Kman2, μιλας τσεχικα??
Οι Τσεχες το καλοκαιρι στην Ελλαδα που πανε συνηθως??? Μπας και πηδηξω καμια Τσεχα που το εχω παραπονο. Ειναι δυσκολες στην πορσεγγιση, και στο να τις γαμησεις?? Μιλαμε σε στυλ νησι -καλοκαιρι-διακοπες.
Φυσικά και μιλάω.Τα τσεχικά είναι must για τους μοντέρνους πόρνους.
Θυμάμαι στο στρατό μελετούσα τσεχικά σε κάθε ευκαιρία με σκοπό να μεγαλουργήσω.
Εψαξα για Τσέχες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και στην αναζήτηση πάντα κατέληγα να γαμάω Πολωνέζες που απλά ήταν περισσότερες και ευκολότερες στα ίδια μέρη.Θυμάμαι να είμαι με τον άλλο και να βρίζω όχι ρε πούστη μου κάναμε τόσα χιλιόμετρα και πάλι σε Πολωνέζες πέσαμε.
Τις Τσέχες πρέπει να τις κυνηγάς στην έδρα τους.
Ελλάδα συχνάζουν βασικά Λεπτοκαρυά,βόρεια Κέρκυρα,Λευκάδα,Κω και Θασο έχει μερικές.Μου εξηγούσε ένας ταξιτζής στη Θάσο οτι κάτι Τσέκες όπως τις έλεγε είναι οι μεγαλύτερες πουτάνες η νεολαία μου έλεγε έχει ξεσκιστεί να γαμάει και χωρίς αγγλικά.Τι πουτάνες είναι αυτές έλεγε.
Γενικά αν ακούσεις τσέχικα στις διακοπές ξέρεις οτι θα περάσεις καλά.Απλά είναι λίγες καμία σχέση με Πολωνές,Ρωσίδες που πλημμυρίζουν τα ίδια μέρη.
Γενικά οι Σλάβοι κάνουν διακοπές μαζί έχουν τα ίδια περίπου γούστα.Είναι τρελό οφθαλμόλουτρο σχολείο αληθινό να μπαίνεις στη ντίσκο και να βλέπεις μαζεμένα τα κορυφαία μουνιά το βαρύ πυροβολικό της Ευρώπης προκλητικές Τσέχες,ξέκωλες Πολωνέζες να χαμογελάνε,πανύψηλες Σέρβες,μουνάρες Ρωσίδες,βυζαρούδες Σλοβάκες και χύμα Ουγγαρέζες σε φοβερό ανταγωνισμό.
Σε τέτοιο περιβάλλον έμαθα να ξεχωρίζω τις σλαβικές εθνότητες με σκοπό να την πέφτω στις Πολωνές πρώτα που είναι μακράν οι πιο εύκολες σίγουρη επιτυχία.Μετά Τσέχες,μετά Ρωσίδες,μετά Ουγγαρέζες,μετά Σλοβάκες μετά Σέρβες.Ετσι πάει.Ο καμάκιας χρειάζεται discipline πρέπει να δαμάσει το πέος του.
Βλέπεις δίπλα τη μουνάρα Σέρβα,πιο δίπλα το υπερμοντέλο Σλοβάκα και όμως την πέφτεις στο συμβατικό Πολωνάκι γιατί ξέρεις οτι θα φας.
Σε γενικές γραμμές πάντως οι Τσέχες προτιμάνε τα νησιά του Ιονίου και δεν είναι οι ευκολότερες εκεί.Απείρως ευκολότερες είναι στις μικρές πόλεις της Τσεχίας ειδικά σε Βοημία Πίλσεν,Ceske Budejovice,Βόρεια Τσεχία Liberec,Μοραβία Olomouc.Τα μέρη αυτά είναι απλά παράδεισος.Στα χωριά έχει τρελλό ψωλέτο σε καλούν να μείνεις μαζί τους και είναι μόνο πίπα,μπύρες,λουκάνικα και γκούλας.Ολη μέρα απλά γαμάς,πίνεις και τρως δεν υπάρχει αυτό.Βλέπεις και τις άλλες Τσέχες δίπλα στην εξοχή να κάνουν το ίδιο είναι η βασική διασκέδαση στην επαρχία.
Παλιά δηλαδή πριν 10 χρόνια παίζει να ήταν οι Τσέχες οι πιο προσεγγίσιμες γυναίκες στην Ευρώπη.Απλά περπατούσες και άμα σου άρεσε κάποια έπιανες κουβέντα.Ραντεβού ανετότατα όσα ήθελες.Χτύπαγες και μουνάρες εγώ γάμησα καμιά δεκαπενταριά πάνω από 185 ύψος.Στη χώρα συνολικά ζήτημα να ήμουνα 2 μήνες.Αν έμενα δηλαδή εκεί θα γαμούσα κάπου 50 γκόμενες το χρόνο.Ανετα.
Τώρα έχει αλλάξει το σκηνικό αλλά έχω μεγαλώσει και εγώ οπότε δεν μπορώ να καλιμπράρω καλά τι έχει αλλάξει λόγω ηλικίας δικής και τι λόγω μεταβολής του μέρους.
Γενικά οι Τσέχες θέλουν κάπως κουλτουρέ προσέγγιση δεν μπορείς να πεις μου αρέσουν πολύ τα βυζιά σου(ή αντίστοιχα μου αρέσει η Doda(γιατί έχει βυζάρες) όπως αρέσει στις Πολωνέζες να ακούν.Στις Τσέχες θα πεις είμαι θαυμαστής της τσεχικής κουλτούρας,μου αρέσουν οι Lucie οι Kabbaty,η αρχιτεκτονική της Πράγας,το orloj το μαύρο θέατρο κτλ.