Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 572K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Σόρρυ που δεν θα πω όνομα αλλά προς το παρόν θέλω να το κρατήσω για την πάρτη μου.
Σαδιστή! Ελπίζω να την ψιλοβαρεθείς και να την καταδόσεις στους υπόλοιπους.

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Σαδιστή! Ελπίζω να την ψιλοβαρεθείς και να την καταδόσεις στους υπόλοιπους.
Δες το σαν kouiz φίλε Andrew :)
Το κορίτσι υπάρχει στο sex.cz. Άρα κάνε την έρευνα σου και ίσως να την πετύχεις.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
Εντάξει ρε μάγκες, τα καταφέρατε... Ακύρωσα τα ταξίδι που είχα Βουκουρέστι και πέρυξ για όλον τον Μάιο και το αντικαθιστώ με road trip Μπρνο, Οστράβα (και ενδιάμεσα βλαχοχώρια), μετά Κατοβίτσε-Ζεστόκοβα και γυρισμό από Ζίλινα, Τρέντσιν, Τρνάβα, Μπρατισλάβα. Θα το κατανείμω ανάλογα το παιχνίδι και τη βγάλει το νετ. Ένας μήνας, θα το αλωνίσω με το σιδερένιο μου άλογο. Κρίνοντας από αυτά που ακούω για Πράγα, λογικά Μπρνο και Οστράβα θα είναι μουνοπαράδεισος?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εντάξει ρε μάγκες, τα καταφέρατε... Ακύρωσα τα ταξίδι που είχα Βουκουρέστι και πέρυξ για όλον τον Μάιο και το αντικαθιστώ με road trip Μπρνο, Οστράβα (και ενδιάμεσα βλαχοχώρια), μετά Κατοβίτσε-Ζεστόκοβα και γυρισμό από Ζίλινα, Τρέντσιν, Τρνάβα, Μπρατισλάβα. Θα το κατανείμω ανάλογα το παιχνίδι και τη βγάλει το νετ. Ένας μήνας, θα το αλωνίσω με το σιδερένιο μου άλογο. Κρίνοντας από αυτά που ακούω για Πράγα, λογικά Μπρνο και Οστράβα θα είναι μουνοπαράδεισος?

Zilina,Trencin,Bratislava γενικά όλη η Σλοβακία είναι άκυροι προορισμοί.Οι Σλοβάκες είναι 5 φορές συντηρητικότερες σε σχέση με τις ελευθέριες Τσέχες και τις υπεργαμιόλες Πολωνές.
Το δίπολο Οστράβα,Κατοβίτσε είναι σωστό.Θα το εμπλούτιζα και με Βρότσλαβ που είναι μόνο 2 ώρες από Κατοβίτσε με το λεωφορείο.
Ιδανικά πρέπει να χτυπήσεις την ενδοχώρα του Σλάσκιε πλησίον Κατοβίτσε,Βρότσλαβ πόλεις μνημεία όπως Bielska Biala,Czestochowa,Cieszyn,Zawiercie,Zabrze,Legnica κτλ.Εκεί γίνεται του μουνιού το πανηγύρι,αγνό αθάνατο βλάχικο πολωνικό τσιμπούκι και έχεις αξία σαν ξένος.
Από Τσεχία έχει αξία και το Ολομούτς μεταξύ Οστράβα,Μπρνο,πόλη αντίκα(πολύ ωραιότερη από Οστράβα,Μπρνο)τίγκα στις φοιτήτριες αλλά είναι ιδανικό για μικρότερους.
Το Zaolzie(περιφέρεια,βιομηχανική περιοχή Οστράβας με πόλεις όπως Karvina,Frydek Mistek,Cesky Tesin κτλ πρέπει να αποφεύγεται μιλάμε για νεκρές περίεργες πόλεις με πολύ εκκεντρικούς τύπους).
Αντίθετα η Οστράβα είναι γνωστή για τα mega party και τις έκφυλες καταστάσεις.Είναι η περιοχή των χουλιγκάνων της Τσεχίας(Μπάνικ Οστράβα) όπου πέφτει ξύλο το βράδυ στα κλαμπ και οι γκόμενες πηδιούνται ελευθέρως σε στυλ Πολωνίας δίπλα.
Κατοβίτσε,Βρότσλαβ επίσης είναι διάσημα για τη νυχτερινή ζωή και τα τεράστια ντισκοπλέξ με τις ευκολότερες γκόμενες της Πολωνίας.

Βίντεο από νυχτερινή Οστράβα.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
Zilina,Trencin,Bratislava γενικά όλη η Σλοβακία είναι άκυροι προορισμοί.Οι Σλοβάκες είναι 5 φορές συντηρητικότερες σε σχέση με τις ελευθέριες Τσέχες και τις υπεργαμιόλες Πολωνές.
Το δίπολο Οστράβα,Κατοβίτσε είναι σωστό.Θα το εμπλούτιζα και με Βρότσλαβ που είναι μόνο 2 ώρες από Κατοβίτσε με το λεωφορείο.
Ιδανικά πρέπει να χτυπήσεις την ενδοχώρα του Σλάσκιε πλησίον Κατοβίτσε,Βρότσλαβ πόλεις μνημεία όπως Bielska Biala,Czestochowa,Cieszyn,Zawiercie,Zabrze,Legnica κτλ.Εκεί γίνεται του μουνιού το πανηγύρι,αγνό αθάνατο βλάχικο πολωνικό τσιμπούκι και έχεις αξία σαν ξένος.
Από Τσεχία έχει αξία και το Ολομούτς μεταξύ Οστράβα,Μπρνο,πόλη αντίκα(πολύ ωραιότερη από Οστράβα,Μπρνο)τίγκα στις φοιτήτριες αλλά είναι ιδανικό για μικρότερους.
Το Zaolzie(περιφέρεια,βιομηχανική περιοχή Οστράβας με πόλεις όπως Karvina,Frydek Mistek,Cesky Tesin κτλ πρέπει να αποφεύγεται μιλάμε για νεκρές περίεργες πόλεις με πολύ εκκεντρικούς τύπους).
Αντίθετα η Οστράβα είναι γνωστή για τα mega party και τις έκφυλες καταστάσεις.Είναι η περιοχή των χουλιγκάνων της Τσεχίας(Μπάνικ Οστράβα) όπου πέφτει ξύλο το βράδυ στα κλαμπ και οι γκόμενες πηδιούνται ελευθέρως σε στυλ Πολωνίας δίπλα.
Κατοβίτσε,Βρότσλαβ επίσης είναι διάσημα για τη νυχτερινή ζωή και τα τεράστια ντισκοπλέξ με τις ευκολότερες γκόμενες της Πολωνίας.

Kman το έχω υποπτευθεί για τη Σλοβακία, αλλά αφού είναι on the way, γιατί να μη δω τα μέρη έστω μια φορά. Οκ, θα κάνω focus Οστράβα Κατοβίτσε (θυμάσαι την κουβέντα μας στο Κίεβο για τα δίπολα? Που είχα πει παλιά Βίλνιους Κάουνας και εδωσες και εσύ μερικά), οπότε περιμένουμε να επαληθευτεί η θεωρία του διπόλου, όπου εναλάσσω προορισμούς ανάλογα την προσφορά και τη ζήτηση για μεγιστοποίηση αποτελεσμάτων. Μπρνο, Όλομουτς και έξω από Κατοβίτσε σε δεύτερη μοίρα? Βρότσλαβ δεν μπορώ να το χωρέσω, άσε που ψάχνω πάντα μέρη όσο πιο μακριά από τα δυτικά σύνορα γίνεται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kman το έχω υποπτευθεί για τη Σλοβακία, αλλά αφού είναι on the way, γιατί να μη δω τα μέρη έστω μια φορά. Οκ, θα κάνω focus Οστράβα Κατοβίτσε (θυμάσαι την κουβέντα μας στο Κίεβο για τα δίπολα? Που είχα πει παλιά Βίλνιους Κάουνας και εδωσες και εσύ μερικά), οπότε περιμένουμε να επαληθευτεί η θεωρία του διπόλου, όπου εναλάσσω προορισμούς ανάλογα την προσφορά και τη ζήτηση για μεγιστοποίηση αποτελεσμάτων. Μπρνο, Όλομουτς και έξω από Κατοβίτσε σε δεύτερη μοίρα? Βρότσλαβ δεν μπορώ να το χωρέσω, άσε που ψάχνω πάντα μέρη όσο πιο μακριά από τα δυτικά σύνορα γίνεται.

Wroclaw είναι must προορισμός.Το Κατοβίτσε τις μέρες της εβδομάδας είναι νεκρό,μπορείς να καμακώσεις μόνο στο σιδηροδρομικό σταθμό ή να πηγαινοέρχεσαι στο τρι μουνοσίτυ(Κατοβίτσε,Czestochowa,Sosniowiec).
Αντίθετα Βρότσλαβ έχει κάθε νύχτα γκομενάκια στα κλαμπ που περιμένουν εναγωνίως Βαλκάνιους καμακιέρος.
Για Μπρνο,Ολομούτς είσαι αρκετά μεγάλος.Πρόκειται για φοιτητουπόλεις.
Και Οστράβα έχει φοιτήτριες αλλά πιο πολύ παρτόβιες.
Εστίασε πιο βόρεια Οστράβα,Κατοβίτσε,Βρότσλαβ.(2 ώρες το ένα από το άλλο).
Σλοβακία μην πας καθόλου,είναι χάλια.Εντάξει είναι ευγενικές αλλά δεν έχεις καμιά πιθανότητα είναι πιο συντηρητικές και της οικογένειας.
Δεν υπάρχει θεωρία διπόλου.Απλά Κατοβίτσε θα πιάσεις τα αρχίδια σου το πρωί θα σου φανεί άδειο και θα την κάνεις για Βρότσλαβ που είναι γεμάτο.Βρότσλαβ θα πιάσεις στην αρχή τα αρχίδια σου μέχρι να συνηθίσεις λίγο.
Γενικά δεν είναι πλέον τόσο εύκολα,παιδική χαρά δεν είναι σίγουρα,αλλά είναι πιο εύκολα συγκριτικά με Δύση.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
Wroclaw είναι must προορισμός.Το Κατοβίτσε τις μέρες της εβδομάδας είναι νεκρό,μπορείς να καμακώσεις μόνο στο σιδηροδρομικό σταθμό ή να πηγαινοέρχεσαι στο τρι μουνοσίτυ(Κατοβίτσε,Czestochowa,Sosniowiec).
Αντίθετα Βρότσλαβ έχει κάθε νύχτα γκομενάκια στα κλαμπ που περιμένουν εναγωνίως Βαλκάνιους καμακιέρος.

Με βάσεις τώρα σε σοβαρές σκέψεις τροποποίησης... Κανόνισε να με κάψεις, θα έρθω να σε βρω και θα σε ξεφτιλίσω κ εδώ μέσα. Είσαι σίγουρος να βάλω Βρότσλαβ αντί Κατοβίτσε? Πρόσεξε σου ξαναλέω, γιατί ξέρεις ότι το χόμπυ κοστίζει χρήμα. Ξέρω ότι είσαι γνώστης και γιαυτό σε ακούω, αλλά επειδή καμιά φορά παρεκτρέπεσαι, σκέψου κ πες μου πως να το συνδυάσω. Έχω ένα μήνα ελεύθερο και σιδερένιο άλογο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με βάσεις τώρα σε σοβαρές σκέψεις τροποποίησης... Κανόνισε να με κάψεις, θα έρθω να σε βρω και θα σε ξεφτιλίσω κ εδώ μέσα. Είσαι σίγουρος να βάλω Βρότσλαβ αντί Κατοβίτσε? Πρόσεξε σου ξαναλέω, γιατί ξέρεις ότι το χόμπυ κοστίζει χρήμα. Ξέρω ότι είσαι γνώστης και γιαυτό σε ακούω, αλλά επειδή καμιά φορά παρεκτρέπεσαι, σκέψου κ πες μου πως να το συνδυάσω. Έχω ένα μήνα ελεύθερο και σιδερένιο άλογο.

Σίγουρα 100%.Εγώ ό,τι προβλέπω είναι λεπτομερές,πέφτω πάντα μέσα γιατί εστιάζω στη λεπτομέρεια δε λέω γενικότητες.
Βρότσλαβ πρέπει να μείνεις κέντρο κέντρο(στο κέντρο της παλιάς πόλης) όπου είναι όλα τα ντισκοπλέξ αλλά όχι σε ξενοδοχεία τα καλά ξενοδοχεία είναι πανάκριβα.(πάνω από 100 ευρώ τη μέρα στο κέντρο τα τετράστερα και τίποτα το ιδιαίτερο).
Κατοβίτσε μπορείς να μείνεις σε ξενοδοχείο έχει καναδυο καλά.
Κάντο flexible,αν δε σου αρέσει η μια πόλη πήγαινε σε άλλη.
Πάντως καλύτερο από το Βρότσλαβ δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή Πολωνία(από πλευράς Πολωνίας).
Τσεχία καλύτερη πόλη από Οστράβα είναι μόνο το Πίλσεν.
Πες ηλικία,ύψος,μπάτζετ να σου πω σε ποια μαγαζιά να πας και ίντερνετ σάιτς με γκόμενες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν υπαρχει διλημμα Βροτσλαβ Κατοβιτσε.Πρεπει να πας και Βροτσλαβ και Κατοβιτσε.Βροτσλαβ τις μερες της εβδομαδας και Κατοβιτσε μονο το ΠΣ για κλαμπινγκ.
Wroclaw το πιο κυριλε κλαμπ με μουναρες ειναι το Grey.

Τις πιο πολλές ωραίες φοιτήτριες έχει το Cherry που πολωνοκρατείται.

Και τις πιο ψώλες φυσικά το Mundo.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Cherry club Wroclaw.

Μια φορά προσπαθούσα να φορτώσω μια γκόμενα για έξω και εκεί που περπατάγαμε προς την έξοδο την τραβάει ένας νταγλαράς από το χέρι και αρχίζει αμέσως τα γλωσσόφιλα.Κουφάθηκα.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
Ας πουμε περιπου 30 και περιπου 1.80 Μπατζετ δεν εχω θεμα αλλα δεν κανω σπονσοραρισματα κ μαλακιες. Το πολυ ενα δωρο μεχρι 30 ευρω κ αν το ζητησει μετα οχι πριν. Υγ: γιατι πιλσεν καλυτερο απο οστραβα. Πιλσεν πολυ κοντα γερμανια.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
Υγ: βαζω στοιχημα πολλα μελη τωρα θα γελανε να ζηταω συμβουλες απο κμαν κ δε θα χουν κ αδικο.. αλλα καμια φορα απο τρελο κ απο μικρο μαθαινεις την αληθεια.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Βροτσλαβ ειχα μεινει στο ibis στο κεντρο, πολυ καλο ξενοδοχειο με πολυ καλο vfm τοτε, ,ενω κ τωρα που κοιταξα το εχει 40€ το δικλινο ενω ειναι αδικια που το εχουν *** ,επρεπε να ειναι ****.
Ενω ειχα πεταξει με wizzair απο eindhoven με 20+20€ πηγαινε-ελα.
πηδηξα κ ενα αλογο ουκρανιδα με 41€, 1 ωρα με ντουζ κ μασαζ,σε ενα κλαμπ στυλ φκκ που με πηγε φιλος πολωνος βροτσαβιωτης

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βροτσλαβ ειχα μεινει στο ibis στο κεντρο, πολυ καλο ξενοδοχειο με πολυ καλο vfm τοτε, ,ενω κ τωρα που κοιταξα το εχει 40€ το δικλινο ενω ειναι αδικια που το εχουν *** ,επρεπε να ειναι ****.
Ενω ειχα πεταξει με wizzair απο eindhoven με 20+20€ πηγαινε-ελα.
πηδηξα κ ενα αλογο ουκρανιδα με 41€, 1 ωρα με ντουζ κ μασαζ,σε ενα κλαμπ στυλ φκκ που με πηγε φιλος πολωνος βροτσαβιωτης

Ναι,αλλά το ibis είναι κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό μακριά από το κέντρο,για να πας κέντρο μες στο πουτσόκρυο θες ταξί και αν βγάλεις μεθυσμένο γκομενάκι στο κλαμπ,μέχρι να βρεις ταξί θα έχει ξενερώσει.
Οπότε πρέπει να μένεις ιστορικό κέντρο και εκεί σοβαρό ξενοδοχείο είναι μόνο το Mercure Wroclaw Centrum,άντε και το Qubus και το Puro.Πεντάστερο είναι μόνο το Radisson blue που δεν είναι τόσο κοντά.Τώρα που βλέπω έχουν πέσει οι τιμές λόγω εποχής οπότε είναι καλά.
Εγώ θα έμενα Mercure που το βρίσκεις εύκολα περπατώντας από τα ντισκοπλέξ.Πολωνία είναι σημαντικό να βρίσκεις εύκολα το ξενοδοχείο περπατώντας διότι συνήθως είσαι τόσο σουρωμένος από τα βοτκικά που δεν μπορείς να προσανατολιστείς.

Το Raddison είναι καλύτερο αλλά περπατάς 10 λεπτά παραπάνω για τις ντίσκο.

Τα Puro είναι καλά αλλά έχουν γελοίο σύστημα θέρμανσης και εξαερισμού.

?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εγω θ ανεβω τελη του μηνα κ θα μεινω στο old prague hotel

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Υγ: βαζω στοιχημα πολλα μελη τωρα θα γελανε να ζηταω συμβουλες απο κμαν κ δε θα χουν κ αδικο.. αλλα καμια φορα απο τρελο κ απο μικρο μαθαινεις την αληθεια.

Πώς δεν έχουν άδικο?Τα άτομα δεν έχουν ιδέα.Αν τους ρωτήσεις,αμπελοφιλοσοφίες θα σου πουν και γενικότητες ενώ εγώ σου δίνω ακριβείς συγκεκριμένες πληροφορίες.
Σε ποιες πόλεις να πας,πότε,πόσο να κάτσεις,σε ποια ξενοδοχεία να πας,σε ποια κλμαπ,πότε να πας στα κλαμπ,τι γκόμενες παίζουν στα κλαμπ,σε ποια ίντερνετ σάιτ,πού είναι καλά για daygame,για nightgame,τις ευκαιρίες έχεις ρεαλιστικά,τι μπάτζετ χρειάζεσαι ακριβώς,σιγά μη σου δώσουν οι άλλοι αυτές τις πληροφορίες.
Αυτές είναι πληροφορίες από το μέτωπο από μάχιμους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ας πουμε περιπου 30 και περιπου 1.80 Μπατζετ δεν εχω θεμα αλλα δεν κανω σπονσοραρισματα κ μαλακιες. Το πολυ ενα δωρο μεχρι 30 ευρω κ αν το ζητησει μετα οχι πριν. Υγ: γιατι πιλσεν καλυτερο απο οστραβα. Πιλσεν πολυ κοντα γερμανια.

Πίλσεν είναι καλύτερο για πολλούς λόγους που βαριέμαι τώρα να αναλύσω.
Σίγουρα έχεις πολύ καλές πιθανότητες στο τρίγωνο Βρότσλαβ,Κατοβίτσε,Οστράβα.
Στη θέση σου θα είχα βάση το Βρότσλαβ θα νοίκιαζα διαμέρισμα Airnb στο ιστορικό κέντρο μέσα για ένα μήνα και τα ΣΚ θα ξεχυνόμουνα Κατοβίτς,Οστράβα κατά βούληση όπου θα έμενα σε ξενοδοχεία στο κέντρο.
Κατοβίτσε το καλύτερο ξενοδοχείο είναι το Best Western,είναι σχετικά φτηνό αλλά στα όρια της πόλης,πολύ μακριά από το κέντρο.Ρεαλιστικό είναι το Marriott στο κέντρο με τρομερή θέα από τον 27o όροφο και το Novotel,πολύ κοντά στα Pomaranza,Energy2000(στην αντίθετη κατεύθυνση) και τη δράση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom