Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 573K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα σου ξαναπώ μπράβο,για τον λόγο ότι ανήκεις στο 1% των Ελλήνων που έχει γαμήσει γκόμενα πάνω από το ύψος του και δεν την έχει βγάλει μια ζωή με τάπες max 1.70  :grin:

Μεταξύ 2007-2010 γάμησα 15 Τσέχες πάνω από 185.Οι 3 γκόμενες ήταν πάνω από 190.Εχω γαμήσει μια Πολωνέζα παντρεμένη 190 και μια ακόμα χωρισμένη 186.2 Ρωσίδες 188 και 190.Οι Ρωσίδες ήταν οι κορυφαίες εμφανισιακά.Μόνο μια Ουκρανή 187 οι Ουκρανές είναι αισθητά πιο κοντές δε βλέπεις παντού άλογα όπως Τσεχία,Σλοβακία.
Διαπίστωσα οτι όσο ψηλότερη είναι η γκόμενα τόσο ευκολότερη είναι.Η 190 είναι ευκολότερη από την 185 που σίγουρα πιο εύκολα γαμάς από την 180.Οι δυσκολότερες Τσέχες είναι στην κατηγορία 175-180 γιατί έχουν ωραία πρόσωπα σωματάρες και μπορούν να φορέσουν τακούνια και ό,τι ρούχο θέλουν αντίθετα με τις 185 που αν δείξουν μπούτια φαίνονται χυδαίες άσε που δε βρίσκουν κομψά παπούτσια με τίποτα.
Οι Τσέχες,Σλοβάκες,Πολωνές είναι από τις λίγες γκόμενες που μπορεί να είναι πανύψηλες και παρόλα αυτά να έχουν βυζάρες.Σε άλλες χώρες οι ψηλές είναι απλά στέκες άκωλες,άβυζες(με εξαίρεση Σουηδία).Στην Πολωνία όμως στα άλογα συχνά ξεφεύγει κάπως η μύτη ενώ οι Τσέχες διατηρούν συμμετρικές.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Διαπίστωσα οτι όσο ψηλότερη είναι η γκόμενα τόσο ευκολότερη είναι.Η 190 είναι ευκολότερη από την 185 που σίγουρα πιο εύκολα γαμάς από την 180.

Κλασσικές μαλακίες Kman.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ο μέσος Ελληνας μετανάστης είναι φουκαράς που απλά απέτυχε Ελλάδα ή ήταν τελείως αβυσμάτωτος και όχι πουτσαράς.Εχουν όμως μεταναστεύσει πλέον και exceptional πουτσαράδες όχι το ανφάν κατέ ή επιστημόναροι αλλά σίγουρα σκληρά καρύδια.
Τέτοιους υπέρπουτσους θέλουν οι Γερμανοί γιατί μπορούν να τους σφαλιαρίζουν απεριόριστα οπότε η ταχύτητα εκμάθησης είναι τεράστια.
Οταν χορτάσεις φάπα και προσαρμοστείς αρχίζεις να γαμάς και να δέρνεις γίνεσαι παραγωγικός.
Γενικά πρέπει να είσαι γρήγορος,τολμηρός και να ζεις επικινδύνως.Απεριόριστη δουλειά,απεριόριστα λεφτά,απεριόριστα γαμήσια.Excess.Ζεις γρήγορα,πεθαίνεις νωρίς.Balkan life.

Δηλαδη βαλκανιος γαμιας γινεσαι μεσω της απεριοριστης σφαλιαρας ?? :grin: :grin:

Τωρα καταλαβαινω γιατι μετα απο 12 χρονια δουλειας σε πολλες χωρες του εξωτερικου δεν εγινα Βαλκανιος Γαμιας. Ειναι φανερο οτι δεν εφαγα αρκετες σφαλιαρες !!! :grin: :grin:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μεταξύ 2007-2010 γάμησα 15 Τσέχες πάνω από 185.Οι 3 γκόμενες ήταν πάνω από 190.Εχω γαμήσει μια Πολωνέζα παντρεμένη 190 και μια ακόμα χωρισμένη 186.2 Ρωσίδες 188 και 190.Οι Ρωσίδες ήταν οι κορυφαίες εμφανισιακά.Μόνο μια Ουκρανή 187 οι Ουκρανές είναι αισθητά πιο κοντές δε βλέπεις παντού άλογα όπως Τσεχία,Σλοβακία.
Διαπίστωσα οτι όσο ψηλότερη είναι η γκόμενα τόσο ευκολότερη είναι.Η 190 είναι ευκολότερη από την 185 που σίγουρα πιο εύκολα γαμάς από την 180.Οι δυσκολότερες Τσέχες είναι στην κατηγορία 175-180 γιατί έχουν ωραία πρόσωπα σωματάρες και μπορούν να φορέσουν τακούνια και ό,τι ρούχο θέλουν αντίθετα με τις 185 που αν δείξουν μπούτια φαίνονται χυδαίες άσε που δε βρίσκουν κομψά παπούτσια με τίποτα.
Οι Τσέχες,Σλοβάκες,Πολωνές είναι από τις λίγες γκόμενες που μπορεί να είναι πανύψηλες και παρόλα αυτά να έχουν βυζάρες.Σε άλλες χώρες οι ψηλές είναι απλά στέκες άκωλες,άβυζες(με εξαίρεση Σουηδία).Στην Πολωνία όμως στα άλογα συχνά ξεφεύγει κάπως η μύτη ενώ οι Τσέχες διατηρούν συμμετρικές.

Γιατι πιστευεις οτι οσο ψηλοτερη η γκομενα τοσο ευκολοτερη ειναι??

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
Γιατι πιστευεις οτι οσο ψηλοτερη η γκομενα τοσο ευκολοτερη ειναι??
οτι θελει πιστευει ο βαλκανιος μαστερ
τωρα τι ισχυει,ειναι συνηθως ακριβως το αντιθετο
αλλα το πιστευειν ειναι δωρεαν...

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
θεικο ντοκιμαντερ για τα καμακια στη ροδο τις παλιες καλες εποχες,αξιζει να το δειτε..Αυτος ο Μπρουνο δεν ξερω ποσες χιλιαδες γυναικες απ οσο λεει πρεπει να χει γαμησει και καμακωσει χαχα

Το θεμα παιδια ειναι αν σημερα κανοντας αυτα τα πραγματα εχεις επιτυχια η θεωρεισαι μαλακας-λιγουρης?θεωρω οτι αλλαξανε οι εποχες για πολλους λιγους και μαλλον χαζολιγουρας θα φαινεσαι με τετοια προσεγγιση στις μερες μας.
Παλια ητανε αθωες εποχες-σημερα τετοια πεσιματα you have nice eyes,nice legs κτλπ με το που τι βλεπεις την τουριστρια κτλπ κανουν οι αγραμματοι ελλεινοι ισλαμοαραπαδες που δεν εχουν τι αλλο να πουν γιατι δυο λεξεις ξερουν μονο στα αγγλικα..Οποτε οι γκομενες αυτοματα σε συγκρινουν με οτι χειροτερο οταν πας καρφι και λες μια μαλακια που λεει ο καθε τελευταιος.

Δευτερον οι εποχες αλλαξανε και οσον αφορα τις γυναικες σαν γυναικες,παλια ο αντρας ηταν κυριαρχος τωρα με την προπαγανδα απο καναλια,φυλλαδες οποιος λεει στη γυναικα στην φορα κοπλιμεντα η την πεφτει χυμα θεωρειται μαλακας φαλλοκρατης κτλπ

Αποψη μου ειναι οτι οσοι προσαρμοζονται γαμανε ακομα αβερτα,στα νησια,και τσεχες και τα παντα.Εγω εχω καταγωγη απο νησι του ιονιου οπου παω καθε καλοκαιρι για μηνα το λιγοτερο.Σας πληροφορω οτι γαμαω πολυ περισσοτερο απο καθε νησιωτη μεσα στην εδρα του.Προετοιμαζονται καθε χειμωνα για το καλοκαιρι..τι λεξικα διαβαζουν,τι στεκια που τα κρατανε για την παρτι τους δεν σου λενε(ασχετα που τα εμαθα απο νησιωτες που τους εκανα δικους μου),τι cuckoblocking σου κανουν..
Παρολα αυτα,
Εγω γαμαω καλοκαιρια γιατι εχω ζησει εξωτερικο και χωνομαι οπως εκει,απλα ειμαι ευγενικος και δεν δινω καμια μα καμια σημασια στην τουριστρια που μιλαω,ουτε κοπλιμεντα ουτε τιποτα και τις κερδιζω με το στυλ που εχω και την αδιαφορια μου για αυτες στην αρχη,μεσω απο αστεια και ιστοριες που τους λεω τις κερδιζω αφου οταν γκομενα γελαει συνεχεια με οτι λες ειναι τελειωμενη υποθεση
Πολλες μου λενε δεν εισαι σαν τους αλλους που μας κυνηγανε με τα μηχανακια η μας σφυριζουν η μας κοιτανε αγριεμενα οταν τους λεμε no..Μια πολωνεζα που γαμησα τελευταια μου λεει εισαι ο πρωτος ελληνας που δεν φοβαμαι να βγω ο τελευταιος δεν επαψε να με κοιτα στα βυζια απ οταν βγηκαμε χαχα
Αυτα τα γραφω για να μην νομιζουμε οτι μονο Αλβανοι χωνονται σαν καφροι
Οπως γκομενες εδω ερχονταν για να γαμιουνται απο νησιωτες ετσι μετα πηγαιναν τουρκια αλλα επειδη ειναι ακομα πιο καφροι δεν πατανε πια εκτος απο ουκρανεζες τελειωμενες..και αυτες πανε μονο και μονο γιατι οι ουκρανοι απο το πιωμα ουτε να γαμησουν μπορουν

Το θεμα ειναι τα τελευταια καλοκαιρια βλεπω οτι ολο και λιγοτεροι γαμανε στα νησια και διαμαρτυρονται οι ντοπιοι για τα all inclusive αλλα εγω θεωρω οτι ειναι οτι μειναμε πισω σε αλλες εποχες.

νησιωτη, σε ποια νησια πανε το καλοκαιρι οι Τσεχες??

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Επ,μπαχαλάκηδες  :tickedoff:
Αφήστε τον αρχηγό να ζωγραφίζει και μην του χαλάτε τον οίστρο.
Προφανώς και θα υπάρχει κάποια εξήγηση για το ότι οι ψηλές που είναι πιο πηδιόλες. :think:

Δηλαδη βαλκανιος γαμιας γινεσαι μεσω της απεριοριστης σφαλιαρας ?? :grin: :grin:

Τωρα καταλαβαινω γιατι μετα απο 12 χρονια δουλειας σε πολλες χωρες του εξωτερικου δεν εγινα Βαλκανιος Γαμιας. Ειναι φανερο οτι δεν εφαγα αρκετες σφαλιαρες !!! :grin: :grin:

Τα ανατολικά thread του forum είναι σουρεαλιστικά και εσύ τα βάζεις σε λογική βάση :tickedoff:
Άσε τον καλλιτέχνη να εκφραστεί.

Έχει βάση αυτό που λέει,απλά το διατύπωσε όπως να'ναι..
Ο τρόπος που δουλεύουν οι Γερμανοί,είναι τελείως διαφορετικός από όσο είχαμε συνηθίσει στην Ελλάδα και στην αρχή τρώμε πρόλογο.
Δεν είναι ότι δουλεύουν περισσότερο,απλά ο τρόπος και η προσέγγιση είναι διαφορετικός.
Επίσης είναι ευθείς και κυνικοί,σε απίστευτο βαθμό.

Και με αφορμή το γκομενάκι στη Νεα Υόρκη που postαρε ο kman..
Αλλάξανε το κόζια και μια ωραία γκόμενα μπορεί να ταξιδέψει,χωρίς να περιμένει
τον "πλούσιο τουρίστα" να της προσφέρει διακοπές..
Η Σλοβάκα στη Νέα Υόρκη.

Αυτή που σου postαρα από το Λονδίνο,ξέρετε τι εισόδημα είχε το 2016;
120κάτι χιλιάδες λίρες..
Επάγγελμα;Food-Fashon blogger..
3 Video τη βδομάδα στο youtube και 2 άρθρα σε διαφορετικά site.

Aυτή είναι μια άλλη γνωστή μου.

euaFxD2.jpg

Είναι πολύ δυνατό μουνί,απίστευτο φυσικό βυζί,απλά είναι κοντή,οπότε Modelling,κ.λ.π. γιοκ.
Eγινε Fashion Blogger,έβγαλε και μια σειρά με καλλυντικά και βγάζει τα αντερα της.

Μπορούν να παίξουν όλες τέτοια μπάλα;Oχι...

Πάμε λοιπόν στο τι μπορεί να κάνει ένα 8άρι και πάνω στην Πράγα,χωρίς να έχει την ανάγκη μας.

Camera Girl..Σε μια κοινωνία σαν της Πράγας,δε θεωρείται κάτι αξιόμεμπτο.
Έχω γνωρίσει καλά Camera Girl και καθαρίζουν από 1000 μέχρι 3000-4000ευρω το μήνα.

Μασατζού με Happy Ending.
Στην Πράγα,δεν θεωρείται πουτάνα όποια είναι μασατζού.
2-3 κοπέλες διαμορφώνουν ένα διαμέρισμα σε μασατζίδικο.
500-600 ευρώ νοίκι σε διαμέρισμα στο κέντρο της Πράγας.
Μια κοπέλα αυτά τα λεφτά τα βγάζει σε 7-8 ώρες κλασσικό μασάζ,χωρίς extra.
Πες μου kman,ποιος Γερμανός βγάζει το ενοίκιο του σπιτιού του σε ένα 8ωρο;

Πλέον με μια DSL και μια κάμερα,ένα καλό μουνί μπορεί να βγαζει όχι μόνο χαρτζηλίκι
αλλά καλό μισθό..
Αυτές που δουλεύουν στα Privat,δεν έχουν την προσωπικότητα,τη γνώση ή την ελευθερία να κάνουν τέτοια πράγματα,οπότε απλά ανοίγουν τα πόδια τους..

Οπότε αυτό που φλασάρουμε λεφτά,υποσχόμαστε διακοπές και καλαμαράκια,ειδικά για 8άρια και πάνω,πλέον ούτε καν...
Κάποτε...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
ετσι ειναι
εξ ου κ δεν γαμας ευκολα κ φτηνα χωρις φυσικα προσοντα κ νεοτητα πλεον ΠΟΥΘΕΝΑ στην ευρωπη ,εκτος ουκρανικης επαρχιας με βασικα ρωσσικα
ολες οι  ΝΕΑΡΕς μεχρι κ 35 το νεαρες.. :helpplea:
τσεχες σλοβακες ρουμανες ουγγρες κλπ τα ιδια κανουν ειτε εντος ειτε εκτος χωρας
οποτε μενει κοινο για λοβ κλασικ τουριστεν μονο οι μιλφ 40πλας,βαλε χ δηλαδη αν ειναι καποιος να τρεχει να γαμαει 40αρες κ να τις πληρωνει  κι απο πανω.... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επ,μπαχαλάκηδες  :tickedoff:
Αφήστε τον αρχηγό να ζωγραφίζει και μην του χαλάτε τον οίστρο.
Προφανώς και θα υπάρχει κάποια εξήγηση για το ότι οι ψηλές που είναι πιο πηδιόλες. :think:

Τα ανατολικά thread του forum είναι σουρεαλιστικά και εσύ τα βάζεις σε λογική βάση :tickedoff:

Έχει βάση αυτό που λέει,απλά το διατύπωσε όπως να'ναι..
Ο τρόπος που δουλεύουν οι Γερμανοί,είναι τελείως διαφορετικός από όσο είχαμε συνηθίσει στην Ελλάδα και στην αρχή τρώμε πρόλογο.
Δεν είναι ότι δουλεύουν περισσότερο,απλά ο τρόπος και η προσέγγιση είναι διαφορετικός.
Επίσης είναι ευθείς και κυνικοί,σε απίστευτο βαθμό.

Και με αφορμή το γκομενάκι στη Νεα Υόρκη που postαρε ο kman..
Αλλάξανε το κόζια και μια ωραία γκόμενα μπορεί να ταξιδέψει,χωρίς να περιμένει
τον "πλούσιο τουρίστα" να της προσφέρει διακοπές..
Η Σλοβάκα στη Νέα Υόρκη.

Αυτή που σου postαρα από το Λονδίνο,ξέρετε τι εισόδημα είχε το 2016;
120κάτι χιλιάδες λίρες..
Επάγγελμα;Food-Fashon blogger..
3 Video τη βδομάδα στο youtube και 2 άρθρα σε διαφορετικά site.

Aυτή είναι μια άλλη γνωστή μου.

euaFxD2.jpg

Είναι πολύ δυνατό μουνί,απίστευτο φυσικό βυζί,απλά είναι κοντή,οπότε Modelling,κ.λ.π. γιοκ.
Eγινε Fashion Blogger,έβγαλε και μια σειρά με καλλυντικά και βγάζει τα αντερα της.

Μπορούν να παίξουν όλες τέτοια μπάλα;Oχι...

Πάμε λοιπόν στο τι μπορεί να κάνει ένα 8άρι και πάνω στην Πράγα,χωρίς να έχει την ανάγκη μας.

Camera Girl..Σε μια κοινωνία σαν της Πράγας,δε θεωρείται κάτι αξιόμεμπτο.
Έχω γνωρίσει καλά Camera Girl και καθαρίζουν από 1000 μέχρι 3000-4000ευρω το μήνα.

Μασατζού με Happy Ending.
Στην Πράγα,δεν θεωρείται πουτάνα όποια είναι μασατζού.
2-3 κοπέλες διαμορφώνουν ένα διαμέρισμα σε μασατζίδικο.
500-600 ευρώ νοίκι σε διαμέρισμα στο κέντρο της Πράγας.
Μια κοπέλα αυτά τα λεφτά τα βγάζει σε 7-8 ώρες κλασσικό μασάζ,χωρίς extra.
Πες μου kman,ποιος Γερμανός βγάζει το ενοίκιο του σπιτιού του σε ένα 8ωρο;

Πλέον με μια DSL και μια κάμερα,ένα καλό μουνί μπορεί να βγαζει όχι μόνο χαρτζηλίκι
αλλά καλό μισθό..
Αυτές που δουλεύουν στα Privat,δεν έχουν την προσωπικότητα,τη γνώση ή την ελευθερία να κάνουν τέτοια πράγματα,οπότε απλά ανοίγουν τα πόδια τους..

Οπότε αυτό που φλασάρουμε λεφτά,υποσχόμαστε διακοπές και καλαμαράκια,ειδικά για 8άρια και πάνω,πλέον ούτε καν...
Κάποτε...

Οι πιο εύκολες Σλάβες είναι οι πολύ ψηλές και οι πολύ κοντές.Για Τσεχία οι γκόμενες άνω του 185 και οι κάτω του 162.Οι πιο δύσκολες είναι οι 172-178 που θεωρούνται μουνάρες και είναι οι πιο δημοφιλείς.Οι πάρα πολύ ψηλές έχουν συχνά ασύμμετρα χαρακτηριστικά,δεν μπορούν να φορέσουν όλα τα ρούχα,και σε ένα κλαμπ π.χ. δε δείχνουν τόσο καλά όσο οι 172-178 που με τα τακούνια δείχνουν τα απόλυτα γκομενάκια.
Επίσης οι ψηλές δεν μπορούν να περπατήσουν τόσο καλά με χάρη δείχνουν κάπως ατσούρμπαλες.
Οι κοντές Σλάβες επίσης είναι εύκολες γιατί δεν τις προσέχει κανείς.Κάνουν και τρομερό τσιμπούκι είναι μινιόν τρομερά ευέλικτες.Συχνά πετάνε βυζιά έξω κτλ.(Πολωνία είναι ο παράδεισος για αυτό τον τύπο έχει απίστευτα κοντοπούτανα).Οι ψηλές αν φορέσουν ντεκολτέ ή μίνι φαίνονται χυδαίες.
Η πιο κοντή Τσέχα που είχα ήτανε 177 που γνώρισα στο αεροπλάνο.Βασικά πήρα τη θέση ενός άλλου για να καθήσω δίπλα της και στο τέλος της πτήσης είχα το χέρι μου στο μπούτι της.Η πιο ψηλή 193 μιλούσε μόνο τσέχικα την έφερνα Αθήνα σε φτηνά ξενοδοχεία.Μια μόνιμη ήταν 190 εισέπνευσε πολύ δακρυγόνο στα γεγονότα του 2008.

Γενικά οι Τσέχες είναι πολύ βολικές δεν κάνουν ποτέ μαλακίες.Ούτε υστερίες ούτε τίποτα.Αν είσαι σωστός είναι και αυτές σωστές.Επίσης εμπιστεύονται τις επιλογές σου δε σε πάνε με το καλημέρα στα μαγαζιά για ψώνια όπως οι Ρωσίδες.Για την ακρίβεια δε ζητάνε ποτέ δώρα μόνο να πληρώνεις όλα τα έξοδα ραντεβού διακοπών κτλ.Αθήνα αγόραζαν μόνο σουβενίρ δώρα για συγγενείς κτλ.
Ενα θέμα είναι οτι είναι exhibionists και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.(αυτή από το αεροπλάνο ήταν φανατική γυμνίστρια τα πέταξε όλα στην Αίγινα και έγινε χαμός,ούτε που τολμούσα να την πάω Αλιμο κτλ θα γινόμασταν ρεζίλι.Η άλλη έβγαινε στο μπαλκόνι με το μουνί έξω η άλλη έκανε στριπτίζ όταν έπινε στο κλαμπ γενικά πολύ εκκεντρικές).

Η Σλοβάκα βλέπεις οτι γράφει hey love,I would love to come to Athens αλλά γενικά τις Σλοβάκες δεν τις εμπιστεύομαι είναι τελείως ασταθείς καμία σχέση με Τσέχες που μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
ισχυει οτι ανω του 1.75 παραειναι ψηλη η γκομενα
αν ομως ειναι καλη ανεβαινει το κασε της....
ο αρχοντας ως γνωστον μπαζωνει με μπακαλισες μοντελα οποτε τα συμπερασματα εχουν περιεργη βαση δεδομενων!!!! :kneel:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ετσι ειναι
εξ ου κ δεν γαμας ευκολα κ φτηνα χωρις φυσικα προσοντα κ νεοτητα πλεον ΠΟΥΘΕΝΑ στην ευρωπη ,εκτος ουκρανικης επαρχιας με βασικα ρωσσικα
ολες οι  ΝΕΑΡΕς μεχρι κ 35 το νεαρες.. :helpplea:
τσεχες σλοβακες ρουμανες ουγγρες κλπ τα ιδια κανουν ειτε εντος ειτε εκτος χωρας
οποτε μενει κοινο για λοβ κλασικ τουριστεν μονο οι μιλφ 40πλας,βαλε χ δηλαδη αν ειναι καποιος να τρεχει να γαμαει 40αρες κ να τις πληρωνει  κι απο πανω.... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Έτσι κάπως το έχω δει και εγώ το Σλαβικό έργο...
Παίζει και σε μια άλλη κατηγορία με γυναίκες πιο μικρής ηλικίας,οι χωρισμένες με παιδί..

Δε θέλω να προσβάλλω κανέναν,αλλά Love tourist λίγο πριν ή μετά τα 40 που θα κάνει επιτόπιο καμάκι σε 20άχρονα 7άρια και πάνω,δεν θεωρώ ότι θα καταφέρει τίποτα.
Δε λέω να έχει προετοιμαστεί μέσω internet.
Εννοώ,είμαι 40άρης και πάω Galleria,βλέπω τρεις φοιτητριες 7άρια και πάνω και πάω να καμακώσω.

Θεωρώ ότι Ελλάδα,Γερμανία είναι πιο εύκολο ένα τέτοιο σενάριο,σε Σλαβικές χώρες είσαι γραφικός.

Οπότε αρχηγέ,έλα Πράγα να βγούμε τσάρκα με καμιά GoPro μονταρισμένη,να μας δείξεις πως κανελώνεις το ρυζόγαλο :rockon:

Οι πιο εύκολες Σλάβες είναι οι πολύ ψηλές και οι πολύ κοντές.Για Τσεχία οι γκόμενες άνω του 185 και οι κάτω του 162.Οι πιο δύσκολες είναι οι 172-178 που θεωρούνται μουνάρες και είναι οι πιο δημοφιλείς.Οι πάρα πολύ ψηλές έχουν συχνά ασύμμετρα χαρακτηριστικά,δεν μπορούν να φορέσουν όλα τα ρούχα,και σε ένα κλαμπ π.χ. δε δείχνουν τόσο καλά όσο οι 172-178 που με τα τακούνια δείχνουν τα απόλυτα γκομενάκια.
Επίσης οι ψηλές δεν μπορούν να περπατήσουν τόσο καλά με χάρη δείχνουν κάπως ατσούρμπαλες.
Οι κοντές Σλάβες επίσης είναι εύκολες γιατί δεν τις προσέχει κανείς.Κάνουν και τρομερό τσιμπούκι είναι μινιόν τρομερά ευέλικτες.Συχνά πετάνε βυζιά έξω κτλ.(Πολωνία είναι ο παράδεισος για αυτό τον τύπο έχει απίστευτα κοντοπούτανα).Οι ψηλές αν φορέσουν ντεκολτέ ή μίνι φαίνονται χυδαίες.
Η πιο κοντή Τσέχα που είχα ήτανε 177 που γνώρισα στο αεροπλάνο.Βασικά πήρα τη θέση ενός άλλου για να καθήσω δίπλα της και στο τέλος της πτήσης είχα το χέρι μου στο μπούτι της.Η πιο ψηλή 193 μιλούσε μόνο τσέχικα την έφερνα Αθήνα σε φτηνά ξενοδοχεία.Μια μόνιμη ήταν 190 εισέπνευσε πολύ δακρυγόνο στα γεγονότα του 2008.

Γενικά οι Τσέχες είναι πολύ βολικές δεν κάνουν ποτέ μαλακίες.Ούτε υστερίες ούτε τίποτα.Αν είσαι σωστός είναι και αυτές σωστές.Επίσης εμπιστεύονται τις επιλογές σου δε σε πάνε με το καλημέρα στα μαγαζιά για ψώνια όπως οι Ρωσίδες.Για την ακρίβεια δε ζητάνε ποτέ δώρα μόνο να πληρώνεις όλα τα έξοδα ραντεβού διακοπών κτλ.Αθήνα αγόραζαν μόνο σουβενίρ δώρα για συγγενείς κτλ.
Ενα θέμα είναι οτι είναι exhibionists και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.(αυτή από το αεροπλάνο ήταν φανατική γυμνίστρια τα πέταξε όλα στην Αίγινα και έγινε χαμός,ούτε που τολμούσα να την πάω Αλιμο κτλ θα γινόμασταν ρεζίλι.Η άλλη έβγαινε στο μπαλκόνι με το μουνί έξω η άλλη έκανε στριπτίζ όταν έπινε στο κλαμπ γενικά πολύ εκκεντρικές).

Η Σλοβάκα βλέπεις οτι γράφει hey love,I would love to come to Athens αλλά γενικά τις Σλοβάκες δεν τις εμπιστεύομαι είναι τελείως ασταθείς καμία σχέση με Τσέχες που μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό.

Αρχηγέ,το Hey Love και το περί Athens,το ξέρεις ότι δεν λέει από μόνο του κάτι..
Oι Σλάβες τα γλυκόλογα τα έχουν στο τσεπάκι τους.
Αν το Hey Love στο έγραφε Γερμανίδα,άλλαζε η φάση,εκείνες ζυγίζουν πάντα αυτά που λένε και δε χαρίζουν στο έτσι γλυκόλογα.

Συμφωνώ ότι 1.72-1.78 έχουν περισσότερο αρμονικά χαρακτηριστικά και είναι και πιο περιζήτητες.
Άσε που ελάχιστοι άντρες έχουν αυτοπεποίθηση να φλερτάρουν ψηλότερες από αυτούς γυναίκες.
Είναι και μερικές που το υψος το έχουν σε αντρικό στυλ,φάση ντερέκια και είναι και αυτό ντεκαβλέ.

Για 1.62 και κάτω δεν ασχολούμαι.
Είμαι σχεδόν 30 πόντους ψηλότερος και νιώθω ότι έχω δίπλα μου κανά παιδάκι.
1.72.-1.78 είναι καλό και για μένα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έτσι κάπως το έχω δει και εγώ το Σλαβικό έργο...
Παίζει και σε μια άλλη κατηγορία με γυναίκες πιο μικρής ηλικίας,οι χωρισμένες με παιδί..

Δε θέλω να προσβάλλω κανέναν,αλλά Love tourist λίγο πριν ή μετά τα 40 που θα κάνει επιτόπιο καμάκι σε 20άχρονα 7άρια και πάνω,δεν θεωρώ ότι θα καταφέρει τίποτα.
Δε λέω να έχει προετοιμαστεί μέσω internet.
Εννοώ,είμαι 40άρης και πάω Galleria,βλέπω τρεις φοιτητριες 7άρια και πάνω και πάω να καμακώσω.

Θεωρώ ότι Ελλάδα,Γερμανία είναι πιο εύκολο ένα τέτοιο σενάριο,σε Σλαβικές χώρες είσαι γραφικός.

Οπότε αρχηγέ,έλα Πράγα να βγούμε τσάρκα με καμιά GoPro μονταρισμένη,να μας δείξεις πως κανελώνεις το ρυζόγαλο :rockon:

Αμα θες πάμε Πίλσεν για καμάκι στην κεντρική πλατεία και στο σταθμό.Θα κουφαθείς.Την επόμενη μέρα θα έχεις γκάμα από ραντεβού να διαλέξεις και στο ΠΣΚ 2 γκόμενες.
Εχει κάτι καφέ τίγκα στο μουνί.Βγαίνει η μία μπαίνει η άλλη.
Είναι άλλη φάση η επαρχία.
Θυμάμαι το 2005 μετά από 2 εκδρομές μόνο για ΣΚ είχα ήδη 4 γκόμενες.Μία φοιτήτρια 180 που αργότερα έφερα Ελλάδα,μια ψώλα ΜΙΛΦ που πλήρωνε ξενοδοχείο για γαμήσι,μία 187 που γνώρισα στη ντίσκο και ζήτησε σπόνσορινγκ και μια άλλη 187 που με έπρηζε σε ραντεβού χωρίς ουσία μάλλον σπόνσορινγκ ήθελε και αυτή.Είχα κάνει φάση με παντρεμένη 30άρα στη ντίσκο και έπαιζαν και δύο φοβερά καβλέτα δίδυμες 183 ξανθιές που η μία έλεγε οτι γούσταρε αποκλειστικά μαύρους(σε άφηνε βέβαια να χουφτώνεις κτλ) και η αδερφή της έμπλεκε με όποιο μαλάκα ξένο γνώριζε στη ντίσκο(κάτι ελεεινούς ισπανογενείς κτλ).
Κάποια στιγμή ήμουν με τις δίδυμες και κάτι Τουρκαλάδες έζωσαν τη μία με τουρκικές σημαίες σα λάσο μέσα στη ντίσκο και καλούσαν να έρθει και η αδερφή της.Βρέθηκα ξαφνικά σε κλοιό με ντουζίνα Τούρκους.Μου λένε σπάσε αυτές είναι γκόμενές μας.Γαμηθείτε μαλάκες τους λέω Balkan territory.
Γενικά ήταν πολύ χύμα τότε αρκεί να πήγαινες ντίσκο,κεντρικά καφέ,πλατεία και σταθμό όλη η πόλη δική σου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ,το Hey Love και το περί Athens,το ξέρεις ότι δεν λέει από μόνο του κάτι..
Oι Σλάβες τα γλυκόλογα τα έχουν στο τσεπάκι τους.
Αν το Hey Love στο έγραφε Γερμανίδα,άλλαζε η φάση,εκείνες ζυγίζουν πάντα αυτά που λένε και δε χαρίζουν στο έτσι γλυκόλογα.

Συμφωνώ ότι 1.72-1.78 έχουν περισσότερο αρμονικά χαρακτηριστικά και είναι και πιο περιζήτητες.
Άσε που ελάχιστοι άντρες έχουν αυτοπεποίθηση να φλερτάρουν ψηλότερες από αυτούς γυναίκες.
Είναι και μερικές που το υψος το έχουν σε αντρικό στυλ,φάση ντερέκια και είναι και αυτό ντεκαβλέ.

Για 1.62 και κάτω δεν ασχολούμαι.
Είμαι σχεδόν 30 πόντους ψηλότερος και νιώθω ότι έχω δίπλα μου κανά παιδάκι.
1.72.-1.78 είναι καλό και για μένα

Κοίτα αυτή ήταν πολύ ομιλητική στο αεροδρόμιο με ακολουθούσε παντού τελείως ανοιχτή και πρόσχαρη.Παραλίγο να τη φέρω ένα ΠΣΚ Φρανκφούρτη αλλά χάλασε η φάση.
Συνέχεια στέλνει φωτό από Ντουμπάι,Εμιρατς,γαλλική Ριβιέρα κτλ οπότε προφανώς κάτι παίζει.
Εννοείται για καλό δόλωμα πρέπει να κάνεις ένα δώρο στα 800-1000 ευρώ.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Κοίτα αυτή ήταν πολύ ομιλιτική στο αεροδρόμιο με ακολουθούσε παντού τελείως ανοιχτή και πρόσχαρη.Παραλίγο να τη φέρω ένα ΠΣΚ Φρανκφούρτη αλλά χάλασε η φάση.
Συνέχεια στέλνει φωτό από Ντουμπάι,Εμιρατς,γαλλική Ριβιέρα κτλ οπότε προφανώς κάτι παίζει.
Εννοείται για καλό δόλωμα πρέπει να κάνεις ένα δώρο στα 800-1000 ευρώ.
Kman εισαι Αρχοντας
Οι περισσοτεροι που εχουν περασει τα 40
τετοια ποσα τους τα τρωει μονο η τσουβαλα συζυγος
Δεν θα παντρευτω ποτε :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αμα θες πάμε Πίλσεν για καμάκι στην κεντρική πλατεία και στο σταθμό.Θα κουφαθείς.Την επόμενη μέρα θα έχεις γκάμα από ραντεβού να διαλέξεις και στο ΠΣΚ 2 γκόμενες.
Εχει κάτι καφέ τίγκα στο μουνί.Βγαίνει η μία μπαίνει η άλλη.
Είναι άλλη φάση η επαρχία.

Ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω;
Αν είσαι 42,μου ρίχνεις σχεδόν δεκαετία.
Πρώτη φορά στη ζωή μου,που κοπέλα 20+ μου έκανε νύξη,ότι είμαι μεγάλος σε ηλικία,ήταν στην Πολωνία και την Ουκρανία.
Στην Πολωνία μάλιστα έγινε 3 φορές και δεν ήταν δικαιολογία να με αποφύγουν,γιατί αυτό περί ηλικίας προέκυψε αφού τα λέγαμε κανά τέταρτο και σε όλες βγήκε πολύ αυθόρμητα..
Επίσης έχω όλα τα μαλλιά μου,καμία άσπρη τρίχα,την κουμπώνω και την πρωτεϊνη μου..

Οπότε,πως στην ευχή τρώω ηλικιακό μπλόκο εγώ και εσύ καβαντζώνεις τηλέφωνα από 23χρονα μοντελα; :think:

Επίσης,αν είσαι κανονικής-μέσης εμφάνισης,πραγματικά δεν καταλαβαίνω με ποια προσόντα απευθύνεσαι σε 20χρονα; :think:
Να τους γαργαλίσεις τα αυτιά δεν μπορείς με τα Τσέχικα που μας έγραψες,δηλαδή να τους γαμήσεις το μυαλό με αυθόρμητο και έξυπνο καμάκι,μιας και δεν κατέχεις τη γλώσσα στο βαθμό που χρειάζεται.
Να ισοπεδώσεις έναν 20άρη-30άρη αντίπαλο δεν μπορείς με βάση κάποιες πριγραφές.
Οπότε προσωπικά δε βλέπω τρόπο.

Και για μένα το ίδιο ισχύει.
Αν θέλω στην ηλικία σου να παίζω μπάλα με μικρές,πρέπει να κρατιέμαι σε πολύ καλά επίπεδα εμφάνισης,σώματος,κ.λ.π.
Εκτός αν πετύχω κανά 20χρονο μοντέλο που θα έχει Daddy Issues,άλλο τρόπο δε βλέπω.

Υ.Γ.Έλα,τώρα διάβασα για το δωράκι 800-1000 ευρώ.
Τζάμπα γράφω σεντόνια ο μαλάκας :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πρώτη φορά στη ζωή μου,που κοπέλα 20+ μου έκανε νύξη,ότι είμαι μεγάλος σε ηλικία,ήταν στην Πολωνία και την Ουκρανία.
Στην Πολωνία μάλιστα έγινε 3 φορές και δεν ήταν δικαιολογία να με αποφύγουν,γιατί αυτό περί ηλικίας προέκυψε αφού τα λέγαμε κανά τέταρτο και σε όλες βγήκε πολύ αυθόρμητα..
Επίσης έχω όλα τα μαλλιά μου,καμία άσπρη τρίχα,την κουμπώνω και την πρωτεϊνη μου..

Οπότε,πως στην ευχή τρώω ηλικιακό μπλόκο εγώ και εσύ καβαντζώνεις τηλέφωνα από 23 μοντελα; :think:

Επίσης,αν είσαι κανονικής-μέσης εμφάνισης,πραγματικά δεν καταλαβαίνω με ποια προσόντα απευθύνεσαι σε 20χρονα; :think:
Να τους γαργαλίσεις τα αυτιά δεν μπορείς με τα Τσέχικα που μας έγραψες,δηλαδή να τους γαμήσεις το μυαλό με αυθόρμητο και έξυπνο καμάκι,μιας και δεν κατέχεις τη γλώσσα στο βαθμό που χρειάζεται.
Να ισοπεδώσεις έναν 20άρη-30άρη αντίπαλο δεν μπορείς με βάση κάποιες πριγραφές.
Οπότε προσωπικά δε βλέπω τρόπο.

Και για μένα το ίδιο ισχύει.
Αν θέλω στην ηλικία σου να παίζω μπάλα με μικρές,πρέπει να κρατιέμαι σε πολύ καλά επίπεδα εμφάνισης,σώματος,κ.λ.π.
Εκτός αν πετύχω κανά 20χρονο μοντέλο που θα έχει Daddy Issues,άλλο τρόπο δε βλέπω.

Υ.Γ.Έλα,τώρα διάβασα για το δωράκι 800-1000 ευρώ.
Τζάμπα γράφω σεντόνια ο μαλάκας :grin:

Οι γκόμενες καταλαβαίνουν τι παίζει ποιος είναι ο αξιόλογος καυλέας,τι προσφέρεις ποια είναι η προιστορία σου.Το παίνουν από τις κινήσεις,την ομιλία το βλέμμα σου.
Μια φορά το 2014 γύριζα με τρένο από Πράγα και βλέπω ένα ωραίο καυλάκι από χωριό χύμα με βυζιά,μπούτια έξω.Κάθομαι απέναντι και ενώ πάνε όλα τέλεια,χαμογελάει συνέχεια και γουστάρει, εμφανίζεται ένας Τσέχος τυπάς ψηλός,μακρυμάλλης με αυτοσχέδια ποτά στο σάκο που είχε.
Κάθεται δίπλα στο γκομενάκι και αυτό ήτανε.Σε μια ώρα μας είχε κάνει και τους δύο ντίρλα το γκομενάκι είχε σχεδόν κολλήσει πάνω του.Τέτοιον απροσδόκητο ανταγωνισμό δεν είχες παλιά,ο τύπος τα έλεγε τέλεια ήταν καλλιτέχνης.Αν και αληταράς στην εμφάνιση αλλά τα έλεγε καλά ο πούστης.Δυο ποτά και τέλος σλαβική μέθοδος.Συνήθως σε εξουδετερώνουν με το ποτό με το outdrinking που λένε.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
:hi:
Δεκτη η επισημανση !! Ας αφησουμε τη τεχνη να ανθισει ανεξαρτητως φορμαλισμού !! :grin:

Το θεμα φιλε ειναι οτι καποιοι δεν ξερουν απο ιστορια της τεχνης και μπερδευουν τον σουρεαλισμο με το ρεαλισμό !! :grin:

Για αυτο και εγώ το ριχνω ενιοτε στον "Ντανταισμό" !! :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πρώτη φορά στη ζωή μου,που κοπέλα 20+ μου έκανε

νύξη,ότι είμαι μεγάλος σε ηλικία,ήταν στην Πολωνία και την Ουκρανία.

Οπότε,πως στην ευχή τρώω ηλικιακό μπλόκο εγώ και εσύ καβαντζώνεις τηλέφωνα από 23χρονα μοντελα; :think:

Δεν καταλαβαινεις τις σουρεαλ προσεγγισεις ?? :grin: :grin:

Μαθηματα ιστοριας της τεχνης επειγοντως απο τον Grand Master !! :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
:hi:
Δεκτη η επισημανση !! Ας αφησουμε τη τεχνη να ανθισει ανεξαρτητως φορμαλισμού !! :grin:

Το θεμα φιλε ειναι οτι καποιοι δεν ξερουν απο ιστορια της τεχνης και μπερδευουν τον σουρεαλισμο με το ρεαλισμό !! :grin:

Για αυτο και εγώ το ριχνω ενιοτε στον "Ντανταισμό" !! :grin:

Έχω επισημάνει πολλές φορές ότι σε αυτά τα thread,όποιος μπερδεύει το ρεαλισμό με το σουρεαλισμό,πολύ πιθανόν να βουτήξει χωρίς τη θέλησή του στα παγωμένα νερά του Μολδάβα :grin:

Αρχηγέ,από μέσα Μάρτη(να έχω προλάβει να καβαντζωθώ λίγο) σε προσκαλώ στον Παράδεισο Πράγα,όχι για να συναγωνιστούμε αλλά να μου δείξεις σαν Zen Master πως παίζεις το ΠΑΙΓΝΙΟ.

Κατόπιν,θα παραθέσω αντικειμενικά τα γεγονότα στο forum.
Άμα θες βγαίνουμε και με GoPro,να χαρίσουμε εικόνα και ήχο στο φιλοθεάμον κοινό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom