Τα νέα από την Πράγα στο πληρωμένο δεν είναι καλά,μιας και ένα από τα πιο δυνατά Privat
το Top Sex μάλλον αποχαιρέτησε οριστικά.
Άμα κάποιος είχε σταμπάρει κάποια κοπέλα από κει,ας μου πει ποια και θα ρωτήσω που πήρε μεταγραφή.
Μεγάλη λαχτάρα προχθές το βράδυ,έλαβα στο Whatsapp αυτή τη φωτό από Τσέχο συμπαίκτη
και νομίζω καταλαβαίνετε όλοι ποια νόμιζα ότι είναι...
Πήγα
,αλλά τελικά ήταν Ρωσάκι.
Μια φίλη από το στάνταρ Τσεχάκι,με πέτυχε στο Τinder,με ψάρωσε και με έδωσε στεγνα.
Οπότε το Τσεχάκι με έστειλε για τσάι,όπερ σημαίνει ότι πλέον έχω 100% ελευθερία κινήσεων.
Δηλαδή δε με βλέπω να ανάβω κεριά,να βάλω Διαφανα Κρίνα και να θρηνώ το χωρισμό μου...
Ξαναγράφω,ΠΡΟΣΟΧΗ με τα χαρτονομίσματα μεγάλης αξίας:2000,1000,κ.λ.π. κάποιοι αρχίδες έχουν αμολήσει πολλά πλαστά καλής ποιότητας στην αγορά.Νταραβέρια μόνο σε αξιόπιστες πηγές.
Σε όλα τα Privat,με το που μπαίνεις στο διαμέρισμα η κοπέλα σε πάει προς το δωμάτιο και ρωτάει τι θέλεις και σου ανακοινωνει την τιμή.Δίνεις λεφτά και σε στέλνει για μπάνιο.
Ο.κ.αφήστε μπουφάν,κ.λ.π. στο δωμάτιο,αλλά πηγαίνετε στο μπάνιο με το τζιν σας και το πορτοφόλι στην τσέπη,μην το αφήνετε στο δωμάτιο.
Στα στάνταρ γνωστά Privat δε γίνονται μαλάκίες,αλλά από Amateri ή πιο χύμα φάσεις,ΠΡΟΣΟΧΗ.
Γενικά τα πράγματα στην Πράγα δεν είναι επικίνδυνα,αλλά το κλέψιμο...πως να το πω..
δεν είναι και τόσο σπάνιο,σε διάφορα νταλαβέρια που θα κάνετε.
Μπυραρία,σουπερ-μαρκετ,κ.λ.π. στα ρέστα...
Πορτοφολάδες ανάμεσα στους τουρίστες.
Γενικά,έχετε το νου σας.
Σε όσα αναφέρθηκαν,θεωρώ περίεργο να μη θεωρούμε ότι σε κάποια μέρη υπάρχει αντικειμενικά μεγαλύτερη αναλογία σε καλό μουνί.
Ας αφήσω το παράδειγμα της Πράγας,το έχω εξαντλήσει άλλωστε.
Έχω αναφέρει ξανά την Αγία Πετρούπολη και την Στοκχόλμη.
Δηλαδή εσείς πήγατε και είδατε ίδια αναλόγία σε καλό μουνί,όπως π.χ.σε κάποια ελληνική πόλη.
Εγώ σε αυτές τις δύο πόλεις νόμιζα ότι κάποιος έχει αμολήσει μουνάρες όπου περπατούσα και μου κάνει πλάκα.
@kman ευχαριστώ για αυτά που έγραψες περί Γερμανίας,είχα τους λόγους μου να ρωτάω.