Ζείς το όνειρό μου τον χειμώνα...
1 βραδιά στη Πολωνία ή τη Τσεχία= ένας χειμώνας στην Ελλάδα...
Και δεν μπορεί να το καταρρίψει κανένας αυτό...Γύρισα απο Πολωνία πήγα Αθήνα και Ρόδο και κλαίω τη μοίρα μου...Παρακαλάω να τελειώσει γρήγορα ο Μάρτιος να ξεκινήσουν να έρχονται τα πρώτα τουριστάκια!!
Για δώσε μας κλίμα απο Τσεχία, ακόμα πιστεύουν πως μας πληρώνουν;Εδώ ξενοδόχοι μου λένε πως τα πρακτορεία τους είναι τα πιο Τζαμπατζίδικα...Τι συμβαίνει ;
Ο Βαλκάνιος πουτσαράς τα έχει όλα υπέρ του.Είναι μονιμάς,έχει δουλειά Πράγα,είναι στη σωστή ηλικία και έχει καλή εμφάνιση,είναι γυμνασμένος.Εντωμεταξύ είναι όλες στο ίντερνετ.Φαντάσου εγώ που δεν είχα ούτε ένα στοιχείο υπέρ μου πλην της ηλικίας και δεν υπήρχε ίντερνετ,απλά και μόνο με διήμερες εκδρομές ΠΣ από Γερμανία έτρωγα Τσεχία.
Εχει και τη θεωρία του βαλκανιοπουτσισμού έτοιμη ο τύπος πάει πραγματικά με πολυβόλο σε λαό ιθαγενών.Πυροβολεί σε τρύπιο βαρέλι εξ επαφής.
Κανονικά τύποι σαν το βαλκάνιο πουτσαρά ποτέ δε μυούνται στο βαλκανιοπουτσισμό γιατί λογικά κάποια τους αρπάζει και μένουν με τις ψευδαισθήσεις τους περί Ελληνίδων,Γερμανίδων κτλ.Αυτός όμως είχε ευήκοα ώτα και είδε το φως το αληθινό.Πιθανώς Ελεεινίδες,Γερμανίδες να θέλουν να τον δείρουν αν μάθουν τι έκανε.
Είναι πάντα η φοβερή μας υπεροχή θέλουν όλοι να μας λιώσουνε απλά τους γαμάμε πρώτοι.
Το μέτωπο του βαλκανιοπουτσισμού καλά κρατεί.Οργανώνω επιδρομή στο ανατολικό σκέλος την επόμενη εβδομάδα.Οσοι πιστοί προσέλθετε για θυσίες στους Ukr κώλους.Ακολουθεί εισβολή στα εύφορα πολωνικά μουνολίβαδα για δόξα του βαλκανικού πέους.