Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 573K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ζείς το όνειρό μου τον χειμώνα...
1 βραδιά στη Πολωνία ή τη Τσεχία= ένας χειμώνας στην Ελλάδα...
Και δεν μπορεί να το καταρρίψει κανένας αυτό...Γύρισα απο Πολωνία πήγα Αθήνα και Ρόδο και κλαίω τη μοίρα μου...Παρακαλάω να τελειώσει γρήγορα ο Μάρτιος να ξεκινήσουν να έρχονται τα πρώτα τουριστάκια!!
Για δώσε μας κλίμα απο Τσεχία, ακόμα πιστεύουν πως μας πληρώνουν;Εδώ ξενοδόχοι μου λένε πως τα πρακτορεία τους είναι τα πιο Τζαμπατζίδικα...Τι συμβαίνει ;

Ο Βαλκάνιος πουτσαράς τα έχει όλα υπέρ του.Είναι μονιμάς,έχει δουλειά Πράγα,είναι στη σωστή ηλικία και έχει καλή εμφάνιση,είναι γυμνασμένος.Εντωμεταξύ είναι όλες στο ίντερνετ.Φαντάσου εγώ που δεν είχα ούτε ένα στοιχείο υπέρ μου πλην της ηλικίας και δεν υπήρχε ίντερνετ,απλά και μόνο με διήμερες εκδρομές ΠΣ από Γερμανία έτρωγα Τσεχία.
Εχει και τη θεωρία του βαλκανιοπουτσισμού έτοιμη ο τύπος πάει πραγματικά με πολυβόλο σε λαό ιθαγενών.Πυροβολεί σε τρύπιο βαρέλι εξ επαφής.
Κανονικά τύποι σαν το βαλκάνιο πουτσαρά ποτέ δε μυούνται στο βαλκανιοπουτσισμό γιατί λογικά κάποια τους αρπάζει και μένουν με τις ψευδαισθήσεις τους περί Ελληνίδων,Γερμανίδων κτλ.Αυτός όμως είχε ευήκοα ώτα και είδε το φως το αληθινό.Πιθανώς Ελεεινίδες,Γερμανίδες να θέλουν να τον δείρουν αν μάθουν τι έκανε.
Είναι πάντα η φοβερή μας υπεροχή θέλουν όλοι να μας λιώσουνε απλά τους γαμάμε πρώτοι.
Το μέτωπο του βαλκανιοπουτσισμού καλά κρατεί.Οργανώνω επιδρομή στο ανατολικό σκέλος την επόμενη εβδομάδα.Οσοι πιστοί προσέλθετε για θυσίες στους Ukr κώλους.Ακολουθεί εισβολή στα εύφορα πολωνικά μουνολίβαδα για δόξα του βαλκανικού πέους.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δυστυχώς δεν υπάρχει η παραμικρή αντικειμενικοτητα..Πάντα να κάνετε το πείραμα του καφε στο κέντρο της πόλης!! Συμφωνα με το πείραμα αυτό πήγαινω στο κέντρο μιας πόλης κάθομαι για καφέ και αξιολογω Αντικείμενικα 150 γυναίκες που θα περάσουν σερι στο θέμα της ομορφιάς..Έχοντας κάνει το πείραμα σε πάρα πολλες πόλεις η Πραγα κρατάει τα σκήπτρα στο θέμα των ΜΠΑΖΩΝ..Παντού Μπάζα απο τις  150 που θα περάσουν σερι οι 145 θα είναι μπάζα..Πως είναι δυνατόν να μην τον βλέπετε?Δηλαδή ποσο μη αντικείμενικοτητα πια...Ελλάδα στο θέμα όμορφιας είναι πολυ καλύτερα απο Πράγα.

Γυρνώντας πρόσφατα απο Κίεβο θολωμενος απο τις μουναρες που ειδα και έφαγα εκεί δεν θα μπορούσα καν να διανοηθω να κυνήγαω τα μπάζα της Πράγας...Πεταμένα λεφτά σε μια Δυτικοποημενη χώρα με ακριβές πτήσεις και άσχημες γυναίκες.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Η αλήθεια είναι οτι το τεστάκι που λές το κάνω κι έγω, στο περίπου, οταν πάω σε μια ξένη χώρα.
Και το συμπερασμά μου για την Τσεχία είναι οτι από άποψη ομορφιάς οι γυναίκες βρίσκονται σε ένα μέτριο επίπεδο.
Όχι μπαζάκια όπως αναφέρεις εσύ...
Από την άλλη βέβαια όταν κινήσαι σε μία τόσο τουριστική πόλη υπάρχει και η πιθανότητα να κρίνεις ως ντόπιες κάποιες τουρίστριες κάτι το οποίο βέβαια είναι λάθος.

Το συμπέρασμα για την Πράγα, το αναφέρω και εκτενώς στην κριτική μου μετά το ταξίδι η οποία βρίσκεται μερικές σελίδες πιο πίσω, είναι οτι αποτελεί εναν καλό πορνοπροορισμό.
Γιατί?
Γιατί υπάρχει 1)ομορφο, 2)αρκετό και προπάντως 3)ευκολα προσβάσιμο μουνί σε χαμηλές για εμάς τιμές.
Τιποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.
:hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η Πράγα είναι η πόλη με το τοπ μουνί στην Ευρώπη μαζί με Μπρατισλάβα,Στοκχόλμη,Αμβούργο.
Οι Τσέχες είναι κατά μέσο όρο 10 πόντους ψηλότερες από τις Ουκρανέζες,έχουν πολύ μεγαλύτερα βυζιά,πολύ πιο συμμετρικά χαρακτηριστικά,πολύ καλύτερα δόντια,πιο πλούσια μαλλιά κτλ.
Απλά Πράγα βλέπει κανείς πολλά μπάζα τουρίστριες που ρίχνουν το μέσο όρο.Δηλαδή κέντρο το 80% είναι τουρίστριες οπότε δεν είναι αντιπροσωπευτικό.
Οποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει τις Τσέχες από τις τουρίστριες απλά είναι άσχετος με το άθλημα.Η διαφορά είναι χαοτική υπέρ των Τσέχων.
Οι ντόπιες απλά τις σβήνουν όλες καμία εθνικότητα δε στέκεται αξιοπρεπώς στο υπερανταγωνιστικό περιβάλλον που προκαλούν με εξαίρεση τις Σλοβάκες.
Ρωσίδες,Ουκρανές,Πολωνές κυριολεκτικά αφανίζονται ο ανταγωνισμός είναι ανελέητος.

Ελλάδα πήγα ΠΣΚ και απλά χάλι μαύρο στο θέμα γυναικών.Καμία σχέση με τους σλαβικούς παραδείσους ακόμα και τη γερμανική Ευρώπη.Και οι Ελληνες απένταροι φαίνονταν γυαλίζει το μάτι των Ελληνίδων για σπονσοριλίκι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αντικειμενικότητα...
Δηλαδή φτάσαμε να συγκρίνουμε τις Τσέχες με τις χαμηλοκώλες ελλεηνίδες με μέσο όρο ύψους 1.64 που καταναλώνουν 2 χιλιόμετρα αποτριχωτικό ρολό το χρόνο; :rolleyes:
Δε λέω ότι δεν υπάρχουν και δυνατές ελλεηνίδες,αλλά αυτό που μετράει ειναι η αναλογία στο γενικό πληθυσμό.

Το πείραμα με το κεντρικό καφέ είναι σωστό σε πόλεις όπως η Οστράβα,το Λίμπερετς,το Τέμπλιτσε..
ΟΧΙ στην Πράγα.

Είναι σαν να περπατάτε στην Ηφαίστου καλοκαιριάτικα ή στη Σαντορίνη τον Αύγουστο για να βγάλετε συμπεράσματα για Ελληνίδες.
Όταν έχω δίπλα μου Άγγλο έμπειρο :rolleyes: πορνοεκδρομέα και μου λέει:"Ψηλή αυτή η πεντάδα Τσέχες,ωραία πρόσωπα,αλλά αρτσούμπαλα σώματα" και του απαντάω:"Είναι Γερμανίδες αυτές που δείχνεις φίλε,γερμανικά μιλάνε..."
τα συμπεράσματα του μέσου πορνοτουριστα στην Πράγα συχνά είναι ότι να'ναι..

Πλέον έχω κάνει πολλά ραντεβού,ΟΛΑ σε κεντρικά σημεία για λόγους που προανέφερα.
Ξέρετε τι συνέβη συχνά;
Πολλές κοπέλες χάζευαν το ιστορικό κέντρο μαζι με εμένα.. :think:
Μου έλεγαν π.χ.εδώ τελευταία φορά που πέρασα ήταν άλλο μαγαζί.
Και γενικά έχω καταλάβει,ότι ειδικά μέρα δεν διασχίζουν το ιστορικό κέντρο.
Ειδικά αυτές που έχουν γεννηθεί/μεγαλώσει εδώ,μου λένε ότι δεν αντέχουν τον συνωστισμό στα τουριστικά σημεία,δεν αντέχουν τους μαλάκες μεθύστακες Άγγλους/Γερμανούς.
Γενικά έχουν δικά τους στέκια.

Επίσης επειδή DR Love και άλλοι,έχετε γυρίσει πολλές χώρες.
Έχετε πετύχει ΕΝΑΝ(1) αλλοδαπό συναγωνιστή που να σας πει:"Είσαι Έλληνας;Πω,τι μουνάρες γυναίκες οι Ελληνίδες;Είσαι πολύ τυχερός που ζεις εκεί."
Προσωπικά ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ.

Υπάρχει έστω ΜΙΑ(1) internetική ψηφοφορία για γυναίκες μουνάρες,που στο top 20 να απουσιάζουν οι Τσέχες και να υπάρχουν οι ελλεηνίδες;

Άμα θέλετε να συγκρίνουμε Τσέχες με Ρωσίδες,με Σουηδέζες και άλλες αντικειμενικά διαχρονικές ΜΟΥΝΑΡΕΣ,
πολύ ευχαρίστως.
Η λέξη ελληνίδα στο εν λόγω thrread είναι από μόνη της ύβρις.

Υ.Γ. Η τετράδα(3+1 Σλοβάκα) που κατέβηκε Αθήνα μέχρι στιγμής μου έχει αναφέρει:
-Ωραίο στυλ αρκετοί Έλληνες(μάλλον μιλάνε για tattoo,γυμνασμένους,κ.λ.π.)
-Εκτός από κάτι κερασμένα ποτά,κάτι κορναρίσματα,κ.λ.π. οι Έλληνες δεν έρχονται να μιλήσουν :-
-"Απίστευτο ότι δεν μπορούμε να πετάξουμε το κωλόχαρτο στην τουαλέτα" :2funny:
-"Γλυκούλες" οι Ελληνίδες :2funny: :2funny: :2funny:
-Πολλοί και "περίεργοι" ξένοι στην Αθήνα >:(
-Κέντρο=Χάος

Τα κλασσικά εγκωμιαστικά περί Θησείου,Ακρόπολης,κ.λ.π.

Υ.Γ.2 Αρχηγέ,το Αμβούργο λόγω nordic μουναρομουνάρων το έγραψες φαντάζομαι.
Συμφωνώ.
Για λόγους αρχείου,γράψε μου μια μια mini κατάταξη γερμανικών πόλεων με το που θεωρείς ότι είναι οι πιο καλές Γερμανίδες,να τσεκάρω κάτι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Kαι κάτι άλλο που έχω καταλάβει το διάστημα που είμαι ήδη εδώ και δεν αφορά μόνο Τσέχες,αλλά γενικά Σλάβες..

Άντρας με μούσι ναυαγού ή μακριά μαλλιά,δεν..
Μόνο κανά punk/metal γκομενάκι να χτυπήσει κι αν..

Και στην Πολωνία το ίδιο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αντικειμενικότητα...
Δηλαδή φτάσαμε να συγκρίνουμε τις Τσέχες με τις χαμηλοκώλες ελλεηνίδες με μέσο όρο ύψους 1.64 που καταναλώνουν 2 χιλιόμετρα αποτριχωτικό ρολό το χρόνο; :rolleyes:
Δε λέω ότι δεν υπάρχουν και δυνατές ελλεηνίδες,αλλά αυτό που μετράει ειναι η αναλογία στο γενικό πληθυσμό.

Το πείραμα με το κεντρικό καφέ είναι σωστό σε πόλεις όπως η Οστράβα,το Λίμπερετς,το Τέμπλιτσε..
ΟΧΙ στην Πράγα.

Είναι σαν να περπατάτε στην Ηφαίστου καλοκαιριάτικα ή στη Σαντορίνη τον Αύγουστο για να βγάλετε συμπεράσματα για Ελληνίδες.
Όταν έχω δίπλα μου Άγγλο έμπειρο :rolleyes: πορνοεκδρομέα και μου λέει:"Ψηλή αυτή η πεντάδα Τσέχες,ωραία πρόσωπα,αλλά αρτσούμπαλα σώματα" και του απαντάω:"Είναι Γερμανίδες αυτές που δείχνεις φίλε,γερμανικά μιλάνε..."

Συμφωνώ.
Για λόγους αρχείου,γράψε μου μια μια mini κατάταξη γερμανικών πόλεων με το που θεωρείς ότι είναι οι πιο καλές Γερμανίδες,να τσεκάρω κάτι.

1.Αμβούργο(ο τέλειος  νορδικός τύπος,το απόλυτο πρότυπο)
2.Μόναχο(οι πλέον καλοντυμένες στη Γερμανία,τέλειες εμφανισιακά,προσεγμένες,κομψές γκόμενες υπερεμφανίσιμες για χοντρά πορτοφόλια εκεί απαιτούνται εισοδήματα άνω των 5000 καθαρά)

Από εκεί και πέρα με χαοτική διαφορά σε σχέση με τα θηρία(Αμβούργο,Μόναχο).
3.Κολωνία(ψηλές αλλά άκωλες,άβυζες)
4.Αννόβερο
5.Βερολίνο(kinky)
6.Λειψία(οι μεγαλύτερες βυζαρούδες της Γερμανίας λόγω γειτνίασης με το σλαβικό μπλοκ)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Kαι οι Γερμανιδες της Ζυριχης μια χαρα μου φανηκαν :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αντικειμενικότητα...

ΟΧΙ στην Πράγα.

Συμφωνώ.

1.Αμβούργο(ο τέλειος  νορδικός τύπος,το απόλυτο άρειο πρότυπο,απόλυτο ανοιχτό ξανθό,τσολιάδες με ύψος άνω του 1.80 στο μέσο όρο)
2.Μόναχο(οι πλέον καλοντυμένες στη Γερμανία,τέλειες εμφανισιακά,προσεγμένες,κομψές γκόμενες υπερεμφανίσιμες για χοντρά πορτοφόλια εκεί απαιτούνται εισοδήματα άνω των 5000 καθαρά)

Από εκεί και πέρα με χαοτική διαφορά σε σχέση με τα θηρία(Αμβούργο,Μόναχο).
3.Κολωνία(ψηλές αλλά άκωλες,άβυζες)
4.Αννόβερο
5.Βερολίνο(kinky,σεξουλιάρες για πολύ ανώμαλα γούστα)
6.Λειψία(οι μεγαλύτερες βυζαρούδες της Γερμανίας λόγω γειτνίασης με το σλαβικό μπλοκ.Επίσης αρκετά προσιτές).
Πιστεύω για άρχοντες Βαλκάνιους η Κολωνία είναι κορυφαία επιλογή έλκονται από την ανωτερότητα του Balkan πέους δεν είναι εθνικίστριες.

Για Τσεχία η κατάταξη είναι:
1.Πράγα(απλά μαζεύει όλο τον αφρό)
2.Πίλσεν(  ψηλός βοημικός τύπος σαν τις Γερμανίδες του Μονάχου ή τις Αυστριακές με πλας τις βυζάρες)
3.Μπρνο,Ολομούτς(φοιτητουπόλεις με πολύ καλό μοραβικό μουνί,πιο κοντές από τις Βοημές στα δυτικά αλλά όχι τόσο πολωνοποιημένες,χαοτικές,καυλιάρες όσο οι Οστραβιώτισσες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αντικειμενικότητα...

ΟΧΙ στην Πράγα.

Πλέον έχω κάνει πολλά ραντεβού,ΟΛΑ σε κεντρικά σημεία για λόγους που προανέφερα.
Ξέρετε τι συνέβη συχνά;
Πολλές κοπέλες χάζευαν το ιστορικό κέντρο μαζι με εμένα.. :think:
Μου έλεγαν π.χ.εδώ τελευταία φορά που πέρασα ήταν άλλο μαγαζί.
Και γενικά έχω καταλάβει,ότι ειδικά μέρα δεν διασχίζουν το ιστορικό κέντρο.
Ειδικά αυτές που έχουν γεννηθεί/μεγαλώσει εδώ,μου λένε ότι δεν αντέχουν τον συνωστισμό στα τουριστικά σημεία,δεν αντέχουν τους μαλάκες μεθύστακες Άγγλους/Γερμανούς.
Γενικά έχουν δικά τους στέκια.

Επίσης επειδή DR Love και άλλοι,έχετε γυρίσει πολλές χώρες.
Έχετε πετύχει ΕΝΑΝ(1) αλλοδαπό συναγωνιστή που να σας πει:"Είσαι Έλληνας;Πω,τι μουνάρες γυναίκες οι Ελληνίδες;Είσαι πολύ τυχερός που ζεις εκεί."
Προσωπικά ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ.

Υπάρχει έστω ΜΙΑ(1) internetική ψηφοφορία για γυναίκες μουνάρες,που στο top 20 να απουσιάζουν οι Τσέχες και να υπάρχουν οι ελλεηνίδες;

Άμα θέλετε να συγκρίνουμε Τσέχες με Ρωσίδες,με Σουηδέζες και άλλες αντικειμενικά διαχρονικές ΜΟΥΝΑΡΕΣ,
πολύ ευχαρίστως.
Η λέξη ελληνίδα στο εν λόγω thrread είναι από μόνη της ύβρις.

Μια Ελληνίδα με το που γειώνεται Πράγα νιώθει απλά σκατά γιατί η αξία της πέφτει κάπου 10 φορές όσο ακριβώς ανεβαίνει η αξία του Ελληναρά που νιώθει ημίθεος και βάλε συνήθης κατάσταση στο ανατολικό μπλοκ.
Εδώ βλέπεις και τη διαφορά σε σχέση με τους άλλους οι άλλοι μιλούν για το προφανές αυτό που βλέπουν όλοι ενώ εγώ για το πραγματικό αυτό που κρύβεται πίσω από το προφανές.

Οσο για τη σύγκριση Τσεχίας Σουηδίας που λες(στυλ ημιτελικά Championsleague) είμαι σίγουρος οτι οι Σουηδέζες είναι ανώτερες εμφανισιακά από τις Τσέχες γιατί έτυχε να ταξιδέψω ευθείας από Σουηδία Τσεχία έχοντας νωπές παραστάσεις.Ομως οι Τσέχες ρίχνουν στις άλλες Σκανδιναυές Νορβηγίδες,Δανέζες και φυσικά Φινλανδές στα αυτιά είναι σαφώς ανώτερες.
Στις Σλάβες μόνο οι Σλοβάκες άντε και οι σερβοκροάτισσες τις παίζουν τις Τσέχες στα ίσα αυτό το βλέπεις στα μέρη που παραθερίζουν μαζί.Εκεί απλά τα πέη επιμηκύνονται μίνιμουμ 5 εκατοστά άνω του συνήθους ο ανταγωνισμός των θήλεων είναι τρομακτικός το χύσι ρέει άφθονο.Μιλάμε για σλαβικούς μουνοπαραδείσους την απόλυτη χαρά του τσομπάνη.

Επειδή οι Τσέχες είναι συνήθως bi λένε οτι συνήθως κυαλάρουνε και γουστάρουνε Σλοβάκες και Ρωσίδες για παρτεναίρ γιατί τις θεωρούν πολύ όμορφες.Είναι αυτό που λέμε πληροφορία από αλόγου στόμα(horses mouth) συνεπώς έχει αξία.Δεν έχω δει Τσέχα να λέει οτι θέλει να γλύψει Πολωνέζα ή Γερμανίδα.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Παίδες θα διαφωνήσω, χωρίς βέβαια να σημαίνει οτι είμαι και εντελώς της αντίθετης αποψης.
Εχω κάνει πλέον αρκετά ταξίδια στην ζωή μου σε 3 διαφορετικές ηπειρους της γής.
Αυτό που λέτε δεν παίζει σε καμία χώρα από όσες έχω πάει. (οκ δεν εχω επισκευτεί ουκρανίες ρωσιες κλπ.)
Τουλάχιστον δεν είναι τόσο εξώφθαλμο για κάποιον ο οποίος είναι τουρίστας σε μια ξένη χώρα για 5-15 μέρες.

Αυτό που μπορώ να σας πώ για την Ελβετία π.χ. την οποία έχω επισκευτεί αρκετές φορές είναι οτι ο κόσμος εκεί είναι προσεγμένος, χώρις να είναι λατέρνες από το βάψιμο ή τα μπιχλιμπίδια.
Και αυτό αφορά περισσότερο το σώμα.
Δεν πετυχένεις χοντρό ρε παιδάκι μου πως το λένε.
Βεβαια εκει ο κόσμος το έχει στις συνηθιές του να αθλήτε...
Πάς δεκέμβρη μήνα με θερμοκρασία -5 και τα πάρκα είναι γεμάτα από κόσμο που έχει βγεί για τζόκινγ.
Τα Σκ πάνε βόλτα στην εξοχή για κανα πικ νικ ή για αθλοπαιδιές σε αντιθεση με εμάς που θα λιώσουμε από καφέ σε ταβέρνα και τούμπαλιν.

Ναι το συμπέρασμα είναι οτι δεν είμαστε ο πιο όμορφος λαός του κόσμου. Μάλλον είμαστε κάτω από τον Μ.Ο και με τάσεις περισσότερο ανατολικές παρά δυτικές, όπως άλλωστε ισχύει και σε άλλα χαρακτηριστικά της κουλτούρας μας (βλ. μουσική).
Τα τελαυταία χρόνια λόγο της παγκοσμιοποίησης και των ΜΜΕ έχουμε δυτικοποιηθεί αρκετά αλλά παραμένουμε πιστέυω λίγο κάτω από τον Μ.Ο στην εμφάνιση.
Το ζήτημα είναι οτι εγώ τουλάχιστον δεν έχω επισκευθεί κάποια χώρα (καμια 15αρια στο σύνολο) οπου να είναι φανερό οτι το επίπεδο είναι πολύ πάνω από τον δικό μας Μ.Ο. Η μόνη εμφανής διαφορά είναι στα σώματα και στο γενικό στυλ όπως το περιεγραψα παραπάνω για την Ελβετία.
Επίσης, μιας και είμαστε στο θρεντ της Τσεχίας, να αναφέρω οτι 4-5 επαγγελματίες που πήρα στο τελευταίο μου ταξίδι, δεν ήταν και τπτ υπέρμουνα. Οκ καλα μωρά δεν λέω αλλά επουδενί πάνω από 7άρια 7,5άρια. Αναφέρομαι στις επαγγελματίες διοτι όπως προείπα η πράγα είναι τόσο δημοφιλής προορισμός που για να πετύχεις ντόπια είναι σαν να προσπαθείς να πιάσεις το 13αρι στο προπο! :2funny:

Υ.Γ. Προφανώς δεν διεκδικώ το αλάθητο του παπα. Απλά περιγράφω την προσωπική μου εμπειρία.
:hi: :hi: :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παίδες θα διαφωνήσω, χωρίς βέβαια να σημαίνει οτι είμαι και εντελώς της αντίθετης αποψης.
Εχω κάνει πλέον αρκετά ταξίδια στην ζωή μου σε 3 διαφορετικές ηπειρους της γής.
Αυτό που λέτε δεν παίζει σε καμία χώρα από όσες έχω πάει. (οκ δεν εχω επισκευτεί ουκρανίες ρωσιες κλπ.)
Τουλάχιστον δεν είναι τόσο εξώφθαλμο για κάποιον ο οποίος είναι τουρίστας σε μια ξένη χώρα για 5-15 μέρες.

Ναι το συμπέρασμα είναι οτι δεν είμαστε ο πιο όμορφος λαός του κόσμου. Μάλλον είμαστε κάτω από τον Μ.Ο και με τάσεις περισσότερο ανατολικές παρά δυτικές, όπως άλλωστε ισχύει και σε άλλα χαρακτηριστικά της κουλτούρας μας (βλ. μουσική).
Τα τελαυταία χρόνια λόγο της παγκοσμιοποίησης και των ΜΜΕ έχουμε δυτικοποιηθεί αρκετά αλλά παραμένουμε πιστέυω λίγο κάτω από τον Μ.Ο στην εμφάνιση.
Το ζήτημα είναι οτι εγώ τουλάχιστον δεν έχω επισκευθεί κάποια χώρα (καμια 15αρια στο σύνολο) οπου να είναι φανερό οτι το επίπεδο είναι πολύ πάνω από τον δικό μας Μ.Ο.
Υ.Γ. Προφανώς δεν διεκδικώ το αλάθητο του παπα. Απλά περιγράφω την προσωπική μου εμπειρία.
:hi: :hi: :hi:

Ολες οι χώρες άνωθεν του Δουνάβεως έχουν ποιότητα μουνιού μακράν ανώτερη των Ελληνίδων.Και κάτωθι του Δουνάβεως Σέρβες,Κροάτισσες,Σλοβένες τις ρίχνουν στα αυτιά.
Οι Ελληνίδες απλά είναι καλύτερες από Ιταλίδες,Ισπανίδες(που είναι καράμπαζα) λόγω σλαβικής πρόσμιξης.Σε σχέση με Σλάβες,Γερμανοειδείς οι Ελληνίδες είναι κλάσεις κατώτερες.
Είναι και άδικη η σύγκριση με τις Σλάβες,Γερμανοειδείς αφού ο σωματότυπος των μεσογειακών είναι διαφορετικός και με αυτόν πρέπει να συγκρίνονται οι Ελληνίδες(είναι όντως στις τοπ μεσογειακές όπως προανέφερα ανώτερες από Ιταλίδες,Ισπανίδες,Τουρκάλες,Αράβισσες λόγω σλαβικής πρόσμιξης).Αν όμως θεωρήσουμε μεσογειακές τις Σέρβες(σιγά) τότε οι Ελληνίδες καταρρέουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kαι κάτι άλλο που έχω καταλάβει το διάστημα που είμαι ήδη εδώ και δεν αφορά μόνο Τσέχες,αλλά γενικά Σλάβες..

Άντρας με μούσι ναυαγού ή μακριά μαλλιά,δεν..
Μόνο κανά punk/metal γκομενάκι να χτυπήσει κι αν..

Και στην Πολωνία το ίδιο.

Αυτό το μούσι διακόνου μόνο Ελλάδα περνάει.Δε βλέπω κανέναν κλαρίν να το μοστράρει Γερμανία ή σλαβικές χώρες.Το καθαρό λευκό λουκ με κοντό κούρεμα είναι πάντα προτιμητέο στις τελευταίες.
Και για Ελλάδα έχω την αίσθηση οτι το μούσι απευθύνεται πιο πολύ στο αντρικό κοινό για ψάρωμα δεν είναι κάτι που υποχρεωτικά αρέσει στις γυναίκες.
Δηλαδή ο άλλος αντικαθιστά την έλλειψη χρημάτων,ακριβών ρούχων και οχήματος με παχύ μούσι κάπως έτσι.Μυστήριος κι έτσι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
Αυτό που μπορώ να σας πώ για την Ελβετία π.χ. την οποία έχω επισκευτεί αρκετές φορές είναι οτι ο κόσμος εκεί είναι προσεγμένος, χώρις να είναι λατέρνες από το βάψιμο ή τα μπιχλιμπίδια.
Και αυτό αφορά περισσότερο το σώμα.
Δεν πετυχένεις χοντρό ρε παιδάκι μου πως το λένε.
Βεβαια εκει ο κόσμος το έχει στις συνηθιές του να αθλήτε...
Πάς δεκέμβρη μήνα με θερμοκρασία -5 και τα πάρκα είναι γεμάτα από κόσμο που έχει βγεί για τζόκινγ.
Τα Σκ πάνε βόλτα στην εξοχή για κανα πικ νικ ή για αθλοπαιδιές σε αντιθεση με εμάς που θα λιώσουμε από καφέ σε ταβέρνα και τούμπαλιν.

Το ζήτημα είναι οτι εγώ τουλάχιστον δεν έχω επισκευθεί κάποια χώρα (καμια 15αρια στο σύνολο) οπου να είναι φανερό οτι το επίπεδο είναι πολύ πάνω από τον δικό μας Μ.Ο. Η μόνη εμφανής διαφορά είναι στα σώματα και στο γενικό στυλ όπως το περιεγραψα παραπάνω για την Ελβετία.
Επίσης, μιας και είμαστε στο θρεντ της Τσεχίας, να αναφέρω οτι 4-5 επαγγελματίες που πήρα στο τελευταίο μου ταξίδι, δεν ήταν και τπτ υπέρμουνα. Οκ καλα μωρά δεν λέω αλλά επουδενί πάνω από 7άρια 7,5άρια. Αναφέρομαι στις επαγγελματίες διοτι όπως προείπα η πράγα είναι τόσο δημοφιλής προορισμός που για να πετύχεις ντόπια είναι σαν να προσπαθείς να πιάσεις το 13αρι στο προπο! :2funny:

Υ.Γ
ΕΛβετια ειναι το στυλ ζωης ο μαζικος λαικος αθλητισμος
σε συνδιασμο με υγειυνη διατροφη κ  με φυση κ μηδεν μολυνση μηδεν αγχος δινει το ψηλοτερο προσδοκιμο ζωης
οι ολανδοι ειναι καπως ετσι παλι,κι οι βαβαροι στο μοναχο
τσεχια γενικα δεν εχει μαζικο νιμου,εχει,λιγα, τοπ κ  πολυ μπαζα η γερμανοποιημενα νεξτ ντορ...οφφ δηλαδη γενικως
ο χαρακτηρας ομως ειναι διαφορετικος απο ολα τα αλλα ουφο ανατολικης πρωην κοπης

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θεωρούν  τον εαυτό τους ανατολικές.Μου λένε πως ότι είναι η Βιέννη για το δυτικό κόσμο,είναι η Πράγα για Βίζενγκραντ,κ.λ.π.

-Δεν είναι Γερμανίδες να χωρίζουν το λογαριασμό στη μέση,

Ακούστε πως το έχω δει το έργο.
Τσεχία,κλασσική σλαβική χώρα όπου οι γυναίκες είναι ομορφότερες από τους άντρες.
Κάποιοι εμφανίσιμοι Τσέχοι που βλέπετε,είναι gay.
Άλλοι εμφανίσιμοι αντί για το μουνί κυνηγάνε πρώτα το αλκοόλ,άλλοι πλακώνονται στα γήπεδα,άλλοι παίζουν όλη μέρα video games και πάει λέγοντας..

Οπότε κάντε τους υπολογισμούς σας..

Πόσοι τελικά κυνηγάνε πραγματικά το μουνί και με τι ευνοική αναλογία παίζουν;

Παράδεισος Πράγα λοιπόν. :grin:

Είδες που είναι αλήθεια όσα έγραφα περί πανσλαβισμού οτι όλες οι σλαβικές χώρες είναι βασικά το ίδιο ενώ οι άλλοι έλεγαν οι Τσέχες είναι ήδη εκδυτικισμένες οι Πολωνέζες δεν έχουν διαφορά από τις Γερμανίδες κτλ.
Ακόμα και εσύ που έλεγες για γυμνασμένους,καλοντυμένους με εισοδήματα,αμάξια κτλ,βλέπεις τώρα ποιος είναι ο πραγματικός ανταγωνισμός με τους τοπικούς άντρες.

Από εκεί που είχαμε εμπεδώσει την πραγματικότητα έρχεται ξανά η φωνή της ...λογικής.

Έχοντας κάνει το πείραμα σε πάρα πολλες πόλεις η Πραγα κρατάει τα σκήπτρα στο θέμα των ΜΠΑΖΩΝ..Παντού Μπάζα απο τις  150 που θα περάσουν σερι οι 145 θα είναι μπάζα..Πως είναι δυνατόν να μην τον βλέπετε?Δηλαδή ποσο μη αντικείμενικοτητα πια...Ελλάδα στο θέμα όμορφιας είναι πολυ καλύτερα απο Πράγα.

δεν θα μπορούσα καν να διανοηθω να κυνήγαω τα μπάζα της Πράγας...Πεταμένα λεφτά σε μια Δυτικοποημενη χώρα με ακριβές πτήσεις και άσχημες γυναίκες.

τσεχια γενικα δεν εχει μαζικο νιμου,εχει,λιγα, τοπ κ  πολυ μπαζα η γερμανοποιημενα νεξτ ντορ...οφφ δηλαδη γενικως

Αφήστε τους Βαλκάνιους πουτσαράδες να σκίζουν τα μπάζα της Τσεχίας no problem που λένε.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Πηγα πραγα πριν 3 χρονια ,τα θεομουνα που λετε δεν τα ειδα..εκτος απο κατι πανακριβες βιζιτες ,δεν αξιζε πολλα εκτος απο την ωραια θεα και την μπυρα,για μενα τα ιδια χαλια με βουδαπεστη..ενας τουριστικος προορισμος αν εισαι ρομαντικο ζευγαρι κ οχι ψαγμενος σεξοτουριστας!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πηγα πραγα πριν 3 χρονια ,τα θεομουνα που λετε δεν τα ειδα..εκτος απο κατι πανακριβες βιζιτες ,δεν αξιζε πολλα εκτος απο την ωραια θεα και την μπυρα,για μενα τα ιδια χαλια με βουδαπεστη..ενας τουριστικος προορισμος αν εισαι ρομαντικο ζευγαρι κ οχι ψαγμενος σεξοτουριστας!!
Φίλε τελικά έχεις πρόβλημα αντίληψης!Στο νήμα με τις Ελλεινίδες τις έβγαζες σωστές και έρχεσαι να απαξιώσεις την Πράγα....Πας καλά...? :think: Και όσοι άλλοι βλέπετε μπάζα στη Τσεχία και στη πρωτεύουσά  τους...Είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο με αυτά που γράφονται εδω απο κάποια άτομα που στο τέλος καταλήγουν να υποστηρίζουν τις θλιβερές και τρισάθλιες Ελλεινίδες!
Τόλμησε κάνεις να μπει στο Cafe-Cafe?Θα σας φύγει το μάτι!Απο εκει ξεκινάει μια μέρα στη Πράγα για να είναι περίφημη η νύχτα!Φτιάχνεσαι ψυχολογικά ανάμεσα στα κλασσάτα Τσεχάκια!!!Πες τα Βαλκάνιε πουτςαρά υπεράρχοντα και βάλε φωτογραφίες απο το ναό !!!!
Και αν πάτε στα συνοικιακά κλαμπάκια έχει απίστευτα κορμιά και χαλαρά στη προσέγγιση!!!Και παίζουν και ξεκωλώματα σε δημόσιους χώρους απο νορμάλ γκόμενες!!
Οι συμβατικοί τουρίστες  μπαίνουν και γράφουν μλκιες και στο τέλος καταλήγουν να αποθεώνουν Ελλεινίδες...Τίποτα απο τα χάλια μας δεν είναι τυχαίο...

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Δεν απευθυνθηκα σε εσενα μεγιστε εραστα του Αιγαιου /ουτε στα υπερβαλκανια καμακια της Ευρωπης και στους πιστους ακολουθους της βαλκανοπουτσιασης!
Την αποψη μου ειπα ως ταπεινος πορνοτουριστας, απο οτι ειδα 5 μερες εκει οπως και Βουδαπεστη που ηταν χειροτερα!!
Τωρα στο θεμα για την παργα..ωραια πολη ρομαντικη οκ,πηγα ειδα και απηλθα,πηγα σαζαζου το τοπ κλαμπ ωραιο αλλα φορτωτικη 0,πηγα και στο sensation παρτυ αν ξερεις τι ειναι αυτο σαν δεινος κλαμπερ..με τα καλυτερα μουνια απο ολη την χωρα και απο τις γυρω, βεβαια ηταν πολλες ξενες/ξενοι στην πολη και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα ...γερμανικη νοοτροπια καθαρα ελαβα ,επισης να τονισω οτι στις προ ειχε Overrated εσκορτς!Αυτα ειδα και στα @@ μου,αν θελω να γαμησω ξενες ή να κανω σεξοτουρισμο προτιμω αλλα μερη!!!

υ.γ στο αλλο θεμα δεν εβγαλα καμμια σωστη ελληνιδα,εσεις κραζετε γυναικες για να νιωσετε καπως!!!!!γυναικες παντου υπαρχουν πολλες και θα σε πρηξουν με διαφορετικους τροπους, εγω ειπα οτι οσο σκατα ειναι Ο ΕΛΛΗΝΑΣ αλλο τοσο ειναι και η ελληνιδα και γιαυτο πατωσαμε ως χωρα. ΕΓΩ καλως ή κακως γαμαω και ΕΛΛΑΔΑ γιατι αν μετρας ,μετρας παντου..σιγα μην κατσω στην αγαμια ή να τρεχω στα μπου εν τελει γουστα ειναι αυτα και δεν απαξιωνω οποιον το κανει!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν απευθυνθηκα σε εσενα μεγιστε εραστα του Αιγαιου /ουτε στα υπερβαλκανια καμακια της Ευρωπης και στους πιστους ακολουθους της βαλκανοπουτσιασης!
Την αποψη μου ειπα ως ταπεινος πορνοτουριστας, απο οτι ειδα 5 μερες εκει οπως και Βουδαπεστη που ηταν χειροτερα!!
Τωρα στο θεμα για την παργα..ωραια πολη ρομαντικη οκ,πηγα ειδα και απηλθα,πηγα σαζαζου το τοπ κλαμπ ωραιο αλλα φορτωτικη 0,πηγα και στο sensation παρτυ αν ξερεις τι ειναι αυτο σαν δεινος κλαμπερ..με τα καλυτερα μουνια απο ολη την χωρα και απο τις γυρω, βεβαια ηταν πολλες ξενες/ξενοι στην πολη και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα ...γερμανικη νοοτροπια καθαρα ελαβα ,επισης να τονισω οτι στις προ ειχε Overrated εσκορτς!Αυτα ειδα και στα @@ μου,αν θελω να γαμησω ξενες ή να κανω σεξοτουρισμο προτιμω αλλα μερη!!!

υ.γ στο αλλο θεμα δεν εβγαλα καμμια σωστη ελληνιδα,εσεις κραζετε γυναικες για να νιωσετε καπως!!!!!γυναικες παντου υπαρχουν πολλες και θα σε πρηξουν με διαφορετικους τροπους, εγω ειπα οτι οσο σκατα ειναι Ο ΕΛΛΗΝΑΣ αλλο τοσο ειναι και η ελληνιδα και γιαυτο πατωσαμε ως χωρα. ΕΓΩ καλως ή κακως γαμαω και ΕΛΛΑΔΑ γιατι αν μετρας ,μετρας παντου..σιγα μην κατσω στην αγαμια ή να τρεχω στα μπου εν τελει γουστα ειναι αυτα και δεν απαξιωνω οποιον το κανει!
Το χειρότερο όλων είναι να ταξιδεψεις ζευγάρι στη Πράγα...Και Πολωνία το ίδιο!Χάνεις όλο το παιχνίδι...Το μόνο που διαφέρει απο άλλες ευρωπαϊκές πόλεις η Πράγα είναι πως είναι φτηνή και δεν έχει ξέμπαρκους Λαθρομετανάστες...Αλλά για ρομαντικές βόλτες το βρίσκω περριτό !Μόνο τον ταξιδιωτικό κορεσμό της Ελλεινίδας θα εξυπηρετήσεις για να καμαρώνει στο FB...
Το event που έγραψες το έψαξα και έχω δίκιο που δεν το ξέρω διότι δεν με ενδιαφέρει το κλάμπινγκ και μόνο!Με ενδιαφέρει το φλέρτ και το φόρτωμα!Μπορώ να ανεχτώ χάλια χώρο και μουσική αν έχει πολλές μόνες μουνίτσες που ψάχνονται...
Τώρα λοιπόν για να τελειώνουμε με τον αστικό μύθο που λεει πως αν μετράς στη χώρα σου μετράς παντού...Καταρχήν μην αναλύσουμε για ανατολικούς τύπους απο Ρωςία ή Ουκρανία που στη πόλη  τους έχουν ότι μοντέλο κινείται και εκτός αυτής δεν μπορούν να βγουν..Στην Ελλάδα όλοι εσείς που βγάζετε  Ελληνίδες το κάνετε  με τέτοια απάτη και λαμογίστικο τρόπο που νομίζετε πως έτσι είναι και έξω!Το οτι γαμάς Ελλεινίδες δεν συμαίνει πως μετράς διότι η επιλογή της Ελλεινίδας έχει να κάνει με τον πόσο αέρα πουλάς και πόσο παραπάνω πουλάς τον εαυτό σου απο αυτό που είσαι !Γι αυτό μπαίνεις στο Σασαζού(με υποδοχή μια Μουνάρα Σλοβάκα πρώην ενός φίλου εδώ που και αυτός δεν έχει την επιτυχία σας στις Ελλεινίδες) και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!
Μου περιγράφεις αντίστοιχη φάση με τον γαύρο που επειδή νικούσε την Προοδευτική ή τον Θρασίβουλο με διαιτησία νόμιζε πως ήταν δυνατή ομάδα και θα προχωρούσε στην Ευρώπη...Οι επτάρες και οι αποκλεισμοί απο την κάθε απίθανη της Ευρώπης είναι γνωστά...
Λίγο αυτοκριτική είναι το ζητούμενο για όλους

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Ενω η "ρεαλ μαδριτης" (της χωρας )που χανει συνεχως απο τον ιωνικο και φταιει το χορτο ,ο καιρος,η διαιτησια!!!
Μετα καταρες αλλαγη προπονητη κλπ ξανα τα ιδια και στην τσσκα μουκατσεβο, τον αστερα βελιγραδιου και την φλαμενγκο του ριο ντεζανειρο γιατι το κοντερ σε τετοια "γηπεδα" εγραψε 0!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom