Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 61
- Like
- 3.078
- Πόντοι
- 7.216
εφυγαααααααα!
Oι Τσέχοι το έχουνε με τις τέχνες,σε αντίθεση με τις Πολωνές σου που η μόνη τους τέχνη είναι το τσιμπούκι
Καραγουστάρω που θα πετάξω αύριο και ας έχει εκεί πουτσόκρυο
Αρχηγέ,έχω κανονίσει να πάρω 2 βδομάδες άδεια το Φλεβάρη.
Επίσης μου έχουν κανονίσει να περάσω μια συνέντευξη για δουλειά στην Πράγα.
Έχω φράγκα στην άκρη,η συνέντευξη είναι για δουλειά ίδια με εδώ,σχετικά καλός μισθός για τα δεδομένα της Πράγας,παίρνω και κάτι λεφτά κάθε μήνα,ανεξάρτητα από το που μένω,από την δραστηριότητα που σου ανέφρερα μέσω pm.
Βαρέθηκα λίγο τους αφελείς χαζοανθρωπιστές Γερμανούς και τους μογγολοπίθηκους που έχουν μπαστακωθεί εδώ από όλο τον πλανήτη.
Γενικά έχουν αρχίσει και μου τη σπάνε χοντρά μερικά πράγματα εδώ..
Λες να το δοκιμάσω το κασκαντεριλίκι;
Έχω και αυτή την Τσέχα που από τότε που της το ανέφερα απλά σαν σενάριο(χωρίς να το συνδέσω άμεσα με αυτήν)έχει ψάξει από σπίτια μέχρι ότι άλλο χρειαστώ,αυτή μου κανόνισε και τη συνέντευξη,κ.λ.π.
Τα Τσέχικα εν τω μεταξύ μου φαίνονται πολύ δύσκολα,αλλά δεν τα πολυχρειάζομαι στη δουλειά μου.
Άντε να κάτσω κανά δίμηνο να μάθω συγκεκριμένες ορολογίες..
Αφού πάω τόσο συχνά,δεν πάω να δοκιμάσω αν με παίρνει να ζω μόνιμα;
Καλή χρονιά Πουτσαρά!!!Πάμε και στο στόχο της βραδιάς.
Το κονέ με τις Ρωσίδες καλά κρατεί και σε αυτό το ταξίδι.
Γι'αυτήν ότι κι αν γράψω θα ναι λίγο,υγεία και πάντα τέτοια μουνια στον πούτσο μας.
Καλή χρονιά Πουτσαρά!!!
Γνωστή η κοπέλα στα μέρη μάς ;)
πες μας τυπε πιο αναλυτικα λιγο!
οταν λες αποκεντρο, που αναφερεσαι?
σε ποια group περι Πραγας ΄λες??
δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες!
Επειδη εισαι σωστος, τι θα προτεινες σε ατομα σαν και μενα που δεν εχω παει ποτε Πραγα και θελω να παω και να παιξω μπαλα με καμακι , οχι πουτανες για αρχη. Πως πρεπει να κινηθω και που?? Τσεχικα δεν γνωριζω. Μερη που οπως λες ειναι αποκεντρο και παιζουν περισσοτερες πιθανοτητες να σου κατσουν. Πως τις προσεγγιζεις, ειναι ευκολες ή οχι??? Υπαρχει καποιο σημαδι που μπορεις να καταλαβεις οτι μια γκομενα πχ που βλεπεις στο δρομο, σε μαγαζι, θα σου κατσει χωρις πολυ μπλα μπλα? Μιλαμε για ωραια κομματια , οχι αηδια και περιθωριακα.
Οσο για τα δικα μου χαρακτηριστικα, 1,94 μελαχρινος, 95 κιλα, 40 ετων, γυμνασμενος (οχι και τουμπανο) νορμαλ χωρις κοιλιες και μαλακιες, μαλλι φουλ....βλεπομαι ρε παιδι μου να πουμε.
Δωσε τα φωτα σου συναθλητη!
Για καμάκι ξέχνα την Πράγα.Μόνο επαρχία.Πράγα είναι ανακατεμένος ο κόσμος πολλοί τουρίστες γρήγορη κίνηση και δε βγάζεις άκρη.
Δεν ξέρεις αν θα σου κάτσουνε απλά τις σταματάς στο δρόμο.Το κλασσικό είναι το στυλ Ρόζενμπεργκ.Οι Τσέχες σταματάνε αν γουστάρουνε.
Τα κλασσικά μέρη για καμάκι είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός,οι κεντρικοί σταθμοί τραμ και λεωφορείων και τα κέντρα των πόλεων που πάντα έχει εκδηλώσεις.Αράζεις βασικά πλατεία ελέγχεις δύο τετραγωνικά δρόμου και ό,τι μουνί περνάει το καρφώνεις.
Οι Τσέχες είναι επιρρεπείς στο καμάκι παλιά ήταν πολύ εύκολα έβγαζες γκόμενα κάθε δύο μέρες.Τώρα έχει αλλάξει αρκετά λόγω γερμανοποίησης.
Πολύ εύκολα βγάζεις γκόμενα και από το ίντερνετ.(Stesti.cz,seznamka.cz,seznam.cz κτλ).
Οι Τσέχες για γαμήσι θέλουν συνήθως να μείνουν μαζί σου μια εβδομάδα και δευτερογενές όφελος(π.χ. κοινές διακοπές).Είναι πολύ ξηγημένες δεν κάνουν μαλακίες και υστερίες όπως οι Πολωνές κτλ.
Για Πράγα το καλύτερο μέρος είναι το μετρό ιδίως οι στάσεις Muzeum,Hradcanska(κάστρο),Dejvicka(φοιτητικές εστίες),Florenc(σταθμός λεωφορείων με τα ξέκωλα της επαρχίας),Hlavni Nadrazi(κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός).
Παλιά το Florenc και το Hlavni Nadrazi είχαν ιδεώδη αρχιτεκτονική για καμάκι αλλά τώρα τα έχουν αλλάξει για να στεγάσουν φαστφουντάδικα και καταστήματα και έχουν γίνει χάλια.
Επίσης καλά είναι το Andel(πολυκαταστήματα) και το Narodni Trida(εμπορικός δρόμος με πολλά τραμ).Παλιά πολλές μουνάρες Τσέχες σου έλεγαν οτι έχουν δουλέψει Ελλάδα σε συλλογή φρούτων,κουζίνα ή κωλόμπαρα.Τώρα δεν ισχύει αυτό.
Βack to Germanistan.. :-
Στα κόκκινα διαφωνώ..
Είναι τελείως ισοπεδωτικό να λέμε για μια πόλη 1,2 εκατ να ξεχάσουμε το καμάκι.
Μια χαρά παίζει το καμάκι,απλά δεν είναι τόσο εύκολο όπως Πολωνία.
Επίσης όλα τα μέρη που ανέφερες είναι σωστά,αλλά για old school καμακέιρος όπως εσύ.
Εχοντας εικόνα από το πως μας βλέπουν οι Τσέχες,θεωρώ πως τα χειρότερα σημεία για πέσιμο,είναι πλέον τα δημοφιλή τουριστικά.
Εκεί,έχουν ήδη αρνητική προδιάθεση,ειδικά αν τους την πέσεις μετά από έναν μεθυσμένο Άγγλο,έναν μαλάκα Ιταλό ή ολόκληρο γκρουπ πορνοεκδρομέων.
Kman εσύ πρόλαβες παρθένα εδάφη,τα ίδια μου έλεγε και ένας Άγγλος ηλικίας σου που πάει 25χρόνια Πράγα μόνο για γυναίκες.
Τώρα με τις low cost πτήσεις και τη δυτικοποίηση της Πράγας,το στερεότυπο του ξένου που θα τη στήσει Narodni Trida για καμάκι,μόνο γέλιο προκαλεί.
Υπάρχουν μαγαζιά το βράδυ που βγάζεις άκρη χαλαρά.
Υπάρχουν μαγαζιά και εκτός Πράγα 1,που οι ντόπιοι είναι πολλοί.
Πλέον επειδή μπαίνω σε αμάξια,δεν θυμάμαι τα μέρη,αλλά χθες πήγαμε κάπου προς Πράγα 3 σε ένα γωνιακό μαγαζί με θέα,που από πίσω είχε μονοπάτι που κατέβαινε με πολλά σκαλάκια και παίζει να ήμουν ο μόνος ξένος στο μαγαζί.
Καλύτερή μου φάση είναι όταν βγαίνω με έναν Τσέχο και την παρέα του.
"Ανακαλύπτω" μαγαζιά που απ'έξω αν περνούσα μέρα,ούτε θα τα παρατηρούσα.
Π.χ.μπαίνουμε σε μια άκυρη πόρτα,κατεβαίνουμε κάτι σκάλες και ξαφνικά βλέπω χώρο με 95% ντόπιο πληθυσμό.
Η Τσέχα και οι φίλες της,μου λένε ότι εδώ και χρόνια δεν πηγαίνουν στα club και λοιπά τουριστικά.
Μου λένε ότι εκεί πηγαίνουν μόνο πιτσιρίκες που θέλουν να χορέψουν.
Δυτικοποίηση,mall,fast food..
Πολλοί ντόπιοι απλά βγαίνουν για φαγητό,κανά σινεμά,σειρές στο σπίτι.
Δυτικός τρόπος ζωής.
Επίσης tinder και fb,δουλεύουν αρκεί το προφίλ σου να μετράει και να μην είναι για γέλια.
Εγώ λαμβάνω υπόψιν το νέο ποντικαρά όχι τον έμπειρο καμακέρο.Ο νέος θα πάθει σύγχυση εν κρανίω δε θα ξεχωρίζει Τσέχα από Αυστραλή ή Ολλανδή και θα χαζέψει με τις Ρωσίδες στην Πράγα.Θα αποκτήσει τελείως διαστρεβλωμένη εικόνα είναι λογικό.
Για αυτό του λέω να πάει επαρχία να δει την καθαρή κατάσταση.
Απλά δεν μπορώ να εξηγήσω την κατάσταση πριν από 15-20 χρόνια γιατί δε θα πιστέψει κανείς.
Τώρα στο κέντρο της Πράγας έχουν κάνει κατάληψη οι μαλάκες οι ξένοι δε βλέπεις Τσέχους ή Τσέχες ούτε 10% και πρέπει να απομακρυνθείς.Πουλήσανε το κέντρο που λένε για να πλουτίσουνε κάπως παρέδωσαν.
Είναι λογικό όταν πλησιάζεις πλέον μια Τσέχα στο Muzeum αντί να σε βλέπει σαν έναν πουτσαρά όπως ο Ρόζενμπεργκ να βλέπει έναν παρακμιακό λίγουρα τουρίστα.Για αυτό πρέπει να πάει κανείς στην πηγή ASAP δηλαδή στην ένδοξη τσεχική επαρχία τι να λέμε τώρα.
Ευτυχώς πρόλαβα τη χρυσή λεγόμενη εποχή κράτησε μέχρι το 1999.Ηταν θεικά τότε.Ακολούθησε η ασημένια περίοδος μέχρι το 2006.
Η Πράγα ήταν η πόλη που γαμούσες μουνάρες στο μπλοκ το ξέρανε άλλωστε και επί κομμουνισμού οτι οι high class γυναίκες και πόρνες του μπλοκ ήταν στην Πράγα.
Το καλό με τους Τσέχους είναι οτι είναι τελείως παθητικοί γαμάς τις γυναίκες τους και δεν αντιδρούν καθόλου μπορεί και να σε κεράσουν κιόλας.Θυμάμαι έναν με μουνάρα αδερφή 185 να έχω το χέρι μου στον κώλο της μέσα από το παντελόνι στο μπαρ και να τσουγκρίζει μπύρες μαζί μου.Γενικά ανώτερη κουλτούρα.
Εγώ λαμβάνω υπόψιν το νέο ποντικαρά όχι τον έμπειρο καμακέρο.Ο νέος θα πάθει σύγχυση εν κρανίω δε θα ξεχωρίζει Τσέχα από Αυστραλή ή Ολλανδή και θα χαζέψει με τις Ρωσίδες στην Πράγα.Θα αποκτήσει τελείως διαστρεβλωμένη εικόνα είναι λογικό.
οι τσεχες ξεχωριζουν απο τη γαμψη μυτη που εχουν σε ενα 70%
δεν ξερω αν ειναι χαρακτηριστικο καποιας τσεχικης περιοχης αλλα αν εισαι στην πραγα και το παρατηρησεις μπορει μετα να ξεχωρισεις τσεχα/ο αναμεσα σε 1000 ατομα με αρκετα καλη πιθανοτητα.
τις γερμανιδες παλι τις ξεχωριζω απ το βλεμα
Αυτά που έγραψες έχω καταλάβει και εγώ.
Ειδικά καλοκαίρι στο κέντρο,είναι τίγκα και μόνο τουρίστες.
Επαρχία ξαναπήγα προς Παντούμπιτσε μεριά,έχεις δίκιο,παρθένα εδάφη,πολύ όμορφες γυναίκες.
Από το masher.cz όπου υπάρχει αγγλόφωνο thread έχω γνωρίσει κάποια άτομα
και ο παλιός που σου προανέφερα,μου έδειξε κάτι φωτός από μουνιά τέλη 80,δεκαετία 90 και μου περιέγραψε γενικά τις επικρατούσες συνθήκες που ήταν ιδανικές.
Μετά τη βελούδινη επανάσταση,να πηγαίνεις Πράγα..
Εντάξει,δεν τα πρόλαβε η γενιά μου αυτά,όμως ο αγώνας θα δωθεί.
Πολλά έχουν αλλάξει εκτός από το ότι παραμένουν μουνάρες οι τύπισσες.
Η μύτη έχει πολύ να κάνει με Σλαβοκαταστάσεις,αλλά για Τσεχία έχει να κάνει και με περιοχές.
Ο Kman έχει γράψει κατά καιρούς για επιρροές,προσμείξεις,κ.λ.π. από περιοχή σε περιοχή.
Μια ματιά στην ιστορία κάθε περιοχής,σου δίνει εξηγήσεις.
Ακόμη και στη Γερμανία,η μέση Βαυαρή σε σύγκριση με μία από το Κίελ δεν έχει καμία σχεση στην εμφάνιση.