aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Εγώ πάντως που είχα και αρκετές γκόμενες και αραβωνιασμενος 2 φορές ...μόνο την γυναίκα μου άφησα έγκυο....πάντα προσεχα
Μιλάω για το κανόνα όχι για το στατιστικό σφάλμα 2-3%Δεν είναι έτσι ακριβώς ....όπως τα λες...υπάρχουν πολλοί παράμετροι που παίζουν ρόλο
Πολυ σωστη συμβουληΚαλυτερα να προσεχεις τυπαρα μου
Σε γυναικες πανω απο 30 οχι ακαπελα γαμησι
Και πραγματι συμφωνω μαζι σου τα αντισυλληπτικα δεν ειναι αξια εμπιστοσυνης
Κι αν δεν τα παρει επιτηδες μια μερα;
Είμαστε σφάλμα .... χαχαχαΜιλάω για το κανόνα όχι για το στατιστικό σφάλμα 2-3%
Δηλαδή εδώ είσαι επειδή κάνεις κοινωνική έρευνα και όχι για να βλέπεις ποιό πουτανάκι είναι καλό και ποιό όχι;Παντρεμένος εδώ και 20 χρόνια με τρία παιδιά και δηλώνω ευχαριστημένος από την ζωή μου και ότι μου έχει προσφέρει μέχρι τώρα, έχω πάρει πολλές χαρές από την γυναίκα μου και τα παιδιά μου και ελπίζω αυτό να συμβεί και στο μέλλον,είμαι καλά γιατρέ μου ή να το κοιτάξω;
Νομιζω δεν μενουνΕγω απορώ με οσους μενουν καταπιεσμενοι σε γαμο ενω δεν υπαρχουν παιδια
Δεν το κάνουν όλοι αυτό....Εγώ πάντως που είχα και αρκετές γκόμενες και αραβωνιασμενος 2 φορές ...μόνο την γυναίκα μου άφησα έγκυο....πάντα προσεχα
Ναι έχεις δίκιο ....δεν θυμάμαι όμως σε καμμιά να μου φύγανε η καταλάθος η επίτηδεςΔεν το κάνουν όλοι αυτό....
Πάνω από όλα εσύ είχες οικονομικά μια άνεση να υποστηρίξεις και άλλους ανθρώπους πέρα από τον εαυτό σου....κάτι φτωχομπινεδες που τον χώνουν ακα σε ανεγκεφαλες πιτσιρίκες είναι αιτία για οικογενειακά δράματα.Ναι έχεις δίκιο ....δεν θυμάμαι όμως σε καμμιά να μου φύγανε η καταλάθος η επίτηδες
Ναι όπως τα λεςΠάνω από όλα εσύ είχες οικονομικά μια άνεση να υποστηρίξεις και άλλους ανθρώπους πέρα από τον εαυτό σου....κάτι φτωχομπινεδες που τον χώνουν ακα σε ανεγκεφαλες πιτσιρίκες είναι αιτία για οικογενειακά δράματα.
Αυτη η αναισθησια και η "ανεμελια" είναι εγκλημα,να μεγαλωνουν παιδια με γονεις με απολυτη ανωριμοτητα,καταδικασμενα απο τη γεννηση τουςΠάνω από όλα εσύ είχες οικονομικά μια άνεση να υποστηρίξεις και άλλους ανθρώπους πέρα από τον εαυτό σου....κάτι φτωχομπινεδες που τον χώνουν ακα σε ανεγκεφαλες πιτσιρίκες είναι αιτία για οικογενειακά δράματα.
Αυτό πάντα θα γίνεται....εδώ στο μπου ....δεν τι γράφουν τι απαντάνε κάποιοι και πως κάποιοι άλλοι ...μόνο από τα γραφόμενα καταλαβαίνειςΑυτη η αναισθησια και η "ανεμελια" είναι εγκλημα,να μεγαλωνουν παιδια με γονεις με απολυτη ανωριμοτητα,καταδικασμενα απο τη γεννηση τους
δε "χορταινονται" ποτε οι γυναικες απλα φτανεις σε μια ηλικια να μην εχεις και τοσο ορεξη να ασχοληθεις-γαμησεις
Σε αυτο εχεις ενα δικιοΑυτό πάντα θα γίνεται....εδώ στο μπου ....δεν τι γράφουν τι απαντάνε κάποιοι και πως κάποιοι άλλοι ...μόνο από τα γραφόμενα καταλαβαίνεις
Πάντα έχεις όρεξη για σεξ ..Το θέμα είναι γιατί δε θα'χεις όρεξη
Το πιο πιθανό λόγω απογοήτευσης που δεν βρίσκεις τίποτα.Άλλο λόγο δεν βρίσκω
η απογοητευση καποια στιγμη αργα η γρηγορα γίνεται γνωση.Η τα παρατας η συνεχιζεις με τη γνωση που εχεις πλεον στα χερια σου.Οι γυναικες αυτες ειναι,οποτε αντι να κοιτάξεις να τις αλλαξεις,κανε τα κουμάντα σου για το πως θα παιξεις μπαλα.Το θέμα είναι γιατί δε θα'χεις όρεξη
Το πιο πιθανό λόγω απογοήτευσης που δεν βρίσκεις τίποτα.Άλλο λόγο δεν βρίσκω
Είναι δύσκολο αυτό για τον μέσο μεροκαματιάρη. Πρέπει να πιέσουμε για επιδόματα ανύπαντρων πατέρων. Την παρένθετη μητέρα να την πληρώνουν τα ασφαλιστικά ταμεία όπως κάνουν με τις εξωσωματικές των τσουπρών.Η Κριστιανο Ροναλντο που τα 3 πρωτα παιδια τα εκανε με παρενθετη και τα μεγαλωνε γκουβερναντα, δηλαδη ειχε απολυτη επιμελεια στα παιδια χωρις να δινει λογο σε κανενα γυναιο.