Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 572K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Με αφορμή ένα post που ανέβηκε σήμερα στο paparazzi περί Lucy Li

_cover.jpg

26.jpg

προσπάθησα πάλι να τσεκάρω την τρέχουσα κατάστασή της μέσω των Τσέχικων πορνοκονέ μου.Πρόσφερα 1500 ευρώ για μια σκηνή,όπως έχω προσφέρει(λιγότερα) και σε άλλες πορνοστάρ που έχουμε γυρίσει σκηνή.
Εννοώ σκηνή με τρίποδο,φώτα,τα πάντα όλα,αλλά που δεν ανεβαινει κάπου.

Κατά καιρούς έχω τσεκάρει προτείνοντας στα αυτιά που πρέπει, το ίδιο ποσό(1500ευρώ) για τις Τσέχες:
- Katerina Hartlova(παντρευτηκε,γεννησε,μενει Αμερικη και εδώ και 4 χρόνια γυρίζει σκηνες μόνο με τον άντρα της
-Dominika C Δεν εχει κανει ποτέ hardcore,μενει Τσέχικη επαρχια και πλεον δεν κανει ουτε softcore,μόνο κάτι μουσικα videoclip,promotion,κ.λ.π.
-Connie Carter από την αρχή γύριζε μόνο με το γκόμενο
-Tην Λετονή Viola Bailey.Προπερσι που το προσπάθησα ηταν εφικτό μιας και δούλευε έτσι,αλλά την γνώρισα σε ένα event και άλλαξα γνωμη.

-1000ρικο για Piper Fawn και Μarry Queen που για διαφορετικους λόγους,ούτε καν.Την πρωτη την εχω γνωρισει κιόλας.

-Έχω προσπαθήσει να βρω την Ουκρανέζα Alena Hemkova, αλλά την έχει καταπιει η γη εδώ και χρόνια.

Όμως θα σταματήσω πλεον γιατί:
Α.Γιατί κάποιες έχουν καβαντζάρει τα 30+ πλεον ειναι απλα φαντασιωσεις μετεφηβικες φαντασιωσεις 10+χρονων πριν.Ενταξει η Luci Li πιτσιρικα είναι,αλλά επειδή εχω το μη πορνικο fb,Insta της,ειναι σε τελείως αλλη φάση πλεον..
Β.Τέτοια μουνια ειναι τυχεροι όσοι τα ανακάλυψαν και τα πρωτογάμησαν.Κάτι Woodman,Rosenberg.Την Hartlova την εχει γαμήσει ακάποτα ακομη και ο Torbe...
Mετά άμα γίνουν γνωστές ζουν από τα click,τους subscribers,κ.λ.π.
Δεν χρειαζονται καν να γαμιουνται πλεον.Κάνουν καμιά Met-Art φωτογράφιση,κ.λ.π. και πληρώνουν οι subscribers από όλο τον πλανήτη.

Στην Πράγα από πορνοσταρ ειναι διαθεσιμες κάτι Sweet Cat,Rihanna Samuel,Cat Dee,Ani Blackfox,κ.ά. σε τριψήφια νούμερα.
Eγω ψαχτηκα κυρίως με τις καβαντζωμενες που δουλεύουν undercover με άλλα ονόματα.
Και η Πράγα είναι εκείνο το μέρος όπου με 30ευρώ/μισάωρο γαμάς  

5b7f8ea9b365.jpg

που είναι η Denisa του Selmicky σήμερα και στο παρελθον η Angie του Lolitas.
Και ένα σωρό άλλες μιας και πολλες Τσέχες έχουν περάσει από τα Czech Casting,Μassage,Taxi,κ.λ.π.

Μου έχει τύχει αρκετές φορές να μπω σε Privat,να καλεσω call girl,κ.λ.π. και να πέσω σε κοπέλα που είχα δει σε τσόντα.
Τη στιγμή που στην Ελλάδα κάτι καπότες που έχουν γυρίσει ένα "ερασιτεχνικό" για sirina,την ειδαν πορνσταρ που χτυπάνε τριψήφια..

Τέσπα,μεταμεσονύχτιες πορνοανησυχίες..

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Anyway, πρωινες ανησυχιες...

Μυστη μου, εισαι σιγουρος οτι ειναι ολα καλα? Μηπως δεν φταινε τα σλαβικα μουνολιβαδα?
(που δεν τρως σπιτικο φαγητο, ολο ακριβα κρεατα ντελιβερι)

κανε κανα πορνο-instagram να σε ακολουθουμε, εισαι δευτερος θεος μετα τον ντρακι, εχω πορωθει μαζι του.
Θα ζεις και εσυ απο το κλικ των θαυμαστων. ασε που απο μονες τους θα ερχονται. φρι μηλ

Πλουσιοι και φτωχοι εχουν βγει στο κλαρι.
Τhere is no business like show business.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
οικονομικα κεντρικης-ανατολικης ευρωπης. το ριχνω εδω γιατι ειναι νημα πορνοβαρομετρο.
σχολια απο ανουσιο βιντεοτιουμπι για εσθονια.

An as Estonian I must say that salaries are very low, that's why everyone is leaving, especially doctors and nurses, as a system administrator I only make around 1400$ a month and cost of everything is pretty much like in Denmark, and they earn 3-4 times more
Aleksei Dmitrijev romanians make 400 euros a month and ukrainians 200.
..1400 eur? so that basically makes you a demi-God in Eastern Europe:)
MOST ESTONIANS MAKE AND LIVE ON 300-700 A MONTH! IF YOU MAKE OVER 1000 YOURE LUCKY AS FUCK! Only people in the capitol make that much normally!
I'm junior software engineer , I make 1800€ after taxes. In Estonia you only make that money if you are working in IT or finance, everybody else makes around 1k € pretty much
he didnt say avrg pay is 1600 he said he makes that much .
Estonian pay isnt low in the eastern Europe , they are still top 5 (at least last time i checked)
1.Slovenia 2 Czech 3 Poland 4Hungary 5Estonia
all 5 of those are even or higher then Greece (that counts as western Europe) and Slovenia is already on even with Spain
. as a Pole i watch over this quite often u could see the top 5 will do really well and find its place a lot faster then rest of the eastern Europe already in early 90s . Estonia always impresses though strange that Romania isnt near that list (must be some weird corruption they cannot weed out)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Tο ΣΚ θα πάω για ροζ Σλαβικά μουνάκια  :rockon:

Στη εβδομαδιαία ενημερωση από σερίφισσες και γραφεία,μου ήρθε στο Whatsapp και αυτό το Ρωσάκι,από το γνωστό ρωσογραφείο που θα τιμηθεί

https://i.imgur.com/Xxafa0W.jpg][URL unfurl="true"]https://i.imgur.com/Xxafa0W.jpg[/img[/URL]]

Για όσους ενδιαφέρονται έσκασε και στο Asia Privat πολύ καλό σχιστομάτικο καυλάκι και πήρε πόδι το κομοδίνο που έχω ξεχάσει και το όνομά της.

Δυστυχώς βλέπω ότι 2 πολύ καλά τεμάχια αποχώρισαν από το χώρο.
Πολλοί θα πείτε οτι πάντα γυρίζουν πίσω,αλλά η εμπειρία μου στην Πράγα λέει ότι κάποιες Τσέχες μπορεί να βιζιτάρουν για λίγο μέχρι να λύσουν ένα προσωρινό πρόβλημα(οικογενειακά χρέη,ασθενεια στην οικογενεια,κ.λ.π.) και μετά να εξαφανιστούν.
Οι δύο που αποχώρισαν ήταν 19 και 26 χρονών αντίστοιχα,όχι τίποτα θείες και με το που μπήκε το 2018 αποχώρησαν.

Ειδικά το μικρό εύχομαι να το ξαναπετύχω.

To γραφείο Nove Divky που είχε μόνο πιτριρικες και στις έστελνε 80ευρώ/ώρα στο χώρο μας,έχει κάνει τραγικες επιλογες στο νέο ρόστερ.

[url=http://[URL unfurl="true"]www.nove-divky.cz/en/]http://www.nove-divky.cz/en/[/url[/URL]]

Αυτή η Aimi :rolleyes: το γιουβαρλάκι ούτε απ'έξω από το γραφείο θα περνούσε τα προηγούμενα χρόνια.

Kαι φυσικά η 22χρονη(ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!) Susanne :rolleyes:  
[url=http://[URL unfurl="true"]www.nove-divky.cz/en/divka/zuzanka-1]http://www.nove-divky.cz/en/divka/zuzanka-1[/url[/URL]]

Είναι η 26χρονη Zuzanka του πάλαι ποτέ vfm Privat Milenky που με 1300 κορώνες άμα σε γουσταρε ξηγιόταν basic γλωσσόφιλα,DP,τρομερή συμμετοχή,αλλά τώρα θα θέλει 80ευρώ+20+20+20

Για petit πιπινολατρες έχει βγει στο κουρμπέτι αυτό
[url=http://[URL unfurl="true"]www.agama-seznamka.cz/seznamka/11543014?Txt=kl%E1rka&Cat=1&S=6]http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/11543014?Txt=kl%E1rka&Cat=1&S=6[/url[/URL]]

Έχω κανονίσει να κάνω test drive και σε 2 καινούργιες,αν αξιζουν θα τις αναφέρω.

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Με αφορμή ένα post που ανέβηκε σήμερα στο paparazzi περί Lucy Li

_cover.jpg

26.jpg

προσπάθησα πάλι να τσεκάρω την τρέχουσα κατάστασή της μέσω των Τσέχικων πορνοκονέ μου.Πρόσφερα 1500 ευρώ για μια σκηνή,όπως έχω προσφέρει(λιγότερα) και σε άλλες πορνοστάρ που έχουμε γυρίσει σκηνή.
Εννοώ σκηνή με τρίποδο,φώτα,τα πάντα όλα,αλλά που δεν ανεβαινει κάπου.

Κατά καιρούς έχω τσεκάρει προτείνοντας στα αυτιά που πρέπει, το ίδιο ποσό(1500ευρώ) για τις Τσέχες:
- Katerina Hartlova(παντρευτηκε,γεννησε,μενει Αμερικη και εδώ και 4 χρόνια γυρίζει σκηνες μόνο με τον άντρα της
-Dominika C Δεν εχει κανει ποτέ hardcore,μενει Τσέχικη επαρχια και πλεον δεν κανει ουτε softcore,μόνο κάτι μουσικα videoclip,promotion,κ.λ.π.
-Connie Carter από την αρχή γύριζε μόνο με το γκόμενο
-Tην Λετονή Viola Bailey.Προπερσι που το προσπάθησα ηταν εφικτό μιας και δούλευε έτσι,αλλά την γνώρισα σε ένα event και άλλαξα γνωμη.

-1000ρικο για Piper Fawn και Μarry Queen που για διαφορετικους λόγους,ούτε καν.Την πρωτη την εχω γνωρισει κιόλας.

-Έχω προσπαθήσει να βρω την Ουκρανέζα Alena Hemkova, αλλά την έχει καταπιει η γη εδώ και χρόνια.

Όμως θα σταματήσω πλεον γιατί:
Α.Γιατί κάποιες έχουν καβαντζάρει τα 30+ πλεον ειναι απλα φαντασιωσεις μετεφηβικες φαντασιωσεις 10+χρονων πριν.Ενταξει η Luci Li πιτσιρικα είναι,αλλά επειδή εχω το μη πορνικο fb,Insta της,ειναι σε τελείως αλλη φάση πλεον..
Β.Τέτοια μουνια ειναι τυχεροι όσοι τα ανακάλυψαν και τα πρωτογάμησαν.Κάτι Woodman,Rosenberg.Την Hartlova την εχει γαμήσει ακάποτα ακομη και ο Torbe...
Mετά άμα γίνουν γνωστές ζουν από τα click,τους subscribers,κ.λ.π.
Δεν χρειαζονται καν να γαμιουνται πλεον.Κάνουν καμιά Met-Art φωτογράφιση,κ.λ.π. και πληρώνουν οι subscribers από όλο τον πλανήτη.

Στην Πράγα από πορνοσταρ ειναι διαθεσιμες κάτι Sweet Cat,Rihanna Samuel,Cat Dee,Ani Blackfox,κ.ά. σε τριψήφια νούμερα.
Eγω ψαχτηκα κυρίως με τις καβαντζωμενες που δουλεύουν undercover με άλλα ονόματα.
Και η Πράγα είναι εκείνο το μέρος όπου με 30ευρώ/μισάωρο γαμάς 

5b7f8ea9b365.jpg

που είναι η Denisa του Selmicky σήμερα και στο παρελθον η Angie του Lolitas.
Και ένα σωρό άλλες μιας και πολλες Τσέχες έχουν περάσει από τα Czech Casting,Μassage,Taxi,κ.λ.π.

Μου έχει τύχει αρκετές φορές να μπω σε Privat,να καλεσω call girl,κ.λ.π. και να πέσω σε κοπέλα που είχα δει σε τσόντα.
Τη στιγμή που στην Ελλάδα κάτι καπότες που έχουν γυρίσει ένα "ερασιτεχνικό" για sirina,την ειδαν πορνσταρ που χτυπάνε τριψήφια..

Τέσπα,μεταμεσονύχτιες πορνοανησυχίες..

Tην Αγια Σιλβια δεν την πετυχες ποτε ?

Συνημμένα

• 981ef189b6aa886b81d0fe06bc2fc569.jpg
    981ef189b6aa886b81d0fe06bc2fc569.jpg
    701,7 KB · Εμφανίσεις: 78

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μυστη μου μηπως εισαι σαδιστης? μην πετας ετσι τα ρωσσικα σκυλια του πολεμου. μοστραρεις κρεας σε καιρο νηστειας!
Στατιστικα, τι ηλικια εχει? μιλαμε για πολλα μιλλια στο μαραθωνιο.
υγ.
μονο δυο ατομα ακολουθω στο ποιοτικο πορνο-ινσταγκραμ που ξεκινω. ν-τρακι και λιζ χαρλευ. μην χαραμιζεσαι, ανεδειξε το ινστα-πορνο ταλεντο σου! https://www.instagram.com/p/Bal4hyrA-Ws/?taken-by=elizabethhurley1
https://www.instagram.com/p/BfGWHUclBhR/?taken-by=elizabethhurley1
υγ2 λεω να ακολουθησω και την σοφια φυρου, τι λες, ειναι νεα γεννια? η να την κοψω λογο βεβαρημενης ελληνικης καταγωγης? (εχει μια φρεσκαδα, μεγαλες αποδοσεις καυλας!)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Επειδή βλέπω ότι ο ένας συναγωνιστής δεν έχει συνδεθεί από χθες, τα 2 πορνοκομμάντο καλούνται να είναι σε θέση μάχης μετά τις 20:00 στη Lokal της απέναντι όχθης.
Είμαστε καθοδόν,έχουμε 200χλμ ακόμη..

Εσύ που ενδιαφέρθηκες για τη Linda,δεν ειναι 25,αλλά 30-32
Οι φωτό ακριβεις,3άρι+ σιλικόνη καλή δουλεια,καλή συμμετοχή,κλαρίνο σπέσιαλ,Αγγλικά καθόλου,μόνο Ισπανικά(τη γλώσσα εννοώ :grin: )
80ευρώ/ωρα.
Αν ψήνεσαι πήγαινε, μη με περιμένεις.

Ο δεύτερος, αν δε δεις αυτό το πρόσωπο

jrI4wZd.jpg

και αυτό το τουρλοκώλι

3zIjuyu.jpg

θα πρόκειται για άλλη κοπέλα,ΜΗΝ ΤΗ ΔΕΧΤΕΙΣ,ακόμη και αν είναι ωραία.
Θα βρούμε άλλη.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ακομη ένα υπέροχο ΣΚ στο Παράδεισο Πράγα έλαβε τέλος.

Χαίρομαι που βοήθησα ώστε τα πολύτιμα ευρώ των 2 συμπατριωτών να πιασουν τόπο και να αποφύγουν τυχόν φόλες :rockon:

Αυτό το ΣΚ δεν είχε Tinder,streetgame,κ.λ.π.

Το ταξίδι είχε στόχο κονσέρβα Sex,αλλά με πουτανίδια από το πάνω ράφι.

Θα βάλω ενδεικτικά τι παίζει Πράγα στην κατηγορία 200-300 ευρώ/ώρα.

Αυτή μπορείται να την βρειτε και μέσω του γραφειου που φαινεται στο υδατογράφημα

mfduMSy.jpg

X6qI8pg.jpg

Και ηταν τόσο όμορφη που ήθελα σε μια φάση να σηκωθώ όρθιος στο κρεβάτι και να αρχίσω να χειροκροτάω.
Δε γραφω στοιχεια,γιατι αυριο φεύγει για tour,αλλά θα ξανάρθει.

Και η σχετικά γνωστή Βίβιεν

C6QxEyX.jpg

XGZ1OZ1.jpg

0R04o2N.jpg

που το Whatsapp της είναι:+420 775 373 558 και παιρνει 200/ώρα,τα οποία τιμάει μέχρι τελευταίου.

Συναντήθηκα μετά από καιρό και με Άγγλο μεσήλικα συναγωνιστή από άλλο forum,που είναι εισοδηματίας(βγάζει από νοικια καμιά 30.000 λίρες το μήνα).
Τον έχω ζηλέψει κατά καιρούς τον συγκεκριμένο,αλλά ευτυχως είναι ήπιων τόνων και όχι μονοφαγας.
Νοικιασε βίλα,οργάνωσε ενα παρτουζοevent το απόγευμα του Σαββάτου στο οποίο είμασταν 6 άντρες και πάνω από 20-25τεμαχια κυρίως από γνωστό strip club της Πράγας, που αφού κάθονταν 1-2 ώρες η καθεμιά τους,εναλάσσονταν με καινουργιες.
Εννοώ ότι οδηγός έφερνε καινουργιες και κατέβαζε στην πόλη τις παλιές.

Τέσπα,αυριο θα πάω να παίξω κανά Λόττο και αν μου κάτσει ξερω τι θα τα κανω τα λεφτά  :rockon:

Lefteris Kexagias

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2018
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
0
Δεν είναι μόνοι οι Τσέχες που είναι σέξυ. Εγώ πήγα όταν ήμουν στην Πράγα 3 φορές σε σάουνα στιν οδό Ματρινσκα και τις 3 έφαγα υπέροχες πούτσες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν είναι μόνοι οι Τσέχες που είναι σέξυ. Εγώ πήγα όταν ήμουν στην Πράγα 3 φορές σε σάουνα στιν οδό Ματρινσκα και τις 3 έφαγα υπέροχες πούτσες

Έφαγες καμιά και από τον Πουτσαρά?Just kidding.Οντως έχει πολλά gay και λεσβιακά μπαρ στην Πράγα.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Τον έχω ζηλέψει κατά καιρούς τον συγκεκριμένο
Αν έχεις ζηλέψει εσύ άνθρωπο καλύτερα να μην μας λες τι έχει κάνει και κοπανάμε τα κεφάλια μας σε κάνα τοίχο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Πωωωω..........Πριν λίγο μου ήρθε μνμ από πρωτοεμφανιζόμενο ταλέντο 100% του γούστου μου

Έχω σερίφισσα που ξέρει τι γουστάρω και μου στέλνει κάτι νέτα που βραχυκυκλώνει ο εγκέφαλός μου και παίρνω απερίσκεπτες αποφάσεις. :S

pshXRJB.jpg

22 χρονών,1.75,3άρι βυζί,εχω και verified photos

Επειδή δεν μπορώ να πάω αυτό το ΠΣΚ Πράγα,αλλά και επειδή δεν μπορώ να περιμένω και ξέρω ότι θα βλέπω όλη μέρα τη φωτό της στο Whatsapp και δε θα μπορώ να δουλέψω,κατέληξα μετά από ώριμη σκέψη  :rolleyes: να την κλείσω για αύριο και να πάω απευθείας με το αμάξι μετά τη δουλειά.

Έχω ήδη το Whatsapp της(είναι αυτή) και το mail της.

Άμα αξίζει θα δώσω στη σέντρα το τηλ της όποιος ενδιαφέρεται να την κλείσει. :rockon:

Υγεία τύποι μου,να μπορούμε να δουλεύουμε για να βγάζουμε γούστα,αλλά νομίζω ότι αυτό το ταξίδι από κωλοτρυπίδα σε κωλοτρυπίδα δεν θα τελειώσει ποτέ τελικά...
Αρρώστια,εξάρτηση,μαλακία στον εγκέφαλο..Δεν ξέρω.. :-

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αλλά νομίζω ότι αυτό το ταξίδι από κωλοτρυπίδα σε κωλοτρυπίδα δεν θα τελειώσει ποτέ τελικά...
Αρρώστια,εξάρτηση,μαλακία στον εγκέφαλο..Δεν ξέρω.. :-
Φίλε ΒΠ το Καμάκι είναι συνεχής ενέργεια για ζωή και η  αέναη αναζήτηση της επόμενης τρύπας σου δίνει κίνητρο να κρατιέσαι ψηλά σε ατομικό επίπεδο και σε αναζωογονεί!
Εμένα παλιοί Ροδίτες καμάκια με οικογένειες και σοφία ζωής μου έχουν πει "Ποτέ μην πάψεις να είσαι Καμακι"
Μόνο ο τρόπος ζωής του γυναικά και να μην παρατάς την εμφάνιση σου φτάνει για να μην περιμένουμε από τα ...40 να πεθανουμε! Και αυτό το κίνητρο Μόνο η προσδοκία κατάκτησης μιας γυναίκας το δίνει!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Φίλε ΒΠ το Καμάκι είναι συνεχής ενέργεια για ζωή και η  αέναη αναζήτηση της επόμενης τρύπας σου δίνει κίνητρο να κρατιέσαι ψηλά σε ατομικό επίπεδο και σε αναζωογονεί!
Εμένα παλιοί Ροδίτες καμάκια με οικογένειες και σοφία ζωής μου έχουν πει "Ποτέ μην πάψεις να είσαι Καμακι"
Μόνο ο τρόπος ζωής του γυναικά και να μην παρατάς την εμφάνιση σου φτάνει για να μην περιμένουμε από τα ...40 να πεθανουμε! Και αυτό το κίνητρο Μόνο η προσδοκία κατάκτησης μιας γυναίκας το δίνει!

Aκριβώς έτσι,αν και οι περισσότεροι Έλληνες παραιτούνται από το σπορ,μην πω ότι δεν το είχαν αρχίσει και ποτέ...

Τελικά συνάντησα την Kristina,η μόνη διαφορά με τις φωτό είναι ότι έχει λίγο μεγαλύτερο κούτελο,ξεκινάνε δηλαδή οι φύτρες των μαλλιων πιο ψηλά οι Σλαβοβαρεμένοι καταλαβαίνετε τι εννοώ και ότι το βυζί είναι στητό και καλό,αλλά όχι 3άρι,κάπου 2-2,5.
Λεπτομέρειες θα πει κάποιος...

Συμμετοχή πολύ καλή,αλλά παίζει να ήταν και μιλημένη επειδη είμαι γνωστός χορηγός πλέον.
Επίσης κόστος δε θα γράψω,γιατι και εκεί μάλλον είχα έκπτωση.
Γράψτε μέσω Whatsapp,Viber,mail

BkynVYZ.png

Υ.Γ.Κάντε μου και μια χάρη ρε τύποι...
Μη μου απευθύνεται ξανά ερώτηση είτε στο forum,είτε μέσω pm του τύπου:
"Αν καμακώνεις,γιατί πας και με πουτάνες;" :rolleyes:
Τζάμπα καίει η λάμπα μου φαίνεται..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Τις προηγούμενες ώρες το Whatsapp μου πηρε φωτιά,μιας και έκανα scouting για το ΠΣΚ.
Αυτό που μου αρέσει σε αυτή την πόλη,είναι ότι τα ρόστερ ανανεώνονται συχνά,
και νεα ταλέντα εμφανίζονται συνεχώς..

Πάμε λοιπόν.

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ
Δεν ξέρω ποιος καυλιάρης το έκανε,λίγη σημασία έχει...
Όταν παίρνετε τηλέφωνο σε κάποιο από πιο prive τηλ(όχι δηλαδή των Privat,αγγελιες,κ.λ.π.) και σας ρωτανε που βρήκατε τον αριθμο,πείτε ότι κάποιος έγραψε καλά λόγια σε ένα sex forum(Ισπανικο,Αγγλικο,κ.λ.π. γιατι τα masher,κ.λ.π. τα διαβαζουν)
Όχι,"από έναν Έλληνα",γιατί δεν είμαστε και πολλοι Έλληνες στη γύρα εκεί...

Όχι τίποτα άλλο..Απλά δε θα μπορώ να βάζω άλλο φάτσες,αματουρια,κ.λ.π.

Το SexNo1 έχει κάνει πολύ καλή ανανεωση ρόστερ,Tania,Monica,γύρισε και η Amelie.

www.sexno1.cz/en/]http://www.sexno1.cz/en/[/url]
80ευρώ/ώρα

Asia Privat για τους λάτρες των κινεζοειδών.
Νέο τεμάχιο Ani,κλασσικά στουμπος σαν τη συναδελφό της Linda.
Τηλ +420 773 050 393,Praha 5

nP9vSqZ.jpg

Θα σας πουν 2500 κορωνες/ώρα,ρίξτε το στις 2000 κορώνες ή επιλεξτε το μισαωρο πρόγραμμα.

Ανεξάρτητο :rolleyes: μικρό παστάκι 20χρονων 1,60m που βγηκε πριν μια βδομαδα στο κουρμπέτι

tIe24MR.jpg

jJv24eo.jpg

+420 775 356 048 Δεν πήρα τηλ,δεν είναι του γουστου μου.
Ποσό πάνω από 80ευρω την ώρα,είναι πολλά..
Είναι 20χρονο,amateur,αλλά μέχρι εκει..

Όταν έλαβα την παρακάτω φωτό,παραλίγο να τον παίξω επί τόπου

gbGQBtz.jpg

αλλά στις επόμενες
διαπίστωσα ότι πρόκειται για ψευτικους φακους,τρομπαρισμενα χειλη και έμπειρη cityτουρίστρια..

4lbrGz2.jpg

AphSDer.jpg

+420 776 421 442,Praha 2,1.70,23χρονων.
Κανά 100-120/ώρα να το περιμένετε σιγουρα..

Και φυσικα τα σκληρά μου ευρώ θα φύγουν εδώ

B3wYo9r.jpg

Θα την τεστάρω πρώτα και αν αξίζει θα την δώσω με τηλέφωνο,ΑΦΜ και τα πάντα όλα.

Καλά βόλια σε όλους μας  :rockon: :rockon: :rockon:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μυστη μου,
σχολιαζω επιγραμματικα, αυτη την στιγμη...εχεις μεγαλη θελξη!

α) εχεις καει
β) σε καψανε
γ) καηκαμε και εμεις,

γραφω γιατι αυτο το κορμι, 1 φωτο με καπελο την ειδα χθες προχθες που αρμενιζα για να βρω κατι στην πραγα. τωρα θα το ξαναψαξω γιατι την προσπερασα, με βουρλισες.
οταν λες παστακι τι εννοεις?

αυτα τα μασερ, δεν ειναι για μασαζ?
εγω εψαχνα για ενα σταμπαρισμενο αλογο στο σταυλο της μπειμπι, κατ εσε, φεις παυλινκα. βρηκα το μοντελε και ειδα κριτικες και εκλαψα! τσαμπα θα πανε τα λεφτα.
...τα masher,κ.λ.π. τα διαβαζουν)

Ανεξάρτητο :rolleyes: μικρό παστάκι 20χρονων 1,60m που βγηκε πριν μια βδομαδα στο κουρμπέτι
tIe24MR.jpg
και ομως την ειδα , Γαληλεος

UPDATE. yeeessss
την βρηκα αλλα εχω την εντυπωση οτι την ειχα δει σε αλλο τσεχο σαιτ. καυλοραπανο.
βλεπω ομως μια φωτο εκει στην θαλασσα, μπλε μαγιο, την οποια νομιζω ειδα σημερα σε μια ρωσσιδα απο ντουμπαι.
Εαν μπορεσεις κανε ενα ψαξιμο με την εικονα αυτη μηπως σου βγαλει τιποτα λαυρακι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
@Κοble αν εχεις όντως σκοπό να ανέβεις Πράγα,πες μου πότε μπας και καταφέρω να συνδυαστούμε  :rockon:

γραφω γιατι αυτο το κορμι, 1 φωτο με καπελο την ειδα χθες προχθες που αρμενιζα

Ποιο κορμί ρε συ;Και το 1,60m που έγραψα από γεναιοδωρία το έγραψα..
1,55 max :S

οταν λες παστακι τι εννοεις?

Παστάκια λέω κατι τέτοια petit αματούρια που βγαίνουν στο κουρμπέτι  με λίγα χιλιομετρα και πρέπει να πας να τα φας,πριν μπαγιατέψουν..
Δηλαδή πριν πάνε μαζικά οι υπόλοιποι ψωλαραίοι,λιγδώσει το αντεράκι της,αρχίζει να το παίζει πριγκιπέσσα και να σαβουριάζει αβέρτα μαλακίες μιας και τώρα έχει λεφτά,κ.λ.π.

Έχει τύχει να πάρω 18χρονο που το είχε πάρει πριν 3 μηνες συναγωνιστής από δω και με εμένα είχε στάνταρ 4-5 κιλά παραπάνω,είχε κουραστεί κιόλας που την καταγαμούσαν επί μηνες.Ευτυχώς ήταν ψηλή με βύζους και τα ψιλοέκρυβε τα κιλά..

αυτα τα μασερ, δεν ειναι για μασαζ?

Τσέχικο πορνοforum με κριτικές,κ.λ.π.
Έχει και αγγλόφωνο thread:

www.masher.cz/phpbb/viewtopic.php?f=15&t=12031&start=1110]http://www.masher.cz/phpbb/viewtopic.php?f=15&t=12031&start=1110[/url]

αν και οι καλοί παικτες μετακόμισαν εδω και κανά χρόνο στο svetaci

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom