Καλησπέρα παιδια! Σκεφτομαι να κανω ενα ταξιδι στην Πραγα το καλοκαιρι και ηθελα να ρωτησω αν παιζουν club που να μπορεις να ψωνισεις free-lancers και κατά ποσο ειναι καλη σαν ιδεα. Σκεφτομαι να παω στο club για να περασει λιγο το βραδυ κερνοντας κανενα ποτακι και μετα στο ξενοδοχειο.
Kαλησπέρα,ναι υπάρχουν,αλλά το σκηνικό δεν είναι τόσο προφανές όσο π.χ.στο Carribean στο Κίεβο.
Όμως δεν είναι καλή ιδέα,γιατί οι free lancers στην Πράγα ξεκινάνε από τριψήφιο και ανεβαίνουν.Επίσης τα δυνατά μουνιά,έχουν επιλογές και δεν κατεβαίνουν στα λεφτά.
Το χειροτερο που μπορεί να σου συμβεί,είναι να στο παίξει ιστορία/δήθεν μοντέλο/δήθεν amateur καμία που γαμιέται με 50ευρώ/ώρα σε Privat και να την πληρώσεις κανά 150άρι.
Έχει συμβεί πάρα πολλές φορές,ακόμη και μπροστά μου αυτό.
Καθόλικό Πάσχα αυτό το ΣΚ και εμείς θα πάμε να προσκυνήσουμε ευλαβικά τα Σλαβικά ροζ μουνάκια
Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα,αρκετές κοπέλες εργάζονται,καμία σχέση με τα χριστούγεννα που τα περισσότερα Privat ήταν κλειστά.
Είχα κάνει μια λίστα με τα βασικά Privat,αφαιρέστε το Milenky
και καλωσορίστε το Lucerna.
www.privatlucerna.cz/en/ladies/]https://www.privatlucerna.cz/en/ladies/[/url]
το οποίο θα επισκεφτώ για πρώτη φορά την Παρασκευή.
Οι χορηγίες μου επιτέλους αναγνωρίζονται,είναι το τρίτο Privat που με καλεί αυτό το μήνα για τζάμπα test drive.
Η τιμή τους είναι η μέση:1500κορώνες=60ευρώ/ώρα,στις φωτό δε βλέπω τίποτα συγκλονιστικό(όπως π.χ.PrivatPrag
[URL unfurl="true"]http://privatprag.cz/cs/12-slecnyκαι[/URL] πιστεύω ότι κυμαίνονται σε τεμάχια κλάσης Privat Mazlive Studentky.
Eσχάτως αποχαιρέτησε η Rose από το Top Privat για άλλη ήπειρο.
Barunkάρα άφαντη εδω και ένα τριμηνο.
Viky σταμάτησε το Γενάρη με εμένα τελευταίο πελάτη :S αλλά όποτε πάω για ψώνια την βλέπω(διακριτικότατος πάντα
) στην κανονική της δουλειά.
Ναι,κάποιοι θα πείτε ότι οι πουτάνες πάντα επιστρέφουν,όμως για Τσεχία αυτό δεν ισχύει,το επιβεβαιώνουν δυστυχώς και οι Τσέχοι συναγωνιστές.
Κάποιες εμφανίζονται για λίγους μήνες και εξαφανίζονται.
Οι δύο καυλιάρηδες που ανεβαίνετε την άλλη βδομάδα,Emma και Kristina είναι αυτες οι δύο παρακατω επαφες
Αν βλέπεται άλλες φωτό στο Whatsapp κάτι έχετε κάνει λάθος.
Έχω ανοίξει και Tinder με Location Πράγα,παίζουν πολλά Ρωσοτουριστάκια,πολλά Ουκρανεζάκια,αλλά και Τσέχες που έχουν έρθει για τις γιορτες από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.
Επίσης της πουτάνας από τουρίστριες,εχω ματσάρει με κάτι Αμερικάνες.
Όσοι ανεβείτε ψαχτειτε και με Tinder,πιο εύκολο να κάτσει τουρίστρια παρά Τσέχα.
Ο καιρός βλέπω ότι θα ναι για τον πούτσο,αλλά πέρα από τον κώλο της 20χρονης 1.76 Σόφι
που βγήκε αυτή τη βδομάδα στο κλαρί και την έκλεισα για το Σάββατο,τίποτα άλλο δεν έχει σημασία.
Καλά βόλια σε όλους