Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 571K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

planeta

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
0
Μην το ψάχνεις.Οι μισές Τσέχες είναι πάνω από 170 και το 15% πάνω από 180.Δεν παίζουν πουθενά αλλού αυτά τα ύψη εκτός από Ολλανδία,Βόρεια Γερμανία,Σερβία και Κροατία.
Οι Ουκρανές είναι υποσιτισμένες 1,2 πόντους ψηλότερες από τις Ελληνιδες,οι Ρωσίδες λίγο ψηλότερες από Ουκρανές γιατί δεν είναι υποσιτισμένες.
Μην κοιτάς που βάζουν τα δεκαπενταποντα τακούνια και φαίνονται θηρία,οι Τσέχες δεν κάνουν τέτοια πράγματα αλλιώς θα φαίνονταν σαν καμηλοπαρδάλεις.
Οι Πολωνές είναι ντεμι, μερικές είναι πανύψηλες όπως οι Τσεχες αλλά συνήθως κινούνται 3-5 πόντους κάτω από τις Τσέχες και φοράνε ωραία φτηνα τακουνάκια που κάνουν το καυλωτικο κλα κλα στο πλακόστρωτο.
Έχουν και τις κωλαρες να αντισταθμίζουνε.
Σορυ για την επιμονή τελευταίο σχόλιο, αλλά πολύ γενικευμένα τα παραπάνω περί υψους. Αισθητή διαφορά στην ευρωπαϊκή ήπειρο εχουν οι Σέρβες και οι Ολλανδέζες και ακολουθεί η Σκανδιναβία (Σουηδία κυρίως).Από τη δική μου εμπειρία στα μέρη που αναφέρω.

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Αρχικά να συγχαρώ τον Βαλκανιο για το εγχείρημα του και χαίρομαι που στέφεται με επιτυχία.
Το 2009 όταν ζούσα Μολδαβία σκεφτήκαμε με ένα φίλο που μέναμε μαζί να κάνουμε κάτι παρόμοιο μιας και αυτός το είχε με τις βιντεοσκοπησεις και τις φωτογραφίες και εγώ είχα τον τρόπο μου να κάνω επιτυχημένες γνωριμίες από site όπως love.mail.ru και odnoklasniki. Τελικά το φιλαράκι μου έκανε πίσω, και είχε δίκιο επειδή αν συνέβαινε μια στραβή, θα ξεχναγαμε πως είναι ο ήλιος.

Πάμε τώρα σε πιο γήινες καταστάσεις.
Το προηγούμενο 3ημερο το πέρασα στην Πράγα. Είναι αλήθεια πως τα περισσότερα privat ήταν κλειστά. Δούλευαν όμως πολλές ανεξάρτητες φυσικά με υψηλότερες τιμές.
Εγώ είχα κλείσει τα ραντεβού μου αρκετά έγκαιρα αλλά πάλι αντιμετώπισα περίεργα προβλήματα στα οποία έχει αναφερθεί ο Βαλκανιος και άλλοι και επιβεβαιωθηκαν και σε εμένα.
Για την περασμένη Κυριακή το βράδυ είχα κλείσει την Shakira από το adultprague.com που στις φωτογραφίες της στο site δείχνει απίστευτο μωρό. Ανταλλάξαμε email και sms και με είχε διαβεβαιώσει πως οι φωτογραφίες της ήταν 100/% αληθινές. Δυστυχώς το κορίτσι που ήρθε σε εμένα δεν είχε καμία σχέση με αυτή των φωτογραφιών σε βαθμό που δεν άξιζε ούτε καν να το παραβλέψω. Την ανέβασα στο διαμέρισμα,  της έδειξα τις φωτογραφίες και την ρώτησα τι σχέση έχει με το κορίτσι που βλέπω στο site. Επιτόπου πήρα τηλέφωνο στο νούμερο που είχα επικοινωνήσει με την Shakira και φυσικά μου απάντησε κάποια άλλη και όχι το κορίτσι που ήταν μπροστά μου. Ευγενικά την έστειλα από εκεί που ήρθε.
Ήταν ήδη αργά και οι πιθανότητες μου για να βρω κάτι παραμονή Χριστουγέννων στις 22:00 έμοιαζαν εξαιρετικά απίθανες. Ξαναμπηκα στο adultprague  και είδα ποιες ήταν on line. Βρήκα λοιπόν το προφίλ από ένα κοριτσάκι που το είχα πάρει πριν δύο μήνες όταν βρέθηκα για πρώτη φορά Πράγα και είχα περάσει πολύ καλά μαζί της,  αλλά την είχα βρει από άλλο site που δεν μπορώ να θυμηθώ. Το profil της είναι Elizabetta και έχει τηλέφωνο. Έστειλα μήνυμα και η απάντηση ήταν άμεση. Ήμουν σίγουρος πως θα αποζημιωθω για την προηγούμενη αποτυχημένη προσπάθεια αλλά δυστυχώς και αυτή τη φορά την πάτησα. Όταν κατέβηκα στην είσοδο να την παραλάβω, βλέπω μια κακάσχημη που έφερνε σε γυφτισα. Καθώς έρχεται να μου δώσει το χέρι και μου συστήνεται ως Elizabetta κάνω στροφή 180 μοιρών χωρίς να πω λέξη και την αφήνω κάγκελο.
Φυσικά έγραψα και στις δύο πως είμαι μέλος σε ένα international site που αναφέρεται στο sex στην Πράγα και πως θα τις δώσω κανονικά.  :rockon:
Δεν ξέρω αν συγκινήθηκαν καθόλου αλλά πιστεύω πως θα προβληματιστηκαν λιγάκι.
Πριν σας πω τη συνέχεια, να επισημάνω πως τα περισσότερα προφίλ σε αυτό το site έχουν fake φωτογραφίες. Θα καταλάβετε στη συνέχεια γιατί το αναφέρω αυτό.
Δεν απογοητευτηκα ούτε από τις αποτυχίες ούτε από το προχωρημένο της ώρας (είχε πάει 23:00) ούτε το γεγονός ότι πλησίαζαν Χριστούγεννα.
Ξαναμπαίνω στο site και άρχισα να στέλνω μηνύματα. Έστειλα σε είκοσι περίπου και πήρα απάντηση από τις μισές. Από όσες μου απάντησαν ζήτησα να μου στείλουν τωρινές φωτογραφίες και ακριβώς το πρόγραμμα τους.
Πήρα απάντηση από τέσσερις. Καμιάς οι φωτογραφίες δεν είχαν σχέση με αυτές που είχαν στα προφίλ τους.
Τελικά διάλεξα την Lana 25 χρονών πολύ όμορφη και αποζημιωθηκα στο πλήρες για την ταλαιπωρία.
Για την Δευτέρα είχα κλείσει από το monfasgirls.com την Maya κατόπιν προτροπής της ιδιοκτητριας του site της Monika Fastidiosa η οποία είναι εξαιρετικά συνεργασιμη και όσες φορές έχω πάρει από το συγκεκριμένο site έχω περάσει καλά.
Η Maya είναι ένα petit κοριτσάκι 24 χρονών με όμορφο σώμα και υπέροχα μάτια πολύ γλυκιά  που σε δέχεται μόνη της στο δικό της διαμέρισμα στην Πράγα 9. Εξαιρετικές υπηρεσίες με κορυφαία πιπα που μπορεί να τον ρουφάει για ώρες. Και η τιμή πολύ καλύτερη από τις ανεξάρτητες. 130 ευρώ για δύο ώρες περιλαμβανομενου bj χωρίς και Gfe service. Τελικά πήρα μπόνους μια επιπλέον ώρα μιας και δεν θα είχε άλλο πελάτη στην συνέχεια  :rockon:
Εννοείται πως την έκλεισα και για την Τρίτη μεσημέρι, για 3ωρο και ακύρωσα ένα άλλο ραντεβού για το οποίο δεν ήμουν και πολύ σίγουρος.
Για το βράδυ της Δευτέρας είχα κλείσει με Sasha sweet παλι από adultprague αλλά αυτή ήταν στανταρακι μιας και την έχω ξαναπάρει και είχα προνοησει να πάρω το προσωπικό της νούμερο. Σλοβακα 28 χρονών με αναλογίες μοντέλου και εξαιρετικό service.
Τρίτη μεσημέρι τρίωρο με Maya που στην κυριολεξία με μάγεψε.
Στην επιστροφή είχα κλείσει με Lara 18 χρονών στο Plzen αλλά με ξεζουμισε η Maya και φτάνοντας λίγο πριν από το Plzen το ακύρωσα.
Όπως καταλαβαίνετε δεν μου έμεινε χρόνος για βόλτες αλλά πρόλαβα να περπατήσω λίγο στο κέντρο Δευτέρα βράδυ και Τρίτη μεσημέρι. Όπως πάντα χαμός από κόσμο και πολλοί Έλληνες.
5-7 Ιανουαρίου θα βρίσκομαι πάλι Πράγα έχω κλείσει ήδη τα ραντεβού μου και επειδή θα είμαι με φίλους θα δω και την πόλη  :)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
[quote author=flowers lover notid=64197 . μου συστήνεται ως Elizabetta κάνω στροφή 180 μοιρών χωρίς να πω λέξη και την αφήνω κάγκελο..
5-7 Ιανουαρίου θα βρίσκομαι πάλι Πράγα έχω κλείσει ήδη τα ραντεβού μου και επειδή θα είμαι με φίλους θα δω και την πόλη  :)
[/quote]

-εκανες το σωστο. Αυτο που πρεπει να κανουν ολοι ωστε να μην εχουν το θρασος να σε κοροιδευουν.
-συγχαρητηρια για την ενημερωση
-5-7 ιανουαριου θα εχει περισσοτερες γυναικες??

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
[quote author=flowers lover notid=64197 . μου συστήνεται ως Elizabetta κάνω στροφή 180 μοιρών χωρίς να πω λέξη και την αφήνω κάγκελο..
5-7 Ιανουαρίου θα βρίσκομαι πάλι Πράγα έχω κλείσει ήδη τα ραντεβού μου και επειδή θα είμαι με φίλους θα δω και την πόλη  :)

-εκανες το σωστο. Αυτο που πρεπει να κανουν ολοι ωστε να μην εχουν το θρασος να σε κοροιδευουν.
Σε ευχαριστώ φίλε μου.
Τώρα αν θα έχει περισσότερες γυναίκες 5-7 Ιανουαρίου, θεωρώ πως πιο ειδικός να μας ενημερώσει είναι ο Βαλκάνιος.
Αλλά πιστεύω πως εκτός από τις ανεξάρτητες θα είναι ανοιχτά και πολλά privat.
Η πλάκα είναι πως ακόμα και σήμερα παίρνω απαντήσεις στα μηνύματα που έστειλα και με ρωτάνε αν είμαι ακόμα Πράγα :)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Eσύ άσε την Πράγα και κανόνισε 17 Ιανουαρίου να είσαι στη Βόννη  :rockon:

Η μόνη άκυρη περίοδος ειδικά για τα Privat,είναι τα χριστούγεννα.
Παρά τον όγκο των τουριστών(ο.κ. τα χριστουγεννα δεν έχει τοσους πορνοτουρίστες),
τα περισσότερα Privat επιλέγουν να είναι κλειστά για 3 μέρες και οι κοπέλες να κάνουν χριστουγεννα με τους δικούς τους.

Και κάποια call girls δε δουλεύουν.Έστειλα μέλος του bou(άλλος ένας που έχει ανέβει τουλάχιστον 5 φορές,αλλά μάλλον έχει αλλεργία στο γράψιμο :grin: ) σε 2 call girls που δουλεύουν με Whatsapp και αμφότερες συνδέθηκαν τελευταία φορά 22 Δεκ και μετά ξανά 26 Δεκ

Η καλύτερη περίοδο,ειδικά για να πετύχετε ελευθερα τα call girls,είναι οι καθημερινές.
ΠΣΚ πλακώνουν σταθεροί πελάτες,ξένοι που πληρώνουν βαρβάτα προγράμματα,ντόπιοι που γαμάνε ΣΚ γιατί καθημερινες δουλεύουν,κ.λ.π.

Ο flowers lover ξηγιέται πολύ καλά σε κάποιες απατεώνισσες.
Δυστυχώς έτσι λειτουργεί μια μειοψηφία των πορνοτουριστών.
Άλλοι έχουν καύλες και το χώνουν σε ότι εμφανιστεί στην πόρτα,άλλοι δε θέλουν να διώξουν την κοπέλα για να μην την κάνουν να νιώσει άσχημα :jerking: ,άλλοι στις χώρες τους γαμούσαν κατσίκες οπότε μια γύφτισσα φαντάζει καλλονή..

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Eσύ άσε την Πράγα και κανόνισε 17 Ιανουαρίου να είσαι στη Βόννη  :rockon:

Η μόνη άκυρη περίοδος ειδικά για τα Privat,είναι τα χριστούγεννα.
Παρά τον όγκο των τουριστών(ο.κ. τα χριστουγεννα δεν έχει τοσους πορνοτουρίστες),
τα περισσότερα Privat επιλέγουν να είναι κλειστά για 3 μέρες και οι κοπέλες να κάνουν χριστουγεννα με τους δικούς τους.

Και κάποια call girls δε δουλεύουν.Έστειλα μέλος του bou(άλλος ένας που έχει ανέβει τουλάχιστον 5 φορές,αλλά μάλλον έχει αλλεργία στο γράψιμο :grin: ) σε 2 call girls που δουλεύουν με Whatsapp και αμφότερες συνδέθηκαν τελευταία φορά 22 Δεκ και μετά ξανά 26 Δεκ

Η καλύτερη περίοδο,ειδικά για να πετύχετε ελευθερα τα call girls,είναι οι καθημερινές.
ΠΣΚ πλακώνουν σταθεροί πελάτες,ξένοι που πληρώνουν βαρβάτα προγράμματα,ντόπιοι που γαμάνε ΣΚ γιατί καθημερινες δουλεύουν,κ.λ.π.

Ο flowers lover ξηγιέται πολύ καλά σε κάποιες απατεώνισσες.
Δυστυχώς έτσι λειτουργεί μια μειοψηφία των πορνοτουριστών.
Άλλοι έχουν καύλες και το χώνουν σε ότι εμφανιστεί στην πόρτα,άλλοι δε θέλουν να διώξουν την κοπέλα για να μην την κάνουν να νιώσει άσχημα :jerking: ,άλλοι στις χώρες τους γαμούσαν κατσίκες οπότε μια γύφτισσα φαντάζει καλλονή..
Τι παιζει 17 ιανουαριου στην Βοννη τυπε?

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Να κάνω μια διόρθωση. Το κορίτσι που συνευρεθηκα από το Monfasgirls.com, ήταν η Bianca και όχι η Maya. Υπάρχει και Maya που στις φωτογραφίες δείχνει αστέρι αλλά την άφησα για τα προσεχώς  :rockon:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Tελευταία μέρα συνεντεύξεων η σημερινή.

Προστεθηκαν άλλες 3 προς συνερευση κοπέλες,σύνολο 7 για τις  2 επόμενες και τελευταίες μέρες του εγχειρηματος.

Ένα θέμα που δεν περίμενα να προκύψει είναι μια αίσθηση κορεσμού,μπουκώματος,αδυναμία πλήρους απόλαυσης του project...
Δεν ξέρω ακόμη πως να το θέσω στη σωστή του βαση. :think:

Αύριο για παράδειγμα ξεκινάω στης 11:00 τέσσερα 90 λεπτα ραντεβού με διάλειμμα μιας ώρας μεταξύ τους,δηλαδή αν δεν αργήσει κάποια ή παίξει άλλο απρόοπτο κρατάει 10ώρες η φάση.

Ναι,καραγουστάρω,ειμαι σε μόνιμη κατάσταση ευφορίας,τα πιπινια είναι ζωή,αλλά δεν προλαβαινω να απολαύσω πλήρως τις στιγμές,πρεπει στο ωριαίο διάλειμμα να φάω/αναπληρώσω υγρά,κ.λ.π. για να φορτσάρω για την επόμενη.

Ένα casting που θα διαρκούσε μεγαλύτερο διάστημα,αλλά θα έσπρωχνα μόνο τα ΣΚ που θα πήγαινα Πραγα,ισως να ήταν πιο απολαυστικό.
Δηλαδή Σάββατο δυο-τρεις κοπελες,Κυριακη άλλες δυο-τρεις,να μείνουν και τα καρέ στο κεφάλι,να καταχωρηθεί η ανάμνηση,να παίξει απόλαυση της στιγμης.
Όχι 2 βδομάδες μαραθώνιος γαμησιού..
Πάλι καλά που μετα από κάθε 2 μέρες σπρωξίματος,είχαμε το διάλειμμα με τη μέρα συνεντεύξεων.

Κάθε 90λεπτο,μιας και διαλέγω μόνο τα μουνάκια που καραγουστάρω, περιλαμβανει σχεδόν παντα 3 μπαλάκια.Οι κοπέλες λόγω ηλικίας είναι σχεδόν πάντα ψιλοάμαθες/παθητικές στο κρεβάτι,παρθενα κωλοτρυπίδια,δεν ξερουν όλες τις στάσεις,κ.λ.π. όπερ σημαίνει ότι είσαι σε active dominant mode και σκάβεις επί ώρες.Αν βάλεις ότι σχεδόν πάντα τα αγγλικά είναι τα βασικά ή καθόλου,γαμάς μεν φρέσκα μουνάκια της αρεσκειας σου,αλλά σε μια επαναλαμβανόμενη manhandling φάση.
Δε λέω ότι με χαλάει,απλά ίσως τέσσερα μουνάκια τη μέρα επι 90 λεπτά είναι λίγο υπερβολη.

Θα το ξανασκεφτώ,ίσως τώρα έχω πάθει υπερσλαβομουνίαση και γράφω μαλακίες. :think:

Τελος,υπολογίζοντας και τα έξοδα των επόμενων 7 συναντήσεων και χωρίς  κάποιο άλλο έκτακτο έξοδο,εφτασα συνολικα σχεδόν τα 9.500 ευρώ.
Όποιος θελει και μπορει να κάνει κάτι τέτοιο,ας ειναι το budget του 10.000 ευρώ και όχι 7 χιλιαδες που τα ειχαμε βγάλει αρχικά.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Πάντως νά πηγαίνεις έκεί πάνω καί νά πληρώσεις γιά νά γαμάς, δέν ξέρω....

Ύπάρχει πρόβλημα...

Ρεεεεεεεε, τζάμπα πρέπει νά γαμάς έκεί πάνω, ρεεεεεεεεεεεεε...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Πάντως νά πηγαίνεις έκεί πάνω καί νά πληρώσεις γιά νά γαμάς, δέν ξέρω....

Ύπάρχει πρόβλημα...

Ρεεεεεεεε, τζάμπα πρέπει νά γαμάς έκεί πάνω, ρεεεεεεεεεεεεε...

:grin: :grin: :grin:

Με έκανες και γέλασα,να 'σαι καλά.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Kαλή χρονιά σε όλους  :hi:

Επιστροφή στη χώρα παραγωγής σκληρού ευρώ,μέχρι το επόμενο ραντεβού στον παράδεισο όπου τα καταθέτουμε απλόχερα.

AYS5EgZ.jpg

Μερικές επισημάνσεις,ίσως επαναλαμβανομαι αλλά...

Όποιος θέλει να φορτώσει ελευθέρας βοσκής,ΜΟΝΟ airbnb ή διαμερισματα από booking.com.
Και ΜΟΝΟ κέντρο και πέριξ αυτού,stare mesto,nove mesto,vinohrady,άντε και mala strana.
Καμία δε θα τραβηχτεί μαζί σας στο Praha 17.

Μην υποτιμάτε τις τουρίστριες.Οι τουρίστριες είναι το 1/3 του Tinder και σχεδόν το σύνολο του daygame του ΚΕΝΤΡΟΥ της πόλης.Επίσης ειδικά γιορτές/ΠΣΚ,να είστε σίγουροι ότι περπατώντας από το Palladium μέχρι το Mustek,οι μονες Τσεχες που θα δείτε είναι οι εργαζόμενες στα καταστηματα,όλες όσες σουλατσάρουν είναι τουριστριες.
Οι Τσέχες δεν περπατάνε πλέον στα τουριστικά,επειδή δεν την παλεύουν με τόσους τουρίστες.Επίσης δεν βγαίνουν στα τουριστικά,γιατί βαριουνται τον κάθε μαλάκα μπεκρή Άγγλο και την παρέα του.

Μην υποτιματε τις ξένες μόνιμες κατοίκους.Υπάρχουν π.χ.πάρα πολλές αμερικάνες που δουλεύουν σαν καθηγήτριες Αγγλικών στην Πράγα.Και είναι μια χαρά cool τυπάκια,ούτε shit tests ούτε μαλακίες,άμα γουστάρουν κάθονται και δεν πρήζουν αρχίδια.

Οι Τσέχες κάτω των 30 ετών που είναι το δικό μου target group,δεν εντυπωσιάζονται με φράγκα,επίδειξη,μπρατσόνια,όπως άλλα Σλαβοειδη.
Είναι από τους πιο μορφωμένους λαους της Ευρώπης και θέλουν καλό σόσιαλ,να έχεις κάτι να πεις/δείξεις.
Θεωρούν τον εαυτό τους κεντροευρωπαίες,όχι ανατολικές.
Παίζουν να βγάζουν περισσότερα λεφτα από εσάς,η Πράγα αναπτύσσεται καθημερινά δεν είναι Καμενισκ Ποντόλσκι.
Έβγαινα με μια τυπισσα που δούλευε σε γνωστή πολυεθνική έξω από την Πραγα και έπαιρνε 1.800 ευρώ καθαρά,χώρια κάτι άλλες παροχες(γυμναστήριο,κινητό,κ.ά.)

Άλλο Τσέχες,άλλο Σλοβάκες.
Μέρα με τη νύχτα ειδικά στην ιδιοσυγκρασία.
Στην Πράγα μένουν πολλες Σλοβάκες.
Σε εμφάνιση οι Σλοβάκες υπερτερούν,όπως και για όσους ψάχνουν marriage material.

Εννοείται ότι κερνάμε ΠΑΝΤΑ την πρώτη φορά,ακόμη και αν αγοράσαμε ένα μαντολάτο με 50kc.
Είναι ΝΟΜΟΣ.Από τη δεύτερη κάνουν κίνηση να πληρώσουν και το εννοούν κιόλας.
Για όσους ξηγιούνται ιππότες γαμπροί,τους αρέσουν τα λουλούδια περισσότερο από γυναίκες άλλων λαών.Ειναι συνηθισμένη κίνηση/δώρο.

Ποσοστο Αγγλομάθειας κάτω των 30 ετων.
25-30% που γενικά είναι γκόμενες επίπεδο ΕΠΑΛ/ιεκ κομμωτικής,δεν μιλάει καθόλου 
30-35% επίπεδο Lower
35-40% τα πάντα όλα,συνηθως φοιτήτριες,ερασμίτισσες και σπουδαγμένες γκομενες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kαλή χρονιά σε όλους  :hi:

Οι Τσέχες κάτω των 30 ετών που είναι το δικό μου target group,δεν εντυπωσιάζονται με φράγκα,επίδειξη,μπρατσόνια,όπως άλλα Σλαβοειδη.
Είναι από τους πιο μορφωμένους λαους της Ευρώπης και θέλουν καλό σόσιαλ,να έχεις κάτι να πεις/δείξεις.
Θεωρούν τον εαυτό τους κεντροευρωπαίες,όχι ανατολικές.
Παίζουν να βγάζουν περισσότερα λεφτα από εσάς,η Πράγα αναπτύσσεται καθημερινά δεν είναι Καμενισκ Ποντόλσκι.

Εννοείται ότι κερνάμε ΠΑΝΤΑ την πρώτη φορά,ακόμη και αν αγοράσαμε ένα μαντολάτο με 50kc.
Είναι ΝΟΜΟΣ.Από τη δεύτερη κάνουν κίνηση να πληρώσουν και το εννοούν κιόλας.
Για όσους ξηγιούνται ιππότες γαμπροί,τους αρέσουν τα λουλούδια περισσότερο από γυναίκες άλλων λαών.Ειναι συνηθισμένη κίνηση/δώρο.

Ποσοστο Αγγλομάθειας κάτω των 30 ετων.
25-30% που γενικά είναι γκόμενες επίπεδο ΕΠΑΛ/ιεκ κομμωτικής,δεν μιλάει καθόλου  
30-35% επίπεδο Lower
35-40% τα πάντα όλα,συνηθως φοιτήτριες,ερασμίτισσες και σπουδαγμένες γκομενες.

Καλά και οι Πολωνέζες κεντροευρωπαίες δηλώνουν αλλά σπάνια έχουν συμπεριφορά Αυστριακής ή Ελβετίδος.
Κατά βάθος ξέρουν οτι είναι Ανατολικές,για αυτό και πάμε εκεί άλλωστε,ποιος θα ήθελε το κρύο αυστριακό τσιμπούκι?
Οι Βοημές είναι 70% Σλάβες,30% Γερμανίδες,οι Μοραβές είναι 80% Σλάβες.Καθαρά σλαβική νοοτροπία.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Καλά και οι Πολωνέζες κεντροευρωπαίες δηλώνουν αλλά σπάνια έχουν συμπεριφορά Αυστριακής ή Ελβετίδος.
Κατά βάθος ξέρουν οτι είναι Ανατολικές,για αυτό και πάμε εκεί άλλωστε,ποιος θα ήθελε το κρύο αυστριακό τσιμπούκι?
Οι Βοημές είναι 70% Σλάβες,30% Γερμανίδες,οι Μοραβές είναι 80% Σλάβες.Καθαρά σλαβική νοοτροπία.

Σου δηλωνουν οι Πολωνέζες κεντροευρωπαίες; :2funny:
Εμενα περήφανες Σλάβες οστ μπλοκ. :grin:

Τσέχοι/ες δεν θεωρουν εαυτούς 100% Σλάβους,απλά ότι είναι κατά ένα ποσοστό Σλάβοι,κάτι που ισχύει κιόλας.

Μου το έχουν επισημάνει πάμπολλες φορες,το γράφουν και με κάθε ευκαιρια στο πορνοforum τους όταν οι υπόλοιποι τους λέμε Σλάβους.

RLo8b3G.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σου δηλωνουν οι Πολωνέζες κεντροευρωπαίες; :2funny:
Εμενα περήφανες Σλάβες οστ μπλοκ. :grin:

Τσέχοι/ες δεν θεωρουν εαυτούς 100% Σλάβους,απλά ότι είναι κατά ένα ποσοστό Σλάβοι,κάτι που ισχύει κιόλας.

Μου το έχουν επισημάνει πάμπολλες φορες,το γράφουν και με κάθε ευκαιρια στο πορνοforum τους όταν οι υπόλοιποι τους λέμε Σλάβους.

RLo8b3G.jpg

Γενικά οι Πολωνοί αρπάζονται συχνά για αυτά τα θέματα κυρίως λόγω του οτι η Ανατολική Ευρώπη έχει αποκτήσει αρνητική φήμη σαν πάμφτωχη περιοχή γεμάτη αλκοολικούς και πουτάνες όπου μπορεί να χάσεις το νεφρό σου αν ταξιδέψεις.

Για αυτό συνήθως οι Πολωνοί επιμένουν οτι ανήκουν στην κεντρική Ευρώπη.
Μάλιστα ισχυρίζονται οτι είναι οι αυθεντικοί Σλάβοι,οι original,ενώ οι Ρώσσοι είναι προιόν επιμειξίας με Μογγόλους που έδωσαν κακό όνομα στο σλαβικό είδος.

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Τριήμερο στην Πράγα πολύ ενδιαφέρον και με νέες ευχάριστες αυτή τη φορά περιπέτειες!!! :)
Τελικά, όσο πιο συχνά πας σε ένα μέρος και αν δημιουργείς κάποιες σταθερές επαφές (βλέπε τόπο διαμονής, γραφεία ή ανεξάρτητα κορίτσια που συνεργάζεσαι), και αν είσαι σωστός στη συμπεριφορά σου, κάθε επόμενη φορά θα περνάς και καλύτερα!!!
Το έχω ζήσει και σε άλλες χώρες, το ζω και στην Πράγα. Ήταν μόλις η 4η φορά που πήγα και είχα πρόσκληση να κάνω test drive σε κορίτσι που βγαίνει την επόμενη εβδομάδα στη δημοσιότητα!!! Και επειδή το κορίτσι ήταν μιλημενο πως είμαι VIP πελάτης (πότε πρόλαβα και έγινα δεν το κατάλαβα :happy:), μου πρόσφερε υπηρεσίες πολύ υψηλού επιπέδου με την έννοια πως η φάση ήταν κάθε άλλο παρά επαγγελματική και το κατά ευχαριστήθηκα. Και πήρα την διαβεβαίωση πως κάθε φορά που θα είναι έτοιμο ένα κορίτσι να βγει στην κυκλοφορία, θα ενημερώνομαι έγκαιρα για να κάνω παρόμοιο test  :knockinb:
Ταυτόχρονα, υπάλληλος του γραφείου από το οποίο νοικιάζω διαμέρισμα όταν πάω, επειδή έχουμε γνωριστεί και του πήγα μερικά καλούδια από Γερμανία ως δώρο, ένιωσε τόσο υποχρεωμένος,  που με έφερε σε επαφή με μια 22χρονη φοιτήτρια πολλών αστέρων που από ότι μου είπε, δουλεύει με πολύ κλειστό κύκλο και μόνο μετά από συστάσεις.
Έχω βρει την άκρη να συνευρισκομαι με κορίτσια που έχουν το δικό τους διαμέρισμα και είναι εντελώς μόνες τους και έτσι νιώθουν πιο απελευθερωμενες εκείνες και πολύ πιο άνετα εγώ,  σε σχέση με τα privat που είναι συνεχώς γεμάτα κόσμο.
Επιτέλους είχα και την ευκαιρία να δω την πόλη που όπως πάντα, γινόταν ο κακός χαμός από κόσμο!!!   :rockon:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Τριήμερο στην Πράγα πολύ ενδιαφέρον και με νέες ευχάριστες αυτή τη φορά περιπέτειες!!! :)
Τελικά, όσο πιο συχνά πας σε ένα μέρος και αν δημιουργείς κάποιες σταθερές επαφές (βλέπε τόπο διαμονής, γραφεία ή ανεξάρτητα κορίτσια που συνεργάζεσαι), και αν είσαι σωστός στη συμπεριφορά σου, κάθε επόμενη φορά θα περνάς και καλύτερα!!!
Το έχω ζήσει και σε άλλες χώρες, το ζω και στην Πράγα. Ήταν μόλις η 4η φορά που πήγα και είχα πρόσκληση να κάνω test drive σε κορίτσι που βγαίνει την επόμενη εβδομάδα στη δημοσιότητα!!! Και επειδή το κορίτσι ήταν μιλημενο πως είμαι VIP πελάτης (πότε πρόλαβα και έγινα δεν το κατάλαβα :happy:), μου πρόσφερε υπηρεσίες πολύ υψηλού επιπέδου με την έννοια πως η φάση ήταν κάθε άλλο παρά επαγγελματική και το κατά ευχαριστήθηκα. Και πήρα την διαβεβαίωση πως κάθε φορά που θα είναι έτοιμο ένα κορίτσι να βγει στην κυκλοφορία, θα ενημερώνομαι έγκαιρα για να κάνω παρόμοιο test  :knockinb:
Ταυτόχρονα, υπάλληλος του γραφείου από το οποίο νοικιάζω διαμέρισμα όταν πάω, επειδή έχουμε γνωριστεί και του πήγα μερικά καλούδια από Γερμανία ως δώρο, ένιωσε τόσο υποχρεωμένος,  που με έφερε σε επαφή με μια 22χρονη φοιτήτρια πολλών αστέρων που από ότι μου είπε, δουλεύει με πολύ κλειστό κύκλο και μόνο μετά από συστάσεις.
Έχω βρει την άκρη να συνευρισκομαι με κορίτσια που έχουν το δικό τους διαμέρισμα και είναι εντελώς μόνες τους και έτσι νιώθουν πιο απελευθερωμενες εκείνες και πολύ πιο άνετα εγώ,  σε σχέση με τα privat που είναι συνεχώς γεμάτα κόσμο.
Επιτέλους είχα και την ευκαιρία να δω την πόλη που όπως πάντα, γινόταν ο κακός χαμός από κόσμο!!!  :rockon:
Μπραβο τυπε

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Με την έγγραφη μέσω e-mail άδειά της,σας παρουσιάζω σε φωτογραφία υψηλής ανάλυσης το Νο27 του Casting.
Ένα φυσικό ξανθό μουνάκι,γεννημένο τον Ιούλιο του 1999.

Συνημμένα

• 27-D031.jpg
    27-D031.jpg
    3,8 MB · Εμφανίσεις: 76

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom