνα με ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες τα niche.Τι με νοιάζει αν το 90% των Τσέχων δε γαμιούνται με ξένους,αφού το υπόλοιπο 10% που μπορώ να γαμήσω είναι μισό εκατομμύριο?
Τι με ενδιαφέρουν οι μέσοι όροι,οι γενικές ροπές κτλ τι γίνεται στην πρωτεύουσα αφού ο στόχος μου είναι τα χωριά?

Για αυτό και οι εμπειρίες είναι εξατομικευμένες,ο ένας τη βρίσκει με Τσεχία,ο άλλος με Πολωνία ο άλλος με Ουκρανία δεν υπάρχει γενική φόρμουλα είναι ανάλογα το άτομο.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Mε περνάς 5 χρόνια,5 πόντους και έχω σχεδόν τα κιλά σου γυμναστηριακά.

Η ανάλυση του kman πριν είναι έγκυρη,γενικά σε Σλαβικές χώρες,ειδικά Πολωνία ο άντρας θεωρείται αρσενικό,προστάτης,κ.λ.π. μετράει να είσαι ψηλός.
Βόρειες χώρες που οι γυναίκες είναι γενικά ψηλές,πάλι ψάχνουν ψηλούς για διαφορετικούς λόγους.

Όμως για να μην το φιλοσοφούμε πολύ το θέμα,low cost πτήσεις με αστείο κοστος υπάρχουν,
20ευρώ διανυκτέρευση σε 3άστερο αξιοπρεπες Hotel εκτός Πράγα 1 επίσης,
ψηθείτε να δείτε από μόνοι σας αν σας παίρνει ή όχι.
Γιατί π.χ.λέμε ότι το ύψος είναι +,αλλά άμα ο άλλος είναι τσομπαναραίος,δεν ξέρει να φερθεί,κ.λ.π. τζάμπα γράφουμε εδώ.

Αεροπλανάκι και επιτόπια ερευνα..

εχεισ δικιο.....αεροπλανο...και χοτελ

εχεισ να προτεινεισ λοου κοστ πτηση απο αθηνα ......και που ναμεινω οικονομικα αλλα και να βολευει τα μεταφορικα?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

εχεισ να προτεινεισ λοου κοστ πτηση απο αθηνα ......και που ναμεινω οικονομικα αλλα και να βολευει τα μεταφορικα?

Ρε Village τυπε μη ξεσηκωνεσαι απο δω μεσα και κρατα λιγο μικρο καλαθι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Aπό Αθήνα πετάει απευθείας η Aegean..
Όμως πήγαινε-έλα βγαίνει π.χ. το Μάρτη, πάνω από 200 ευρω

AaTtaZP.jpg

και όσο καλοκαιριάζει,γάμησε τα..

Για low budget καταστάσεις προτείνω 3 τρόπους.
Με Ryan μέσω Μπρατισλάβας

RMdAhxW.jpg

2η επιλογή Ryan Αθήνα->Βρυξέλλες(αεροδρόμιο Σαρλερουα)->Πράγα

3η επιλογή Ryan Αθήνα->Λονδίνο(Στάνστεντ)->Πράγα

Περί ξενοδοχείων,οι τιμές αλλάζουν ανάλογα την εποχή/ζήτηση.
Αν πας τώρα,μεσοβδόμαδα μπορεί να μείνεις Πράγα 1 σε 3 αστερια Hotel αξιοπρεπές,καθαρό με 30 τη βραδιά.
Το ίδιο ξενοδοχείο μετά το Μάη μπορεί να μην το πετύχεις ΠΟΤΕ ξανά διαθέσιμο,κι αν το πετύχεις να βαράει 50άρια.

Κανονικά θα σου πρότεινα κατευθείαν Airbnb,αλλά πρώτη φορά,ας πας σε Hotel καλύτερα.

@Chevalie Κάποιος που θα έρθει τελείως μετρημένα 3 μέρες,αν κλείσει εισιτήρια κανά μήνα πριν,με 150ευρώ συνολικά θα διαλύσει τους όποιους μύθους ή όχι υπάρχουν.
Εγώ διαβάζοντας τα Σλαβικά μουνολίβαδα του kman,ξεκουνήθηκα να δω τι παίζει και μόνο χαμένος δε βγήκα.

Υ.Γ.Για να παει κάποιος και σε Privat μια ωρίτσα,τότε plus 40-45ευρώ

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ευχαριστω βαλκανιε!

ετσι και αλλιως δεν εχω παει, οποτε θελω να παω.

και να τσεκαρω και τα μουνια..

:hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ διαβάζοντας τα Σλαβικά μουνολίβαδα του kman,ξεκουνήθηκα να δω τι παίζει και μόνο χαμένος δε βγήκα.

Υ.Γ.Για να παει κάποιος και σε Privat μια ωρίτσα,τότε plus 40-45ευρώ

Ακριβώς.Οσοι άκουσαν τις συμβουλές μου ξεπουτσιάστηκαν.Είδες και με τον Γκλοκ.Ολοι του έλεγαν μην πας Πολωνία,εκεί είναι μπαζάκια,έχουν δυτικοποιηθεί είναι σπαστικές δεν κάθονται πλέον σε τουρίστες.Εγώ του είπα πάνε παιδί μου να γαμήσεις Πολωνία πήγε και γάμησε.
Του λέγανε τρέχα Ουκρανία εκεί στην επαρχία είναι με το μουνί στη χούφτα,μετράς,γουστάρουνε.Εγώ του λέω θα πιάσεις τα αρχίδια σου επαρχία Ουκρανία,δε με άκουσε πήγε και τώρα ούτε που θέλει να ξανακούσει για τη χώρα.
Πώς γίνεται και εγώ ήξερα αυτό που οι άλλοι δεν ήξεραν?Απλά γιατί έχω βρεθεί στην ίδια θέση με τον Γκλοκ.
Επίσης ήξερα οτι βασίζεται πολύ στο nightgame που γαμάει Πολωνία και είναι χάλια επαρχιακή Ουκρανία.
Οι άλλοι δεν το ξέρουν αυτό γιατί δεν έχουν σβαρνίσει τα κλαμπ της πολωνικής και ουκρανικής ενδοχώρας πρόσφατα να ξέρουν τι παίζει.

Ο Dr. Love έλεγε οι Τσέχες είναι πουτάνες πάνε μόνο για λεφτά δεν ξαναπατάω εκεί πέρα αηδίασα.Εγώ έλεγα άλλα για τη χώρα.Ευτυχώς άκουσες εμένα και έτσι εφήρμοσες βαλκανιοπουτσισμό.Εδώ πέρα σχεδόν έλεγαν οτι οι Τσέχες δεν είναι καν Σλάβες είναι όπως οι Δυτικές κτλ.Εγώ έβαλα τα πράγματα στη θέση τους.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ευχαριστω βαλκανιε!

ετσι και αλλιως δεν εχω παει, οποτε θελω να παω.

και να τσεκαρω και τα μουνια..

:hi:

Καλό βόλι τύπε :thumbsup:

Για ηλικίες μέχρι 25 ή νεανικής εμφάνισης μεχρι 28άρηδες,προτέινω να δοκιμάσετε
Hostel μεικτό κοιτώνα.
Πηγα με κάτι αμερικάνες στο Hostel τους και έμεινα μαλάκας.
Άμα ήμουν νεότερος εκεί θα την έβγαζα και άμα ήθελα να ρίξω πιο prive πούτσους,
η ημιδιαμονή στην Πράγα κοστίζει 300κορώνες.

Αρχηγέ,στα post σου χρωστάω ότι κατάφερα Πολωνία.
Χειρουργικής ακρίβειας post,μου γλίτωσες χρόνο και χρήμα που θα έχανα αν πήγαινα στα τυφλά,
μέχρι να καταλάβω το παίγνιο.

Για Τσεχία οι πληροφορίες εδώ μέσα ήταν λιγότερες,ευτυχώς οι διαφορές μεταξύ των δύο λαών είναι διακριτές και προσαρμόστηκα ανάλογα.
Βασικά Τσεχία είμαι 100% ο εαυτός μου,Πολωνία ήταν role play game η φάση..

Και η Μπρατισλάβα έχει τρομερό ενδιαφέρον.
Διάβαζα στο αντίστοιχο thread για νέκρα,για κίνηση μόνο τα ΣΚ και τελικά μια χαρά ζωντανή πόλη είναι..
Έχω πάει και μεσοβδόμαδα και ΣΚ.
Όχι σαν την Πράγα που γίνεται χαμός,αλλά έχει να δώσει.
Και οι γυναίκες πολύ όμορφες.
Ότι Σλοβάκα έχω πηδήξει,με λεφτά ή χωρίς,ήταν αστέρι και όχι μόνο στην εμφάνιση.
Θα πετάγομαι συχνά..

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Καλησπερα στους συναγωνιστες μας!

Λοιπον, εχοντας ταξιδεψει στην πανεμορφη Πραγα 3 φορες το τελευταιο 7μηνο, θα θελα κι εγω να καταθεσω ένα μικρο λιθαρακι, σχετικα με το τι γινεται εκει!
Τουλάχιστον όπως φαινεται απτα δικα μου ματια, οσο πιο αντικειμενικα μπορω...
Γιατι, να μην λεμε μαλακιες, απτα γραφομενα εδώ, εχει δωθει ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ η εντυπωση πως με το που πατησεις το ποδαρακι σου στην Πραγα, ΠΑΝΤΟΥ θα είναι γεματο ΜΟΥΝΑΡΕΣ, οι οποιες θα σε ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να σου δωσουν το ΜΟΥΝΑΚΙ τους...

Ε, λοιπον όπως κι αλλοι προλαλησαντες, θα σας πω οτι πολύ απλα, δεν παιζει αυτό!

Λοιπον, οι Τσεχες που θα συναντήσετε στην Πραγα (οσες δεν είναι Σλοβάκες η κατι άλλο), θα δειτε πως κάθε άλλο παρα μουναρες είναι, στον μεσο ορο τους...
Εκτος εάν βαφτίζετε 'μουναρα' οποια τυχαινει να χει μακρια ποδια, τοτε εγω παω πασσο!
Η πλειοψηφια τους ΔΕΝ είναι ομορφες-τερμα!
Οι λιγες ωραιες βεβαια που θα δειτε, ουδεμια σχεση θα εχουν με τις 'ωραιες' που εχετε συνηθησει στο Ελλαδισταν...ΟΥΔΕΜΙΑ!

Και ναι, όπως κι εγω με εκπληξη διαπιστωσα, είναι πολύ πιο προσβασιμες απ'οτι θα πιστευατε. Δηλαδη εάν μιλανε εστω και λιγα αγγλικα, και δεν εισαι κανα περιεργο τερας, μια χαρα θα τα πειτε, θα τα πιειτε, και όπως γινεται σε τέτοιες περιπτώσεις, και να γαμησετε σαν κυριοι!

Οντως οι Τσεχες είναι αρκετα ενταξει, δεν εχουν την μικροτητα που εχουν πχ οι Ελληνιδες, να στο παιξουν γκομενες κτλπ...
Και πιο χαμογελαστες απτα ζωα τα δικα μας είναι, (κι ας εχουν -10 σερι 2 μηνες), και το χιουμορακι τους το χουνε, και δεν θα σου πουλησουν φουμαρα!
Κι ετσι αντιστοιχα όμως, δεν γουσταρουν και το πολύ φουμαρο απτους ανδρες! αμα αρχισεις να πουλας πολλη τρελα, εννοια μας και χαμπαριαζουν μια χαρα!
Ωραια και χαλαρα παιζουμε, κι ο,τι γινει.

Σχετικα με το θεμα ανταγωνισμου, τι κανουμε?
Λοιπον, τους Τσεχους δεν τους λες και Μπραντ Πιττ/Τζωνη Ντεππ κτλπ...Δεν είναι ομορφοι καθολου, κατά μεσο ορο, ΑΛΛΑ, στην πλειοψηφια τους είναι πολύ ψηλότεροι από εμας, και σπανίως θα δεις νεαρο Τσεχο με σαπιοκοιλια!
Κατεχουν και την γλωσσα, οποτε, καθως παιζουν εντος εδρας, προφανως υπερτερουν....
Αναλόγως που θα 'παιξετε μπαλα', θα κοψετε τι 'λειπει' από το εκάστοτε κλιμα!
Π.χ. αμα δειτε τα ντυσίματα τους, (ανδρες-γυναικες) κατά μεσο ορο είναι ρακένδυτοι και ανευ ιδιαιτερου επιπεδου.
Οντως είναι φαινομενικα λιγο βαρεμένοι, και ανευροι-δλδ δεν θα δεις ευκολα ντοπιο με εντονο χαρακτηρα η στυλ.
Με την λογικη οτι καλο είναι σ ένα 'τραπεζι' να φερνεις κατι που 'λειπει'-πιστεύοντας οτι θα τιμηθεί, ισως θελήσετε να εστιασετε σε τέτοιες παραμέτρους.
Όχι οτι εμεις οι ελληναραδες με τα καγιεν και τα ροζ πουκαμισα (με ασπρους γιακάδες κιολας) ειμαστε υποδειγματικοι για στυλ, αλλα ευκολα μπορούμε να παρουσιαστούμε ως πιο στυλατοι, και ανευ κομπλας να μοστράρουμε το οποιο 'ταμπεραμεντο' μας, χωρις να ψαρωνουμε μηπως μας πουνε απολίτιστους, πχ.

Από περιοχες, όπως προειπαν αρκετοι, αποφευγουμε κεντρο ΠΡαγας, καθως είναι απλα ένα χωνευτηρι για τους τουρίστες.
(Βεβαια, και για τουριστριες/φοιτητριες λεει η φαση)
Παμε στο zizkov, παμε απτην άλλη πλευρα του μολβαδα, και οπου γης και πατρις!

Αυτό που ξανα θελω να τονισω, είναι οτι η πλειοψηφια των κοριτσιων στην Τσεχια ΔΕΝ είναι όπως πολλοι τα περιγραφουν (ουδεμια σχεση βασικα), και ουτε πρόκειται για τπτ λυσσασμένες για πουτσο γκομενες που θα σε παρακαλεσουν, ουτε και είναι τα φτωχομπινεδακια που πολλοι φανταζονται (ισα-ισα, από εμας πλεον καλυτερα είναι μην σας πω).
Τωρα, είναι μερικοι που απλα σου λενε για τα καμακια τους, και εν τελει απλα κανουν κριτικες για εκδιδόμενες και στριπτιτζαδικα....χαιρω πολύ!
Εκει το παιχνιδι είναι καλα στημμενο κυριως για τουρίστες, και το άρμεγμα καλα κρατει!
Ναι, θα γαμησετε λογικα, αλλα θα σας τα χουν παρει από παντου.
Και εν τελει, τι εγινε εάν γαμησετε καποια που εχει τρομερα ποδια η βυζαρες στην Πραγα, αφου την εχετε πληρωσει μια περιουσια?
Αμα είναι να μπεις σε τετοιο λουκι, τέτοιες προδιαγραφες είναι στανταρ πλεον...

Αυτά ηθελα κι εγω να παραθεσω, καθως απτα γραφομενα εδώ, μου δημιουργηθηκε η εντυπωση οτι πηγαινα οντως σε καποιον παραδεισο.....
Ασχημα δεν είναι καθολου, αλλα όχι και 'παραδεισο' ρε παιδια-ελεος

Επισκέπτης
εχουν φροντισει ο kman, και ο ακολουθος του βαλκανιος, να μεταφερουν την "πραγματικοτητα" τους απο αυτες τις περιοχες με εμπειριες αποκλειστικα με πουτανες, τυπε.  :jerking:
τα καλυτερα κοροιδα-πελατες δηλαδη.  ;)
ποιος εισαι εσυ που θα τους αμφισβητησεις?  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ισα ίσα εγώ έχω πει οτι όποιος πάει σαν τουρίστας Πράγα θα πιάσει απλά τα αρχίδια του.
Εγώ πάω τελείως στοχευμένα σε μικρές πόλεις με πακέτα,ξέρω τη γλώσσα κτλ και απλά χάνω πολλές φορές λόγω ηλικίας.
Οσες γκόμενες γάμησα από Πράγα δεν τις γάμησα Πράγα αλλά Αθήνα αφού τους πλήρωσα διακοπές.Πράγα δεν τις γαμούσα ούτε με σφαίρες.
Τσέχες για να γαμήσεις πρέπει να μείνεις μαζί τους,με ραντεβού δεν κάνεις τίποτα.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
εχουν φροντισει ο kman, και ο ακολουθος του βαλκανιος, να μεταφερουν την "πραγματικοτητα" τους απο αυτες τις περιοχες με εμπειριες αποκλειστικα με πουτανες, τυπε.  :jerking:
τα καλυτερα κοροιδα-πελατες δηλαδη.  ;)
ποιος εισαι εσυ που θα τους αμφισβητησεις?  :grin:

ενας ταπεινος δουλος της φρεγάτας, τυπε!

Κοιτα, εγω προσωπικα δυο κοννε σωστα εστησα στην Πραγα με Τσεχες!
Κι εχω παει 3 φορες από 2-3 βδομάδες εκαστη, με σχετικα καλη απλα στον ελευθερο χρονο.
Διεθετα και υποστηριξη από ντοπιους γνωστους απο δουλεια, (την μια μαλιστα, μου την γνωρισε γνωστη μου, συνάδελφος στην ουσια).
Και απειρο χρονο να ειχα, καλυτερα δεν θα τα καταφερνα, πιστευω. Για δικους μου λογους κυριως, αλλα κι επισης γιατι πολύ απλα, οπου και να γυρισα, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ!
Δεν τις ειδα ρε παιδι μου, νιετ-πως το λενε! Ειδα 6-7 ΘΕΟΜΟΥΝΑ, κι από κει και περα, ο κατηφορος, πολύ απλα!
Απ αυτές τις ωραιες, μονο με μια ετυχε να βρω την ευκαιρια να τα πουμε, και με τα πολλα, μου δειξε βερα στο δεξι!
Αλλα κουλ, απλα τα λεμε μια χαρα με δαυτη, δεν ξερεις ποτε.
Και να σημειωσω ότι δεν είμαι κανενας μοντελοπνιχτης, γενικα (ουτε και σαβουρογαμης, θα τολμουσα να πω).
Ασε που αμα τους πεις ότι εισαι Ελληνας, δεν τρελαίνονται καθολου...δλδ εχω έναν Αγγλο μαζι μου, και μερα με την νυχτα η αντιμετωπιση τους, όταν μας ρωτάνε από που ειμαστε (εχει φροντισει ο ελληνολιγουρης γι αυτό, καιρο τωρα...)
σε μπαρ-κλαμπς κτλπ μας πανε ντοπιοι, ηλικιες 25-33 πρπ, από κυριλλε μεχρι μισοχυμα.
Εκει καπως φτιαχνουν τα πραγματα, αλλα αυτό που καταλαβα εγω, είναι ότι η Τσεχα που θα κοιταξει ξενο χωρις να χει φιλοχρηματες ορεξεις, εχει ηδη κανει το παιδι της μ αυτόν, στο μυαλο της.
Οι φτωχομπινεδουδες ξερουν ποσο αξιζει το μουνακι τους, και δεν θα το δωσουν τζαμπα ευκολα σε κανεναν κουραμπιέ!
Οι πιο κυριλλε, οσο ξεκωλα κι αν δειχνουν, εχουν αλλα κατά νου, περαν απτην καυλα τους!
Οσο για χαιλικια, ξεχαστε τα-σ αυτή την πολη, τα Range Rover και οι ακριβες μερσεντές/βμw/porsche πανε κι ερχονται με την οκα, και πολλες φορες τα οδηγουν μουνιτσες κιολας!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ανεμος "ρεαλισμού" επνευσε στο thread και αραιωσε το σουρεαλιστικο πεπλο που ειχε ομορφα καλυψει το τοπιο απο το karlovy vary ως τη Πραγα !! :grin: :grin:

Προβλεπω συγκρουση αποψεων σε πλαισιο "ντανταισμου". :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τουλάχιστον όπως φαινεται απτα δικα μου ματια, οσο πιο αντικειμενικα μπορω...
Γιατι, να μην λεμε μαλακιες, απτα γραφομενα εδώ, εχει δωθει ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ η εντυπωση πως με το που πατησεις το ποδαρακι σου στην Πραγα, ΠΑΝΤΟΥ θα είναι γεματο ΜΟΥΝΑΡΕΣ, οι οποιες θα σε ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να σου δωσουν το ΜΟΥΝΑΚΙ τους...

Επειδη τυγχάνει να γράφω αρκετά σε αυτό το thread,αν αναφέρεσαι σε εμένα,θέλω να παραθέσεις και που έχω γράψει ότι "ΠΑΝΤΟΥ θα είναι γεματο ΜΟΥΝΑΡΕΣ, οι οποιες θα σε ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να σου δωσουν το ΜΟΥΝΑΚΙ τους..."

Έχω γράψει ότι η Πράγα δεν πρέπει να θεωρείται πορνοπροορισμός ή φθηνή πόλη με την έννοια που ξέρουμε άλλες Σλαβικές πόλεις,έχω γράψει ότι σαν Έλληνες μας θεωρούν απλά ένα σκαλάκι πάνω από τα μουσλίμια,έχω γράψει ότι το κλασσικό/γραφικό καμάκι Greek Lover ή πολλά βαρύς δεν πιάνει..
Βασικά έχω γράψει πάρα πολλές φορές ότι γράφεις στο post σου. :rolleyes:

Εκεί που έχω διαφωνήσει ξανά με εσένα,είναι μόνο σε ένα.
Σε όσα γράφεις περί εμφάνισης..

ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ,δεν έχει σε ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΗ.
Όμως για λόγους που σου έχω αναλύσει ξανά,η μέση εμφάνιση των γυναικών στην Πράγα,είναι ανώτερη από πολλές άλλες πόλεις.
Και αυτό δεν είναι υποκειμενική θεώρηση,είναι αντικειμενική για λόγους που σου έχω ξαναγράψει  πριν αρκετές σελίδες και αν το βρω,θα το παραθέσω.

Το τι πιστεύεις εσυ ή εγώ ατομικά,λίγη σημασία έχει.
Σημασία έχει τι πιστεύει η πλειοψηφία των ευρωπαίων καμάκερς και πορνοκομμάντο που βγάζουν τις γυναίκες της Πράγας στην κορυφή :rockon:
Διάβασε τα γνωστά forum του εξωτερικού να δεις.
Εμένα απλά η γνώμη μου τυγχάνει να ταυτίζεται μαζί τους και την εξωτερικεύω εδώ,γιατί θεωρώ ότι για τους παραπάνω λόγους θα ταυτιστεί και το μέσο μέλος/αναγνώστης και αν πάει θα περάσει καλά.

Κατά τα άλλα ούτε καμιά σκασίλα έχω να υπερασπιστώ την Πράγα,ούτε με νοιάζει να αποδείξω αν γαμάω ή όχι χωρίς λεφτά.

Ανεμος "ρεαλισμού" επνευσε στο thread και αραιωσε το σουρεαλιστικο πεπλο που ειχε ομορφα καλυψει το τοπιο απο το karlovy vary ως τη Πραγα !! :grin: :grin:

Προβλεπω συγκρουση αποψεων σε πλαισιο "ντανταισμου". :grin:

HATERS GONNA HATE τύπε  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πράγα έχει πολλές μπάζα ξένες που ρίχνουν αισθητά το μέσο όρο και αλλοιώνουν το οπτικό αποτέλεσμα.
Παλιά ήταν όντως γεμάτο μουνάρες μοντέλα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ένα από τα πράγματα που μου αρέσει στην πορνοσκηνή της Πράγας,
είναι ότι με 32 ευρώ για μισή ώρα-ένα μπαλάκι ή 55 για μια ώρα,
παίζουν ακόμη και ανθυποδιάσημες πορνοσταρλετίτσες που μπορείς να της δεις
να γαμιούνται σε 1080p,πριν αποφασίσεις να πας :grin:

[URL unfurl="true"]http://privateleo.cz/7-natalka/privat-eleo[/url]

που είναι αυτή:

www.pornteengirl.com/model/andie-darling.html]http://www.pornteengirl.com/model/andie-darling.html[/url]

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Καλα όλα αυτά ρε παιδια, αλλα αυτή την καραμελα με τα 'κεντρικα σημεια' της πολης την εχουμε λιωσει εντελως..

Ειπαμε πολλες φορες, ότι στο κεντρο δεν εχει ντοπιο κρεας-κατανοητο, εδώ και καιρο! Παει αυτό, μην τα ξαναλέμε! Επεκταθήκαμε....
Ελα όμως που ολοι επιμενουν 'δεν εχει εκει, εχει αλλου, εχει παραλλου' ρε παιδια....
Τι να το κανω δηλαδή, πρεπει να παω σε καποιο ακριτικο χωριο Τσεχικης παραμεθωριου για να δω αυτά που ολοι λετε?
Εχω παει και Plzen και Brno, και οντως, θα ομολογησω πως είναι αισθητα καλυτερα τα πραγματα εκει, αλλα όχι στον βαθμο που λετε...
Είναι πιο ωραιες, πιο πεταχτες, πιο ανοιχτες στους ξενους επισης ισως, αλλα πολύ βλαχακια ρε παιδι μου...προσωπικα εμενα λιγο με χαλαγε το φτηνιαρικο τσουλε στυλ-να την γαμησω οκ, με χαρα-αλλα όχι και να την κυκλοφορησω κιολας...αλλα περι ορεξεως, θα μου πειτε...

Τωρα, σχετικα με το τι λενε οι 'πορνοκομμαντος' και οι 'ευρωκαμακαιοι', χαιρω πολύ, σχετικα είναι κι αυτό...
Εάν πολλοι απ αυτους είναι 50αρηδες παγιδευμενοι σε καποια Ευρωπαικη πολη, οπου πρεπει να πληρωνουν 200αρια για να γαμησουν αγελαδομουνες, ε, οκ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα ενθουσιαστουν με την Τσεχια, και θα παραμιλάνε για χρονια!
Επισης, πολλες κριτικες διαφορων 'ευρωγαμιαδων' αναφέρονται απλα για στριπτιτζαδικα και εκδιδόμενες, τις οποιες μπορει να μην εχουν σε αφθονια στην χωρα τους!
Ας λενε ο,τι θελουν, δεν εμποδιζει κανεις κανεναν!

Προσωπικα, δεν αναφέρομαι σε καποιον συγκεκριμένα, αλλα για την εικονα που εχει δημιουργηθεί για την Πραγα...'Παραδεισος' κιολας...καμμια σχεση?
Εάν ηταν ετσι, τοτε πως το εξηγουμε το γεγονός ότι μετα από δυο μηνες συνολικα εδώ, και με κοννε με νεους ντοπιους και περιγησεις εκτος τπουριστικων παπαριων, εγω δεν ειδα τιποτα απ αυτά που γράφονται εδώ?
Ειπαμε, τα stare mesto/nove mesto στα εκτος, όπως και τα μεγαλα εμπορικα...ενας φιλος ανεφερε το zizkov στο οποιο πηγα μερικες φορες, και ομολογω πως δεν ειχε σχεση με το χωνευτηρι του κεντρου...
Αλλα και παλι, η πλειοψηφια των γυναικων είναι μπαζα!
Απορω που τις βλέπετε, αληθεια...
Στα κωλαδικα οκ, προφανως και θα ναι ολες μουναρες, αλλα δεν βγαζεις συμπερασματα για να αξιολογήσεις τον ντοπιο πλυθησμο από κει...χωρια ότι πολλες δεν είναι καν ντοπιες εκει...
Κρυμμενες είναι?
Μηπως τους απαγορευουν την προσβαση σε τραινα/μετρο/λεοφωρεια/τραμ/εμπορικα κεντρα/μπαρ/καφετεριες?
Ετσι μου ρχεται να παρω Νικολουλη να στησουμε εκπομπαρα 'ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ'...θα τα σπαγε η εκπομπή!!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μounokwlaraki λαμβάνεις;

Η Darinka που συνάντησες ήταν αυτή;

MhLasCI.jpg

αλλά με πολλά τατουάζ; :think:

Πλέον στο site και όλες τις φωτό της, γράφει ότι έχει βάψει τα μαλλιά της ξανθά,
γιατί μάλλον εξαιτίας παλιών φωτο όπως η παρακατω, ο κόσμος που πάει τους κράζει.

xTonNAU.jpg

Εγώ πάντως όταν την πήρα,ήταν ακριβώς έτσι με την κοτσίδα,πολύ δυνατό τεμάχιο.
Κάνε μου λίγο περιγραφή φάτσας,γιατί ένα μέλος προσγειώνεται αύριο και την έχει πρώτη επιλογή.
Αν είναι άλλη γκόμενα τελικά,να του προτείνω άλλη..

Καλα όλα αυτά ρε παιδια, αλλα αυτή την καραμελα με τα 'κεντρικα σημεια' της πολης την εχουμε λιωσει εντελως..

Ειπαμε πολλες φορες, ότι στο κεντρο δεν εχει ντοπιο κρεας-κατανοητο, εδώ και καιρο! Παει αυτό, μην τα ξαναλέμε! Επεκταθήκαμε....
Ελα όμως που ολοι επιμενουν 'δεν εχει εκει, εχει αλλου, εχει παραλλου' ρε παιδια....
Τι να το κανω δηλαδή, πρεπει να παω σε καποιο ακριτικο χωριο Τσεχικης παραμεθωριου για να δω αυτά που ολοι λετε?
Εχω παει και Plzen και Brno, και οντως, θα ομολογησω πως είναι αισθητα καλυτερα τα πραγματα εκει, αλλα όχι στον βαθμο που λετε...
Είναι πιο ωραιες, πιο πεταχτες, πιο ανοιχτες στους ξενους επισης ισως, αλλα πολύ βλαχακια ρε παιδι μου...προσωπικα εμενα λιγο με χαλαγε το φτηνιαρικο τσουλε στυλ-να την γαμησω οκ, με χαρα-αλλα όχι και να την κυκλοφορησω κιολας...αλλα περι ορεξεως, θα μου πειτε...

Αναφορικά με ποια άλλη πόλη κάνεις συγκρίσεις για να καταλάβω τι λες..
Γιατί αν σου βγάζουν βλαχιά οι Τσέχες,μάλλον δεν έχεις πάει Πολωνία ή γενικά ανατολικό μπλοκ.
Πιο δυτικότροπες/δυτικοντυμένες Σλάβες από τις Τσέχες δεν έχει.
Πλήρως δυτικοποιημένες με τα iphone τους,τα ξένα σήριαλ και τα δυτικά ρούχα.

Τωρα, σχετικα με το τι λενε οι 'πορνοκομμαντος' και οι 'ευρωκαμακαιοι', χαιρω πολύ, σχετικα είναι κι αυτό...
Εάν πολλοι απ αυτους είναι 50αρηδες παγιδευμενοι σε καποια Ευρωπαικη πολη, οπου πρεπει να πληρωνουν 200αρια για να γαμησουν αγελαδομουνες, ε, οκ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα ενθουσιαστουν με την Τσεχια, και θα παραμιλάνε για χρονια!
Επισης, πολλες κριτικες διαφορων 'ευρωγαμιαδων' αναφέρονται απλα για στριπτιτζαδικα και εκδιδόμενες, τις οποιες μπορει να μην εχουν σε αφθονια στην χωρα τους!
Ας λενε ο,τι θελουν, δεν εμποδιζει κανεις κανεναν!

"Παγιδευμένοι σε ευρωπαική πόλη"; :rolleyes:
Δηλαδή ο Γερμανός με τα FKK και τις αμέτρητες πουτάνες που μπορείς να φορτώσεις στο δρόμο
ή ο Ολλανδός,δεν έχουν σεξ σε αφθονία στη χώρα τους;

Προσωπικα, δεν αναφέρομαι σε καποιον συγκεκριμένα, αλλα για την εικονα που εχει δημιουργηθεί για την Πραγα...'Παραδεισος' κιολας...καμμια σχεση?
Εάν ηταν ετσι, τοτε πως το εξηγουμε το γεγονός ότι μετα από δυο μηνες συνολικα εδώ, και με κοννε με νεους ντοπιους και περιγησεις εκτος τπουριστικων παπαριων, εγω δεν ειδα τιποτα απ αυτά που γράφονται εδώ?
Ειπαμε, τα stare mesto/nove mesto στα εκτος, όπως και τα μεγαλα εμπορικα...ενας φιλος ανεφερε το zizkov στο οποιο πηγα μερικες φορες, και ομολογω πως δεν ειχε σχεση με το χωνευτηρι του κεντρου...
Αλλα και παλι, η πλειοψηφια των γυναικων είναι μπαζα!
Απορω που τις βλέπετε, αληθεια...

Το Zizkov ως τι ακριβως το αναφέρεις,δεν καταλαβαίνω.. :think:
Δεν υπάρχει "τα μεγάλα εμπορικά"...
Υπάρχουν εμπορικά σαν το Palladium που οι μόνες Τσέχες είναι συνήθως αυτές που δουλεύουν μέσα
και άλλα εμπορικά που δεν πετυχαίνεις τουρίστα γιατί είναι 2-3 χιλιόμετρα από το κέντρο..
Πήγαινε στα μη τουριστικά και θα πάρεις εικόνα.

Μην κολλάς στο πομπώδες του τίτλου ή όταν μαλακιζόμαστε και τρολάρουμε.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Balkandick, είναι πιο κοντά η παραπάνω φώτο σε αυτό που συνάντησα τουλάχιστον στο μήκος του μαλλιού, το χρώμα οχι τοσο ανοιχτό.
Ηταν 1,70-1,75 με 2-3 τατού (αν θυμαμαι καλά το ένα ηταν στην γάμπα).
Κορμί ικανοποιητικό αλλά όχι τούμπανο. Κώλος γεμάτος, βυζί 2-3 με ελαφριά πτωτική τάση.
Απο πρόσωπο όμορφη αλλά οχι κάτι τρομερό. 7αράκι.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Το παμε, δεν παω σε τουριστικα, τυπε!
Palladium μια φορα περασα, και με περναγαν οι πωλήτριες για Γερμανο!
Πηρα εικονες, και δειγμα από ντοπιο υλικο, απλα δεν τρελαθηκα!
Δεν εχω επισκεφτεί ανατολικο μπλοκ γενικα, (επεσες μεσα), όχι ότι είμαι αρνητικος, δεν ετυχε.
Αλλα ενταξει ,τυχαινει να μην είμαι και της λογικης να φτιαχνω 'μαγκα' το κάθε τελευταιο βλαχομουνο, όπως κανουν πολλοι από παντου, προκειμενου να την γαμησω (πχ 50αριδες Αυστριακοι σπόνσορες κτλπ).
Αμα η άλλη είναι βλαχα τελειωμενη, με φετα θα την γαμησεις-απλα θα την σερβιρει πιο 'εκλεπτυσμενο' χερακι...Oσο μουναρα και ναναι καποια, δεν παυει να είναι προιον με συντομη ημερομηνια ληξης στην χωρα του (καθως δεν ειδα να εκτιμανε ιδιαιτερα τα μιλφς οι Τσεχοι), οποτε αποφευγω να δινω υπεραξιες.

Τωρα που θα ξαναπαω τον Απριλιο, θα χω απλετο χρονο να βολιδοσκοπήσω κι άλλο βεβαια, οποτε θα παω κι από τπτ ακριτικα χωρια για βολτα!
Μην καταληξω να κουβαλαω τιποτα γιαγιάδες με αυγα σε καλαθια, φοβάμαι, μονο!
Ένα θετικο που θελω να παραθεσω, είναι πως οι Τσεχοι τρωνε πολλη πιτσα!
Και γενικα, το χουν πολύ με τις πιτσαρίες, οι ατιμοι...
Κι επισης, σ οσους θελουν να πανε το λεω, δεν εχει κανενα νοημα να πατε για φαγητο σε κλασσικες αλυσιδες τυπου Mc Donalds/KFC/Fridays κτλπ, γιατι θα φατε ΠΟΛΥ καλυτερα, με πολύ λιγοτερα λεφτα...
Κι επισης, εχετε κατά νου ότι τα ποτα/κοκτεηλ το αλκοολ ρεει αυστηρα με μεζουρα, οποτε οσοι εχετε συνηθισει τις 'τουρμπομπες' της Ελλαδας, μην περιμενετε να γινεται κωλος με 3-4 ποτα. Και σε αντιθεση με την μπυρα, τα ποτα εχουν τις ιδιες τιμες με την Ελλαδα;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom