Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 571K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Εχουν χαλάσει.Γαμώ το κέρατό μου φαντάσου οτι δεν έβλεπες καμία χοντρή.Φαντάσου χοντρές 0%.Αντε λίγο παχουλές το 10%.Το 50% σα στέκες μοντέλα.Τώρα το 30-40% είναι άχρηστες γρομπαλάκια σαν τις Γερμανίδες.

Ώπα αρχηγέ,πολύ έβαλες.
Το ποσοστό που λες είναι 1 στις 3 γιουβαρλάκι,που δεν παίζει για Τσεχία.

Την απόλυτη γαμψή μεγάλη μύτη έχουν οι Πολωνέζες που τους δίνει look μάγισσας.Είναι ένας από τους βασικούς λόγους που δημιουργεί το butterface.Οι Τσέχες έχουν πιο αξοπρεπείς συμμετρικές μύτες λόγω γερμανικής πρόσμιξης.Σίγουρα σε γερμανοειδές περιβάλλον τις ξεχωρίζεις λόγω μύτης δεν παίζουν όμως προβοσκίδες ή τσιμπουκόχειλα όπως συμβαίνει στις Αφροδίτες του Βιστούλα(Πολωνέζες) και πιο ανατολικά.
Ωστόσο τα χείλια και τα βυζιά των Τσέχων είναι σαφώς πιο ανεπτυγμένα από των Γερμανίδων.Οι Τσεχες είναι χοντρικά σα Γερμανίδες με σπαστά μαλλιά,μεγάλα βυζιά,μυστηριώδη μάτια,ψηλά ζυγωματικά και παχιά χείλια.
Τσέχες με αγελαδινό βλέμμα ή τιτανικούς κώλους δε συναντάς συχνά όπως στην Πολωνία.

Για μένα στην κεντρική Ευρώπη,τα πιο ωραία μουνιά παίζουν Τσεχία.
Και εννοείται Σλοβάκες ανώτερες από Πολωνές,εννοείται κι από Γερμανίδες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ώπα αρχηγέ,πολύ έβαλες.
Το ποσοστό που λες είναι 1 στις 3 γιουβαρλάκι,που δεν παίζει για Τσεχία.

Για μένα στην κεντρική Ευρώπη,τα πιο ωραία μουνιά παίζουν Τσεχία.
Και εννοείται Σλοβάκες ανώτερες από Πολωνές,εννοείται κι από Γερμανίδες.

1 στις 3 είναι.Μέτρα τες.
Εχεις δίκιο για τις Σλοβάκες ακόμα και οι Τσέχες θεωρούν οτι είναι ομορφότερες από τις ίδιες και θέλουν να τις πηδήξουνε αλλά οι Σλοβάκες είναι πολύ πιο συντηρητικές.Σου πρήζουν τον πούτσο.
Τσεχία 95% αθεία,Σλοβακία 90% καθολικοί.Αυτό τα λέει όλα.Γενικώς οι Σλοβάκες θεωρούν τις Τσέχες πουτάνες και τους Τσέχους άπιστους ενώ τους Σλοβάκους ρομαντικά παιδιά.

Trapshooter

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Κριτικές
12
Like
9.873
Πόντοι
1.336
Εγώ λαμβάνω υπόψιν το νέο ποντικαρά όχι τον έμπειρο καμακέρο.Ο νέος θα πάθει σύγχυση εν κρανίω δε θα ξεχωρίζει Τσέχα από Αυστραλή ή Ολλανδή και θα χαζέψει με τις Ρωσίδες στην Πράγα.Θα αποκτήσει τελείως διαστρεβλωμένη εικόνα είναι λογικό.
Για αυτό του λέω να πάει επαρχία να δει την καθαρή κατάσταση.

Απλά δεν μπορώ να εξηγήσω την κατάσταση πριν από 15-20 χρόνια γιατί δε θα πιστέψει κανείς.
Τώρα στο κέντρο της Πράγας έχουν κάνει κατάληψη οι μαλάκες οι ξένοι δε βλέπεις Τσέχους ή Τσέχες ούτε 10% και πρέπει να απομακρυνθείς.Πουλήσανε το κέντρο που λένε για να πλουτίσουνε κάπως παρέδωσαν.
Είναι λογικό όταν πλησιάζεις πλέον μια Τσέχα στο Muzeum αντί να σε βλέπει σαν έναν πουτσαρά όπως ο Ρόζενμπεργκ να βλέπει έναν παρακμιακό λίγουρα τουρίστα.Για αυτό πρέπει να πάει κανείς στην πηγή ASAP δηλαδή στην ένδοξη τσεχική επαρχία τι να λέμε τώρα.
Ευτυχώς πρόλαβα τη χρυσή λεγόμενη εποχή κράτησε μέχρι το 1999.Ηταν θεικά τότε.Ακολούθησε η ασημένια περίοδος μέχρι το 2006.
Η Πράγα ήταν η πόλη που γαμούσες μουνάρες στο μπλοκ το ξέρανε άλλωστε και επί κομμουνισμού οτι οι high class γυναίκες και πόρνες του μπλοκ ήταν στην Πράγα.
Το καλό με τους Τσέχους είναι οτι είναι τελείως παθητικοί γαμάς τις γυναίκες τους και δεν αντιδρούν καθόλου μπορεί και να σε κεράσουν κιόλας.Θυμάμαι έναν με μουνάρα αδερφή 185 να έχω το χέρι μου στον κώλο της μέσα από το στρινγκ στο μπαρ και να τσουγκρίζει μπύρες μαζί μου.Γενικά ανώτερη κουλτούρα.
Το γενικό παράπονο των Τσέχων γυναικών είναι οτι οι ντόπιοι τις κερατώνουν και δεν τις προσέχουν καθόλου.Βάζουν στρινγκ,ξέκωλα κτλ και αυτοί στα αρχίδια τους ασχολούνται μόνο με τις μπύρες.Και οι Πολωνοί έτσι ήταν στο πιο βλάχικο.
Γενικά για Τσέχες,Πολωνές είναι βασικό ο άντρας να έλκεται από γυναίκες και να καυλώνει.Το θεωρούν τιμή τους να σε καυλώνουνε.Δεν παίζουν φεμινιστικές μαλακίες,πουστισμοί κτλ αν και η ΕΕ επιχειρεί να τα εισάγει.Πολλές Τσέχες το έχουν ρίξει στο bi και στο λεσβιακό(ίσως και 30%) γιατί δε βρίσκουν άκρη με τους άντρες.Αλλά δεν είναι τόσο εμφανώς πολυγαμικές όσο οι Ρωσίδες(το κρύβουν περισσότερο όχι κοινοκτημοσύνη).
""""""""Γενικά για Τσέχες είναι βασικό ο άντρας να έλκεται από γυναίκες και να καυλώνει.Το θεωρούν τιμή τους να σε καυλώνουνε.Δεν παίζουν φεμινιστικές μαλακίες""""""""" Πολύ σωστός, οι τσέχες ειναι η χαρά του έλληνα καβλιάρη .... τρελένονται να σε βλέπουν καβλωμένο από την αρχή χωρίς δικιά τους προσπάθεια και κάνουν στη συνέχεια επικά γαμίσια, παρότι πολλές είναι πράγματι  μπαι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η μύτη έχει πολύ να κάνει με Σλαβοκαταστάσεις,αλλά για Τσεχία έχει να κάνει και με περιοχές.

Ο Kman έχει γράψει κατά καιρούς για επιρροές,προσμείξεις,κ.λ.π. από περιοχή σε περιοχή.
Μια ματιά στην ιστορία κάθε περιοχής,σου δίνει εξηγήσεις.

Ακόμη και στη Γερμανία,η μέση Βαυαρή σε σύγκριση με μία από το Κίελ δεν έχει καμία σχεση στην εμφάνιση.
Απο Κίελ είναι η πιο ωραία Γερμανίδα που έχω δει ποτέ!Η μέση Βαυαρή είναι κοντό χοντρή με έμφαση στο βάψιμο του προσώπου και τις κρέμες!
Πραγματικό ξεμιζέριασμα η συζήτηση για Τσέχες...Ο αρχηγός πέφτει 100% μέσα όταν μιλάει γι αυτές!Και για τους Τσέχους έχει δίκιο..Πολύ παθιτικοι και άνευροι..Πολλές φορές μουνάρες τσέχες έρχονται διακοπές με τους αδερφούς τους και δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό στο να κάνουν οτιδήποτε διότι τα παιδιά απλά δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα!
Πάντως και στο κέντρο αν είναι κάποιος θρασύς υπάρχουν ευκαιρίες!Μια βραδιά είχα φασώσει 3 διαφορετικές, μια Τσέχα , μια Αμερικάνα και μια Ρωσίδα τουρίστρια που τελευταία στιγμή την τράβηξαν οι φίλες της πριν τη φορτώσω...!Πρόπερσι στο James Dean πάλι είχε παιχνίδι με Τςέχες και με Σλοβάκα που αν είχα μια μέρα ακόμα ίςως να έτρωγα...Θυμάμαι ένα αξέχαστο κλάμπ που λεγόταν "Τέχλε Μέχλε" και είχε ένα κυκλικό μπαρ και γύρω γύρω εντυπωσιακά γκομενάκια!Το ξέρει κανείς;Είναι ακόμα έτσι;
Πολύ ωραία και έκφυλα γκομενάκια είχε και στο Studium αλλά εκεί δεν μπορούσα να κάνω πολλά!Δεν είναι για βαλκανικού τύπου καταστάσεις ..
Όλα αυτά που περιγράφω και πολλά άλλα έχουν γίνει σε συνολικά 3-4 βράδια που έχω βγει Πράγα σε τρεις διαφορετικές επισκέψεις...Ποτε δεν έκατσε να μείνω πάνω απο 2 βραδιές...
Οστράβα ακόμα καλύτερα!Σε δυο επισκέψεις σε δυο διαφορετικές χρονιές με τον ίδιο φίλο για 2 βραδιές την μια έφαγε αυτός και την άλλη εγώ την πολύ τούμπανα γκομενάκια!!!

Το ψήνω για Φεβρουάριο 10-15 μέρες μόνο Τσεχία!!!!!

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
οσες πολωνεζες και πολωνους εχω κατα καιρους γνωρισει (οχι πολωνια) ειχαν ΟΛΟΙ μυτες που ειτε ηταν παραλληλες ειτε (συνηθως) κοιταζαν λιγο προς τα πανω. ισως αυτη η μυτη η γαμψη εντοπιζεται σε καποια περιοχη? παντως πολωνεζες/ους δεν μπορω να ξεχωρισω μεσα σε πληθος

παντως την πρωτη φορα που ειχα επισκευτει την πραγα μου λυθηκε η απορια γιατι οι μαγισες, τα ορκ και διαφορες αλλες μεσαιωνικες μορφες της κεντρικης ευρωπης ειχαν τετοιες φατσες/τετοιες μυτες.. (η οποια μορφη περασε και στη συγχρονη κουλτουρα).. αυτα εβλεπαν τριγυρω τους οι ανθρωποι, ετσι τα αποτυπωσαν

γενικα σε οποιον αρεσουν τα μεσαιωνικα παραμυθια η πραγα ειναι τοπ μερος για επισκεψη.. υπαρχουν και σε αλλες ευρωπαικες πολεις δειγματα μεσαιωνα αλλα η πραγα (κεντρο) ειναι σα να εχει κολησει εκει

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
1 στις 3 είναι.Μέτρα τες.
Εχεις δίκιο για τις Σλοβάκες ακόμα και οι Τσέχες θεωρούν οτι είναι ομορφότερες από τις ίδιες και θέλουν να τις πηδήξουνε αλλά οι Σλοβάκες είναι πολύ πιο συντηρητικές.Σου πρήζουν τον πούτσο.
Τσεχία 95% αθεία,Σλοβακία 90% καθολικοί.Αυτό τα λέει όλα.Γενικώς οι Σλοβάκες θεωρούν τις Τσέχες πουτάνες και τους Τσέχους άπιστους ενώ τους Σλοβάκους ρομαντικά παιδιά.

Aν είναι οι Σλοβάκες 1 στις 3,τότε οι Γερμανίδες είναι 2/3 και οι ελληνίδες 3/3.
Το γονίδιο τους κρατάει ακόμη,παρά τη σαβουροζωή που κάνουν.
Άμα δεις η Τσέχα που βλέπω,τι μαλακίες τρώει και πως είναι γενικά από σωματότυπο
όλο το σόι της θα τραβάς τα μαλλιά σου..

Οι Σλοβάκες είναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Έχω τραβηχτεί αυθημερόν Μπρατισλάβα για μούναρο Σλοβάκα που το καλοκαίρι με κέρασε χυλό γιατί το πήγα πολύ γρήγορα το θέμα και τελικά μου έδωσε πράσινο φως κανά 3μηνο μετά..

Απο Κίελ είναι η πιο ωραία Γερμανίδα που έχω δει ποτέ!Η μέση Βαυαρή είναι κοντό χοντρή με έμφαση στο βάψιμο του προσώπου και τις κρέμες!
....

Το ψήνω για Φεβρουάριο 10-15 μέρες μόνο Τσεχία!!!!!

Έχει γράψει ο αρχηγός στα απομνημονεύματά του για τις Nordic Γερμανίδες  :rockon:

Να και θα ξαναπάω Πράγα,13 με 29 Φλεβάρη θα είμαι εκεί,μιας και έχω πάρει άδεια,επίσημα για να πάω Ελλάδα,ανεπίσημα για να πάω Πράγα να δοκιμάσω πως είναι ο κανονικός ρυθμός στην πόλη και αν μπορώ να ζήσω.

Εισιτήρια δεν έχω κλείσει ακόμη,γιατί σκέφτομαι να πάω με το αμάξι,να έχω ανεξαρτησία,
να πάρω και 2-3 πράγματα μαζί για τόσες μέρες..
Θα σε ενημερώσω μετά το ΣΚ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Αυτό που θα κάνω σίγουρα τόσες μέρες στην Πράγα είναι...

Έχοντας ταυτοποιήσει μέσω του παρακάτω  thread :
[URL unfurl="true"]http://board.freeones.com/showthread.php?829722-The-Czech-Casting-Identification-Thread[/url]

αρκετές από τις γκόμενες που έχω δει τα τελευταία χρόνια στο CzechCasting και γνωρίζοντας πλέον κάποια πρόσωπα κλειδιά,θα προσπαθήσω να τις εντοπίσω και να τις  :fuck1:

Ειδικά κάτι πιπίνια αματουράκια που έκαναν ένα βίντεο και εξαφανίστηκαν.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Σκεπτόμενος με το κάτω κεφάλι,έκανα αμαξάτος 3ήμερη καταδρομική εκτός προγράμματος..

Να διευκρινήσω κάτι..
Προσωπικά φλερτάρω οποιαδήποτε κοπέλα μου αρέσει,σε οποιοδήποτε μέρος και αν βρεθώ.
Αλλά..
Επειδή είμαι και μπουρδελιάρης,θέλω να γαμήσω παράλληλα και οποιαδήποτε κοπέλα δω σε αγγελία,privat,κ.λ.π. και μου αρέσει.

Σε αυτό το πνεύμα λοιπόν,πήρα την Eliska από το Lolitas
[URL unfurl="true"]http://privat-lolitas.cz/en/girls/62-eliska-1[/url]

Πιπίνι με ψηλά άκρα και ωραίο φυσικό μεγάλο στήθος,
τίμια στον αγώνα και με τον αέρα της άβγαλτης ήθελε λίγο μανουβράρισμα αλλά όλα κομπλέ.
Γενικά το Lolitas ενώ είχε κάνει μια κοιλιά πριν κάτι μήνες,
πλέον ανανεώνει συχνά το ρόστερ με πιπίνια.

Για να πάρετε μια εικόνα του τι θα πει σερίφισσα σε ένα Τσέχικο Privat,στο Lolitas είναι αυτη:
[URL unfurl="true"]http://privat-lolitas.cz/en/girls/7-karin[/url]
που όπως αναγράφεται στις υπηρεσίες δεν προσφέρει σεξ.
19 δεν είναι,αλλά καμιά 25.

Στη σyνέχεια όμως και έχοντας συνεχώς το Τσεχάκι στανταράκι μαζί μου,έχασα ένα ραντεβού με πολύ γνωστό call girl της Πράγας..

Οι ντόπιοι ψωνίζουν πολύ από εδώ,αλλά θέλει γλώσσα για να πετύχεις "ντόπια τιμή".
www.agama-seznamka.cz]http://www.agama-seznamka.cz[/url]

Ήμουν παρών σε σκηνικό όπου ενώ έχουμε πάει να πάρουμε μια φίλη της Τσέχας που δουλεύει υποδοχή,ένας καλοβαλμένος νηφάλιος Άγγλος γύρω στα 38-40,
προσπάθησε να τη δελεάσει,αρκετά διακριτικά, αρχικά με 10.000 κορώνες και έφτασε μέχρι τις 40.000=1480ευρώ που μεταξύ σοβαρού και αστείου της τα φλάσαρε κιόλας.
Τρεις Άγγλοι ήταν αυτοί παρέα,σχετικά γνωστοί θαμώνες του μαγαζιού,τους ζητήθηκε στο χαλαρό να αποχωρήσουν,όπως και έγινε.
Η κοπέλα της υποδοχής παίρνει νυχτοκάματο για περίπου 3-4 ώρες,35 ευρώ..
Ο γκόμενός της ένας συνομίληκός της φοιτητής-μπάρμαν που φαντάζομαι παίρνει αντίστοιχο μεροκάματο.
Αυτό,γιατί κάποιοι από τις πολλές σκηνοθετημένες τσόντες CzechStreets,κ.λ.π. έχουν
χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.

Γνώρισα και από σπόντα μια 30άρα που δουλεύει σε διεθνές γραφείο συνοικεσίων στην Πράγα.
Μου έδειξε μερικά πράγματα στο tablet της,εντάξει...Ότι να'ναι..
Ο άλλος ο μπούλης 40άρης Γερμανός εργαζόμενος σε supermarket ενός χωριού της Γερμανίας ήθελε Τσέχα κάτω από 30 και εμφανίσιμη.
Και γενικά παράλογες απαιτήσεις από δυτικούς που κατά 99% από κάπου χάνουν λάδια.
Αλλά είναι καλή μπίζνα,έρχονται οι αγαπούληδες,δίνουν τη συνδρομή τους,κερνάνε έναν καφέ ή γεύμα μια Τσέχα και μετά η Τσέχα κόβει λάσπη..
Η τύπισσα μου είπε ότι το μόνο πραγματικό δέλεαρ μπορεί να είναι κάποιος Αμερικάνος λόγω βίζας.
Δυτικός που να είναι ο ίδιος κελεπούρι,δε θα ψάχνει σε γραφεία.

Επίσης κάτι κουλό..
Ένας ξάδερφος της Τσέχας που έτυχε να τον γνωρίσω σχεδόν από την αρχή,
κάποια στιγμή μου είπε:"Τώρα που βγαίνεις με την .....,δεν νομίζω να έχεις ανάγκη να βλέπεις και άλλες κοπέλες εδώ" :think:
Τι στον πούτσο;
Τόσο τεράστια πόλη με τόσο καβαντζωμένα Privat,πως με πήρε χαμπάρι; :tickedoff:

Βρήκα διαμέρισμα σύνορα Πράγα 1 με Πράγα 3 και από 1η Μαρτίου θα είμαι μόνιμος κάτοικος Πράγας :rockon: :rockon: :rockon:

AlexKidd

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2016
Like
60
Πόντοι
0
Μερικά σεντς και από μένα, να ευχαριστήσω τον ΒουΠου και τους άλλους που γράφουν τόσο ωραία πράματα εδώ. Ένα μικρό disclaimer: αν και λόγω ηλικίας (τριανταπεντάρης, κοσμογυρισμένος και κάτοικος εξωτερικού) έχω αρκετές εμπειρίες με κοπέλες, δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με το άθλημα, οπότε συγχωρέστε τυχόν χαζομάρες που μπορεί να διαβάσετε παρακάτω. Έφυγα από Πράγα κατευχαριστημένος, αφού έφαγα, ήπια, εξερεύνησα, γάμησα και γνώρισα πολύ και καλό κόσμο. Με λίγη τύχη θα επιστρέψω πάλι φέτος αν και έχω αρκετά διαφορετικά ταξίδια ενδιάμεσα. (ζητώ συγνώμη για το μέγεθος του ριβιού)

AlexKidd

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2016
Like
60
Πόντοι
0
Reviews: Adrianka (Nove Divky), Amanda (privatprague)

www.nove-divky.cz/en/divka/adrianka]http://www.nove-divky.cz/en/divka/adrianka[/url]

[URL unfurl="true"]http://privatprag.cz/en/girls/21-amanda-1[/url]

Δεν είμαι ιδιαίτερα πεπειραμένος πόρνος, σκεφτείτε οτι έχω πάει μόνο με μερικές μαυρούλες στο όρθιο όταν έμενα Αθήνα και με μια μικρούλα σε παραθυράκι στο Άμστερνταμ (στο site είμαι νέος btw). Μιας και βρήκα φτηνό κεντρικό ακομοντέϊσιον με τζάκι στο P2, αποφάσισα να καλέσω ένα από τα κορίτσια του παραπάνω agency. Είχα ακούσει καλά λόγια για την Irenka

www.nove-divky.cz/en/divka/irenka]http://www.nove-divky.cz/en/divka/irenka[/url]

Αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε την Παρασκευή που ψηνόμουν και μου είπε οτι δουλεύουν οι άλλες. Προτίμησα συνεπώς την Adrianka, γιατί με έψηνε η περιγραφή: Φοιτήτρια, 22, gfe. Της έστειλα sms, απάντησε στο 20λεπτο και μετά από ένα 40λεπτο ήταν σπίτι. Σκάει μύτη χαριτωμένο πιπίνι τρεμάμενο με τα κλασικά χνουδωτά προστατευτικά αυτιών και μπαίνει τρέχοντας μέσα. Στα καθέκαστα, το κορίτσι είναι cute, με καλή ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Το κάνει αυτό εδώ και ένα χρόνο και φαίνεται να της αρέσει η φάση γενικά. Στα λεφτά βγήκε λίγο ακριβά, αλλά ήταν στο μπάτζετ μου, 2000 basic, και άλλο ένα χιλιάρικο για τα 2 έξτρα (500 kissing, 500 cim). Μετά από χαλαρή κουβεντούλα βουτάω στον πατσά στον καναπέ, αλλά με κόβει στο λεπτό και σηκώνεται και κλείνει τις χοντρές κουρτίνες (έχουμε και γνωστούς στη γειτονιά λέει). Περίμενα οτι θα χύσω στο λεπτό γιατί είχα ένα χρόνο συν, αλλά μετά από καλή πίπα κάθεται στη μάπα μου για γλύψιμο, και μετά καπότα και cowgirl. Δεν με ζόριζε καθόλου και η θέα από τα natural βυζάκια και το teenage schoolgirl προσωπάκι ήταν τέλεια. Στα συν οτι ήταν spitting image μιας ολλανδέζας φίλης που πάντα μου έκανε κούκου το οποίο με ενέξαψε ακόμη περισσότερο. Ο πρώτος γύρος τελείωσε πάνω στο γαμήσι το οποίο δεν ήταν στα σχέδια και μου ξέφυγε ένα βλακώδες “That was a waste of money” το οποίο προς στιγμή δημιούργησε μια μικρή wtf στιγμή, μέχρι που της εξήγησα οτι ήταν και γαμώ αλλά είχα πληρώσει cim και έτσι γλίτωσα τη μπουνιά. Μετά από χαλαρό διάλειμμα που μιλούσαμε για πανεπιστήμια (σπουδάζει νοσοκόμα και μιλάει πέντε γλώσσες) και το σαθρό dating scene της Αθήνας, ανεβήκαμε στο ensuite κρεβάτι στη σοφίτα και αρχίσαμε δεύτερο γύρο. Αξιοσημείωτο οτι ανέβηκε γυμνό και στα τέσσερα σαν γατούλα με αργές κινήσεις την ξύλινη σκάλα, η θέα μέχρι να φτάσει στο στρώμα πάνω ήταν απλά μεθυστική.

Επειδή είμαι χλεχλές, στον δεύτερο γύρο, στα μισά της πίπας άρχισα να σκέφτομαι δυνατά «Aν χύσω τώρα θα υπάρξει τρίτη φορά;» «Σιγά μην χύσεις τρίτη φορά». Βάζω τα δυνατά μου για να τελειώσω ώστε να πιάσω τον στόχο (αυτά που πλήρωσα) αλλά μετά από κανά πεντάλεπτο μουρμούρισα παραιτημένος «Μάλλον  ήμουν πολύ φιλόδοξος». Εκεί άρχισε να με μαλώνει και να μου λέει σκάσε και απόλαυσέ το, το ξέρεις οτι μιλάς πολύ; Τεσπά, συνεχίσαμε με doggy και μετά από λίγο πίσω στην πίπα για να ολοκληρώσω εκεί που έπρεπε. Την ξαναρώτησα αν θέλω τρίτη θα παίξει, και μου λέει χαλαρά, έχουμε ακόμα κανα εικοσάλεπτο. Βέβαια δεν το είχα, οπότε περάσαμε το τελευταίο εικοσάλεπτο στον καναπέ με χαϊδολογήματα και αναλύσαμε θέματα όπως η συγκοινωνία στην Πράγα, οι Αμερικάνεοι, flea markets, μέρη για πρωινό, και λίγη ψυχανάλυση για τους χαρακτήρες μας (το πόρισμά της ήταν οτι αυτή είναι cool (με την έννοια του ψυχρή), και εγώ φλεγματικός). Αυτά, στο τέλος φιλάκι, goodbye, και μου είπε το επόμενο βράδυ να βγω να βρω γκόμενα σε μπαρ γιατί μπορώ και οι τσέχες είναι ανοιχτόμυαλες λέει. All in all, τριςγαμάτη φάση, τουλάχιστον για κάποιον σχετικά άπειρο με πουτάνες σαν εμέ.

Οκ, είστε έτοιμοι για τρελό cringing? Η δεύτερη κοπέλα που δοκίμασα ήταν χαλαρά η χειρότερη εμπειρία ever. Ήταν τόσο άθλια η φάση που έφυγα από το σπιτάκι γελώντας (είμαι πολύ γέρος για να στενοχωριέμαι ή να ντρέπομαι). Επειδή μετά την Adrianka ήμουν μονίμως στο πόδι με sightseeing, drinking και τρελό περπάτημα παντού, μου περίσσεψε λίγος χρόνος μόνο το τελευταίο βράδυ. Εϊχα περάσει την ημέρα με μια τρελή ασιάτισα που γνώρισα ανεβαίνοντας τον χιονισμένο λόφο στο πάρκο Κίνσκι, και γύρισα σπίτι κατά τις έντεκα. Ήμουν μεταξύ Showpark (φαστφουντάδικο μπουρδέλο με καμιά τριανταριά ρουμάνες, είσοδο 240 και 1500 μισάωρη ξεπέτα) ή privat, για να δω πώς είναι η φάση και να φάω καμιά φοιτήτρια ακόμα. Λόγω της ώρας δεν είχα πολλές επιλογές, αφού τα 4-5 βασικά privat που αναφέρθηκαν κατά καιρούς εδώ ήταν ή κλειστά ή μακριά. Η βασική επιλογή δυστυχώς δεν έκατσε (κάποια Ρεββέκα από Top Privat) που παρότι έλεγε μέχρι τις 2, την πήρα και μου έριξε άκυρο (“sorry, from tomorrow”).  Αναγκάστηκα να αυτοσχεδιάσω και πήρα την Αμάντα από το privatprague. Μέγα λάθος, θα έλεγα 70% επειδή η γκόμενα δεν, και 30% επειδή δεν ένιωθα πια τα πόδια μου από το περπάτημα ημερών.

Την παίρνω και λέω μεσάνυχτα καλά; Μου απαντάει οτι όχι, είναι πολύ αργά (σσ. ήταν 23:15 και το προφιλ έλεγε μέχρι 2), αν μπορείς τώρα. Τι να κάνω, βάζω σκουφιά και γάντια και πετάγομαι, δεν ήταν πολύ μακριά anyway. Φτάνω, και κάτω ήταν ανοιχτά. Της κάνω αναπάντητη θεωρώντας οτι θα κατέβει, αλλά μου απαντάει επίσης με αναπάντητη. Τι να κάνω, την παίρνω πάλι και της λέω είμαι από κάτω. Αυτή δεν καταλαβαίνει, οπότε κολλάω και εγώ και λέω “Το 1359 δεν είναι;». Μου λέει «Ναι, είσαι από κάτω;» «Ναι είπαμε».  Στο τέλος το πιάνει και μου λέει να ανέβω στον πρώτο και θα μου ανοίξει. Μου ανοίγει μια βαριεστημένη μισοχυσιά με μισόκλειστα μάτια (στανταρντ κοιμόταν και την ξύπνησα, αν και το αρνήθηκε). Χαρακτηριστικά Ελληνίδας με μικρά μελαγχολικά μάτια, μυτερά facial featres και μικρή κοιλίτσα, μαυρη αλογοουρά, μου θύμισε κάτι γκόμενες στο σχολείο που είχαν ωραία βυζάκια αλλά τίποτα περισσότερο. Με βάζει να βγάλω παπούτσια και πάμε στο δωμάτιο. Από το δίπλα δωμάτιο ακούγονταν οι άλλες γκόμενες να χαχανίζουν με κάτι. Βγάζω κασκόλια και λέω να τα βάλω εδώ; (Απάντηση καμία, τα βάζω εκεί). Πάω να κάτσω στο κρεβάτι στην άκρη και μου λέει Not yet!. Με ρωτάει τι θέλω, της λέω “Basic 1500 and 500 no condom” αλλά ούτε αυτό το πιάνει οπότε αρχίζει να μου απαριθμεί τα service, της ξαναλέω τα ίδια. Φέρνει ένα ημίδιπλο σεντόνι και το απλώνουμε μαζί πάνω στο διπλό στρώμα. Μου δίνει πετσέτα να πάω για ντους. Έχω ήδη ξενερώσει, προτίστως λόγω εμφάνισης και δευτερευόντως λόγω κακού vibe, που ξεχνάω μισάνοιχτη την πόρτα του ντους και καταβρέχω τζιν και βρακιά που είχα αφήσει στο πάτωμα.

Τεσπα, πάμε δωμάτιο. Περιμένω κανα πεντάλεπτο χαζεύοντας κεριά και λιβάνια και ακούγοντας κάτι άθλια μπιτάκια που είχε βάλει. Μπαίνει, με το βρακί και τίγκα στο baby oil και ξαπλώνει ανάσκελα πάνω στις μαξιλάρες σαν ξύλινη κούκλα. Εγώ είμαι σε φάση, οκ, τώρα τι κάνω και αυτή απαντάει “sex”. Επειδή είχα προνοήσει οτι μάλλον δεν θα πήγαινε καλά δεν πλήρωσα για kissing ή cim, οπότε άρχισα εκεί να χαμουρεύω λαιμούς και βυζιά, αλλά μου λέει όχι τόσο δυνατά, θα αφήσεις σημάδι. Εκεί στραβώνω και της λέω, “Ok, you do me then” και ξαπλώνω για πίπα (της πήρε λίγη ώρα να το επεξεργαστεί). Αρχίζει τη μανιβέλα, περισσότερο με χέρι παρά με στόμα. Αναπόφευκτα, κατάφερα μόνο μια ντεμί στύση, της λέω βάλε καπότα και ανέβα, το κάνει, αλλά την ώρα που με καβαλάει βγάζει ένα περίεργο επιφώνημα το οποίο εξέλαβα ως «δεν είσαι αρκετά σκληρός»). Τεσπα εκεί κατάλαβα οτι δεν θα παίξει γαμήσι και της το λέω, οπότε την έβαλα να με πιπώσει πάλι, αλλά το έχασα τελείως. Μου λέει κάποια στιγμή relax, και της λέω χαλαρός είμαι, απλά είμαι κομμάτια μάλλον (είμαι ευγενικό παιδί, δεν υπήρχε λόγος να την κάνω χειρότερη τη φάση). Κάποια στιγμή μου πετάει και ένα «Μην κοιμηθείς» γιατί με είδε γλαρωμένο. Στο τέλος της λέω οκ δεν γαμιέται, αν είναι να σου δώσω άλλα 500 and I come on your face (ήταν στα extras και καλά). Δεν κατάλαβε πάλι, μου λέει «Mouth is more, 500 but I will not swallow» (δεν στο ζητήσαμε) “and on my body is free”. Της ξαναλέω «Yes, but what about the face» όπου το έπιασε τελικά και μου λέει ένα σοκαρισμένο “NOO” με γουρλωμένα μάτια. Τι να κάνω, την πετάω ανάσκελα, της τον χτυπάω λίγο στο στόμα και μετά τελειώνω πάνω της, αν και τα περισσότερα σκάγια πήγαν στο χέρι και στο μέρος του στρώματος που δεν είχε καλύψει, το οποίο και μου υπέδειξε στραβωμένη μετά το deed. Εν κατακλείδι, ήταν τόσο άθλια και σουρεάλ εμπειρία που με έκανε να εκτιμήσω ακόμη περισσότερο το αστέρι την Αντριάνκα.

Απολογισμός: κατάφερα ένα από τα καλύτερα και ένα από τα χειρότερα γαμήσια ever, looking back, το δεύτερο ήταν λάθος γιατί οργανώθηκε στο πόδι last minute, αλλά η όλη φάση ήταν introductory για μένα, καθώς θέλω να ξαναπάω μέσα στο έτος αν προλάβω, δεν είδα ούτε το ένα πέμπτο από όσα υπάρχουν σε αυτήν την φανταστική πόλη. Μερικά tips από την οπτική ενός σχετικά άπειρου παίκτη, χρήσιμα είναι νομίζω:

-Αν σας αρέσει το GFE όπως εμένα, αξίζει να δώσετε παραπάνω για kiss τουλάχιστον, είναι ευκολότερο να φτιαχτείτε από τα προκαταρκτικά κιόλας.
-Όπως αναφέρηκε από άλλους, το AirBnB σώζει ζωές. Πήγα βέβαια εκτός σεζόν, αλλά 120 ευρώ για πέντε βράδια σε κεντρικό διαμέρισμα με τζάκι, καναπέ, tv και παταράκι με διπλό άνετο κρεβάτι είναι απλά bargain. Τα 500 czk παραπάνω για να τη φέρετε εκεί αξίζουν και με το παραπάνω.
-Αν ψαχτείτε με AirBNB προτείνω Prage 2 γιατή είναι walking distance για το κέντρο (παλιά/νέα πόλη), έχει το σταθμό Náměstí Míru που είναι η πράσινη γραμμή και βολεύει και για αεροδρόμιο (σύνδεση με στάση Nádraží Veleslavín και bus 119 με το ίδιο εισιτήριο), και είναι επίσης σχετικά κοντά στο Zizkov που είναι η λεγόμενη cool αναρχογειτονιά (με αρκετά privat).
-Αν είστε χαζοχαρούμενοι πυρφόροι ρομαντικοί τύποι σαν εμένα, προσπαθήστε να βάλετε πρόγραμμα και να μην παρασυρθείτε από τις ομορφιές της πόλης. Εγώ το απόλαυσα στο έπακρο, αλλά με τα περπατήματα και το clubbing έκανα κακό management στην επιλογή κοριτσιών (άσχετα αν μου έκατσε κατά τύχη το αστέρι η Αντριάνκα)
-Βάλτε προτεραιότητες και κάντε ένα σχέδιο για βασικές επιλογές και plan b για όλες τις ημέρες που θα κάτσετε, αν και πάλι δεν είναι σίγουρο. Για να δώσω παράδειγμα, είχα βάλει κάτω καμιά δεκαριά ονόματα, αλλά και οι 2 που τελικά βρήκα δεν ήταν καν στα προσχέδια μου. Τα περισσότερα privats έχουν ημερολόγιο εβδομάδας που αν παρατήρησα σωστά, ανανεώνεται κατά την Κυριακή. Επίσης, διαβάστε κριτικές, γραφτείτε στο masher και κάντε google translate, και σε συνδιασμό με το tapky.info μπορείτε να πάρετε καλή εικόνα για τον στόχο σας (βλέπω πχ τώρα review συναγωνιστή για την Αμάντα και μάλλον πέρασε τα ίδια).

Μερικές ακόμη πληροφορίες για την πόλη, για όσους τους ενδιαφέρει και για off topic:

-Έφαγα στα παρακάτω, για όποιον ενδιαφέρεται, το καλύτερο ήταν για μένα το πρώτο:

Restarant 2KK (στην πλατεία στο Náměstí Míru):
Fried Mozarella with Bacon, Iceberg Leaves & Cherry Tomatoes, Grilled Steak with fries & forest mushroom sauce, Humbertus Kakov Pale Lager – 415czk (περίπου 15Ε)

www.2kk-restaurant.cz/]http://www.2kk-restaurant.cz/[/url]

Máchova plzeňská κοντά στο σπίτι (P2)
Beef soup with vegetables and liver dumplings, Burger with grilled mushrooms, blue cheese, mayonnaise and chopped salad, steak fries, coleslaw & Kozel, 290czk (ούτε 11Ε)

www.restauracemachova.cz/]http://www.restauracemachova.cz/[/url]

Το παρακάτω είναι καλό παράδειγμα να αποφύγετε τα εστιατόρια στο κέντρο if you can help it, γιατί είναι πιο ακριβά:

Mike’s (άδειο τουριστοεστιατόριο σε κωλόστενο στην παλιά πόλη με ωραία ambient ατμόσφαιρα και συμπαθητικό φαϊ)
Chicken Salad + Gulash with Pancakes + Roasted Duck with fries + Black Tea + Staropramen (2) – total 1100czk (dinner για 2, οπότε 20Ε το άτομο)

www.tripadvisor.ie/Restaurant_Review-g274707-d2244272-Reviews-Mike_s_Cafeteria-Prague_Bohemia.html]https://www.tripadvisor.ie/Restaurant_Review-g274707-d2244272-Reviews-Mike_s_Cafeteria-Prague_Bohemia.html[/url]

-Από αξιοθέατα πάρτε το τελεφερίκ για το λόφο Petrin στην αριστερή όχθη της γέφυρας Legion Bridge (Most legií), κοντά στην στάση Újezd. Πηγαίντε νωρίς, πριν βραδιάσει για να εξερευνήσετε το πάρκο, μπορείτε να βγάλετε εισιτήριο για όλα τα αξιοθέατα της έκτασης (πχ. Λαβύρινθος, κεραία με πανοραμική θέα κτλ). Επίσης αν είστε ρομαντικοί τύποι, η εκκλησία St. Jiljí / St Giles στο κέντρο έχει ένα από τα μεγαλύτερα εκκλησιαστικά όργανα στην Ευρώπη και έχει συχνά κονσέρτα (πλήρωσα 500czk – υπέροχο κονσέρτο με τρία βιολιά, τσέλο και το όργανο).

-Από μουσεία υπάρχουν στο κεντρο Museum of Communism, Sex Museum, Medieval Torture instruments, Lego Museum, Apple Museum. Επειδή είμαι βλάκας απέτυχα να δω τα περισσότερα, αλλά πέρασα μια μέρα στο Εθνικό Μουσείο που λόγω έργων έχει μεταφερθεί σε ένα κτήριο στην στάση Muzeum και είχε μια υπέροχη έκθεση με όλα τα ζώα του πλανήτη (Noah’s Ark).

-Τέλος, δοκιμάστε αν θέλετε το Trdelník, ένα γαμάτο γλύκισμα από αυτοσχέδιο ζυμάρι με whipped cream, chocolate και ο,τι άλλο θέλετε. Αποφύγετε τα περίπτερα/φαγάδικα στην πλατεία με το Clock Tower γιατί είναι κλέφτες (είπα να δοκιμάσω ένα κομμάτι πεθαμένο γουρούνι που στριφογύριζε, νόμιζα οτι θα δώσω 80 αλλά έδωσα 370 γιατί το παρακάτω ήταν για τα 100 γραμμάρια και με πιάσανε κότσο). Τα hot dog stands που υπάρχουν παντού γύρω από το Mustek πάντως αξίζουν και τα τίμησα. Το ίδιο και τα πολλά μαγαζάκια με pizza slices.

Α, επίσης, όντως αν ψαχτείτε μέσω Badoo & Tinder παίζει πολύ θέμα. Στην Αθήνα είναι ανύπαρκτα, στην Ιρλανδία που μένω είναι ντεμί (περισσότερο POF). Στην Πράγα με κάνανε like τουλάχιστον 15 γκόμενες, αν και δεν έκατσε κάτι (προχωρημένες συνομιλίες μόνο με 2, αλλά και οι δύο λακίσανε το Σαββατόβραδο όταν τους έδωσα location κτλ). Ακόμα και τώρα που γύρισα με κάνανε like άλλες δύο.

Τέλος, αν σας ενδιαφέρει, πήγα και σε ένα sex shop στην Žitná (λέγεται Moody) το οποίο έξω έγραφε τσόντες από 20czk, αλλά μπήκα και οι φτηνές ξεκίναγαν από 190. Ο συμπαθής μπάρμπας με κατάλαβε οτι ξενέρωσα και μου λέει «είδες την επιγραφή έξω ε» και προσπάθησε να μου δείξει τις πιο φτηνές, τελικά αποφάσισα να επενδύσω σε μερικά casting του δάσκαλου Woodman (190 x 3) και μερικά περιοδικά που ήταν πάμφθηνα (20/50 το κομμάτι). Του είπα βέβαια οτι στο Μοναστηράκι βρίσκεις καλύτερα και πιο φθηνά και γέλαγε.

Συνημμένα

• mas.jpg
    mas.jpg
    85,4 KB · Εμφανίσεις: 28

AlexKidd

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2016
Like
60
Πόντοι
0
Διαβάζω επίσης το τελευταίο σχόλιο του ΒουΠου και μελαγχολώ γιατί η Eliska ήταν στα τεφτέρια μου αλλά δεν έκατσε το timing : )

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σκεπτόμενος με το κάτω κεφάλι,

Βρήκα διαμέρισμα σύνορα Πράγα 1 με Πράγα 3 και από 1η Μαρτίου θα είμαι μόνιμος κάτοικος Πράγας :rockon: :rockon: :rockon:

Τεράστιο λάθος.Επαγγελματικές επιλογές με το κάτω κεφάλι.Το έχω κάνει ακόμα πληρώνω το λάθος.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Γειά σου AlexKidd  :rockon:

Πολύ ωραίο το Post σου,τόσο στα του αγώνα όσο και στις λοιπές επίσης πολύ χρήσιμες πληροφορίες.

Είχα βάλει στο μάτι και εγώ την Irenka,απλά δεν είχε κάτσει η φάση.
Έγινες VIP στο site τους,έχεις πρόσβαση/άποψη στα πρόσωπα των κοριτσιών;

Χαίρομαι που σου βγήκε η Adrianka.
Την είχα τσεκάρει σαν επιλογή,γιατί μου αρέσουν τα χρώματά της,
αλλά μου έβγαλε λίγο ζυμαράκι στις φωτό,μπρατσάκια και πολύ συνηθισμένο σωματότυπο
για να σκάσω κανά 3000χίλιαρο με τα extra.
Όμως αν λέει και από πρόσωπο,την επόμενη φορά θα της στείλω στο Whatsapp να κανονίσουμε.
Αν και προτεραιότητα έχει η Irenka.

Πάμε και στη φόλα..
Αν και έγραψες ότι διάβασες masher,κ.λ.π. το έκανες το κασκαντεριλίκι.
Η Amanda εξαιτίας κάποιων αληθινών φωτό,που τονίζουν το στήθος της,παραπέμπει σε καλό τεμάχιο,όμως αν διαβάσεις Τσέχικες και Αγγλόφωνες κριτικές,δεν είναι ο κόσμος ευχαριστημενος.
Αλλά στο μουνί της αυτή,όλο και κάποιος ανενημέρωτος τουρίστας θα φάει τον παπά των φωτό
και το έβγαλε το μεροκάματο η Amanda,αλλά και άλλες που ξηγιούνται έτσι σχέδιο..

Διαβάζω επίσης το τελευταίο σχόλιο του ΒουΠου και μελαγχολώ γιατί η Eliska ήταν στα τεφτέρια μου αλλά δεν έκατσε το timing : )

Άμα ξαναπάς Πράγα,το Lolitas να το παρακολουθείς,γιατί σε αντίθεση με άλλα Privat,είναι σε φάση ξεσκαρταρίσματος και ανανέωσης ρόστερ.
Εκεί που είχαν ρίξει οι κουμανταδόροι το βάρος και τα καλά τεμάχια στο Privat Eleo,
τώρα ξαναέδωσαν ώθηση στο Lolitas και κάνουν καλό scouting.

Τεράστιο λάθος.Επαγγελματικές επιλογές με το κάτω κεφάλι.Το έχω κάνει ακόμα πληρώνω το λάθος.

Αν περίμενα να ζήσω μόνο από την πρωινή δουλειά στην Πράγα,θα ήμουν επιφυλακτικός.
Αλλά δεν έχω μόνο την πρωινή δουλειά.

Θα επιλέξω να ζήσω,εκεί που θέλω αυτή τη στιγμή περισσότερο.
Το μέρος αυτό είναι η Πράγα και θα το κάνω τώρα που το πουλί μου ακόμη τρυπάει τοίχους.
Ξέρεις πότε αρχίζει η νέα μου σύμβαση στην Πράγα;
21 Αυγούστου.

Μέχρι τότε..

:rockon:  ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ-ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ  :rockon:

AlexKidd

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2016
Like
60
Πόντοι
0
Thank you βουπου. Βασικά παίχτηκε διπλή μαλακία. Είχα φέρει λάπτοπ για να κάνω σωστή live έρευνα, με έτοιμα favourites κτλ, αλλά δεν κατάφερα με την καμία να το συνδέσω είτε wireless είτε με ethernet, και αναγκάστηκα να την βγάλω με ένα σάπιο smartphone που έκανε και το απλό browsing περιπέτεια. Λόγω του ότι μετά την Adrianka πλακώθηκα στα ξύδια και τους ποδαρόδρομους και είχα και παρέα μου περίσσεψε μόνο ουρίτσα Κυριακή βράδυ. Όταν έφαγα το άκυρο από το Ρεβεκάκι είχε πάει σχεδόν εντεκάμισι και έκανα το κασκαντεριλίκι με την άλλη γιατί φαντάστικα οτι δεν θα έβρισκα κάτι άλλο (η ειρωνία είναι οτι το έκανα για να αποφύγω την πλαστική φάση στο Κ5 ή το Showpark).

Για την Adrianka επειδή σε κόβω για οπαδό των μοντελέ δεν νομίζω να είναι το στυλ σου, εμένα μου αρέσουν περισσότερο οι μικρούλες girl next door. H περιγραφή σου είναι μέσα, αλλά τα αγγλικά της είναι άψογα και είναι τρελό τυπάκι, έπαιξε πολύ καλή κουβέντα χωρίς βιασύνες (μου είπε μέχρι, και κανα τέταρτο παραπάνω να βγει δεν παίζει μία).

Φάτσες στο σαιτ τους δεν είδα, αλλά αν βοηθάει έστειλα whatsapp στην Irinka Πέμπτη βράδυ για ίδια μέρα ή Παρασκευή και μου είπε χύμα "I will be free on Sunday, today maybe my friends Diana, Dominika or Petra".

Τέλος respect για την απόφαση να μείνεις εκεί, οι γκόμενες είναι μεν προσωρινές, αλλά το ίδιο και οι δουλειές. Εγώ μετανιώνω που δεν επέλεξα εκεί όταν είχα πρόταση πριν αρκετά χρόνια, και αναρωτιέμαι τι έχασα διαλέγοντας. Best of luck.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Thank you βουπου. Βασικά παίχτηκε διπλή μαλακία. Είχα φέρει λάπτοπ για να κάνω σωστή live έρευνα, με έτοιμα favourites κτλ, αλλά δεν κατάφερα με την καμία να το συνδέσω είτε wireless είτε με ethernet, και αναγκάστηκα να την βγάλω με ένα σάπιο smartphone που έκανε και το απλό browsing περιπέτεια. Λόγω του ότι μετά την Adrianka πλακώθηκα στα ξύδια και τους ποδαρόδρομους και είχα και παρέα μου περίσσεψε μόνο ουρίτσα Κυριακή βράδυ. Όταν έφαγα το άκυρο από το Ρεβεκάκι είχε πάει σχεδόν εντεκάμισι και έκανα το κασκαντεριλίκι με την άλλη γιατί φαντάστικα οτι δεν θα έβρισκα κάτι άλλο (η ειρωνία είναι οτι το έκανα για να αποφύγω την πλαστική φάση στο Κ5 ή το Showpark).

Για την Adrianka επειδή σε κόβω για οπαδό των μοντελέ δεν νομίζω να είναι το στυλ σου, εμένα μου αρέσουν περισσότερο οι μικρούλες girl next door. H περιγραφή σου είναι μέσα, αλλά τα αγγλικά της είναι άψογα και είναι τρελό τυπάκι, έπαιξε πολύ καλή κουβέντα χωρίς βιασύνες (μου είπε μέχρι, και κανα τέταρτο παραπάνω να βγει δεν παίζει μία).

Φάτσες στο σαιτ τους δεν είδα, αλλά αν βοηθάει έστειλα whatsapp στην Irinka Πέμπτη βράδυ για ίδια μέρα ή Παρασκευή και μου είπε χύμα "I will be free on Sunday, today maybe my friends Diana, Dominika or Petra".

Τέλος respect για την απόφαση να μείνεις εκεί, οι γκόμενες είναι μεν προσωρινές, αλλά το ίδιο και οι δουλειές. Εγώ μετανιώνω που δεν επέλεξα εκεί όταν είχα πρόταση πριν αρκετά χρόνια, και αναρωτιέμαι τι έχασα διαλέγοντας. Best of luck.

Χα!Χα!Και εγώ το είχα πάθει αυτό σε ένα Hotel που είχε σήμα μόνο στη reception και κατέβαινα κάτω να πορνοσερφάρω.
Στην αρχή όχι φόλα,φόλες έχω φάει,αλλά έμαθα με τον καιρό.
Όμως αν και πρωτάρης έπαιξες με airbnb,που άλλοι γυρίζουν όλα τα Hotel μέχρι να καταλάβουν ότι το airbnb είναι καλύτερο από κάθε άποψη.

Για τον μέσο πορνοτουρίστα της Πράγας,η Irenka είναι must.
Κάτι ανατολίτες που έρχονται,όλοι ψάχνουν για ξανθιές τέτοιο στυλ.
Άμα είχε και βυζί θα μάζευε όλο το χαρτί.
Εγώ θα την καλέσω μεσοβδόμαδα,άσε που τέτοια εποχή,πλην ΠΣΚ δεν έχει πολύ κίνηση..

Φίλε,η ίδια η ζωή είναι προσωρινή,απλά εμείς νομίζουμε ότι είμαστε αθάνατοι
και μπορούμε να κάνουμε τρελά μακροπρόθεσμα σχέδια.
Παιδιά δεν έχω,σκυλια δεν έχω..
Βλέπω τριγύρω μου 30άρηδες να μου λένε για τη ζωή που θα κάνουν,όταν βγουν στη σύνταξη,όταν...,όταν...

Για μένα το κριτήριο είναι ένα.
Από τη στιγμή που ευτυχώς υπάρχει η υγεία,το μόνο ζητούμενο είναι η ευτυχία.
Όπου νιώθω πιο ευτυχισμένος τώρα,εκεί θα πάω να ζήσω.
Για μένα είναι ξεκάθαρο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν περίμενα να ζήσω μόνο από την πρωινή δουλειά στην Πράγα,θα ήμουν επιφυλακτικός.
Αλλά δεν έχω μόνο την πρωινή δουλειά.

Θα επιλέξω να ζήσω,εκεί που θέλω αυτή τη στιγμή περισσότερο.
Το μέρος αυτό είναι η Πράγα και θα το κάνω τώρα που το πουλί μου ακόμη τρυπάει τοίχους.
Ξέρεις πότε αρχίζει η νέα μου σύμβαση στην Πράγα;
21 Αυγούστου.

Μέχρι τότε..

:rockon:  ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ-ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ  :rockon:

Oλοι στα σλαβικά μουνολίβαδα θέλουν να ζήσουν και όχι στη μαυρίλα της Γερμανίας με τους λαθρομπίχλες και τα οικολογικά γκομενάκια.Η διαφορά όμως των αποδοχών είναι τεράστια συν τη σιγουριά και το βέβαιο μέλλον της Γερμανίας.Συν ηγετική θέση κτλ δεν έχει νόημα να εγκαταλείπεις το κέντρο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.960
Πόντοι
3.656
Χα!Χα!Και εγώ το είχα πάθει αυτό σε ένα Hotel που είχε σήμα μόνο στη reception και κατέβαινα κάτω να πορνοσερφάρω.
Στην αρχή όχι φόλα,φόλες έχω φάει,αλλά έμαθα με τον καιρό.
Όμως αν και πρωτάρης έπαιξες με airbnb,που άλλοι γυρίζουν όλα τα Hotel μέχρι να καταλάβουν ότι το airbnb είναι καλύτερο από κάθε άποψη.

Για τον μέσο πορνοτουρίστα της Πράγας,η Irenka είναι must.
Κάτι ανατολίτες που έρχονται,όλοι ψάχνουν για ξανθιές τέτοιο στυλ.
Άμα είχε και βυζί θα μάζευε όλο το χαρτί.
Εγώ θα την καλέσω μεσοβδόμαδα,άσε που τέτοια εποχή,πλην ΠΣΚ δεν έχει πολύ κίνηση..

Φίλε,η ίδια η ζωή είναι προσωρινή,απλά εμείς νομίζουμε ότι είμαστε αθάνατοι
και μπορούμε να κάνουμε τρελά μακροπρόθεσμα σχέδια.
Παιδιά δεν έχω,σκυλια δεν έχω..
Βλέπω τριγύρω μου 30άρηδες να μου λένε για τη ζωή που θα κάνουν,όταν βγουν στη σύνταξη,όταν...,όταν...

Για μένα το κριτήριο είναι ένα.
Από τη στιγμή που ευτυχώς υπάρχει η υγεία,το μόνο ζητούμενο είναι η ευτυχία.
Όπου νιώθω πιο ευτυχισμένος τώρα,εκεί θα πάω να ζήσω.
Για μένα είναι ξεκάθαρο.
στη θεση σου θα πηγαινα Βιενναπειρο ανατολικο νιμου υψηλοτεροι μισθοι κι ανωτερο περιβαλλον απο γερμανια,για τσεχια δεν το συζηταμε καν....
αν ημουν πιο μικρος θα διαλεγα βιεννη ,ακομα κι αν οι μισθοι ειναι οι μισοι απο ελβετια,η ζωη ειναι απειρως καλυτερη....

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Γειά σου Mounokwlaraki :rockon: :rockon: :rockon:

Oλοι στα σλαβικά μουνολίβαδα θέλουν να ζήσουν και όχι στη μαυρίλα της Γερμανίας με τα οικολογικά γκομενάκια.Η διαφορά όμως των αποδοχών είναι τεράστια συν τη σιγουριά και το βέβαιο μέλλον της Γερμανίας.Συν ηγετική θέση κτλ δεν έχει νόημα να εγκαταλείπεις το κέντρο.

Και η διαφορά των εξόδων είναι εξίσου τεράστια..
Προσωπικά,εκτός από την πρωινή δουλειά,παίρνω και κάποια πάγια ποσοστά
από άλλη ενασχόληση,ανεξαρτήτα από το μέρος που μένω.

Πάμε και στην περίφημη "σιγουριά"..
Μάλλον εννοείς οικονομική σιγουριά,γιατί κάποια άλλη σιγουριά,δεν υφίσταται..

Όμως και αυτά περί σίγουριάς ίσχυαν κάποτε..
Να γράψω κανά κατεβατό για το πιστόλι τύπου Ασπίς Πρόνοια που έπεσε εδώ και έχασε τόσος κόσμος τα λεφτά του;
Nα γράψω για την Deutsche Bank που δεν την σώζει ούτε θαύμα;
Να γράψουμε τι μισθό έπαιρνε ο κοσμάκης επί μάρκου και τι ενοίκιο έδινε,
και τι αντίστοιχα παίρνει/δίνει τώρα;

Nαι,η Πράγα δεν έχει τις Γερμανικές υποδομές,ούτε την οργανωση,ούτε το know how.
Aλλά αυτή τη στιγμή αυτοί ανεβαίνουν και εμείς πέφτουμε..
Όχι σε αποδοχές,αλλά σε ποιότητα ζωής..
Η Πράγα έχει ξένους τουρίστες που αφήνουν χρήμα και εμείς έχουμε ξένους λάθρο που αρμέγουν χρήμα και ρίχνουν το πολιτισμικό επίπεδο καθημερινά..

Η Πράγα ψηφίστηκε το 2016 σαν μια από τις καλύτερες πόλεις να ζεις,ενώ στη λίστα δεν υπήρχε καμία γερμανική πόλη.

Δε θα σου γράψω για ασφάλεια,εκεί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Καθημερινά εδώ γίνεται της καργιολοπουτανάρας και στην Πράγα το πιο τρελό έγκλημα είναι κάτι πορτοφολάδες που ψειρίζουν τουρίστες..

στη θεση σου θα πηγαινα Βιενναπειρο ανατολικο νιμου υψηλοτεροι μισθοι κι ανωτερο περιβαλλον απο γερμανια,για τσεχια δεν το συζηταμε καν....
αν ημουν πιο μικρος θα διαλεγα βιεννη ,ακομα κι αν οι μισθοι ειναι οι μισοι απο ελβετια,η ζωη ειναι απειρως καλυτερη....

Έχω πάει Βιέννη,θεωρώ ότι έχει καλύτερο βιοτικό επίπεδο από Γερμανία
και από Τσεχία με οικονομικούς συσχετισμούς.
Απλά έχω κουραστεί να βλέπω αλαχακμπάρηδες,τσιμπέρια και σαβούρα,
σε όλα αυτά τα μέρη.
Επίσης Πράγα έχω βρει καλές άκρες,σε πληρωμένο και μη επίπεδο,ας το ζήσω
και αν φτάσω σε φάση να μην περνάω καλά,υγεία πρώτα και βλέπουμε.

@Alexkidd έμαθα ότι η Irenka πλασαριζόταν για καιρό σαν Nicole,
είναι όντως 25 όπως αναγράφεται στο προφίλ της.
Αν ο Τσέχος συναγωνιστής την βρει στο αρχείο του,θα σου στείλω και pm με φωτό μουτσούνας.
Καλές κριτικές έχει τόσο αυτή,όσο και η Adrianka.

Εν τω μεταξύ ο Τσέχος μου έστειλε screenshot με τύπο που πήγε Lolitas και που η Nicola

[URL unfurl="true"]http://privat-lolitas.cz/en/girls/60-nikola[/url]

του είπε ότι δεν κάνει πίπες :2funny: και ο μαλάκας πέρασε μέσα αντί να κάνει μεταβολή.
Στο προφίλ της φυσικά γράφει ότι κάνει πίπες και άλλα πολλά,αλλά μάλλον τον έκοψε πυρφόρο η τύπισσα και έβγαλε μεροκάματο χωρίς να πιπώσει καν. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom