Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 573K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Συμφωνώ με βαλκάνιο σε πολλά απ' όσα λέει, σε ότι αφορά την επιλογή του να την κάνει για Τσεχία. Πραγματικά από το πρόσφατο ταξίδι μου εκεί διαπίστωσα πως είναι μια αναπτυσόμενη χώρα με δυνατότητες εξέλιξης.
και φυσικά αν σε τραβάει μια χώρα γιατί να κάθεσαι σε μια άλλη. Μετανάστης και στην μια, μετανάστης και στην άλλη...

Ένα πρόβλημα ισως είναι η αγοραστική σου δύναμη στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε ακριβότερες χώρες.
Ένα ακόμα πιο σίγουρο είναι η γλωσσα. Το βλέπω κι εγώ που παλεύω ακόμα εδώ στα βόρεια με τα γερμανικά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Συμφωνώ με βαλκάνιο σε πολλά απ' όσα λέει, σε ότι αφορά την επιλογή του να την κάνει για Τσεχία. Πραγματικά από το πρόσφατο ταξίδι μου εκεί διαπίστωσα πως είναι μια αναπτυσόμενη χώρα με δυνατότητες εξέλιξης.
και φυσικά αν σε τραβάει μια χώρα γιατί να κάθεσαι σε μια άλλη. Μετανάστης και στην μια, μετανάστης και στην άλλη...

Ένα πρόβλημα ισως είναι η αγοραστική σου δύναμη στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε ακριβότερες χώρες.
Ένα ακόμα πιο σίγουρο είναι η γλωσσα. Το βλέπω κι εγώ που παλεύω ακόμα εδώ στα βόρεια με τα γερμανικά.

Δεν είναι έτσι.Αλλο μετανάστης στην Πολωνία ή στην Ουκρανία και άλλο μετανάστης στη Γερμανία.
Τι αποταμίευση να κάνεις Πολωνία?Μια ζωή μπατίρης θα είσαι.Τσεχία σίγουρα είναι καλύτερα η Βοημία ήταν η πλουσιότερη περιοχή της Αυστροουγγαρίας εξάλλου.
Αλλά στη γερμανική Ευρώπη το νο. 1 θα είναι πάντα η Mutterland οι υπηρέτες της γνωρίζουν.

Μια Πολωνέζα που σπονσοράριζα μου το έθεσε ξεκάθαρα.Η Πολωνία δεν έχει τίποτα μόνο γυναίκες.Αν όμως δεν έχεις λεφτά δεν έχει ούτε γυναίκες.
Η άλλη μου έλεγε να μεταναστεύσω να μείνω μαζί της με το αιτιολογικό όλες οι κοπέλες θα σε θέλουνε έτσι και μείνεις εδώ!
Η άλλη η Τσέχα μου έλεγε θα σου δώσω το αυτοκίνητό μου θα σου χαρίσω το διαμέρισμα αν μείνεις μαζί μου και τέτοια τρελλά.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
Δεν είναι έτσι.Αλλο μετανάστης στην Πολωνία ή στην Ουκρανία και άλλο μετανάστης στη Γερμανία.
Τι αποταμίευση να κάνεις Πολωνία?Μια ζωή μπατίρης θα είσαι.Τσεχία σίγουρα είναι καλύτερα η Βοημία ήταν η πλουσιότερη περιοχή της Αυστροουγγαρίας εξάλλου.
Αλλά στη γερμανική Ευρώπη το νο. 1 θα είναι πάντα η Mutterland οι υπηρέτες της γνωρίζουν.

Μια Πολωνέζα που σπονσοράριζα μου το έθεσε ξεκάθαρα.Η Πολωνία δεν έχει τίποτα μόνο γυναίκες.Αν όμως δεν έχεις λεφτά δεν έχει ούτε γυναίκες.
Η άλλη μου έλεγε να μεταναστεύσω να μείνω μαζί της με το αιτιολογικό όλες οι κοπέλες θα σε θέλουνε έτσι και μείνεις εδώ!
αυστρια ειναι πιο πανω κι οι μισθοι κ το επιπεδο ζωης κ τα νιμου λογω  γειτνειασης ουγαριας σλοβακιας απειρως πιο πολλα κ προσβασιμα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Η άλλη η Τσέχα μου έλεγε θα σου δώσω το αυτοκίνητό μου θα σου χαρίσω το διαμέρισμα αν μείνεις μαζί μου και τέτοια τρελλά.

Γιατί;Γερμανία κάνει ο σύγχρονος ΜΕΣΟΣ μετανάστης αποταμίευση ή απλά φυτοζωεί,με μέγιστο κατόρθωμα ένα καλό αμάξι και 2 βδομάδες διακοπές Ελλάδα;
Τέσπα,πρέπει να στρίψω,μεγάλη κουβέντα η συγκεκριμένη και καθαρά υποκειμενική.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γιατί;Γερμανία κάνει ο σύγχρονος ΜΕΣΟΣ μετανάστης αποταμίευση ή απλά φυτοζωεί,με μέγιστο κατόρθωμα ένα καλό αμάξι και 2 βδομάδες διακοπές Ελλάδα;

Ο μέσος Ελληνας μετανάστης είναι φουκαράς που απλά απέτυχε Ελλάδα ή ήταν τελείως αβυσμάτωτος και όχι πουτσαράς.Εχουν όμως μεταναστεύσει πλέον και exceptional πουτσαράδες όχι το ανφάν κατέ ή επιστημόναροι αλλά σίγουρα σκληρά καρύδια.
Τέτοιους υπέρπουτσους θέλουν οι Γερμανοί γιατί μπορούν να τους σφαλιαρίζουν απεριόριστα οπότε η ταχύτητα εκμάθησης είναι τεράστια.
Οταν χορτάσεις φάπα και προσαρμοστείς αρχίζεις να γαμάς και να δέρνεις γίνεσαι παραγωγικός.
Γενικά πρέπει να είσαι γρήγορος,τολμηρός και να ζεις επικινδύνως.Απεριόριστη δουλειά,απεριόριστα λεφτά,απεριόριστα γαμήσια.Excess.Ζεις γρήγορα,πεθαίνεις νωρίς.Balkan life.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Γιατί;Γερμανία κάνει ο
σύγχρονος ΜΕΣΟΣ μετανάστης αποταμίευση ή απλά φυτοζωεί,με μέγιστο κατόρθωμα ένα καλό αμάξι και 2 βδομάδες διακοπές Ελλάδα;
Ακριβώς. Πλέον στην Ευρώπη είναι ελάχιστες οι χώρες όπου εξοικονομεί ο μέσος εργαζόμενος χρήμα. Προσοχή μιλάω για τον μέσο εργαζόμενο. Γιατί κ στην Ελλάδα έχω αυτή την στιγμή φίλο που καθαρίζει 3.000 μισθό. Και δεν είναι καν προϊστάμενος. Αλλά είναι 1/100. Οι υπόλοιποι είμαστε κάτω του 2.000 έως πολύ κάτω κάποιοι...
Αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο είναι ο συνδιασμος χώρας με ακριβό κόστος ζωής και ενός καλού μισθού στην χώρα αυτή. Και εξηγώ.

Αν π.χ. ζεις στην Νορβηγία που το κόστος ζωής είναι 4.000/μηνα και παίρνεις 6.000 που είναι ένας καλός μισθός τότε γαμεις. Γιατί με ελάχιστα λεφτά πας διακοπές και περνάς φίνα. Η π.χ. μπορείς να αγοράσεις ένα σπίτι σε μία πιο φθηνή χώρα. Όλα αυτά βέβαια αν έχεις βλέψεις εξωτερικού και μάλιστα σε πιο φθηνές χώρες. Αν δεν ξεκουβαλας από Νορβηγία δεν κάνεις τπτ.
Αντίθετος αν είσαι στην Βουλγαρία που το κόστος ζωής είναι 500/ μήνα και περνεις 800 είσαι αρχηγός μόνο στην Βουλγαρία. Με τα 300 που σου περισσεύουν δεν πας πουθενά. Η πας τεσπα αλλά σε χειρότερους προορισμούς. Κανα Καζακστάν για παραδειγμα!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ακριβώς. Πλέον στην Ευρώπη είναι ελάχιστες οι χώρες όπου εξοικονομεί ο μέσος εργαζόμενος χρήμα. Προσοχή μιλάω για τον μέσο εργαζόμενο. Γιατί κ στην Ελλάδα έχω αυτή την στιγμή φίλο που καθαρίζει 3.000 μισθό. Και δεν είναι καν προϊστάμενος. Αλλά είναι 1/100. Οι υπόλοιποι είμαστε κάτω του 2.000 έως πολύ κάτω κάποιοι...
Αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο είναι ο συνδιασμος χώρας με ακριβό κόστος ζωής και ενός καλού μισθού στην χώρα αυτή. Και εξηγώ.

Αν π.χ. ζεις στην Νορβηγία που το κόστος ζωής είναι 4.000/μηνα και παίρνεις 6.000 που είναι ένας καλός μισθός τότε γαμεις. Γιατί με ελάχιστα λεφτά πας διακοπές και περνάς φίνα. Η π.χ. μπορείς να αγοράσεις ένα σπίτι σε μία πιο φθηνή χώρα. Όλα αυτά βέβαια αν έχεις βλέψεις εξωτερικού και μάλιστα σε πιο φθηνές χώρες. Αν δεν ξεκουβαλας από Νορβηγία δεν κάνεις τπτ.
Αντίθετος αν είσαι στην Βουλγαρία που το κόστος ζωής είναι 500/ μήνα και περνεις 800 είσαι αρχηγός μόνο στην Βουλγαρία. Με τα 300 που σου περισσεύουν δεν πας πουθενά. Η πας τεσπα αλλά σε χειρότερους προορισμούς. Κανα Καζακστάν για παραδειγμα!

Το καλό εξωτερικό είναι οτι δεν έχει βύσματα.Ο λόγος είναι οτι όποιος έχει τη θέση πρέπει να ανταποκρίνεται στις ευθύνες και τις ικανότητες που απαιτεί η θέση δεν κάνει άλλος τη δουλειά για εσένα όπως στην Ελλάδα.Οπότε αν ένας Γερμανός πάρει μια θέση βυσματικά θα είναι μια ζωή δυστυχής θα τον καρπαζώνουνε και θα τον προγκάρουν συνεχώς.Οπότε κάθεται στα αυγά του.
Με το βύσμα απλά έχεις καλύτερη πρόσβαση και ευκαιρίες για να έχεις όμως τη θέση πρέπει να έχεις τα αντίστοιχα προσόντα.Ο καθένας παίρνει περίπου τη θέση που του αξίζει.
Επίσης εξωτερικό δεν έχει τόσους ψωλάδες υπάρχουν κανόνες και αν μάθεις το σύστημα και τις διαδικασίες είναι εύκολο να προχωρήσεις.Εντάξει οι ξένοι είμαστε και λίγο πουτάνες έχουμε ξεπουληθεί για το άγιο ευρώ.Ενας πουτσαράς Ελληναράς τον παίζει το Γερμανό στα ίσα θέλουν high class άτομα,μορφωμένα,με περιουσία,εμφανίσιμα την αφρόκρεμα.Παλιά πήγαιναν Ελληνες που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα από πάμφτωχες περιοχές χωρίς πτυχία,χωρίς να ξέρουν γερμανικά χειρώνακτες ενώ τώρα πάνε άλλοι τύποι.Πολλοί Ελληνες δεύτερης γενιάς Γερμανία είναι ρεμάλια τελείως καμία σχέση με τους νέους που έρχονται από Ελλάδα.
Για να λέμε και την αλήθεια είναι πιο έξυπνοι οι Γερμανοί οι Ελληνες δεν μπορούν να τους ανταγωνιστούν στο εκπαιδευτικό σύστημα και συνήθως καταλήγουν σε χειρωνακτικές εργασίες,καθαρισμό κτλ.Οι Τούρκοι ακόμα χειρότερα ή δουλεύουν σε κεμπάμπ ή είναι άνεργοι και τρέφονται από τα επιδόματα.Μαγκρέμπ κτλ επίσης τα ίδια τελείως ανένταχτοι για τον πούτσο.Οι Τούρκοι δεύτερης γενιάς μιλάνε γερμανικά χειρότερα από τους γονείς τους που ήρθαν από την Ανατολία μια τουρκογερμανική διάλεκτο μαλάκες στο έπακρο.

Ας πούμε οι Αμερικανοί θα έλεγαν δεν είναι δυνατόν να έχουμε 5 εκατομμύρια Τούρκους και από αυτούς να τελειώνουν πανεπιστήμιο οι 500.Να ρίξουμε τα στάνταρ για τους Τούρκους να σπουδάζουν περισσότεροι να κονομάνε πιο πολλοί να μην έχουν θυμό να γαμάνε και καμιά σάπια Γερμανίδα και να έχουν βλέψεις και φιλοδοξίες να ενταχθούν.
Αντίθετα οι Γερμανοί λένε τις λες ρε μαλάκα να ρίξω εγώ τα στάνταρ για να βολέψω το μαλάκα τον Τούρκο στη θέση του Αρειου?Για αυτό και όλοι αυτοί οι καθυστερημένοι έχουν ένα τέτοιο τεράστιο μίσος απλά γκετοποιούνται γιατί οι Γεμρναοειδείς τους γαμάνε μέσα έξω.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ακριβέστατα τα post του kman.
Ακομη και το παρακατω αποσπασμα,δυστυχως..

Για να λέμε και την αλήθεια είναι πιο έξυπνοι οι Γερμανοί οι Ελληνες δεν μπορούν να τους ανταγωνιστούν στο εκπαιδευτικό σύστημα και συνήθως καταλήγουν σε χειρωνακτικές εργασίες,καθαρισμό κτλ.

AlexKidd

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2016
Like
60
Πόντοι
0
Βασικά παρακολουθώ την παραπάνω συζήτηση και θέλω απλά να προσθέσω οτι τα πάντα είναι υποκειμενικά - θέλω να εστιάσω στο "εξοικονομώ χρήματα". Πέρα από το οτι το συγκεκριμένο είναι σχετικό και με τη δουλειά (όπως προαναφέρθηκε μπορεί να μένεις στον τρίτο κόσμο -Ελλάδα- και να βγάζεις τριχίλιαρο και τούμπαλην, σε αυτό παίζουν ρόλο τόσο το cv όσο και η τύχη), το μέρος είναι κατά τη γνώμη μου πιο σημαντικό, εξηγούμαι:

Λεφτά μαζεύουμε για να περνάμε καλά - τι είναι καλύτερο, να μένεις σε ένα μέρος που δεν έχεις καν όρεξη να πας μια βόλτα έξω και να μαζεύεις αρκετά χρήματα για 5 ταξίδια το χρόνο, ή να μένεις σε ένα μέρος όπου η καθημερινότητά σου είναι αρκετά όμορφη, με κερασάκι στην τούρτα καναδυό ταξίδια τον χρόνο με ελαφρώς χαμηλότερο μπατζετ; Εγώ σίγουρα προτιμώ το δεύτερο (εφόσον δεν υπάρχει μέση λύση, για την οποία πρέπει πάντα να ψάχνεσαι).

Το παραπάνω παράδειγμα με Νορβηγία-Βουλγαρία είναι καλό, γιατί λειτουργεί λιγο σαν calibration: μέσω trial and error πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή μεταξύ μισθού, κόστους ζωής και περιβάλλοντος που σε εκφράζει και να μπορείς να το δεις σαν σπίτι σου (easier said than done, of course, πρέπει να φας και λίγο σκατό στην πορεία). Έχοντας μείνει σε αρκετές χώρες καταστάλαξα στην Ιρλανδία και είμαι χαρούμενος - για κάποιον άλλον αυτό μπορεί να είναι η Τσεχία ή η Σουηδία, εφόσον ταιριάζουν τα κομμάτια του παζλ - κάθε ιστορία είναι διαφορετική.

AlexKidd

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2016
Like
60
Πόντοι
0
@Balkan, την παραπάνω κορασίδα (Nikola) την είχα προσπεράσει στο δευτερόλεπτο, μου αρέσουν οι petites, αλλά αυτό το κακόμοιρο είναι ισχνό(και δεν κάνει και orál? ρούχα βγάζει??) - για την Ιρένκα I'd appreciate, για να δω τι έχασα περισσότερο : ) 

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
@Balkan, την παραπάνω κορασίδα (Nikola) την είχα προσπεράσει στο δευτερόλεπτο, μου αρέσουν οι petites, αλλά αυτό το κακόμοιρο είναι ισχνό(και δεν κάνει και orál? ρούχα βγάζει??) - για την Ιρένκα I'd appreciate, για να δω τι έχασα περισσότερο : )  

Η Nikola είναι να την κεράσεις 2-3 κοντοσούβλια να στανιάρει.
Είναι λεπτή προς το ανορεξικό,ούτε του δικού μου γούστου.

Πίστεψέ με,βρίσκουν και τα κάνουν.
Επειδή έχει τύχει να την αράξω σε 2 Privat για ώρες,
το τι έχουν ακούσει τα αυτιά μου από τουρίστες δε λέγεται..

Δώρα,γλυκόλογα,να μην μπορούν να γαμήσουν και να τις κρατάνε μια ώρα αγκαλιά..
Άλλος να συγκινείται και να δακρύζει..
Γάμησέ τα..
Η άλλη μου έλεγε ότι της έχουν σκάσει πολλές φορές με δαχτυλίδι και μου άνοιξε ένα καμάράκι με τα δώρα τον κοριτσιών.Μιλάμε για δωμάτιο γεμάτο με δώρα.
Ο άλλος την έστηνε κάτω από το Privat να δει ποιοι ανεβαίνουν και του γαμάνε την μέλλουσα σύζυγο :grin:

Επίσης για τουρίστες από συγκεκριμένες χώρες,το Τσέχικο εξαράκι είναι 9άρι
γι'αυτούς.
Θυμάμαι την Danielάρα 1.77+12ποντο=1.89,με μαύρα γαμάτα εσώρουχα να ανοίγει αεράτη την πόρτα και να εμφανίζεται
ασιάτης 1.60+ που με το που την είδε κοκκίνισαν τα μάγουλά του
και δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη.
Κοκομπλόκο :2funny:

Τελικά ο φίλος είχε το fb της Irenka,το κανονικό,αλλά πλέον είδαμε ότι είναι ανενεργό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι μερικές γνώμες Τσέχων για τους Ελληνες άντρες.Γενικά η εντύπωση είναι αρκετά θετική.

Γενικά λένε οτι είμαστε συμπαθητικοί,κεφάτοι τους αρέσει πώς διασκεδάζουμε και οτι γαμάμε καλά.

Εδώ συγκρίνουν το σεξ με κάθε λογής εθνικότητα(Γάλλους,Γερμανούς,Αγγλους,Ρώσους,Ισπανούς,Ιταλούς,Ελληνες,Αραβες,Αφρικανούς κτλ) κάνοντας αυστηρή κριτική στις επιδόσεις.Βλέπουμε οτι δεν υπάρχει φυλή που να μην έχουν καλιγώσει.

Μερικές έρχονται Ελλάδα για σεξοτουρισμό γιατί έχουν ακούσει καλά λόγια.

(πώς να κάνετε έρωτα με Ελληνα).

Εδώ οι Τσέχοι διαμαρτύρονται:Γιατί οι Τσέχες είναι πουτάνες?

Οι Τσέχες απαντούν:Γιατί είμαστε εύκολες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θυμάμαι την εποχή που τα τσεχικά τρένα είχαν την τέλεια δομή για καμάκι.Μια διαδρομή Πράγα Πίλσεν ή Πράγα Μπρνο και το γκομενάκι το είχες βγάλει στη διαδρομή.
Εδώ και 5 χρόνια χάλασαν ακόμα και τα τρένα έχουν βάλει καινούργιους συρμούς που δυσκόλεψαν το καμάκι αισθητά.

Εδώ οι Τσέχοι διαμαρτύρονται:Γιατί οι Τσέχες είναι πουτάνες?

Οι Τσέχοι απαντούν:Γιατί είναι εύκολες.Και εξηγούν γιατί.

Εδώ είναι μερικές γνώμες Τσέχων γυναικών για τους Ελληνες άντρες.Γενικά η εντύπωση είναι αρκετά θετική.

Γενικά λένε οτι είμαστε συμπαθητικοί,κεφάτοι τους αρέσει πώς διασκεδάζουμε και οτι γαμάμε καλά.

Εδώ συγκρίνουν το σεξ με κάθε λογής εθνικότητα(Γάλλους,Γερμανούς,Αγγλους,Ρώσους,Ισπανούς,Ιταλούς,Ελληνες,Αραβες,Αφρικανούς κτλ) κάνοντας αυστηρή κριτική στις επιδόσεις.Βλέπουμε οτι δεν υπάρχει φυλή που να μην έχουν καλιγώσει.

Μερικές έρχονται Ελλάδα για σεξοτουρισμό γιατί έχουν ακούσει καλά λόγια.

Οπως δηλαδή εμείς συζητάμε αξίζει να πας Τσεχία λένε τα μουνιά εκεί?Αυτές συζητάνε αξίζει να πας Ελλάδα?Πώς είναι οι πούτσοι εκεί?

Το πρόβλημα Ελλάδα είναι οτι παίζουν πολλοί μαλακοπίτουρες Αλβανοί που το παίζουν Ελληνες και έχουν ξεσκίσει αρκετές Τσέχες που κατάλαβαν το λάθος τους πολύ αργά.Ετσι τώρα είναι αρκετά επιφυλακτικές.Θυμάμαι έπρεπε να δείχνω στα κλαμπ διαβατήριο αμφέβαλαν οτι είμαι Ελληνας έλεγαν είσαι Αλβανός ή Βούλγαρος και παριστάνεις τον Ελληνα δεν την πατάμε.
Τραγική κατάσταση.
Είχα δει και σε φόρουμ να λέει η άλλη η φίλη μου έλεγε οτι τα έφτιαξε με θεικό Ελληνα και τελικά έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε οτι την κορόιδεψε και είναι Αλβανός.Παλιά ήταν τελείως αθώες εύπιστες αλλά τώρα δεν την πατάνε.Εδώ ξύπνησαν οι Πολωνές που ήτανε τα ζώα μου αργά οι μόνες που εξαπατήθηκαν από Αφρικανούς Βασιλιάδες,λαθρο και άλλα υποκείμενα.
Φανταστείτε έναν άθλιο βρωμύλο κακάσχημο λάθρο να παραμυθιάζει μια ηλίθια μουνάρα Πολωνή και όχι μόνο να τη γαμάει αλλά να τον παντρεύεται,να κάνει παιδί μαζί του και να παίρνει ο λαθρο ευρωπαική υπηκοότητα.Εντελώς συνηθισμένο στο παρακμιακό UK μια από τις αιτίες που οι Αγγλοι την έκαναν αηδιασμένοι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
Ο μέσος Ελληνας μετανάστης είναι φουκαράς που απλά απέτυχε Ελλάδα ή ήταν τελείως αβυσμάτωτος και όχι πουτσαράς.Εχουν όμως μεταναστεύσει πλέον και exceptional πουτσαράδες όχι το ανφάν κατέ ή επιστημόναροι αλλά σίγουρα σκληρά καρύδια.
Τέτοιους υπέρπουτσους θέλουν οι Γερμανοί γιατί μπορούν να τους σφαλιαρίζουν απεριόριστα οπότε η ταχύτητα εκμάθησης είναι τεράστια.
Οταν χορτάσεις φάπα και προσαρμοστείς αρχίζεις να γαμάς και να δέρνεις γίνεσαι παραγωγικός.
Γενικά πρέπει να είσαι γρήγορος,τολμηρός και να ζεις επικινδύνως.Απεριόριστη δουλειά,απεριόριστα λεφτά,απεριόριστα γαμήσια.Excess.Ζεις γρήγορα,πεθαίνεις νωρίς.Balkan life.
απο την Πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα...

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Kman2, μιλας τσεχικα??

Οι Τσεχες το καλοκαιρι στην Ελλαδα που πανε συνηθως??? Μπας και πηδηξω καμια Τσεχα που το εχω παραπονο. Ειναι δυσκολες στην πορσεγγιση, και στο να τις γαμησεις?? Μιλαμε σε στυλ νησι -καλοκαιρι-διακοπες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kman2, μιλας τσεχικα??

Οι Τσεχες το καλοκαιρι στην Ελλαδα που πανε συνηθως??? Μπας και πηδηξω καμια Τσεχα που το εχω παραπονο. Ειναι δυσκολες στην πορσεγγιση, και στο να τις γαμησεις?? Μιλαμε σε στυλ νησι -καλοκαιρι-διακοπες.

Φυσικά και μιλάω.Τα τσεχικά είναι must για τους μοντέρνους πόρνους.
Θυμάμαι στο στρατό μελετούσα τσεχικά σε κάθε ευκαιρία με σκοπό να μεγαλουργήσω.
Εψαξα για Τσέχες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και στην αναζήτηση πάντα κατέληγα να γαμάω Πολωνέζες που απλά ήταν περισσότερες και ευκολότερες στα ίδια μέρη.Θυμάμαι να είμαι με τον άλλο και να βρίζω όχι ρε πούστη μου κάναμε τόσα χιλιόμετρα και πάλι σε Πολωνέζες πέσαμε.

Τις Τσέχες πρέπει να τις κυνηγάς στην έδρα τους.
Ελλάδα συχνάζουν βασικά Λεπτοκαρυά,βόρεια Κέρκυρα,Λευκάδα,Κω και Θασο έχει μερικές.Μου εξηγούσε ένας ταξιτζής στη Θάσο οτι κάτι Τσέκες όπως τις έλεγε είναι οι μεγαλύτερες πουτάνες η νεολαία μου έλεγε έχει ξεσκιστεί να γαμάει και χωρίς αγγλικά.Τι πουτάνες είναι αυτές έλεγε.
Γενικά αν ακούσεις τσέχικα στις διακοπές ξέρεις οτι θα περάσεις καλά.Απλά είναι λίγες καμία σχέση με Πολωνές,Ρωσίδες που πλημμυρίζουν τα ίδια μέρη.
Γενικά οι Σλάβοι κάνουν διακοπές μαζί έχουν τα ίδια περίπου γούστα.Είναι τρελό οφθαλμόλουτρο σχολείο αληθινό να μπαίνεις στη ντίσκο και να βλέπεις μαζεμένα τα κορυφαία μουνιά το βαρύ πυροβολικό της Ευρώπης προκλητικές Τσέχες,ξέκωλες Πολωνέζες να χαμογελάνε,πανύψηλες Σέρβες,μουνάρες Ρωσίδες,βυζαρούδες Σλοβάκες και χύμα Ουγγαρέζες σε φοβερό ανταγωνισμό.
Σε τέτοιο περιβάλλον έμαθα να ξεχωρίζω τις σλαβικές εθνότητες με σκοπό να την πέφτω στις Πολωνές πρώτα που είναι μακράν οι πιο εύκολες σίγουρη επιτυχία.Μετά Τσέχες,μετά Ρωσίδες,μετά Ουγγαρέζες,μετά Σλοβάκες μετά Σέρβες.Ετσι πάει.Ο καμάκιας χρειάζεται discipline πρέπει να δαμάσει το πέος του.
Βλέπεις δίπλα τη μουνάρα Σέρβα,πιο δίπλα το υπερμοντέλο Σλοβάκα και όμως την πέφτεις στο συμβατικό Πολωνάκι γιατί ξέρεις οτι θα φας.

Σε γενικές γραμμές πάντως οι Τσέχες προτιμάνε τα νησιά του Ιονίου και δεν είναι οι ευκολότερες εκεί.Απείρως ευκολότερες είναι στις μικρές πόλεις της Τσεχίας ειδικά σε Βοημία Πίλσεν,Ceske Budejovice,Βόρεια Τσεχία Liberec,Μοραβία Olomouc.Τα μέρη αυτά είναι απλά παράδεισος.Στα χωριά έχει τρελλό ψωλέτο σε καλούν να μείνεις μαζί τους και είναι μόνο πίπα,μπύρες,λουκάνικα και γκούλας.Ολη μέρα απλά γαμάς,πίνεις και τρως δεν υπάρχει αυτό.Βλέπεις και τις άλλες Τσέχες δίπλα στην εξοχή να κάνουν το ίδιο είναι η βασική διασκέδαση στην επαρχία.

Παλιά δηλαδή πριν 10 χρόνια παίζει να ήταν οι Τσέχες οι πιο προσεγγίσιμες γυναίκες στην Ευρώπη.Απλά περπατούσες και άμα σου άρεσε κάποια έπιανες κουβέντα.Ραντεβού ανετότατα όσα ήθελες.Χτύπαγες και μουνάρες εγώ γάμησα καμιά δεκαπενταριά πάνω από 185 ύψος.Στη χώρα συνολικά ζήτημα να ήμουνα 2 μήνες.Αν έμενα δηλαδή εκεί θα γαμούσα κάπου 50 γκόμενες το χρόνο.Ανετα.
Τώρα έχει αλλάξει το σκηνικό αλλά έχω μεγαλώσει και εγώ οπότε δεν μπορώ να καλιμπράρω καλά τι έχει αλλάξει λόγω ηλικίας δικής και τι λόγω μεταβολής του μέρους.

Γενικά οι Τσέχες θέλουν κάπως κουλτουρέ προσέγγιση δεν μπορείς να πεις μου αρέσουν πολύ τα βυζιά σου(ή αντίστοιχα μου αρέσει η Doda(γιατί έχει βυζάρες) όπως αρέσει στις Πολωνέζες να ακούν.Στις Τσέχες θα πεις είμαι θαυμαστής της τσεχικής κουλτούρας,μου αρέσουν οι Lucie οι Kabbaty,η αρχιτεκτονική της Πράγας,το orloj το μαύρο θέατρο κτλ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Φυσικά και μιλάω.Τα τσεχικά είναι must για τους μοντέρνους πόρνους.
Θυμάμαι στο στρατό μελετούσα τσεχικά σε κάθε ευκαιρία με σκοπό να μεγαλουργήσω.

:kneel: :kneel: :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βαασικές εκφράσεις για Τσέχες.Χρησιμοποιούν πολύ τα υποκοριστικά.
1.Milacku.Μωρό μου.
2.Lasko.Αγάπη μου.
3.Zlaticko.Χρυσή μου.
4.Srdicko.Καρδούλα μου.
π.χ. jsi zlato milacku.Jsi moc mila a sladka lasko.(είσαι χρυσάφι μωρό μου.Είσαι πολύ αγαπημένη και γλυκιά αγάπη μου).Chci porad tebe celovat a obnejmat.(θέλω συνέχεια να σε φιλάω και να σε αγκαλιάζω).Mas moc pekne oci(έχεις πολύ ωραία μάτια).Mas peknou telicko(έχεις ωραίο σωματάκι).Chci porad celovat tvoje sladke rty(θέλω συνέχεια να φιλάω τα γλυκά σου χείλη).Myslim budes moc dobre u nas plavat.U nas moc tepla more,prekrasne plaze a silny slunicko pro opalat.(Νομίζω θα κολυμπήσεις πολύ ωραία σε εμάς.Σε εμάς πολύ ζεστή θάλασσα,πανέμορφες παραλίες και δυνατός ήλιος για μαύρισμα).Budeme bavit se moc dobre milacku(θα διασκεδάσουμε πολύ ωραία μωρό μου).Zkusila recky salat?(δοκίμασες ελληνική σαλάτα?).Nase recky jidlo je moc vkusny budes porad jist budes byt tlusta(το ελληνικό μας φαγητό είναι πολύ νόστιμο,θα τρως συνέχεια θα γίνεις χοντρή).Mas rada ryby?Nase ryby jsou vyborne.Budou tebe ukazat nase nejlepsi ryby(δοκίμασες τα ελληνικά ψάρια?Τα ψάρια μας είναι υπέροχα.Θα σου δείξω τα καλύτερα ψάρια).Libi se ti ovoce a chobotnice?(σου αρέσουν τα φρούτα και τα καλαμάρια?) κτλ.

Τσεχικές εκφράσεις.
1.Pivo dela hezke tela(η μπύρα κάνει ωραία σώματα).
2.Hezky Cesky(ωραίοι Τσέχοι)
3.Pravy muz musi smrdit(ο αληθινός άντρας μυρίζει)
4.Strč prst skrz krk(κλασσικός γλωσσοδέτης.Κανένας ξένος δεν μπορεί να το προφέρει σωστά).

Ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις σε μια Τσέχα που μόλις γνώρισες χωρίς να παρεξηγηθεί:
1.Jsi vyholena?(είσαι ξυρισμένη?)
-Jsem castesne vyholena.(είμαι μερικώς ξυρισμένη).
-Super.To me libi.(σούπερ.Μου αρέσει).
2.Kdyz spis nosis pyzamku nebo kosile?(όταν κοιμάσαι φοράς πυζάμα ή νυχτικιά?)
-Kosile.(νυχτικιά).
-Kosile do kolena?(νυχτικιά ως τα γόνατα?)
-Ne.To zadku.(Οχι.Μέχρι το κωλαράκι μου).
Σιγά μη φοράει η Τσέχα νυχτικιά ως τα γόνατα πάντα αφήνουν έξω μπουτάρες ή και μισό κώλο(pul zadek/μισός κώλος λένε τα σορτς κτλ).

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
πωσ τα εμαθεσ τα τσεχικα??

ειπες για χωρια  στην τσεχια οτι σε φιλοξενουν.πως, ετσι στο ξεκουδουνο περπατας και σου λενε ελα στο σπιτι μου να μεινεις? χωρισ να τισ ξερεισ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
πωσ τα εμαθεσ τα τσεχικα??

ειπες για χωρια  στην τσεχια οτι σε φιλοξενουν.πως, ετσι στο ξεκουδουνο περπατας και σου λενε ελα στο σπιτι μου να μεινεις? χωρισ να τισ ξερεισ?

Τα έμαθα με ένα βιβλίο Chcete mluvit cesky? και ένα λεξικό.Μετά με το μπλα μπλα μου τα έμαθαν οι Τσέχες.Από όσες γάμησα μόνο μία μίλαγε αγγλικά οι άλλες μίλαγαν μόνο τσέχικα.
Σε φιλοξενούν όταν είναι διψασμένες για σεξ.Πιο συχνά έρχονται Ελλάδα αν πληρώνεις τις διακοπές.
Γενικά πρέπει να κάνεις καλή εντύπωση οι Σλάβες δίνουν ευκαιρίες.Είναι δηλαδή ανοιχτές οπότε ξεδιπλώνεις το ταλέντο σου.Εγώ τότε ήμουνα φονικός άδραζα τις ευκαιρίες αμέσως.Χωρίς καμία προυπόθεση χωρίς να μένω εκεί κτλ.Απλά βασιζόμενος στην ταχύτητα και στον αιφνιδιασμό.
Γενικά τα τσέχικα είναι δύσκολη γλώσσα η έβδομη πιο δύσκολη στον κόσμο.Οι Ελληνες που σπούδασαν εκεί για χρόνια πανάθεμα και αν έμαθαν τσέχικα.Ούτε 5% δεν έμαθε κάτι.Πρέπει να στροφάρεις κάπως για να συνηθίσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom