ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Μυστη, ασε τα σαπια και πες μας τι ελεγε το κορμι, δυο σελιδες πισω. η ξανθουλα στην παραλια σταυροποδι!
H φωτογραφία στην παραλία δικιά της,αλλά την κολακεύει πολύ είναι αλήθεια.
Κατά τα άλλα,καλή ποιότητα κατασκευής,20+,ψηλή,καλλίγραμμα πόδια,στήθος 1,5 και όχι 3άρι που μου είχε πει η σερίφισσα συμμετοχή καλή αφού πάρει μπρος.
Αυτή είναι η φάτσα της αν σε ψήνει
Κοίτα,έχω καταστρώσει σατανικό σχέδιο να με στείλουν από τη δουλειά για 2 βδομαδες το Μάη εδώ στο πανεπιστήμιο του Καρόλου.
Αν πάνε όλα καλά,θα κανονίσουμε να συγχρονιστούμε,γιατί πέρα από ότι θέλω να πιούμε κανά μπυρόνι,θέλω να σε πάω από το χέρι σε αυτήν και στην ανώτερη κατηγορία call girls,γιατί αν πας μόνος θα γυρίσεις με ωτοστόπ Ελλάδα.Μου είπες ήδη μια αστεία τιμή που σου είπαν και δε λέει να πληρώσεις στην Πράγα τιμες city tour Nτουμπάι.
Πάμε όμως και στα πιο σημαντικά
Δουλεια στην ΠΑΡΓΑ!
Πορνομυστες χθες επεσα σε μια αγγελια για δουλεια στην Πραγα στον τουρισμο. προυποθεση ειναι τα ελληνικα, για Εξπιντια! οποιος εχει κανα φιλο που ψαχνεται, να του την στειλει, οποιος μπορει ας την βαλλει και σε αλλο νημα για το εξωτερικο. Ειναι ουτε 36 ωρες πριν. Να εχουμε το κονε και τα καταληλα ευρετρα, πριν την παρει καμια ελλεηνιδα!.
υγ
Β>Π> παρενοχλεις σεξουαλικα τα ματια μας!
απο εξπατς
Χθες έβαλα λυτούς και δεμένους να μάθω τι και πως.
Λοιπόν,είναι πάνω από 1000 ευρω καθαρά(δεν μου είπαν ακριβως πόσα,απλα οτι ειναι παραπανω από 1000),σας δίνουν ετήσια κάρτα διαδρομών για ΜΜΜ και άλλες παροχές.
Το εργασιακο περιβάλλον είναι καλο,είστε σε διεθνές και τσέχικο team.
Θέλει μια άλφα εξωστρέφεια/πάρλα και όσα λέει η αγγελία στα προαπαιτούμενα,τα λαμβάνουν υπόψιν.
Home office δεν μπορειτε να κάνετε και εννοείται βαράτε κάρτα ακομη και οταν πάτε τουαλέτα.
Δουλευτε στα γραφεία και με πολύ τηλέφωνο.
Η διεύθυνση είναι:Křižíkova 682/34a, Karlín, 186 00 Praha 8