Reviews: Adrianka (Nove Divky), Amanda (privatprague)
www.nove-divky.cz/en/divka/adrianka]http://www.nove-divky.cz/en/divka/adrianka[/url]
[URL unfurl="true"]http://privatprag.cz/en/girls/21-amanda-1[/url]
Δεν είμαι ιδιαίτερα πεπειραμένος πόρνος, σκεφτείτε οτι έχω πάει μόνο με μερικές μαυρούλες στο όρθιο όταν έμενα Αθήνα και με μια μικρούλα σε παραθυράκι στο Άμστερνταμ (στο site είμαι νέος btw). Μιας και βρήκα φτηνό κεντρικό ακομοντέϊσιον με τζάκι στο P2, αποφάσισα να καλέσω ένα από τα κορίτσια του παραπάνω agency. Είχα ακούσει καλά λόγια για την Irenka
www.nove-divky.cz/en/divka/irenka]http://www.nove-divky.cz/en/divka/irenka[/url]
Αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε την Παρασκευή που ψηνόμουν και μου είπε οτι δουλεύουν οι άλλες. Προτίμησα συνεπώς την Adrianka, γιατί με έψηνε η περιγραφή: Φοιτήτρια, 22, gfe. Της έστειλα sms, απάντησε στο 20λεπτο και μετά από ένα 40λεπτο ήταν σπίτι. Σκάει μύτη χαριτωμένο πιπίνι τρεμάμενο με τα κλασικά χνουδωτά προστατευτικά αυτιών και μπαίνει τρέχοντας μέσα. Στα καθέκαστα, το κορίτσι είναι cute, με καλή ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Το κάνει αυτό εδώ και ένα χρόνο και φαίνεται να της αρέσει η φάση γενικά. Στα λεφτά βγήκε λίγο ακριβά, αλλά ήταν στο μπάτζετ μου, 2000 basic, και άλλο ένα χιλιάρικο για τα 2 έξτρα (500 kissing, 500 cim). Μετά από χαλαρή κουβεντούλα βουτάω στον πατσά στον καναπέ, αλλά με κόβει στο λεπτό και σηκώνεται και κλείνει τις χοντρές κουρτίνες (έχουμε και γνωστούς στη γειτονιά λέει). Περίμενα οτι θα χύσω στο λεπτό γιατί είχα ένα χρόνο συν, αλλά μετά από καλή πίπα κάθεται στη μάπα μου για γλύψιμο, και μετά καπότα και cowgirl. Δεν με ζόριζε καθόλου και η θέα από τα natural βυζάκια και το teenage schoolgirl προσωπάκι ήταν τέλεια. Στα συν οτι ήταν spitting image μιας ολλανδέζας φίλης που πάντα μου έκανε κούκου το οποίο με ενέξαψε ακόμη περισσότερο. Ο πρώτος γύρος τελείωσε πάνω στο γαμήσι το οποίο δεν ήταν στα σχέδια και μου ξέφυγε ένα βλακώδες “That was a waste of money” το οποίο προς στιγμή δημιούργησε μια μικρή wtf στιγμή, μέχρι που της εξήγησα οτι ήταν και γαμώ αλλά είχα πληρώσει cim και έτσι γλίτωσα τη μπουνιά. Μετά από χαλαρό διάλειμμα που μιλούσαμε για πανεπιστήμια (σπουδάζει νοσοκόμα και μιλάει πέντε γλώσσες) και το σαθρό dating scene της Αθήνας, ανεβήκαμε στο ensuite κρεβάτι στη σοφίτα και αρχίσαμε δεύτερο γύρο. Αξιοσημείωτο οτι ανέβηκε γυμνό και στα τέσσερα σαν γατούλα με αργές κινήσεις την ξύλινη σκάλα, η θέα μέχρι να φτάσει στο στρώμα πάνω ήταν απλά μεθυστική.
Επειδή είμαι χλεχλές, στον δεύτερο γύρο, στα μισά της πίπας άρχισα να σκέφτομαι δυνατά «Aν χύσω τώρα θα υπάρξει τρίτη φορά;» «Σιγά μην χύσεις τρίτη φορά». Βάζω τα δυνατά μου για να τελειώσω ώστε να πιάσω τον στόχο (αυτά που πλήρωσα) αλλά μετά από κανά πεντάλεπτο μουρμούρισα παραιτημένος «Μάλλον ήμουν πολύ φιλόδοξος». Εκεί άρχισε να με μαλώνει και να μου λέει σκάσε και απόλαυσέ το, το ξέρεις οτι μιλάς πολύ; Τεσπά, συνεχίσαμε με doggy και μετά από λίγο πίσω στην πίπα για να ολοκληρώσω εκεί που έπρεπε. Την ξαναρώτησα αν θέλω τρίτη θα παίξει, και μου λέει χαλαρά, έχουμε ακόμα κανα εικοσάλεπτο. Βέβαια δεν το είχα, οπότε περάσαμε το τελευταίο εικοσάλεπτο στον καναπέ με χαϊδολογήματα και αναλύσαμε θέματα όπως η συγκοινωνία στην Πράγα, οι Αμερικάνεοι, flea markets, μέρη για πρωινό, και λίγη ψυχανάλυση για τους χαρακτήρες μας (το πόρισμά της ήταν οτι αυτή είναι cool (με την έννοια του ψυχρή), και εγώ φλεγματικός). Αυτά, στο τέλος φιλάκι, goodbye, και μου είπε το επόμενο βράδυ να βγω να βρω γκόμενα σε μπαρ γιατί μπορώ και οι τσέχες είναι ανοιχτόμυαλες λέει. All in all, τριςγαμάτη φάση, τουλάχιστον για κάποιον σχετικά άπειρο με πουτάνες σαν εμέ.
Οκ, είστε έτοιμοι για τρελό cringing? Η δεύτερη κοπέλα που δοκίμασα ήταν χαλαρά η χειρότερη εμπειρία ever. Ήταν τόσο άθλια η φάση που έφυγα από το σπιτάκι γελώντας (είμαι πολύ γέρος για να στενοχωριέμαι ή να ντρέπομαι). Επειδή μετά την Adrianka ήμουν μονίμως στο πόδι με sightseeing, drinking και τρελό περπάτημα παντού, μου περίσσεψε λίγος χρόνος μόνο το τελευταίο βράδυ. Εϊχα περάσει την ημέρα με μια τρελή ασιάτισα που γνώρισα ανεβαίνοντας τον χιονισμένο λόφο στο πάρκο Κίνσκι, και γύρισα σπίτι κατά τις έντεκα. Ήμουν μεταξύ Showpark (φαστφουντάδικο μπουρδέλο με καμιά τριανταριά ρουμάνες, είσοδο 240 και 1500 μισάωρη ξεπέτα) ή privat, για να δω πώς είναι η φάση και να φάω καμιά φοιτήτρια ακόμα. Λόγω της ώρας δεν είχα πολλές επιλογές, αφού τα 4-5 βασικά privat που αναφέρθηκαν κατά καιρούς εδώ ήταν ή κλειστά ή μακριά. Η βασική επιλογή δυστυχώς δεν έκατσε (κάποια Ρεββέκα από Top Privat) που παρότι έλεγε μέχρι τις 2, την πήρα και μου έριξε άκυρο (“sorry, from tomorrow”). Αναγκάστηκα να αυτοσχεδιάσω και πήρα την Αμάντα από το privatprague. Μέγα λάθος, θα έλεγα 70% επειδή η γκόμενα δεν, και 30% επειδή δεν ένιωθα πια τα πόδια μου από το περπάτημα ημερών.
Την παίρνω και λέω μεσάνυχτα καλά; Μου απαντάει οτι όχι, είναι πολύ αργά (σσ. ήταν 23:15 και το προφιλ έλεγε μέχρι 2), αν μπορείς τώρα. Τι να κάνω, βάζω σκουφιά και γάντια και πετάγομαι, δεν ήταν πολύ μακριά anyway. Φτάνω, και κάτω ήταν ανοιχτά. Της κάνω αναπάντητη θεωρώντας οτι θα κατέβει, αλλά μου απαντάει επίσης με αναπάντητη. Τι να κάνω, την παίρνω πάλι και της λέω είμαι από κάτω. Αυτή δεν καταλαβαίνει, οπότε κολλάω και εγώ και λέω “Το 1359 δεν είναι;». Μου λέει «Ναι, είσαι από κάτω;» «Ναι είπαμε». Στο τέλος το πιάνει και μου λέει να ανέβω στον πρώτο και θα μου ανοίξει. Μου ανοίγει μια βαριεστημένη μισοχυσιά με μισόκλειστα μάτια (στανταρντ κοιμόταν και την ξύπνησα, αν και το αρνήθηκε). Χαρακτηριστικά Ελληνίδας με μικρά μελαγχολικά μάτια, μυτερά facial featres και μικρή κοιλίτσα, μαυρη αλογοουρά, μου θύμισε κάτι γκόμενες στο σχολείο που είχαν ωραία βυζάκια αλλά τίποτα περισσότερο. Με βάζει να βγάλω παπούτσια και πάμε στο δωμάτιο. Από το δίπλα δωμάτιο ακούγονταν οι άλλες γκόμενες να χαχανίζουν με κάτι. Βγάζω κασκόλια και λέω να τα βάλω εδώ; (Απάντηση καμία, τα βάζω εκεί). Πάω να κάτσω στο κρεβάτι στην άκρη και μου λέει Not yet!. Με ρωτάει τι θέλω, της λέω “Basic 1500 and 500 no condom” αλλά ούτε αυτό το πιάνει οπότε αρχίζει να μου απαριθμεί τα service, της ξαναλέω τα ίδια. Φέρνει ένα ημίδιπλο σεντόνι και το απλώνουμε μαζί πάνω στο διπλό στρώμα. Μου δίνει πετσέτα να πάω για ντους. Έχω ήδη ξενερώσει, προτίστως λόγω εμφάνισης και δευτερευόντως λόγω κακού vibe, που ξεχνάω μισάνοιχτη την πόρτα του ντους και καταβρέχω τζιν και βρακιά που είχα αφήσει στο πάτωμα.
Τεσπα, πάμε δωμάτιο. Περιμένω κανα πεντάλεπτο χαζεύοντας κεριά και λιβάνια και ακούγοντας κάτι άθλια μπιτάκια που είχε βάλει. Μπαίνει, με το βρακί και τίγκα στο baby oil και ξαπλώνει ανάσκελα πάνω στις μαξιλάρες σαν ξύλινη κούκλα. Εγώ είμαι σε φάση, οκ, τώρα τι κάνω και αυτή απαντάει “sex”. Επειδή είχα προνοήσει οτι μάλλον δεν θα πήγαινε καλά δεν πλήρωσα για kissing ή cim, οπότε άρχισα εκεί να χαμουρεύω λαιμούς και βυζιά, αλλά μου λέει όχι τόσο δυνατά, θα αφήσεις σημάδι. Εκεί στραβώνω και της λέω, “Ok, you do me then” και ξαπλώνω για πίπα (της πήρε λίγη ώρα να το επεξεργαστεί). Αρχίζει τη μανιβέλα, περισσότερο με χέρι παρά με στόμα. Αναπόφευκτα, κατάφερα μόνο μια ντεμί στύση, της λέω βάλε καπότα και ανέβα, το κάνει, αλλά την ώρα που με καβαλάει βγάζει ένα περίεργο επιφώνημα το οποίο εξέλαβα ως «δεν είσαι αρκετά σκληρός»). Τεσπα εκεί κατάλαβα οτι δεν θα παίξει γαμήσι και της το λέω, οπότε την έβαλα να με πιπώσει πάλι, αλλά το έχασα τελείως. Μου λέει κάποια στιγμή relax, και της λέω χαλαρός είμαι, απλά είμαι κομμάτια μάλλον (είμαι ευγενικό παιδί, δεν υπήρχε λόγος να την κάνω χειρότερη τη φάση). Κάποια στιγμή μου πετάει και ένα «Μην κοιμηθείς» γιατί με είδε γλαρωμένο. Στο τέλος της λέω οκ δεν γαμιέται, αν είναι να σου δώσω άλλα 500 and I come on your face (ήταν στα extras και καλά). Δεν κατάλαβε πάλι, μου λέει «Mouth is more, 500 but I will not swallow» (δεν στο ζητήσαμε) “and on my body is free”. Της ξαναλέω «Yes, but what about the face» όπου το έπιασε τελικά και μου λέει ένα σοκαρισμένο “NOO” με γουρλωμένα μάτια. Τι να κάνω, την πετάω ανάσκελα, της τον χτυπάω λίγο στο στόμα και μετά τελειώνω πάνω της, αν και τα περισσότερα σκάγια πήγαν στο χέρι και στο μέρος του στρώματος που δεν είχε καλύψει, το οποίο και μου υπέδειξε στραβωμένη μετά το deed. Εν κατακλείδι, ήταν τόσο άθλια και σουρεάλ εμπειρία που με έκανε να εκτιμήσω ακόμη περισσότερο το αστέρι την Αντριάνκα.
Απολογισμός: κατάφερα ένα από τα καλύτερα και ένα από τα χειρότερα γαμήσια ever, looking back, το δεύτερο ήταν λάθος γιατί οργανώθηκε στο πόδι last minute, αλλά η όλη φάση ήταν introductory για μένα, καθώς θέλω να ξαναπάω μέσα στο έτος αν προλάβω, δεν είδα ούτε το ένα πέμπτο από όσα υπάρχουν σε αυτήν την φανταστική πόλη. Μερικά tips από την οπτική ενός σχετικά άπειρου παίκτη, χρήσιμα είναι νομίζω:
-Αν σας αρέσει το GFE όπως εμένα, αξίζει να δώσετε παραπάνω για kiss τουλάχιστον, είναι ευκολότερο να φτιαχτείτε από τα προκαταρκτικά κιόλας.
-Όπως αναφέρηκε από άλλους, το AirBnB σώζει ζωές. Πήγα βέβαια εκτός σεζόν, αλλά 120 ευρώ για πέντε βράδια σε κεντρικό διαμέρισμα με τζάκι, καναπέ, tv και παταράκι με διπλό άνετο κρεβάτι είναι απλά bargain. Τα 500 czk παραπάνω για να τη φέρετε εκεί αξίζουν και με το παραπάνω.
-Αν ψαχτείτε με AirBNB προτείνω Prage 2 γιατή είναι walking distance για το κέντρο (παλιά/νέα πόλη), έχει το σταθμό Náměstí Míru που είναι η πράσινη γραμμή και βολεύει και για αεροδρόμιο (σύνδεση με στάση Nádraží Veleslavín και bus 119 με το ίδιο εισιτήριο), και είναι επίσης σχετικά κοντά στο Zizkov που είναι η λεγόμενη cool αναρχογειτονιά (με αρκετά privat).
-Αν είστε χαζοχαρούμενοι πυρφόροι ρομαντικοί τύποι σαν εμένα, προσπαθήστε να βάλετε πρόγραμμα και να μην παρασυρθείτε από τις ομορφιές της πόλης. Εγώ το απόλαυσα στο έπακρο, αλλά με τα περπατήματα και το clubbing έκανα κακό management στην επιλογή κοριτσιών (άσχετα αν μου έκατσε κατά τύχη το αστέρι η Αντριάνκα)
-Βάλτε προτεραιότητες και κάντε ένα σχέδιο για βασικές επιλογές και plan b για όλες τις ημέρες που θα κάτσετε, αν και πάλι δεν είναι σίγουρο. Για να δώσω παράδειγμα, είχα βάλει κάτω καμιά δεκαριά ονόματα, αλλά και οι 2 που τελικά βρήκα δεν ήταν καν στα προσχέδια μου. Τα περισσότερα privats έχουν ημερολόγιο εβδομάδας που αν παρατήρησα σωστά, ανανεώνεται κατά την Κυριακή. Επίσης, διαβάστε κριτικές, γραφτείτε στο masher και κάντε google translate, και σε συνδιασμό με το tapky.info μπορείτε να πάρετε καλή εικόνα για τον στόχο σας (βλέπω πχ τώρα review συναγωνιστή για την Αμάντα και μάλλον πέρασε τα ίδια).
Μερικές ακόμη πληροφορίες για την πόλη, για όσους τους ενδιαφέρει και για off topic:
-Έφαγα στα παρακάτω, για όποιον ενδιαφέρεται, το καλύτερο ήταν για μένα το πρώτο:
Restarant 2KK (στην πλατεία στο Náměstí Míru):
Fried Mozarella with Bacon, Iceberg Leaves & Cherry Tomatoes, Grilled Steak with fries & forest mushroom sauce, Humbertus Kakov Pale Lager – 415czk (περίπου 15Ε)
www.2kk-restaurant.cz/]http://www.2kk-restaurant.cz/[/url]
Máchova plzeňská κοντά στο σπίτι (P2)
Beef soup with vegetables and liver dumplings, Burger with grilled mushrooms, blue cheese, mayonnaise and chopped salad, steak fries, coleslaw & Kozel, 290czk (ούτε 11Ε)
www.restauracemachova.cz/]http://www.restauracemachova.cz/[/url]
Το παρακάτω είναι καλό παράδειγμα να αποφύγετε τα εστιατόρια στο κέντρο if you can help it, γιατί είναι πιο ακριβά:
Mike’s (άδειο τουριστοεστιατόριο σε κωλόστενο στην παλιά πόλη με ωραία ambient ατμόσφαιρα και συμπαθητικό φαϊ)
Chicken Salad + Gulash with Pancakes + Roasted Duck with fries + Black Tea + Staropramen (2) – total 1100czk (dinner για 2, οπότε 20Ε το άτομο)
www.tripadvisor.ie/Restaurant_Review-g274707-d2244272-Reviews-Mike_s_Cafeteria-Prague_Bohemia.html]https://www.tripadvisor.ie/Restaurant_Review-g274707-d2244272-Reviews-Mike_s_Cafeteria-Prague_Bohemia.html[/url]
-Από αξιοθέατα πάρτε το τελεφερίκ για το λόφο Petrin στην αριστερή όχθη της γέφυρας Legion Bridge (Most legií), κοντά στην στάση Újezd. Πηγαίντε νωρίς, πριν βραδιάσει για να εξερευνήσετε το πάρκο, μπορείτε να βγάλετε εισιτήριο για όλα τα αξιοθέατα της έκτασης (πχ. Λαβύρινθος, κεραία με πανοραμική θέα κτλ). Επίσης αν είστε ρομαντικοί τύποι, η εκκλησία St. Jiljí / St Giles στο κέντρο έχει ένα από τα μεγαλύτερα εκκλησιαστικά όργανα στην Ευρώπη και έχει συχνά κονσέρτα (πλήρωσα 500czk – υπέροχο κονσέρτο με τρία βιολιά, τσέλο και το όργανο).
-Από μουσεία υπάρχουν στο κεντρο Museum of Communism, Sex Museum, Medieval Torture instruments, Lego Museum, Apple Museum. Επειδή είμαι βλάκας απέτυχα να δω τα περισσότερα, αλλά πέρασα μια μέρα στο Εθνικό Μουσείο που λόγω έργων έχει μεταφερθεί σε ένα κτήριο στην στάση Muzeum και είχε μια υπέροχη έκθεση με όλα τα ζώα του πλανήτη (Noah’s Ark).
-Τέλος, δοκιμάστε αν θέλετε το Trdelník, ένα γαμάτο γλύκισμα από αυτοσχέδιο ζυμάρι με whipped cream, chocolate και ο,τι άλλο θέλετε. Αποφύγετε τα περίπτερα/φαγάδικα στην πλατεία με το Clock Tower γιατί είναι κλέφτες (είπα να δοκιμάσω ένα κομμάτι πεθαμένο γουρούνι που στριφογύριζε, νόμιζα οτι θα δώσω 80 αλλά έδωσα 370 γιατί το παρακάτω ήταν για τα 100 γραμμάρια και με πιάσανε κότσο). Τα hot dog stands που υπάρχουν παντού γύρω από το Mustek πάντως αξίζουν και τα τίμησα. Το ίδιο και τα πολλά μαγαζάκια με pizza slices.
Α, επίσης, όντως αν ψαχτείτε μέσω Badoo & Tinder παίζει πολύ θέμα. Στην Αθήνα είναι ανύπαρκτα, στην Ιρλανδία που μένω είναι ντεμί (περισσότερο POF). Στην Πράγα με κάνανε like τουλάχιστον 15 γκόμενες, αν και δεν έκατσε κάτι (προχωρημένες συνομιλίες μόνο με 2, αλλά και οι δύο λακίσανε το Σαββατόβραδο όταν τους έδωσα location κτλ). Ακόμα και τώρα που γύρισα με κάνανε like άλλες δύο.
Τέλος, αν σας ενδιαφέρει, πήγα και σε ένα sex shop στην Žitná (λέγεται Moody) το οποίο έξω έγραφε τσόντες από 20czk, αλλά μπήκα και οι φτηνές ξεκίναγαν από 190. Ο συμπαθής μπάρμπας με κατάλαβε οτι ξενέρωσα και μου λέει «είδες την επιγραφή έξω ε» και προσπάθησε να μου δείξει τις πιο φτηνές, τελικά αποφάσισα να επενδύσω σε μερικά casting του δάσκαλου Woodman (190 x 3) και μερικά περιοδικά που ήταν πάμφθηνα (20/50 το κομμάτι). Του είπα βέβαια οτι στο Μοναστηράκι βρίσκεις καλύτερα και πιο φθηνά και γέλαγε.