Ας πουμε περιπου 30 και περιπου 1.80 Μπατζετ δεν εχω θεμα αλλα δεν κανω σπονσοραρισματα κ μαλακιες. Το πολυ ενα δωρο μεχρι 30 ευρω κ αν το ζητησει μετα οχι πριν. Υγ: γιατι πιλσεν καλυτερο απο οστραβα. Πιλσεν πολυ κοντα γερμανια.
Φίλε Τάσο, δεν αρχίσαμε καλά. Πρώτον να σου πω πως έχουμε γνωριστεί στο μαγαζί του Moldo τις γιορτές του 14/15. Έκανα λάθος που έγραψα στο προηγούμενο ποστ 13/14, μπερδεύτηκα.
Δεύτερον, που το παράξενο για έναν άντρα που από τα 16 έως τα 36, 20 χρόνια δηλαδή κάνει καμάκι, να έχει χτυπήσει αυτά τα νούμερα και εφόσον δεν πάω για 7+ μόνο? Καινούργιος δεν είμαι, διαβάζω το φόρουμε πάνω από 10 χρόνια, αλλά τον λόγο που δεν έγραφα, μόλις μου τον επιβεβαίωσες τώρα.
Τελειώνω λέγοντας πως τα λεγόμενά μου μπορεί να τα επιβεβαιώσει o Fidele, ο οποίος με γνωρίζει από το 2004. Τέλος, με τον Moldo δεν είμαστε κολλητοί, απλά είναι ένας Έλληνας στο Κισινάου, να έχεις έναν άνθρωπο να πεις μια κουβέντα, να πιεις έναν καφέ, να κάνεις μια μουνοσυζήτηση, να πας κανά ραντεβού να τις δείξεις ότι υπάρχουμε σαν Έλληνες και εκτός έδρας και να κάνεις και κανένα καμάκι. Ειλικρινά, δεν μπορώ να κατανοήσω την επίθεσή σου. Πρόσεξε, γιατί θα εκτεθείς..
Δηλαδή είσαι 36 άρα περίπου 30 και το Φιντέλ τον ξέρεις από το 2004 δηλαδή από τα 15?
Με αυτά τα μυαλά πάτε ανατολικό μπλοκ?Μετά δεν είναι παράξενο τι συμβαίνει.
Αμα είσαι και 180 δηλαδή περίπου 170 και μπάτζετ δεν έχεις θέμα αλλά πας με ένα χιλιάρικο το μήνα μάξιμουμ,αλλάζουν όλα.Γιατί βάζετε και την απατεωνιά στο παιχνίδι?
Η απατεωνιά δεν παίζει όταν είστε τόσο πρόχειροι που φαίνεται αμέσως.
Αφήστε τις απατεωνιές και χτυπήστε κατακέφαλα σα Βαλκάνιοι.Συνήθως δεν περιμένει ο ανταγωνισμός να τον χτυπήσεις στα ίσα και πανικοβάλλεται.Δεν έχουν σχέδιο δράσης.