Παπούς Παράξενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Σαφώς παραμένει ανατολική Ευρώπη,Σλάβες παραμένουν και δεν έχουν σχέση με Αυστριακές και Ελβετίδες,
απλά η συγκεκριμένη πόλη έχει και μπόλικο δυτικό αέρα.
Όλα τα θέατρά τους,οι όπερες,τα κονσέρτα στο κέντρο παίζουν δυτικά έργα.
Περπατάς και νομίζεις ότι είσαι στη Βιέννη.
Τα Club και τα Bar,αγγλόφωνη δυτική μουσική.
Παλάτια,βασιλιάδες..
Δεν είναι σαν το Βρόσλαβ και το Κατοβίτσε που ζέχνει προβατίλα και στο Club παίζει Discopolo
Είναι πιο κλασάτες οι Τσέχες συνολικά.
Μου φαίνονται οι πιο "δυτικές" Σλάβες,χωρίς όμως τα φεμινιστοκαραγκοζιλίκια της κεντρικής Ευρώπης.
Μπορεί να μου έχει κάτσει καλά η Πράγα σαν πόλη και πλέον ξέρω πως όποτε πάω περνάω γαμάτα,αλλά κάνοντας μια σούμα
στις χώρες/γυναίκες που έχω πάει βλέπω ότι πρέπει να δώσω ακόμη μια ευκαιρία κάπου..
Ναι,γουστάρω Ρωσάκια και θα ξαναπάω Αγία Πετρούπολη το νέο έτος.
Αλλά εκεί που πρέπει να ξαναπροσπαθήσω,είναι Σκανδιναβία.
Έχω σκεφτεί να κάνω την άνοιξη Κοπεγχάγη->Γκέτεμποργκ->Στοκχόλμη->Όσλο,10-12 μέρες.
Όχι για πορνοτουρισμό.
Θα τουμπανιάσω το fb ακόμη περισσότερο και θα πάω.
Αυτά τα έχεις πάρει χαμπάρι φαντάζομαι;
www.mamba.ru/de/search.phtml?ia=F&lf=F&af=22&at=35&p=a&wp=1&t=a&s_c=1012_25547960_0_0&form=1]http://www.mamba.ru/de/search.phtml?ia=F&lf=F&af=22&at=35&p=a&wp=1&t=a&s_c=1012_25547960_0_0&form=1[/url]
Λίγο που έχω ασχοληθεί,ξερεις πόσο πρόθυμες είναι να βγουν;
Είχα βγει με 2 καλά,αλλά έπρεπε να το δουλέψω αρκετά το θέμα,να μπω σε Date Mood και δεν έχω χρόνο/διάθεση να ασχοληθώ ειδικά εδώ πέρα σοβαρά.
Κοίτα λίγο πόσες τις βγάζει:Newcomer in Europe.
Όλες μόνες
βαλανιε ασε την σκανδιναβια ειδες τι παθαν οι βολειμπολιστες της εθνικης ομαδας της κουβας.
εκει οι κοπελες απο ποτε γενιουνται εχουν ασφαλεια ζωης και μολις συμληρωσουν το 18ο ετος αν παθουν καποια ζημια οπως (βιασμος, ξυλοδαρμος κ.α.) επωφελουνται τα χρηματα απο την ασφαλεια ζωης.
πολλες σκανδιναβες ριχνονται σε ξενους τουριστες μονο και μονο για να επικαρπωθουν την ασφαλεια ζωης ρισκαρεις εσυ γιατι εγω οχι θελει προσοχη εκει δεν αστειονται σ' αυτα τα κρατη οι νομοι ειναι πολλοι αυστηροι και παντα προς οφελος των ντοπιων κατοικων