10000 ευρώ είναι πολλά αλλά και πάλι αξίζει.
Αποδεικνύεται η θεωρία του ενιαίου σλαβικού χώρου,από τη στιγμή που βρίσκεσαι σε σλαβική χώρα ο πότσος πυραυλοποιείται.
Εδώ το ποστ του Β.Π. 3 μήνες πριν όταν απειλούσε να κρεμάσει καπότες για χάρη Ελληνίδας.
Και εδώ η δική μου απάντηση πρόβλεψη τότε.
Ετσι και εθιστείς στα σλαβικά μουνολίβαδα δεν υπάρχει πρακτικά τρόπος επιστροφής,ακόμα και 1000 Ελληνίδες να σου κουνάνε τον κώλο τους.
Αποδεικνύεται η θεωρία του ενιαίου σλαβικού χώρου,από τη στιγμή που βρίσκεσαι σε σλαβική χώρα ο πότσος πυραυλοποιείται.
Εδώ το ποστ του Β.Π. 3 μήνες πριν όταν απειλούσε να κρεμάσει καπότες για χάρη Ελληνίδας.
Αμάν ρε σεις,λες και με βρήκε κανά κακό κάνετε(ή μήπως με βρήκε )
Έχω κέφια τύποι μου.
Δυο ενδεχόμενα υπάρχουν.
Ή έχω πεσει σε πολύ καλή περίπτωση ή σε πολύ καλη ηθοποιό.
Καλά μου τα είπε και στο τραπεζι,ούτε shit tests,όλα χαλλλλλαρά και χαμογελαστά..
Μετά το φαγητό παίχτηκε βόλτα πλάι στον ποταμό Ίσαρ και ήπιο φάσωμα.
Σήμερα το βράδυ θα παίξει σεξ,όπως υπονοήθηκε σε άπταιστα ελληνικά
Παντα με τρελαινε η αναμονη της ημερας που ξερω ότι θα μου κάτσει μια γκομενα με την οποία βγαίνω.
Αν και στο σεξ πανε τα πραγματα οπως στο social
κηρύσσω προσωρινα:
-κρέμασμα καπότας
-απαγορευση διέλευσης των ανατολικών συνόρων της Γερμανίας
-αποχή απο το bou για να μην βλεπω τις Σλαβες που Postάρει ο αρχηγός και πάρω το αυτοκίνητο κανένα βράδυ καρφί για Πράγα.
Ας δώσουμε στην πατριώτισσα χώρο,χρόνο και αποκλειστικότητα,να δούμε τι αξίζει..
Και εδώ η δική μου απάντηση πρόβλεψη τότε.
Δε νομίζω. να τα καταφέρεις.Η αποσλαβοποιηση είναι πολύ δύσκολη.Εγω είμαι 20 χρόνια εθισμένος στο σλαβικο μουνι και έχω παράτησει τις προσπάθειες απεξαρτησης.
Αργά ή γρήγορα θα επιστρέψεις στα σλαβικα μουνολιβαδα για νέους πουτσους.
Ετσι και εθιστείς στα σλαβικά μουνολίβαδα δεν υπάρχει πρακτικά τρόπος επιστροφής,ακόμα και 1000 Ελληνίδες να σου κουνάνε τον κώλο τους.