ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Μαγκες ειμαι καλεσμενος απο μιλφ γερμανιδοβραζιλιανα 1-5 ιανουαριου
αλλα θελω χωριστα διαμονη
τι παιζει απο τιμες??
Τι έγινε;
Πήγες τελικά;
Μαγκες ειμαι καλεσμενος απο μιλφ γερμανιδοβραζιλιανα 1-5 ιανουαριου
αλλα θελω χωριστα διαμονη
τι παιζει απο τιμες??
Πορνοεκδρομείς καλησπέρα σας!
Σας γράφω από την χιονισμένη και παγωμένη πράγα!
Δεν έχω πολύ χρόνο αλλά ούτε πολλά να πώ μιας και σήμερα αφιχθην.
Μια χρησιμη πληροφορία μόνο.
Για συνάλλαγμα στο alphaprague.cz
Εχει από τα καλύτερα rate αυτή την στιγμή στα 26,80.
Είναι στην Praha 1, Na Prikope 23.
Σε ένα στενό πάνω στον πεζόδρομο.
Στο αεροδρόμιο που έβγαλα από ΑΤΜ ένα 1000 για να πάρω εισιτήριο το rate ήταν 24,5!!!
Αν θέλετε να βγάλετε εισιτήριο από το αεροδρόμιο μην κάνετε συνάλλαγμα. Δέχονται κάρτα!
Αμα μπορεις φιλε να γραψεις και τι παιζει εκει,σε dating sites,γνωριμιες,μαγαζια κτλπ
Εχω ψαξει ολο το θεμα αλλα διαβαζω μονο για επι πληρωμης
Αμα αξιζει απο αποψης γνωριμιων λεω να ανεβω μετα το brake απο δουλεια
Εν συντομία παίζει καλά το tinder,αλλά ειδικά άμα πας καλοκαιρινούς μήνες θα δεις τα μιλιούνια των Άγλλων,Γερμανών και άλλων να κάνουν ακριβώς το ίδιο με σένα,δηλαδή καμάκι με κάθε μέσο.
Στο δρόμο,στο tinder,παντού.
Οι Τσέχες είναι υποψιασμένες γενικά και δεν πηγαίνουν πολύ σε τουριστικά μέρη,
γιατί έχουν βαρεθεί να της την πέφτουν.
Αυτό μου το έχουν πει Τσέχες,ότι βγαίνουν με φίλες τους απλά να τα πούνε και δε βρίσκουν ησυχία..
Στο δρόμο ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.
Αν ένα 8άρι Τσέχα περπάτησε από το Mustek μέχρι Florenc καλοκαιρινούς μήνες,
της την έχουν πέσει τουλάχιστον καμιά 50αριά πριν από εσένα και έχει ήδη εκνευριστεί.
Θέλει πιο μεθοδική προσέγγιση το πράγμα.
Παίξε απόκεντρο,έχει άπειες μπυραρίες και cafe που μαζεύουν κυρίως ντόπιους.
Άμα έχεις δυνατό fb,μπες πριν πας σε τίποτα group περί Πράγας,ρώτα,στάμπαρε,καλλιέργησε το έδαφος.
πες μας τυπε πιο αναλυτικα λιγο!
οταν λες αποκεντρο, που αναφερεσαι?
σε ποια group περι Πραγας ΄λες??
δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες!
Επειδη εισαι σωστος, τι θα προτεινες σε ατομα σαν και μενα που δεν εχω παει ποτε Πραγα και θελω να παω και να παιξω μπαλα με καμακι , οχι πουτανες για αρχη. Πως πρεπει να κινηθω και που?? Τσεχικα δεν γνωριζω. Μερη που οπως λες ειναι αποκεντρο και παιζουν περισσοτερες πιθανοτητες να σου κατσουν. Πως τις προσεγγιζεις, ειναι ευκολες ή οχι??? Υπαρχει καποιο σημαδι που μπορεις να καταλαβεις οτι μια γκομενα πχ που βλεπεις στο δρομο, σε μαγαζι, θα σου κατσει χωρις πολυ μπλα μπλα? Μιλαμε για ωραια κομματια , οχι αηδια και περιθωριακα.
Οσο για τα δικα μου χαρακτηριστικα, 1,94 μελαχρινος, 95 κιλα, 40 ετων, γυμνασμενος (οχι και τουμπανο) νορμαλ χωρις κοιλιες και μαλακιες, μαλλι φουλ....βλεπομαι ρε παιδι μου να πουμε.
Δωσε τα φωτα σου συναθλητη!
Και 2 φωτογραφίες από τον στίβο της μάχης.
Οι φώτογραφίες είναι από το privat mazlive.
Τώρα όσον αφορά αυτά που ρωτάει ο Village θα έλεγα ότι είναι λιγο δυσκολο να παίξεις με ντόπιες. Εγώ έπιασα λιγο κουβέντα από tinder αλλά αμέσως ρωτάνε από που είμαι.
Βέβαια χθές που είχα βγεί σε κλαμπάκι τα πράγματα ήταν πολύ καλά.
Οι τύπησες ξεσαλώνουν εδώ.
Οι περισσότερες χορεύουν δίχως αύριο. Και ΄χορεύουν μαζί σου χωρίς μα και μου. Όχι όπως Ελλάδα που το παίζουν ντίβες με το ποτό στο χέρι...
Βέβαια αυτό είναι χαρακτηριστικό σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Δεν σημαίνει ότι θα γαμήσεις κιόλας.
Αλλά ρε παιδάκι μου περνάς καλά και έχεις περισσότερες πιθανότητες.
Πήρα klarka.
Ωραίο κορμί για τα γούστα μου αλλά λίγο παθητική θα την χαρακτήριζα.
Εντωμεταξύ κατέβηκε να μου ανοιξει με την πιτζάμα!
Καμια πρόταση για ποτάκι σημερα κυριακή? Εδώ τριγύρω, τουτέστιν mustek, Narodni trida...?
Έχω κανα δυο μέρες ακόμα...
Εντάξει δεν εχει ψωλοκρυο. -6 μονο για σημερα το min.
E μάλλον για μπαράκι θα έλεγα. είναι και 10 η ώρα...