Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 572K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ας πουμε περιπου 30 και περιπου 1.80 Μπατζετ δεν εχω θεμα αλλα δεν κανω σπονσοραρισματα κ μαλακιες. Το πολυ ενα δωρο μεχρι 30 ευρω κ αν το ζητησει μετα οχι πριν. Υγ: γιατι πιλσεν καλυτερο απο οστραβα. Πιλσεν πολυ κοντα γερμανια.

Φίλε Τάσο, δεν αρχίσαμε καλά. Πρώτον να σου πω πως έχουμε γνωριστεί στο μαγαζί του Moldo τις γιορτές του 14/15. Έκανα λάθος που έγραψα στο προηγούμενο ποστ 13/14, μπερδεύτηκα.

Δεύτερον, που το παράξενο για έναν άντρα που από τα 16 έως τα 36, 20 χρόνια δηλαδή κάνει καμάκι, να έχει χτυπήσει αυτά τα νούμερα και εφόσον δεν πάω για 7+ μόνο? Καινούργιος δεν είμαι, διαβάζω το φόρουμε πάνω από 10 χρόνια, αλλά τον λόγο που δεν έγραφα, μόλις μου τον επιβεβαίωσες τώρα.

Τελειώνω λέγοντας πως τα λεγόμενά μου μπορεί να τα επιβεβαιώσει o Fidele, ο οποίος με γνωρίζει από το 2004. Τέλος, με τον Moldo δεν είμαστε κολλητοί, απλά είναι ένας Έλληνας στο Κισινάου, να έχεις έναν άνθρωπο να πεις μια κουβέντα, να πιεις έναν καφέ, να κάνεις μια μουνοσυζήτηση, να πας κανά ραντεβού να τις δείξεις ότι υπάρχουμε σαν Έλληνες και εκτός έδρας και να κάνεις και κανένα καμάκι. Ειλικρινά, δεν μπορώ να κατανοήσω την επίθεσή σου. Πρόσεξε, γιατί θα εκτεθείς..

Δηλαδή είσαι 36 άρα περίπου 30 και το Φιντέλ τον ξέρεις από το 2004 δηλαδή από τα 15?
Με αυτά τα μυαλά πάτε ανατολικό μπλοκ?Μετά δεν είναι παράξενο τι συμβαίνει.
Αμα είσαι και 180 δηλαδή περίπου 170 και μπάτζετ δεν έχεις θέμα αλλά πας με ένα χιλιάρικο το μήνα μάξιμουμ,αλλάζουν όλα.Γιατί βάζετε και την απατεωνιά στο παιχνίδι?
Η απατεωνιά δεν παίζει όταν είστε τόσο πρόχειροι που φαίνεται αμέσως.
Αφήστε τις απατεωνιές και χτυπήστε κατακέφαλα σα Βαλκάνιοι.Συνήθως δεν περιμένει ο ανταγωνισμός να τον χτυπήσεις στα ίσα και πανικοβάλλεται.Δεν έχουν σχέδιο δράσης.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
Δηλαδή είσαι 36 άρα περίπου 30 και το Φιντέλ τον ξέρεις από το 2004 δηλαδή από τα 15?
Αμα είσαι και 180 δηλαδή περίπου 170 και μπάτζετ δεν έχεις θέμα αλλά πας με ένα χιλιάρικο το μήνα μάξιμουμ,αλλάζουν όλα.Γιατί βάζετε και την απατεωνιά στο παιχνίδι?
Αφήστε τις απατεωνιές και χτυπήστε κατακέφαλα σα Βαλκάνιοι.Συνήθως δεν περιμένει ο ανταγωνισμός να τον χτυπήσεις στα ίσα και πανικοβάλλεται.Δεν έχουν σχέδιο δράσης.

Αδερφέ, σου έδωσα μια ιδέα. Κολλάς τώρα 36 ή 34 ή 32. Είμαι 30s και μοιάζω 30s και τον Φιντελ τον ξέρω από μικρό. Και όχι δεν είμαι 36 είμαι λίγο μικρότερος. Νομίζω τώρα κολλάμε σε λεπτομέρειες ασήμαντες που δε βοηθάνε το τόπικ. Μιλάμε μεταξύ μας πολύ καιρό, πιστεύω κάποια στιγμή πρέπει να υπάρξει αλληλοσεβασμός, δεν έχει κάποιο νόημα να αλληλοκοντραριζόμαστε. 1.70 επίσης δεν είμαι. Ότι στοιχείο σου έδωσα είναι αληθές. Και όχι, δε βγάζω ενα χιλιάρικο το μήνα. Σε παρακαλώ, εστίασε στο θέμα μου, βλέπεις σε ακούω προσεκτικά παρά τις διαφωνίες στο παρελθόν μας και νομίζω είναι άξιο σεβασμού.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ισχυουν οσα λεει ο ταργκετ.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Ναι,αλλά το ibis είναι κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό μακριά από το κέντρο,για να πας κέντρο μες στο πουτσόκρυο θες ταξί και αν βγάλεις μεθυσμένο γκομενάκι στο κλαμπ,μέχρι να βρεις ταξί θα έχει ξενερώσει.
Οπότε πρέπει να μένεις ιστορικό κέντρο και εκεί σοβαρό
Ναι,αλλά το ibis είναι κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό μακριά από το κέντρο,για να πας κέντρο μες στο πουτσόκρυο θες ταξί και αν βγάλεις μεθυσμένο γκομενάκι στο κλαμπ,μέχρι να βρεις ταξί θα έχει ξενερώσει.
Οπότε πρέπει να μένεις ιστορικό κέντρο και εκεί σοβαρό

Στο κεντρο ειναι τυπε, ολα με τα ποδια , πλατεια πεζοδρομοι,τα κλαμπ, ολα ποδαρατος, μηπως το μπερδεψες με αλλο

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
Kman θα δώσεις πρόγραμμα τελικά ή μόνο για χολή είσαι και δρόμο?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kman θα δώσεις πρόγραμμα τελικά ή μόνο για χολή είσαι και δρόμο?

Σου είπα πρέπει να μείνεις Βρότσλαβ και να κάνεις ταξίδια τα ΣΚ Κατοβίτσε και Οστράβα.
Αν και δεν έχεις σωστό mindset.Οταν κάνεις μειώσεις στο budget,κανεις και εκπτώσεις στην ποιότητα και ποσότητα από τις γκόμενες που γαμάς.Αυτο δεν αντιρροπιζεται με κανένα παραμύθι.
Εδώ όλοι την έχουν δει μέγιστοι παραμυθάδες,άλλο τι υφίστανται στα χέρια μου.
Εγώ θα πήγαινα π.χ. κάνα δεκαήμερο Βρότσλαβ θα έμενα σε ένα κυριλέ airnb διαμέρισμα στο ιστορικό κέντρο με 50 ευρώ  τη μέρα και θα τραβούσα τη νύχτα τις γκόμενες απευθείας από τις ντισκοπλεξ στο διαμέρισμα.
Πολλές Πολωνέζες εκτος του οτι ρουφανε το αλκοόλ σα νεροφίδες παίρνουν ψυχοφάρμακα και ναρκωτικά οπότε θα βρεθείς προ εκπλήξεων.Βασικα το κόλπο είναι να τις παίρνεις από τα κλαμπ της σειράς στο Passaz Niepolda(Mundo,Melanz,Niezenosc κτλ) στα πιο κυριλε(Grey,Cherry) όπου μπορούν να πιουν τις σαμπάνιες και τις κόκες τους,να μεθύσουν και μετά τραβάς κι έναν πούτσο.
Πρέπει όμως να ξηλωθείς για όλα αυτά.

Το άλλο σύστημα είναι να εντοπίζεις τις Ουκρανές που γαμιουνται πολύ πιο εύκολα και είναι άφθονες στο Βρότσλαβ.Οι Ουκρανες δε συμπαθούν καθόλου τις Πολωνεζες(τις θεωρούν χυδαίες low class) και δε θέλουν να βλέπουν τους Πολωνούς(τους θεωρούν τσιπηδες βλαχους).Τρελαινονται για γκαφρά και Balkan πέος.
Πώς  ξεχωρίζεις τις Ουκρανές από τις Πολωνές θέλει τέχνη αφού μοιάζουν σε πολλά.Γενικα οι Ουκρανές είναι κάπως ομορφότερες στο πρόσωπο,πιο θηλυκα ντυμενες και πιο καλοσυνατες.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
Σου είπα πρέπει να μείνεις Βρότσλαβ και να κάνεις ταξίδια τα ΣΚ Κατοβίτσε και Οστράβα.
Αν και δεν έχεις σωστό mindset.Οταν κάνεις μειώσεις στο budget,κανεις και εκπτώσεις στην ποιότητα και ποσότητα από τις γκόμενες που γαμάς.Αυτο δεν αντιρροπιζεται με κανένα παραμύθι.
Εδώ όλοι την έχουν δει μέγιστοι παραμυθάδες,άλλο τι υφίστανται στα χέρια μου.
Εγώ θα πήγαινα π.χ. κάνα δεκαήμερο Βρότσλαβ θα έμενα σε ένα κυριλέ airnb διαμέρισμα στο ιστορικό κέντρο με 50 ευρώ  τη μέρα και θα τραβούσα τη νύχτα τις γκόμενες απευθείας από τις ντισκοπλεξ στο διαμέρισμα.
Πολλές Πολωνέζες εκτος του οτι ρουφανε το αλκοόλ σα νεροφίδες παίρνουν ψυχοφάρμακα και ναρκωτικά οπότε θα βρεθείς προ εκπλήξεων.Βασικα το κόλπο είναι να τις παίρνεις από τα κλαμπ της σειράς στο Passaz Niepolda(Mundo,Melanz,Niezenosc κτλ) στα πιο κυριλε(Grey,Cherry) όπου μπορούν να πιουν τις σαμπάνιες και τις κόκες τους,να μεθύσουν και μετά τραβάς κι έναν πούτσο.
Πρέπει όμως να ξηλωθείς για όλα αυτά.

Το άλλο σύστημα είναι να εντοπίζεις τις Ουκρανές που γαμιουνται πολύ πιο εύκολα και είναι άφθονες στο Βρότσλαβ.Οι Ουκρανες δε συμπαθούν καθόλου τις Πολωνεζες(τις θεωρούν χυδαίες low class) και δε θέλουν να βλέπουν τους Πολωνούς(τους θεωρούν τσιπηδες βλαχους).Τρελαινονται για γκαφρά και Balkan πέος.
Πώς  ξεχωρίζεις τις Ουκρανές από τις Πολωνές θέλει τέχνη αφού μοιάζουν σε πολλά.Γενικα οι Ουκρανές είναι κάπως ομορφότερες στο πρόσωπο,πιο θηλυκα ντυμενες και πιο καλοσυνατες.

Ποιός σου πε ότι ρίχνω μπάτζετ, το πας φιρί φιρί πάλι να αρπαχτούμε. Σε ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες αν και με βάζεις τώρα σε ενδοιασμό καθώς δεν ήθελα να πάω Βρότλαβ. Δηλαδή Κατοβίτσα δε θα παίζει τίποτα καθημερινές? Επίσης Οστράβα και Μπρνο πόσο να κάτσω? Τέλος, που θα είναι πιο εύκολες λες, Μπρνο/Οστράβα ή Κατοβίτσα ή Βρότσλαβ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ποιός σου πε ότι ρίχνω μπάτζετ, το πας φιρί φιρί πάλι να αρπαχτούμε. Σε ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες αν και με βάζεις τώρα σε ενδοιασμό καθώς δεν ήθελα να πάω Βρότλαβ. Δηλαδή Κατοβίτσα δε θα παίζει τίποτα καθημερινές? Επίσης Οστράβα και Μπρνο πόσο να κάτσω? Τέλος, που θα είναι πιο εύκολες λες, Μπρνο/Οστράβα ή Κατοβίτσα ή Βρότσλαβ?

Εγώ σου ζητάω πραγματικά στοιχεία για να καταστρώσω ρεαλιστικό πρόγραμμα δηλαδή μπάτζετ(πόσα μπορείς να ξοδεψεις),ηλικία,εμφάνιση που είναι τα βασικά και εσύ μου απαντάς περίπου τόσο,περίπου έτσι αλλά τίποτα ακριβώς.Αρα δεν μπορώ και ακριβώς να σου πω τι να κάνεις αφού δεν αρκεί το input,θα σου πω περίπου τι να κάνεις με απόκλιση υποθέτοντας μέση εμφάνιση,μέσο μπάτζετ κτλ.
Κατοβίτσε δεν παίζει τίποτα τις καθημερινές,ξέχασε το.Μονο αν αράξεις στο σιδηροδρομικό σταθμό και καμακωνεις στα τρένα προς Czestochowa.
Μπρνο είναι περίεργα κάπως σνομπ οι γκόμενες σε σχέση με Οστράβα.Εχει βέβαια πολλές σχολές και φοιτήτριες,μπορεί να σου αρέσει αλλά η Οστράβα υπερτερεί σαφώς τη νύχτα λόγω Stodolni.Το Μπρνο είναι κάπως πιο κυριλέ,η Οστράβα πιο λαϊκή,ξεκωλε γκόμενες σε πολωνικό στυλ,δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς.Γενικα Οστράβα πιο σκληρή ατμόσφαιρα,χουλιγκανοι,μπρατσετα κι έτσι,Πολωνία φάση,βιομηχανική πόλη,όχι αριστοκρατία,κουλτούρα,ωραία αρχιτεκτονική όπως το Μπρνο που απέχει μόνο δύο ώρες.(μέση Μοραβία).

Οι ευκολότερες γκόμενες στην ΕΕ είναι από τη Σιλεσία(Slaskie).Πρωτευουσα της κάτω Σιλεσιας είναι το Βρότσλαβ και της άνω Σιλεσιας το Κατοβίτσε.Συνεπως του μουνιού το πανηγύρι.Αν και Βρότσλαβ είναι οι ευκολότερες κατά τη γνώμη μου έχει όμως μύρια μπάζα.(ιδίως στο πρόσωπο είναι σαν τυροπιττες,μπορεί όμως να έχουν καλή κορμοστασιά).
Όλες οι Πολωνέζες που δουλεύουν στα κωλομπαρα,στα στριπ και στα μπορδελα ή σπονσοραρονται Αθήνα είναι από εκεί.(δηλαδή από χωριά και μικρές πόλεις γύρω όχι από το ίδιο το Βροτσλαβ).Ολες όμως από τα χωριά έρχονται να ξεφαντωσουν,να διασκεδάσουν και να πηδηχτουν στη μεγάλη πολη(Βροτσλαβ).Οπότε τρώει και ο ξένος μεζέ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στο κεντρο ειναι τυπε, ολα με τα ποδια , πλατεια πεζοδρομοι,τα κλαμπ, ολα ποδαρατος, μηπως το μπερδεψες με αλλο

Εννοούσα το Ibis Styles Wroclaw Centrum που είναι κοντά στο σταθμό.

Πραγματικά στο κέντρο(όχι 500 μέτρα από το κέντρο κτλ) και τετραστερο είναι μόνο το Mercure,το Qubus και κάνα δυο ακόμα.
Τα υπόλοιπα δεν τα βρίσκεις με κλειστά μάτια από το κέντρο και το βράδυ περπατώντας έστω και μισό χιλιόμετρο δαγκώνεις το πουτσόκρυο.
Γενικά Πολωνία τα ξενοδοχεία εκτός από τις τουριστικές πόλεις είναι ψιλοαθλια,μόνο τα πενταστερα είναι στάνταρ.Εχει και εξαιρέσεις βέβαια.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
Εγώ σου ζητάω πραγματικά στοιχεία για να καταστρώσω ρεαλιστικό πρόγραμμα δηλαδή μπάτζετ(πόσα μπορείς να ξοδεψεις),ηλικία,εμφάνιση που είναι τα βασικά και εσύ μου απαντάς περίπου τόσο,περίπου έτσι αλλά τίποτα ακριβώς.Αρα δεν μπορώ και ακριβώς να σου πω τι να κάνεις αφού δεν αρκεί το input,θα σου πω περίπου τι να κάνεις με απόκλιση υποθέτοντας μέση εμφάνιση,μέσο μπάτζετ κτλ.
Κατοβίτσε δεν παίζει τίποτα τις καθημερινές,ξέχασε το.Μονο αν αράξεις στο σιδηροδρομικό σταθμό και καμακωνεις στα τρένα προς Czestochowa.
Μπρνο είναι περίεργα κάπως σνομπ οι γκόμενες σε σχέση με Οστράβα.Εχει βέβαια πολλές σχολές και φοιτήτριες,μπορεί να σου αρέσει αλλά η Οστράβα υπερτερεί σαφώς τη νύχτα λόγω Stodolni.Το Μπρνο είναι κάπως πιο κυριλέ,η Οστράβα πιο λαϊκή,ξεκωλε γκόμενες σε πολωνικό στυλ,δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς.Γενικα Οστράβα πιο σκληρή ατμόσφαιρα,χουλιγκανοι,μπρατσετα κι έτσι,Πολωνία φάση,βιομηχανική πόλη,όχι αριστοκρατία,κουλτούρα,ωραία αρχιτεκτονική όπως το Μπρνο που απέχει μόνο δύο ώρες.(μέση Μοραβία).

Οι ευκολότερες γκόμενες στην ΕΕ είναι από τη Σιλεσία(Slaskie).Πρωτευουσα της κάτω Σιλεσιας είναι το Βρότσλαβ και της άνω Σιλεσιας το Κατοβίτσε.Συνεπως του μουνιού το πανηγύρι.Αν και Βρότσλαβ είναι οι ευκολότερες κατά τη γνώμη μου έχει όμως μύρια μπάζα.(ιδίως στο πρόσωπο είναι σαν τυροπιττες,μπορεί όμως να έχουν καλή κορμοστασιά).
Όλες οι Πολωνέζες που δουλεύουν στα κωλομπαρα,στα στριπ και στα μπορδελα ή σπονσοραρονται Αθήνα είναι από εκεί.(δηλαδή από χωριά και μικρές πόλεις γύρω όχι από το ίδιο το Βροτσλαβ).Ολες όμως από τα χωριά έρχονται να ξεφαντωσουν,να διασκεδάσουν και να πηδηχτουν στη μεγάλη πολη(Βροτσλαβ).Οπότε τρώει και ο ξένος μεζέ.

Σε ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες, θα κάνω και μια ιντερνετική έρευνα, θα καταστρώσω το σχέδιο και θα σε ενημερώσω. Σχετικά με το άλλο, σου είπα και πάλι μπάτζετ δεν υπάρχει θέμα αλλά δεν κάνω πουτανοσπονσοραρίσματα, ύψος σχεδόν 1.80 ηλικία λίγο πάνω από 30. Έτσι όπως τα παρουσιάζεις, θεωρώ Μπρνο 2 μέρες για τη μυρωδιά, Οστράβα 4 μέρες καθώς λαικές, ένα σ.κ. Κατοβίτσα, Βρότσλαβ βάρος ένα 6ήμερο. Πως το βλέπεις? Στρώνει το πρόγραμμα? Κάντο πιο ρεαλιστικό όπως είπες με ρεαλιστικό στόχο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες, θα κάνω και μια ιντερνετική έρευνα, θα καταστρώσω το σχέδιο και θα σε ενημερώσω. Σχετικά με το άλλο, σου είπα και πάλι μπάτζετ δεν υπάρχει θέμα αλλά δεν κάνω πουτανοσπονσοραρίσματα, ύψος σχεδόν 1.80 ηλικία λίγο πάνω από 30. Έτσι όπως τα παρουσιάζεις, θεωρώ Μπρνο 2 μέρες για τη μυρωδιά, Οστράβα 4 μέρες καθώς λαικές, ένα σ.κ. Κατοβίτσα, Βρότσλαβ βάρος ένα 6ήμερο. Πως το βλέπεις? Στρώνει το πρόγραμμα? Κάντο πιο ρεαλιστικό όπως είπες με ρεαλιστικό στόχο.

Οχι,αφού σου είπα.Μπρνο μην πας καθόλου κέντραρε για ΠΣ Οστράβα,Κατοβίτσε και καθημερινές πήγαινε Βρότσλαβ.Βρότσλαβ λέει και ΠΣΚ φυσικά.
Βρότσλαβ έχει κόσμο στα κλαμπ κάθε νύχτα και μάλιστα τις καθημερινές έχει λιγότερους άντρες(τα ΣΚ πλακώνουν οι Πολωνοί από τα χωριά για να γαμήσουνε).Κατοβίτσε τα κλαμπ έχουν κόσμο μόνο το ΠΣ.
Η Οστράβα είναι σχετικά άδεια τα πρωινά,Γερμανία φάση θα δυσκολευτείς.Μπρνο έχει κάτι πλατείες,αλλά και εκεί μέτρια πράγματα.Και το Βρότσλαβ βέβαια το πρωί είναι ψιλοκατάθλιψη,μη φανταστείς τίποτα το ιδιαίτερο έξω από τα μωλ.
Ολες αυτές οι πόλεις λένε για νύχτα,έχουν τα μεγαλύτερα ψωλέττα της Πολωνίας,Τσεχίας τις πιο λαικές και χύμα γκόμενες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Kman το έχω υποπτευθεί για τη Σλοβακία, αλλά αφού είναι on the way, γιατί να μη δω τα μέρη έστω μια φορά. Οκ, θα κάνω focus Οστράβα Κατοβίτσε (θυμάσαι την κουβέντα μας στο Κίεβο για τα δίπολα? Που είχα πει παλιά Βίλνιους Κάουνας και εδωσες και εσύ μερικά), οπότε περιμένουμε να επαληθευτεί η θεωρία του διπόλου, όπου εναλάσσω προορισμούς ανάλογα την προσφορά και τη ζήτηση για μεγιστοποίηση αποτελεσμάτων. Μπρνο, Όλομουτς και έξω από Κατοβίτσε σε δεύτερη μοίρα? Βρότσλαβ δεν μπορώ να το χωρέσω, άσε που ψάχνω πάντα μέρη όσο πιο μακριά από τα δυτικά σύνορα γίνεται.
ασε τις μαλακισ με ταξιδι και σκωτωμο στο δρομο να γυρνας σαν αδεσπωτος εδω και εκει.ακου με και τραβα μπρατισλαβα.στο κεντρο θα ειναι τα ελληνικα δευτερη γλωσα,πολλοι ζουνε μονιμα και φοιτητες.
τελεια περασα.μενεις αν θες και εξω απο κεντρο 5 λεπτα μινσκα ντολινα.εχει φοιτητες του ερασμους,πανεπιστημια,2 κλαμπ και ολοι πανε εκει.του πανεπιστιμιου.ειναι μαλακια να γυρνας με αμαξι εδω και εκει να τρως αδικα χρονο.να πηγαινεις ετσι απλα απο μεροσ σε μερος τιποτα δεν γινεται

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Target600 αν και off toppic από την πλευρά μου θα σου πρότεινα να παίξεις λίγο με Τιντερ, μπαντου, τζαουμο και luxy να δεις τι ματς θα έχεις κι αν υπάρχει σοβαρή πρόθεση από γκομενες να γνωρίσουν κάποιον ξένο για σεξ και αγάπες. Ότι και να σου πει ο δάσκαλος πρέπει λίγο κι εσύ να προετοιμάσεις το έδαφος. Μην πας εκεί και την πατήσεις και ταλαιπωρηθεις και χάσεις και χρόνο. Λίγο πολύ πλέον όλοι έτσι δουλεύουν. Και τα γκομενακια το ιντερνετ χρησιμοποιούν για τα κονέ από την στιγμή που όλη μέρα στα κινητά τους πάνω είναι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ασε τις μαλακισ με ταξιδι και σκωτωμο στο δρομο να γυρνας σαν αδεσπωτος εδω και εκει.ακου με και τραβα μπρατισλαβα.στο κεντρο θα ειναι τα ελληνικα δευτερη γλωσα,πολλοι ζουνε μονιμα και φοιτητες.
τελεια περασα.μενεις αν θες και εξω απο κεντρο 5 λεπτα μινσκα ντολινα.εχει φοιτητες του ερασμους,πανεπιστημια,2 κλαμπ και ολοι πανε εκει.του πανεπιστιμιου.ειναι μαλακια να γυρνας με αμαξι εδω και εκει να τρως αδικα χρονο.να πηγαινεις ετσι απλα απο μεροσ σε μερος τιποτα δεν γινεται

Μπρατισλάβα είναι χάλια.Οποιος θέλει να γαμήσει δεν έχει παρά να περάσει τα σύνορα προς τα δυτικά και να αράξει Μοραβία ή να φύγει καρφί για Σιλεσία στα βόρεια.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Όχι ρε flirter. Άλλος ο Βαλκανιος και άλλος ο flowers.
Απλά ο oykxaris βρίσκεται σε σύγχυση.

Moυ αρέσει που απάντησες κιόλας :grin:

Μπρατισλάβα είναι χάλια.Οποιος θέλει να γαμήσει δεν έχει παρά να περάσει τα σύνορα προς τα δυτικά και να αράξει Μοραβία ή να φύγει καρφί για Σιλεσία στα βόρεια.

Μπρατισλάβα,άλλος ένας καταπληκτικός προορισμός,μετά την ερωτική Θεσσαλονίκη,για να γαμήσεις μουνάκια  :S
To bou είναι μαγικό :grin:

Έχουμε γράψει καμιά 10αριά φορες διαφορες Τσεχίας-Σλοβακίας,Πράγας-Μπρατισλάβας και γιατί είναι μέρα με τη νύχτα σε καμάκι,ερωτοτουρισμό,πορνοτουρισμό.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μπρατισλαβα τελεια περασα.πληρωμενο.πηγα και στο μινσκα ντολινα.γνωρισα κοπελες αλλα κατεβηκαν οι σλοβακοι και την εκανα.λενε ειναι γειτονες μας στα δωματια ερασμους.λεω θα κερνω και μετα θα γαμηθουνε
με αυτους και την εκανα.δεν ρισκαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom